• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 76
تعداد نظرات : 127
زمان آخرین مطلب : 3914روز قبل
خواستگاری و نامزدی

برای زندگی کردن دو چیز لازم است قلبی که دوستت بدارد و قلبی که دوستش بداری

 

دوشنبه 14/5/1387 - 0:2
بیماری ها

سیگار دربرگیرنده حداقل 43 نوع ماده شیمیایی مسبّب انواع سرطان است.

87% از مرگ هایی که به خاطر سرطان ریه اتفاق می افتد ناشی از مصرف سیگار است.

95% از مرگ هایی که به خاطر بیماری emphysema(نوعی بیماری ریوی که سبب نفس تنگی می شود)، رخ می دهد، ناشی از مصرف سیگار است.(1)

استعمال سیگار سبب تنفس بد، تغییر رنگ دندانها بوی بد دهان، است.(1)

استعمال سیگار سبب تنفس بد، تغییر رنگ دندانها بوی بد دهان، چروک پوست، کاهش توانایی در حرکت حرکات ورزشی، سرفه، گلو درد، ضربان قلب بالا، فشار خون بالا و... می گردد.

افراد سیگاری 30% - 20% برابر غیر سیگاری ها احتمال ابتلا به سرطان دهان وحنجره را دارند.

افراد سیگاری 2 برابر غیر سیگاری ها احتمال ابتلا به حمله قلبی ومرگ از طریق آن را دارند.

افراد سیگاری 2 برابر غیر سیگاری ها احتمال ابتلا به زخم معده را دارند.

در افرادی که فشار خون یا کلسترول بالا دارند، مصرف سیگار احتمال مرگ را به 2 برابر افزایش می دهد.

افراد سیگاری به طور متوسط 8 – 5 سال زودتر از افراد غیر سیگاری ( در شرایط یکسان)، جان خود را از دست می دهند.

به دنبال مضرات ناشی از مصرف سیگار بر روی بدن، بد نیست خاطرنشان سازیم، مصرف سیگار از لحاظ اقتصادی نیز برای فرد سیگاری مقرون به صرفه نمی باشد.

آیا می دانید با استعمال سیگار تا چه حد به اطرافیان خود آسیب می رسانید؟

اگر شما با فرد یا افرادی که دوستشان دارید زندگی می کنید باید بدانید سیگار کشیدن شما به آنها آسیب می رساند. بله، فرد غیر سیگاری که در کنار شما قرار گرفته، دودی را استنشاق می کند که از لحاظ شیمیایی خطرناک تر از دودی است که شما از طریق فیلتر فرومی برید.

به عبارتی آنها دود دست دوم استنشاق می کنند.

دود سیگار، شانس ابتلای کودکان را به بیماری هایی نظیر آسم، عفونت گوش وعفونت تنفسی افزایش می دهد.

دود سیگار می تواند سبب چشم درد وناراحتی های معده در اطرافیان فرد سیگاری شود.

به خاطر بسپارید، نوزادان و بچه های کوچکی که در معرض دود دستِ دوم قرار دارند، نسبت به بچه هایی که در این شرایط نیستند، در معرض ابتلا به دامنه وسیعی از بیماریهای مختلف هستند.

دود سیگار سبب تشدید آلرژی ها در کودکان می گردد.

محیط مملو از دود سیگار احتمال وقوع مرگ ناگهانی در نوزادان را افزایش می دهد.

زنان بارداری که سیگار می کشند، به احتمال زیاد نوزادی با وزن پایین به دنیا می آورند.

استعمال سیگار در زنان باردار سبب مرگ تقریبا 4000 نوزاد در سال می شود.

استعمال سیگار برای افراد جامعه از جمله جوانان جنبه بد آموزی دارد.

سیگار را برای همیشه کنار بگذارید:

راهکارهای زیر به شما این سر نخ ها را خواهد داد که چگونه خود را برای ترک سیگار آماده ساخته وبرای همیشه آن را کنار بگذارید.

1. خود را برای ترک سیگار آماده سازید:

← به شیوه ای مثبت تصمیم بگیرید که خواهان ترک سیگار هستید.

← تمام دلایل خود را جهت ترک سیگار فهرست کنید.

← دلایل محکمی را در تقابل با سیگار، در زمینه سلامت شخصی وتعهداتتان در مقابل دیگران فهرست نمایید.

← خود را از لحاظ فیزیکی مجبور به یکسری فعالیت ها کنید. برای مثال یک برنامه ورزشی منظم برای خود شروع کنید، مایعات زیادی بنوشید، برنامه ← استراحت داشته باشید، از کارهای خسته کننده پرهیز نمایید.

← زمان مشخصی را برای ترک سیگار در نظر بگیرید. آن زمان را محترم شمارید واجازه ندهید هیچ چیزی آن را تغییردهد.

2. انتظارات خود را بشناسید:

← انتظارات واقع گرایانه ای نسبت به موضوع داشته باشید برای مثال بدانید ترک سیگار آسان نیست ولی غیر ممکن نیز نمی باشد.

← آگاه باشید که علائم بهبودی به طور تدریجی حاصل می گردد.

← نسبت به این نکته آگاه باشید که اغلب بازگشت ها در اولین هفته پس از ترک اتفاق می افتد. یعنی زمانی که علائم ترک بارز هستند بدن شما هنوز به نیکوتین وابستگی دارد.

← دقت نمایید که احتمال دیگر بازگشت ها، تا حدود 3 ماه پس از ترک اتفاق می افتد. یعنی زمانی که اتفاقی غیر منتظره یا پر از تنش به وقوع می پیوندد.

← بدانید که اغلب افرادی که سیگار را برای همیشه کنار گذاشته اند، پس از بارها کوشش به هدف خود رسیده اند.

3. قبل از ترک سیگار

← مقدار زیادی مایعات بنوشید تا نیکوتین را از سیستم بدن خود دور سازید.

← دندانپزشک را جهت جرم گیری دندان های خود ملاقات نمایید.

← با رفتن به مکان هایی که سیگار کشیدن ممنوع است، تحمل خود را در نکشیدن سیگار بالا ببرید.

← کشیدن سیگار را در منزل یا اداره خود محدود به محل خاص نمایید.

← پس از صرف غذا بلافاصله میز را ترک کنید وسیگار پس از غذا را حذف نمایید.

← میزان مصرف کافئین را کاهش دهید.

← در محل زندگی یا کار خود جانشین هایی در مقابله با سیگار قرار دهید. به طور مثال تنقلاتی نظیر آجیل، آب نبات و ... در اختیار داشته باشید.

4. گام های اولیه در کنار گذاشتن (ترک) سیگار

← تعداد سیگار های خود را در طول روز کاهش دهید.

← تنها نیمی از هر عدد سیگار را بکشید.

← کشیدن اولین سیگار خود را 1ساعت به تأخیر بیندازید.

← تعداد سیگارهایی را که می توانید در طول روز بکشید محدود نمایید.

← زیر سیگاری خود را تمیز نکنید.

← نحوه سیگار کشیدن خود راتغییر دهید.

← به تنهایی سیگار بکشید.

← سیگار کشیدن را برای خود نامطبوع سازید. به طور مثال در شرایطی که معمولا سیگار کشیدن برایتان مطلوب نیست این کار را انجام دهید. ته سیگارهای خود را در یک لیوان بزرگ جمع آوری کنید. این کار به شما یادآور می سازد چه تعدادی سیگار کشیده اید وتا چه اندازه بوی باقیمانده از آنها نامطبوع است.

5. روزی که شروع به ترک کردید

← آنچه که شمارا به یاد سیگار کشیدن می اندازد از خود دور سازید. چیزهایی نظیر زیرسیگاری، فندک و...

← یک جعبه جهت ذخیره مالی خود از عدم خرید سیگار درست نمایید.

← به جای آن که پس از صرف غذا در حسرت روشن کردن سیگار باشید، بلافاصله به شستن دندانهایتان بپردازید.

← یک سرگرمی خوب که سال ها پیش انجام می داده اید، برای خود انتخاب نمایید.

← در طول روز خود را بسیار سرگرم نگهدارید.

6. در مورد توجیهاتی که برای بازگشت دوباره به سیگار به کار می برید آگاه باشید

دو دلیل مشترک که افراد جهت توجیه خود برای سیگار کشیدن به کار می برند،کنترل استرس وترس از افزایش وزن است.

به راستی فکر کنید چرا می خواهید خود را برای سیگار گشیدن دوباره متقاعد سازید. انگیزه اصلی شما چیست؟ آیا روی آوردن دوباره به سیگار تنها جواب قابل دسترس شما است؟ آیا سیگار همان چیزی است که به راستی نیاز دارید؟ آیا نباید مکانیسم های بهتری راجهت مدیریت وقت وبرخورد با دیگران جایگزین نمایید. همان روش هایی که به هنگام سیگاری بودن داشتید به کار بگیرید. توجیهاتی که برای سیگار کشیدن دوباره بکار می برید پیش بینی کنید وبا آن مبارزه نمایید.

برای این کارهاقبل از وقوع برنامه ریزی کنید. به مکانیزم هایی نظیر تأخیر در مصرف، تنفس عمیق، تغییر و تنوع در کارها، قدم زدن تند، تماس با یک دوست غیر سیگاری، روی آورید. یه شما تبریک می گوییم. تصمیم بسیار خوبی گرفته اید. خود را برای سیگار نکشیدن تشویق کنید وبه خود خاطرنشان سازید که کاری که در حال انجامش هستید بسیار مهم است.

علائم فیزیکی ناشی از ترک سیگار:

زمانی که فرد، سیگار را کنار می گذارد، این احتمال وجود دارد که بدن دوران سازگاری سختی را پشت سر بگذارد. البته این واکنش ها در افراد متفاوت است. دراینجا به تعدادی از این علائم و واکنش ها اشاره خواهد شد:

خشکی دهان، گلو، لثه، زبان: این ویژگی ها به دلیل تغییرات شیمیایی دهان شما اتفاق می افتد. نوشیدن آب سرد، آب میوه ویا جویدن آدامس ونیز شستن دهان، قرقره کردن آب نمک ویا استفاده از ویتامین ث قوی می تواند مفید واقع شود.

سر درد: این مشکل به دلیل اتساع رگهای خونی در سر، به دلیل افزایش سطح اکسیژن در آن رخ می دهد. حمام آب گرم بگیرید. از تکنیک های Relaxation ویا مدیتیشین Meditation استفاده نمایید.

مشکل در خوابیدن: مقاومت شما در نکشیدن سیگار می تواند ایجاد خستگی و فرسودگی کند. مصرف چای- قهوه را به خصوص پس از ساعت 6 بعد از ظهر کاهش دهید. تمریناتی در زمینه Relaxation و Meditation داشته باشید.

بی نظمی دستگاه گوارش: پس از حذف سیگار، به دلیل فقدان نیکوتین احتمالا حرکات دودی کاهش خواهند یافت زیرا نیکوتین در بدن به عنوان یک محرک عمل می کرده، پس در رژیم غذایی خود، با خوردن دانه های روغنی، میوه وسبزیجات میزان فیبر را افزایش دهید و روزانه 8 – 6 لیوان آب بنوشید.

گرسنگی شدید: پس از کنار گذاشتن سیگار غذاها برای شما مزه بهتری خواهند داشت و شما میل بیشتری به خوردن غذا پیدا خواهید کرد هر روز صبح، صبحانه میل کنید. در طول روز 3 وعده غذای متعال صرف نمایید. آب ومایعات کم کالری بنوشید. در بین غذاها، خوراکی های کم چربی وکم کالری میل کنید.

سفتی عضلات، کج خلقی: پس از ترک سیگار فشارهای درونی وبیرونی زیادی به وجود می آید. خانواده و دوستان خود را درباره تصمیم گیریتان در کنار گذاشتن سیگار آگاه سازید. از آنها بخواهید شما را درک نمایند در صورت امکان از وقایع پر از استرس ویا موقعیت ها وافرادی که ممکن است اوضاع را بدتر از آنچه هست نمایند، بپرهیزید. یک برنامه ورزشی برای خود اختصاص دهید به طورمثال پیاده روی می تواند یکی از بهترین انتخاب های شما باشد. حمام آب گرم بگیرید. به دوستانتان درباره وضعیت فعلی خود توضیح دهید.

سرفه: این عارضه ممکن است به عنوان یک علامت منفی، ارزیابی گردد. در حالی که سرفه علامت مثبتی است در جهت تخلیه خلط ها وآلودگی های موجود در ریه. شما می توانید آب گرم بنوشید. از آب نبات های بدون قند استفاده نمایید.

يکشنبه 13/5/1387 - 15:15
موبایل

با توجه به نظرسنجی انجام شده در شبكه فن آوری اطلاعات ایران ، بیشترین كاربران ایرانی به منظور تفریح، سرگرمی و دوستیابی از چت در اینترنت استفاده می‌كنند.

به گزارش بخش خبر شبكه فن آوری اطلاعات ایران ، از ایرنا، یك روان‌شناس اجتماعی نتایج به دست آمده از این نظرسنجی را متناسب با وضعیت واقعی جامعه كاربران اینترنتی در ایران دانست و گفت: دوستیابی و سرگرمی هر دو در یك ردیف قرار می‌گیرند.

" احسان كاظمی" با اشاره به اینكه این آمار به مرور زمان تغییر خواهد كرد، افزود: با تغییر جوامع و جهانی‌شدن آنهافرهنگ استفاده ازاین فناوریها نیز متحول می‌شود.

به گفته وی در سالهای آینده با افزایش آگاهی مردم نسبت به امكانات شبكه اینترنت اهداف استفاده از چت از سرگرمی و دوستیابی بیشتر به سمت موضوعات كاربردی و سودآور مانند تجارت الكترونیك سوق خواهد یافت.

وی خاطرنشان كرد: جوانان ایرانی كه بیشترین درصد كاربران اینترنتی در ایران را شامل می‌شوند به دلیل افزایش ارتباطات با جوامع و فرهنگهای دیگر، به بلوغ و آگاهی بیشتر و بهتری در زمینه دوستیابی دست پیدا كرده‌اند.

كاظمی درباره چگونگی استفاده كاربران اینترنتی در كشورهای دیگر از چت گفت: بیشتر كاربران خارجی از سایتهایی كه به منظور دوستیابی تشكیل شده‌اند استفاده می‌كنند.

وی ادامه داد: كاربران در این سایتها عضو شده و خصوصیات خود و كسانی كه قصد آشنایی با آنها رادارند را ثبت می‌كنند و سایت مورد نظر درقبال دریافت پول افراد متناسب با ویژگیهای مطرح شده را معرفی می‌كند.

وی تصریح كرد: كاربران‌ایرانی بیشتر ترجیح می‌دهند كه خود به جستجوی دوست در اینترنت بپردازند.

وی تاكید كرد: ما نباید از وجود چنین فناوریهایی گریزان باشیم و با آنهامقابله كنیم چراكه جوانان مابه تجربه لازم در این زمینه دست یافته‌اند.

 

يکشنبه 13/5/1387 - 15:12
خواستگاری و نامزدی

ایران صدا: طلاق آخرین راه حل است؟
اعتیاد، بیکاری، ترک انفاق و... از جمله عواملی هستند که در بروز طلاق نقش اساسی دارند./گروه اجتماعی و اقتصادی  

ای کاش همه مردم همان طوری که در زمان وقوع عقد برای مشورت مراجعه می کنند، زمانی نیز که احساس کردند سوهان روح هم شده اند برای اینکه رفتارهای نامتعارف و درگیری و پرخاش های آن چنانی بین آن ها پیش نیاید از طلاق توافقی استفاده کنند.
یک قاضی نیز درخصوص راهکارهای پیشگیری از وقوع طلاق توافقی اظهار می دارد: به دلیل عدم رسیدگی ماهیتی در دادگاه باید مشاوره خانوادگی قبل از طلاق توافقی اجباری شود و مشاور خانوادگی باید نظر دهد که ادامه زندگی زوجین امکان پذیر نیست و بر مبنای آن حکم طلاق صادر شود وی اجباری شدن مشاوره خانوادگی قبل از ازدواج را پیشنهاد می دهد و می گوید: باید دفاتر ازدواج براساس نظریه مشاوره خانوادگی اقدام به ثبت ازدواج کنند تا حداقل آمار طلاق کاهش یابد.
البته وجود مراکز مشاوره تاثیر بسزایی در کاهش اختلاف خانوادگی و طلاق توافقی خواهد داشت.
در این مراکز شخص ثالث بی طرفی وجود دارد که نظرات مشورتی و علم مشاوره دارد و می تواند آن ها را راهنمایی کند و به توافق خوبی برساند.براساس فرمایش بزرگان طلاق مغضوب ترین فعلی است که خداوند آن را حلال کرده است اما همین مسئله را نیز می توان با رفتار منطقی و عاقلانه به یک نقطه شیرین در زندگی تبدیل کنیم و این که زوجین وقتی در مقابل هم قرار گرفتند حداقل حرمت همدیگر را حفظ کنند نه این که با درگیری های بی مورد و رفتار نامتعارف کمترین انگیزه را برای حفظ احترام متقابل بین خودشان و خانواده هایشان از بین ببرند. 

يکشنبه 13/5/1387 - 15:5
ازدواج و همسرداری

فواید جالب ازدواج کردن

محققان پس از سالها تلاش به نتایجی رسیده اند که سالها پیش خداوند خصوصا در قران به آن اشاره کرده است. موفقیت در ازدواج تنها در تامین مادیات خلاصه نمی شود بلکه باید برای رسیدن به آن تلاش کنیم. تحقیقات گویای این مطلب هستند که تمام افراد خانواده در یک زندگی مشترک سالم سعادتمند و کامل از مزایای آن بهره مند خواهند شد همه ما می دانیم که خداوند به مزایای زندگی مشترک آگاه است و به همین دلیل بوده که زن ها و مرد ها را تشویق به ازدواج کرده و نتیجه این تحقیقات چیزی جز سخنان خداوند نیست.

مزایای ازدواج برای کودکان و نوجوانان.
تحقیقات نشان می دهد که کودکانی که در آغوش گرم خانواده بزرگ می شوند برتی بیشتر نسبت به سایرین دارند. از آن جمله می توان موارد زیر اشاره کرد.
- احتمال ورود آنها به مدارج بالاتر علمی بیشتر است.
- از نظر آکادمیک بچه های موفق تری هستند.
- از نظر جسمی سالم تر هستند.
- از نظر عاطفی سالم تر هستند
- احتمال خودکشی در آنها کمتر است
- ناآرامی های کمتری را در مدرسه از خود نشان می دهند.
- احتمال کمتری وجود دارد که قربانی سو استفاده  شوند
- کمتر از الکل و مواد مخدر استفاده می کنند
- کمتر مرتکب جنایت می شوند
- ارتباط بهتری با پدر و مادر خود دارند
- وقتی ازدواج کردند. احتمال طلاق کمتر است
- در ففر بزرگ نمی شوند

مزایای ازدواج سالم برای خانم ها
تحقیقات نشان می دهد که خانم هایی که در یک ازدواج سالم هستند نسبت به خانم هایی که از ازدواج نا موفق هستند نسبت به خانم هایی که در ازدواج ناموفق هستند مزایای بیشتری دارند از جمله:
- از ارتباط خود راضی هستند
- از نظر احساسی سالم تر هستند
- از نظر مالی غنی تر هستند
- کمتر قربانی خشونت  و یا سایر جرم ها می شوند
- تلاش کمتری برای خودکشی انجام می دهند.
- از الکل و مواد مخدر استفاده نمی کنند
- زیر خط فقر به سر نمی برند
- با فرزندان خود ارتباط بهتری برقرار می کنند
- از نظر جسمانی سالم تر هستند

مزایای ازدواج سالم برای مردها

تحقیقات مزایای بسیار زیادی را در مورد مردانی که در یک ازدواج سالم هستند نسبت به سایر آقایان پیدا کرده است به نمونه زیر توجه کنید
- عمر طولانی سلامت جسمانی تامین مالی اشتغال بلند مدت
- دستمزد بالا ریسک کمتر در روی آوردن به مواد مخدر مشروبات الکلی داشتن ارتباط بهتر با فرزندان احتمال کمتر به ارتکاب به جرم و جنایت. احتمال کمتر در خودکشی

مزایای ازدواج سالام برای اجتماع
زمانی که در جامعه درصد افرادی که در یک ازدواج سالم هستند بیشتر شود مزایای بی شماری به همراه آنها با اجتماع وارد می شود .
-داشتن شهروندان سالم از نظر فیزیکی
دارا بودن شهروندان سالم از نظر احساسی
بالا رفتن درصد افراد تحصیلکرده
کاهش خشونت های خانوادگی
کاهش امار جرم و جنایت
کاهش میان ارتکاب به جرم در نوجوانان و حوانان
کاهش میزان مهاجرت
افزایش ارزش دارایی های افراد
کاهش نیاز به خدمت مشاوره خانوادگی

يکشنبه 13/5/1387 - 11:39
خانواده
خداوند مهربانم سلام ...من بنده ی شرم زده و تقصیر کارت را بپذیرخدا جونم امروز خیلی دلم گرفته، خودت هم میدونی چرا ؟! چون دیگه کمتر سراغتو می گیرم چون سرگرم هیچ و پوچ دنیا شدم شاید بگی این بنده هر وقت کم میاره سراغمو می گیره اما باور کن خیلی سر درگم شدم. خدا جونم کاشکی به قدرت و حکمتت همون راهی که می دونی میون بر نزدیکی منو وتوهست را پیش روم می ذاشتی .

 خودتم می دونی یه بنده درمونده هیچ جایی امن تر از درگاه تو نداره

 خیلی وقته که دیگه فهمیدم باید حرف دلمو به خودت بگم.

 فهمیدم که شنوا تر از تو هیچ کسی نیست . خدا جونم غم تو دلم و تو فقط می تونی معنا کنینمی دونم، این عقل هم دیگه جز توجیه کارهای پوچ و اشتباه ، هیچ به قول خودت صراط مستقیمی رو برامون روشن نمی کنه .خدایا بدون که این بنده ات تو هیچ کدوم از کارای نادرستش غرضی نداشته .بدون که می خواد آسمون دلش رو صاف کنه اما به کمک تو نیاز داره .

خدای خوبم، همیشه تو شب، تو آسمون  تیره  و پر ستاره شب برات می نویسم

 اما به همین تاریکی و سیاهی زیبای شب هات قسمت می دم که آسمون دل منو صاف و روشن کنی .....!!

پروردگارا ای محبوب محبان و ای معشوق عاشقان

عارفان عاشق در تمام مسیر حیات، چشم به هم زدنی از تو غفلت نکردند و لحظه ای  بی یاد تو به سر نبردند و یار و یاوری جز تو نگرفتند و بر کسی به غیر تو تکیه نکردند و روی به سرایی جز سرای تو و کویی جز کوی عشق تو نیاوردند.ای خدا به این بنده ناچیزو از راه مانده معرفت عطا کن و بندگان پاک باخته ات را به من بنما و شناختن عاشقان سراپا محو وصالت را نصیبم کن و از باده ی محبتت به کام تشنه ی من بچشان و شمع پر نور عشقت را در خانه ی تاریک دلم روشن فرما.    الهی آمین الهی ای صفای روح و جانم                            عنایت کن که من بی خانمانم  دلم از عشق کویت شاد گردان                           ز هر قیدی مرا آزاد گردان بسوزان این دلم را در غم عشق                          روانم زنده بنما از دم عشق  

يکشنبه 13/5/1387 - 0:10
محبت و عاطفه

قلب مادر

 داد معشوقه به عاشق پیغام  ***  که کند مادر تو با من جنگ

        هر کجا بیندم از دور کند *** چهره پر چین و جبین پر آژنگ

    با نگاه غضب آلوده زند  ***  بر دل نازک من تیر خدنگ

                  از در خانه مرا طرد کند *** همچو سنگ از دهن قلماسنگ           

   مادر سنگ دلت تا زنده است  *** شهد در کام من و توست شرنگ

نشوم یک دل و یک رنگ تو را *** تا نسازی دل او از خون رنگ 

       گر تو خواهی به وصالم برسی  ***  باید این ساعت بی  خوف و درنگ 

      روی و سینه تنگش بدری  ***  دل برون آری از آن سینه تنگ 

               عاشق بی خرد ناهنجار ***  نه بل آن فاسق بی عصمت و ننگ

        حرمت مادری از یاد ببرد *** خیره از باده و دیوانه ز بنگ    

    رفت و مادر را افکند به خاک  ***  سینه بدرید و دل آورد به چنگ 

      قصد سر منزل معشوقه نمود ***  دل مادر به کف‌ش چون نارنگ 

    ازقضا خورد دم در به زمین  ***  و اندکی رنجه شد او را آرنگ

آن دل گرم که جان داشت هنوز ***  اوفتاد از کف آن بی فرهنگ    

از زمین باز چو برخاست ، نمود *** پی برداشتن دل، آهنگ            

   دید کز آن دل آغشته به خون *** آید اهسته برون این آهنگ     

         آه دست پسرم یافت خراش!  ***   وای پای پسرم خورد به سنگ!  

يکشنبه 13/5/1387 - 0:7
دعا و زیارت

پیامبر فرمود:«شعبان ماه من است و ماه رمضان ماه خدا. هر کس یک روز از ماه من را روزه بگیرد، من در قیامت شفیع او خواهم بود

يکشنبه 13/5/1387 - 0:5
دانستنی های علمی

به نام خداوندگار

 

و اما بعد

حلول ماه مبارک شعبان رو به تک تک عاشقان حضرت مهدی(عج) تبریک عرض می نمایم و

از خداوندگار برای ایشان بهترین ها را طلب می نمایم.

 

"الهم عجل لولیک الفرج"

"الهم الرزقنا زیارة المهدی و شفاعة المهدی(عج)"

***دوستار دوستاران حضرت مهدی(عج)***

 

***سید رسول تنهای تنها***

 

يکشنبه 13/5/1387 - 0:4
دانستنی های علمی

آداب وضو و غسل پیامبر(ص):
شیخ کلینی از زراره نقل می کند که امام باقر(ع) فرمود:
آیا برای شما کیفیت وضوی پیامبر(ص) را نقل ننمایم؟ عرض کردیم: آری، نقل کنید. حضرت دستور داد که قدحی از آب حاضر کنند و آن را جلو روی خود گذارد سپس آستین های خود را تا آرنج بالا زد و سپس کف دست راست خود را در آب وضو فرو برد و سپس فرمود: در صورتی که دست پاک باشد باید چنین کرد. سپس مشت خود را پر از آب کرد و بر پیشانی خود ریخت و فرمود: « بسم الله ».
و آن آب را بر محاسن خود جاری ساخت و سپس دست خود را بر صورت و پیشانی خود کشید. سپس دست چپ خود را پر از آب کرد و بر روی آرنج دست راست خود ریخت و آن را بر ساق دست خود کشید، آنگاه آب تا سر انگشتانش جاری شد. سپس دست راست خود را پر از آب کرد و برآرنج دست چپ ریخت و بر ساق دست چپ خود کشید تا آن گاه آب بر اطراف انگشتانش جاری گشت و سپس جلو سر خود و پشت پاهای خود را با باقیمانده ی تری دست راست و دست چپ خود مسح کشید.
راوی می گوید: حضرت باقر(ع) فرمود:
خداوند یگانه است و طاق را دوست دارد، پس سه مشت آب برای تو کافی است، یکی برای صورت و دو تا برای دست های چپ و راست و با رطوبت دست راست پیشانی خود را و از باقیمانده ی رطوبت دست راست پشت پای راست و از باقیمانه ی رطوبت دست چپ پشت پای چپ را مسح می نمایی.
زراه می گوید: ابو جعفر(ع) فرمود:
شخصی از امیرمؤمنان (ع) در باره وضو پیامبر(ص) سؤال کرد. حضرت درست این جریان را برای او نقل فرمود.۲۴
نماز پیامبر(ص):
شیخ طوسی ازعلی بن حاتم ازاحمد بن علی ازمحمد بن ابی صهبان از محمد بن سلیمان نقل می کند که گفت: برخی از اصحاب ما متفق هستند که این حدیث از یونس بن عبدالرحمن ازعبدالله بن سنان از حضرت صادق (ع) است و صباح الحذاء ازاسحاق بن عمار از ابوالحسن (ع) و سماعة بن مهران از حضرت صادق (ع) است.
محمد بن سلیمان می گوید: ازحضرت رضا (ع) راجع به این حدیث سؤال کردم، حضرت آن را برای من بیان فرمود. اینان گفتند:
ما از چگونگی نماز پیامبر(ص) در ماه مبارک رمضان پرسیدیم همگی گفتند که:
چون شب اول ماه مبارک رمضان فرا می رسد، پیامبر نماز مغرب و سپس چهار رکعت نافله را پس از آن می خواند وسپس هشت رکعت دیگر بر آن می افزود و وقتی نماز عشا را به پایان می رساند، دو رکعت نشسته نافله آن را می خواند و سپس می ایستاد و دوازده رکعت نماز میخواند و وارد منزل خود می گردید. پس وقتی که مردم چنین صحنه ای را می دیدند به پیامبر(ص) می نگریستند که در ماه مبارک رمضان بیشتر نماز می گزارند، و از آن حضرت علت را می پرسیدند. حضرت می فرمود:
این نمازها را به خاطر برتری ماه مبارک بر سایر ماه ها خواندم. و چون شب فرا می رسید حضرت می ایستاد و مردم پشت سر او صف می کشیدند و حضرت به آنها می فرمود:
ای مردم! این نماز نافله است و نباید نافله را به جماعت خواند. پس هر کدام از شما فرادای نماز بخوانید و به آنچه که خداوند در قرآن گفته است، معتقد باشید و بدانید که نماز نافله به جماعت خوانده نمی شود.
پس مردم متفرق شده و هر کدام به تنهایی نماز خود را می خواندند وقتی که شب نوزده ماه مبارک رمضان فرا می رسید هنگام غروب خورشید غسل می کرد و نماز مغرب را می خواند و سپس چهار رکعت نماز مانند شب های قبل بعد از مغرب می خواند و به منزل خود بر می گشت.
و وقتی که بلال نماز عشا را اعلام می کرد، حضرت از منزل خارج شده و با مردم نماز جماعت می گزارد و وقتی که می خواست نافله بخواند ابتدا دو رکعت نشسته مانند هر شب می خواند وسپس بر می خواست و صد رکعت نماز می گزارد که هر رکعت فاتحة الکتاب و ده مرتبه قل هو الله احد می خواند و وقتی که از نماز خارج می شد نمازهایی را که هر شب در انتهای شب می خواند و نیز نماز وتر را انجام می داد. و در شب بیستم ماه مبارک رمضان درست مثل شب های دیگر ماه مبارک عمل می کرد.
هشت رکعت بعد از مغرب و دوازده رکعت بعد از عشا می خواند و در شب بیست و یکم ماه مبارک رمضان هنگام غروب آفتاب غسل می کرد و مانند شب نوزدهم ماه مبارک نمازمی خواند و در شب بیست و دوم ماه مبارک به نمازهای خود می افزود. یعنی هشت رکعت پس از مغرب و بیست و دو رکعت پس از نماز عشا [ به عنوان نافله ] به جای می آورد.
و در شب بیست و سوم ماه مبارک هنگام غروب آفتاب غسل کرده و اعمال شب بیست و یکم را انجام می داد. نامبردگان گفته اند: راجع به نمازهای پنجاه رکعتی (نوافل یومیه) درماه مبارک رمضان پرسیدند. فرمود: پیامبر(ص) نمازهای شب های ماه مبارک را به اضافه نوافل پنجاه رکعتی که در غیر ماه مبارک می خواند به جای می آورد و به هیچ وجه چیزی از آن پنجاه رکعت نمی کاست.

شنبه 12/5/1387 - 11:8
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته