• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 192
تعداد نظرات : 1142
زمان آخرین مطلب : 4982روز قبل
دانستنی های علمی
دن ما از ۵ عنصر تشکیل شده است و کاشانهء خود واقعی است :

(  خاک  ، آب  ،  آتش  ،  هوا  و  (اتر ) که عنصر خدایی درون را نشان می دهد .

بدن محلی است که شما در آن شادمانی و غم را تجربه می کنید . بدن خدمتکار شما و همیــشه در خدمت شماســت .به هر کــجا که او را می برید می آید .مثلا اگر تصمیم بگیرید او را به بهشت ببرید ، مشتاقانه با شما همراه می گردد .اگر بخواهید او را به جهنم ببرید به محض درخواست و اراده می آید .

سه شنبه 27/5/1388 - 15:53
ورزش و تحرک
: تغذیه ورزشی
سه شنبه 27/5/1388 - 15:49
ادبی هنری
بهترین سیاست صداقت است
سه شنبه 27/5/1388 - 15:47
ورزش و تحرک
ذهن و تفکر نینجا ninja
سه شنبه 27/5/1388 - 15:43
ورزش و تحرک

نین جوتسو در لغت به معنی هنر حرکت پنهان است و شاغلین این هنر رزمی ‍ژاپنی را نینجا به معنی شخص خارق العاده می گویند.نینجای امروزی تفاوت فكری و ایدئولوژی بسیاری با نینجای 400 سال پیش دارد ، چرا كه در آن زمان قانون كامل و جامع وجود نداشت.نینجای امروزی تركیبی از هنر و سنت است . او سرشار از آرامش و صلح است و هنر نین جوتسو را فرا می گیرد كه از آن لذت ببرد و در مواقع لزوم از شرافت و حیثیت خود و خانواده خویش دفاع كند . نینجای امروزی با تفكر عمیق تر به مسائل روز می اندیشد ، جسم و روح خود را تقویت میكند تا در زندگی ماشینی امروزه سالم بماند.
هنر رزمی نینجوتسو  نینجا مجموعه ای از دانش ها و رموزی است كه اساس برخورد انسان با زندگی و پیشگیری از خطرات را تشكیل می دهد..
برای اولین بار در ایران بوجین كان دوجو نین جوتسو  نینجا توسط استاد كانچو اكبر فرجی در زمستان 1369 در شهر كرج تأسیس شد

.: نینجا صبر در ناامیدی را ابزار فلسفه قرار می دهد :.

سه شنبه 27/5/1388 - 15:34
ورزش و تحرک

نین جوتسو در لغت به معنای هنر پنهانی است كه شیوه ای به وجود آمده برای دفاع از خویشتن و رسیدن به مهارتهای ویژه رزمی برای غلبه بر دشمن است.

یكی از برجسته ترین خصوصیات نین جوتسو این است كه بدن و جسم را پایگاه فكر و اندیشه می‌داند و كالبد آدمی را آموزش می‌دهد تا با آن روح را بسازد. اصول اصلی و اجرای تكنیك‌ها نیاز به سرعت، تعادل، تمركز، قدرت و تنظیم زمان تنفس و كنترل آن دارد و بدون آن فاقد ارزش است.

برای اولین بار در ایران بوجین كان دوجو نین جوتسو (نینجا) توسط استاد اكبر فرجی در زمستان 1369در شهر كرچ تأسیس شد. در آغاز كار به دلیل ناشناخته بودن در میان ورزشكاران و ورزش دوستان، مشكلات فراوانی وجود داشت. همچنین بخاطر اینكه این ورزش از ابزار و سلاحهای متعددی در امر آموزش استفاده می‌كند برای اكثریت ذهنیت غریبی به وجود آورده بود ولی با یاری خداوند متعال و زحمات استاد فرجی این رشته نوین و جذاب توانسته جایگاه خود را در میان سایر رشته ها پیدا كند .

امروزه هزاران جوان دختر و پسر ایرانی كه شیفته و عاشق این هنر هستند در دوجوهای مختلف تعلیم می بیند.

آموزش در نین جوتسو به 9 قسمت از مبتدی تا عالی دسته بندی شده ، 1- یادگیری و مهارتهای پایه 2-یادگیری نظم و انضباط. 3- فراگیری فنون مقابله با حریف. 4- هنر آكروبات رزمی. 5- كلاس‌های شیدوشی كای. 6- یادگیری انواع تمرینات. 7- نحوه فراگیری عبور از موانع. 8- كاربرد سلاح در هنر رزمی. 9- آموزش شنا در آب.

شیدوشیكای كلاس های فوق العاده ای است كه مناسب با شرایط و بصورت نامنظم تشكیل می‌شوند و در آنها جدا از موارد عمومی آموزشهای اختصاصی نیزداده می‌شود راهیابی به این كلاس‌ها دشوار است و هدف بالا بردن مهارتهای علمی و تئوری هنرجویان است .

سه شنبه 27/5/1388 - 15:30
ورزش و تحرک

نین جوتسو کای آرامش در طوفان

نین جوتسو ایران هنر رزمی افسون کننده ژاپن کهن در لغت به معنی هنر حرکت پنهان است وافرادی که مشغولکسب این هنر می باشند را نینجا (ninja) می نامند .

اما حرکت پنهانیبه هیچ وجه تمامی هنر یک نینجا نیست بلکه فراتر ازان مهارت بسیار متعدد و دشوار دیگری نیزمی باشد .

نین جوتسو در در واقع ریشه در اسر کلاسیک نظامی چینی(سان تزو)دارد که درسالهای 400قبل از میلاد به ریشه تحریر در امده است .

این اثر در قرن ششم میلادی به صورت یک مذهب ( شینتو ئیسم ) وارد ژاپن سد که هم زمان باورود مذهب بودیسم بود وباعث بروز در گیری بین طرفداران دو مذهب گردید مدهب شینتوئیسم مورد حمایت نیروهای سلطنتی قرار گرفت وبه صورت یک مذهب ملی ارائه گردید.

پیشینیان نینجا که به روایتی همان طرفداران مذهب بودیسم بودند در اوایل قرن هفتم برای رهایی از ازار وشکنجه های مذهبیون وکشته شدن توسط نیروهای سلطنتی به جنگل ها وکوهستان های اطراف کیوتو (کوههای سوزوکا) پناه وبعدها یامابوشی یا زاهدان کوهستان نام گرفتند .

این افراد برای حمایت از خود دانش وتمرین هنر های رزمی واستراتژی نظامی رابا ترس روانی وفنون و رتهای اسرار امیز ترکیب کردند.

طی گذشت زمان این افراد خ ود تبدیل به چریکهای حرفهای ونیروهای سری شدند با فنون وتوانایی های فنون تصویر

سه شنبه 27/5/1388 - 15:29
ورزش و تحرک
نا امیدی مرگ نینجاست
سه شنبه 27/5/1388 - 15:27
ورزش و تحرک
كاتا
فرم وكاتا عبارتست از تكنیكهائی كه بنابر یك ترتیب معین ونامنظم اجرا می شوند .شاید تعجب آورباشدكه درتعریف كاتا نام نامنظم بكاربرده شده است .دلیل بكاربردن این كلمه  فنونهای پراكنده وسری نینجوتسو

 می باشد كه تنها درصورت نیاز از آن استفاده می شود .

كاتا دسته بندی فنون وتكنیكهای مبارزه است كه از حیوانات وطبیعت الهام گرفته شده است .كاتا درسبكهای مختلف با شیوه ها و شكلهای متعددی اجرا می شود ومقاصد مختلفی را دنبال می كند . اما اهداف واقعی كاتا درهنرهای رزمی نین جوتسو عبارتند از:

1- بالابردن قدرت دست وپا جهت حمله و دفاع با حریف ها ذهنی

2- افزایش مهارتها درضربات وآكروبات ها

3- یادآوری وافزایش اتحاد بین روح وجسم (زانشین )

4- افزایش سرعت عمل وكسب استیل جهت نمایش توان وقدرت

5- یكی از عوامل عبور از آزمونها برای درجات بالاتر سبك

6-افزایش تنفس و اجرای حركاتی جهت گرم كردن بدن .

7-بالا بردن قدرت حافظه و درك بهترازقابلیت ها و انعطاف اندام بدن

------           --------

تمرین بر روی كاتا به هنرجو این امكان را می دهد  تا بهتر بتواند از اعضای دفاع كننده وحمله كننده خویش استفاده كند .این جمله به معنای آن نیست كه باید هنرجو تمام وقت وانرژی خود را تنها صرف اجرای كاتا كند چرا كه اگر  شما تنها كلیشه ای عمل كنید وهرگز به كاربرد ودرك كاتا نپردازید وقت خود را بیهوده از دست داده اید. در كاتا كاربرد سلاح  هم همین گونه است هرگز تنها به تكرار مكرر نپردازید بلكه پس از مهارت یافتن درسرعت كاتا ،انعطاف و كشش فنون كاربردی دریك كاتا باید آن را بصورت واقعی  اجرا كنید . قابل ذكرا ست كاتا درنین جوتسو خود احتیاج به سالها تمرین وممارست دارد. تا بتوان به مهارتهای  واقعی رسید.

توصیه می شود برای درك بهتر كاتا درهنرهای رزمی  نین جوتسو فنونها و تكنیكها درشب و یا درتاریكی اجرا شود  تا قدرت واقعی این هنر بهتر درك گردد.

نام انواع كاتا :

كیهون كاتا ، كاتا كومیته ، كیهون هاپو كاتا ، جیو كاتا ، تی ست مادوری كاتا ، كاتا كوبودو ،

كیهون به معنای پایه و هاپو به معنای هشت جهت می باشد  .

گوهو نوكاتا ، سانپونوكاتا ،هیچو كاتا ، نام كاتا های تای جوتسو هستند كه در هنر دفاع شخصی بكار برده میشوند. 

نام كاتا های كاربرد ی آموزش داده شده درایران زیر كمربند مشكی (شودان نینجا)

1-      جینمای           2-  جی فو           3- جی سان 

4         جی آلفا           4- سوچین مو       5- سووانشو 

6         سوكنجوتسو      7- كیان نی         این كاتا ها تنها با دست وپا اجرا می شود.

درهنرهای رزمی نین جوتسو كاتا های با سلاح وبدون سلاح وهر دوبا هم وجود دارد كه به هنرجویان سبك آموزش

داده می شود.

سه شنبه 27/5/1388 - 15:23
ورزش و تحرک
آکروبات
آکروبات رزمی
هنرهای رزمی نین جوتسو جهت چند منظور از آن استفاده میشود. کسب قدرت بدنی و انعطاف عالی همراه با اعتماد بنفس برای هنرجویان نینجا مورد استفاده قرارمیگیرد.

آگروبات رزمی هنرهای رزمی نین جوتسو همراه با سلاح وبدون سلاح درتمامی شرایط باید مورد استفاده قراربگیرد - برای فرار برای حمله به حریف - برای زیبایی و کسب مهارت در تکنیکها مورد استفاده قرارمیگیرد. تکنیکهای آکروبات 30 درصد از تمرینات یک نینجا را در بر میگرد. این هنر آکروبات باید در هر رده وسنی تمرین شود که باعث گردد هنرجویان سبک همیشه آماده باشند. هنرجویان نین جوتسواز ارتفاع و در جاهای بسیار خطرناک حرکات آکروبات را استفاده میکنند که حریف هرگز انتظار آن را ندارد.  در تمامی کاتاهای نین جوتسو هنر آکروبات جایگزین شده است . قابل ذکر است برخی از مربیان نین جوتسو متاسفانه به دلیل ضعف خود ردآکروبات سعی میکنند هنرجویان کلاس خود را با این تکنیکها کمتر آشنا کنند.(( اگر شما هنرجو سبک نین جوتسو هستید  مربیان خود را مورد ارزیابی قراردهید . واز او بخواهید هنر های واقعی یک نینجا را د راختیار شما قراربدهد.این کار شما باعث میشود سنسی شما همیشه اطلاعات مناسب وآمادهگی لازم را داشته باشد.)) ( کانچو فرجی ) بنیانگذار وموسس بوجین کان دوجو نینجا درایران

سه شنبه 27/5/1388 - 15:22
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته