• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 4142
تعداد نظرات : 10
زمان آخرین مطلب : 1271روز قبل
سلامت و بهداشت جامعه

 

از جمله عواملی که به شدت سلامت افراد را به خطر می‌اندازد کم خوابی یا بی‌خوابی است. البته همانطور که زیاده روی در هر موردی می‌تواند برای بدن نیز مضر باشد افراط در خواب هم از این قاعده مستثنی نیست و داشتن خواب بیش از حد در طول روز به همان اندازه برای سلامت مضر است.

اما معمولا در تحقیقات انجام شده، پژوهشگران به این نتیجه رسیده‌اند که خانم‌ها مدت زمان بیشتری نسبت به آقایان در شبانه روز می‌خوابند که علت این امر را می‌توان به دلیل پیچیدگی مغز بانوان نسبت به آقایان دانست؛ و بر اساس همین پیچیدگی است که معمولا بانوان می‌توانند همزمان چند کار را باهم انجام دهند.

انجام چند کار همزمان در طول روز سبب خواهد شد تا در پایان روز مغز خسته شود و زمانی که شما به خواب می‌روید مغزتان به طور خودکار به بازسازی سلول‌های آسیب دیده‌اش بپردازد که این امر سبب خواهد شد تا بانوان به میزان بیشتری خواب نسبت به آقایان احتیاج داشته باشند.

دوشنبه 24/6/1399 - 10:25
سلامت و بهداشت جامعه

 

 

 

یکی از بیماری‌های شایعی که  حدود ۴۰ درصد از مردم به آن مبتلا هستند، بیماری کبد چرب است که بر اثر سبک زندگی ناسالم و استفاده از غذا‌های چرب و مضر در فرد بروز می‌کند.

کبد در حالت طبیعی از میزان کمی چربی برخوردار است، اما زمانی که افراد به مصرف بی‌رویه غذا‌های چرب می‌پردازند سبب تجمع انواع چربی‌ها در داخل بدن می‌شود که با گذشت زمان و تجمع هرچه بیشتر چربی‌ها در اطراف کبد، این عارضه رخ می‌دهد. از شروع بیماری کبد چرب تا زمانی که به طور کامل کبد از کار بیفتد و احتیاج به پیوند و یا دیالیز باشد چهار مرحله وجود دارد.

مرحله اول
در مرحله اول تجمع مقدار و میزان مشخصی از چربی‌ها در بدن و سلول‌های کبدی بی ضرر است و معمولاً در این مرحله هیچ علائمی از بروز بیماری کبد چرب دیده نمی‌شود مگر از طریق انجام آزمایش و سونوگرافی‌های که فرد انجام می‌دهد.

در این مرحله فرد باید مراقبت کند تا باعث پیشرفت بیشتر این بیماری نشود و تنها راه موثر این است که فرد سبک زندگی خود را تغییر داده و از مصرف غذا‌های چرب تا حد امکان بپرهیزد.

مرحله دوم
به دلیل آن که بسیاری از افراد هنگامی که این بیماری در مرحله اول است،  از آن بی اطلاع هستند و توجهی به آن ندارند با ادامه روند اشتباه خود سبب می‌شوند تا کبدشان نسبت به مرحله قبل چرب‌تر شود. واکنش بدن به میزان چربی که باعث آسیب‌های نه چندان جدی به سلول‌های کبدی شده است التهاب و ورم است تا از این طریق بتواند به بازسازی و ترمیم سلول‌های آسیب دیده بپردازد. در این مرحله کبد از طریق ایجاد درد در قسمت بالای راست شکم زنگ خطر ابتلا به کبد چرب را به صدا درمی‌آورد.

مرحله سوم
مرحله بعد، فیبروزی شدن است، بر اثر افزایش قابل توجهی از چربی‌ها و به دنبال آن به هم ریختن حالت طبیعی آنزیم‌های کبدی در بدن فرد بیماری کبد چرب یک مرحله پیشرفت می‌کند که به آن فیبروز کبدی می‌گویند که مرحله خطرناک برای فرد شناخته می‌شود؛ آسیب‌های نسبتاً جدیدی را به سلول‌ها و آنزیم‌های کبد وارد می‌کند فیبروز التهاب مقاوم در کبد است که در اطراف و سلول‌های کبد و رگ‌های خونی ایجاد می‌شود.

مرحله چهارم
آخرین مرحله از زندگی و فعالیت سالم کبد، مرحله سیروز  است که در نهایت سبب از کار افتادگی کبد می‌شود و حتی می‌تواند سبب ابتلا به سرطان کبد و انواع بیماری‌های کبدی در فرد شود، زیرا کبد دیگر نمی‌تواند وظایف اصلی خود یعنی پاکسازی و سم زدایی بدن را به خوبی انجام دهد؛ پس کبد چرب را جدی بگیرید.

دوشنبه 24/6/1399 - 10:22
سلامت و بهداشت جامعه

با نزدیک شدن به فصل پاییز و زمستان شرایط کمی برای همه خطرناک تر خواهد شد زیرا با وجود ویروس ناشناخته کرونا ما شاهد پیک ویروس آنفلوآنزا هم خواهیم بود  و احتمال تداخل بیماری ها وجود دارد.

شروین شکوهی متخصص عفونی در گفت گو با  خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره علائم کودکان با جهش های مختلف ویروس کرونا  اظهار کرد:کودکان نسبت به بزرگسالان بیشتر بی علامت هستند و اگر ناقلان خطرناکی محسوب می‌شوند به دلیل این است که نمی‌دانند به کرونا مبتلا شده اند تا بتوانند خودشان را از دیگران دور نگه دارند.

او افزود: یک درصدی از کودکان هم به دلیل نداشتن علامت برخی افراد به کرونا مبتلا می‌شوند، باید توجه داشت زمانی که تعداد مبتلایان زیاد شود، تعداد کودکان مبتلا هم بیشتر خواهد شد.

 

او گفت: با شروع فصل پاییز و شیوع بیماری آنفلوآنزا وضعیت خطرناک تر خواهد شد زیرا نمی دانیم زمانی که ویروس ناشناخته کرونا با آنفلوانزا همراه شود، چه شرایطی را ایجاد خواهد کرد. به همین دلیل در حال حاضر افراد دارای بیماری های خاص به خصوص کسانی که احتمال مبتلا شدن آن ها  به بیماری آنفلوآنزا زیاد است باید واکسن آن را به موقع بزنند.

شکوهی افزود: کودکان زیر ۷ سال (۶ ماهه تا ۷ سال) گروه پرخطر محسوب می‌شوند و باید واکسن بزنند.

شکوهی با اشاره به خستگی کادر درمان خسته اظهار کرد: بسیاری  از پزشکان نیاز دارند که مدتی استراحت ونفس تازه کنند تا بتوانند با انرژی بیشتری برای روز‌های آتی خودشان را آماده کنند.اگر تعداد بیماران همین طور افزایش پیدا کند حتما کادر درمان فرسوده خواهند شد همچنین احتمال استهلاک و خرابی دستگاه ها هم وجود دارد و ممکن است زمان کافی برای  برای ترمیم و تولید دستگاه‌ها وجود نداشته باشد و ما شاهد از دست رفتن عزیزانمان باشیم.

 

 

دوشنبه 24/6/1399 - 10:20
سلامت و بهداشت جامعه

 

محمد محسن بیگی مدیرکل دفتر سلامت و تندرستی آموزش و پرورش در گفت‌وگو با خبرنگار  حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره روند نظارت بر اجرای دستورالعمل های بهداشتی در مدارس اظهار کرد با توجه به برنامه ریزی هایی که داشتیم قرار بر این است تا هر سه هفته یک بار وزارت بهداشت گزارشی از وضعیت مدارس به ما ارائه کند تا بر اساس این گزارش برنامه ریزی های بعدی انجام شود.

او ادامه داد: طبق گزارش‌های دریافتی تصمیم‌گیری می‌کنیم که فعالیت مدارس به چه صورت ادامه پیدا کند یا تعطیل شود.

محسن بیگی با اشاره به اینکه البته حضور دانش آموزان در مدارس اجباری نیست و به صورت اختیاری انجام می‌شود، گفت: اگر پروتکل های بهداشتی به ما این هشدار را بدهد که بازگشایی مدارس برای سلامتی دانش آموزان نگران کننده باشد مدارس را تعطیل می‌کنیم که البته همه این احتمالات با توجه به گزارش های وزارت بهداشت و تصمیم گیری های مربوطه خواهد بود.

مدیرکل دفتر سلامت و تندرستی آموزش و پرورش با اشاره به اینکه بیش از ۹۰ درصد مدارس ما دولتی هستند، اظهار کرد: اگر دانش‌آموزان و خانواده‌ها در مواردی رعایت نشدن دستورالعمل‌های بهداشتی را در مدارس مشاهده کردند از طریق سامانه ارزیابی عملکرد به نشانیshekayat.medu.ir می‌توانند به ما اطلاع رسانی کنند تا بررسی‌های لازم انجام شود.

مدارس الشتر بازگشایی نشده بود
او درباره شایعه ابتلا به کرونا دانش آموزان به کرونا در شهرستان الشتر لرستان اظهار کرد: پیگیری های انجام شده نشان داد بخش عمده افرادی که به کرونا مبتلا شدند دانش‌آموز نبودند و فقط یک نفر دانش آموز بوده است که آن هم برای دریافت کتاب‌های درسی به مدرسه مراجعه کرده بود.

محسن بیگی تاکید کرد: در این منطقه به دلیل آنکه شدت شیوع کرونا افزایش پیدا کرده بود مدارس حتی بازگشایی هم نشده بودند و صرفاً برای دریافت کتابهای درسی دایر شدند.

دوشنبه 24/6/1399 - 10:17
ایرانگردی

 

همزمان با هفته دفاع مقدس در‌ سطح شهر تهران 35 عکس در 16 هزار متر از فضاهای در اختیار سازمان زیباسازی با موضوع دفاع مقدس در فضاهای شهری تهران اکران خواهند شد.

 به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان زیباسازی شهر تهران؛ برزین ضرغامی مدیرعامل سازمان زیباسازی شهر تهران با اشاره به برگزاری جلسه هماهنگی، انتخاب و اکران عکس‌های دفاع مقدس اظهار کرد: در این جلسه از ۳۰۰ عکسی که در مراحل مقدماتی انتخاب شدند در نهایت 35 عکس با موضوع دفاع مقدس توسط نمایندگان دستگاه‌های مختلف انتخاب شدند.

 وی با بیان اینکه عکس‌های انتخاب شده همزمان با هفته دفاع مقدس در سطح شهر تهران اکران خواهند شد گفت: این عکس‌ها از 24 شهریور تا 30 شهریورماه در فضاهای شهری اکران خواهند شد.

 مدیرعامل سازمان زیباسازی شهر تهران خاطرنشان کرد: در این جلسه هماهنگی‌هایی با نمایندگان دستگاه‌های مختلف از جمله سپاه برای اکران عکس های اشاره شده صورت گرفت همچنین در این جلسه محتواهای عکس‌ها توسط معاونت فرهنگی و اجتماعی شهرداری تهران و سایر دستگاه‌ها انتخاب شد.

 وی با اشاره به اینکه 16 هزار متر از فضاهای در اختیار سازمان زیباسازی به موضوع دفاع مقدس اختصاص داده خواهد شد گفت: عکس‌هایی که در این جلسه انتخاب شدند در بیلبوردها و فضاهای در اختیار سازمان زیباسازی اکران خواهند شد.



 

يکشنبه 23/6/1399 - 18:30
ایرانگردی


دادستان تهران به همراه مسئولان نیروی انتظامی، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و شهردار منطقه ۱۲ با حضور در محله کم‌برخوردار مولوی و هرندی پیگیر حل معضلات و مشکلات این منطقه شدند.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۲، به منظور ساماندهی معتادان متجاهر و شناسایی خانه‌های پلاک‌قرمز، بازدید میدانی حسین رحیمی رئیس پلیس تهران، هداوند جانشین فرمانده انتظامی تهران، یزدی فرمانده سپاه محمد رسول‌الله (ص)، علی القاصی‌مهر دادستان تهران، جوادی‌یگانه معاون اجتماعی و فرهنگی شهردار تهران و علی‌محمد سعادتی شهردار منطقه از بافت فرسوده و محل تجمع معتادان متجاهر محله مولوی، هرندی و شوش انجام شد.
در حاشیه این بازدید رحیمی گفت: باید مراکز بازپروری معتادان در محلات شوش و هرندی تعطیل شود؛ زیرا بسیاری معتادان برای گرفتن متادون و برخی مواد به این مراکز مراجعه کرده و این محلات را آسیب‌زا می‌کنند.
وی با بیان اینکه شخص رئیس قوه قضائیه نیز دغدغه این محلات را دارد، گفت: ما به عنوان پلیس در این مدت ۹۳۷ عملیات بزرگ و کوچک از پلمب خانه قرمز تا جمع‌آوری معتادان و دستگیری سارقان انجام دادیم و بعد از شیوع کرونا مجبور به آزادسازی تعداد زیادی از معتادان متجاهر شدیم، اما بپذیرید که جمع‌آوری و نگهداری ۱۰ تا ۱۵ هزار معتاد متجاهر سخت است.
رئیس پلیس تهران تأکید کرد: فضا و محیط محله‌های شوش و هرندی باید تغییر کند که در این راه، شهرداری منطقه ۱۲ اقدامات خوبی انجام داده، اما باید تسریع شود.
القاصی‌مهر نیز در این باره تصریح کرد: وضعیت مناطق به محضر مقام معظم رهبری منعکس شد و ایشان در سال گذشته دستورات ویژه‌ای را صادر کردند که این آلودگی‌ها و وضعیت ناهنجار باید سامان پیدا کند.
دادستان تهران با اشاره به اینکه در جلوی چشم ما برخی تخلفات در این محلات انجام می‌شود و نمی‌شود به‌راحتی از آن گذشت، گفت: به هر صورت این وظیفه سازمان و نهادهاست که باید حضور پیدا کنند و اگر مسؤولیت دارند، باید وظیفه خود را به‌درستی انجام دهند.
او افزود: اگر جرمی یا آسیبی در محل یا محیطی، علل و عوامل مختلفی دارد و در یک بزه، هم دولت، هم سازمان‌ها و نهاد‌ها و هم مردم و خود جامعه، هریک به‌طریقی نقش دارند.
در ادامه سعادتی در مورد چهره محلات شوش، مولوی و هرندی که فضای بروز جرم و زمینه‌های جزم‌خیزی در آنها چه در حوزه اعتیاد، چه سرقت و چه فعالیت شبکه‌های مرتبط با قاچاق فراهم بود، گفت: تحرکی که اکنون برای تغییر این چهره صورت گرفته یک روی سکه است و روی دیگرش امنیتی است که ایجاد شده و باید تثبیت شود.
وی افزود: درخواست مردم همواره این بود که بتوانیم شاخصه اول زندگی را به این محله برگردانیم. این شاخصه امنیت است که در هر محله اهمیت ویژه‌ای دارد.
شهردار منطقه 12 ضمن تأکید بر این نکته که ما می‌خواهیم منطقه هرندی را به شرایط امنیت اجتماعی و محیطی موجود در بقیه محلات تهران نزدیک کنیم، اظهار داشت: جمع‌آوری معتادان شروعی برای این حرکت اجتماعی بود و به همان اندازه که می‌تواند مؤثر باشد، اگر نسبت به انجام اقدامات لازم بعدی غفلت کنیم، می‌تواند بی‌اثر و باعث بازگشت این محلات به وضعیت قبلی شود.
سعادتی با ابراز خوشبینی در مورد تأثیر جمع‌آوری معتادان در بهبود شرایط محله‌های شوش، مولوی و هرندی تصریح کرد: ما هم در نیروی انتظامی‌ اشتیاق خوبی برای پیگیری این موضوع می‌بینیم و هم در دستگاه قضایی شاهد قاطعیت در صدور احکام و حضور در محدوده بودیم. حال که زیرساخت امنیتی در سطحی مناسب برای محله ایجاد شده، سایر نهادها هم باید گام‌های بعدی را بردارند تا محله هرندی را به یکی از محله‌های معمولی شهر تهران تبدیل کنیم.

يکشنبه 23/6/1399 - 18:19
ایرانگردی



شهر: شهردار تهران از آغاز طرح جذب دستیاران در شهرداری تهران خبر داد و گفت: انتخاب دستیار از طریق فراخوان عمومی و برگزاری آزمون صورت می گیرد که کارکنان شهرداری و عموم شهروندان واجد شرایط می توانند در فضایی منصفانه به رقابتی سالم بپردازند.
 پیروز حناچی، شهرداری تهران را سازمانی خدمت محور دانست و افزود: برخورداری کارکنان و مدیران شهرداری از بالندگی فکری و توانایی فیزیکی و نیروی جوانی لازم برای پیش بردن ماموریت های سازمانی ضروری به نظر می رسد.
او با اعلام اینکه هم اکنون ۵/۳۱ درصد از کارکنان شهرداری تهران را افراد زیر ٣٠ سال تشکیل می دهند، اضافه کرد: به نظر می رسد این میزان تا ١٠ درصد کل شاغلین قابلیت ارتقاء داشته و شایسته است همواره در این سطح حفظ شود.
شهردار تهران تاکید کرد: سازمان شهرداری تهران باید ضمن اهتمام نسبت به چابک سازی و کاهش نیروی انسانی، هم زمان نیز براساس برنامه سوم ابلاغی می تواند ۵۰ درصد از تعداد خروجی خود را از نیروهای جوان و تحصیل کرده و پرانرژی وخلاق بکار گیرد.
او جذب دستیاران را  یک طرح استعدادیابی و شایسته گزینی دانست و افزود: فرآیند این طرح بر اساس مطالعات کارشناسی دقیق برای انتخاب افراد مستعد و کارآمد انجام شده و مبتنی بر یک فرآیند استاندارد و تعریف شده ای است که داوطلبان در ابتدا با یک آزمون کتبی از نظر توانمندیهای ذهنی، فکری و تحلیلی مورد سنجش قرار می گیرند.
حناچی با اشاره به مراحل این طرح جذب گفت: در مرحله بعد بر اساس مدل شایستگی خاص متناسب با وظایف دستیاران، توانمندی ها و شایستگی های مدیریتی آنان مورد ارزیابی و سنجش قرار می گیرد. به موازات آن نیز به مدیرانی که نیاز به دستیار دارند، آموزشهای لازم ارایه می شود.
وی با اشاره به اختیارات قانونی نهاد شهرداری تهران اذعان داشت: مطابق با برنامه سوم توسعه شهر تهران و بودجه سال ۱۳۹۹ شهرداری تهران؛ شهرداری اجازه دارد به میزان ۵۰ درصد افراد بازنشسته شده، نیرو جذب نماید.
حناچی با بیان اینکه آنچه به عنوان نیروی مازاد از آن یاد می شود، نیروی مازاد در رده های کارشناسی شهرداری است، خاطرنشان ساخت: هر سازمانی به مثابه یک موجود زنده برای رشد و پویایی به نیروهای جدید با انرژی و خلاق نیاز دارد و بدون جذب یک سازمان مرده است و  شهرداری از این موضوع مستثنی نیست.
به گفته شهردار تهران، ورود نیروی جوان با انگیزه بالا به منظور جانشین پروری و با رویکرد کشف استعداد های جدید در کانون های ارزیابی، می تواند به عنوان موتور محرکه برای ارائه خدمات مطلوب باشد و سرمایه گذاری ارزشمندی برای آینده کادر مدیریت شهر تهران فراهم آورد.
حناچی در خصوص تمهیدات اندیشیده شده برای تثبیت جایگاه شغلی دستیاران جذب شده با توجه به سیاست مدیریت شهری گفت: دستیاران در فرایندی کاملا شفاف و ضابطه مند انتخاب میشوند و هیچ گونه رابطه و وابستگی در انتخابشان دخیل نخواهد بود. به علاوه فرایند انتخاب کاملا شایسته سالارانه است و می توان به توانایی و کارآمدی دستیاران اطمینان داشت.
او اضافه کرد: انتظار می رود تلاطم های سیاسی در مدیریت شهری اثر زیادی روی نقش و جایگاه دستیاران نداشته باشد چرا که در هر دوره ای و مستقل از رویکردهای سیاسی حاکم بر مدیریت شهری، نیروهای کارآمد و توانمند مورد نیاز و منشأ اثر هستند و هیچ مدیری افراد شایسته، مستقل و کارآمد را کنار نخواهد گذاشت.
حناچی با اشاره به شعار «تهران شهری برای همه» و تاکید بر ضرورت بهره بردن از توان و ظرفیت همه مردم شهر در ساختن شهری تاب آور، زیست پذیر و مبتنی بر ارزش های ایرانی اسلامی، خاطرنشان ساخت: از این رو، دست همه فارغ التحصیلان دانشگاهها را برای خدمت به مردم تهران به گرمی می فشاریم و این فرصت خدمت را برای همه شهروندان بصورت مساوی فراهم می آوریم تا در یک رقابت عادلانه و سالم در رسیدن به "فضیلت خدمت" به شهروندان تهرانی با هم رقابت کنند و بهترین ها به استخدام سازمان شهرداری تهران درآیند که شهروندان تهرانی لایق بهترین ها هستند.

يکشنبه 23/6/1399 - 15:1
ایرانگردی



معاون شهردار تهران، جذب نیرو از طریق فراخوان عمومی را از افتخارات بزرگ این دوره مدیریت شهری دانست و گفت: از سوی دیگر با اجرای طرح دستیاران، فرصت برابر برای ارتقای جایگاه کارکنان توانمند، مستعد و کارآمد در سطوح مدیریتی سازمان شهرداری تهران نیز ایجاد می‌شود.
به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه منابع انسانی شهرداری تهران، حامد مظاهریان با اشاره به نقش و وظایف دستیاران گفت: متصدیان شغل دستیاری در تعامل و همکاری بی‌واسطه با مدیر مافوق ضمن تحلیل و ساماندهی فرآیند تصمیم‌سازی، عهده‌دار ارائه دیدگاه‌های تخصصی برای تصمیم‌گیری، برنامه‌ریزی، سیاست‌گذاری، نظارت و مدیریت عملکرد حوزه فعالیت به‌منظور ارتقاء سطح اثربخشی و تسهیل در انجام وظایف و مأموریت‌های محوله به مدیر مربوطه می‌شوند.
وی ادامه داد: همچنین این افراد عهده‌دار پیگیری و نظارت کمی و کیفی بر اجرای تصمیمات مدیر مربوطه، تبیین تصمیمات تخصصی مقام مافوق برای واحدهای ذی‌ربط هستند.
به گفته مظاهریان، این طرح بر مبنای اصل شایسته گزینی و استعدادیابی در توسعه منابع انسانی موجود گام برمی‌دارد و درواقع ایجاد فرصت برابر برای ارتقای جایگاه کارکنان توانمند، مستعد و کارآمد در سطوح مدیریتی سازمان برای بهبود هرچه بهتر عملکرد سازمانی و درنهایت رضایت بهتر و بیشتر کارکنان و شهروندان از عملکرد شهرداری تهران است.
وی با اشاره به ایجاد فرصت برابر برای همه داوطلبان در اجرای این طرح، گفت: بر اساس فراخوان عمومی اعلام‌شده، تمامی مخاطبان واجد شرایط بر مبنای احراز شرایط و توانمندی‌های خود می‌توانند در فضایی برابر به رقابتی سالم بپردازند.
معاون شهردار تهران با بیان اینکه روش فراخوان عمومی و جذب نیرو بر این مبنا به اواخر دهه شصت بازمی‌گردد و پس‌ازآن در شهرداری انجام‌نشده است، افزود: این طرح یکی از افتخارات بزرگ این دوره مدیریت شهری و در راستای به‌کارگیری نیروهای توانمند و مستعد، محسوب خواهد شد.
وی، با اعلام اجرای آزمون کتبی این طرح توسط شرکت تعاونی سازمان سنجش گفت: این سازمان متولی اصلی برگزاری، آزمون‌های بزرگ و سراسری ورودی دانشگاه‌ها و تحصیلات تکمیلی است که با تعداد شرکت‌کننده بسیار بیشتری برگزار می‌شوند و در همین رابطه پیش‌بینی‌های لازم برای رعایت ملاحظات و پروتکل‌های بهداشتی و همچنین اخذ مجوزهای لازم از ستاد مقابله با کرونا توسط برگزارکننده انجام‌شده و نگرانی در این خصوص وجود نخواهد داشت.
سرپرست معاونت توسعه منابع انسانی شهرداری تهران خاطرنشان ساخت: این طرح فرصتی را برای کارمندان فعلی شهرداری که فکر می‌کنند به هر دلیلی موفق نشده‌اند در جایگاه شغلی مناسب قرار گیرند، خواهد داد و باعث ترقی و رشد کارکنان توانمند و مستعد خواهد شد تا از تمامی ظرفیت همکاران در شهرداری استفاده شود.

يکشنبه 23/6/1399 - 14:53
ایرانگردی

 

مدیرعامل سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران در جلسه آنلاین نظارت دوره‌ای بر میدان میوه و تره بار دریا و بازارهای تابعه آن در منطقه 2 گفت: روزانه 20 هزار مشتری به این میدان و بازارهای میوه و تره بار تابعه آن مراجعه می‌کنند که این موضوع، نشان‌دهنده ارتقاء و بهبود کیفیت محصولات و قیمت مناسب آنها نسبت به سطح شهر است.
به گزارش روابط عمومی سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران؛ سید سعید راد در این جلسه با اعلام اینکه شاهد افزایش مشتریان میادین میوه و تره بار در مناطق برخوردار هستیم، بر اهمیت معماری بازارهای جدید میوه و تره بار تاکید کرد و افزود: معماری داخلی بازارها باید به نوعی طراحی و اجرا شود که از فضای موجود حداکثر استفاده بشود و فضای هر بازار بیشترین کارآیی را داشته باشد و شهروندان در آنها با آرامش کامل به تهیه مایحتاج روزانه خود بپردازند.
وی با اشاره به اینکه توقع شهروندان از سازمان مدیریت میادین بالا رفته و به همین نسبت باید خدماتمان را در میادین میوه و تره بار ارتقاء دهیم، اظهار کرد: در هر منطقه باید متناسب با فرهنگ حاکم و رفتار اقتصادی شهروندان آن منطقه عمل کنیم و البته سه بحث «کیفیت مطلوب»، «قیمت مناسب» و «احترام به مشتری»، سرلوحه فعالیت‌هایمان باشد.
مدیرعامل سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران با تاکید بر لزوم نظافت و آراستگی میادین میوه و تره بار خاطرنشان کرد: نظارت بر نحوه خدمات‌رسانی این مراکز با دقت انجام می‌شود و در کنار آن، نگهداری و مراقبت از تاسیسات و امکانات میادین میوه و تره بار از اهمیت و جایگاه ویژه‌ای برخوردار است.
گفتنی است، در ابتدای این جلسه، جواد فرجامی‌نژاد، مدیر میدان میوه و تره بار دریا به ارائه گزارشی از عملکرد این میدان و بازارهای تابعه آن پرداخت.

 

 

يکشنبه 23/6/1399 - 14:43
ایرانگردی

 

 در جلسه مشترک معاون خدمات شهری شهرداری تهران و رئیس اورژانس کشور طرح مشارکت شهرداری تهران در ساماندهی خدمات فوریت های پزشکی در شهر تهران بررسی و بنابر درخواست اورژانس کشور مقرر گردید که در ادامه فعالیت ها و همکاری های شهرداری تهران و اورژانس، 28 پد بالگرد جدید نیز در مناطق 22گانه شهر تهران جانمایی و احداث شود.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل معاونت خدمات شهری شهرداری تهران، مهندس مجتبی یزدانی در نشست مشترک با اورژانس کشور که با حضور دکتر کولیوند، رئیس اورژانس کشور،عطایی مدیرکل امور خدمات شهری، داوری مدیرعامل سازمان آتش نشانی، صابریان سرپرست مرکز اورژانس شهر تهران، سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران، اورژانس شهر سالم و دیگر مدیران این حوزه برگزار شد، گفت: در راستای افزایش تاب آوری شهر تهران و توجه به اقدامات فوریتی همکاری های مهم و موثری بین شهرداری تهران و اورژانس کشور انجام شده است.

 یزدانی در ادامه افزود: در همین راستا جلسات متعددی در شهرداری تهران و اورژانس کشور حول محور موضوعاتی چون احداث پد بالگرد، استقرار خودروهای آمبولانس و موتورلانس در ایستگاههای آتش نشانی و سوله های بحران مورد بررسی کارشناسانه قرار گرفت و در نهایت در مناطق 22گانه سطح شهر تهران اجرایی گردید.

 وی با بیان این که مجموعا 120پایگاه اورژانس در سوله های بحران، ایستگاه های آتش نشانی، کانکس های مستقر در معابر و ساختمانهای شهرداری تهران احداث گردیده است، گفت:همچنین 70 جایگاه جهت استقرار موتورلانس نیز در ایستگاه های آتش نشانی و سوله های مدیریت بحران احداث شده است . همچنین 47 پد بالگرد نیز جهت نشست و برخواست بالگردهای اورژانس هوایی در مناطق ، محوطه سوله های بحران و در سایر نقاط سطح شهر از جمله بیمارستانها احداث و راه اندازی شده است.

 کولیوند، رئیس اورژانس کشور نیز در این جلسه ضمن تقدیر و تشکر از همکاری های مشترک شهرداری تهران با این مجموعه در خصوص استقرار موتورلانس‌های اورژانس در پایگاه های ستاد مدیریت بحران و سازمان آتش نشانی و جانمایی پدهای هلی کوپتر در مناطق تهران جهت فرود بالگردهای اورژانس، گفت: همه ما یک خانواده محسوب می شویم و مجموعه این اقدامات در راستای خدمات رسانی مطلوب به شهروندان است.
رئیس اورژانس تهران در ادامه به بیان موضوعاتی در خصوص طرح مشارکت شهرداری تهران در ساماندهی خدمات فوریت های پزشکی در شهر تهران پرداخت.

 همچنین در این جلسه مقرر گردید که در ادامه فعالیت ها و همکاری های شهرداری تهران و اورژانس و بنابر درخواست اورژانس کشور؛ 28 پد بالگرد جدید نیز در مناطق 22گانه شهر تهران جانمایی و احداث شود.

 

يکشنبه 23/6/1399 - 14:22
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته