• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 171
تعداد نظرات : 187
زمان آخرین مطلب : 5307روز قبل
دعا و زیارت
یك نفر از اهالى اصفهان شراب خورده بود. او را در همان حال مستى، نزد مرحوم آیة اللّه‏ نجفى اصفهانى بردند. ایشان حكم كردند كه حدّش بزنند. ولى چون مست بود، امر كردند تا فردا صبح صبر كنند تا از حالت مستى خارج شود. بعد هم، شام خوبى به او دادند و فردا هم هشتاد ضربه شلاق خورد و مرخص شد.

دوباره فردا شب، آن شخص با پاى خودش خدمت آقاى نجفى آمد و عرض كرد: «آقا! امشب هم شرابم را خورده‏ام و آمده‏ام شامم را بخورم و بعد هم شلاق بزنید و بروم».

البته، شراب را به شوخى مى‏گفت؛ ولى شامش را خورد و رفت و از همان شب نسیم توفیق بر او وزید و از مستى غفلت به هوش آمد و صداى گریه و مناجاتش هر شب بلند بود.

به خلق و لطف توان كرد صید اهل نظر به بند و دام نگیرند مرغ دانا را

در آسمان نه عجب گر به گفته حافظ سرود زهره به رقص آورد مسیحا را

جمعه 17/7/1388 - 12:37
دعا و زیارت

بسم الله

72 شب مانده کمر خم بشود

72 عاشق ز زمین کم بشود

72میدان بلا در راه است

72 شب مانده محرم بشود

یا ثار الله

 

 






پنج شنبه 16/7/1388 - 11:58
دعا و زیارت

استقبال مردم مریوان از مقام معظم رهبری

»» خطاب به نائب امام زمان-عج

ما عاشقان یاریم، ما را تو می شناسی
هرچند پرگناهیم، ما را تو می شناسی

در انتظار جانان، هر لحظه بی قراریم
دلبسته بر تو داریم، ما را تو می شناسی

ای سیّد خراسان، ای مژده بهاران
هر لحظه در رکابیم، ما را تو می شناسی

لب بسته ای و در دل بس راز و درد داری
بگشای لب، بفرما، ما را تو می شناسی

ما در ره خمینی(ره)، بستیم عهد و پیمان
هستیم ما بر آن عهد، ما را تو می شناسی

فرموده اید بر ما که اعتماد دارید
ثابت کنیم الحق، ما را تو می شناسی

با یک خروش خشمت ما عالمی بگیریم
شیران بی گریزیم، ما را تو می شناسی

از شعله های خشمت اهریمنان گریزان
کوبنده شیاطین، ما را تو می شناسی

هرچند در برابر، شرمنده ایم از تو
اندر میان میدان، ما را تو می شناسی

پنج شنبه 16/7/1388 - 11:57
اخبار

cutemousey_narenji_ir.jpg

محققان با حذف تنها یک ژن از آرایش ژنتیکی موش، توانسته اند موشهایی خلق کنند که عمرشان ۲۰ درصد طولانی تر است. این حذف کوچک باعث کاهش اثرات بیماری های وابسته به سن و همچنین طولانی تر شدن عمر شده است. اگر بخواهیم این تاثیر را در مقیاس انسانی مورد سنجش قرار دهیم، جایزه شما ۱۶ سال عمر بیشتر است!

 

خب، این دانشمندان دیوانه واقعا چه بلایی سر موش بیچاره آورده اند؟ آنها دست به پرورش موش هایی زده اند که ژن تولید کننده پروتئین اس ۶ کیناز ۱ (S6K1) در آنها غیر فعال است. البته این کار به ظاهر ساده تاثیرات فوق العاده ای را به دنبال داشته:

 

تاثیر حذف این ژن چنان است که انگار موش ها را با یک رژیم غذایی کم کالری تغذیه کنیم. با رژیم های شدید کم کالری می توان باکتری، مخمر و موشهایی را پرورش داد که به شکل غیر عادی بیشتر عمر می کنند. البته در انسان داشتن چنین برنامه غذایی بسیار مشکل است، زیرا با استفاده از آن فرد دائما در مرز گرسنگی قرار خواهد داشت.

 

خبر بد هم این است که هنوز زمان زیادی برای اعمال این تغییرات در انسان نیاز است، ولی دانشمندان همچنان به تحقیقات شان ادامه می دهند و حداقل اینکه به نظر می رسد هدف را به درستی شناسایی کرده اند: پروتئین S6K1 که تاثیر مستقیمی بر طول عمر موش ها دارد.

 

البته امیدوارم آقایانی که این مطلب را مطالعه کرده اند، زیاد این تحقیقات را جدی نگرفته باشند! زیرا آخرین خبر بد این است که، تغییرات ژنی تنها در موش های ماده موثر بوده و تاثیر معنی داری در افزایش سن موش های نر نداشته است!

پنج شنبه 16/7/1388 - 11:41
خانواده
خداوندا دلم در سینه‌ام نیست

خداوندا دلم دیوانه کیست

خداوندا دلم غرق تمناست

خداوندا دلم تنهای تنهاست

خداوندا دلم پیش که مانده‌است

خداوندا مرا هر سو کشانده‌است

خداوندا دل من بی‌قرار است

دلم بی همدم و بی غمگسار است

خداوندا قراری بر دلم ده

"خداوندا مرا آن ده که آن به"

پنج شنبه 16/7/1388 - 11:26
اخبار

 

فسیل

 

ارزیابی این موجود 4/4 میلیون ساله به نام آردیپیتکوس رامیدوس طی مقاله ای توسط دانشمندان در نشریه "ساینس" انجام شده است.

 

فسیل های آردیپیتکوس رامیدوس ابتدا در سال 1992 در اتیوپی پیدا شد اما ارزیابی اهمیت آن 17 سال طول کشید.

 

مهم ترین نمونه این فسیل ها اسکلت ناقص یک موجود ماده است که بر آن نام "آردی" نهاده اند.

 

تیم بین المللی محققان استخوان های مهمی از جمله جمجمه با استخوان فک و دندان، بازوها، دست ها، خاصره، لنگ و پاها را پیدا کردند.

 

اما پژوهشگران همچنین قطعاتی را یافته اند که می تواند به حداقل 36 موجود منفرد آردیپیتکوس تعلق داشته باشد.

 

پروفسور تیم وایت از دانشگاه کالیفرنیا در برکلی که از محققان ارشد این پروژه است گفت که تحقیقات گروه موشکافانه بوده است.

 

او به نشریه ساینس گفت که تمیز کردن استخوان ها و بعد مطالعه و مقایسه آن با سایر فسیل های شناخته شده آفریقا و سایر نقاط سال های سال وقت گرفت.

فسیل

 

 

زندگی روی درخت

 

این فسیل در حدود 230 کیلومتری شمال شرقی آدیس آبابا پایتخت اتیوپی کشف شد.

 

گفته می شود برخی از مشخصات اسکلت این موجود منعکس کننده مشخصات قابل مشاهده در گوریل های بسیار کهن است؛ همچنین آثاری از گونه های انسان نما که بعدا ظاهر شدند در آن دیده می شود.

 

دانشمندان می گویند که آردی با قدی 120 سانتیمتری در بالا رفتن از درختان مهارت داشته است، اما همچنین روی دو پا راه می رفته است.

 

با این حال کف پاهایش مثل انسان امروزی قوسدار نبوده، که نشان می دهد نمی توانسته در فواصل طولانی راه برود یا بدود.

 

پروفسور اوئن لاوجوی از دانشگاه کنت در اوهایو به بی بی سی گفت: "نصف زندگی اش روی درختان می گذشته است؛ در درختان لانه می کرده و گهگاهی هم آنجا غذایش را می خورده است، اما وقتی پایین می آمده صاف راه می رفته تقریبا همانطور که من و شما قدم برمی داریم."

 

محققان می گویند اینکه این موجود 4/4 میلیون سال قبل در ناحیه ای که جنگلی بوده زندگی می کرده است تا حدودی مشکل زاست.

 

تصور می شد که تکامل اولیه انسان حداقل تا حدودی ناشی از ناپدید شدن درختان و تشویق آنها به راه رفتن بر زمین بوده است.

 

پروفسور وایت گفت: "این موجودات در زیستگاهی جنگلی زندگی می کرده و می مرده اند، نه در یک دشت باز (ساوانا(."

 

و چون بسیاری از مشخصه های آردیپیتکوس رامیدوس در میمون های امروزی در آفریقا دیده نمی شود، احتمال دارد که این جد مشترک، از لحاظ زمانی خیلی عقبتر از آنچه تاکنون تصور می شد می زیسته است - شاید هفت یا نه میلیون سال پیش.

پنج شنبه 16/7/1388 - 11:18
شهدا و دفاع مقدس

 

                     خواهرم سرخی خونم رابه سیاهی

        چادرت به امانت دادم

                        پس امانت دارخوبی باش...

           

پنج شنبه 16/7/1388 - 11:17
هوا و فضا

انسان ها عادت داشتند تا زمانی که پیامبران برایشان معجزه نیاورده اند، حرف این فرستادگان خدا را رد کنند. بعضی ها حرف آن ها را قبول می کردند و بعضی هم بر سرسختی خود می افزودند. اکنون بعد از وفات پیامبران، باز هم مردم نیاز دارند بدانند آیا خدا وجود دارد؟، داروینیسم و نظریه تکامل به کفر ورزی انسان ها و سکولاریزم کمک کرد به طوری که این نظریه انسان ها را تا تاریکی های عصر حجر برد. به خاطر تحریف دین مسیحیت و دین یهودیت، پیروان این ادیان در اثر این نظریه دچار تزلزل و دودلی شدند.

اسلام، آخرین دین آسمانی اکنون در مقابل این نظریات کفر آمیز ایستاده است. بیشتر یافته های علمی که دانشمندان به آن می بالند در قرآن ذکر شده است ( قابل توجه که ما مسلمانان اعتقاد داریم تمامی علوم در قرآن است و منظور نویسنده در این جا آن است که علوم کشف شده را ما با قرآن توانسته ایم تطبیق دهیم. مترجم) که ۱۴۰۰سال پیش نازل شده است.

خداوند در قرآن فرموده اند:

یکی از معجزات علمی که در قرآن آمده است، در مورد سیاه چاله ها می باشد.

خداوند با اشاره به مشخصات خاصی، در آیه زیر به سیاه چاله ها اشاره می کنند.

این مشخصات عبارتند از:

1-آن ها ستارگانی در حال حرکت هستند.

2-آن ها پنهان هستند.

3-آن ها ستارگانی جارو کننده هستند.

اجازه بدهید قبل از اینکه ببینیم اخترفیزیک دان ها در مورد سیاه چاله ها چه می گویند، به آیه زیر از قرآن کریم اشاره کنیم.

خداوند در قرآن فرموده اند:

{ فَلا أُقْسِمُ بِالْخُنَّسِ*الْجَوَارِ الْکُنَّس* وَاللَّیْلِ إِذَا عَسْعَسَ * وَالصُّبْحِ إِذَا تَنَفَّسَ * إِنَّهُ لَقَوْلُ رَسُولٍ کَرِیمٍ}[التکویر:15-19]

به راستی سوگند به اختران بازآینده نمی خورم. ۱۶. آن روندگان نهان شونده. ۱۷. و به شب چون تاریک شود. ۱۸. و به سپیده چون بدمد. ۱۹. که این سخن فرستاده ای است بزرگوار(جبرئیل).

به خوبی امروزه مشخص شده است که ستارگان در طول عمر خود دچار تحول می شوند تا آنکه بمیرند. یکی از انواع مرگ ستارگان، تبدیل شدن به سیاه چاله است.

خداوند در قرآن می فرمایند:

{وَلا تَدْعُ مَعَ اللَّهِ إِلَهًا آخَرَ لا إِلَهَ إِلا هُوَ کُلُّ شَیْءٍ هَالِکٌ إِلا وَجْهَهُ لَهُ الْحُکْمُ وَإِلَیْهِ تُرْجَعُونَ}[القصص:88]

با خداوند، معبود دیگری را نخوانید. خدایی نیست جز او، هرچیزی نابود می شود مگر ذات او. فرمان مخصوص اوست، به سوی او بازگردانده می شوید.

در طول دوره زندگی ستارگان، آن ها موجودیت خود را تغییر می دهند. این تغییر میلیون ها سال طول می کشد. یکی از آن ها تبدیل شدن به سیاه چاله است که چهره ای ترسناک دارد.

انواع سیاه چاله ها کدامند؟

دانشمندان سه نوع سیاه چاله را کشف کرده اند:کوچک، متوسط و بزرگ.

1-نوع کوچک یا کم جرم یا نوع اختری یا کهکشانی

این نوع از سیاه چاله ها از ستارگانی تشکیل می شوندکه جرمشان ۱۰۰برابر جرم خورشید ما است.

وقتی که انرژی چنین ستاره ای تمام می شود، پوسته خارجی خود را پرتاب می کند و هسته خود را که هنوز ۱۵برابر خوررشید ما است را نگه می دارد.

دانشمندان عقیده دارند که کهکشان راه شیری ما دارای ده ها هزار از این سیاه چاله ها است بنابراین به آن سیاه چاله کهکشانی می گویند.

2-سیاه چاله های متوسط.

3-سیاه چاله های بسیار سنگین.

در مرکز کهکشان ها قرار دارند. بعضی از دانشمندان عقیده دارند که بیشتر کهکشان ها که کهکشان ما هم جزوی از آن است، دارای سیاه چاله ای در مرکز خود است.

در ستارگان سنگین دو فرایند مهم پیوسته رخ می دهد. یکی جوش هسته ای است( که هیدروژن را از مرکز ستاره به بیرون می فرستد و دیگری جاذبه (که تمامی هیدروژن را به طرفی که آمده بود می کشد). این دو روند یکدیگر را خنثی می کنند تا اینکه هیدروژن ستاره سوخته شود و در این موقع جاذبه غلبه می کند.

وقتی که جاذبه غلبه کرد، ستاره ناپایدار می شود و منفجر می گردد. وقتی که شروع به منفجر شدن کرد، ‌دیگر متوقف نمی شود و ستاره ( و در نهایت اتم هایش) به داخل خود فرو می ریزند و منجر به تشکیل سیاه چاله می شود.( Hewitt ۱۸۶).

این تصویر که به کمک اشعه ایکس گرفته شده است نشان دهنده سیاهچاله ای است که در حال بلعیدن ستاره ای می باشد.

سیاهچاله بسیار سنگین سیاهچاله ای است که جرم آن بین ۱۰۵تا ۱۰۱۰برابر جرم خورشید است. امروزه این عقیده وجود دارد که اگر همه کهکشان ها سیاهچاله ای از این نوع نداشته باشند، تعداد زیادی از آن ها که کهکشان راه شیری نیز جزئی از آن است، در مرکز خود چنین سیاه چاله ای را دارند. این سیاه چاله ها دارای خصوصیات عجیبی هستند که آن ها را از همنوعان خود متمایز می کند.

چرا سیاهچاله ها سیاه می باشند؟

یک موشک برای آنکه سطح زمین را ترک کند باید سریعتر از ۲۵۰۰۰ مایل در ساعت ( ۷مایل در ثانیه) حرکت کند. به این سرعت، سرعت فرار از زمین می گویند. اگر راکت سرعتی کم تر از این مقدار داشته باشد، توسط جاذبه به زمین بر می گردد. سرعت فرار از یک سیاه چاله بیش از ۱۸۶۰۰۰مایل در ساعت است پس اگر بخواهیم از آن فرار کنیم، باید سرعتی بیش از این مقدار داشته باشیم. سرعت نور ۱۸۶۰۰۰مایل در ساعت است بنابراین نمی تواند از سیاهچاله ها فرار کند پس این سیاهچاله ها به رنگ سیاه هستند.(به عبارت بهتردیده نمی شوند. مترجم)

ستاره شناسان به کمک اشعه ایکس و تلسکوپ های رادیویی توانسته اند سیاه چاله قدیمی را که در اطراف کهکشان راه شیری است کشف کنند. این سیاه چاله که دارای مسیری نامتقارن است در حال بلعیدن ستاره ای می باشد.

اعتقاد بر این است که این سیاه چاله باقی مانده یک ستاره بسیار بزرگ است که میلیاردها سال پیش زندگی می کرده و از خانه خود به بیرون پرتاب شده و سرگردان در حال حرکت می باشد.

بسیاری از ستارگان منظومه شمسی ما در یک صفحه نازکی به نام صفحه کهکشانی هستند. اگرچه خوشه های گردی نیز وجود دارند که هرکدام دارای صدها هزار ستاره قدیمی هستند و به دور مرکز کهکشان در حرکت می باشند و در مسیری می باشند که از صفحه کهکشانی به دور می باشند.

بنابراین زمانی که یک ستاره تمام سوختش به مصرف رسید در خود فرو می ریزد و در نهایت به سیاه چاله ای تبدیل می شود که دارای چگالی بی نهایت و حجم بسیار ناچیز است و میدان مغناطیسی بسیار قوی دارد.

خداوند در قرآن به این حقیقت مرگ ستارگان( که به خاطر پایان سوختشان است اشاره می کنند) در آن جا که می گویند:

{ وَإِذَا النُّجُومُ انْکَدَرَتْ}

آنگه که ستارگان به سیاهی می گرایند.

آیا تمامی ستارگان به سیاه چاله تبدیل می شوند؟

تمامی ستارگان به سیاه چاله تبدیل نمی شوند. ستاره ای که جرمش کم تر از ۱.۴بار بزرگتر از خورشید باشد، به کوتوله سفید تبدیل می شود. ستاره ای که ۱.۴ تا ۳برابر خورشید جرم داشته باشد تبدیل به ستاره نوترونی می شود. تنها ستارگانی که جرمشان بیش از ۳برابر خورشید باشد به سیاهچاله تبدیل می شوند.

سیاه چاله ها آن قدر جرمشان زیاد است که نور نمی تواند از آن ها عبور کند و چون چیزی سریع تر از نور نمی تواند حرکت کند، هیچ چیز از سیاهچاله نمی تواند بیرون بیاید.

خداوند به این موارد قسم یاد می کنند تا تائید کنند که قرآن از طرف پروردگار نازل شده است. به آیات ۱۵تا ۱۹سوره تکویر که در بالا آمده است نگاهی دوباره بیاندازید.

این نوع تاکید که در این آیات به کار رفته است و خداوند با قسم از آن ها یاد کرده، به خاطر اهمیت سیاهچاله ها است که در واقع ستارگان مرده در حال حرکتی می باشند و نوری از خود تولید نمی کنند و هرچه سرراهشان باشد می بلعند. قرآن مجید از آن ها به "پاک کنندگان" یاد می کند که در تطابق کامل با عملکرد آن ها از لحاظ علمی است.

دانشمندی غیر مسلمان که نام سیاهچاله را برای این پدیده گذاشته است، بسیار مناسب این نام را انتخاب کرده است. اگرچه او هرگز قرآن نخوانده است ولی همان نامی را بر آن ها نهاده که قرآن با آن نام آن ها را خوانده است. این نشان دهنده آن است که قرآن تا چه حدی به حقایق علمی که امروزه کشف می شود نزدیک است. این دانشمند این چنین تاین پدیده را تعریف کرده " آنچنان نیروی جاذبه ای دارند که مانند یک جاروبرقی نامرئی کیهانی هستند و آن چنان مواد اطراف خود را جذب می کنند که حتی نور نیز نمی تواند ازآن بیرون بیاید".

کلمه قرآنی خُنَّسِ در آیه ۱۵سوره تکویر را در عربی می توان به جاروبرقی ترجمه کرد.

زمانی که سیاه چاله ها از لحاظ علمی تعریف شدند، دقت قرآن مجید در تعریف آن ها تنها در سه کلمه بیشتر مشخص می شود.

قرآن سیاه چاله ها را با خصوصیات زیر تعریف می کند:

1-آن ها در حال حرکت می باشند. (همان گونه که علم می گوید.)

2-آن ها وقتی شناسایی شدند، دارای حجاب می باشند. همان طور که علم می گوید نور نیز نمی تواند از آن ها عبور کند.

3-آن ها همه چیز را مى بلعند.

پنج شنبه 16/7/1388 - 11:16
شعر و قطعات ادبی
آه مولا کسی نمیداند
سایه افتاب را مینوشد
هر چه باران و رود و اقیانوس 
از لبان تو آب مینوشد
--------------------------------------------------
آه مولا کسی نمیداند 
آبها تشنه لبت بودند
هر چه باران و رود اقیانوس
از لبان تو اب مینوشد
------------------------------------------------
ناگهان چشم خویش را بستی
سرزمین بهشت پرپر شد
واژگون بود اسمان اما
زین اسب تو واژگون تر شد
----------------------------------------------
تیر از بس که تشنه بود آنروز 
در گلوگاه اصغرت افتاد
نعش رود فراتن خون آلود
روی دست برادرت افتاد
--------------------------------------------
اه مولا کسی نمیداند
تیر قلب تورا نمیسوزد
آتش از ترس اه سوزانت
خیمه های تو را نمیسوزد
--------------------------------------------
ناگهان بوی خرابه ای امد
لشکرت شبانه زخمی شد
شانه دخترت که نه؛اما
شانه تازیانه زخمی شد
-------------------------------------------
اه مولا کسی نمیداند
افتاب حجاز را کشتند
مردم کوفه روز عاشورا
ابروی نماز را بردند
------------------------------------------
از نگاه تو ماه بالا رفت
اسمان سیاه را کشتی
اه مولا کسی نمیداند
گودی قتله گاه را کشتی
-----------------------------------------------
اه مولا کسی نمیداند
ابها تشنه لبت بودند
لشکر شام و کوفه تعدادی
از اسیران زینبت بودند
----------------------------------------------
خسته ای خیس و خالی از خویشم
پیرهن زار چشم یعقوبم
اه مولا کسی نمیداند
شاید امشب تو امدی پیشم
-------------------------------------------
از همان ظهر روز عاشورا
واژه های من از تو پر بودند
روی دفتر شهید میگشتند
واژه هایی که مثل حر بودند
پنج شنبه 16/7/1388 - 11:11
اخبار

یك نویسنده مصری در مصاحبه با شبكه خبری انگلیسی "بی.بی.سی " با اهانت به ساحت قرآن كریم خواستار حذف اسلام از قانون اساسی مصر شد.

به گزارش فارس به نقل از پایگاه خبری "مفكرة الاسلام "، "القمنی " نویسنده مصری كه پیش از این مواضعی ضد اسلامی از خود بروز داده بود بار دیگر به اسلام و قرآن حمله كرد.

این نویسنده مصری در مصاحبه با شبكه خبری بی.بی.سی عربی، مدعی شد كه قرآن كریم مناسب همه زمان‌ها و مكان‌ها نیست و در خصوص برخی مسائل مطرح شده در قرآن، زمانه تغییر كرده است.

بنا بر این گزارش، این نویسنده مصری كه گفته می‌شود مدرك دكترای تقلبی دارد و آن را از مركزی آمریكایی كه سابقه طولانی در جعل مدارك دارد، دریافت كرده است، مدعی شد كه در قرآن 23 آیه وجود دارد كه در زمانه كنونی اجرایی نیست.

القمنی در برنامه‌ای كه از شبكه بی.بی.سی پخش می‌شد مصری‌ها را به دین جدیدی به نام "دین اسلامی پنجم " فراخواند و درخواست كرد كه علمای مذاهب و دانشمندان در علوم مختلف مانند اقتصاد، جامعه‌شناسی و دیگر حوزه‌ها با همكاری یكدیگر این دین را كه با اوضاع زمانه سازگار باشد تدوین كنند و همه ادیان به معابد خود بازگردد.

این نویسنده مصری به قانون اساسی مصر اشاره و با بیان اینكه ماده دوم این قانون بر مرجعیت دین اسلام در مصر تاكید می‌كند، خواستار حذف این ماده از قانون اساسی مصر شد.

روزنامه "المصریون " پیش از فاش كرده بود كه القمنی مدرك دكترای تقلبی دارد و آن را از مركزی آمریكایی كه سابقه‌ای طولانی در جعل مدارك دانشگاهی دارد، در قبال پرداخت 200 دلار دریافت كرده است.

القمنی پیش از این نیز مدعی شده بود كه اسلام جنبشی سیاسی است و دارای ابعاد دینی نیست.

منبع : رجانیوز

پنج شنبه 16/7/1388 - 11:10
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته