• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 93
تعداد نظرات : 147
زمان آخرین مطلب : 5243روز قبل
محبت و عاطفه

سنگي ميگريست،او به قناري كوچكي دل باخته بود.

دوشنبه 5/6/1386 - 18:28
دانستنی های علمی

مراقب گياهان خانه ‌تان باشید! آنها فكر شما را مي‌خوانند!

بهتر است در حضور گياهان مراقب رفتار و افكارتان باشيد؛ چون آنها مي‌توانند شما را ببينند، افكارتان را بخوانند و از تصميمات شما آگاه شوند.

تا قرن هجدهم بنا به نظريه ارسطو اين اعتقاد وجود داشت كه «گياه داراي روح ولي فاقد احساس است». در كتاب پزشكي مكمل و درمان‌هاي موازي مي‌خوانيم:« در كهن‌‌ترين سرزمين اسطوره‌اي لموريا افراد بسيار حساسي مي‌زيستند كه قادر بودند انرژي نباتات را حس كنند و از طريق هماهنگ كردن خود با ارتعاشات انرژي‌زاي گياهان خواص شفابخش آنها را تشخيص دهند».

بالاخره كليو باكستر توسط آزمايشات خود نشان داد كه گياهان مي‌توانند ببينند، احساسات خود را بيان كنند، عكس‌العمل نشان دهند، افكار انسان را بخوانند، بترسند، خوشحال شوند و از تصميمات ما آگاه شوند. كليو باكستر يكي از پيشروان استفاده از دستگاه دروغ‌سنج است. كار او آموزش افراد امنيتي و پليس‌هاي جوان بود كه از سراسر جهان به او مراجعه مي‌كردند. خود او نيز در تشكيلات  پليس سابقه خدمت طولاني داشت. او در دفتر كارش گياه تزييني آپارتماني از نوع سوسني‌ها داشت. در سال 1996 ميلادي يك روز پس از فراغت از كار، فكر آزمايش دستگاه دروغ‌سنج روي برگ سوسني‌ها به ذهنش خطور كرد. مگر نه اين‌كه تغيير رطوبت باعث تغيير مقاومت الكتريكي مي‌شود، پس دستگاه بايد در نتيجه آب دادن و رسيدن رطوبت حيات‌بخش به برگ گياه را نشان دهد. او يقين داشت كه آب دادن به گلدان باعث جذب تدريجي آب به ساقه و برگ گياه و پايين آمدن تدريجي مقاومت الكتريكي آن خواهد شد. باكستر الكترودهاي دستگاه دروغ‌سنج را به برگ سوسني وصل و تعادل جريان الكتريكي را برقرار كرد. بر خلاف تصور باكستر به محض رسيدن رطوبت به برگ، دستگاه عبور جريان كمتري را نشان داد و پلي‌گراف يك منحني نزولي دندانه‌دار روي كاغذ رسم كرد. باكستر نخست دچار شگفتي شد. ولي شگفتي بيشتر او وقتي بود كه متوجه شد، منحني به دست آمده شبيه منحني عكس‌العمل انساني است كه در يك لحظه دچار هيجان شديد شده باشد. باكستر خود دچار هيجان شد، زيرا گياه با دريافت رطوبت حيات‌بخش آب، دچار هيجان شده بود و آن را بروز مي‌داد. او نتيجه گرفت: «گياهان احساسات خود را بيان مي‌كنند».

قدم بعد وادار كردن گياه به واكنش شديدتر و مشاهده واكنش آن بود. از روش‌هاي شناخته شده پليس براي ايجاد تغيير حالت شديد در فرد، ايجاد ترس ناگهاني است.

وي تصميم گرفت برگ متصل به الكترودهاي دستگاه دروغ‌سنج را با آتش بسوزاند و به محض اين‌كه اين فكر از ذهن او گذشت و قبل از اين‌كه حركتي براي برداشتن كبريت يا فندك بكند، عقربه گالوانومتر با يك جهش، واكنش شديد گياه را نشان داد و قلم رسام پلي‌گراف، يك منحني صعودي دندانه‌دار رسم كرد. باكستر كه هيچ حركتي براي سوزاندن برگ گياه نكرده بود و هيچ حادثه ديگري نيز در محوطه آزمايش رخ نداده بود، دچار اين گمان شد كه: «گياهان مي‌توانند فكر ما را بخوانند».

باكستر با بي‌ميلي و اكراه تداركات سوزاندن برگ را آماده مي‌كرد. اين‌بار منحني صعودي كوچك‌تري مشاهده شد. او متعاقبا وانمود كرد كه قصد سوزاندن برگ را دارد، ولي هيچ‌گونه واكنشي از طرف گياه نشان داده نشد به نظر مي‌رسيد كه: «گياه قادر به تشخيص تصميم در مقابل تظاهر به تصميم است».

 

 

دوشنبه 5/6/1386 - 18:26
خانواده

                                                                                             

سالــــــهاست كه تنهايي ام را

 بر وزن گــــــل ها مي سرايــــم

و به پرواز پرستوهــــــــا دل خوش كـــردم

كه شـــــــــايد روزی از آن ســـــــوی افق باز آيی.

شنبه 3/6/1386 - 10:3
دانستنی های علمی


وليام سايديس آمريكايي در سال 1891 ميلادي (1277 هجري شمسي) به دنيا آمد.در يك سالگي نوشتن را آموخت و در پنج سالگي به پنج زبان رايج دنيا تكلم مي كرد و در يازده سالگي استاد دانشگاه هاروارد شدو سرانجام در چهل وشش سالگي(1944) درگذشت.

جالب توجه اين است كه ضريب هوشي او250 بوده است با اين توصيف كه ضريب هوشي انسانهاي معمولي 85-115 است و اين رقم در انسانهاي نابغه 155-200 قرار دارد.

براي مثال ضريب هوشه گاليله را 180 تخمين مي زنند و ضريب هوشي بيل گيتس ،بنيان گذار شركت نرم افزاي ماكروسافت 160 است.

شنبه 3/6/1386 - 10:0
محبت و عاطفه


رفتی و نمی دانی چه محشرکردم

تمام کوچه را از اشک تر کردم

وقتی سکوت خانه دلتنگم کرد

وابستگی ام را به تو باورکردم

 

پشت این چهره خندان دلی پنهان دارم

دلی کزدست غمش شکوه فراوان دارم

بگو قاضی  چیست حکم من و این دل

کو گله از من و من گله از آن دارم

 

روزی خاکی شد این تن آراسته ام

کوزه گر کوزه ساخت از تن خسته ام

بیافت وبشکست یک تکه از آن

اینهم یادی از آن دل بشکسته ام

 

که کوه به کاه سر گزارد هز است

دریا به کویردل سپارد هز است

در عرصه عشق آسمان اگر

دمی بی ابر ببارد هز است

شنبه 3/6/1386 - 9:33
محبت و عاطفه

 

  نابينا  به ماه گفت : دوستت دارم. ماه گفت تو که منو نمي بيني! چطوري دوستم داري . نابينا گفت : اگه مي ديدمت ، عاشق زيبايت مي شدم . اما حالا که نمي بينمت عاشق خودت هستم!!!!!!!!!

شنبه 3/6/1386 - 9:19
دانستنی های علمی

علايم شناخته شده اعتياد به اينترنت شامل:
- استفاده از كامپيوتر براي خوشگذراني، شادي يا تسكين استرس.
- احساس تحريك پذيري غير قابل كنترل و افسردگي زماني كه از آن استفاده نمي کنند.

- صرف زمان طولاني و هزينه زياد براي نرم افزار و سخت افزار، روزنامه ها و فعاليتهاي مربوط به كامپيوتر
بي خيال شدن نسبت به كار، مدرسه و خانواده -

به آنهايي كه نمي توانند از صفحه كامپيوتر دور شوند توصيه مي شود:

 به يك شبكه حمايت شده و سالم متصل شوند
 
زماني كه حس مي كنند بايد كامپيوتر را روشن كنند با كسي تماس بگيرند و با او صحبت كنند. اين روش رفتار شناختي است به اين ترتيب به افراد كمك مي شود تا الگوي ذهني خود را دريابند و بدانند چگونه بايد آنرا تغيير دهند.

سه شنبه 30/5/1386 - 15:7
محبت و عاطفه

چقدر وحشتناكه كه هيچكس دلش براي من تنگ نشد هيچكس نپرسيد كجايي؟حتي اونايي كه خيلي دم از معرفت مي زدند!!!!

ياد حرف همسايه افتادم كه يک بار بهم گفته بود ... به سايه ها دل نبند!...... راست گفت.

چهارشنبه 20/4/1386 - 11:47
محبت و عاطفه


به دنبال کسي باش که تو را به خاطر زيبايي هاي وجودت زيبا خطاب کند نه به خاطر جذابيتهاي ظاهريت.

چهارشنبه 20/4/1386 - 11:45
محبت و عاطفه

 

هميشه انقدر ساده نرو و مگذر، لااقل نگاهي به پشت سرت کن...! شايد کسي در پي تو مي دود و نامت را با صداي بي صدايي فرياد ميزند..! و تو.. هيچ وقت او را نديده اي سالهاست كور شده ايم...........قرن هاست كه كر گشته ايم ......حتي صداي تپش قلب خويش را از ياد برده ايم! سالهاست كه بودن را با ماندن

                        اشتباه گرفته ايم.

                                                                

چهارشنبه 20/4/1386 - 11:44
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته