• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 136
تعداد نظرات : 117
زمان آخرین مطلب : 4967روز قبل
دعا و زیارت
شناخت كوتاه از حضرت مهدی(ع)

نام: محمّد.

پدر: امام حسن عسكرى(ع).

مادر: نرجس

القاب: حجت ، خاتم ، صاحب الزّمان ، قائم ، منتظَر ، و از همه مشهورتر مهدى.

شكل: چون ستاره درخشان نورانى ، و داراى خالى سیاه بر گونه راست .

زاد روز: شب نیمه شعبان 255 ، هنگام طلوع فجر.

زادگاه: شهر سامراء.

غیبت صغرى: از سنّ پنج سالگى به مدّت 69 سال.

نمایندگان: چهار نفر از شخصیّت هاى شیعه به نامهاى:

1 ــ ابو عمرو ، عثمان بن سعید بن عمرو عمرى اسدى ، وكیل و نماینده پیشین امام هادى و امام عسكرى علیهما السّلام.

2 ــ فرزند او ، ابو جعفر ، محمد بن عثمان بن سعید ، در گذشته 304.

3 ــ أبوالقاسم ، حسین بن روح بن ابى بحر نوبختى ، در گذشته 326.

4 ــ ابوالحسن على بن محمد سمرى ، در گذشته 329.

محل اقامت نامبردگان بغداد ، و كلیّه امور شیعیان و خواسته ها و نامه هاى آنان به وسیله این چهار نفر انجام و ردّ و بدل مى شد; و آرامگاه آنان نیز در بغداد مشهور است.

غیبت كبرى: با در گذشت چهارمین نماینده و سفیر آن حضرت از سال 329 آغاز گردید; و تا به هنگام فرمان الهى مبنى بر اجازه ظهور و قیام آن بزرگوار ، همچنان ادامه خواهد داشت.

نمـایندگان و وظـیفه مردم در دوران غیبت كبرى: كسیكه فقیه خویشتن دار ، مخالف هواى نفس ، و فرمانبر امر خداوند باشد ، او نماینده امام زمان است; و بر دیگران لازم است از او پیروى كنند; زیرا اینگونه افراد از طرف امام بر مردم حجّت اند ، و امام از طرف خداوند بر آنان حجت باشد.

هنگام ظهور: آنگاه كه منادى حقّ از جانب آسمان ندا دهد: حقّ با آل محمّد است. نام مهدى بر سر زبانها افتد; مردم دلباخته او شوند; و از كسى جز او سخن نگویند.

محل ظهور: مكّه معظّمه.

محل بیعت ( تعهّد مردم در پیروى از امام ): مسجدالحرام ، میان ركن و مقام.

نشانى: فرشته اى از بالاى سر او فریاد مى زند: این مهدى است ، او را پیروى كنید.

یادگار أنبیاء: انگشتر سلیمان در انگشت او ، عصاى موسى در دستش ، و بطور خلاصه آنچه خوبان همه دارند او تنها دارد.

یاران: سیصد و سیزده نفر ( به عدد اصحاب بدر ) ، افرادى باشند كه هسته مركزى زمامدارى او را تشكیل دهند; و در حقیقت كارگردانان اصلى قیام مهدى(ع) ، و كارگزاران درجه اوّل انقلاب جهانى اسلام خواهند بود كه از اطراف جهان به دور حضرتش گرد آیند.

روش حكومتى: بر اساس قرآن و سیره پیامبر(ص) و امام امیرمؤمنان(ع).

شعاع و دامنه حكومت: سراسر جهان را فرا گیرد; و زمین را از عدل و داد پر كند در حالى كه از جور و ستم پر شده باشد.

مركز حكومت: مسجد كوفه ، ــ مركز خلافت و حكومت جدّ بزرگوارش على(ع) ــ .

چگونگى پیروزى بر دشمنان: همانند پیروزى جدّ عالى مقامش پیامبر اكـرم بركافران و مشركـان ، خداوند او را با گـروههاى منظّم هزار نفرى از فرشتگان یا سه هزار نفرى كه از آسمان فرود آمدند یا پنج هزار نفرى كه داراى نشان مخصوص بودند مدد داد; و نیز در جبهه هاى جنگ یاریش كند ، آنچنان كه مؤمنان را در حال شكست در بدر و دیگر جبهه هاى فراوان و روز تاریخى حنین یارى و پیروز فرمود و در جنگ احزاب ، رعب و وحشت در دل كفار و مشركان فرو ریخت.

مدت زمامدارى: روایات كه ـ اكثراً مربوط به اهل تسنّن است ـ در این باره باختلاف سخن گفته ، امّا به عقیده شیعه خدا آگاه است.

وزیر و معاون: عیسى(ع) از آسمان فرود آید و به عنوان وزیر با حضرتش همكارى نماید.

بركات حكومت و رهبرى او: درهاى خیر و بركت از آسمان به روى مردم گشوده شود; عمرها به درازا كشد; مردم همه در رفاه و بى نیازى بسر برند; شهرها همه بر اثر آبادانى و سرسبزى به هم پیوسته گردند ، آنچنان كه مسافران را به برداشتن توشه نیازى نخواهد بود; و اگر زنى یا زنانى تنها . از مشرق به مغرب روند كسى را با آنها كارى نباشد

چهارشنبه 4/6/1388 - 17:55
دعا و زیارت

 

در قرآن، آیات متعددی وجود دارد كه به حضرت ولی عصر (عج) مربوط می شود. این آیات، به صورت تفسیر، تأویل و تعیین مصداق، بر آن حضرت و حكومت جهانی ایشان، قابل تطبیق است. در كتاب "معجم الاحادیث الامام المهدی (عج)" بیش از 260 آیه در این مورد ذكر شده است.



« هو الذی ارسل رسوله بالهدی و دین الحق لیظهره علی الدین کلّه و لو کره المشرکون»



آیه فوق كه عینا و با همین الفاظ در سوره صف نیز آمده است و با تفاوت مختصرى در سوره فتح تكرار شده ، خبر از واقعه مهمى مى دهد كه اهمیتش موجب این تكرار شده است ، خبر از جهانى شدن اسلام و عالمگیر گشتن این آئین مى دهد.

گرچه بعضى از مفسران پیروزى مورد بحث این آیه را به معنى پیروزى منطقه اى و محدود گرفته اند كه در عصر پیامبر (صلى اللّه علیه و آله و سلّم ) و یا زمانهاى بعد از آن براى اسلام و مسلمین صورت پذیرفت ولى با توجه به اینكه در آیه هیچگونه قید و شرطى نیست و از هر نظر مطلق است ، دلیلى ندارد كه معنى آن را محدود كنیم.

مفهوم آیه پیروزى همه جانبه اسلام بر همه ادیان جهان است ، و معنى این سخن آن است كه سرانجام اسلام همه كره زمین را فرا خواهد گرفت و بر همه جهان پیروز خواهد گشت .

شك نیست كه در حال حاضر این موضوع تحقق نیافته ولى مى دانیم كه این وعده حتمى خدا تدریجا در حال تحقق است . سرعت پیشرفت اسلام در جهان ، و به رسمیت شناخته شدن این آئین در كشورهاى مختلف اروپائى ، و نفوذ سریع آن در آمریكا و آفریقا، اسلام آوردن بسیارى از دانشمندان و مانند اینها همگى نشان مى دهد كه اسلام رو به سوى عالمگیر شدن پیش مى رود.

ولى طبق روایات مختلفى كه در منابع اسلامى وارد شده تكامل این برنامه هنگامى خواهد بود كه مهدى(علیه السلام) ظهور كند و به برنامه جهانى شدن اسلام تحقق بخشد.



مرحوم طبرسى در مجمع البیان از امام باقر (علیه السلام ) در تفسیر این آیه چنین نقل مى كند: « انّ ذلك یكونُ عند خروج المهدى فلا یبقى احدٌ الّا اقرّ بمحمد (صلى اللّه علیه و آله و سلّم) » وعده اى كه در این آیه است به هنگام ظهور مهدى از آل محمد صورت مى پذیرد، در آن روز هیچكس در روى زمین نخواهد بود مگر اینكه اقرار به حقانیت محمد (صلى اللّه علیه و آله و سلّم ) مى كند.



و نیز در كتاب اكمال الدین صدوق«ره» از امام صادق (علیه السلام ) در تفسیر این آیه چنین نقل شده: «و الله ما نزل تاویلُها بعدُ و لا ینزل تاویلُها حتى یخرجَ القائمُ فاذا خرج القائمُ لَم یَبقَ كافرٌ بالله العظیم»



به خدا سوگند هنوز محتواى این آیه تحقق نیافته است و تنها زمانى تحقق مى پذیرد كه قائم خروج كند و به هنگامى كه او قیام كند كسى كه خدا را انكار نماید در تمام جهان باقى نخواهد ماند.

احادیث دیگرى نیز به همین مضمون از پیشوایان اسلام نقل شده است.



منبع: تفسیر نمونه ج7 ص440


 

چهارشنبه 4/6/1388 - 17:54
دعا و زیارت
وضع تأسّف بار تهران در کلام امام صادق(علیه السلام)

امام صادق(علیه السلام) به مفضّل فرمود:

«أَتدری اینما وقعت الزوراءُ؟قلت:الله و حجّته اَعلمُ،فقال:إِعلم یا مفضّل انّ فی حَوالی الرّیّ جَبلاً اَسوَدَ اُبتُنِی فی ذیلِه بَلدَةٌ تُسمّی بالطّهران و هی دارُ الزَوراء الّتی تکونُ قصورُها کَقُصورِ الجَنّة و نِسوانُها کَحورِ العینِ وَاعلَم یا مفضّلُ انّهنّ یَتلَبّسنَ بِلباسِ الکُفّار و یَتزَیّنَّ بِزِیّ الجَبابِرة و یَرکَبنَ السُروجَ و لا یَتمَکّنّ لِاَزواجِهِنّ و لا تَفی مَساکِنُ الاَزواجِ لَهُنّ فَیَطلُبنَ الطّلاقَ منهُم و یَکتَفی الرّجالُ بالرّجال و النّساءُ بالنّساءِ و تَشَبّهَ الرّجالُ بالنّساء و النّساءُ بالرّجالِ، اِن تُرِد حِفظَ دینِکَ فَلا تسکُن فی هذه البَلدة و لا تَتّخِذها مَسکناً لِاَنّها مَحلُّ الفِتنة و فِرَّ مِنها الی قُلّة الجِبالِ و مِنَ الحجر الی الحجر کالثّعلبِ بِاَشبالِه.»

می دانی که زوراء در کجا واقع شده است؟مفضّل گفت:خداوند سبحان و حجّت او آگاهترند.

آن حضرت فرمود:بدان ای مفضّل در اطراف رِی کوهی است که در پایین آن شهری به نام تهران بنا شده که خانه هایش در نهایت زیبایی،بعضی از زنانشان تا می توانند در دلربایی و ناز و عشوه گری و منحرف کردن مردان و رضایت شیطان گام برمی دارند.این زنان در لباس،آرایش،آداب و رسوم و فرهنگ،ازکفّار و مستکبران تقلید می کنند.بر زینها(مانند اسب و دوچرخه و...)سوار می شوند،اطاعت از شوهرانشان نمی کنند،به خاطر توجّه به خودآرایی و تجمّلات،درآمد و منزلی که همسرانشان برای آنها تهیّه کرده اند کافی نیست.از شوهرانشان تقاضای طلاق دارند،آلودگی و منکرات در بین بعضی مردان و زنانشان زیاد است به طوری که مردان و زنان به همجنس خود اکتفا می کنند.مردانشان خود را شبیه به زن و زنانشان خود را شبیه به مردان می کنند.

اگر می خواهی دینت را حفظ کنی در این شهر ساکن نشو و خانه ای برای خودت تهیّه نکن؛زیرا این شهر محلّ فتنه و فساد است،از دست این زنها به قلّۀ کوهه فرار کن مانند روباهی که از ترس دشمن بچه هایش را از غاری به غار دیگر می برد.

بهشت جوانان،ص521

 
چهارشنبه 4/6/1388 - 17:51
اخبار
مدیرعامل مخابرات ایران گفت: تعرفه اتصال متقابل همراه و اپراتور ایرانی خارجی -ایرانسل ام تی ان مشخص می شود.




صابر فیضی اظهار داشت طی این هفته در نشستی با مسئولان اپراتور دوم وضعیت اینترکانکشن همراه اول با این اپراتور مورد بررسی قرارمی گیرد. وی گفت: پس ازرسیدن به جمع بندی نهایی در این باره ، این موضع برای اخد تصمیم به هیات مدیره مخابرات ارجاع داده می شود.

براساس پروانه صادره برای اپراتور دوم 9 ماه پس از آغاز به کار این اپراتور، باید تفاهمی میان مخابرات و ایرانسل برسر تعرفه اتصال متقابل ایجاد می شد که به ازای هر دقیقه تماس از مشترک تلفن ثابت به ایرانسل 80 ریال هزینه به ایرانسل و حدود 350ریال به مخابرات و بالعکس تعلق می گیرد؛ در همین حال به ازای هر دقیقه تماس مشترک از همراه اول به ایرانسل و بالعکس به صورت برابر 350ریال برای دو اپراتور محاسبه خواهد شد که هنوز این مسئله مورد توافق دو طرف قرار نگرفته است


چهارشنبه 4/6/1388 - 13:16
شعر و قطعات ادبی
به مژگان سیه کردی هزاران رخنه در دینم

بیا کز چشم بیمارت هزاران درد برچینم

الا ای همنشین دل که یارانت برفت از یاد

مرا روزی مباد آن دم که بی یاد تو بنشینم

جهان پیر است و بی‌بنیاد از این فرهادکش فریاد

که کرد افسون و نیرنگش ملول از جان شیرینم

(حدیث )آرزومندی که در این نامه ثبت افتاد

همانا بی ‌غلط باشد که حافظ داد تلقینم

سه شنبه 3/6/1388 - 11:31
شعر و قطعات ادبی



قلم بنویس ...

تو را سوگند بر عهدی كه با دستان من بستی

تو را سوگند بر میثاق و پیمانی كه با آن آشنا هستی

حدیث درد را فریاد كن ....شوری بر آور


صفحه صفحه دفتر مشقی كه اول روز تعلیمم

معلم داد ... پر كن

- دفتر تكلیف من خالیست -


من جواب پرسش آموزگارم را چه گویم ؟

... كو؟ كجا بنوشته ای مشقی كه من گفتم :

هر شبی یک صفحه از آن داستان درد و درمان

قصه سرما و دندان...

سرگذشت گرگها با مرد چوپان.

من جواب آموزگارم را چه گویم ؟

... پس حسابت كو ؟

... نمیبینم جواب آن همه تفریق و جمع و ضرب و تقسیمی كه گفتم :

- مش حسن جارو كش مسلول

- با شش عائله -

در زاغه ای در كوره پزخانه بباید كرد

تا شاید كه خرجش جور دخل آید .


... نمی بینم جواب آن معمایی كه گفتم :

آن كدامین« یک » بود كورا برابر نیست با

« یک های دیگر ؟»


آری ... دفتر تكلیف من خالیست .

آنک این دستان من

آن عهد و پیمان همچنان باقیست .

قلم بنویس ...

كه من فردا معلم را چه گویم ؟

راستی آقا ... دواتم ریخت

تا خوابم به یغما برد ... ؟





سه شنبه 3/6/1388 - 11:28
محبت و عاطفه
دوستت دارم

01) English : I Love You

02) Persian : To ra doost daram

03) Italian : Ti amo

04) German : Ich liebe Dich

05) Turkish : Seni Seviyurum

06) French : Je t"aime

07) Greek : S"ayapo

08) Spanish : Te quiero

09) Hindi : Mai tumase pyre karati hun

10) Arabic : Ana Behibak

11) Iranian : Man doosat daram

12) Japanese : Kimi o ai shiteru

13) Yugoslavian : Ya te volim

14) Korean : Nanun tangshinul sarang hamnida

15) Russian : Ya vas liubliu

16) Romanian : Te iu besc

17) Vietnamese : Em ye^ Ha eh bak

18) Syrian/lebanese : Bhebbek

19) Swiss-German : Ch"ha di ga"rn

20) Swedish : Jag a"Iskar dig

سه شنبه 3/6/1388 - 11:23
شعر و قطعات ادبی
بی تو مهتاب شبی باز از آن كوچه گذشتم

همه تن چشم شدم خیره به دنبال تو گشتم

شوق دیدار تو لبریز شد از جام وجودم،

شدم آن عاشق دیوانه كه بودم

***

در نهانخانه ی جانم گل یاد تو درخشید

باغ صد خاطره خندید

عطر صد خاطره پیچید

***

یادم آمد كه شبی با هم از آن كوچه گذشتیم

پرگشودیم و در آن خلوت دلخواسته گشتیم

ساعتی بر لب آن جوی نشستیم

تو همه راز جهان ریخته در چشم سیاهت

من همه محو تماشای نگاهت

***

آسمان صاف و شب آرام

بخت خندان و زمان رام

خوشه ماه فرو ریخته در آب

شاخه ها دست برآورده به مهتاب

شب و صحرا و گل و سنگ

همه دل داده به آواز شباهنگ

***

یادم آید : تو به من گفتی :

از این عشق حذر كن!

لحظه ای چند بر این آب نظر كن

آب ، آئینه عشق گذران است

تو كه امروز نگاهت به نگاهی نگران است

باش فردا ،‌ كه دلت با دگران است!

تا فراموش كنی، چندی از این شهر سفر كن!

***

با تو گفتم :‌

"حذر از عشق؟

ندانم!

سفر از پیش تو؟‌

هرگز نتوانم!

روز اول كه دل من به تمنای تو پر زد

چون كبوتر لب بام تو نشستم،

تو به من سنگ زدی من نه رمیدم، نه گسستم"

باز گفتم كه: " تو صیادی و من آهوی دشتم

تا به دام تو درافتم، همه جا گشتم و گشتم

حذر از عشق ندانم

سفر از پیش تو هرگز نتوانم، نتوانم...!

***

اشكی ازشاخه فرو ریخت

مرغ شب ناله ی تلخی زد و بگریخت!

اشك در چشم تو لرزید

ماه بر عشق تو خندید،

یادم آید كه از تو جوابی نشنیدم

پای در دامن اندوه كشیدم

نگسستم ، نرمیدم

رفت در ظلمت غم، آن شب و شب های دگر هم

نه گرفتی دگر از عاشق آزرده خبر هم

نه كنی دیگر از آن كوچه گذر هم!

بی تو اما به چه حالی من از آن كوچه گذشتم!

"فریدون مشیری
"
سه شنبه 3/6/1388 - 11:13
فلسفه و عرفان
نابینا و ماه
نابینا به ماه گفت : دوستت دارم .
ماه گفت : چطوری ؟ تو که نمی بینی
نابینا گفت : چون نمی بینمت ، دوستت دارم .
ماه گفت : چرا ؟
نابینا گفت : اگر می دیدمت عاشق زیباییت می شدم ولی حالا که نمی بینمت ، عاشق خودت هستم
.
سه شنبه 3/6/1388 - 11:11
کامپیوتر و اینترنت
در ویندوز XP می توانید قبل از فعال شدن هر حساب کاربری ( USER ) ها پسورد دیگری قبل از همه این ها قرار دهید . انتخاب این پسورد سبب خواهد شد تا دیگران قبل از ورود به ویندوز از دو سپر امنیتی عبور کنند. برای اضافه نمودن این پسورد به ویندوز مراحل زیر را دنبال کنید :
1)در کادر محاوره ای RUN عبارت Syskey را تایپ کنید و سپس OK کنید .
2)در پنجره ظاهر شده با سر برگ Securing the Windows XP Account Database روی گزینه Update كلیك كنید.
3)حال در قسمت Password Startup پسورد دلخواه خود را وارد کنید و پنجره را با OK ببندید.
4) در صورت لزوم می توانید در قسمت System Generated Password پسورد را بر روی Floppy Disk ذخیره نمائید تا فقط با استفاده از آن قادر به عبور باشید. از این پس زمانی که سیستم روشن و یا ریبوت شود . پسورد امنیتی قبل از ورود به حساب های کاربری ظاهر می شود و برای ورود از شما پسورد در خواست می کند.
( توجه: اگر پسورد را سه مرتبه اشتباه وارد کنید سیستم ریبوت می شود.)

يکشنبه 1/6/1388 - 13:59
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته