• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 73
تعداد نظرات : 37
زمان آخرین مطلب : 4551روز قبل
شعر و قطعات ادبی

 

غزل رسالت می رسه به پایان میون محفل غار حرا
نشون نبوت رو سینه ی احمد می شینه با دستای خدا
ترانه ی اقرا یا محمد ز آسمونا تا مکه اومد 2

شد عید آرزوها می رسد ز بالا بانگ الهی
با آیه های قرآن با نوید ایمان گم شد سیاهی
ترانه ی اقرا یا محمد ز آسمونا تا مکه اومد.....

 http://dinist.com/

جمعه 17/4/1390 - 7:28
اخلاق
شكر
شكردرلغت به معنای ثنای منعم و دراخلاق، شناخت نعمت منعم و راضی بودن به آن و عمل كردن به مقتضای آن به همراه ستودن او و بكار بردن نعمت در طاعت اوست.
 شناخت منعم به این است كه انسان بداند كه همه نعمت‌ها از خداست. و منعم حقیقی اوست و اگر كسی به انسان نیكی كرد در واقع خدا او را مسخّر كرده است بنابراین همه نعمت ها به خدا ختم می شود.
انواع شكر
شكرزبانی: این‌كه انسان در مقابل هر نعمتی كه در ناحیۀ خداوند به او می‌رسد، زبان به شكر او بگشاید و این اوّلین مرحله شكر است.
شكرقلبی: همان‌گونه كه شناخت نعمت منعم، شكر قلبی است، راضی بودن به نعمت منعم نیز، شكر قلبی است مخصوصاً‌ هنگامی شكر خواهد بود كه رضایت و شادی انسان به منعم یا نعمت نه از آن جهت باشد كه آن نعمت، مالی است كه وسیله كامرانی و لذت او را در دنیا فراهم می‌كند، بلكه از آن جهت كه به وسیله آن می‌تواند به قرب منعم برسد و در جوار رحمت او قرار گیرد. نشانه این مقام آن است كه انسان از نعمت و مال دنیا شاد نشود مگر به آنچه مربوط به آخرت است و از هر نعمتی كه انسان را از یاد خدا باز دارد و سرگرم كند، غمگین و مخزون گردد زیرا مؤمن نعمت را نه برای خود آن نعمت بلكه برای قرب به منعم و لقاء او طلب می‌كند، این شكر، دومین مرتبۀ شكر است.
 شكرعملی: سومین و كامل‌ترین مرتبه شكر، شكر عملی است قرآن، به كار بردن نعمت‌های خدا، در طاعت او و به كار نبستن نعمت‌ها در معصیت خداوند است.
که در قران می خوانیم
« وَاشْكُرُواْ لِی وَلاَ تَكْفُرُونِ »1
«نسبت به من شكرگزار باشید و ناسپاسی نكنید»
شكر وسیله‌ای برای زیاده شدن نعمت‌ها و در مقابل



، ناسپاسی و كفران نعمت، موجب مجازات الهی است:
« لَئِن شَكَرْتُمْ لأَزِیدَنَّكُمْ وَلَئِن كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِی لَشَدِیدٌ »2
«اگر شكرگزاری كنید (نعمت خود را) بر شما خواهم افزود و اگر ناسپاسی كنید مجازاتم شدید است.»
شکر نعمت نعمتت افزون کند        کفر ؛نعمت از کفت بیرون کند

افراد بسیار كمی می‌توانند وظیفۀ شكر را انجام دهند، لذا انسان‌های شاكر بسیار كم‌اند:
« وَقَلِیلٌ مِّنْ عِبَادِیَ الشَّكُورُ »3
«اندكی از بندگان من سپاسگزارند.»

آدمی تا جان به تن دارد گرفتار غم است                هر زمانی در تمنایی دچار ماتم است
گر هزاران نعمتش باشد ز سوی کردگار                 باز با مستی به دنبال نیازی مبهم ست
گر بداند شکر نعمت از شروط بندگیست                شاکر هر نعمتی گر بیش باشد یا کم است
گرکه برهر داده ای از سوی حق راضی شود         آنزمان درد و غمش در انتظار مرهم است
چند روزه عمر  ما را نیست  امید  بقا                    پس چرا عمر گرانمایه پی بیش و کم است
تا مجالی هست جای حرص و آز آزاده شو             قدر هر آنش بدان این جاده پر پیچ و خم است
هان غزل هشیار باش هر دم بود یک امتحان          عمر چون رودی خروشان در گذاری درهم است
غزل تاران

پی نوشت
1-سوره بقره ایه 152
2-سورهابراهیم ایه 7
3-سوره سباء ایه 13

http://kalamenuor.mihanblog.com/post/39

پنج شنبه 16/4/1390 - 9:1
اخبار
(پیدایش پروتستانیزم)


 

آیین مسیح در دو برهه از تاریخ دچار تحریف های بزرگ و مهلک شد به گونه ای که می توان اثری از آن باقی نماند و تمام بدعت ها و تغییراتی که بعد ها در این آیین به وجود آمد متاثر از این دو حادثه بزرگ است  

 

جریان اول جریانی بود که پولوس به راه انداخت که طی آن اصل و فرع دین مسیح دچار تغییرات جوهری شد( که در مطالب همین وبلاگ اختصارا به این موضوع پرداختیم )  اما اتفاق بعد جنبشی بود که مارتین لوتر آغاز کرد و این جنبش نهضت اصلاح دینی نام گرفت که هر دو جریان و هر دو جنبش مطالب مهم و در خور تحقیقی برای محققین دارند ، ولی جریانی که به طور مستقیم در پیدایش صهیونیسم مسیحی تاثیر به سزایی داشت همان جنبش پروتستانیسم و نهضت اصلاح دینی بود. نهضت اصلاح دینی نه تنها در جهان مسیحیت یک نقطه عطف محسوب می شود بلکه می توان از آن به عنوان اتفاق مهمی در تاریخ جهان یاد کرد ؛ و حتی اگر کسی بگوید تمدن غرب امروزی مولود جریانی بود که این جنبش و حرکت های همسو ، ماننده جنبش اومانیسم به وجود آورده اند ، باید گفت که او اغراق نکرده است

نهضت اصلاح دینی و جنبش اومانیسم دو جریان همسو بودند که آمده بودند تا در مقابل ستم و استبداد کلیسا بایستند و اگر دقیق شویم می بینیم که نهضت اصلاح دینی بخشی از جنبش اومانیسم ، آن هم از نوع دینی بود نهضت اصلاح دینی مارتین لوتر آمد تا کلیسا را که در قرون وسطی مردم را به زنجیر جاهلیت و تعصب گرفتار شده بودند رها کند و ارزش های انسانی را به آنان معرفی کند نهضت اصلاح دینی سعی میکند تا میان دین و دنیا انسان و خدا دین و دانش آشتی بر قرار کند .

همان طور که گفته شد ادعاهای جنبش اومانیسم بسیار بزرگ و در بدو نظر یک حرکت مثبت و مفید به نظر میرسد اما با مطالعه تاریخ اینگونه دانسته میشود که خلاف آنچه ادعا شده درباره این نهضت و این جنبش واقعیت داشته و دارد ؛ نهضت اصلاح دینی و  جنبش اومانیسم صراحتا به و مقابله با دین نپرداختند بلکه بزرگ ترین اومانیست ها  مومنان مسیحی و قدیسان بودند  به نوعی سعی در ارائه تفسیر سکولار و عرفی از دین داشتند و می خواستند تفسیری از دین ارائه دهند که تقابل با منافع مادی و لذت های دنیوی آنها نداشته باشد .
http://www.masihaa.mihanblog.com/post/300

چهارشنبه 15/4/1390 - 19:36
اخلاق

خوشخویی ، خوشرویی یکی از عوامل اساسی جذب مردم به شمار می روند . انسان با حُسن خُلق و روی گشاده می تواند بذر محبت و دوستی را در سرزمین دلها بیفشاند و عواطف و احساسات انسانها را تسخیر کند.

برای کامیابی در معاشرت ، حُسن خُلق نخستین شرط است . هیچ صفتی نمی تواند به اندازه آن عواطف دیگران را بر انگیزد و این امری است ممکن و شدنی برای همگان .

رسول خدا (ص) می فرماید: شما که نمی توانید با ثروت خود دل همه مردم را به دست آورید پس با روی باز و حُسن خُلق با آنان بر خورد کنید.

راز محبوبیت در گِرو خوش خُلقی است آنکه در رفتارش با دیگران خوش برخورد است همچون آهن ربایی است که فلز وجود انسانها را به سوی خود می کشاند .

خداوند در سوره آل عمران آیه 158 با روشنی می فرماید : به خاطر رحمت الهی است که نسبت به مردم نرمخو شده ای که اگر خشن و سنگدل بودی ، از اطراف تو پراکنده می شدند.

حسن خلق و رفتار نیک پیامبر (ص) زمینه ای شد برای نفوذ کلام و پیامش در دلها. و آغوش محبت خود را به روی همگان می گشود و همه را مورد لطف و عنایت خویش قرار می داد از این جهت ، یکی از عوامل پیشرفت اسلام در آغاز کار، اخلاق نیکو و رفتار انسانی آن حضرت شمرده اند.

پیامبر رحمت و عطوفت (ص) آنقدر خوش خلقی و مهربانی از خود نشان می داد که خداوند در قرآن مجید اخلاق نیک او را ستود و از آن به عظمت یاد کرد: « اِنّکَ لَعلی خُلق عَظیم»

http://www.arshag.blogfa.com/post-65.aspx

چهارشنبه 15/4/1390 - 11:52
شهدا و دفاع مقدس

تعداد جان باختگان زرتشتی

در جنگ تحمیلی عراق علیه ایران

شهید راه وطن و دین

سلام

با توجه به اینكه حدودا یك ماه از اولین پست در مورد شهید زرتشتی می گذرد ولی تاكنون از آقا اردشیر و دیگر دوستان در مورد تعداد شهدای زرتشتی خبری نشد و آماری بیان نشده است ، در این پست بر آن شدم كه تعداد جانباختگان زرتشتی كه آقای كوروش نیكنام در مقاله خود بیان داشتند را برای شما قرار دهم.

مقاله آقای موبد كوروش نیكنام

جان باختگان زرتشتی

زرتشتیان با فداكاری در جبهه نبرد تحمیلی عراق با ایران نیز شركت كردند و همراه با ملت ایران از ورود و تسلط بیگانگان به ایران جلوگیری كردند و جان خود را فدای ارزش های نیك انسانی این سرزمین كردند.                   
• جان باخته ، مهرداد فرارونی ، در سال 1334 در تهران زاده شد. ادامه تحصیلات خود را در دانشكده فنی دانشگاه تهران گذراند در آغاز پیروزی انقلاب به یاری نیروی هوایی رفت و در 21 بهمن 1357 جان باخت.           
• جان باخته كامران گنجی ، در سال 1339 در كرمان زاده شد تحصیلات خود را در دبیرستان فیروزبهرام به پایان رسانید. در سال 1359 به خدمت سربازی دعوت شد و در 20 مهر ماه 1359 در جبهه سرپل ذهاب جان باخت.
• جان باخته ، كیخسرو كیخسروی ، در سال 1329 در تهران زاده شد، دیپلم خود را از دبیرستان فیروزبهرام اخذ كرد سپس در دانشكده كشاورزی دانشگاه تهران ادامه تحصیل داد و در شانزدهم دیماه 1359 جان باخت.        
• جان باخته ، بهروز باستانی، در سال 1340 در تهران زاده شد تحصیلات خود را در دبیرستان فیروزبهرام به پایان رسانید سپس به خدمات سربازی
• جان باخته ، پرویز آبادی ، در سال 1325 در كرمان زاده شد، تحصیلات را در كرمان به پایان رسانید و سپس در رشته مدیریت بازرگانی از انگلستان فارغ التحصیل شد. در سمت سرپرست بازرگانی شركت كشتیرانی در بندر امام خمینی (ره) و در تاریخ 27 مهر 1360 در پی بمباران هوایی دشمن جان باخت.                                     
• جان باخته ، داریوش شهزادی، در سال 1328 در تهران زاده شد، تحصیلات خود را در دبیرستان فیروزبهرام گذراند و سپس در رشته مهندسی برق الكترونیك از دانشگاه علم و صنعت فارغ التحصیل گشت، در سازمان صدا و سیما انجام وظیفه می كرد و در شش آذرماه 1369 بر اثر انفجار بمب از سوی ضد انقلاب جان باخت.      
• جان باخته ، فرهاد خادم ، در سال 1336 در تهران متولد شد تحصیلات خود را در دبیرستان خوارزمی به پایان برد. در رشته مهندسی سازه از دانشگاه صنعتی شریف فارغ التحصیل شد و به خدمت سربازی رهسپار گردید و در اول اسفند ماه 1360 در محور تنگ چزابه جان باخت.                                                               
• جان باخته ، اسفندیار دارابیان، در سال 1299 در یزد زاده شد . پس از تحصیلات متوسطه وارد دانشكده پزشكی دانشگاه تهران شد. به طور داوطلب به عنوان پزشك برای خدمت به هم میهنان به جبهه اعزام گشت و در اول دیماه 1361 جان باخت.                                                                                                         
• جان باخته فریدون نژاد كی ، در سال 1324 در یزد متولد شد. پس از تحصیلات متوسطه وارد دانشكده پزشكی دانشگاه تهران شد. به طور داوطلب به عنوان پزشك برای خدمت به هم میهنان به جبهه شركت كرد و در هفتم مهر ماه 1362 در جبهه سومار جان باخت.                                                                              
• جان باخته جمشید گشتاسبی حسن آبادی در سال 1342 در یزد متولد شد. تحصیلات خود را در یزد و تهران تا دیپلم ریاضی گذراند. با استعداد و شانس زیادی برای ادامه تحصیل در دانشگاه ترجیح داد تا به دفاع از میهن بپردازد. جزو گروه كلاه سبزها در جزیره مجنون و در حمله بدر از اسفند ماه 1363 ناپدید شد و پس از سال ها به زمره جانباختگان در آمد.                                                                                                              
• جان باخته دیهیم شهریاری در سال 1338 در یزد زاده شد. تحصیلات خود را در كرمان به پایان رسانید.و پس از اعزام به خدمت سربازی در 26 امرداد ماه 1364 جان باخت.                                                                  
• جان باخته جهانبخش نمیرانیان در سال 1338 در یزد زاده شد . پس از تحصیلات متوسطه در تهران در رشته اقتصاد دانشگاه اصفهان ادامه تحصیل داد و به خدمت سربازی اعزام گردید و در تاریخ 19 شهریور 1365 در جبهه فاو ، جان باخت.                                                                                                                   
• جان باخته رستم آذرباد در سال 1344 در یزد زاده شد . تحصیلات خود را در رشته اقتصاد به پایان رسانید. سپس به خدمت سربازی اعزام گردید و در روز 30 خرداد 1365 در جبهه سقز جان باخت.                           
• جان باخته داریوش آبادیان در سال 1317 در كرمان زاده شد. پس از تحصیلات متوسط به استخدام سازمان توانبخشی درآمد، در تاریخ یازدهم اسفند ماه 1366 پس از اصابت موشك به منطقه مسكونی جان باخت.         
• جان باخته مهرداد آبادیان در سال 1327 در شهر كرمان زاده شد پس از تحصیلات در این شهر وارد دانشكده افسری تهران شد، چندین دوره تحصیلی در خارج از كشور داشت . استاد دانشكده افسری شیراز بود. در ماموریت خود در جبهه مجروح و در سال 1361 جانباز شد و پس از دوران بیماری در 1383 درگذشت.
رفت و در تاریخ 22 مرداد 1360 جان باخت.                                           

با درود به روح تك تك افرادی كه برای این مرز و بوم جان خود را از دست دادند و بخصوص این عزیزان ، چند نكته باقی می ماند:

۱- تعداد شهدای زرتشت نسبت به سخنان زرتشتی و شركت كردن برای مبارزه با بیداد باید همین قدر باشد؟

۲- به نظر شما چند نفر از عزیزان زرتشتی با عزم خود به جبهه و جنگ تحمیلی رفتند؟

۳- آیا تمامی این عزیزان در مسیر دفاع از میهن به شهادت رسیدند؟

http://vandidad1.blogfa.com/post-81.aspx

 

چهارشنبه 15/4/1390 - 8:59
فلسفه و عرفان

 

قران مقدس هدف ار این حوادث وبلاها را تنبیه وبیداری انسانهای غافل می داند ومی فرمایدـ«ظهر الفاد والبر والبحر بما کسبت ایدی الناس لیذقهم بعض الذی عملوا»1فساد، در خشکی ودریا به سبب کارهی که مردم انجام دادند ،اشکار شده است خداوند می خواهد نتیجه بعضی از اعمالشان را به انان بچشاند  بر این اساس حوادث دردناک برای انسان غافل، لطف الهی محسوب می شود چه اینکه شاید این گونه حوادث انسان غافل وگناهکار را بیدار کند وبه سوی حق باز گرداند مثلآ از این جهت که دنیای امروز مبتلاء به فحشا وفساد است خداوند انسانها را هم به مرض خطر ناک «ایدز»مبتلا می کند تا شاید این بشر از ناسپاسی وفراموش کار با عذاب وجوادث تلخ از خواب غفلت بیدار شود
هر چه گناه بروز باشد مرض ان هم نیز بروز است در زمان حضرت موسی (ع)لشکر موسی (ع)جلوی چشم  همدیگر زنا می کردند خداوند مرض طاعون را فرستاد تا جای که هفتاد هزار نفر مردند امروز گناه روز منکرات وفساد اخلاقی است خداوند هم مرض به روز ایدز به سراغ انان فرستاده است تا تذکر وتلنگر برای بیداری افراد جامعه باشد.
 به این مثال خوب دقت کنید
گاهی سوار اتومبیل شخصی خود شده و راه طولانی را در اتوبان طی مکنید جاده هر قدر صاف تر باشد وموانعی در کار نباشد موجب خواب الودگی می شود وان نیز، گاهآ خسارتها جبران ناپذیری را به دنبال دارد مثل تصادفات وخارج شدن از جاده که بر اثر خواب الودگی راننده بوجود می اید اما وقتی خیابان دارای سرعت گیر وبا دست انداز باشد شما با کوچکترین لرزه اتومبیل خوابتان می پرد پس برای بیداری وجلوگیری از خطر تصادف لازم است چنین دست اندازهای ایجاد شود تا سبب بیداری وهوشیاری راننده گردد دست اندازهای جاده زندگی بشر –بشری که در خواب غفلت فرو رفته است نیز همین فلسه را دارد چه اینکه اگر به خواب رود ودست اندازی نباشد در پرتگاه سقوط می کنند ولی با وجود دست انداز اگر چه نتحمل ناراحتی می شود ولی موجب بیداری ونجات او از سقوط می گردد2
پی نوشت :
1-سوره  مریم ایه 41
2-پرسش .پاسخ های بروز  ص 
 

http://kalamenuor.mihanblog.com/post/41

چهارشنبه 15/4/1390 - 8:28
ازدواج و همسرداری

 

 

چه کنیم زندگی زناشویی تداوم داشته باشد و به طلاق کشیده نشود؟

از آیت الله بهجت نقل شده که فرمودند: مرتب از من سؤال می شود که برای رسیدن به مقامات چه کنیم ؟ من هم می گویم گناه نکنید.!

واقع مطلب این است که هر کس اگر واقعاً و بدون تعارف در هر موردی دنبال مشکلش است و از راه چاره سؤال می کند جوابش یک کلمه است و آن این که در هر مورد به دستور اسلام در آن مورد عمل نماید. زندگی زناشویی یک زندگی مشترک است و دستور اسلام در این زندگی مشترک این است که طرفین باید این زندگی رامقدس بدانند وقتی مقدس دانستند برای تداوم این بنا تلاش می کنند. و نیز لازم است که احترام یکدیگر راداشته باشند و خدمت به همدیگر را عبادت شمارند. زن و مرد لازم است ارزش خود را در این زندگی مشترک بدانند و حقوق یکدیگر را بشناسند و خود را موظف به رعایت این حقوق بدانند در این صورت است که زندگی شیرین می شود و متلاشی نمی گردد. رسول خدا(ص) فرمود: وای بر زنی که شوهرش را عصبانی کند وخوشا به حال زنی که شوهرش را راضی کند. و فرمود: جبرئیل آنقدر در مورد زن سفارش کرد فکر کردم نمی شود زن را طلاق داد مگر این که خلاف کاری روشنی داشته باشد .

 http://atregoleyas.net

 

چهارشنبه 15/4/1390 - 7:6
اخبار

 

 

 

حدودا دو هفته پیش،از وبلاگ فرهنگی و مذهبی زنان در خبرگزاری رسا گزارشی داده شد. خبری که نشان  می دهد که فعّالیت ما در نگاه دیگران چگونه قرار گرفته است. در سرویس فرهنگی خبرگزاری رسا از وبلاگ زنان اینگونه خبر داد:

« نگاهی به فعالیت طلاب در فضای مجازی:خبرگزاری رسا- وبلاگ فرهنگی و مذهبی زنان یکی از وبلاگهای فعال مذهبی است که از سوی یکی از طلاب حوزه علمیه قم در فضای مجازی به روز رسانی می شود. »

در ادامه این خبر، خبرگزاری رسا با ارائه گزارشی کامل از قسمتهای مختلف وبلاگ، توضیح یکی از مطالب وبلاگ و ... به بیان معرفی وبلاگ زنان پرداخت. ما امیدواریم که در آینده نزدیک یکی از وبلاگهایی باشیم که در راه پیشرفت فرهنگ اسلامی و مذهب شیعه، موثر و استوار باشیم.

http://www.zanan.mihanblog.com/post/83

 

دوشنبه 13/4/1390 - 11:16
اخلاق
اعتكاف،آب حیات بخش در كویر غفلت‏هاست.
غفلت از«خود»و«خداى خود»؛بستر مرگ ارزشهاى انسانى و نقطه سقوط از پایگاه بلند خردورزى و عشق عرفانى و عامل پیوستن به زندگى پست و حیوانى است.
اولئك كالانعام بل هم اضل اولئك هم الغافلون1
اعتكاف،بستر مناسب اندیشه و تفكر و خردورزى است.
اعتكاف،تلاشى است‏براى اینكه انسانهاى فرو رفته در غرقاب روزمره‏گى‏ها از فضاى پر التهاب روزانه به سوى‏«خویش‏»و«خداى خویش‏»باز گردند.
اعتكاف زمینه توبه و بازگشت است بازگشت‏به قرآن و معنویت،بازگشت‏به دعا و استمداد از عالم غیب،بازگشت از«خودمدارى‏»به‏«خداگرایى‏»آنها كه مسؤولیت‏هاى حساس‏تر و بزرگترى دارند،بیش از دیگران به اعتكاف و خودسازى نیاز دارند.
بى‏جهت نیست كه شخص رسول الله (ص) پس از هجرت،همه ساله دهه اول یا دوم و گاه هر دو دهه و در سالهاى آخر زندگى به طور منظم دهه سوم ماه مبارك رمضان را به‏«اعتكاف‏»مى‏پردازد و به همه دست‏اندركاران و كارگزاران و رجال سیاسى،اجتماعى درس معنویت گرایى و ذكر و نیاش و روزه و تلاوت قرآن مى‏دهد.
اعتكاف،توقفى ناآگاهانه در مسجد نیست.صرف درنگ و مكث و«حبس خویشتن‏»در مسجد، بدون عشق به عبادت و قصد قربت نیست.
اعتكاف،لمیدن خوابیدن و چرت زدن و احیانا وقت گذرانى بیكاران و گردهمایى تفریحى-سیاحتى در مساجد بزرگ شهر نیست.
اعتكاف،دوره كوتاه مدت خود سازى است،كه حداقل سه روز طول مى‏كشد و انسان را از حاكمیت غریزه‏ها،عادت‏ها و اشتغالات معمول زندگى آزاد مى‏سازد.
اعتكاف،محو خود خواهى در امواج بلند خداگرایى و خدمت‏به امت اسلامى است.
اعتكاف،برون رفتن از خانه خویش و



مصمم شدن بر حضور در خانه حضرت حق است. عبادتى مستحبى و تقرب جویانه و داوطلبانه است كه روزه روز سوم آن رنگ وجوب مى‏گیرد.
اعتكاف،گریز از لذت گرایى و هر گونه لذت جنسى و مهار حس خود محورى و برترى جوئى و بازگشت از قبله دنیاگرایان به سمت و سوى قلب و قبله هستى است. خود سازى،محاسبه نفس،توبه و نیایش،نماز و تلاوت قرآن و استمداد از آستان قدس ربوبى از دیگر بركات‏«اعتكاف‏»است.
اسلام،فكر جدایى از زندگى دنیا و گوشه نشینى و كناره گیرى از مردم و به تعبیر دیگر رهبانیت را باطل و ناپسند اعلام كرد،اما اعتكاف را به عنوان فرصتى براى بازگشت‏به خویش و خداى خویش قرار داد،تا كسانى كه از هیاهو و جنجالهاى زندگى مادى خسته مى‏شوند، بتوانند چند صباحى با خداى خود خلوت كنند و جان و روح خود را با خالق هستى ارتباط دهند،و با توشه معنوى و اعتقادى راسخ و ایمان و امیدى بیشتر به زندگى خود ادامه دهند،و خود را براى صحنه‏هاى خطر و جهاد در راه خدا آماده سازند و همیشه با یاد خدا تلاش كنند و خود را در محضر پروردگار ببینند و از نافرمانى او بپرهیزند و به سوى سعادت دنیا و آخرت گام بردارند.كه با اندك تاملى در احكام و مسائل این برنامه زیباى عبادى پى به چنین حقایقى خواهیم برد.
پی نوشت
1-سوره اعرافایه 179
http://kalamenuor.mihanblog.com/post/38
دوشنبه 30/3/1390 - 17:44
اخلاق
محمد بن سنان نقل کرده که امام رضا علیه السلام به او نوشت: خدا نافرمانی از پدر و مادر را حرام کرد، زیرا سبب خارج شدن از توفیق اطاعت خداست[در امر او به اطاعت آنها]. و اینکه نافرمانی آنها سبب خارج شدن از بزرگداشت و تعظیم پدر و مادر است و باعث کفران نعمت و نابودی اساس شکرگذاری است.
و همچنین [نافرمانی از والدین] منجر به کاهش نسل و نابودی آن می شود. به خاطر آن که در نافرمانی از والدین، احترامی برای پدر و مادر نمی ماند و حق آنها شناخته نمی شود و رابطه خویش قطع می شود و والدین نسبت به فرزندان بی رغبت شده و تربیت ایشان را رها می کنند زیرا فرزند نیکی به ایشان را ترک کرده است.
http://www.roshd.mihanblog.com/post/48
شنبه 28/3/1390 - 17:36
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته