• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 6910
تعداد نظرات : 98
زمان آخرین مطلب : 3386روز قبل
سلامت و بهداشت جامعه
وزارت بهداشت می‌گوید با واردات داروهای مورد نیاز از هند و کره‌جنوبی، کمبود دارو در ایران جبران می‌شود
معاون سازمان غذا و دارو با اشاره به ارزان‌تر بودن داروهای تولیدی در کشورهای آسیای شرقی، از افزایش واردات دارو از هند و کره خبر داد و گفت: فعلا دارویی از چین وارد نمی‌کنیم، اما ۹۰ درصد مواد اولیه دارویی از هند و چین وارد می‌شود.

شمس‌علی رضازاده به این نکته مهم هم اشاره کرد که با توجه به هزینه کمتر داروهای تولید شده در کشورهای آسیای‌شرقی و راحت‌تر بودن مبادلات مالی با این کشورها علاقه‌مندیم واردات دارو را از شرکت‌هایی که خودمان آنها را تائید می‌کنیم از این کشورها بخصوص هند و کره افزایش دهیم.

در همین خصوص، عباس حاجی‌آخوندی، رئیس سازمان غذا و دارو نیز در گفت و گو با جام‌جم با بیان این‌که هم اکنون حداکثر 65 قلم کمبود دارو در بازار وجود دارد، عنوان کرد: سیاست اصلی وزارت بهداشت، حمایت از تولید داخلی داروست و در وهله دوم نیز ضمن رعایت قوانین و حفظ کیفیت دارو، تلاش می‌کنیم که واردات دارو از طریق شرکت‌های خارجی انجام شود که قیمت تمام شده دارو، ارزان‌تر باشد.

این مقام مسئول تاکید کرد که با واردات داروهای مورد نیاز از این کشورها تلاش می‌کنیم که کمبود دارو در کشور را جبران کنیم.

حاجی‌آخوندی در پاسخ به این‌که آیا داروهای وارداتی از این کشورهای آسیایی، همان کیفیت داروهای استاندارد وارداتی از کشورهای توسعه یافته را داراست، تصریح کرد: داروهایی را از این کشورها وارد می‌کنیم که در 35 کشور پیشرفته دنیا، گواهی فروش داشته باشد؛ یعنی طبق قانون، محل تولید دارو مهم نیست، بلکه مهم این است که آیا این دارو در کشورهای پیشرفته، مجوز توزیع دارد یا خیر. بر همین اساس نیز داروهایی را از کشورهای آسیایی وارد می‌کنیم که مجوز فروش در اروپای غربی، استرالیا و آمریکا‌ی‌شمالی داشته باشد.

معاون سازمان غذا و دارو نیز درباره ویژگی این شرکت‌های تولیدکننده دارو اضافه کرد: این طور نیست که داروهای مورد نیاز کشور را از هر شرکتی وارد کنیم. این شرکت‌ها باید شرایط خاصی را داشته باشند و سختگیری‌های زیادی بخصوص برای تائید شرکت‌هایی که دارو از آنها وارد می‌کنیم، اعمال می‌شود.

رضازاده در گفت‌وگو با فارس یادآور شد: در مورد محصول نهایی و داروی آماده فعلا حدود ۵ درصد واردات دارو به کشور از آسیای‌شرقی و کشورهایی مثل هند یا کره است که بنا داریم این میزان را افزایش دهیم، البته این کشورها هنوز تکنولوژی داروهای پیشرفته مثل فاکتورهای خونی یا داروهای بایوتکنولوژی را ندارند، به همین علت بیشتر داروهای وارداتی ما از منابع اروپایی است که بیشتر داروهای ضدسرطان را شامل می‌شود.

این مقام مسئول تأکید کرد: فعلا واردات داروی نهایی از کشور چین نداریم، اما اگر شرکتی در این کشور باشد که تولید باکیفیت و مورد تائید سازمان غذا و داروی ایران داشته باشد، علاقه‌مندیم برای کاهش هزینه‌های بیماران از منابع مورد تائید این کشور هم واردات دارو داشته باشیم.

وی گفت: امکان افزایش واردات دارو از آسیای‌شرقی و کشورهایی مثل هند و کره تا ۱۰ یا حتی ۲۰ درصد داروهای وارداتی وجود دارد، اما این کار به صورت یکدفعه انجام نمی‌شود و سیر آن کند خواهد بود. چون باید ارزیابی دقیقی در مورد کیفیت داروهای وارداتی داشته باشیم.

معاون دارویی سازمان غذا و دارو خاطرنشان کرد: به‌هر‌حال روند افزایش واردات دارو از کشورهای آسیای‌شرقی عملیاتی شده است و داروهای ارائه شده از این کشورها برای ورود به کشور در اولویت بالاتری بررسی می‌شود.

واردات داروهای بیماران ام‌‌اس تا هفته آینده

مدیرعامل شرکت بازرگانی سهاکیش، وابسته به سازمان تدارکات پزشکی جمعیت هلال احمر از ورود نخستین محموله داروهای مورد نیاز بیماران ام‌اس درهفته آینده به کشور خبر داد.

محمد شریعتی در گفت‌وگو با ایرنا افزود: این محموله دارویی با مجوز رسمی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و به منظور درمان بیماران ام‌اس (مولیتپل اسکلروزیس) که یکی از شایع‌ترین بیماری‌های سیستم اعصاب مرکزی (مغز و نخاع) است وارد کشور خواهد شد.

وی همچنین درباره داروی ناتالی زوماب با نام تجاری تای صبری که بهترین داروی تزریقی برای درمان بیماری ام‌اس است، گفت: برای واردات این دارو یک برنامه‌ریزی ویژه‌ای را در دستور کار قرار دادیم که براساس نیازی که انجمن ام‌اس اعلام می‌کند این دارو وارد کشور می‌شود.

شریعتی از کاهش زمان خرید و واردات دارو در شرکت بازرگانی سهاکیش، وابسته به سازمان تدارکات پزشکی جمعیت هلال‌احمر خبر داد و افزود: تاکید مسئولان جمعیت هلال‌احمر بر خرید محصولات باکیفیت و با قیمت‌های مناسب از طریق حذف واسطه‌ها، توزیع سریع دارو و تجهیزات پزشکی مورد نیاز مردم است و به همین منظور در سال ۹۲ برنامه‌های ویژه‌ای برای تحقق این موضوع داریم.

کمبود 150 قلم دارو در بازار

با وجود این‌که وزارت بهداشت مدعی است هم‌اکنون حداکثر 65 قلم کمبود دارو در بازار وجود دارد و سایر آمار کمبودهای دارو متعلق به ماه‌های گذشته است، رئیس سازمان نظام پزشکی کشور در مورد کمبودهای دارویی کشور گفت: اگرچه آمار دقیقی در این زمینه موجود نیست، اما از 500 قلم داروی موجود در سطح بازار به نظر می‌رسد 150 قلم دارو با کمبود مقطعی مواجه باشد.

علیرضا زالی افزود: به عنوان مثال در حوزه مغز و اعصاب بسیاری از داروهای ضروری این حوزه یا بسختی تهیه می‌شود، یا به اندازه کافی در اختیار بیماران وجود ندارد و باید تأمین این قبیل داروها در اولویت اساسی نظام سلامت قرار گیرد.

وی گفت: شاید لازم باشد برای حل این مشکل در قالب طرح و لایحه تسهیلات مالی و اعتباری جدیدی با استفاده از ذخایر ارزی برای تامین داروها شکل بگیرد.

زالی یادآور شد: اگرچه تاکنون 650 میلیون دلار در بحث ارز مبادلاتی صرف شده، اما علاوه بر در دسترس نبودن و کمبود مقطعی دارو، بحث گران شدن این داروها نیز مطرح شده است.

رئیس سازمان نظام پزشکی کشور گفت: زمانی که در سال‌های گذشته از ارز مرجع استفاده می‌کردیم نیز سومین بار هزینه در سبد خانواده دارو بوده است، در نتیجه باید توجه ویژه‌ای به این حوزه شود.


پنج شنبه 20/4/1392 - 0:5
رمضان
ادارات دولتی و سیستم بانکی با آغاز ماه مبارک رمضان ساعت کاری خود را تغییر دادند
بانک ها و ادارات دولتی از امروز و با آغاز ماه مبارک رمضان ساعات کاری خود را کاهش می دهند.

به گزارش جام جم، پایگاه اطلاع‌رسانی دولت در اطلاعیه‌ای که بعد از ظهر دیروز منتشر کرد، تصمیم دولت در زمینه تغییر ساعات فعالیت اداری کشور در خلال این ماه را تشریح و اعلام کرد: در همه استان‌ها به استثنای تهران، فعالیت اداری، صبح‌ها با یک ساعت تاخیر شروع و در بعدازظهر نیز یک ساعت و نیم زودتر خاتمه می‌یابد.

در تهران هم ساعت شروع فعالیت اداری ساعت 9 صبح و ساعت پایان کار، 14 و 30 دقیقه تعیین می‌شود.

همچنین هرگونه فعالیت فوق برنامه قبل یا بعد از پایان ساعت کار انجام می‌شود و در عین حال ساعات کار ادارات و بانک‌ها در روزهای نوزدهم و بیست و سوم ماه رمضان با یک ساعت تاخیر نسبت به دیگر روزهای ماه مبارک رمضان شروع خواهد شد.

براساس این تصمیم، بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران هم موظف شد ساعت فعالیت بانک‌ها را به‌گونه‌ای تنظیم کند که آغاز آن حداقل 30 دقیقه قبل از شروع به کار ادارات و سازمان‌ها باشد.

همچنین براساس تصمیم هیات وزیران برنامه‌ریزی ایاب و ذهاب کارکنان باید به طوری تنظیم شود که راس ساعت مقرر در محل کار حضور داشته و در پایان راس ساعت معین محل کار خود را ترک کنند.

کسری کار ناشی از اجرای این تصویب‌نامه در ماه مبارک رمضان نیز درخصوص کارکنان مشمول دورکاری در چارچوب آیین‌نامه مربوط و با رعایت سقف مقرر در قانون 44 ساعت در هفته از طریق انجام دورکاری و درخصوص سایر کارکنان از طریق مفادقانون مدیریت کشوری جبران می‌شود.

ضوابط کار بانک‌ها

همچنین بانک مرکزی هم طی بخشنامه‌ای به مدیران عامل بانک‌های دولتی اعلام کرد: ادارات و واحد‌های ستادی بانک‌ها در تمامی استان‌ها به استثنای تهران، فعالیت اداری را صبح‌ها با یک ساعت تاخیر شروع و بعد از ظهر نیز 1.5 ساعت زودتر خاتمه دهند.

همچنین ادارات و واحد‌های ستادی بانک‌های دولتی دراستان تهران، فعالیت اداری خود را ساعت 9 صبح شروع و ساعت 14 و 30 دقیقه خاتمه دهند.

براساس این اطلاعیه تمامی شعب و واحد‌های اجرایی بانک‌های دولتی در تهران و سایر استان‌ها، نیم ساعت زودتر از ادارات و واحد‌های ستادی شروع به کارمی‌کنند.

ساعات کار تمامی شعب و واحد‌های تابعه بانک‌های دولتی در روز‌های نوزدهم و بیست و سوم ماه مبارک رمضان نیز با یک ساعت تاخیر نسبت به سایرروزهای ماه مبارک رمضان آغاز خواهد شد.

چندگانگی ساعات کار بانک‌ها

این گزارش می‌افزاید: با این حال، ساعات کار بانک‌های دولتی و خصوصی با یکدیگر یکسان نیست و هر بانک ساعات کار و ضوابط کاری متفاوتی را برای کارکنان خود ابلاغ کرده است. به این ترتیب به نظر می‌رسد مشتریان هر بانک باید با نگاهی به ساعات کاری جدید بانک خود به تنظیم برنامه روزانه مالی خود اقدام کنند.


پنج شنبه 20/4/1392 - 0:5
اقتصاد
2 هفته قبل مجوز ورود خودرو به ورزشکاران برتر تصویب شد
مصوبه اخیر هیات وزیران درباره اعطای امتیاز واردات خودرو بدون پرداخت حقوق گمرکی به ورزشکاران کشور با انتقادهای گسترده ای مواجه شده است.

به گزارش خبرنگار ما، با این‌که پرداخت پاداش کافی به قهرمانان ورزش کشور یک ضرورت است، اما تغییرات اخیری که در رویه اعطای پاداش‌ها در مراسم تقدیر از تیم ملی فوتبال داده شد، به نوعی نظم این امر را بهم ریخته و احتمال دارد تبعات مختلفی به دنبال داشته باشد.

براین اساس، تاکنون سقف پاداش پرداختی به ورزشکاران 150سکه بود که این امر با قیمت متوسط سکه بهار آزادی 1.1 میلیون تومانی معادل 165 میلیون تومان می‌شود، حداکثر سقف پاداشی که برای دریافت عالی‌ترین نشان کشور ـ نشان عالی استقلال و آزادی ـ به دریافت‌کننده پرداخت می‌شود،200سکه بهار آزادی معادل 220میلیون تومان است.

اما بررسی‌ها نشان می‌دهد امتیاز اخیری که دولت به ورزشکاران داد میلیون‌ها تومان سود یکشبه و بادآورده به دنبال دارد؛ سودی که توقع اختصاص آن از سوی سایر افتخارآفرینان غیرورزشی مانند رشته‌های علمی، فرهنگی و هنری و نخبگان نیز می‌رود. حال اگر این امتیاز به سایرین داده نشود نوعی سرخوردگی و ناامیدی شکل می‌گیرد و احساس تبعیض ایجاد می‌شود، اگر هم در نهایت برای راضی کردن همه افتخارآفرینان، تخصیص این امتیاز گسترده و گسترده‌تر شود میلیاردها تومان بودجه و حقوق بیت‌المال به گروه معدودی تعلق گرفته و باعث نارضایتی عمومی می‌شود، چرا که تخصیص این امتیاز باعث بخشیدن حقوق عمومی و درآمد گمرکی دولت به اشخاص خاصی شده و سایرین را از دسترسی به آن محروم می‌کند. ورود گسترده خودروهای خاص و بلامجوز از نظر قانونی و گسترش چشم و همچشمی و آشکارتر شدن اختلافات طبقاتی و تحریک افکار عمومی از این طریق از دیگر مضرات واگذاری چنین امتیازی محسوب می‌شود.

سودهای میلیارد تومانی

بررسی‌ها نشان می‌دهد واگذاری امتیاز نامحدود واردات هر خودرو به کشور بدون پرداخت هیچ‌گونه حقوق گمرکی میلیاردها تومان سود بادآورده نصیب شخص می‌کند؛ سودی که در واقع از جیب گمرک و حقوق عمومی پرداخت شده است.

روش معمول واردات خودرو به کشور این است که اولا واردات هر خودرویی به کشور آزاد نیست و خودروهای وارداتی باید حتما نمایندگی معتبر برای ارائه خدمات پس از فروش و تامین قطعات یدکی داشته باشد، لذا خودروهای خاص که مثلا تعداد محدودی از آن تولید شده، نمی‌تواند وارد کشور شود. دیگر این که باید 45 درصد تعرفه واردات خودرو و 10 درصد سایر عوارض قانونی و شماره‌گذاری خودروها پرداخت شده باشد، لذا قیمت تمام شده واردات آن از اصل قیمت خودرو بسیار ارزان‌تر است. به علاوه وقتی این خودروها وارد کشور می‌شود، رقابت خریداران بر سر آن باعث می‌شود قیمت داخل آن گاه تا ده‌ها برابر ارزش واقعی خودرو نیز افزایش یابد.

مجموع این مسائل، امتیازاتی است که مجوزی ویژه به ورزشکاران می‌دهد و باعث می‌شود آنان یکشبه میلیاردها تومان سود ببرند. به عنوان مثال یک ورزشکار می‌تواند به یک واردکننده خودرو مراجعه کرده و امتیازش را یک میلیارد تومان بفروشد و کنار برود، آنگاه آن واردکننده می‌تواند با آن امتیاز خودروهایی چون لامبورگینی، فراری، رولزرویس، خودروهای خاص آمریکایی و هر خودروی دیگری را که مثلا یک دستگاه از آن در کشور موجود است وارد کرده و به هر قیمتی که می‌خواهد به ثروتمندان بفروشد. این یکی از راه‌های ساده‌ای است که می‌تواند سود میلیاردی به جیب شخص واریز کند.

یکی از واردکنندگان خودرو در این باره به ایسنا می‌گوید: طبق قانون ورود هر خودروی خارجی به کشور باید در چارچوب مقررات مربوط از جمله داشتن نمایندگی فروش و خدمات پس از فروش در ایران صورت گیرد.

وی با بیان این‌که با مجوز صادر شده، فوتبالیست‌ها می‌توانند خارج از شمول این مقررات هر خودروی دلخواه مانند فراری، لامبورگینی و رولزرویس را وارد کنند، خاطرنشان می‌کند: بنابراین با توجه به آن‌که خودروهایی که این‌گونه وارد کشور می‌شود، تک بوده و نمونه مشابه آنها در داخل کشور وجود ندارد، دارای ارزش بسیاری برای خریداران خواهد بود.

به گفته وی، سال گذشته یک دستگاه خودروی فراری قرمزرنگ که وارد کشور شده بود به قیمت حدود سه میلیارد تومان به فروش رسید؛ در حالی که با توجه به قیمت 160 هزار یورویی این خودرو و با توجه به نرخ روز یورو، قیمت تمام‌شده واردات این خودرو حدود یک میلیارد تومان بوده است که نشان‌دهنده سود حدود دو میلیارد تومانی واردکننده آن است.

در این شرایط فوتبالیست‌ها برای کسب حداکثر سود از واردات خودرو باید گران‌قیمت‌ترین خودروها را وارد کشور کنند. هم‌اکنون قیمت روز خودروهایی چون فراری و لامبورگینی با توجه به مدل‌های مختلف آن بین 160 تا 250 هزار یوروست، بنابراین با توجه به تعرفه و با احتساب نرخ ارز، هزینه واردات این خودروها بین یک تا یک میلیارد و 700 میلیون تومان خواهد
بود.

این در حالی است که به گفته فعالان بازار خودرو چنین خودروهایی در صورت واردات با توجه به تک بودن آنها در کشور ارزشی بین سه تا پنج میلیارد تومان خواهند داشت.

یکی از فعالان بازار خودرو درباره نحوه تعیین قیمت چنین خودروهایی می‌گوید: اصولا خودروهایی که تعداد بسیار محدود و حتی گاهی یک دستگاه از آنها در کشور وجود دارد، خودروهای «بی‌قیمت» هستند به این معنی که قیمت این خودروها نه‌براساس فرمول هزینه تمام شده واردات به اضافه سود، بلکه براساس توافق بین خریدار و فروشنده تعیین می‌شود.

به گفته وی، در حال حاضر در صورت واردات خودروهایی چون فراری یا لامبورگینی، قیمت روز این خودروها در بازار ایران بین سه تا پنج میلیارد تومان خواهد بود.

یک واردکننده خودرو در این زمینه می‌گوید: مطمئنا فوتبالیست‌هایی که از توان مالی لازم برخوردار هستند با هزینه کردن مبلغی حدود یک میلیارد تومان خودروی گران‌قیمتی را وارد کرده و با فروش آن حداقل یک‌میلیارد تومان سود نصیبشان خواهد شد.

وی در پاسخ به این پرسش ‌که فوتبالیست‌هایی که از نقدینگی لازم برای واردات این خودروها برخوردار نبوده یا تمایلی به این کار ندارند، چه باید بکنند، خاطرنشان می‌کند: احتمالا این دسته از فوتبالیست‌ها نیز حواله (امتیاز) واردات خودرو را خواهند فروخت.

این سودها درحالی نصیب ورزشکاران می‌شود که متوسط قرارداد یک فصل یک فوتبالیست در ایران حدود 700 میلیون تومان است و چنین سودهایی تفاوت درآمد را به‌ویژه با دیگر اقشار کشورنشان می‌دهد.

لذا به نظر می‌رسد دولت باید نگاه دیگری به سلیقه جدید رئیس‌جمهور انداخته و توازن ومنطق را به ارقام پاداش ورزشکاران بازگرداند.

تذکر مجلس

در همین حال برخی نمایندگان مجلس نیز نسبت به صدور چنین مجوزی اعتراض کرده و خواستار لغو آن و منطقی شدن اختصاص جوایز به ورزشکاران شدند.

این امر تا جایی پیش رفت که در جلسات اخیر مجلس تذکرهایی به وزیر ورزش و جوانان در این خصوص داده شده است.

سیدناصر موسوی‌لارگانی، نماینده فلاورجان و زهره طبیب‌زاده نماینده تهران در تذکراتی به محمد عباسی، خواستار تجدیدنظر در تصمیم صدور مجوز واردات خودروی خارجی به بازیکنان تیم ملی فوتبال و توضیح در مورد علت صدور یک چنین مجوز بی‌قیدوبندی شده‌اند.

در این باره سیدناصر موسوی‌لارگانی، عضو کمیسیون اقتصادی مجلس درخصوص این تصمیم دولت‌ گفت: پیش از این نیز دولت چنین مصوبه‌ای داشته که به موجب آن 50 میلیون تومان هدیه به ورزشکار می‌دادند؛ همچنین یک خودروی ایرانی و در کنار آن اجازه ورود یک خودرو خارجی‌ که مورد اعتراض بسیاری قرار گرفت. در این‌ که باید از ورزشکاران تقدیر کرد، شکی نیست و کسی مخالف نیست، چرا که اینها به کشور ما ارزش و اعتبار می‌دهند. اما این ‌که به بهانه‌های مختلف، خودروهای خارجی وارد کنیم، ضربه به تولید داخلی است. اگرچه باید رقابت در صنعت خودرو بیشتر از این باشد تا خودرو‌سازان به فکر افزایش کیفیت‌ تولیدات خود بیفتند.

این عضو کمیسیون اقتصادی در مورد آسیب‌هایی که این‌گونه تصمیمات به اقتصاد کشور وارد می‌کند، گفت: جوایز باید در حد وسع و توان کشور باشد. ‌شرایط کنونی و مشکلات ارزی و تحریم، باعث خروج ارز از کشور می‌شود.

نماینده مردم فلاورجان در مورد امکان ایجاد رانت و سوء‌استفاده از این‌گونه مصوبات، اظهار کرد: وقتی تعرفه گمرکی پرداخت نشود، به طور طبیعی زمینه برای ایجاد رانت‌خواری فراهم خواهد شد، چون برخی از ورزشکاران بویژه ورزشکاران رشته‌های دیگر جز فوتبال که تقریبا‌ توان مالی کمتری ‌دارند، احتمالا توان پرداخت مبلغ چنین خودروهایی را ‌نداشته باشند و حق خود را به اشخاص دیگری واگذار کنند و رانت‌هایی ایجاد شود؛ بنابراین، بهتر بود برای تشویق و هدیه به ورزشکاران کشور از تولیدات داخلی استفاده شود تا تولیدات کشورهای دیگر.

در همین حال غلامرضا کاتب، سخنگوی کمیسیون برنامه و بودجه مجلس هم با اشاره به جوایز تعیین‌شده برای افتخارآفرینان ورزشی، به خبرنگار ما گفت: گرچه تشویق منطقی از ورزشکاران امری شایسته و بجاست، اما افراط و تفریط نه‌تنها در این زمینه، بلکه در هر اقدامی ناپسند است و عواقب بدی به دنبال خواهد داشت.

او خاطرنشان کرد: در هیچ جای دنیا اعطای این چنین جوایزی به ورزشکاران، آن هم در این مرحله یعنی موفقیت در راهیابی به جام جهانی مرسوم نیست.

این نماینده مجلس ضمن اشاره به عواقب اقتصادی این امر از جمله هجوم دلالان برای ارتباط با ورزشکارانی که برای دستیابی به این موفقیت سال‌ها تلاش کرده‌اند، گفت: این اقدام همچنین می‌تواند اثرات اجتماعی بدی را برای کشور به دنبال داشته باشد و از سوی دیگر توقعات مردم را برای کسب موفقیت‌های چشمگیر ورزشکاران بشدت افزایش دهد؛ در این شرایط اگر این موفقیت‌ها حاصل نشود، ناامیدی زیادی بر جامعه حاکم خواهد شد.

جالب اینجاست در کامنت‌ها و نظراتی که اکثر کاربران اینترنت در سایت‌های مختلف درباره رانت خودرویی ورزشکاران گذاشته‌اند نیز با تخصیص این امتیاز مخالفت شده و درخواست لغو آن ارائه شده است.

جام جم

پنج شنبه 20/4/1392 - 0:3
ورزش و تحرک
خیلی امیدواریم هم اسپانسرها جلو بیایند و هم دولت بودجه‌ای برای ما تصویب کند
رئیس فدراسیون فوتبال تاکید کرد چنانچه وعده‌های دولت برای تامین بخشی از هزینه‌های آماده‌سازی تیم ملی برای جام‌جهانی تامین نشود، ناگزیر است روی برخی برنامه‌های کارلوس کرش قلم قرمز بکشد.

علی کفاشیان در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به دیدار فوتبالیست‌ها با محمود احمدی‌نژاد، رئیس جمهوری گفت: در این جلسه رئیس‌جمهور تاکید کرد در صورت ارائه برنامه توسط فدراسیون فوتبال مبلغی در اختیار فدراسیون قرار می‌گیرد تا به خاطر جابه​جایی دولت‌ها زمان برای آماده‌سازی تیم ملی به هدر نرود.

وی افزود: ما برنامه‌ای دادیم که یکی شامل حقوق کادر فنی بود که مبلغ قابل توجهی به آن اختصاص دارد و دیگری هزینه‌های ارزی برای اردوها در اروپا،‌ آمریکای جنوبی، برزیل، ‌آفریقا و... است. قطعا تیم‌های بزرگ کمتر راغب هستند به اینجا بیایند و حضور ما در کشورهایشان هم مشمول هزینه می‌شود.

تیم‌های خوب هم برای بازی با ما پولی نمی‌دهند و این ما هستیم که باید به آنها پول بدهیم. اینها یک برآورد ارزی و یک برآورد ریالی دارد. ما نمی‌توانیم تمام سرمایه فدراسیون را برای این کار بگذاریم چون بالاخره تیم‌های ملی دیگری هم داریم.

کفاشیان تصریح کرد: واقعا اگر دولت به ما این پول را ندهد و در بودجه فدراسیون دیده نشود، ما برنامه‌ها را ضعیف می‌کنیم و از کرش می‌خواهیم کوتاه بیاید چون نمی‌توانیم از تیم‌های دیگر کم بگذاریم. اما خیلی امیدواریم هم اسپانسرها جلو بیایند و هم دولت بودجه‌ای برای ما تصویب کند.

از شهریور باید کارمان شروع شود و باید از الان این پول را در اختیار ما بگذارند، چون حالا تا دولت جدید بیاید، وزیر سر کار بیاید، بودجه جدید وسط بیاید، وزیر توجیه شود و... کمی طول می‌کشد. رئیس فدراسیون فوتبال خاطر نشان کرد: برآورد مالی ما در مجموع حداقل 30 میلیارد تومان است که می‌تواند تا 50 میلیارد تومان هم باشد.


پنج شنبه 20/4/1392 - 0:1
سينمای ایران و جهان

در مراسمی با حضور علی دارابی، معاون صدا و سیما در امور تلویزیون و فرمانده ناجا از عوامل سریال هوش سیاه قدردانی شد.

به گزارش روابط عمومی سیما در این مراسم، دارابی از تولید بیش از 30 سریال و 110 تله فیلم پلیسی در دوران ریاست مهندس ضرغامی خبر داد. وی در بخش دیگری از سخنان خود جذابیت را از ویژگی‌های سریال پلیسی دانست و گفت: اکنون ‌دوران جنگ نرم را پیش رو داریم. استکبار جهانی تلاش می‌کند با استفاده از ابزارهای گوناگونی مانند تبلیغات و عملیات روانی به جنگ ارزش‌ها برود. آنها با وجود ادعای آزادی بیش از 20 بار شبکه‌های صداوسیما را قطع کرده‌اند.

وی با قدردانی از تلاش نیروی انتظامی در ساخت سریال هوش سیاه گفت: اگر همراهی و مساعدت دوستانمان در نیروی انتظامی نبود امکان تولید سریالی با این ویژگی نبود.

سردار احمدی مقدم در این مراسم خواستار پخش مجدد سریال هوش سیاه شد و گفت: از آنجا که این سریال در آستانه انتخابات یازدهم ریاست‌جمهوری پخش شد و تمرکز مردم بیشتر روی مناظره‌ها و تبلیغات ریاست‌جمهوری بود به همین دلیل از مدیران تلویزیون می‌خواهم نسبت به بازپخش این مجموعه اقدام کنند. فرمانده نیروی انتظامی اظهار امیدواری کرد فصل سوم این سریال نیز تولید شود. مسعود آب‌پرور، کارگردان مجموعه هوش سیاه با تبریک به گروه سازنده سریال هوش سیاه گفت: باید از رسانه ملی برای شجاعتش در ورود به عرصه‌های جدید تشکر کرد.


پنج شنبه 20/4/1392 - 0:0
سينمای ایران و جهان

تهیه‌کننده و کارگردان «استاد همه چی دون» گفت: این برنامه عروسکی در هر قسمت به سوالات علمی بچه‌ها در حوزه‌های مختلف پاسخ می‌دهد.

کیهان شادور به روابط عمومی شبکه دو گفت: استاد همه چی دون نام عروسکی است که به همراه دستیارش، پیمان هر بار به یک سوال که از آزمایشگاه آنها شروع می‌شود و به فضای مستند علمی می‌رسد، پاسخ می‌دهد.

این تهیه‌کننده گفت: شاید بتوان گفت این برنامه یک دایره‌المعارف مصور کودکانه است که در آن توجه ویژه‌ای به مسائل علمی می‌شود. سعی می‌کنیم با زبانی کودکانه مفاهیم سخت علمی مثل این ‌که خورشید کی تمام می‌شود، کهکشان راهی شیری چیست، پاراگلایدرها چطور پرواز می‌کنند و موارد دیگر را برای بچه‌ها توضیح دهیم.

وی تصریح کرد: این برنامه به سفارش گروه کودک و خردسال شبکه دو، در 52 قسمت 15 ـ 10 دقیقه‌ای تولید شده و شنبه تا چهارشنبه ساعت 16 و 35 دقیقه پخش می‌شود.

صداپیشگی عروسک «استاد همه چی دون» را محمد بحرانی به عهده دارد و پیمان فاطمی نیز نقش دستیار این عروسک را ایفا می‌کند.


پنج شنبه 20/4/1392 - 0:0
حقوق

دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: نوع سیاست‌های آمریکا در منطقه نشان می‌دهد که با وحدت، ثبات و پیشرفت در جهان اسلام مخالف است.

به گزارش دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی، سعید جلیلی دیروز در دیدار ارشاد احمدی، قائم‌مقام و معاون سیاسی وزیر امور خارجه افغانستان افزود: توصیه همیشگی ما به کشورهای منطقه این بوده که آمریکا قابل اعتماد نیست. جلیلی افزود: برای جامعه جهانی بخصوص مردم افغانستان تا مصر بیش از همیشه دروغ بودن ادعاهای آمریکا در مخالفت با تروریسم و حمایت از دموکراسی به اثبات رسیده است.

دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: حمایت از تروریسم و مبارزه با دموکراسی، دو ستون اصلی سیاست آمریکایی‌ها در منطقه بوده است.

جلیلی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به موارد مشترک عمیق فرهنگی دو ملت ایران و افغانستان و ابراز خرسندی از روند رو به رشد ثبات و مردم‌سالاری در افغانستان، بر لزوم تقویت مناسبات دو کشور در زمینه‌های مختلف تاکید کرد.

قائم‌مقام وزیر امور خارجه افغانستان نیز در این دیدار از حمایت‌های دولت و ملت ایران از مردم افغانستان در سال‌های اخیر، تشکر کرد.


پنج شنبه 20/4/1392 - 0:0
اخبار

سومین جشنواره جوانه رادیو جوان امسال به همت معاونت صدای سازمان صداوسیما و شبکه رادیویی جوان به شکل بین‌المللی برگزار می‌‌شود. قرار است پنج نفر از برگزیدگان این جشنواره با رادیو جوان همکاری کنند.

به گزارش جام‌جم، نشست خبری این جشنواره دیروز با حضور بهنام احمدپور، مدیر رادیو جوان و مدیران گروه این شبکه رادیویی در استودیو یک ساختمان شهدای رادیو برگزار شد.

احمدپور درباره جشنواره جوانه گفت: امسال جشنواره جوانه بین‌المللی می‌شود. تفاوت عمده این جشنواره با دیگر جشنواره‌های رادیویی و تلویزیونی در این است که شنوندگان برنامه‌سازی می‌کنند و توانمندی‌هایشان را نشان می‌دهند.

وی افزود: در سومین جشنواره جوانه 36 برگزیده در بخش‌های بین‌الملل و داخلی معرفی خواهیم کرد. امسال در این جشنواره یک بخش ویژه خواهیم داشت که برنامه‌سازان حرفه‌ای می‌توانند در آن شرکت کنند. البته ممنوعیتی هم برای حضور برنامه‌سازان آماتور نیست. موضوع این بخش جوان و معنویت با رویکرد نماز است.

مدیر رادیو جوان درباره بخش‌های داخلی جشنواره گفت: این بخش شامل برنامه‌سازی رادیویی، آنونس و قطعه موسیقی است. بخش‌های غیرشنیداری عبارت است از: داستانک، شعر، ایده برنامه، وبلاگ و متن رادیویی. همچنین در بخش بین‌الملل آثار صوتی پذیرفته می‌شود. سایت جشنواره جوانه فعال است. علاقه‌مندان می‌توانند آثارشان را از اول شهریور ارسال کنند. مهلت ارسال آثار تا اول آبان است و بیست و ششم دی امسال مراسم اختتامیه جشنواره جوانه برگزار می‌شود.

وی در پایان گفت: در دوره قبلی بنا به دستور آقای صوفی، پنج نفر از برگزیدگان جشنواره جوانه بعد از گذراندن کلاس‌های فشرده باشگاه رادیویی جوان مشغول به کار در رادیو جوان شدند. از این تعداد چهار نفر از استان‌ها انتخاب شدند. امسال هم این روش را ادامه خواهیم داد و پنج نفر از برگزیدگان جذب رادیو جوان می‌شوند.


چهارشنبه 19/4/1392 - 23:59
اخبار

رئیس جشنواره موسیقی مقاومت با بیان این‌که اثر غیرمرتبط با مقاومت در این دوره از جشنواره اجرا نمی‌شود، از حضور تونس، مصر، لبنان، عراق و سوریه به عنوان گزینه‌های دعوت شده برای شرکت در پنجمین جشنواره موسیقی مقاومت نام برد.

به گزارش جام‌جم، نشست خبری پنجمین جشنواره موسیقی مقاومت با حضور علیرضا پاشایی، رئیس این دوره از جشنواره و مدیر دفتر موسیقی ارشاد، محمد گلریز، دبیر جشنواره و بابک رضایی، دبیر اجرایی آن دیروز در تالار وحدت برگزار شد.

محمد گلریز با تشریح برنامه‌های پنجمین جشنواره موسیقی مقاومت گفت: این دوره از جشنواره، چهارشنبه بیست‌وسوم مرداد همزمان با روز مقاومت اسلامی در تهران آغاز به کار می‌کند و مراسم اختتامیه آن هم شنبه بیست‌وششم مرداد همزمان با روز بازگشت آزادگان خواهد بود. گلریز افزود: بیست‌وسوم مرداد همزمان با افتتاحیه این دوره از جشنواره، گروه سرود صد نفره خانه سرود در بهشت زهرا به اجرای آثار فاخر مقاومت خواهند پرداخت و پس از زیارت مرقد حضرت امام و تجدیدمیثاق با آرمان‌های بنیانگذار انقلاب اسلامی شاهد اجرای برنامه‌های متنوع موسیقی مقاومت در سالن‌های وحدت، حوزه هنری، باغ موزه دفاع مقدس، برج میلاد، تالار رودکی و اریکه‌ایرانیان خواهیم بود.

در این نشست علیرضا پاشایی نیز با بیان این‌که موسیقی نواحی، آبشخور موسیقی کشور ماست و در اولویت قرار دارد، گفت: جایگاه این موسیقی در جشنواره مقاومت نمایان است و استان‌هایی که این خاستگاه را داشته باشند، دعوت به همکاری می‌شوند.


چهارشنبه 19/4/1392 - 23:53
اقتصاد

با عرضه سهام شرکت سرمایه‌گذاری نفت و گاز و پتروشیمی تأمین، ده هزار میلیارد تومان به ارزش بازار افزوده شد.

به گزارش روابط عمومی بورس تهران، حسن قالیباف‌اصل، مدیرعامل شرکت بورس اوراق بهادار با بیان این مطلب افزود: دیروز 5 درصد از سهام سرمایه‌گذاری نفت و گاز و پتروشیمی تأمین معادل یک میلیارد و 450 میلیون سهم عرضه شد و هر سهم این شرکت برابر با 350 تومان قیمت خورد. به این ترتیب حدود 500 میلیارد تومان سهام شرکت تامین تاپیکو در بازار معامله شد.

وی با اشاره به این‌که سرمایه شرکت نفت و گاز و پتروشیمی تأمین 2900 میلیارد تومان است، تصریح کرد: با توجه به قیمت بازار، ارزش این شرکت ده هزار میلیارد تومان تعیین شد. قبل از این عرضه، ارزش بازار 258 هزار میلیارد تومان بود که با احتساب این عرضه، ارزش بازار به 268 هزار میلیارد تومان رسید.

قالیباف‌اصل افزود: سرمایه‌گذاری نفت و گاز و پتروشیمی تأمین تاپیکو که متعلق به شرکت سرمایه‌گذاری شستا است،‌ به عنوان یک شرکت بخش خصوصی عرضه شد.

وی تاکید کرد: با توجه به تعهد سهامدار عمده 5 درصد سهام تامین تاپیکو روز گذشته عرضه شد و بقیه به صورت تدریجی و با توجه به کشش بازار عرضه می‌شود.

قالیباف‌اصل ادامه داد: شرکت تامین تاپیکو از نظر ارزش بازار در رتبه هفتم قرار گرفت؛ ضمن این‌که با عرضه این شرکت، تعداد شرکت‌های حاضر در بورس اوراق بهادار تهران به 317 شرکت رسید.


چهارشنبه 19/4/1392 - 23:48
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته