• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 14564
تعداد نظرات : 49
زمان آخرین مطلب : 1265روز قبل
ایرانگردی



مدیریت شهری امروز اعتقاد دارد كه با اجرای پروژه های كوچك مقیاس، می‌تواند رضایتمندی و مطلوبیت را از در منازل شهروندان شروع كند.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه یك، سید حمید موسوی شهردار این منطقه در نشستی كه با حضور سید عباس سجادی معاون اجتماعی و فرهنگی منطقه، محمدرضا اسکندری شهردار ناحیه ۹ منطقه یک و شورایاران محله ازگل برگزار شد با بیان خبر فوق اظهار داشت: از آنجایی كه پروژه های شهرداری براساس خواست و نگاه مردم اجرا می شود، لذا برای رسیدن به نظر مطلوب شهروندان و كوتاه كردن فاصله ها و همچنین سرعت بخشیدن به اقدامات، مراجعه به معتمدین محلات یكی از روشهای موثر برای رسیدن به این مهم است.

وی افزود: شورایاری ها، انجمن های محلی، شهرداران نواحی، شهردار منطقه و بیش از ١٣٠٠ همكار در حوزه ی مدیریت شهری منطقه یك، صرفا بخاطر خدمات رسانی به شهروندان مشغول فعالیت هستند در همین راستا اگر ماحصل همه ی این تلاش‌ها و اقدامات به مطلوبیت و رضایت شهروندان ختم نشود، قطعا باید ایراد كار را در خودمان جستجو كنیم.

موسوی وظیفه ی شهرداری در خصوص ارتباط با شهروندان را ایجاد همدلی و وفاق با شورایاران دانست و افزود: در محله ازگل با مشارکت بزرگان صاحب نام كه از موقعیت های سیاسی و اجتماعی خوبی برخوردار هستند می‌توان، خیلی از امكانات را وارد محله كرد.

معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه یك نیز با اشاره به مشكلات پیش آمده خاطر نشان کرد: این روزها درگیر شرایط سختی هستیم که با توجه به بیماری کرونا، پایین آمدن درآمدها و ...، امیدواریم بتوانیم با همدلی و همفکری تك تك شورایاران و مدیریت شهری منطقه یك بتوانیم مشكلات را رفع كنیم.

در پایان این نشست، شورایاران محله ازگل از شهردار منطقه یك خواستار مشخص شدن وضعیت شورایاری ها شدند و برگزاری این جلسات را گام مثبتی در خصوص بهبود شرایط شورایاری‌ها دانستند.

دوشنبه 3/9/1399 - 14:37
ایرانگردی

 

 

گام دیگری در راستای تحقق اهداف طرح كاپ در منطقه ١٩ با آغاز فعالیت حذف مخازن مکانیزه زباله از معابر این منطقه برداشته شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه ١٩، علی توكلی شهردار منطقه با اشاره به آماده سازی و اجرای زیرساخت های لازم برای تحقق طرح كاپ در منطقه گفت: یكی از اقداماتی كه به تازگی در معابر این منطقه آغاز شده حذف مخازن مکانیزه زباله با هدف كمك به تفكیك زباله ها از مبدأ و افزایش مشاركت شهروندان در این امر است.

او زیباترشدن سیمای شهری منطقه و حفظ سلامت شهروندان را از دیگر اهداف اجرایی این طرح عنوان كرد و افزود: در همین راستا تاكنون بیش از ٦٠ مخزن زباله از معابر منطقه جمع آوری شده است.

توكلی اظهار كرد: این طرح تاكنون در تعدادی از معابر شهرك وصال، شهرك بستان، خیابان های لطیفی، میثاق شمالی، بهمنیار، آموزگار، بلوار شقایق و محله خانی آباد نو اجرا شده و در سایر معابر نیز تا حذف كامل مخازن ادامه خواهد داشت.

به گفته شهردار منطقه حذف مخازن زباله می تواند حركت مهمی  در كاهش زباله گردی و نیز تشویق شهروندان به تفكیك پسماندها و حفظ پاكیزگی شهر محسوب شود.

این مسئول با اشاره به اقدامات دیگری كه به منظور مدیریت بهینه پسماندها و طرح كاپ انجام شده است، بیان كرد: در این راستا ضمن اجرای آموزش های چهره به چهره در مجتمع های مسكونی و همچنین ارایه آموزش های مجازی با استفاده از بستر سامانه شاد به دانش آموزان، نزدیك به ٢ هزار كارتن پلاست نیز در ساختمان های عمومی و مجتمع ها توزیع و پوسترهای آموزشی بازیافت نصب شده است.

دوشنبه 3/9/1399 - 14:26
ایرانگردی

 

نقاط حساس و آبگیر منطقه۲۱، سایت های برفروبی تا دوگاز و رودخانه قوری چای با حضور سخنگوی شورای اسلامی شهر تهران، شهردار و مدیران شهری بازدید شد.

به گزارش اداره روابط عمومی منطقه21، رضا رجب زاده شهردار این منطقه، معاون خدمات شهری و دیگر مدیران امروز در هوایی بارانی میزبان دکتر علی اعطا سخنگوی شورای اسلامی شهر تهران بودند تا وی از نزدیک در جریان روند اقدامات منطقه در حین باران و میزان آمادگی منطقه در مواجه با بارندگی احتمالی برف و یکی از پروژه های عمرانی منطقه قرار گیرد.

دوگاز، سایت برفروبی، سایت ماشین آلات سنگین، نقاط مستعد آبگرفتگی چون رود دره قوری چای از جمله مکان هایی بود که علی اعطا از آنها بازدید کرد.

علی اعطا در این بازدید ضمن خداقوت و تشکر از زحمات پرسنل زحمتکش، بر عکس العمل به موقع و مناسب منطقه در زمان بارش ها تاکید کرد.

رضا رجب زاده نیز با قدردانی از تلاش همکاران فعال خدمات شهری، از آمادگی منطقه21 و بکارگیری همه ظرفیت ها برای خدمت رسانی به شهروندان و جلوگیری از حوادث احتمالی در زمان بارش ها خبر داد.

 

دوشنبه 3/9/1399 - 14:24
اخبار

 

گیتی گفت: لزومی ندارد افراد بدون دلیل برای انجام سی‌تی‌اسکن به مراکز درمانی مراجعه کنند، زیرا انجام این فرآیند بدون تجویز پزشک برای سلامتی مضر است.
معصومه گیتی استاد رادیولوژی دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: وضعیتی که بیماری کووید۱۹ در حال حاضر ایجاد کرده  هم یک تهدید بسیار جدی محسوب می‌شود، هم یک فرصت است که از امکانات فضای مجازی بیش از پیش استفاده کنیم. خوشبختانه در زمینه آموزش رزیدنت‌ها و همکاران از راه دور موفقیت‌های خوبی داشته‌ایم. 

او گفت: برخی افراد فکر می‌کنند که از سی تی اسکن می‌توان به عنوان یک تست غربالگری استفاده کرد. در حال حاضر مشاهده می‌کنیم شخصی که یکی از نزدیکانش به کووید۱۹  مبتلا شده  سی تی اسکن انجام می‌دهد تا متوجه شود خودش هم  مبتلا به بیماری است یا  خیر. این روش نه تنها روش درستی نیست، بلکه برای سلامتی افراد مضر هم هست، زیرا سی تی اسکن دارای  اشعه ایکس بوده و می تواند آسیب های جدی را به فرد و حتی کادر درمان وارد کند.

گیتی افزود: لزومی ندارد افراد بدون دلیل برای انجام سی تی اسکن مراجعه کنند، زیرا این کار علاوه بر اینکه کادر درمان را خسته می‌کند برای سلامت خود افراد نیز بسیار مضر است و تنها امکانات تصویربرداری مراکز با استفاده بیش از حد فرسوده خواهد شد. امکانات تجهیزاتی، پرسنلی و علمی دارای محدودیت‌هایی است و باید به جا و درست از آن‌ها استفاده شود.  

 

استاد رادیولوژی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیان کرد: از مردم تقاضا می‌کنیم اگر مشکوک به کرونا هستند ابتدا به پزشک عمومی، متخصص عفونی یا متخصص اطفال مراجعه کنند تا اگر لازم بود با تشخیص پزشک سی تی اسکن انجام دهند.

دوشنبه 3/9/1399 - 13:4
سلامت و بهداشت جامعه

در تحقیقات جدید پژوهشگران سوئیسی مشخص شده است که شاید مولکول‌ گوگرد برای مقابله با کروناویروس موثر باشد.
به گزارش حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از ساینس‌دیلی، برخی از ویروس‌ها می‌توانند به واسطه مکانیسمی که مولکول‌های آلی گوگرد را درگیر می‌کند، به درون سلول راه یابند. محققان "دانشگاه ژنو" (UNIGE) سوئیس، مهارکننده‌های موثری را کشف کرده‌اند که می‌توانند جلوی جذب کروناویروس را بگیرند.

غشای سلول برای ویروس‌ها نفوذناپذیر است. آن‌ها برای وارد شدن به سلول و عفونی کردن آن، طیف وسیعی از راهبرد‌ها را به کار می‌گیرند تا از ویژگی‌های سلولی و بیوشیمیایی غشا‌ها استفاده کنند. به دلیل استحکام واکنش‌های شیمیایی و پیوند‌های موجود، در حال حاضر هیچ مهارکننده موثری در دسترس نیست.

این محققان، مهارکننده‌هایی را شناسایی کرده‌اند که ۵۰۰۰ برابر موثرتر از متداول‌ترین نوع مهارکننده‌های کنونی هستند. آزمایش‌های پیش‌بالینی نشان می‌دهد این مهارکننده‌ها می‌توانند راه ورود ویروس‌های منتشرکننده پروتئین کروناویروس را به سلول مسدود کنند. 

پژوهشگران بخش شیمی آلی دانشگاه ژنو از سال ۲۰۱۱ به سرپرستی پروفسور "استفان ماتیل" (Stefan Matile)، استاد این دانشگاه، به بررسی راه واکنش "تیول‌ها" (Thiols) با ساختار‌های شامل گوگرد پرداختند.

ماتیل گفت: این واکنش‌ها، واکنش‌های شیمیایی خاصی هستند، زیرا می‌توانند حالت را به صورت پویا تغییر دهند. در واقع، پیوند‌های کووالانسی براساس تقسیم الکترون بین دو اتم و با توجه به شرایط، آزادانه بین اتم‌های گوگرد در نوسان قرار می‌گیرند.

ترکیبات گوگرد، در طبیعت وجود دارند و به خصوص در غشای سلول‌های یوکاریوتی و پوشش ویروس‌ها، باکتری‌ها و مواد سمی دیده می‌شوند. پژوهش‌ها نشان می‌دهند که ترکیبات گوگرد، نقش مهمی در یکی از مکانیسم‌ها موسوم به "جذب به واسطه تیول" (thiol-mediated uptake) بر عهده دارند که به ورود دشوار از بیرون سلول به درون آن را ممکن می‌سازد. این مرحله کلیدی، پیوند دینامیکی میان تیول‌ها و سولفید‌ها را شامل می‌شود.

ماتیل ادامه داد: هر چیزی که به سلول برسد، می‌تواند به این پیوند‌های پویای گوگرد متصل شود. آن‌ها به واسطه فرآیند "درون‌بری" یا "اندوسیتوز" (Endocytosis) و یا انتقال مستقیم از طریق غشای پلاسما، به درون سلول راه پیدا می‌کنند. پژوهش‌هایی که چند سال پیش انجام شده‌اند، نشان می‌دهند که ورود "HIV" و "دیفتری" به واسطه مکانیسمی صورت می‌گیرد که تیول‌ها را شامل می‌شود.

او ادامه داد: هیچ کس باور ندارد که این فرآیند می‌تواند در جذب سلولی نقش داشته باشد. نقش تیول‌های غشا در جذب سلولی معمولا با استفاده از "واکنشگر المان" (Ellman"s reagent) صورت می‌گیرد، اما این آزمایش همیشه قابل اطمینان نیست، زیرا واکنش نسبتا کم واکنشگر المان، با واکنش نسبتا زیاد تیول‌ها و سولفید‌ها مواجه می‌شود.

ماتیل و گروهش، جستجوی یک مهارکننده احتمالی را آغاز کردند که بتواند یک آنتی‌ویروس کارآمد در برابر کروناویروس باشد. آن‌ها به بررسی مهارکننده‌های احتمالی پرداختند و آزمایش‌های درون‌کشتگاهی جذب مولکول‌های گوگرد را با کاوشگر‌های فلورسنت انجام دادند تا حضور آن‌ها را درون سلول‌ها با استفاده از "میکروسکوپ فلورسانس" (fluorescence microscopy) ارزیابی کنند.

بررسی‌ها نشان داد که مولکول‌های گوگرد تا ۵۰۰۰ برابر موثرتر از واکنشگر المان هستند.

ماتیل گفت: این نتایج هنوز در مراحل ابتدایی هستند و این که بگوییم که داروی ضد ویروسی برای مقابله با کروناویروس کشف کرده‌ایم، فقط در حد یک حدس است.

 

دوشنبه 3/9/1399 - 13:3
اطلاعات دارویی و پزشکی

 

 

نخستین داروی بهبود یک اختلال ژنتیکی نادر که رشد کودکان را متوقف و باعث پیری سریع آن‌ها می‌شود، توسط سازمان غذا و داروی آمریکا تایید شد.
به گزارش حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از یورونیوز، کودکان مبتلا به این اختلال ژنتیکی معمولا در اوایل نوجوانی به دلیل بیماری قلبی جان خود را از دست می‌دهند، اما آزمایش‌های اخیر نشان داده که آن دسته از کودکانی که داروی زوکینوی (Zokinvy) را مصرف کرده‌اند، به طور متوسط ۲.۵ سال بیشتر عمر می‌کنند.

سازمان غذا و داروی ایالات متحده بر پایه نتایج این آزمایش‌ها اثربخشی کپسول‌های زوکینوی را برای درمان بیماری پروگریا (Progeria) یا پیری زودرس تأیید کرد.

تحقیقات در مورد درمان این بیماری نادر به طور عمده توسط بنیاد تحقیقاتی پروگریا در ماساچوست و با همکاری داروسازی آیگر بایو فارماسیتیکال (Eiger BioPharmaceuticals) انجام شده است.

لسلی گوردون، مدیر بنیاد تحقیقاتی پروگریا پس از تایید داروی زوکینوی توسط سازمان غذا و داروی ایالات متحده گفت که این فقط گام نخست ماست و به طور قطع درمان‌های بیشتر و بهتری نیز برای این بیماری پیدا خواهیم کرد.»


گوردون که خود یک متخصص بیماری‌های کودکان است، این بنیاد را در سال ۱۹۹۹ با همکاری خواهر و همسرش ایجاد کرد. پسر آن‌ها به نام سام که به این اختلال ژنتیکی مبتلا بود، در سال ۲۰۱۴ و در سن ۱۷ سالگی درگذشت.

در حال حاضر، حدود ۴۰۰ کودک در سراسر جهان به بیماری پیری زودرس مبتلا هستند که ۲۰ نفر از آن‌ها در آمریکا ساکن هستند. این اختلال ژنتیکی با علایمی همچون توقف رشد، سفتی مفاصل، ریزش مو و پیری پوست ظاهر می‌شود. کودکان مبتلا به این بیماری دچار سکته و انسداد عروق قلب می‌شوند و به طور متوسط ​​در ۱۴.۵ سالگی فوت می‌کنند.

این اختلال ژنتیکی موروثی نیست، اما ناشی از جهش ژنتیکی است و موجب تجمع مضر در سلول‌های پروتئینی به نام پروگرین می‌شود. داروی زوکینوی مانع تجمع این پروتئین می‌شود.

شایع‌ترین عوارض جانبی داروی زوکینوی استفراغ، اسهال، حالت تهوع درد شکم و خستگی عنوان شده است.

دوشنبه 3/9/1399 - 13:0
بهداشت روانی

 

یک روانپزشک درباره اختلالاتی که سلامت روان نوجوانان و جوانان را تهدید می‌کنند، توضیح داد.
بهزاد قربانی روانپزشک و عضو هیئت علمی پژوهشگاه ابن سینا در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره میزان شیوع اختلالات روانپزشکی در نوجوانان و جوانان اظهار کرد: این اختلالات در نوجوانان و جوانان نسبت به کودکان و سالمندان شایع‌تر هستند به طوری که نوجوانان و جوانان بیشترین تعداد مراجعان به کلینیک‌های روانپزشکی را به خود اختصاص می‌دهند.

قربانی افزود: در جوامعی همچون جامعه ایران که تا حدودی فرهنگ مرد سالاری وجود دارد و ممکن است به طور خواسته یا ناخواسته دختران در خانه، اجتماع و محیط‌های آموزشی مورد کم توجهی قرار بگیرند، به طوری که سلامت روانی یا اجتماعی کامل را نداشته باشند، بیماری‌های روانپزشکی در دختران بیشتر دیده می‌شود.

انواع اختلالات روانپزشکی

او اختلالات روانپزشکی را به سه دسته اختلالات خلقی، اضطرابی و سایکوتیک تقسیم‌بندی کرد و ادامه داد: از جمله اختلالات خلقی می‌توان به انواع افسردگی‌ها (افسردگی ماژور یا شدید، افسردگی تک قطبی (فاز‌های افسردگی و طبیعی) و دو قطبی (فاز‌های افسردگی، طبیعی و شیدایی) اشاره کرد و فوبیا، وسواس، PTSD (اضطراب پس از سانحه)، حملات پانیک و اختلال اضطرابی منتشر (مبتلایان به اختلال اضطرابی منتشر، به طور دائم بدون هیچ علت خاصی از دلشوره و نگرانی رنج می‌برند.)، نمونه‌هایی از اختلالات اضطرابی هستند. اختلالات سایکوتیک هم توهم و هذیان را در فرد به دنبال دارند. اختلالات سایکوسوماتیک (روان‌تنی) هم در نوجوانان و جوانان شایع هستند که از جمله این اختلالات می‌توان به اختلال بد ریختی بدن و تریکوتیلومانیا (وسواس کندن مو‌های بدن) اشاره کرد.

 

این روانپزشک بیان کرد: خانواده‌ها باید به فرزندان دختر و پسر خود به میزان مساوی توجه کنند و بین آن‌ها فرق نگذارند. در جامعه هم باید حقوق یکسانی را برای هر ۲ جنس قائل شد.

قربانی درباره سندروم پیش از قاعدگی (PMS) یادآوری کرد: علائم این سندروم از چند روز قبل از قاعدگی در دختران بروز پیدا می‌کند که از جمله این نشانه‌ها می‌توان به بدخلقی، عصبی و زود رنج بودن، درد‌های بدنی، احساس سنگینی و رخوت اشاره کرد که این علائم تا حدودی طبیعی هستند و با آغاز قاعدگی فروکش می‌کنند، البته در موارد شدید مراجعه به پزشک برای تسکین نشانه‌ها ضروری است.

دوشنبه 3/9/1399 - 12:59
اخبار

 

دانشمندان آمریکایی با بررسی ویروس کرونای مشاهده شده در راسو‌ها دریافتند که نسبت به ویروس اولیه، چهار جهش داشته است.
به گزارش حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از اسپوتنیک، مصونیت بدست آمده پس از بهبودی از کووید ۱۹ در برابر این ویروس منتقل شده از راسو محافظت نمی‌کند. این نتیجه‌ای است که دانشمندان آمریکایی که شیوع عفونت در راسو در دانمارک را بررسی کردند، به دست آوره اند.

دانشمندان بر این باورند که سویه ویروس جدید گرفته شده از ارگانیسم حیوانات با چهار جهش از ویروس اولیه متفاوت است.

آنا بارانوا، استاد دانشکده زیست شناسی سیستم‌ها در دانشگاه جورج میسون اظهار کرد: تحقیقات نشان می‌دهند که سویه‌ای با این جهش‌ها قادر به انتقال ویروس بیشتری است. اگر چنین ویروسی در جمعیت انسانی همه گیر شود، این منجر به عواملی می شود که ناقلان فوق العاده بیشتری وجود خواهد داشت.

او افزود: منفی‌ترین پدیده در جهش جدید نتیجه آزمایش خنثی سازی سرم‌های گرفته شده از افرادی است که از ابتدای بیماری همه گیر از فرم اصلی ویروس کرونا بهبود یافته اند. در بیشتر موارد، آنتی بادی‌های حاصل از این سرم‌ها نمی‌توانند ویروس جهش یافته را خنثی کنند.

این استاد دانشگاه تاکید کرد: این بدان معناست که ایمنی بدست آمده برای ویروس اصلی از ویروس منتقل شده از راسو محافظت نمی‌کند. 

دوشنبه 3/9/1399 - 12:57
اخبار

 

دانشمندان آمریکایی با بررسی ویروس کرونای مشاهده شده در راسو‌ها دریافتند که نسبت به ویروس اولیه، چهار جهش داشته است.
به گزارش حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از اسپوتنیک، مصونیت بدست آمده پس از بهبودی از کووید ۱۹ در برابر این ویروس منتقل شده از راسو محافظت نمی‌کند. این نتیجه‌ای است که دانشمندان آمریکایی که شیوع عفونت در راسو در دانمارک را بررسی کردند، به دست آوره اند.

دانشمندان بر این باورند که سویه ویروس جدید گرفته شده از ارگانیسم حیوانات با چهار جهش از ویروس اولیه متفاوت است.

آنا بارانوا، استاد دانشکده زیست شناسی سیستم‌ها در دانشگاه جورج میسون اظهار کرد: تحقیقات نشان می‌دهند که سویه‌ای با این جهش‌ها قادر به انتقال ویروس بیشتری است. اگر چنین ویروسی در جمعیت انسانی همه گیر شود، این منجر به عواملی می شود که ناقلان فوق العاده بیشتری وجود خواهد داشت.

او افزود: منفی‌ترین پدیده در جهش جدید نتیجه آزمایش خنثی سازی سرم‌های گرفته شده از افرادی است که از ابتدای بیماری همه گیر از فرم اصلی ویروس کرونا بهبود یافته اند. در بیشتر موارد، آنتی بادی‌های حاصل از این سرم‌ها نمی‌توانند ویروس جهش یافته را خنثی کنند.

این استاد دانشگاه تاکید کرد: این بدان معناست که ایمنی بدست آمده برای ویروس اصلی از ویروس منتقل شده از راسو محافظت نمی‌کند. 

دوشنبه 3/9/1399 - 12:57
اخبار

 

گیتی گفت: لزومی ندارد افراد بدون دلیل برای انجام سی‌تی‌اسکن به مراکز درمانی مراجعه کنند، زیرا انجام این فرآیند بدون تجویز پزشک برای سلامتی مضر است.
معصومه گیتی استاد رادیولوژی دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: وضعیتی که بیماری کووید۱۹ در حال حاضر ایجاد کرده  هم یک تهدید بسیار جدی محسوب می‌شود، هم یک فرصت است که از امکانات فضای مجازی بیش از پیش استفاده کنیم. خوشبختانه در زمینه آموزش رزیدنت‌ها و همکاران از راه دور موفقیت‌های خوبی داشته‌ایم. 

او گفت: برخی افراد فکر می‌کنند که از سی تی اسکن می‌توان به عنوان یک تست غربالگری استفاده کرد. در حال حاضر مشاهده می‌کنیم شخصی که یکی از نزدیکانش به کووید۱۹  مبتلا شده  سی تی اسکن انجام می‌دهد تا متوجه شود خودش هم  مبتلا به بیماری است یا  خیر. این روش نه تنها روش درستی نیست، بلکه برای سلامتی افراد مضر هم هست، زیرا سی تی اسکن دارای  اشعه ایکس بوده و می تواند آسیب های جدی را به فرد و حتی کادر درمان وارد کند.

گیتی افزود: لزومی ندارد افراد بدون دلیل برای انجام سی تی اسکن مراجعه کنند، زیرا این کار علاوه بر اینکه کادر درمان را خسته می‌کند برای سلامت خود افراد نیز بسیار مضر است و تنها امکانات تصویربرداری مراکز با استفاده بیش از حد فرسوده خواهد شد. امکانات تجهیزاتی، پرسنلی و علمی دارای محدودیت‌هایی است و باید به جا و درست از آن‌ها استفاده شود.  

 

استاد رادیولوژی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیان کرد: از مردم تقاضا می‌کنیم اگر مشکوک به کرونا هستند ابتدا به پزشک عمومی، متخصص عفونی یا متخصص اطفال مراجعه کنند تا اگر لازم بود با تشخیص پزشک سی تی اسکن انجام دهند.

 

دوشنبه 3/9/1399 - 12:55
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته