• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 1680
تعداد نظرات : 271
زمان آخرین مطلب : 4573روز قبل
دانستنی های علمی
sarmaaaaaa2 چگونه می توان احتمال ابتلا به سرماخوردگی را کاهش دهیم؟
اگر شما هم به آلرژی و حساسیت فصلی مبتلا هستید، حتما در فصول مختلف سال حتی علاوه بر زمستان که معمولا فصل سرماخوردگی است، دچار حالت‌های شبه آنفلوانزا و علائمسرماخوردگی می‌شوید…

 

 

پزشکان می‌گویند برای افرادی که به آلرژی مبتلا هستند، پایان یافتن فصل زمستان به معنی پایان دوره سرماخوردگی و آنفلوانزا نیست چون هر فاکتور آلرژی‌زا می‌تواند موجب بروز علائم این بیماریها در فرد مبتلا به حساسیت شود. اما متخصصان تاکید دارند که مراقبت از سینوس‌ها در طول سال به شما کمک می‌کند که در هر فصلی از سال، احساس بهتری داشته باشید. کارشناسان تاکید دارند که سلامت و بهداشت سینوس‌ها، اساس سلامت دستگاه تنفسی است.

بر همین اساس، در این مقاله چند دستورالعمل موثر و مفید برای کاهش التهاب سینوس‌ها حتی پس از ابتلا به آلرژی، سرماخوردگی یا آنفلوانزا ارائه شده است:

برای کاهش احتمال سرماخوردگی از تماس دست‌ها با بینی و صورت خود، حتی‌المقدور پرهیز کنید و به طور مداوم دست‌های خود را با آب گرم و صابون بشویید.

این کار به‌ویژه پس از قرار گرفتن در اماکن عمومی مثل فروشگاه‌ها، ایستگاه‌های اتوبوس و مترو، مدرسه و اداره، ضروری است.

با مشورت پزشک، واکسن آنفلوانزای فصلی را در زمان مناسب تزریق کنید.

اما اگر پس از واکسن دچار علائم آنفلوانزا شدید، با پزشک مشورت کرده و از داروی مناسب برای کاهش علائم استفاده کنید. همچنین توصیه می‌شود که احتمال ابتلا به آلرژی‌های فصلی را با محدود کردن تماس خود با مواد آلرژی‌زا و پرهیز از قرار گرفتن در معرض هوای حساسیت‌زا کاهش دهید.

برای این منظور، درها و پنجره‌ها را در طول ساعات صبح و قبل از ظهر ببندید چون در این ساعات میزان گرده‌های آلرژی‌زا در هوا به بالاترین حد می‌رسد.


جمعه 29/7/1390 - 13:24
سخنان ماندگار
پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله): •

شوخى زیاد، آبرو را مى‏برد.

جمعه 29/7/1390 - 13:1
اخبار

نوکیا در تلاشی برای درک بهتر مشتری‌هایش، آمار جهانی را برای تشخیص عادات بازیافت ایجاد کرد. با آمار 91 درصدی مردم جهان که تلفن همراهشان را بازیافت نمی‌کنند، کاملا بدیهی است که تلاش مضاعفی باید صورت گیرد تا مردم کشوی کمد خود را از گوشی‌های کهنه خالی کنند و کاری به نفع دنیا انجام دهند.


43.97 درصد پس گرفتن پول
12.45 درصد کارت هدیه
9.73 درصد پاکت پیش‌پرداخت خرید جدید
12.84 درصد دسترسی آسان‌تر به مناطق بازیافت
4.67 درصد کمک به خیریه
11.67 درصد هیچکدام، خاطرات باارزش‌تر از این هستند که از آنها دل بکنم
4.67 درصد دیگر گزینه‌ها
 
آرایی که جایگاه اول در نظرسنجی را ربوده است، 44 درصد از مردمی هستند که وقتی تلفن همراهشان را بازیافت می‌کنند دوست دارند پولشان را پس بگیرند. البته جای تعجب نیست، زیرا بیشتر مردم در ازای کار خوبی که انجام می‌دهند با خوشحالی پولش را دریافت کنند.


اما در مورد جایگاه دوم و سوم این مسئله اهمیت زیادی ندارد. حدود 5/12 درصد از مردم دوست دارند دسترسی راحت‌تری به اماکن بازیافت داشته باشند یا در عوض یک کارت هدیه به خاطر ارائه گوشی قدیمی خود دریافت کنند. خوب است در اینجا به این نکته اشاره کنیم که در مراکز خدمات نوکیا مناطقی برای بازیافت وجود دارد.


کمتر از 12 درصد از کاربران نمی‌خواهند به هیچ قیمتی از گوشی قدیمی خود جدا شوند و به نظرشان خاطراتی که با گوشی تلفن همراه قدیمی خود دارند آن‌قدر بارزش هستند که نمی‌توان از آن دل کند. این طور به نظر می‌رسد که پاداش یا پول هم جایگزینی برای احساسات نیست.


وقتی سخن از خرید یک گوشی جدید به میان می‌آید، فرصتی برای دل کندن از گوشی قدیمی آشکار می‌شود. تقریبا 10 درصد از شما با یک پاکت پیش‌پرداخت که شامل خرید جدید شماست، به سادگی از موبایل قدیمی خود دل می‌کنید و آن را برای نوکیا پست می‌کنید.


تقریبا 5 درصد از شرکت‌کنندگان درنظرسنجی به جای اینکه چیزی به دست آورند، فکر می‌کنند کمک خیریه بهترین گزینه است. همان میزان از آرا نیز به گزینه "دیگر" اختصاص یافته است. نتایج پاسخ‌ها بسیار متنوع و مختلط بودند؛ از نوکیا N9 مجانی گرفته تا چند هدیه. تخفیف برای خرید یک گوشی جدید رایج‌ترین پاسخ بود. اگرچه، بهترین گزینه این پاسخ بود: "من موبایلم را به مردمی در روستای همسرم در غرب آفریقا هدیه می‌کنم که استطاعت مالی خرید آن را ندارند."


نوکیا امید دارد روزی میزان بازیافت افزایش پیدا می‌کند و بیشتر موادی که از گوشی‌های کنونی وجود دارد در نسل بعدی تلفن‌های همراه استفاده شود. 

 

منبع : ایستنا
پنج شنبه 28/7/1390 - 21:52
اخبار

اگر چه دیگر کسی در دنیا از ویندوز قدیمی 95 استفاده نمی کند، اما ناول در این زمینه پرونده ای را بر ضد شرکت مایکروسافت در دادگاه مطرح کرده است.
 
به گزارش فارس به نقل از اینفوورلد، ناول مدعی است مایکروسافت عمداً ویندوز 95 را با تاخیر عرضه کرد تا به برنامه کاربردی وردپرفکت این شرکت آسیب بزند. این نرم افزار تجاری از جمله محصولات محبوب ناول در اواسط دهه 90 میلادی محسوب می شد. 
هدف مایکروسافت از این کار تکمیل نرم افزار آفیس خود و بازاریابی بهتر آن با هدف از میدان به در کردن وردپرفکت عنوان شده است. 
ناول سالهاست که این شکایت از مایکروسافت را در دادگاه های مختلف پیگیری می کند و احتمال می رود در جریان رسیدگی به این پرونده بیل گیتس رییس وقت مایکروسافت هم به عنوان مطلع در دادگاه حاضر شود. 
مایکروسافت این ادعاها را بارها رد کرده و می گوید تاخیر در عرضه ویندوز 95 فقط یک علت داشت. 
این شرکت قصد داشت با فراغ بال و در فرصت بیشتر در مورد امکانات و ویژگی های ضروری در این سیستم عامل تصمیم گیری کند.  
قرار است دادگاهی در شهر یوتا به این پرونده رسیدگی کند. ناول در شکایت خود خواستار دریافت 2.5 میلیارد دلار غرامت از مایکروسافت شده است.

منبع : ایستنا

 

پنج شنبه 28/7/1390 - 21:51
اخبار

کمیسیون اروپا وابسته به اتحادیه اروپا می گوید به منظور ارتقای سرعت و کیفیت دسترسی به اینترنت برای شهروندان کشورهای عضو این اتحادیه بودجه ای 8 میلیارد یورویی اختصاص خواهد یافت.
 
به گزارش فارس به نقل از تک وب، با استفاده از این بودجه سرعت اجرای طرح های فعلی برای افزایش سرعت اینترنت هم بیشتر شده و امکان اجرای برخی طرح های جدید هم به وجود خواهد آمد. 
قرار است جزییات این طرح بزودی منتشر شود. هدف اصلی از اختصاص این طرح افزایش امکان استفاده از ظرفیت های اقتصادی بالقوه موجود در اینترنت برای همه شهروندان اعلام شده است. 
اروپایی ها که در 5 سال اخیر در زمینه ارائه خدمات اینترنت پرسرعت از رقبای خود در شرق آسیا عقب افتاده اند تلاش دارند به هر نحو ممکن این عقب ماندگی را جبران کنند.
اعضای کمیسیون اروپا معتقدند هر یک یورویی که خرج این طرح می شود در آینده باعث تولید 6 تا 15 یورو سرمایه خواهد شد. اپراتورها و شرکت های مخابراتی و فناوری در اروپا می توانند با ارائه طرح های خود در این زمینه بخش هایی از این بودجه را به خود اختصاص دهند. 
هدف اصلی از اجرای این طرح و طرح های مشابه آن است که شهروندان کشورهای عضو اتحادیه اروپا تا سال 2020 به اینترنت با حداقل سرعت 30 مگابیت در ثانیه دسترسی داشته باشند و نیمی از جمعیت نیز این زمان به اینترنت با سرعت 100 مگابیت در ثانیه دسترسی یابند.

منبع : ایستنا

 

پنج شنبه 28/7/1390 - 21:51
اخبار

در آخرین جلسه مشترک وزارت ارتباطات و وزارت رفاه در خصوص بیمه کارگزاران روستایی، شرکت مخابرات موظف به اعلام لیست کارگزاران و سازمان تامین اجتماعی موظف به بیمه آنان پس از کسر 7 درصد سهم بیمه‌شده و اعلام نتیجه برای تعیین سهم دولت شد.
 
به گزارش فارس، موضوع بیمه کارگزاران دفاتر ICT روستایی در کارگروهی متشکل از نمایندگان وزارت ارتباطات، معاونت برنامه‌ریزی ریاست جمهوری، شرکت مخابرات ایران، سازمان تامین اجتماعی و دفاتر ICT روستایی در حال پیگیری است.
در حال حاضر بر اساس آخرین جلسه این کارگروه، صورتجلسه‌ای میان دو وزارت‌خانه رفاه و ارتباطات منعقد شده است.
براساس این گزارش، در متن این صورت‌جلسه آمده است:
متعاقب جلسه مورخه 29/6/90کمیته مذکور، در بند 2 صورتجلسه مذکور در تاریخ 16/7/90 در سالن کنفرانس وزارت فاوا با حضور معاون امور حقوقی و امور مجلس سرپرست معاونت توسعه مدیریت، مشاور حقوقی وامور مجلس وزارت فاوا و مدیر عامل شرکت مخابرات ایران و مدیر کل دفتر حقوقی وزارت، آقایان محمد محمدی معاون اداره کل درآمد تامین اجتماعی، خلیل صادقی‌نیا ریس اداره پیمان دسته‌جمعی کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و سید هادی ندمی معاون امور زیر بنایی معاونت برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی، راس ساعت 30/15 تشکیل و پس از بحث و تبادل نظر در خصوص موارد زیر اتخاذ تصمیم گردید: 
براساس بند اول این صورت‌‌جلسه، سازمان تامین اجتماعی مکلف است در مورد شاغلین، براساس لیست ارائه شده توسط شرکت مخابرات ایران نسبت به دریافت 7%سهم بیمه شده اقدام و نتیجه را جهت تعیین سهم دولت ظرف مدت 10روز به کمیته اعلام نماید. 
در بند دوم این صورت‌جلسه آمده است: در مورد غیر شاغلین (منفک شده‌ها) لیست ارائه شده توسط شرکت مخابرات ایران مبنای بررسی سازمان تامین اجتماعی براساس ضوابط و مدرک و مستندات زمان اشتغال (قرارداد منعقده) خواهد بود. در صورتی که افراد ادعایی غیر از آنچه در لیست شرکت مخابرات ایران ذکر شده داشته باشند باید مدارک و مستندات مورد تایید سازمان تامین اجتاعی را ارائه دهند.
در بند سوم از این صورت‌جلسه آمده است: درجلسه آتی که در مورخه30/7/90 ساعت 30/15در سالن کنفرانس وزارت فاوا طبقه 8 برگزار خواهد شد سازمان تامین اجتماعی برآورد جدید سهم دولت از لیست جدید شرکت مخابرات ایران جهت تصمیم گیری کمیته ارائه نماید. 
بدیهی است چنانچه فرد یا افرادی اسنادی را بعد از تاریخ مذکور ارائه نمایند می‌توانند از ردیف اعتباری تعیین شده در فصل بودجه سال 1390 به میزان 35 میلیارد تومان استفاده نماید.

 

منبع : ایستنا
پنج شنبه 28/7/1390 - 21:50
اخبار

معاون تسهیل تجاری و توسعه كاربردهای مركز توسعه تجارت الكترونیكی از آغاز ثبت نام متقاضیان پروانه كسب فروشگاه های الكترونیكی و تاسیس اتحادیه صنف فروشگاه های الكترونیكی در تهران خبرداد .
 
به گزارش وزارت صنعت ، معدن و تجارت ، "فرانك رازقی اسكویی" تصریح كرد: این ثبت نام پس از ابلاغ الحاقیه آیین نامه صدور پروانه كسب فروشگاه های الكترونیكی توسط وزیر صنعت، معدن و تجارت آغاز شده است. 
وی درعین حال گفت: در هماهنگی های به عمل آمده با سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران و كمیسیون نظارت استان تهران، مقرر شد اتحادیه صنف فناوران رایانه تهران به عنوان اتحادیه همگن در مرحله اول نسبت به صدور پروانه كسب برای فروشگاه های الكترونیكی اقدام كنند. 
رازقی اسكویی افزود: درمرحله دوم نیز پس از رسیدن تعداد فروشگاه های الكترونیكی دارای پروانه كسب به حد نصاب لازم ،حدود 200 تا 300 فروشگاه ، انتخابات جهت تاسیس اتحادیه مستقلی تحت عنوان اتحادیه كشوری صنف فروشگاه های الكترونیكی با حضور فروشگاه های الكترونیكی دارای پروانه كسب ،برگزار خواهد شد. 
وی در خصوص دلیل دو مرحله ای شدن تاسیس اتحادیه صنفی جدید گفت: موارد موجود در قانون نظام صنفی ایجاب می كند، افراد صنفی ابتدا از اتحادیه همگن پروانه كسب اخذ كنند و پس از به حد نصاب رسیدن تعداد متقاضیان، اتحادیه صنف جدید تشكیل شود. 
به گفته معاون مركز توسعه تجارت الكترونیكی وزارت صنعت، معدن و تجارت، در مرجله اول صرفا فروشگاه های الكترونیكی كه در تهران قرار دارند امكان اخذ پروانه دارند اما پس از پایان مرحله دوم و تاسیس اتحادیه كشوری فروشگاه های الكترونیكی، تمامی دارندگان فروشگاه های الكترونیكی در سراسر ایران می توانند تقاضای صدور پروانه كسب از اتحادیه جدید كنند. 
براساس این گزارش، متقاضیان پروانه كسب فروشگاه های الكترونیكی در تهران می توانند با مراجعه به سایت enamad.ir متعلق به مركز توسعه تجارت الكترونیكی، نسبت به ثبت درخواست صدور پروانه كسب فروشگاه های الكترونیكی خود اقدام كنند. 
لازم به ذكر است، تمامی فرایند تكمیل و ارسال درخواست و همچنین بررسی و اظهارنظر در خصوص درخواست پروانه كسب، صرفا از طریق سایت مذكور صورت می پذیرد و اتحادیه صنف فناوران رایانه تهران نیز از طریق سایت نسبت به بررسی موارد قانونی جهت صدور پروانه اقدام خواهد كرد.

 

منبع : ایستنا
پنج شنبه 28/7/1390 - 21:50
اخبار

معاون نظارت و اعمال مقررات سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی تاكید كرد: جریمه و كاهش مدت پروانه شركت مخابرات ایران در دست بررسی است.


حسن رضوانی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار كرد: با توجه به این كه شركت مخابرات ایران در مواردی مصوبات كمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات را اجرا نكرده است و علیرغم مهلت و اخطار داده شده در مهلت مقرر نسبت به اجرای مصوبات اقدام نكرد، با آن‌ها مطابق مفاد پروانه برخورد می‌شود.


وی با بیان اینكه موارد تخلف بیش از دو مورد، تخلف عمده محسوب می‌شود، ابراز كرد: در این راستا و در سال جاری تاكنون 12 اخطار برای شركت مخابرات ایران صادر شده است.


رضوانی در ادامه ابراز كرد: موارد تخلف عبارتند از عدم اجرای مصوبات كمیسیون شامل عدم اجرای مصوبه تعرفه IN ، عدم اجرای آیین‌نامه تعاملی با شركت‌های پپ و عدم اجرای كامل ایجاد دسترسی بر خط است.


معاون نظارت و اعمال مقررات سازمان تنظیم مقررات در ادامه تصریح كرد: عدم همكاری با بازرسان رگولاتوری و عدم اجرای كامل تعهدات توسعه و اجرا در تلفن همراه و ثابت نیز از دیگر موارد است.


وی گفت: در ارتباط با پوشش‌های مورد تعهد شركت مخابرات ایران نیز بررسی‌هایی شده است و با توجه به عدم كامل اجرای تعهدات پوششی مخصوصا در بخش جاده‌ای اصلی و فرعی و با توجه به سپری شدن مهلت مقرر جرایم مربوطه در دست بررسی است.

منبع : ایستنا

 

پنج شنبه 28/7/1390 - 21:50
اخبار

استیو جابز در تازه‌ترین نظرسنجی انجام شده به‌عنوان بانفوذترین مرد جهان انتخاب شد.


به گزارش ایسنا، وب‌سایت معتبر AskMen در تازه‌ترین رتبه‌بندی خود از با نفوذترین مردان جهان نام استیو جابز، اسطوره دنیای فناوری اطلاعات را در صدر فهرست خود قرار داد.


در لیست جدید این وب‌سایت 49 مرد با نفوذ جهان بر اساس نظرسنجی از مردم انتخاب شده‌اند و در میان آن‌ها ستارگان و افراد معروفی از سینما، فناوری اطلاعات، ورزش، سیاست و غیره به چشم می‌خورند.


در میان 10 مرد بانفوذ جهان، علاوه بر استیو جابز نام لری پیج ـ موسس گوگل ـ نیز در رتبه سوم به چشم می‌خورد. گروه آنونیموس یا ناشناس نیز در مکان هشتم این فهرست قرار گرفته است. مارک زوکربرگ ـ بنیانگذار فیس‌بوک ـ نیز نتوانسته جایگاهی بهتر از 27 را در اختیار خود بگیرد.


نکته جالب این است که رییس جمهوری آمریکا در رتبه 21 فهرست جدید AskMen جای گرفته است.

 

منبع : ایستنا
پنج شنبه 28/7/1390 - 21:49
اخبار

در سمینار شبكه‌های نوین ارتباطات بی‌سیم و سیار اعلام شد كه سود حاصل از فن‌آوری‌های نوین در عرصه توسعه‌ی موبایل باند پهن در جهان در سال جاری از مرز هزار و صد میلیارد دلار گذشته است.


به گزارش ایسنا، مراسم افتتاحیه دومین سمینار شبكه‌های نوین ارتباطات بی سیم و سیار با حضور دكتر جواد صالحی- چهره ماندگار سال 1388، دكتر محمدرضا پاك‌روان - رییس كمیته ارشد ارتباط با صنعت دانشگاه شریف و دكتر روستاآزاد - معاون رییس این دانشگاه - در دانشكده مهندسی برق دانشگاه صنعتی شریف با حضور جمعی از اساتید و دانشجویان این حوزه برگزار شد.


صالحی در این سمینار با اشاره به این‌كه خطرات ارتباطات بی‌سیم و سیار بسیار بیش از ارتباطات ثابت و مبتنی بر كابل است اظهار كرد: ‌زمانی كه جمعیت كشوری هم‌چون ایران به حدی رسیده كه وابستگی آن ها به تلفن‌های همراه و ارتباطات سیار بسیار زیاد است، باید گفت چنین شرایطی ایجاد بحران خواهد كرد به‌گونه‌ای كه با اختلالات در عرصه‌ی ارتباطات سیار ممكن است كه كلیه دسترسی‌ها از شبكه خارج ‌شود.


رییس دومین سمینار شبكه‌های نوین ارتباطات بی‌سیم و سیار تاكید كرد:‌ دنیای تلفن سیار به قدری عظیم است كه باعث می‌شود كلیه كشورها در این زمینه اقداماتی انجام داده و گام‌های خود را برای حضور در این حوزه بردارند. هر چند كه باید دانست سیستم‌های بی‌سیم به هیچ عنوان جایگزین سیستم‌های شبكه فیبر نوری نخواهند شد و تكنولوژی در آینده وابستگی عظیمی به شبكه‌های فیبر نوری خواهد داشت.


او با اشاره به این كه سرویس‌های سیمی و مبتنی بر كابل در دنیا به هیچ عنوان كنار گذاشته نشده است، گفت:‌ به عنوان مثال در كشوری هم‌چون ژاپن شاهدیم كه ارتباطات 30 میلیون منازل مبتنی بر فیبر نوری است و همین روال در آمریكای شمالی نیز وجود دارد؛ پس این موضوع نشان‌دهنده این است كه در ورود هر تكنولوژی جدید باید تامل كرد.


صالحی برگزاری چنین گردهمایی را عامل موثری در تكامل افكار دانست وتصریح كرد: یكی از فن‌آوری‌های تمدن‌ساز، صنعت و فن‌آوری مخابرات است و مصداق آن تلفن‌های همراهی است كه هر روز به وسیله كاربران حمل می‌شود و ضرورت این تكنولوژی ایجاب می‌كرد كه این گردهمایی را برای دومین بار طی سه سال اخیر داشته باشیم تا بتوانیم در آینده‌ای نه چندان دور سیستم‌های 3G را در كشور راه‌اندازی كنیم.


نیكوفر - نماینده همراه اول - هم با اشاره به روند توسعه‌ی موبایل باند پهن در جهان عنوان كرد: سود حاصل از چنین فن‌آوری‌های نوینی در سال جاری از مرز هزار و صد میلیارد دلار گذشته است و ارائه‌ی پنج میلیارد خدمت از سوی چنین سرویس‌هایی در سال 2010 میلادی نشان‌دهنده آن است كه ضریب نفوذ سیستم‌های نوین و مبتنی بر تلفن همراه از صد درصد نیز گذشته است.


وی با اشاره به این‌كه اقتصاد حوزه تلفن همراه موجب قدرت بخشیدن به فن‌آوری شده است گفت:‌ در كشور ما متاسفانه هنوز سهم مخابرات از GDP، دو درصد و درآمد ناشی از آن حدود هفت میلیارد دلار است. این در حالی است كه باید گفت نصف درآمد حاصل از چنین فن‌آوری‌های مبتنی بر موبایل در اختیار كشورهایی هم‌چون برزیل، هند و چین است كه در روال چهار سال گذشته جایگاه خود را به رده‌های بالایی در استفاده از این فن‌آوری رسانده‌اند.


نیكوفر معتقد است كه ارزیابی‌های انجام شده از فن‌آوری‌های مبتنی بر باندپهن نشان می‌دهد كه در حوزه تحول موبایل باندپهن صنعت در ابتدای شروع دومین منحنی رشد خود است.


او گفت:‌ استفاده از خدمات كنونی تلفن همراه هدفی جز این ندارد كه مشتركان موبایل را به یكدیگر اتصال دهد. اما چشم‌انداز حوزه پهن باند گویای این است كه در آینده نزدیك تمامی وسایل و هر چیزی را كه كاربران تصور كنند، می‌توانند اتصالی بر مبنای آن داشته باشند.


نماینده همراه اول اشاره‌ای هم به مدل‌های تجاری فعال در حوزه ارتباطات سیار داشت و در این باره گفت: هر روزه شاهدیم كه مدل‌های تجاری جدیدی روی كار آمده كه رونق آن‌ها موجب كنار گذاشتن سایر مدل‌های گذشته می‌شود و در این راستا می‌توان گفت كه حدود 10 سال پیش بود كه فن آوری نسل سوم كلید خورد اما عملا از سال 2009 شاهدیم كه این شبكه درصدد ارائه مدل‌های تجاری قرار گرفته است.


نیكوفر درباره روند مهاجرت به فن‌آوری‌های نسل سوم و چهارم گفت:‌ در حال حاضر 75 درصد سهم مخابرات و ارتباطات مبتنی بر VOICE است اما در حال حركت به سمتی هستیم كه این رقم با كاهش خود سهم دیتا را در ارتباطات گسترش دهد تا جایی كه تا سال 2015 شاهد حجم برابری از ارتباطات VOICE و دیتا باشیم.


او در پایان سخنانش با اشاره به فن‌آوری‌های نسل چهارم نیز یادآور شد: LTE استانداردی برای تكنولوژی نسل چهارم خواهد بود.


در این مراسم مددی - مشاور عالی تامین تلكام - نیز حضور داشت و با اشاره به پارامترهای توسعه‌یافتگی در حوزه ارتباطات سیار ابراز كرد: حلقه وصلی كه حوزه‌های نوآوری (آكادمیك) با سازمانی می‌تواند داشته باشد تبلور تكنولوژی‌ها است كه آن را به مرحله اجرا و عملیاتی‌سازی نزدیك می‌كند.


وی ادامه داد: ‌در حال حاضر رویه حركت در فن‌آوری‌های نوین و ارتباطات سیار به گونه‌ای است كه دیگر در مورد فروش یك سرویس ساده و پایه همچون VOICE صحبت نمی‌كنیم بلكه نسل جدیدی از دسترسی‌ها را داریم كه برمبنای باندپهن ارائه می‌شود.


او گفت:‌ نوآوری‌های بسیار كوچك در متود دسترسی در شبكه‌های مخابراتی در حال حاضر می‌تواند كیفیت اجرا و كاربرد را تا رده‌هایی بالایی ارتقاء دهد.


وی در پایان گفت:‌ امیدواریم با ورود نسل سوم ارتباطات مخابراتی حوزه‌های خلاقیت به قدری افزایش یابد كه كارگروه‌های فعال‌تری در حوزه تكنولوژی و دانشگاهی داشته باشیم.

 

منبع : ایستنا
پنج شنبه 28/7/1390 - 21:46
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته