• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 10235
تعداد نظرات : 25
زمان آخرین مطلب : 1436روز قبل
سلامت و بهداشت جامعه

شیرین نیرومنش متخصص زنان فلوشیپ پریناتولوژی، استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران و همسر دکتر پیروی شهید مدافع سلامت در برنامه دستان پرمهر رادیو سلامت با اشاره به اینکه ترکش‌های کووید ۱۹ به حوزه زنان هم رسیده است، گفت: خانم‌های باردار مانند سایر اقشار جامعه به این بیماری مبتلا شدند و تعداد از مادران را در این روز‌ها از دست داده ایم.

 

او بیان کرد: بسیاری از همکارانمان نیز در این روز‌ها به بیماری کرونا مبتلا شده‌اند، اما با این حال دست روی دست نگذاشتند و به درمان ادامه دادند.

نیرومنش ادامه داد: این روز‌ها کنکور برگزار می‌شود. کنکور در کشور ما انتخاب می‌کند که چه افرادی وارد دانشگاه شوند زمانی که وارد دانشگاه شدم، تصورم این بود که درس و کارم از دوران دبیرستان کمتر می‌شود، اما برعکس این دیدگاه برایم رخ داد. هر روز از ساعت ۸ صبح تا ۵ بعداز ظهر سر کلا بودم و بعد از پایان کلاس مجبور بودم که مقاله بخوانم و پژوهش کنم.

استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران افزود: هر کسی که قصد دارد در حوزه سلامت شاغل شود و ادامه تحصیل دهد باید بداند که نیاز است وقت بگذارد.

نیرومنش ادامه داد: دانشگاه تهران خیلی زمان اصرار داشت که به رشته زنان ادامه تحصیل دهم؛ چرا که تلاش من بر این بود در درس خواندنم بهترین باشم و از آن زمان تاکنون هر بیماری را مانند خواهر و مادر خودم می‌دانم و سعی می‌کنم به بهترین شکل ممکن آن‌ها را درمان کنم.

او تشریح کرد: بودن آقای پیروی در کنارم خیلی مشوق بود و تاثیر مثبتی در کار و درسم داشت. اینکه همراه و هم مسیر بودیم بسیار در کار و درسم تاثیر گذاشت. من مشغول به رشته زنان و ایشان مشغول به رشته جراحی بودند و ۲ رشته سخت و پر کار داشتیم، اما با این حال بسیار خوب کنار هم پیش می‌رفتیم.

همسر شهید پیروی تصریح کرد: بعد از اینکه فارغ التحصیل شدم در همان دانشگاه تهران عضو هیئت علمی شدم و ۳ سال بعد به عنوان جوان‌ترین عضو هیئت علمی پیشنهاد ریاست بیمارستان را دادند که در سال ۶۹ ریاست این بیمارستان را برعهده گرفتم. در همان سال آقای پیروی ریاست دانشگاه امام حسین(ع) را بر عهده گرفتند.

او ادامه داد: بعد از اینکه به عنوان مدیر نمونه انتخاب شدم و ۱۳ سال ریاست بیمارستان میرزاکوچک خان را بر عهده گرفتم و تمام تلاش و تمرکزم را بر بهتر انجام دادن کار گذاشتم و به کمک خداوند موفق شدم. زمان  مرندی به عنوان مادر نمونه معرفی شدم و بعد از ۱۳ سال سخت بود که در یک خانواده هم من هم آقای پیروی ریاست داشته باشیم که بعد از آن به عنوان معاون پژوهشی مشغول به کار شدم.

استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه، این همه زمان صرف کردید، اما آیا آقای پیروی اعتراض نکردند؟ چطور می‌توانستید مسئولیت خود را انجام دهید؟ گفت: ۲ نعمت بزرگ خداوند به من داد که یکی پزشکی و دیگری معلمی بود. این نعمت را خداوند به هر کسی اعطا نمی‌کند. داشتن همسری دلخواه و مشوق و دلسوز بسیار در کارم تاثیرگذار بود.

نیرومنش ادامه داد: آقای دکتر مدام به من می‌گفتند که تمام حواستان به درمان و پژوهش باشد که از همان سال اول شروع به مقاله نوشتن و پژوهش کردم. با برنامه ریزی  وقت تلف نکردن به کمک خداوند به بسیاری از اهدافم رسیدم.

او افزود: خانواده هایمان درک می‌کردند و افتخار می‌کردند که عروس و دامادشان افتخارآفرین شده اند و در نگه داری کودکانمان کمک می‌کردند.

استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران، گفت: به کار زیاد و خستگی ناپذیری عادت کردم و تنها من اینطور نیستم. تمام بانوان فرهیخته شرایط من را دارند و در تلاش هستند که کار را بهترین شکل انجام دهند.

او ادامه داد: تحمل نبود همسرم سخت است، اما مجبوریم سرپا باشیم و کار را نمی‌توان کنار گذاشت. من با وجود اینکه نیاز به کار ندارم، اما نمی‌توانم بیمارانم را تنها بگذارم و آن‌ها به وجود من نیاز دارند. برای من فقدان آقای پیروی بسیار سخت است، اما مجبور هستم تحمل کنم.

دوشنبه 3/6/1399 - 7:9
اخبار

 

 

علی قنبری مطلق، رئیس اداره سرطان وزارت بهداشت در  مراسم رونمایی از سامانه یکپارچه مدیریت اطلاعات سرطان اظهار کرد: برای ما ایده آل است که اطلاعات این سامانه را به صورت وب سرویس و مستقیم از مراکز پاتولوژی دریافت کنیم. در واقع صفحه کاربری برای پاتولوژیست ها درست کرده ایم و اگر مرکز پاتولوژیست ها امکان وب سرویس دیتا را نداشته باشند با این روش می توانند اطلاعات خود را وارد کنند؛ این روند از ابتدای مهر آغاز می‌شود.

او  تاکید کرد: ما نمی‌خواهیم پزشکان ما برای خدمات دهی دچار مشکل شوند، بلکه سعی کرده ایم با ثبت این سامانه، کار آنها را نسبت به نسخه نویسی مکتوب راحت تر کنیم.

رئیس اداره سرطان وزارت بهداشت ادامه داد: تامین مالی برای مدیریت نظام اطلاعاتی سرطان در مجلس شورای اسلامی از حدود ۴ دهه پیش قانون داشته و به ثبت رسیده است.

او افزود: با تشکیل دبیرخانه ملی مدیریت سرطان، برنامه ملی سرطان از جمله نظام اطلاعاتی، شتاب بیشتری پیدا کرده است. 

قنبری مطلق تصریح کرد: در حوزه نظام اطلاعاتی و ثبت سرطان برنامه های زیادی در حوزه توسعه نیروی انسانی و زیر ساخت ها انجام داده ایم. این سامانه از ۵ سال پیش فعالیت می‌کند اما تاکنون بخش های جدیدی به آن اضافه شده است.

امکان ارائه اطلاعات دقیق از سرطان در سانانه سیمای سرطان

رئیس اداره سرطان وزارت بهداشت تاکید کرد: سامانه یک پارچه اطلاعات مدیریت سرطان به اختصار سیمای سرطان نامیده می شود و امکان اتصال به سامانه های دیگر را دارد، در واقع این سامانه برای درمان بیماری سرطان ساخته شده است. سیاست‌گذاران برای تصمیم گیری، پزشکان برای ثبت اطلاعات، بیماران برای دریافت خدمات بهتر، پژوهشگران برای ساماندهی مطالعات بهتر و سازمان های مردم نهاد برای تشخیص سرطان بیماران از آن استفاده می‌کنند.

قنبری مطلق گفت: با استفاده از این سامانه می توان اطلاعات زیادی را از سرطان در اختیار افراد قرار داده و  آموزش داد. مدیران در سطح وزارت بهداشت آمار را از این برنامه دریافت می‌کنند همچنین بیماران در سطح عمومی از فیلم های آموزشی و مستندات تایید وزارت بهداشت، استفاده کنند.

او افزود: بحث داشبوردی اطلاعات سرطان از مهر ماه در اختیار پژوهشگران، محققان و سیاست گذاران کشور قرار خواهد گرفت و دسترسی های تحریف شده و انواع متغیرها در سامانه وجود دارند.

امکان ثبت، تشخیص و درمان سرطان در سامانه سیمای سرطان 

قنبری مطلق ادامه داد: ثبت تشخیص و درمان سرطان در این سامانه وجود دارد که ثبت سرطان در اخبار عمومی با عنوان ثبت تشخیص شناخته شده و از سال ۹۵ فعالیت دارد. در این سامانه امکان ثبت بیماران، محل سکونت و گزارش های تشخیصی وجود خواهد داشت و از طریق مراکز پاتولوژی و کارشناسان ثبت تشخیص سرطان ها اتفاق خواهد افتاد.

او گفت: نسخه الکترونیکی این سامانه از مهر ماه در اختیار افراد قرار خواهد گرفت و امکان جست و جوی پیشرفته بیماری بر اساس کد ملی و سایر آمار او امکان پذیر خواهد بود و سوابق سرطان بیماری به راحتی در اختیار پزشکان از سوی وزارت بهداشت قرار خواهد گرفت.

رئیس اداره سرطان وزارت بهداشت تاکید کرد: گزارش های ساختاری برای تشخیص و پاتولوژی سرطان ایجاد شده تا فعالیت پزشکان را تسهیل کند و سیاست گذاران برای سرانجام رساندن این بیماری مورد تأکید خواهد گرفت، ثبت شرایط و آزمایش های بیمار از دیگر ویژگی های این سامانه است.

قنبری مطلق ادامه داد: گزارش های منظم ثبت سرطان از چند سال پیش منتشر شده و در وب سایت این سامانه قابل مشاهده است، به همین علت در سال ۲۰۲۰ سازمان جهانی بهداشت نظام ثبت سرطان در ایران را به عنوان باکیفیت ترین نظام ثبت سرطان به دنیا معرفی کرده است. 

او اضافه کرد: سازمان های بیمه گر باید از وجود سرطان در بیماران مطمئن شوند که با استفاده از این سامانه به راحتی قابل اجرا خواهد بود. نظام اطلاعاتی سرطان کمک زیادی به جامعه پزشکی خواهد کرد.

قنبری مطلق یادآوری کرد: وزارت بهداشت در قالب بسته های حمایتی به دانشگاه ها مبالغی را پرداخت می کند تا به راحتی در اختیار بیماران سرطانی قرار بگیرد و سیاست‌گذاران آن را با برنامه درست و مناسب برای حمایت از بیماران سرطانی اجرا کند. در واقع، اطلاع از تشخیص و مرحله بیماری هم با استفاده از این سرطان برای کاهش بیماری موثر خواهد بود.

استفاده از مکانیسم های تشویقی برای پزشکان نسخه نویس

در ادامه رضوی، رئیس دبیر خانه شورای عالی اظهار کرد: در حال حاضر برای اینکه پزشکان به این سامانه علاقه مند شوند، دبیر خانه شورای عالی بیمه و اعضا با این امر موافقت کرده اند که از مکانیسم های تشویقی برای پزشکان نسخه نویس استفاده کنند، چرا که وقت گیر بوده و شروع آن ممکن است با مشکل همراه باشد اما به مرور می فهمیم که کار کردن با آن بسیار آسان خواهد بود و فعالیت بدون آن بعد از مدتی امکان پذیر نخواهد بود.

او گفت: فرهنگ سازی و زیرساخت های این سامانه در حال آماده سازی است. در شورای عالی بیمه در نظر داریم تا ویزیت پزشکان و کسانی که در قالب نسخه الکترونیک کار می کنند ویزیتشان اصلاح شده و در نظام پرداخت به این افراد یعنی دارو خانه ها و بیمارستان ها تسهیلات داده شود تا در آینده پزشکان با استفاده از نسخه الکترونیکی فعالیت خود را به سرانجام برسانند.

رضوی، رئیس دبیر خانه شورای عالی بیمه اظهار کرد: ۳۱ خرداد آئین نامه اجرایی استفاده از سامانه نسخه الکترونیکی از سوی وزارت بهداشت به مراکز درمانی ابلاغ شد. برنامه سیمای سرطان به ۲ مرکز در تهران و ۱ مرکز در شهرستان ارسال خواهد شد.

او افزود: در شرایط فعلی، تصمیم گیری بدون داشتن اطلاعات در یک فضای مبهم خواهد بود که استفاده از این سامانه از مشکلات بیماران مراجعه کننده کم خواهد کرد؛ در حال حاضر بیماران در تاییده داروها و ساماندهی وضعیت خود تحت فشار هستند.

 

رضوی تصریح کرد: هماهنگی بین تیم پزشکی، مرکز کنترل و فرآوری داروها وجود ندارد؛ چرا که پزشکان نسخه نوشته و افراد در داروخانه های مختلف باید به دنبال آن باشند.

رئیس دبیر خانه شورای عالی بیمه اظهار کرد: کمتر کشوری دیده می شود که داروی ضدسرطان را به راحتی در اختیار افراد قرار دهد، امیدواریم تیم پزشکی ما به صورت متحدد با برنامه هماهنگ شده با استفاده از این سامانه داروخانه هایی که داروی بیماران را دارند، پیدا کرده و بیماران را از این نظر تحت پوشش قرار دهیم.

او گفت: راحتی بیماران و بهتر شدن وضعیت آنان در قالب استفاده از این سامانه از نظر دسترسی آنان به داروها اولویت اول ماست که علی رغم مشکلات مادی آسایش افراد مورد توجه خواهد بود.

دوشنبه 3/6/1399 - 7:7
اخبار

بیانیه ۱۵۰۰ نفر از چهره‌های برجسته و اساتید دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در خصوص برگزاری عزاداری باشکوه حسینی امسال در عین رعایت دستورات بهداشتی به این شرح است:

آغازین روز ایام عزاداری سالار شهیدان، حضرت اباعبدالله (ع) و یاران باوفایش، با روز پاسداشت مقام والای پزشک در تقویم رسمی ایران اسلامی مقارن شده است و این تقارن از آن منظر که عزاداری دهه نخست محرم امسال، با انجام نظرات و دستورالعمل‌های بهداشتی و پزشکی گره خورده است، در نوع خود درخور توجه است.

پیش‌تر جمعیت زیادی از دوستان و دشمنان ملت عزیز ما، منتظر بودند تا مشاهده کنند اتفاق بزرگی، چون عزاداری حسینی با این سابقه طولانی و عمق اجتماعی زیاد خود، چگونه در شرایط همه‌گیری نفس‌گیر این بیماری، اقامه و برپا خواهد شد؛ اما تلاش مؤثری که توسط دستگاه‌های ذی‌ربط و صد البته بیش از آن توسط آحاد مردم صورت پذیرفت، راه‌حل مسئله را پیش چشم همگان رونمایی کرد و آن چیزی نبود جز اقامه جدی و پرشکوه آئین‌های سوگواری سیدالشهداء (ارواحنافداه)، درعین مراعات‌ها و تحفظ‌های جدی بهداشتی و به جا آوردن تمامی پروتکل‌های مصوب.

در میان نیاز‌ها و حوائج اصلی یک جامعه، یک مؤلفه‌ی اصلی، نیاز معنوی و روحی آن است. اساساً این جامعه هر سال با فرا رسیدن ایام عزای سیدالشهداء (ع)، روح و جان تازه می‌کند و با ارتزاق معنوی از سرچشمه پاک عنایات اهل بیت (س)، آرامش و التیام روحی پیدا می‌کند.

بسیار ستودنی و پسندیده است آن هنگام که دیده می‌شود روحانیون ارجمند، مداحان گرامی اهل‌بیت (س) و مبلغین در کنار روضه‌ها و عرض ارادت‌ها، مردم یک هزار و اندی سال داغ‌دار را به مراعات همه دستورالعمل‌های بهداشتی دعوت می‌کنند و دغدغه حفظ جان و سلامت «ملت امام حسین (ع)» را آنچنان که از رهبری فرزانه انقلاب شنودند و به جان پذیرفتند، مدام تذکر می‌دهند.

به همین مراتب، شاید چشمگیر و زیبا باشد زمانی که پزشکان، پرستاران و کادر بهداشت و درمان کشور که در این دفاع مقدس شبانه‌روزی، بیش از ۶ ماه برای حفظ جان مردم جان‌ها فدا کرده‌اند، امروز بر اقامه شکوه‌مند عزای ارباب بی‌کفن و حسین زهرا (س) تأکید می‌کنند؛ اقامه عزایی که با مراعات پروتکل‌ها – حتی با تحمل برخی سختی‌ها و مشکلات – متفاوت‌تر و چه‌بسا تأثیرگذارتر از هرسال به جا آورده می‌شود.

در میان نیاز‌ها و حوائج اصلی یک جامعه، یک مؤلفه‌ی اصلی، نیاز معنوی و روحی آن است. اساساً این جامعه هر سال با فرا رسیدن ایام عزای سیدالشهداء (ع)، روح و جان تازه می‌کند و با ارتزاق معنوی از سرچشمه پاک عنایات اهل بیت (س)، آرامش و التیام روحی پیدا می‌نماید؛ اما به طور خاص امسال چه برای آن‌هایی که کسی از عزیزانشان را از دست داده و نتوانسته اند عزاداری کنند و چه برای جامعه‌ای که احساس فشار روانی در عین تحمل مشکلات اقتصادی می‌کنند و نیاز عاطفی و روحی شأن به همین سبب، رو به فزونی نهاده است، نیازی دوچندان به شمار می‌رود و این در حالی است که مردم ما از توسل به سید الشهدا (ع)، توقع و امید رفع گرفتاری و گره گشایی دارند.

 

بی تردید هر تألم و مصیبتی در کنار مصیبت حسین (ع)، کوچک و تحمل شدنی به نظر می‌رسد واقامه‌ی عزای سالار شهیدان که با روح و جان این ملت حسینی پیوندی جاودانه خورده است، با رعایت درخور شأنی که از هیأت‌ها و عزاداران فهیم و مسئولیت پذیر حسینی به نمایش گذاشته شده است، تاسوعا و عاشورای امسال را به صحنه‌ای زیبا و تاریخی از شور و شعور این ملت بزرگ تبدیل خواهد کرد؛ ان شاءالله.

ما به عنوان جمعی از پزشکان و اعضای هیأت علمی دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور، ضمن درخواست مجدد رعایت کامل تصمیمات ستاد ملی کرونا از سوی عزاداران و هیأت‌های حسینی، بر اقامه‌ی هر چه باشکوه‌تر عزاداری‌های حسینی امسال، به شکلی متفاوت و خلاقانه تأکید می‌کنیم و آحاد ملت عزیزمان را به رعایت دستورالعمل‌ها و به خصوص پرهیز از مسافرت در ایام پایانی دهه‌ی اول ماه محرم فرا می‌خوانیم.

دوشنبه 3/6/1399 - 7:5
اخبار

بشیر حاجی‌بیگی سخنگوی سازمان انتقال خون ایران گفت: متخصصان می‌گویند تنها روش قابل اعتماد و در دسترس برای درمان بیماران کووید ۱۹ استفاده از پلاسمای خون بیماران بهبود یافته از کرونا و تزریق آن به افراد مبتلاست. تا امروز بیش از ۳۰۰ هزار بیمار در کشورمان از کرونا رهایی یافته اند و پیروز کارزار شدند. اما آمار‌ها نشان می‌دهد از ابتدای اجرای طرح اهدای پلاسمای بهبودیافتگان تا امروز تنها ۲ درصد از بهبود یافتگان به مراکز انتقال خون مراجعه کرده‌اند.

او ادامه داد: با توجه به تاثیر روش پلاسما درمانی چرا تعداد اهدا کنندگان تنها ۲ درصد بهبود یافتگان کروناست؟ آن‌ها که از جنگ با این بیماری به سلامت بیرون آمدند، می‌دانند آنتی بادی که در پلاسمای خونشان وجود دارد می‌تواند عمر دوباره به پدر، مادر یا فرزندی ببخشد که با حساب و کتاب‌های علم پزشکی امیدی به زنده ماندشان نیست.

 

مراجعه ۷ هزار و ۶۶ نفر جهت اهدای پلاسما
حاجی بیگی با بیان اینکه تا پایان مرداد ماه در مجموع ۷ هزار و ۶۶ نفر جهت اهدای پلاسما به مراکز سازمان انتقال خون در سطح کشور مراجعه کرده اند،ادامه داد: پنج هزار و ۶۰۹ واحد پلاسما در بهبودیافتگان کووید ۱۹ دریافت شده است.

او با یادآوری اینکه برخی از داوطلبان به دلایلی پس از معاینه معاف از اهدای پلاسما شناخته می‌شوند، ادامه داد: در استاندارد‌های سازمان انتقال خون حفظ سلامت اهداکننده و گیرنده پلاسمای اهدایی لحاظ شده است و چنانچه یکی از این دو تامین نشود داوطلب اهدای پلاسما به صورت موقت یا دائم معاف شناخته می‌شود.

پویش نذر پلاسما در ماه محرم
حاجی بیگی گفت:از ابتدای اجرای طرح پلاسما درمانی برای بیماران مبتلا به کرونا که از روز نخست اردیبهشت ماه آغاز شد، سازمان انتقال خون در این خصوص بار‌ها و بار‌ها اطلاع رسانی کرده است و پویشی به نام «شکرانه سلامت» را برپا ساخت.

او افزود:از سوی روابط عمومی سازمان انتقال خون بنر‌هایی برای تشویق اهدای پلاسما، طراحی و در بعضی از معابر عمومی نصب شد، اما رسانه‌ها هم باید همراه باشند و جریان سازی برای اهدای پلاسما را بر عهده بگیرند.

سخنگوی سازمان انتقال خون از رسانه‌ها درخواست کرد تا هنر رسانه‌ای را به کار بگیرند و برای راه افتادن عزم ملی در اهدای پلاسما پویش نذر پلاسما را همزمان با ماه محرم با قوت راه بیندازند.

شرایط بیمارستان‌ها ویژه است، بهبود یافتگان کرونا به میدان بیایند 
حاجی بیگی به باور‌های نادرستی که دلیل مراجعه کمتر بهبودیافتگان از کرونا است، اشاره کرد و گفت: یکی از دلایل کم رغبتی بهبود یافتگان کرونا برای مراجعه به مراکز انتقال خون و اهدای پلاسما دلهره از ابتلای دوباره به این ویروس است.

اوگفت: این تصور به چند دلیل اشتباه است، اولا مردم توجه کنند که مرکز انتقال خون، مرکز درمانی نیست، خیلی‌ها این مراکز را با بیمارستان‌ها اشتباه می‌گیرند. ما پشتیبان مراکز درمانی هستیم. دوم اینکه مراجعه کنندگان به مراکز انتقال خون جزو سالم‌ترین افراد جامعه هستند، چون هیچ فردی با حال جسمی بد برای اهدای خون پیشقدم نمی‌شود. کسانی به این مراکز مراجعه می‌کنند که در ایده‌آل‌ترین شرایط جسمی هستند.

حاجی بیگی افزود: نکته بعدی اینکه در تمام مراکز انتقال خون، دستور‌العمل‌های فنی و پروتکل‌های بهداشتی به صورت دقیق اجرا می‌شود و این سازمان بر اجرایی شدن دستورالعمل‌ها نظارت کامل دارد. همه وسایل و تجهیزات مورد استفاده در مراکز انتقال خون سراسر کشور استریل و یک بار مصرف است. محیط مراکز هم در طول روز چند بار ضدعفونی می‌شود. متاسفانه از زمانی که ویروس کرونا وارد کشور شده آمار اهدای خون هم کاهش پیدا کرده است.

سربازان کمکی در خط مقدم مبارزه با کرونا
حاجی بیگی با یادآوری اینکه کاهش اهدای خون در شرایطی اتفاق افتاده که نیاز کشور به فرآورده‌های خون همچون گذشته رو به افزایش است ادامه داد: در این برهه به همکاری بیشتر داوطلبان اهدای خون نیازمندیم.

او با یادآوری دوران ۸ سال دفاع مقدس گفت: در زمان جنگ میزان اهدای خون در کشور ۸ برابر شد و الان هم مردم همیشه در صحنه باید بسم الله بگویند و وارد میدان شوند و در این میان بهبود یافتگان کووید ۱۹ نقش سربازان کمکی خط مقدم را دارند، چون تا مدت معینی در پلاسمای بدن آن‌ها آنتی بادی ضد کرونا وجود دارد.

حاجی بیگی تصریح کرد: این آنتی بادی در بدن فردی که به کووید ۱۹ مبتلا شده سپردفاعی می‌سازد و قدرت تخریب سلول‌های بدن بیمار را از ویروس می‌گیرد.

اگر بهبود یافتگان دست به کار شوند، آمار مرگ و میر پایین می‌آید
حاجی بیگی ادامه داد: اگر عزم جدی در بهبود یافته‌ها به وجود بیاید و پلاسما برای تزریق به بیماران در همه بیمارستان‌ها وجود داشته باشد، آمار مرگ و میر کاهش پیدا می‌کند. در پلاسما درمانی، مهم‌ترین عامل در توقف پیشرفت بیماری، زمان تزریق پلاسما است. اگر این ماده در مرحله شروع تکثیر ویروس به بدن بیمار تزریق شود هم انتشار ویروس در بدن کمتر و یا متوقف می‌شود، هم طول دوره بستری بیماران در بیمارستان‌ها کوتاه می‌شود.

 حاجی بیگی گفت: برای مثال اگر بیمار بدحالی قرار باشد ۳ هفته در بیمارستان بستری شود، با تزریق پلاسما روند بهبودی‌اش سرعت بیشتری می‌گیرد و زمان بستری‌اش ممکن است به چهار یا پنج روز برسد. در این صورت مرگ و میر کمتر می‌شود، تعداد پذیرش و تعداد ترخیص بیماران در بیمارستان‌ها برابر و فشار کمتری بر کادر درمان وارد می‌شود.

او از قدرت و توانمندی ایران در پلاسما درمانی بیماران کووید ۱۹ خبر داد و افزود: ما بعد از چین اولین کشوری بودیم که روش پلاسما درمانی را برای درمان بیماران کووید۱۹ استفاده کردیم و اولین مقاله علمی دنیا در خصوص مصرف پلاسما در درمان بیماران کووید، ایرانی بود.

هزینه رفت و آمد بهبودیافتگان کووید ۱۹ پرداخت می‌شود
سخنگی سازمان انتقال خون با بیان اینکه درهمه جای دنیا به اهدا کننده پلاسمای تولیدی، وجهی به عنوان جبران مخارج ایاب و ذهاب داده می‌شود، گفت: ما کارت هدیه بانکی را برای اهداکنندگان در نظر گرفتیم که مبلغ بالایی نیست و فقط جبران هزینه رفت و آمد این افراد به مراکز انتقال خون را می‌کند، اما از همه بهبود یافتگان کرونا می‌خواهیم که به اجر معنوی اهدای پلاسما توجه کنند و بدانند که ارزش کار آنها، با هیچ هدیه مادی قابل جبران نیست.

 حاجی بیگی خاطرنشان کرد: افرادی که به کووید ۱۹ مبتلا شده و خوب شده‌اند از نظر علم پزشکی آدم‌های مهمی هستند. چون سپردفاعی در خون این افراد وجود داشته که توانستند از بیماری کرونا سلامت بیرون بیایند. من بهبود یافتگان کرونا را مخاطب قرار می‌دهم و می‌گویم شما آدم‌های نادری هستید که پلاسمای خونتان تا ۳ ماه بعد از بهبودی می‌تواند نجات بخش جان کسانی باشد که دربیمارستان‌ها نفس‌هایشان به شماره افتاده است. آستین هایتان را بالا بزنید. این روز‌ها در ماه محرم بالاترین ایثار و بهترین شکرانه سلامت برای بهبود یافتگان کرونا اهدای پلاسما است. نیاز بیمارستان‌ها به پلاسمای بهبود یافته‌ها آنقدر زیاد و حیاتی است که به محض پایان کار اهدا کننده در مراکز انتقال خون، پلاسمای دریافتی برای آماده سازی و تزریق به بیماران کووید به بیمارستان‌ها فرستاده می‌شود.

 

 

 

دوشنبه 3/6/1399 - 7:2
اخبار

محمد میرزابیگی رئیس کل سازمان نظام پرستاری اظهار کرد: شناسایی و برخورد با شبکه جعل مدارک پرستاری با درخواست رسمی سازمان نظام پرستاری کشور انجام شد.

او افزود: در مورد خبر صدور کارت جعلی سازمان نظام پرستاری، توجه به این نکته مهم است که شبکه جعل مدارک، کارت نظام پرستاری را جعل نمی‌کردند بلکه در واقع مدارک دانشنامه یا لیسانس پرستاری را که مربوط به دانشگاه‌های علوم پزشکی مختلف بوده، جعل می‌کردند و با ارائه آن به برخی هیات مدیره ها، کارت عضویت نظام پرستاری به نام افراد می‌گرفتند.

میرزابیگی تصریح کرد: سازمان نظام پرستاری دوره پنجم که از آبان ۹۸ شروع به فعالیت کرد؛ در آذر سال ۹۸ متوجه فعالیت این شبکه جعل مدارک شد و اولین مکاتبه در این زمینه ۱۲ آذر سال ۹۸ با حراست وزارت بهداشت انجام شد و رونوشت این مکاتبه نیز به وزارت اطلاعات، نیروی انتظامی، قوه قضاییه و همه دستگاه‌های که باید مطلع می‌شدند ارسال شد.

نحوه شناسایی شبکه جعل مدارک پرستاری
رئیس کل سازمان نظام پرستاری با اشاره به نحوه شناسایی فعالیت این شبکه جاعل افزود: مشکل از آنجا مشخص شد که هویت، تاریخ و نوع مدارک صدور شماره نظام پرستاری برای برخی افراد و نیز امضا‌های مدارک دانشگاهی آن‌ها غیر معمول و دارای اشکال بود، از جمله اینکه در مواردی امضای رئیس دانشکده پرستاری مشهد با عنوان رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد در برخی مدارک دانشگاهی افراد متقاضی صدور کارت نظام پرستاری مشاهده شد.

او گفت: این تناقض‌ها بررسی و در مواردی مدارک لیسانس پرستاری برای دانشکده پرستاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد ارسال و موضوع استعلام شد، این دانشکده پاسخ داد واعلام کرد که این مدارک کاملا جعلی است.

رئیس کل سازمان نظام پرستاری همچنین گفت: ابتدای امر مسئولان هیئت مدیره نظام پرستاری تهران در دوره جدید متوجه فعالیت یک نفر رابط یکی از بیمارستان‌های غیر دولتی شدند که رفتار‌های غیر معمول داشت و برای صدور کارت نظام پرستاری برای برخی افراد اصرار و سماجت زیادی می کرد که  در نهایت هیئت مدیره نظام پرستاری تهران توانست ریشه‌های این شبکه جعل مدرک را که به صورت سازمان یافته در تهران و کرج فعالیت می‌کردند کشف کند.

شکایت سازمان نظام پرستاری به مراجع قضایی
میرزابیگی افزود: پس از محرز شدن این تخلف؛ سازمان نظام پرستاری به عنوان شاکی به قوه قضائیه شکایت کرد و با همکاری وزارت بهداشت پرونده شکایت از این شبکه جعل مدرک تشکیل شد، یکی از شعبی که شکایت انجام شد در کرج است، بعد از شکایت سازمان نظام پرستاری پلیس کرج وارد عمل شد و توانست اعضای این شبکه جاعل را شناسایی و دستگیر کند.

رئیس کل سازمان نظام پرستاری ادامه داد: این شبکه جاعل مدرک به اسم دانشگاه علوم پزشکی مشهد، دانشگاه علوم پزشکی ارتش، برخی دانشگاه‌های تهران و دانشگاه‌های مختلف، مدارک دانشگاهی فارغ التحصیلی رشته پرستاری را جعل می‌کردند که با این مدارک تعدادی از آنها  در برخی بیمارستان‌های خصوصی نیز مشغول شده اند و در دوره قبل، از طریق برخی رابطان یکی دو بیمارستان برای گرفتن کارت نظام پرستاری نیز اقدام می‌کردند.

او درباره گستره فعالیت این شبکه جعل مدرک گفت: تعدادی از این مدارک که شاید بالغ بر ۵۰ مورد باشد اکنون در سازمان نظام پرستاری کشف و به مراجع قضایی ارائه شده است، نکته تاسف بارتر این است که برخی از این افراد که مدرک جعلی مثلا لیسانس پرستاری گرفته اند با این مدارک در برخی مراکز درمانی مشغول به کار شده اند.

هشدار نسبت به اشتغال افرادی با مدرک پرستاری جعلی
رئیس کل سازمان نظام پرستاری با هشدار نسبت به فعالیت افرادی با مدارک جعلی در مراکز درمانی تاکید کرد: اهمیت این موضوع در این است که بخاطر نیاز شدید بیمارستان‌ها به پرستار؛ درصورت عدم دقت، به راحتی این امکان وجود دارد که افرادی بدون صلاحیت و بدون تحصیلات لازم با مدرک و لیسانس جعلی در مراکز خصوصی و غیر دولتی مشغول به کار شوند.

میرزابیگی گفت: البته درکرج سر شبکه این باند جاعل و ۱۱ نفر از همکاران آن‌ها در پی شکایت سازمان نظام پرستاری شناسایی و دستگیر شدند، اما در تهران هم امیدوارم زودتر اعمال قانون شود.

او تاکید کرد: مساله مهمتر از عضویت این افراد در سازمان نظام پرستاری این است که چون عضویت پرستاران در سازمان نظام پرستاری هنوز اجباری نیست، ممکن است افرادی با این مدارک جعلی بدون اینکه سازمان نظام پرستاری متوجه شود، در یک مرکز درمانی یا مراقبتی مشغول به کار شوند و سلامت مردم را به خطر بیندازند.

میرزابیگی ادامه داد: سازمان نظام پرستاری با پیگیری قانونی این موضوع از طریق مراجع ذی صلاح در وزارت بهداشت و نهاد‌های امنیتی و قضایی در ماه‌های گذشته برای جلوگیری از تشویش خاطر مردم و اذهان عمومی این مساله را در رسانه‌ها مطرح نکرد، اما از زمان کشف این موضوع؛ ضمن ریشه یابی این شبکه جاعل؛ از همان زمان با همکاری دفتر مرکزی حراست، معاونت آموزش و مرکز فن آوری اطلاعات وزارت بهداشت، شبکه رسمی و مطمئن استعلام مدارک را برای صدور کارت عضویت نظام پرستاری تشکیل داد و از اواخر سال گذشته تاکنون هیچ کارت ن

نظام پرستاری با مدرک جعلی صادر نشده است.

 

ممانعت نظام پرستاری از تکرار تقلب
رئیس کل سازمان نظام پرستاری افزود: در واقع از اواخر سال گذشته با دسترسی واحد عضویت سازمان نظام پرستاری به امکان استعلام و بررسی اصل بودن مدارک دانشگاهی با همکاری وزارت بهداشت، به صورت دو جانبه صحت و سقم مدارک بین سازمان نظام پرستاری و وزارت بهداشت کنترل می‌شود.

او با تاکید بر انجام چند اقدام سازمان نظام پرستاری پس از شناسایی جعل مدارک پرستاری خاطر نشان کرد: این سازمان پس از اینکه از فعالیت این شبکه جاعل مطلع شد، از متخلفان شکایت کرد و به مراجع قانونی موضوع را گزارش داد و علاوه بر همکاری با وزارت بهداشت برای شناسایی عوامل این شبکه، کارگروهی را با همکاری وزارت بهداشت تشکیل داد تا جلوی تکرار این تخلف گرفته شود و با استعلام مدارک از معاونت آموزشی وزارت بهداشت زمینه تکرار صدور کارت نظام پرستاری با مدارک جعلی تقریبا از بین رفت.

میرزابیگی اضافه کرد: از زمان کشف این تخلف و ترمیم مسیر شناسایی هویت مدارک، سازمان نظام پرستاری مدارک افراد متقاضی عضویت را از دانشگاه مربوطه استعلام می‌کند.

 

 

دوشنبه 3/6/1399 - 7:0
اخبار

امیری، متخصص بیماری‌های عفونی و رئیس گروه مدیریت بیماری‌های قابل انتقال بین انسان و حیوانات مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو، یک بیماری ویروسی است و مخزن و ناقل ویروس CCHF در طبیعت، کنه‌های سخت و عمدتا گونه‌ای به نام هیالوما است؛ این کنه‌ها می‌توانند ویروس را از طریق تخم به نسل بعدی‌شان انتقال دهند.

او ادامه داد: زمانی که این کنه‌ها حیوان را مورد گزش قرار می‌دهند، ویروس را به بدن دام منتقل می‌کنند؛ دام در مدت دو هفته، ناقل ویروس خواهد بود و ممکن است علامتی بروز ندهد. چنانچه در طی این مدت، دام بدون استفاده از وسایل حفاظت فردی و رعایت نکات بهداشتی ذبح شود انسان در معرض خون و ترشحات دام آلوده قرار می‌گیرد و از این طریق، احتمال انتقال بیماری به او وجود دارد.

امیری با اشاره به روش‌های انتقال ویروس تب کریمه کنگو به انسان افزود: اگر کنه آلوده به طور مستقیم انسان را مورد گزش قرار دهد، فرد با ترشحات، خون و بافت بدن حیوان آلوده تماس داشته باشد و یا انسان با خون و ترشحات بدن فرد مبتلا به بیماری تماس داشته باشد، ویروس تب کریمه کنگو به او منتقل می‌شود.

او با اشاره به علائم بیماری تب کریمه کنگو بیان کرد: تعداد زیادی از افراد، علائمی از خود بروز نمی‌دهند، اما افراد دارای علامت، در فاز اولیه دچار تب ناگهانی، لرز، سردرد، درد عضلانی، درد عضلات شکم و کمر، گیجی، حالت تهوع، استفراغ و پرخونی مخاط می‌شوند.

رئیس گروه مدیریت بیماری‌های قابل انتقال بین انسان و حیوانات مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت اظهار کرد: در فاز حاد بیماری، فرد دچار خونریزی زیر پوستی، کبودی بدن، خونریزی داخل ملتحمه چشم، خونریزی مخاط، خونریزی از مجاری بدن و در نهایت درگیری چندین ارگان بدن همچون سیستم گوارشی، ادراری و تنفسی می‌شود که در این صورت ممکن است منجر به مرگ بیمار شود.

 

نوع شغل، ارتباط زیادی با انتقال ویروس تب کریمه کنگو دارد

او گفت: نوع شغل افراد، ارتباط زیادی با انتقال ویروس تب کریمه کنگو دارد؛ افرادی که مشاغلی در زمینه دامداری، قصابی و کشتارگاه دارند، در معرض خطر بیشتری هستند.

امیری با اشاره به اینکه در فاز حاد بیماری، بین ۱۰ تا ۴۰ درصد احتمال دارد که بیمار فوت کند، ادامه داد: تشخیص و درمان بیماری تب کریمه کنگو در کشور مهیا شده است و در هر نقطه‌ای از کشور امکان انتقال نمونه و تشخیص نهایی بیماری وجود دارد و بیماران باید در صورت مشاهده اولین علامت، به مراکز بهداشتی و درمانی مراجعه کنند.

امیری افزود: از ابتدای شناسایی اولین مورد ابتلا به این بیماری در سال ۱۳۷۸ تاکنون ۱۵۴۹ مورد بیمار مبتلا در کشور شناسایی و ثبت شده است و از آن زمان تاکنون ۲۰۱ نفر به علت ابتلا به این بیماری در کشور فوت کرده اند.

او با اشاره به اینکه سال گذشته، ۱۱۹ بیمار شناسایی و ۱۱ نفر به علت ابتلا به این بیماری فوت کرده اند، بیان کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون نیز ۲۰ نفر مبتلا شناسایی شده و یک نفر فوت کرده است.

امیری گفت: در ۲۱ سال گذشته، همواره استان سیستان و بلوچستان بیشترین آمار ابتلا و مرگ ناشی از تب کریمه کنگو در کشور را داشته است. 

دوشنبه 3/6/1399 - 6:57
اخبار

امیری، متخصص بیماری‌های عفونی و رئیس گروه مدیریت بیماری‌های قابل انتقال بین انسان و حیوان مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به اقدامات ضروری  در جهت پیشگیری از  بروز هاری در انسان، اظهار کرد: با توجه به اینکه در اغلب موارد ویروس هاری از طریق گزش سگ هار به انسان انتقال می‌یابد، یکی از مهم‌ترین راهکار‌های پیشگیری از هاری در انسان، پیشگیری و کنترل هاری در سگ‌ است که این امر با هدف کاهش جمعیت حیوانات حساس از طریق واکسیناسیون حداقل ۷۰% جمعیت سگ‌ها محقق می‌شود.

او ادامه داد: در زمینه پیشگیری از بیماری هاری یکی از اقدامات لازم آموزش جامعه بخصوص کودکان و نوجوانان جهت پیشگیری از گزش به دنبال مواجهه با حیوانات، عدم تحریک آن‌ها و رعایت احتیاط لازم در مواجهه با سگ‌های غریبه است.

رئیس گروه مدیریت بیماری‌های قابل انتقال بین انسان و حیوان مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت با اشاره به اینکه در صورت نیاز تزریق سرم ایمونوگلوبولین ضد هاری در محل جراحت باید انجام شود، افزود: در گروه‌های در معرض خطر مانند دامپزشکان که احتمال ابتلا به هاری در آن‌ها بالا است باید قبل از بروز حیوان‌گزیدگی واکسیناسیون انجام می‌شود.

امیری با اشاره به آمار حیوان گزیدگی و موارد فوت ناشی از ابتلا به بیماری هاری در ایران، افزود: در سال گذشته بیش از ۲۳۴ هزار و ۱۶۱ مورد حیوان گزیدگی در کل کشور رخ داده که با ارائه خدمات شبانه روزی حدود ۷۰۰ واحد درمان و پیشگیری هاری در سراسر کشور انجام شده است. با مدیریت مواجهه با حیوان گزیدگی و پیشگیری از ابتلا به هاری پس از مواجهه، نظام سلامت کشور از ابتلا به هاری و مرگ حتمی تعداد زیادی از افرادی که توسط حیوانات هار گزیده شده‌اند پیشگیری کرده است.

اجرای دقیق برنامه کشوری کنترل و پیشگیری از بیماری هاری
او اضافه کرد: به علت دقت و حساسیتی که در اجرای برنامه کشوری کنترل و پیشگیری از هاری اعمال می‌شود، علی‌رغم تعداد بسیار بالای موارد حیوان گزیدگی، تعداد موارد بروز بیماری هاری در انسان و مرگ ناشی از آن در کشور سالیانه کمتر از ۱۰ مورد و در سال گذشته ۶ مورد بوده است.

این متخصص بیماری‌های عفونی بیان کرد: از نزدیک شدن به سگ‌های ولگرد و بدون صاحب بپرهیزید؛ چرا که بیشترین موارد حیوان گزیدگی انسان‌ها توسط سگ‌ها است. سایر حیوانات اهلی و وحشی نیز می‌توانند آلوده به ویروس هاری باشند و در صورت گزش احتمال ابتلا به بیماری هاری وجود دارد.

 

 

َ

امیری تاکید کرد: پنجه کشیدن گربه همانند گاز گرفتگی محسوب می‌شود؛ چرا که در صورت آلوده بودن گربه به ویروس هاری، پنجه‌ها از طریق بزاق هنگام لیسیدن آلوده می‌شوند؛ لذا در صورت چنگ زدن انسان توسط گربه انجام اقدامات پیشگیری پس از گزش مانند شستشو و واکسیناسیون ضروری است.

او گفت: شستشوی محل حیوان گزیدگی با آب و صابون اولین قدم جهت پیشگیری از ابتلا به بیماری هاری است

دوشنبه 3/6/1399 - 6:56
ایرانگردی

 

براساس آخرین نرخنامه سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران که از امروز در میادین میوه و تره بار پایتخت اعمال می‌شود، قیمت هندوانه و 8 محصول دیگر کاهش یافت و نرخ سایر محصولات نیز از ثبات نسبی برخوردار بود.
به گزارش روابط عمومی سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران؛ علاوه بر هندوانه، قیمت محصولاتی همچون انبه، انواع انگور، انواع فلفل و هویج نیز در میادین میوه و تره بار کاهش پیدا کرد.
براساس این گزارش، محصولاتی که قیمت آنها کاهش یافته، به شرح زیر اعلام شده است.
1- انگور کندری با 600 تومان کاهش قیمت؛ 9900 تومان
2- انگور رطبی با 500 تومان کاهش قیمت؛ 8600 تومان
3- انبه با 3 هزار تومان کاهش قیمت؛ 33 هزار تومان
4- فلفل دلمه رنگی با 300 تومان کاهش قیمت؛ 3900 تومان
5- فلفل ریز شیرین با 300 تومان کاهش قیمت؛ 7500 تومان
6- فلفل ریز تند با 600 تومان کاهش قیمت؛ 5900 تومان
7- فلفل کاپی و شمشیری با 300 تومان کاهش قیمت؛ 6900 تومان
8- هویج با 200 تومان کاهش قیمت؛ 3900 تومان
9- هندوانه زیر 4 کیلوگرم با 300 تومان کاهش قیمت؛ 1200 تومان
و هندوانه بالای 4 کیلوگرم با 300 تومان کاهش قیمت؛ 2 هزار تومان

يکشنبه 2/6/1399 - 17:53
ایرانگردی



مدیرعامل موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس از اجرای بیست و شش هزار و پانصد و یک برنامه، ویژه گرامیداشت چهلمین سالگرد دفاع مقدس، خبر داد.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، دومین نشست روسای ستادهای گرامیداشت چهلمین سالگرد دفاع مقدس با حضور سردار بهمن کارگر، رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و رئیس ستاد مرکزی گرامیداشت چهلمین سالگرد دفاع مقدس کشور، دکتر علی اصغر جعفری مدیرعامل موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس و دبیر ستاد مرکزی گرامیداشت چهلمین سالگرد دفاع مقدس، یکشنبه دوم شهریور، برگزار شد.

دکتر جعفری در این نشست با ارایه گزارشی از فعالیت های ستاد مرکزی، اظهارداشت: امسال به مناسبت گرامیداشت چهلمین سالگرد دفاع مقدس، هزار و شصت و یک برنامه توسط نیروهای مسلح ، هفتصد و یک برنامه به همت وزارتخانه ها، سازمان ها و نهادهای کشوری (ستادی) ، بیست و یک هزار و هشتصد و سیزده برنامه توسط سازمان صدا و سیما ، 2918 برنامه به همت ستادهای استانی و در مجموع بیست و شش هزار و پانصد و یک برنامه، اجرا خواهد شد. 

وی یادآور شد: این برنامه ها از سوم خرداد آغاز شده اند و تا پایان سال 1399 در طول چهل و سه هفته، ادامه خواهند داشت. عمده برنامه های مهم، گرامیداشت چهلمین سالگرد دفاع مقدس در مناسبت های سوم خرداد، هفته دفاع مقدس، روز جهانی مقاومت، دهه فجر، مناسبت های مرتبط با هریک از دستگاه های کشوری و لشگری و مناسبت های خاص هر استان است.

دبیر ستاد مرکزی گرامیداشت چهلمین سالگرد دفاع مقدس، تاکید کرد: تمام این برنامه ها در راستای نامگذاری سال 1399 از سوی مقام معظم رهبری (مدظله العالی) و تقویت و تبیین شعار محوری «ما قوی هستیم» است.

دکتر جعفری با بیان اینکه مردم باید امسال بروز و ظهور چهلمین سالگرد دفاع مقدس را با تفاوت بیشتری احساس کنند، گفت: نمایشگاه ملی دستاوردهای چهل سالگی دفاع مقدس یکی از مهمترین برنامه ها به این مناسبت است که  در موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس با حضور وزارتخانه ها، سازمان ها، دستگاه ها و در مراکز استان ها با رعایت پروتکل های بهداشتی برپا خواهد شد. البته با توجه به تداوم شرایط شیوع همه گیری ویروس کرونا و فاصله گذاری های اجتماعی، قصد داریم این نمایشگاه را با استفاده از توان سازمان صدا و سیما، رسانه ها و  ظرفیت های مجازی، به خانه های مردم ببریم.

 مدیرعامل موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس در پایان پیشنهاد کرد: بهتر است هریک از نهادهای لشگری و کشوری نقش نهاد خود را در دوران هشت سال دفاع مقدس، تبدیل به کتاب کنند.

در پایان این نشست از سامانه گزارشگیری فعالیت های سازمان ها در گرامیداشت چهلمین سالگرد دفاع مقدس، رونمایی شد.

يکشنبه 2/6/1399 - 17:45
ایرانگردی



جلسه هماهنگی طرحِ «شهر دوستدار کودک» با حضور مدیر کل آموزش شهروندی شهرداری تهران، شهردار منطقه ۹ و مدیران شهری برگزار شد.
به گزارش  روابط عمومی شهرداری منطقه ۹، مجتبی دانشور مدیر کل آموزش شهروندی شهرداری تهران با اشاره به اهمیت اجرای طرح شهرِ دوستدار کودک در مناطق شهری گفت: اهمیت داشتن موضوع کودک و تشویق به یک زندگی جمعی، زمینه سازی برای تعالی فکری و تربیتی است.
او افزود: ارتباط مسائل فرهنگی و اجتماعی جامعه شهری با مسائل کودک به ویژه در ابعاد اجتماعی، مساله مهمی است که مورد توجه جامعه شناسان در جوامع امروزی قرار گرفته و از نظر شهروندی و حقوق شهروندی قابل طراحی است.
در ادامه سید مصطفی موسوی شهردار منطقه ۹ در این جلسه که با هدف بررسی شاخص ها و ارزیابی محلات و انتخاب محله پایلوت برگزار شد، گفت: ایجاد شهرِ دوستدار کودک که در آن تامین خواسته‌های کودکان در اولویت بوده و وضع اجتماعی، فرهنگی و معماری آن در راستای نیازهای کودکان و رعایت حقوق آنها در سیاست‌ها، قوانین، برنامه‌ها و بودجه منعکس می‌شود، می بایست در نظر گرفته شود.
او به ظرفیت ایجاد شده در منطقه ۹ اشاره کرد و افزود: انتخاب منطقه ۹ به عنوان یکی از پنج منطقه شهر تهران برای اجرای طرح "شهر دوستدار کودک" به صورت پایلوت نشان از ظرفیت و پتانسیل بالای منطقه با توجه به خیابان تازه افتتاح شده واقع در انتهای بلوار استاد معین به سی متری جی است.
شهردار منطقه ۹  بیان کرد: با ساخت معبر مذکور که در محله دستغیب واقع شده است، زمینه اجرای بوستان دوستدار کودک در بوستان پنج هکتاری جی که به تازگی کلنگ اجرای آن به زمین زده شد در اولویت شهرداری منطقه ۹ قرار گرفت.
 منطقه۹ به عنوان یکی از پنج منطقه شهر تهران برای اجرای طرح "شهر دوستدار کودک" به صورت پایلوت انتخاب شده است.

يکشنبه 2/6/1399 - 17:41
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته