• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 14564
تعداد نظرات : 49
زمان آخرین مطلب : 1265روز قبل
ایرانگردی

 

فردا سه شنبه ۲۹ مهر شهرداران مناطق ۷ و ۲۱ از طریق تلفن ۱۸۸۸ پاسخگوی شهروندان تهرانی هستند.

به گزارش روابط عمومی سازمان بازرسی، شهروندان می‌توانند از ساعت ۹ تا ۱۱صبح موضوعات خود را با شهرداران این مناطق از طریق تلفن ۱۸۸۸ مطرح نمایند.

دوشنبه 28/7/1399 - 15:48
ایرانگردی

 

مدیرعامل سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران با تأکید بر استمرار اقدامات پیشگیرانه برای مقابله با کرونا در میادین میوه و تره بار گفت: این سازمان در 8 ماه گذشته و از روز اول اعلام ورود ویروس کرونا به کشور تا امروز که شاهد شیوع این ویروس هستیم، فعالیت‌های شبانه‌روزی برای مقابله با کرونا را در دستور کار خود قرار داده است.
به گزارش روابط عمومی سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران؛ سید سعید راد با اعلام اینکه اجرای موفق طرح فروش غیرحضوری از جمله اقدامات موفق این سازمان به شمار می‌آید که از اول فروردین به اجرا درآمده و مورد استقبال شهروندان قرار گرفته است، افزود: تدوین، ابلاغ و اجرای دستورالعمل‌های بهداشتی در 4 محور عملیاتی برای کارکنان، بهره‌برداران، تأمین‌کنندگان و شهروندان براساس پروتکل‌های ابلاغی از سوی ستاد مدیریت بیماری کرونا در میادین میوه و تره بار از دیگر تدابیر این سازمان است.
وی با اشاره به اینکه غربالگری دوره‌ای کارکنان و کارگران میادین میوه و تره بار و تب‌سنجی روزانه ایشان و جلوگیری از فعالیت پرسنل مشکوک و غیرحضوری کردن تمامی جلسات از طریق ویدئوکنفرانس از جمله اقدامات سازمان مدیریت میادین است، تصریح کرد: ضد عفونی کردن مرتب تمامی سطوح میادین همچون خوابگاه‌های کارگران، سرویس‌های بهداشتی و چرخ‌های خرید و نیز تأمین و توزیع اقلام حفاظت شخصی همچون ماسک و دستکش برای کارکنان و کارگران به صورت مستمر انجام شده است.
راد با بیان اینکه میادین میوه و تره بار با کمترین تعطیلات، حتی روزهای جمعه نیز باز و مشغول خدمات‌رسانی به شهروندان هستند، تصریح کرد: انجام نشانه‌گذاری به منظور رعایت فاصله فیزیکی و همچنین، جداسازی ترازوها و صندوق‌های فروش غرفه‌ها به منظور کاهش تماس توزین‌کنندگان و صندوقداران از دیگر تدابیری محسوب می‌شود که در میادین میوه و تره بار به اجرا درآمده است.
مدیرعامل سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران در پایان با تأکید بر اینکه کنترل و قطع چرخه انتقال کرونا، نیازمند همراهی و همکاری تمام مردم است، گفت: از همه شهروندان درخواست می‌شود برای حفظ سلامتی خود و دیگران، به هنگام حضور در میادین میوه و تره بار مطابق پروتکل‌های بهداشتی، ضمن رعایت فاصله فیزیکی حتماً از ماسک و دستکش استفاده نمایند.

دوشنبه 28/7/1399 - 15:0
ایرانگردی



 

مدیر امورشعب شهرستان بانک شهر با اشاره به برنامه ریزی گسترده این بانک برای ارائه خدمات ویژه به واحدهای تولیدی و کمک به شکوفایی اقتصاد کشور،گفت: در همین راستا از هیچ پتانسیلی برای کمک به واحدهای تولیدی استانی دریغ نکرده و نخواهیم کرد.
 
به گزارش مرکز ارتباطات و روابط عمومی بانک شهر، محمد علی برقی با بیان اینکه شناسایی واحدهای تولیدی که دچار بحران شده اند به صورت جدی در دستور کار بانک شهر قرار گرفته است، افزود: تلاش های بسیاری برای جلوگیری از تعطیلی واحدها و افزایش تولیدات آنها از سوی شعب بانک صورت گرفته و خوشبختانه ازابتدای سالجاری بیش از 1000 شرکت و واحد تولیدی از خدمات و حمایت های بانک شهر در شهرهای مختلف بهره مند شده اند.
وی تصریح کرد: معتقدیم در شرایط فعلی ارائه تسهیلات ارزی و ریالی، گشایش اعتبار اسنادی داخلی و خارجی و ... از اهمیت بالایی برای شرکت های خدماتی و واحدهای تولیدی برخوردار است؛ بر همین اساس تمامی شعب شهرستان بانک شهر موظف به تشریح خدمات و تسهیلات این بانک برای تمامی اقشار جامعه هستند.
برقی ادامه داد: در حال حاضر نیز هیچگونه محدودیتی در زمینه کمک به واحدهای تولیدی استانی نداشته و جهت تامین منابع مالی آنان آمادگی کامل داریم.
مدیر امورشعب شهرستان بانک شهر در پایان با اشاره به محبوبیت این بانک در میان شهروندان و نقش آفرینی آن در به ثمر رسیدن پروژه های شهری، گفت: هم اکنون به خوبی آگاهیم که انتظارات از بانک شهر به عنوان بانکی تاثیرگذار و خوشنام در شبکه بانکی بسیار بالاست و قطعا همین موضوع وظیفه ما را در کمک رسانی به تولیدکنندگان داخلی و کمک به اشتغال جوانان سنگین تر می کند.

دوشنبه 28/7/1399 - 14:52
ایرانگردی


 
کتاب «غبار صحرا»، نوشته احمد خواجه‌‏نژاد که به حوادث و درگیری‌های گنبدکاووس در روزهای پس از پیروزی انقلاب اسلامی پرداخته‌است، منتشر شد.

 

 

به گزارش پایگاه خبری سوره مهر، «غبار صحرا» به شکل‌گیری و تأسیس کانون فرهنگیِ سیاسی خلق ترکمن و حمایت و نفوذ گروه‌های چپ و چریک‌های فدایی خلق پرداخته شده است. این حرکت به تحریک و تقویت حس قومیتی و ایجاد اختلافات مذهبی و قبیله‌ای و درگیری‌های اول و دوم گنبد در منطقه منجر شد.

 


مرحله اول غائله گنبد در فروردین 1358 شروع شد و با تلاش گروه اعزامی از تهران به طور موقت متوقف شد و آغاز درگیری‌های دوم با تحریک چریک‌های فدایی خلق در بهمن همان سال مجدداً آغاز شد و پس از چند روز درگیری با تسلط ارتش بر اوضاع شهر و دستگیری و فرار تعدادی از سران حزب خلق ترکمن آرام گرفت.

 


مخالفت سازمان چریک‏هایی فدایی خلق و به تبع آن کانون فرهنگی هنری خلق ترکمن با برگزاری همه پرسی نظام جمهوری اسلامی ایران بر آتش اختلاف دمید و نهایتاً جنگ اول گنبد در ششم فروردین ماه سال 1358 در گرفت. این غائله با تلاش نمایندگان اعزامی از تهران و اتفاقاتی که رقم خورد پس از چند روز کشتار متوقف شد. پس از جنگ اول، تسلط سازمان چریک‏های فدایی بر نیروهای ترکمن بیشتر شد و آنان تلاش داشتند که قدرت بلامنازع منطقه باشند.

 


سازمان چریک‏های فدایی به شدت به دنبال بسط قدرت و نفوذ خود در تقابل با حاکمیت مرکزی بود وتلاش فراوانی می‏کرد که از بستر ایجاد شده در ترکمن صحرا حداکثر بهره برداری را داشته باشد و بر طبل حاکمیت دوگانه می‏کوبید و هر چه زمان به روزهای نیمه بهمن 1358 می‏رسید تبلیغات و تلاش‏های آنان برای اظهار وجود بیشتر می‏شد. آنان 19 بهمن سالروز حادثه سیاهکل را بهانه قرار داده و به دنبال نمایش قدرت در گنبد بودند. هرچند بخشی از نیروهای موثر ترکمن با پی بردن به نیات چریک‏های فدایی منتقد جدی آنان شده بودند اما راهپیمایی و اجتماع این روز به آغاز جنگ دوم منجر شد.

 


این اتفاق نیز چند روز گنبد را صحنه درگیری کرد و نهایتاً با توافق آتش بس شد و ارتش اوضاع شهر را به دست گرفت و مدتی بعد با دستگیر شدن و فرار تعدادی از سران ستاد خلق ترکمن و ستاد شوراها همچنین اختلاف پیش آمده در سازمان چریک‏های فدایی خلق و روشن شدن اغراض و اهداف این سازمان برای بسیاری از مردم ترکمن صحرا، فعالیت‏های نیروهای چپ در این منطقه فروکش کرد و به غیر برگزاری برخی جلسات و نشست‏ها اقدام مؤثری نداشتند.

 


اطلاعات این کتاب بیشتر بر محور تاریخ نقلی متمرکز شده و بنای بر تحلیل حادثه نداشته و بسیار کم به مباحث تحلیلی در آن اشاره شده است و نقل قول نیروهای منتسب به چریک‏های فدایی خلق و ستاد خلق ترکمن در آن پر رنگ‏تر است. چون قصد این بود که واقعیت ماجرا از زبان آنان طرح و اثبات شود. هرچند نویسنده به سراغ تعدادی از افراد مؤثر کمیته انقلاب اسلامی رفته اما متاسفانه آنان برای مصاحبه همکاری نکردند. انتهای کتاب تعدادی اسناد مربوط به این حادثه آورده شده است که می‏تواند به خواننده کمک بیشتری کند.

 

دوشنبه 28/7/1399 - 14:46
ایرانگردی

 

ورزش باغ تهران همزمان با هفته تربیت بدنی و ورزش در بوستان آزادگان منطقه 15 افتتاح و 100 نهال با حضور مدیرعامل سازمان ورزش شهرداری تهران و شهردار منطقه با رعایت شیوه نامه های بهداشتی غرس شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه15، وحیدرضا محمدی شهردار منطقه با اشاره به اینکه این برنامه برای نخستین بار در تهران اجرا شد افزود: ۱۰۰ نهال به اسامی ورزشکاران نامدار، معاونین اجتماعی، مدیران و کارشناسان ورزشی سابق منطقه، مربیان ورزش صبحگاهی، نخبگان ورزشی و کارشناسان ورزش مناطق 22 گانه غرس شد.

او در ادامه به رونمایی از اپلیکیشن « ورزشیار ۱۵» اشاره کرد و افزود: در این اپلیکیشن تمام رویدادهای ورزشی مربوط به منطقه بارگذاری شده است و هر شهروند می تواند با مراجعه به سایت varzesh15.ir یا نصب این اپلیکیشن بر روی گوشی از تمامی اطلاعات ورزشی منطقه ۱۵ با خبر شود.

شهردار منطقه افزود: اطلاع از فعالیت مجموعه های ورزشی چند منظوره، آبی، زمین چمن ها به همراه لوکیشن، اسامی ایستگاه های فعالیت بدنی به همراه نام مربیان از جمله خدمات اپلیکیشن ورزشیار ۱۵ است.

محمدی یادآور شد: این برنامه به لحاظ شرایط متفاوت کشور در مقابله با بحران کرونا با هدف ارتقای سلامت و نشاط شهروندان و گسترش فرهنگ ورزش و تندرستی انجام شد و در ادامه مسابقه گل کوچک نمادین با حضور نخبگان ورزشی، مدیران و کارشناسان ورزش سازمان ورزش شهرداری تهران و شهرداری منطقه برگزار شد.

این گزارش حاکیست، در این مراسم ضمن تقدیر از 5 نخبه ورزشی منطقه، نهالی به نام محسنی مدیرعامل سازمان ورزش شهرداری تهران و محمدی شهردار منطقه در ورزش باغ منطقه غرس شد.

بر پایه این گزارش، اعزام ورزشکاران به مسابقات فرامنطقه ای در رشته های شوت دارت، فریزبی، مسابقات مادر و کودک و دو امدادی، برپایی مسابقات مجازی پارالمپیاد ویژه معلولین، اجرای برنامه های مجازی در نواحی از دیگر برنامه های منطقه است که به مناسبت هفته تربیت بدنی و ورزش اجرا می شود.

 

 

دوشنبه 28/7/1399 - 14:36
ایرانگردی


معاون فنی و عمرانی شهرداری منطقه4 تهران از مرمت و بازسازی زمین چمن های مصنوعی خبر داد و گفت: به منظور حفظ سرانه‌های ورزشی منطقه4 ، زمین‌های چمن مصنوعی فرسوده محلات بیست گانه مرمت می‌شوند.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 4 تهران " مهدی پورشاسب" با بیان این مطلب گفت: در بازدید میدانی از محله‌ها ضمن بررسی وضعیت زمین‌های چمن مصنوعی نسبت به شناسایی زمین‌های معیوب و فرسوده اقدام و با اولویت‌بندی مرمت، بازسازی و تجهیز می شوند.
او با اشاره به اینکه برخی از زمین چمن های مصنوعی به دلایلی چون تغییرات آب و هوایی، نزولات جوی و البته سهل‌انگاری برخی شهروندان در نگهداری از اموال عمومی شهر، کارایی خود را از دست داده اند گفت: به همین دلیل مرمت و بازسازی سه زمین چمن مصنوعی شیان به طول حدود 915 متر ،میدان قرآن به طول حدود 1180 متر و گلشن به طول حدود 884 متر در دستور کارقرار گرفته است.
معاون فنی و عمرانی منطقه4 افزود: در حال حاضر18 زمین چمن مصنوعی در بوستان‌ها و مجموعه‌های ورزشی محله‌های بیست گانه شمال شرق تهران در اختیار شهروندان این منطقه قرار دارد.
پورشاسب در ادامه به اقدامات بازسازی ورزشگاه 22 بهمن جانبازان و معلولان اشاره کرد و گفت: به منظور رفاه حال جانبازان و معلولان، مناسب سازی معابر اطراف این ورزشگاه به همراه بازسازی سالن بدنسازی و آیینه کاری به پایان رسیده است.

 

 

دوشنبه 28/7/1399 - 14:30
ایرانگردی


به مناسبت گرامیداشت هفته تربیت بدنی ، برنامه‌های مجازی و میدانی شهرداری منطقه۱۳ تدوین و اجرایی شد.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۳ ، مرتضی رحمان زاده ، شهردار منطقه ۱۳ با اشاره به نامگذاری ۲۶ مهر ماه لغایت ۲۲ آبان ماه به عنوان هفته تربیت بدنی گفت : به منظور آشنایی جامعه با اهمیت و اثرات کاربرد ورزش در زندگی فردی و اجتماعی ، اشاعه و توسعه و ترویج ورزش در خانه و خانواده ، اداره ورزش معاونت امور فرهنگی و اجتماعی شهرداری منطقه ۱۳ با توجه به شیوع کرونا ، برنامه هایی را به دو صورت میدانی و مجازی پیش بینی و تدارک دیده است .
وی در خصوص اجرای ویژه برنامه ها در فضاهای باز گفت : یکم آبان ماه ؛ بوستان جنگلی سرخه حصار میزبان همایش دوچرخه سواری با رعایت فاصله گذاری اجتماعی و پروتکل های بهداشتی است.
شهردار منطقه ۱۳ افزود : مسابقات رایانه ای ،پینگ پنگ ، فوتبال دستی ، سوارکاری، پیاده روی و مسابقات درون ایستگاهی بدون اجتماع و با رعایت اصل فاصله گذاری اجتماعی و پروتکل های بهداشتی در فضای باز مجموعه های ورزشی و بوستان های منطقه برگزار می شود.
رحمان زاده در خصوص اجرای برنامه ها به صورت مجازی ادامه داد : باشگاه مجازی منطقه چالش هایی در قالب روپایی ، پنالتی ، دارت ، طناب زنی ، ورزش پدر و پسری، خانوادگی و.. راه اندازی کرده و آموزش هایی نیز به صورت مجازی با عناوین ورزش و تغذیه سالم در شبکه های مجازی سرای محلات ارائه می شود.

دوشنبه 28/7/1399 - 14:27
ایرانگردی

 

مدیرعامل سازمان ورزش شهرداری تهران از استقرار مربی ورزشی در بوستان های پایتخت برای آموزش وسایل ورزشی پارکی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی سازمان ورزش شهرداری تهران، "امیر محسنی" در سومین روز از هفته تربیت بدنی با حضور در برنامه "یه روز تازه" گفت: در این هفته شهروندان را تشویق می کنیم که حتما ورزش کنند. چاقی روز به روز بر ما چیره می شود و طبق آمارها کودکان و نوجوانان به خاطر عدم تحرک به خصوص در زمان کرونا، روز به روز چاق تر می شوند.

 وی با اشاره به اینکه همه ما در هر سن و شرایطی می توانند ورزش کنند، افزود: 1200 ایستگاه در بوستان های پایتخت وجود دارد. در شهر تهران 3 میلیون مخاطب و بیش از یک هزار فضای ورزشی داریم.

وی با تاکید بر اینکه در زمان بروز ویروس کرونا ورزش را در قالب شبکه های مجازی به مردم عرضه کردیم، اظهار کرد: در این روزها برای تمام سنین از جمله جوانان، کودکان، سالمندان و ... برنامه هایی را در قالب ویدئو برای شهروندان آماده سازی کرده ایم.محسنی با بیان اینکه در 2200 بوستان تهران وسایل ورزشی پارکی داریم، ادامه داد: به تازگی آموزش استفاده از 30 نوع وسایل پارکی را در قالب ویدئوی آموزشی تولید کرده ایم که توضیح داده شده که تمامی این وسایل استاندارد هستند. این در حالی است که پزشکان و کارشناسان فیزیوتراپی و طب، استفاده از این وسایل پارکی را در ویدئوهایی آموزش می دهند.

مدیرعامل سازمان ورزش شهرداری تهران در پایان خاطرنشان کرد: به زودی مربی های ورزشی در بوستان ها استقرار می یابند، اگرچه صبح ها در بوستان های شهر تهران، مربی های ورزشی در ایستگاه های ورزش بوستان ها، نسبت به ورزش شهروندان اقدام می کنند.

 

دوشنبه 28/7/1399 - 14:24
ایرانگردی

شهردار تهران اظهار امیدواری کرد با راه اندازی بوستان زندگی که ۲۴ هکتار وسعت دارد و از تلفیق سه بوستان کوچک شکل گرفته، کیفیت زندگی اهالی محله هرندی شکل بهتری بگیرد.
به گزارش شهر پیروز حناچی، شهردار تهران در مراسم آیین افتتاح بوستان زندگی در محله هرندی گفت: در یکی از تاریخی ترین محلات تهران قرار داریم و در بین دو دروازه تاریخی تهران دروازه غار و دروازه عبدالعظیم هستیم. در کتاب مرحوم جعفر شهری آمده است که وقتی به تهران  حمله می شد  می دیدند کسی در شهر نیست و ساکنان در حفره ها و غارها پناه می گرفتند و غارهایی بوده است که در تاریخ قید شده است.

 

او افزود:  یکی از سیاست هایی که در این دوره تعقیب شد افزایش سرانه فضای سبز در داخل محدوده شهر بود که تاثیر مستقیمی در کیفیت زندگی مردم می گذارد.  البته برای این که یک نهالی در بوستان  کاشته شود و رشد کند زحمات زیادی کشیده می شود و با این همه ساخت فضای سبز  در داخل محدوده شهر تاثیر بیشتری به خصوص در کیفیت هوای شهر و  روی زندگی مردم تاثیر دارد،  هر چند ساخت فضای سبز دشواری های زیادی دارد.

 

حناچی ادامه داد: معمولا همه کلانشهرها با این عارضه مواجه هستند که قیمت زمین در شهر به دلیل افزایش جمعیت بالا می رود و سرانه فضای سبز در محلات مرکزی کاهش می یابد و مردم در شرایطی که زندگی می کنند که نیازمند فضای سبز بزرگ و باز برای گذران زندگی هستند. اما مکانی که امروز در آن حضور داریم و نتیجه حضور و زحمات همکارانم در سازمان زیباسازی است، از تلفیق سه پارک شکل یافته و به پارکی با مساحت ۲۴ هکتار تبدیل شده است که محل قابل قبولی در مناطق جنوبی تهران است و امیدوارم روی کیفیت زندگی هم تاثیر بگذارد.

 

شهردار تهران درباره آلودگی هوای تهران گفت:  تا ۲۴ مهر ۱۵ روز هوای پاک داشتیم و ۱۵۲ قابل قبول ۴۳ روز ناسالم برای گروه های حساس و دو روز ناسالم. از مشکلات ما این است که جمعه غروب میزان ذرات معلق تهران به شدت افزایش می یابد و این قابل قبول نیست. قطعا خودروهای سنگین در سطح شهر که استاندارد نیستند و فعالیت کارخانه های آلاینده در اطراف تهران هم در این قضیه مقصرند که در وضعیت وارونگی هوا به شکل حادی خود را نشان می دهد و شرایط کرونایی هم به افزایش آن کمک می کند.

 

حناچی در ادامه گفت: در حال حاضر در محدوده قانونی شهر پارک های زیادی افتتاح شده که ثقل آن در جنوب شهر بیشتر است .در منطقه ۱۴ هم پارک های زیادی افتتاح می شود. به زودی پارک های حکیم، اخوان و چهار باغ و گل ها افتتاح خواهد شد . با این کار سرانه فضای سبز افزایش می یابد اما می دانیم که همه اینها کافی نیستند باوجود این که لازم است .

 

او با بیان این که تجربه نشان داده است زمانی در کارها  موفق می شویم که مردم همراه باشند افزود:  در عزاداری های محرم به دلیل شرایط کرونایی حضور مردم در هیات های قدیمی کمتر بود و باوجود همه تلاش ها نتوانستیم جای مردم را پر کنیم این نشان می دهد هر جا مردم را داشته باشیم می توانیم جریانی به وجود بیاوریم که با هیچ دستگاه دولتی  نمی توان انجام داد. در افزایش سرانه فضای سبز هم نیاز به این نگاه داریم که خود را نشان می دهد.

 

او در پایان گفت: امیدوارم افتتاح این فضاها در مناطق جنوبی تهران تاثیر مستقیمی در کیفیت زندگی مردم داشته باشد و در عارضه های اجتماعی که ریشه در فقر دارد، توانمندی سازی ها ادامه یابد. ما وظیفه خود می دانیم این هدف را دنبال کنیم.

دوشنبه 28/7/1399 - 14:19
ایرانگردی


شهردار منطقه 11 تهران گفت: با پیگیری های در دست انجام سه پروژه بازار میوه و تره بار تا پایان سال جاری آماده و تعداد بازارهای میوه و تره بار فعال این منطقه به 9بازار خواهد رسید.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 11 ، نصراله آبادیان با اشاره به اقدامات انجام شده برای ارتقای سرانه رفاهی ساکنین محله های مرکزی شهر تهران و دسترسی به مایحتاج عمومی و مواد غذایی با کیفیت و قیمت مناسب افزود: در حال حاضر 6 بازار میوه و تره بار در محله های این منطقه فعال هستند که طی توافق های انجام شده 3 قطعه زمین برای راه اندازی بازارهای میوه و تره بار جدید به سازمان میادین میوه و تره بار شهر تهران تحویل داده شد.
آبادیان ادامه داد: یک قطعه زمین به مساحت 164متر مربع در محله انقلاب واقع در خیابان برداران مظفر نبش کوچه سرمد و زمین دیگری در محله راه آهن به متراژ 202 متر مربع در خیابان شوش شرقی،حدفاصل کوچه بیگلری اصل و شریفی و همچنین یک قطعه زمین در محله نفت واقع در خیابان رباط کریم، نرسیده به خیابان انبار نفت،گاراژ رحیمی به متراژ تقریبی 200 متر مربع برای آماده سازی و راه اندازی بازار میوه و تره بار تحویل سازمان میادین شده است .
شهردار منطقه 11 یاد آور شد: عملیات اجرایی بازار میوه و تره بار محله انقلاب تقریبا تمام شده و به زودی به بهره برداری می رسد. همچنین بیش از 50% عملیات راه اندازی بازار تره بار محله انقلاب هم تمام شده و بازار تره بار محله انبار نفت نیز در مرحله دیوار کشی است که پیش بینی می شود بهره برداری از آن ها تا پایان سال جاری انجام شود.
او همچنین بیان کرد: یک قطعه زمین نیز در محله شیخ هادی واقع در ضلع شمال شرقی میدان حر به متراژ590متر مربع در حال اخذ مجوز هستیم و در محله نواب هم در حال مکان یابی و رایزنی هستیم تا با هماهنگی سازمان نوسازی شهر تهران و موافقت سازمان میادین میوه و تره بار برای ساخت و راه اندازی بازار میوه و تره بار اقدام شود.
آبادیان در خصوص بازارهای میوه و تره بار فعال در محله های مرکزی شهر تهران گفت: بازارهای نواب، عباسی، قلمستان، بهارلو، جمالزاده و فروزش در حال حاضر فعالیت روزانه دارند .

دوشنبه 28/7/1399 - 14:15
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته