• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 4142
تعداد نظرات : 10
زمان آخرین مطلب : 1265روز قبل
سلامت و بهداشت جامعه

 

 بررسی وضعیت اپیدمی استان‌ها در وزارت بهداشت چند نکته قابل‌توجه را نشان می‌دهد: اکثر استان‌های با بروز بالا در قسمت مرکز ایران قرار دارند.

در این بخش روند بیماری در اکثر استان‌ها نظیر تهران، اصفهان، البرز، قزوین و یزد نزولی شده است، اگرچه در قم پیش‌بینی یک موج خفیف شده است.

استان‌های با بروز متوسط اکثر استان‌های مرزی ایران را شامل می‌شود که در برخی استان‌ها نظیر گلستان، گیلان، آذربایجان شرقی و خراسان شمالی روند نزولی را ثبت کرده‌اند هر چند در استان‌های توسعه‌نیافته خراسان‌جنوبی و ایلام احتمال موج جدید اپیدمی وجود دارد.

در وجه سوم اکثر استان‌های با بروز کم نیز در بخش جنوبی کشور قرار داشته‌اند، در همدان، خوزستان، هرمزگان و کرمان روند نزولی گزارش شده، خراسان‌رضوی، چهارمحال و بختیاری و سیستان‌وبلوچستان در پیک بیماری قرار دارند. در برخی مناطق به علت نبود آمار نمی‌توان اظهارنظر دقیقی کرد.

 

 

چهارشنبه 1/5/1399 - 6:14
سلامت و بهداشت جامعه

طبق آمار رسمی اعلام شده وزارت بهداشت در هفته اخیر یعنی از یکشنبه 22 تیر تا امروز 29 تیر ماه 99 ( هشت روز گذشته) تعداد 1553 نفر تاکنون در کشور بر اثر ابتلا به کرونا فوت کرده اند.

 

 

 

چهارشنبه 1/5/1399 - 6:12
سلامت و بهداشت جامعه

 

از دیروز تا امروز ۳۱ تیر ۱۳۹۹ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، دو هزار و ۶۲۵ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که  یک هزار و ۹۷۷ نفر از آنها بستری شدند با این حساب مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۲۷۸ هزار و ۸۲۷ نفر رسید.

او افزود: متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۲۲۹ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند که این بیشترین تعداد جان باختگان این بیماری در یک روز است بنابراین مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۴ هزار و ۶۳۴ نفر رسید.

لاری تصریح کرد: خوشبختانه تا کنون ۲۴۲ هزار و ۳۵۱ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند و ۳۵۸۹ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند.

سخنگوی وزارت بهداشت گفت: استانهای مازندران، فارس، آذربایجان های شرقی و غربی، خراسان رضوی، البرز، خوزستان، لرستان، گلستان، کرمان، زنجان و ایلام در وضعیت قرمز قرار دارند و همچنین استانهای تهران، اصفهان، بوشهر، هرمزگان، قزوین، مرکزی، خراسان شمالی، همدان، خراسان جنوبی، سمنان، سیستان و بلوچستان، اردبیل و کهگیلویه و بویر احمد هم در وضعیت هشدار قرار دارند.

 

چهارشنبه 1/5/1399 - 6:10
سلامت و بهداشت جامعه

 

بررسی‌های جدید نشان می‌دهند که ممکن است این ایمنی نسبت به ویروس جدید کرونا کوتاه‌مدت باشد و فرد دوباره به آن مبتلا شود.

یک بررسی اخیر در بریتانیا که نتایج آن منتشر شده است، هر چند مورد بازبینی کارشناسان مستقل قرار نگرفته است، نشان داد آنتی‌بادی‌های تولید شده ضد ویروس کرونا در بدن بیماران ممکن است ۲۰ تا ۳۰ روز پس از شروع علائم شروع به کاهش کنند و در طول هفته‌ها به سرعت به حد غیرقابل‌شناسایی برسند.

یک بررسی اخیر دیگر هم در چین نشان داد میزان‌های آنتی‌بادی در بیمارانی که از کووید-۱۹ بهبود یافته‌اند در طول دو تا سه ماه پس از عفونت به سرعت کاهش پیدا می‌کنند.

کارشناسان می‌گویند با توجه به این بررسی‌ها لازم است پیگیری و آزمایش بیماران نه تنها در دوره عفونت فعال انجام شد بلکه در دروه بهبودی هم ادامه یابد.

 

آنتی‌بادی پروتئینی محافظتی تولیدشده بوسیله دستگاه ایمنی بدن است که به عوامل بیگانه مانند ویروس‌ها، متصل می‌شود و آنها را خنثی می‌کند. آزمایش آنتی‌بادی هم می‌تواند با شناسایی این پروتئین‌ها معلوم کند که آیا فرد قبلا دچار عفونت شده است یا نه.

در حال حاضر هنوز قطعا معلوم نیست که آنتی‌بادی‌هایی که در این آزمایش‌ها شناسایی می‌شوند تا چه حد و تا چه زمانی باعث محافظت فرد در برابر ویروس کرونا می‌شوند.

دانشمندان همچنین بر انواع دیگر پاسخ ایمنی مانند تاثیر سلول‌های T (ایمنی ذاتی) متمرکز بوده‌اند تا بتوانند ایمنی (ترجیحا ایمنی درازمدت) در برابر ویروس کرونا را درک کنند.

اما اگر ثابت شود که ایمنی نسبت به کووید-۱۹ به مرور زمان کاهش پیدا می‌کند، این بیماری از این لحاظ مشابه سایر کروناویروس‌ها مانند کروناویروس‌های عامل سرماخوردگی خواهد بود.

بررسی‌های قبلی درباره کروناویروس‌های شایعی که سرماخوردگی ایجاد می‌کنند نشان داده‌اند ایمنی نسبت به آنها سه تا شش ماه و تقریبا همیشه کمتر از یک سال طول می‌کشد.

اگر واقعا ایمنی نسبت به کووید-۱۹ کوتاه‌مدت باشد، عفونت دوباره با آن می‌توان رخ دهد.

گزارش‌های موردی از آمریکا، چین و کره جنوبی درباره افرادی که پس از منفی شدن آزمایش ویروس و بهبودی‌ دوباره به آن مبتلا شده و آزمایش‌شان دوباره مثبت شده است، داده شده است.

اما هنوز دقیقا معلوم نیست که این روند به چه علتی در این افراد رخ داده است. آیا علت منفی یا مثبت کاذب بودن آزمایش‌ها بود است یا واقعا این افراد به گونه جدیدی از ویروس کرونا مبتلا شده‌اند.

اگر واقعا ایمنی نسبت به ویروس کرونا برای مدت زیادی طول نکشد، ممکن است ایده «ایمنی جمعی» یا «ایمنی گله‌ای» از طریق سیر طبیعی عفونت در میان جمعیت که به عنوان راه‌حلی برای فروکش کردن همه‌گیری مطرح شده است، هیچ گاه تحقق پیدا نکند.

«ایمنی جمعی» هنگامی رخ می‌دهد که درصد بالایی از افراد جمعیت یا از طریق عفونت قبلی یا از طریق زدن واکسن در برابر آن بیماری ایمن می‌شوند و با قطع شدن زنجیره انتقال ویروس افراد دیگری هم نسبت به بیمای ایمن نشده‌اند، به طور غیر مستقیم محافظت می‌شوند.

کارشناسان می‌گوید برای دسترس به این ایمنی جمعی معمولا باید ۷۰ تا ۹۰ درصد جمعیت نسبت به بیماری ایمن شوند.

در صورتی که ایمنی افراد مبتلاشده به ویروس کرونا کوتاه‌مدت باشد، هیچگاه این درصد بالای ایمنی از طریق عفونت طبیعی در افراد جمعیت ایجاد نخواهد شد.

نمونه سوئد از این لحاظ آموزنده است. سوئد برخلاف سایر کشورهای اروپایی از اجرای قرنطینه و اعمال محدودیت بر مردم سرباز زد، به این امید که از طریق عفونت‌های طبیعی ایمنی جمعی در این کشور بوجود آید.

اما تا اواخر ماه مه (اوائل خرداد) فقط ۶ درصد جمعیت سوئد آنتی‌بادی ضد ویروس در بدنشان تولید کرده بودند و در همین حال میزان‌های مرگ در این کشور بسیار بالاتر از آن کشورهای اروپایی بود که دستور ماندن در خانه را به مردم داده بودند.

موضوع مدت ایمنی نسبت ویروس کرونا درباره هر واکسنی که برای آن ساخته شود، هم مطرح است. آیا این واکسن را باید بیش از یک بار تزریق کرد و به اصطلاح نیاز به زدن واکسن یادآور هم هست یا هر سال باید واکسن را به افراد تزریق کرد؟

به هر حال درحال حاضر افرادی که دچار عفونت با ویروس کرونا شده‌اند و بهبود یافته‌اند، همچنان باید احتیاطات بهداشتی مانند زدن ماسک، شستن دست‌ها و حفظ فاصله جسمی از دیگران را رعایت کنند.

 

 

 

 

چهارشنبه 1/5/1399 - 6:7
سلامت و بهداشت جامعه

 

تهیه یک شربت گیاهی موثر برای بهبود کرونا توسط محققان آملی

 

مراحل تهیه این داروی گیاهی توسط تیم علمی با مجوز دانشگاه علوم‌پزشکی مازندران بوده است.

مدیر شبکه بهداشت آمل خاطر نشان در مورد قطعیت اثر بخشی این دارو خاط نشان کرد: نتایج مطالعه بر روی داروی کرونا مربوط به گروه علمی بوده و تایید قطعیت و اثبات اثر بخشی این دارو با نظر گروه علمی وزارت بهداشت خواهد بود.

اکبری با بیان اینکه این دارو برای بیمارانی در بیمارستان آمل تست شده است گفت: ما منتظر تایید وزارت بهداشت در مورد نتیجه عملکرد دارو برای تایید بهبود وضعیت بیماران کرونایی که این دارو به طور داوطلبانه برای آنها تست شده بود هستیم.

دکتر مجید سعیدی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مازندران درباره اعلام نتیجه موثر استفاده از یک شربت گیاهی در درمان بیماران کرونا در شهر آمل که در رسانه‌ها مطرح شده است، اظهار کرد: استفاده از این شربت یک طرح تحقیقاتی بوده است که مجوز این طرح توسط دانشگاه علوم پزشکی مازندران فقط برای استفاده روی تعدادی از بیماران صادر شده است.

وی نیز در خصوص روند اخذ مجوز این فرآورده گفت: مراحل اداری ثبت این شربت در وزارت بهداشت ودرمان برای اخذ مجوزها باید طی شود و در حال حاضر از سوی دانشگاه علوم پزشکی مازندران این فرآورده رد یا مورد تایید نیست تا نتایج علمی این تحقیقات کامل شود.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مازندران افزود: برای اعلام اثربخشی دارو باید مورد مطالعه بیشتری قرار گیرد و در حال حاضر به لحاظ علمی و به صورت قطعی نمی‌توانیم تایید کنیم که این داور موثر است به این دلیل که تعداد نمونه‌ها کم بوده است.

وی با تاکید بر اینکه براساس قانونی که مسائل پژوهشی دارد به مجری طرح اعلام شد که درخواست‌شان را مطرح کنند تا در شورا طرح شود و اگر موافقت شد روی تعداد نفرات بیشتری ادامه دهند اظهار کرد: ما به دنبال اثبات اثربخشی دارو هستیم، روند علمی آن باید طی شود و برای تایید نهایی لازم است که روی تعداد نمونه‌های بیشتری آزمایش شود، البته خود مجری طرح نیز اعلام کرده تایید این دارو بر اساس داده‌های ما قابل استناد نیست و باید روی نفرات بیشتری آزمایش شود.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مازندران ادامه داد: پس از طی شدن این مرحله، نتایج تحقیقات توسط کمیته علمی وزارت بهداشت مورد بررسی قرار می‌گیرد و پس از آن سازمان غذا و دارو مجوز فراورده‌ها را دریافت می کنند.

سعیدی در ارتباط با مطرح شدن اثربخشی داروی مورد اشاره در این طرح تحقیقاتی در برخی از رسانه‌ها، افزود: برخی از افراد که در این طرح بودند این موضوع را رسانه‌ای کرده و حتی بحث کشف آن را انتشار دادند که مطالب مطرح شده فاقد پایه‌های علمی است.

وی با اعلام اینکه تا زمانی که مطالعات این شربت کامل نشود و با نتایج علمی به اثبات نرسد، بنده نمی‌توانم اظهارنظر کنم و این مسئله باید روند خاص قانونی خویش را طی کند

 

 

 

چهارشنبه 1/5/1399 - 6:5
سلامت و بهداشت جامعه

 

آشنایی با علایم خاص ابتلا به بیماری کرونا از بیمار بی علامت تا بیمار کرونایی بحرانی

 

بیماری در مرحله بدون علایم

برخی از افراد به ویروس کرونا مبتلا می‌شوند اما بیماری‌زایی این ویروس آنقدر خفیف و کم است که معمولا بدون علامت باقی می‌ماند. این افراد بدون اینکه خودشان بدانند، ناقل ویروس خواهند بود.

افراد مبتلا به ویروس کرونای بدون علامت را می‌توان با آزمایش‌های آنتی‌ژن یا تشخیص مولکولی شناسایی کرد. پس از مثبت شدن تست این افراد، آنها باید حداقل ۲ هفته در قرنطینه بمانند و در عین حال از راه دور با کادر درمان در تماس باشند و راهنمایی‌های لازم را دریافت کنند. اگر پس از ۲ هفته، بیماری آنها عود نکرد و تب نداشتند، می‌توانند از قرنطینه خارج شوند. همچنین اگر این افراد مشکلات تنفسی بسیار خفیفی داشتند، معمولا پس از ۳ روز کاملا درمان می‌شوند.

بیماری در مرحله خفیف

بیماران مبتلا به کرونا که درمرحله خفیف این بیماری قرار دارند،معمولا علایم متفاوتی چون تب،سرفه، گلودرد، سردرد و دردهای عضلانی از خود بروز می‌دهند. اما این بیماران تنگی نفس و اشکال در تنفس هنگام حرکت کردن ندارند و تصویربرداری از ریه آنها، وضعیت ناهنجاری نشان نمی‌دهد.

بیشتر بیمارانی که کرونای خفیف دارند، به‌صورت سرپایی یا در خانه درمان می‌شوند. اما باید تمام بیماران مبتلا به کوید۱۹ مراقب علایم شدت یافتن بیماری باشند و دایما علایم خطر را کنترل کنند. در برخی از بیماران، کرونا به‌سرعت پیشرفت کرده و بیماری خفیف آنها را تا مرحله حاد پیش می‌برد.

اما اگر بیماری فرد همانطور در مرحله خفیف باقی بماند، نیازی به ارزیابی و تست‌های آزمایشگاهی نیست و با مراقبت‌های ساده و استراحت در خانه درمان می‌شود.
 
بیماری در مرحله متوسط

 
وقتی بیماری کرونا از مرحله خفیف خود گذشته و در وضعیت متوسط قرار دارد، دستگاه تنفسی تحتانی فرد آلوده می‌شود و در تصویربرداری از ریه شواهدی از ناهنجاری در آن نشان می‌دهد. فرد در هوای اتاق ( البته در سطح دریا ) نمی‌تواند به راحتی نفس بکشد.

در این وضعیت احتمال دارد، بیماری ریوی فرد مبتلا به کوید۱۹، به‌سرعت پیشرفت کند. به همین دلیل این بیماران باید با دقت تحت نظر باشند. در این زمان ممکن است فرد به ذات‌الریه یا عفونت باکتریایی هم مبتلا شود که برای درمان این بیماری‌ها برای او آنتی‌بیوتیک تجویز می‌شود. فرد هر روز باید تحت مراقبت و نظارت قرار بگیرد. به محض اینکه عفونت باکتریایی در او از بین رفت مصرف آنتی‌بیوتیک متوقف می‌شود.

برای افرادی که در مرحله متوسط بیماری کرونا قرار دارند و مجبور به مراجعه به بیمارستان هستند، باید اقدامات پیشگیرانه برای کنترل عفونت بیمارستانی انجام شود. از این اقدامات می‌توان به استفاده از تجهیزات مراقبتی فردی برای پیشگیری از قرار گرفتن در معرض قطرات ناشی از بیماران دیگر مبتلا به کرونا، مانند ماسک، محافظ صورت یا عینک‌های ایمنی، دستکش و لباس مخصوص بیمار اشاره کرد.

همچنین برخی از تجهیزات دیگر مانند دماسنج، وسایل مربوط به گرفتن فشار خون و گوشی طبی بهتر است که مخصوص هر بیمار باشد. تعداد افرادی که به اتاق بیمار وارد می‌شوند باید بسیار محدود شود. در صورت لزوم، بیمارانی که در مرحله سرفه و انتشار قطرات ناشی از آن در هوا قرار دارند، باید در اتاق‌های ایزوله قرار بگیرند.

این بیماران به‌جای ماسک جراحی باید از ماسک‌های N۹۵ یا ماسک‌های تصفیه‌کننده هوا استفاده کنند.

هنوز برای این دسته از بیماران تکنیک‌های تصویربرداری مطلوب تعریف نشده است. ارزیابی‌های اولیه معمولا با تصویربرداری با اشعه ایکس یا فراصوت انجام می‌شود و در صورت اثبات ابتلا به کرونا باید از فرد سی‌تی‌اسکن و الکتروکاردیوگرام (ثبت تعداد ضربان قلب) انجام شود. در تست‌های آزمایشگاهی هم باید شمارش کامل خون، وضعیت سوخت‌وسازی بدن و آزمایش‌های مربوط به کبد و کلیه انجام شود.

درضمن بررسی علایم مربوط به التهاب مانند، وجود پروتئین‌های واکنشی سی، فریتین و دی-دایمر، اگرچه بخشی از مراقبت‌های استاندارد این دسته از بیماران نیست، بررسی می‌شوند.

این افراد معمولا تحت درمان‌های ضدویروسی و تقویت‌کننده سیستم ایمنی بدن قرار می‌گیرند.

بیماری در مرحله شدید و حاد

افرادی که از نظر تنگی نفس و مشکلات تنفسی در مرحله حادی قرار داشته باشند، به کرونای شدید مبتلا شده‌اند. این افراد معمولا تحت درمان‌هایی قرار می‌گیرند که تولید ذرات معلق می‌کند، مانند تراکستومی یا نای‌شکافی. نای‌شکافی، نوعی جراحی است که نای در قسمت زیر گلو برش داده می‌شود. این عمل برای ایجاد راه تنفسی به‌غیر از مجرای عادی آن که بینی و دهان است انجام می‌شود.

افراد مبتلا به کرونای شدید، در صورت امکان باید در اتاق‌های ایزوله قرار بگیرند و با وسایلی مانند کانولای بینی یا اکسیژن جریان بالا تحت اکسیژن‌درمانی قرار گیرند.

اگر فرد به بیماری‌های ثانویه مانند عفونت باکتریایی یا ذات‌الریه مبتلا شود باید آنتی‌بیوتیک مصرف کند و وضعیت جسمانی او روزبه‌روز کنترل شود. پس از درمان این نوع عفونت، مصرف آنتی‌بیوتیک قطع می‌شود.

تمام تصویربرداری و آزمایش‌های مربوط به بیماران مبتلا به کرونای متوسط برای بیمارانی که در وضعیت حاد قرار دارند هم انجام می‌شود.

اگرچه هنوز داروی مطمئنی برای درمان این نوع از ویروس کرونا تولید نشده است، افراد مبتلا به کرونای شدید هم باید تحت درمان برخی از داروهای ضدویروسی موجود و همچنین تقویت‌کننده سیستم ایمنی بدن قرار گیرند.

بیماری در مرحله بحرانی

وقتی بیماری به مرحله بسیار حاد و بحرانی می‌رسد، فرد مبتلا به سندرم دیسترس حاد تنفسی مبتلا می‌شود. در این حالت در کیسه‌های هوایی کوچک و انعطاف‌پذیر ریه‌ها، مایع جمع می‌شود و بدین ترتیب میزان اکسیژن دریافتی در جریان خون کاهش پیدا می‌کند. این وضعیت مانع از دسترسی دستگاه‌های بدن به اکسیژن مورد نیاز برای انجام عملکردهای خود می‌شود.

همچنین فرد مبتلا به شوک عفونتی ناشی از ویروس، ناهنجاری در عملکرد قلب، افزایش ناهنجار سیتوکین‌ و چند بیماری همزمان دیگر می‌شود. افزایش ناهنجار سیتوکین، مرگ سلولی را موجب می‌شود. این افراد ممکن است به مشکلاتی چون سکته قلبی، هپاتیت و بیماری سیستم عصبی مرکزی هم مبتلا شوند.

به علت اینکه بیشتر این افراد تحت عمل جراحی نای‌شکافی قرار می‌گیرند، باید در اتاق‌های ایزوله باشند. متاسفانه این بیماران علاوه بر ویروس کرونا، به عفونت‌های دیگری که جان‌شان را به خطر می‌اندازد هم مبتلا می‌شوند.

هنوز اطلاعاتی کافی در مورد روش مراقبت و درمان این دسته از بیماران وجود ندارد. یکی از توصیه‌های خاص در مورد این افراد، دور نگهداشتن آنها از آلودگی‌های محیطی ناشی از ویروس کرونا که منجر به بیماری سارس می‌شود، است.

در حال حاضر که درمان دارویی خاصی برای افراد مبتلا به ویروس کرونا وجود ندارد، این دسته از بیمارانی که در مرحله بحرانی قرار دارند، با استفاده از دستورالعمل‌های مربوط به کنترل عفونت و گندخونی، درمان می‌شوند. این افراد باید به‌شدت تحت مراقبت در مورد بیماری‌های دیگر یا عفونت‌های بیمارستانی قرار بگیرند تا از خطر مرگ نجات پیدا کنند.

بنابراین گزارش، بیماران کرونایی در هر مرحله از ابتلا باید تحت مراقبت باشند تا از عوارض ناهنجار و گاه غیرقابل جبران آن در امان بمانند.
 

چهارشنبه 1/5/1399 - 6:2
سلامت و بهداشت جامعه

 

 

تاثیر_کمبود_ویتامین‌ها_بر_مغز

افسردگی: کمبود B1،B5 و B3
زوال عقل: کمبود B1،B3 ،B12 ،B9 و امگا3

زودرنجی: کمبود B1،B5 و B6
بی‌خوابی: کمبود B3 ،B6 و D
سرگیجه: کمبودB2 و B6

 🍒

چهارشنبه 1/5/1399 - 5:58
ایرانگردی


در راستای نگهداشت شهر و کاهش خسارات ناشی از تصادفات در معابر بزرگراهی منطقه۱۳، بزرگراه های مواصلاتی ورودی شهر در محدوده منطقه ۱۳ با اقدامات ترافیکی ایمن سازی شد.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۳ ، مرتضی رحمان زاده ، شهردار منطقه با اشاره به ایمن سازی بزرگراه مواصلاتی با نصب تجهیزات و ملزومات ترافیکی منطقه گفت: بزرگراه های شهید یاسینی و دوران، روزانه محل تردد حجم وسیعی از خودروهای سواری و حمل بار می باشد و قطعا مجهز کردن این مسیر از اولویتهای این حوزه است.
وی با بیان اینکه یکی از مهم‌ترین و رایج‌ترین روش‌های افزایش امنیت بزرگراهی که مانع خروج وسایل نقلیه از مسیرمی شود ، نصب حفاظ های ایمنی (گاردریل) است که نقش بسزایی در کنترل ترافیک به ایمنی آنها دارد، گفت : با توجه به حساسیت مسیر بزرگراه شهید یاسینی و تراکم خودروها در این محدوده، علاوه بر جمع آوری گاردریل های آسیب دیده ، طرح نصب گاردریل های جدید ، در دستور کار قرار دارد.
به گفته شهردار منطقه ۱۳، طی فعالیت های اخیر این حوزه، استوانه های ایمنی ، تابلوهای ترافیکی و خطر نما برای هدایت رانندگان و تعدادی کاشن تانک نیز در بزرگراه های شهید یاسینی و دوران نصب شده است.

سه شنبه 31/4/1399 - 20:42
ایرانگردی


 
 
مدیرعامل سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران با استناد به گزارش سازمان صنعت، معدن و تجارت تهران گفت: بر اساس این گزارش از ابتدای امسال تا امروز، 42 هزار تُن اقلام ضروری در تهران توزیع شده است. 
 

 

 


به گزارش روابط عمومی سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران؛ سید سعید راد با اعلام این که این اقلام شامل برنج وارداتی، شکر، روغن، گوشت قرمز و مرغ منجمد است که نسبت به توزیع آنها با قیمت مصوب در میادین میوه و تره بار و همچنین، فروشگاه‌های زنجیره‌ای اقدام شده است.
وی با اشاره به اینکه سازمان مدیریت میادین با در اختیار داشتن 245 میدان و بازار میوه و تره بار، گسترده‌ترین شبکه توزیع اقلام ضروری در پایتخت را در اختیار دارد، اظهار کرد: این سازمان به منظور کمک به دولت و حمایت از شهروندان، آمادگی دارد تا هرگونه کالای تنظیم بازار را با قیمت مصوب در شبکه گسترده میادین و بازارها توزیع نماید.
مدیرعامل سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران با تاکید بر اینکه در حال حاضر، هیچ‌گونه کمبود کالایی در سطح میادین میوه و تره بار وجود ندارد، خاطرنشان کرد: امروز میادین میوه و تره بار با توجه به پراکندگی‌ای که در سطح شهر دارند و نیز ارائه انواع محصولاتی که نیاز خانواده‌های شهری را تامین می‌کند، از اهمیت و جایگاه ویژه‌ای نزد شهروندان تهرانی برخوردار می‌باشند.
 

سه شنبه 31/4/1399 - 14:31
ایرانگردی


اداره کل سلامت شهرداری تهران به مناسبت روز جهانی افراد دارای معلولیت ذهنی وبینار "شهر و افراد دارای معلولیت ذهنی" را برگزار می‌کند.

به گزارش روابط عمومی معاونت امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران، مدیرکل سلامت شهرداری تهران توجه به گروه‌های مختلف جامعه به ویژه افراد دارای معلولیت وبا نیازهای خاص را یکی از رویکردها شهرداری تهران مطرح کرد، وبیان داشت تلاش برای افزایش اگاهی جامعه نسبت به حقوق این افراد در راستای تحقق شعار شهردار تهران با عنوان "تهران، شهری برای همه" از وظایف مهم مدیران شهری است.
زینب نصیری گفت: مناسبت‌های مختلف در طول سال فرصت ارزشمندی برای توجه به مسائل و گروههای مختلف اجتماعی است.
وی افزود: امسال به مناسبت ۳۱تیرماه روز افراد دارای معلولیت ذهنی، فرصتی فراهم شد تا اداره کل سلامت با همکاری سازمان‌های درون‌بخشی و برون‌بخشی از جمله انجمن حمایت از کودکان و نوجوانان توانیاب فعالیت‌های مختلفی را انجام دهد.
مدیرکل سلامت شهرداری تهران اظهارداشت: به این مناسبت امروز ساعت ۱۹ وبیناری با موضوع "شهر و افراد دارای معلولیت ذهنی" با حضور محمدرضا اسدی نایب رئیس انجمن کاردرمانی ایران، سهیل معینی رئیس کانون شورای هماهنگی سازمان‌های مردم نهاد در حوزه معلولان، خسرو منصوریان موسس و مدیر گروه احیا، پوراندخت بنیادی رئیس هیات مدیره و مدیرعامل کانون خیریه سندروم دان برگزار می‌شود.
وی گفت: شهروندان برای بهره‌مندی از این وبینار می‌توانند به نشانی @labkhande_salamatمراجعه و بصورت رایگان در این وبینار شرکت کنند
"نصیری"، نصب بنرهای اطلاع‌رسانی در سطح شهر با همکاری سازمان زیباسازی، نمایش کلیپ‌های آموزشی در قطارهای شهری، انتشار پیام‌های آموزشی در فضای مجازی را از دیگر اقدامات شهرداری تهران به مناسبت روز جهانی افراد دارای معلولیت ذهنی عنوان کرد.
مدیرکل سلامت شهرداری تهران افزود: همچنین این اداره کل با همکاری انجمن حمایت از کودکان و نوجوانان توانیاب، کارت‌های اشناسایی وارجاع کودکان دارای معلولیت ذهنی را در سطح خانه‌های سلامت مناطق ۹، ۱۰ و ۱۱ برای دریافت خدمات رایگان توانبخشی از این انجمن توزیع می‌کند.
وی بیان کرد: خدمات مشاوره و غربالگری آنلاین و تلفنی به کودکان دارای معلولیت و خانواده‌های آنان و خدمات مشاوره توانبخشی رایگان به صورت حضوری به کودکان دارای معلولیت از بدو تولد تا ۱۶سالگی نیز با همکاری انجمن حمایت از کودکان و نوجوانان توانیاب ارائه می‌شود.
نصیری اظهارداشت:همچنین به درخواست انجمن‌های حوزه افراد دارای معلولیت در حال مکاتبه با وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی برای تغییر واژه روز عقب‌ماندگان ذهنی به "افراد دارای معلویت ذهنی" هستیم. زیرا باور داریم نامگذاری این روز به غلط صورت گرفته است وتوجه به این روز نیازمند تغییر در الگوی های نگرشی به جامعه هدف است.
مدیرکل سلامت شهرداری تهران ابراز امیدواری کرد: با فراهم کردن شرایط و دسترسی آسان به خدمات و تغییر نگاه جامعه بتوان گام‌های موثری را در راستای تحقق شعار تهران شهری برای همه افراد جامعه برداشت.

سه شنبه 31/4/1399 - 14:30
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته