• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 22
تعداد نظرات : 15
زمان آخرین مطلب : 5935روز قبل
دعا و زیارت

به نام تنها دلیل زندگی

من و یکی از دوستانم در دانشگاه تحقیقی راجع به سخنان روانشناسانه انسان کامل "علی (ع)" در نهج البلاغه و مقایسه آنها با نظریات یکی از بزرگترین روانشناسان آمریکایی یعنی دیل کارنگی انجام دادیم.برای ما که خیلی شگفت انگیز و جالب بود و تازه فهمیدیم که چرا جرج جرداق مسیحی(استاد ادییات عرب در لبنان) می گوید:"جاذبه های کلام امام علی (ع) شوری در من ایجاد کرد که 200 بار نهج البلاغه را مطالعه کردم."

قضاوت با خود شما

اگر کارنگی علی (ع) را می شناخت؟!!!

 

                              قوانین دیل کارنگی روانشناس بزرگ امریکایی در کتاب

"چگونه بر اضطرا ب و نگرانی خود پیروز شدم"

قانون 1) اگر می خواهید از نگرانی دور باشید شیوه ی زندگی سر ویلیام اسلر را اجرا کنید :در چهار دیواری امروز زندگی کنید.نگران آینده نباشید.هر روز فقط تا وقت خواب زندگی کنید.

حکمت 267 نهج البلاغه :

ای فرزند آدم! اندوه روز نیامده را بر اندوه امروزت میفزا؛

زیرا اگر روز نرسیده از عمر تو باشد٬خدا روزی تو را خواهد رساند.

حکمت 379 نهج البلاغه : ای فرزند آدم! روزی تو دو گونه است،روزی ای که تو آنرا می جویی و روزی ای که تو را می جوید که اگر به سراغش نروی به سوی تو می آید.پس اندوه سال خود را بر اندوه امروزت منه، که بر طرف کردن اندوه هر روز از عمر، تو را کافی است.اگر سال آینده در شمار عمر تو باشد٬همانا خدای بزرگ در هر روز سهم تو را خواهد داد و اگر از شمار عمرت نباشد٬تو را با اندوه آن چه کار است که هر جوینده ای در گرفتن سهم روزی تو بر تو پیشی نگیرد و چیره شونده ای بر تو چیره نشود و آنچه برای تو مقدر گشته بی کم و کاست به تو خواهد رسید.

 در جای دیگر در پاسخ شبهه ی فردی درباره رسیدن روزی پاسخی اعجاب انگیز می دهد :

حکمت 365 نهج البلاغه : از امام پرسیدند اگر در خانه ی مردی را به رویش ببندند٬ روزی او از کجا خواهد آمد؛ فر مود : " از آنجایی که مرگ او می آید ".

چهارشنبه 5/10/1386 - 1:58
فلسفه و عرفان

به نام تنها دلیل زندگی

آنقدر به زمین خیره خیره چشم دوختم که شکوه آسمان از یادم رفت.ستاره های درخشانی که هنوز سوسو می زنند...

باید یاد بگیرم سرم را بالا و نه تنها بالا که در تمام جهات بچرخانم.شاید حقیقت در زاویه 265 درجه نسبت به راستای شمالی-جنوبی در ارتفاع 1.5 متری از سطح زمین در چند قدمی من باشد.

و شعر را باید از زمین،آسمان و تمام گیتی در هر زاویه و موقعیت و ارتفاعی لبریز کرد.باید روی آسمان هم راه رفت؛از کهکشانی به کهکشانی،از ستاره ای به ستاره ای و فاصله بین دو چشمک متوالی را درک کرد.شاید حقبقت همین لحظه باشد....

سال آخر،محوطه حیاط دانشگاه،خرداد 86

mahmoodnzr

سه شنبه 4/10/1386 - 23:36
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته