• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 182
تعداد نظرات : 128
زمان آخرین مطلب : 4199روز قبل
تاریخ
 - ماکسیمیلیان دوم، حکمران امپراتوری روم شد.
  • ۱۹۷۸ - لوئیز جوی براون، نخستین جنین انسان آزمایشگاهی و حاصل تلقیح مصنوعی، به دنیا آمد.
يکشنبه 25/7/1389 - 14:31
تاریخ
 - سیمون بولیوار (در تصویر) در خانواده‌ای اشرافی در کاراکاس دیده به جهان گشود.
يکشنبه 25/7/1389 - 14:26
تاریخ
:روز انقلاب در مصر

۲۴ ژوئیه:

منبعhttp://www.bio-zist.blogfa.com/

يکشنبه 25/7/1389 - 14:20
تاریخ
يکشنبه 25/7/1389 - 14:13
تاریخ

روز مبعث در جهان اسلام

بریتیش کلمبیا (در نقشه) به عنوان ششمین استان کانادا به کنفدراسیون کانادا پیوست.

روز بعد: ۲۱ ژوئیه – روز قبل ۱۹ ژوئیه

bio-zist.blogfa

 

يکشنبه 25/7/1389 - 12:44
تاریخ

روز شهید در برمه

 

۱۸۳۹ - پل سزان نقاش امپرسیونیست فرانسوی متولد شد

http://www.bio-zist.blogfa.com/

يکشنبه 25/7/1389 - 12:35
دانستنی های علمی

فاشیسم (Fascisme) نام مسلک و مکتب سیاسی و طرز حکومتی است که در فاصله جنگ جهانی اول و دوم در آلمان و ایتالیا حکمفرما بود و به طریق استبداد و دیکتاتوری فرمانروایی می‌کرد.

فاشیسم، برنامه‌ای است که به منظور برپا کردن تمرکز حکومت ملی مطلقه یا سیاست و روش خشک و خشن ملی اجرا می‌شود و برای عملی کردن آن رژیم در زمینه‌های صنعتی، تجاری و مالی همراه زور و تعدی نسبت به مخالفان طرح‌ریزی شده و به اجرا درمی‌آید. اصول ضداشتراکی حزب فاشیست‌ ایتالیا به وسیله موسولینی[1] در 1919 پی‌ریزی شد.

فاشیسم روشی حکومتی است که به حد افراط، حالت استبدادی و دسته جمعی و انقلابی دارد. فاشیسم ابتدا در ایتالیا به ظهور رسید و بعد تحت پیشوایی ژنرال فرانکو در اسپانیا و تحت نازیسم در آلمان به وجود آمد. فاشیسم از عوامل زیر استفاده کرده و بهترین زمینه برای ظهور و نمو آن فراهم گردید:

انشعاب و تجزیه اجتماعی حاصل از جنگ اول جهانی، شیوع کسادی بازار اقتصاد، کشمکش بین سرمایه‌داران و جنبش‌های کارگری، ضعف مذهب و تنزل عقاید مذهبی و اخلاقی بین توده‌ها، بیم سرمایه‌داران از ظهور سوسیالیسم و کمونیسم و به قدرت رسیدن آن.

فاشیسم در اکثر موارد موفق گردید کشاورزان را که از جنبش‌های کارگران صنعتی خشمگین بودند به دنبال خود بکشاند و حتی دستجات عظیم کارگرانی را که از اعتصابات منجر به شکست و از کشمکش‌های بین افراطیون چپ و احزاب لیبرال خسته شده بودند با خود همراه نماید. زیرا فاشیسم افسانه‌ای وضع کرده بود و می‌گفت:

«ملت آلمان از طرف تقدیر و سرنوشت مأموریتی خاص دارد که بر تمام جامعه بشری و لااقل بر همسایگان خود حکومت کند و فرد به منظور لزوم تجاوز و جنگ باید کاملاً مطیع دولت باشد.» مرتبه پیشوا را به مرتبه الوهیت یا نیمه خدایی رسانید و او را تنها فردی معرفی کرد که قادر است ملتی را از زوال نجات داده به هدف مأموریت تاریخی خود برساند. فاشیسم حزبی است تکتاز که تمام احزاب دیگر را منحل کرده و مؤسسات دموکراتیک و ... را از بین می‌برد و تنها کاندیداهای حزب تحت فشار نظامی انتخاب می‌شد و احدی جرئت ابراز مخالفت نداشت. روش‌های استبداد دسته‌جمعی در کلیه شئون جامعه تحت دستور حزب و دولت فاشیست اجرا می‌شد. و بالاخره به مرام ضد یهود منجر گردید. عناصری که مکتب فاشیسم از آنها ترکیب یافته یعنی منابع فلسفی آن به شرح زیر است:

1. ناسیونالیسم آلمان را از فلسفه هگل آلمان گرفت؛ 2. قسمتی از سوسیالیسم را از مارکس و قسمتی از آن را از انگلس اخذ نمود؛ 3. شعار فاشیسم لینی (رایش سوم) را از آرتور مولر واندواندو نیروک اقتباس نمود؛ 4. بی‌رحمی را از فلسفه ماکیاولی اخذ کرد؛ 5. قسمتی از ناسیونالیسم را از بندتو کروسه و گیووانی ایتالیایی گرفت؛ 6. فلسفه غیرعقلی فاشیسم را از شوپنهاور و نیچه و برکسون گرفت؛ 7. نیروی محرکه افسانه را از ژرژ سورل فرانسوی گرفت؛ 8. فاشیسم اسپانی بعضی عناصر خود را از سورل ویلفرد و پارتر اخذ کرد؛ 9. رد دموکراسی را از الفردو رکو اقتباس کرد؛ 10. افسانه نژادی را از چمبرمن انگلیسی گرفت؛ 11. عقیده به اهمیت قدرت از ماکیاولی است؛ 12. جنبه میستیک فاشیسم از آلفردو روزنبرگ و میستراکهارت است؛ 13. فرضیه وحدت قدرت را از تریتشکه آلمانی گرفت؛ 14. عقیده قهرمان‌پرستی و بوالهوسی و خودپرستی را از عقاید توماس کارلیل اسکاتلندی اخذ کرد.

اینک اصول عقاید سیاسی فاشیسم و نازیسم را به طور خلاصه ذکر می‌کنیم:

1. دولت، نتیجه همان ایدالیزاسیون دولت ملی هگل است؛ 2. حکومت و حزب بر پایه زور استوار است؛ 3. ضد مارکسیسم و ضددموکراسی؛ 4. منافع فرد فدای منافع جامعه و کاملاً طرفدار مکتب توتالیتاریانیسم و کولکتیویسم؛ 5. طرفدار تفوق یک نژاد؛ 6. میلیتاریسم: سربازی و خدمت نظام؛ 7. ایرسیونالیسم فلسفی: مخالف وجود عقل و فلسفه عقلی؛ 8. کنترل فرهنگ و فکر و عمل افراد؛ 9. افسانه نژادی؛ 10. جنگ؛ 11. سیاست و مذهب در انحصار دولت (ماکیاولیسم)؛ 12. افسانه اصول عقاید حزبی؛ 13. سازش طبقاتی؛ 14. الحقّ لمن غلب، جوهر اخلاق فاشیسم است؛ 15. فاشیسم معتقد به نبوغ پیشوا و نبوغ ملی است؛ 16. سیستم یک حزبی؛ 17. روابط جنسی زن و مرد و کنترل ازدواج و اصلاح نژاد؛ 18. سندیکالیسم و حرمت کورپورانیف: همکاری کامل کارگران با صاحبان کارخانه به منظور ازدیاد محصول ملی و مواد تولیدی.

منابعhttp://www.bio-zist.blogfa.com/

يکشنبه 25/7/1389 - 12:18
بهداشت روانی

پیدایش بهداشت:
اسقلبیوس اولین انسانی بود که نام طبیب برخود نهاد. وی افکار نویی را در طبابت آن روز یونان به وجود آورد. او به مردم دستوراتی می داد که چه کنند تا بیمار نشوند و به افتخار دخترش هیژی این علم را به زبان یونانی «هیژی نیوس» نام نهاد که امروزه آن را به زبان انگلیسی «های جین» می گویند.

آشنایی با سازمان جهانی بهداشت (W.H.O)
در سال 1946 اساسنامه بهداشت به تصویب رسید و این اساس نامه از سال 1948 میلادی به مرحله اجرا گذاشته شد.
علت به وجود آمدن چنین سازمانی این بود که بیماری از دشمن مشترک بشریت در سراسر جهان می دانستند. زیرا اگر یک بیماری واگیر در کشوری شیوع یابد، سایر کشورهانیز از آن در امان نیستند.
مقر سازمان هانی کشور ژنو است و در حال حاضر 192 کشور جهان عضو آن هستند و با مبادله اطلاعات و تجربیات خود ، برای رسیدن به بالاترین سطح ممکن بهداشت در سراسر جهان با یکدیگر تشریک مساعی می کنند.

تاریخچه بهداشت در ایران:
در دوران هخامنشیان ، کوروش در لشکرکشی ها ، آبهای جوشیده را در ظرف ها و مشربه های مخصوصی که روی ارابه حمل می شد به میادین جنگ می فرستاد، تا از این راه مانع اشاعه بیماری های مربوط به آب آلوده، در میان سپاهیان گردد.
در دین زرتشت ، آتش زمر پاکی و شایسته احترام بوده و خاک و آب سرچشمه زندگی محسوب می شدند و آلوده کردن آب و خاک به پلیدی، ممنوع بود، «هروموت» می گوید ایرانیان آب را آلوده نمی کنند و در آن دست نمی شویند و نمی گذارند کسی آن را به کثافت آلوده کند.
در سال 1320 شمسی وزارت بهداری تأسیس شد و از آن پس در امر بهداشت عمومی موفقیت های زیادی به دست آمد.
 

تعریف سلامت:
کوشش های زیادی برای تعریف سلامتی انجام گرفته است. بعضی سلامتی را به صورت حالت طبیعی جسم و روان، یعنی زمانی که اعضای بدن به صورت طبیعی عمل نمایند تعریف می کنند. بعضی دیگر سلامتی را به صورت« فعالیت خوب اعضای بدن و نبودن بیماری» تعریف کرده اند.
تعاریف دیگر به این صورت است : تندرستی عبارت است از یک حالت تعادل نسبی در شکل ظاهری و اعمال و ترکیبات شیمیایی بدن، این تعادل در نتیجه تطبیق موفقیت آمیزی است که بدن انسان، با عواملی که در پیرامون و محیط زیست او قرار دارد،به وجود می آورد، اگر چه عوامل گوناگونی می توانند این تعادل را به هم بزنند.
 

تعریف سازمان جهانی بهداشت از سلامت :
سلامت عبارت است از تأمین رفاه کامل جسم و روح و اجتماع و نه فقط نبودن بیماری و نقص عضو.
مهم ترین ابعاد تندرستی یا سلامتی عبارتند از :
1) بعد جسمی
2) بعد روانی
3) بعد اجتماعی
این سه بعد در یکدیگر تأثیرمی گذارند. گاه یک بعد تسلط و نفوذ بیشتری در ابعاد دیگر دارد و گاه نیز امکان دارد و بعد یا هر سه بعد نسبت به یکدیگر تأثیر متقابل داشته باشند.
 

تعریف بیماری :
بیماری حالتی است ناخوشایند، دارای نشانه ها و خصوصیات مشخص، که ممکن است همه یا یک قسمت از بدن را فرا گیرد.

طیف تندرستی و بیماری :
افراد جامعه بر حسب حالت تندرستی یا شدت بیماری در گروه های زیر قرار خواهند گرفت:
- افرادی که از تندرستی کامل برخوردارند.
- اشخاصی که دارای بیماری غیر اشکار هستند.
- افرادی که در آنها بسیاری به طور خفیف وجود دارد
- عده ای که بیمار با علائم و حد متوسطی در آنها ، نمایان است.
- اشخاصی که از بیماری شدید، رنج می برند.
- افرادی که مبتلا به بیماری کشنده هستند.
- افرادی که به عللی نظیر ضعف و پیری، ناتوانی و بیماری، ارتباطشان با حیات، قطع می شود.
عده ای که از افراد جامعه هیچگونه ناراحتی یا علامت بیماری از خود نشان نمی دهند، در حالی که معاینات دقیق و یا آزمایشات مختلف معلوم می شود که مبتلا به بیماری هستند. این افراد دچار بیماری غیرآشکار و یا تندرستی ظاهری و ناقص هستند.
 

اهمیت حیات و حفظ سلامت بدن از دیدگاه اسلام:
چون اسلام برای انسان ، ارزش قائل است و او را موجودی شریف می شمارد و می خواهد برای او امکان رسیدن به کمال نهایی و مقصد اصلی حیات را فراهم کند، لذا به سلامت و بهداشت او نیز اهمیت داده و در این مورد دستوراتی داده است. زیرا لازمه پیمودن مسیر شمال و رسیدن به هدف، داشتن وقت و نیرو است و وقت و نیرو در صورتی فراهم می شود که انسان سالم باشد و دستگاه های بدنش، به خوبی کار کند و از طریق تأثیر متقابل بین جسم و روح اختلالات جسمی منتهی به اختلال در فکر و روان نشود. برای سالم نگهداشتن بدن، رعایت بهداشت ضرورت پیدا می کند و به همین دلیل اسلام به بهداشت اهمیت داد، در دستورات وسیعی در این زمینه به پیرامون خود داده است.
 

فصل دوم بهداشت فردی و عمومی
تعریف بهداشت:

بهداشت عبارت است از علم و هنر دستیابی به سلامتی، در واقع بهداشت علم نگاهداری و بالابردن سطح سلامتی است.

تعریف بهداشت فردی :
رعایت بهداشت فردی، عبارت از پیروی افراد جامعه از یک سلسله دستورات و عادت های بهداشتی و دوری جستن از رفتارها و عادت های غیربهداشتی است که مجموعاً باعث می شود افراد جامعه، در معرض عوامل و شرایط بیماری زا قرار نگرفته و به بیماری ناشی از آنها دچار نشوند. استراحت ، نظافت، خواب، رژیم غذایی مناسب، ورزش، پوشاک و استحکام از نکات مهم اصول بهداشت فردی هستند.
از عادت ها و رفتارهای غیربهداشتی پرخوری، استفاده بی دلیل از داروها، شکستن مواد سخت مثل گردو و پسته با دندان و کشیدن سیگار را می توان نام برد.
 

تعریف بهداشت عمومی :
بهداشت همگانی از نظر پروفسور ونیزلو عبارت است از «علم و فن پیشگیری از بیماری ها، افزایش طول عمر و ارتقای سطح سلامتی و توانایی انسان از طریق کوشش های دسته جمعی افراد جامعه، به منظور بهسازی محیط، کنترل بیماری های واگیردار، آموزش بهداشت فردی، ایجاد خدمات پزشکی و پرستاری جهت تشخیص زودرس و درمان به موقع بیماری ها و ایجاد یک نظام اجتماعی که در آن هر فرد، دارای سطح زندگی مطلوبی، برای تأمین و نگهداری تندرستی خود باشد، به طوری که هر فردی از جامعه از حق طبیعی خود، یعنی سلامتی و عمر طولانی، بهره مند شود.
 

تعریف بهداشت عمومی عبارت است از :
دانش و فن جلوگیری از بیماری، طولانی کردن عمر، بالابردن سطح سلامتی توانایی و تندرستی ، حداکثر استفاده از نیروی جسمانی و فکری در راه پیشرفت اجتماع از راه فعالیت های متشکل جامعه برای بهسازی محیط، جلوگیری از عفونت های واگیردار، آموزش افراد درباره بهداشت شخصی، تشکیل خدمات طبی و پرستاری برای تشخیص فوری و اقدام برای جلوگیری از بیماری، توسعه سیستم اجتماعی که در آن هر کس از داشتن وسائل لازم زندگی که متضمن بقا و سلامت اوست برخوردار باشد و ترتیب و تنظیم این خدمات به طوری که هر کس حق مسلم خود را در مورد سالم بودن و طول عمر تشخیص داده و بتواند تا دم مرگ فرد با ارزشی برای اجتماع باشد.
 

تعمیم بهداشت عمومی به عنوان یک عبارت :
تعمیم بهداشت عمومی و ارائه خدمات بهداشتی، با نیت ارتقای سطح سلامت در جامعه مسلمانان و حفظ جان و سلامت انسان ها و بی نیاز ساختن جامعه اسلامی از بیگانگان، از عبادات بسیار مهم و مورد عنایت خاص پروردگار به حساب می آید. هر گامی که در این مسیر برداشته شود، گامی در مسیر عبادت و جلب رضایت خداست.
 

اولویت بهداشت بر درمان :
در ضرورت مقدم بودن پیشگیری نسبت به درمان تردیدی نیست، چون وقتی بیماری عارض شود، علاوه بر رنجی که به انسان تحمیل می شود، رفع آن مستلزم هزینه بسیاری است. بسیار اتفاق می افتد که درمان مؤثر واقع نمی شود و جان انسان به راحتی از بین می رود، یا عوارضی با آثار سوء کم و بیش دائمی به جای می ماند. هم چنین خسارات ناشی از بستری شدن بیمار اعم از هزینه درمان و از دست رفتن وقت یک نیروی کار در جامعه، هزینه مصرف دارو و سایر هزینه ها را نیز باید اضافه کرد.
 

پیشگیری و سطوح آن:
برای عمل بهداشت سه سطح قائل شده اند:
الف) پیشگیری سطح اول :
مجموعه اقداماتی است که باعث ازدیا قدرت جسمی و روانی افراد جامعه و یا سالمتر شدن محیط زندگی می شود. این اقدامات سبب می شود که انسان در معرض بسیاری از بیماری های خطرناک قرار نگیرد. آموزش مسائل بهداشتی و تشویق افراد جامعه به رعایت اصول آن قسمتی از این فعالیتهاست.
رعایت رژیم غذایی متناسب با نیازهای افراد، در مراحل مختلف کودکی، نوجوانی ، بارداری و شیردهی زنان از حمله اقداماتی است که موجب بالابردن سطح سلامتی می شود. راهها و روش های اختصاصی پیشگیری برای بعضی بیماری ها نیز مشخص شده است مثلاً برای پیشگیری از سرخک، سیاه سرفه، کزاز و .... واکسن تزریق می شود، و برای جلوگیری از مالاریا به سمپاشی در منطقه و مبارزه با پشه مالاریا مبادرت می شود.
الف) برای پیشگیری از بیماری شب کوری، خوردن غذاهای دارای ویتامین A یا کپسول ویتامین A ضروری است.
 

ب) پیش گیری سطح دوم : زمانی است که اقدامات بهداشتی برای ازدیا قدرت جسمی و روانی نتوانسته است بر بروز بیماری غلبه کند و بیماری ایجاد شده است.
تشخیص به موقع بیماری و درمان آن، ضمن جلوگیری از سرایت بیماری واگیردار به سایر افراد، از پیدایش عوارض و ایجاد ناتونی وسیع در فرد جلوگیری می کند.
یعنی در واقع در این سطح سعی بر این است که موارد بیماری هر چه زودتر تشخیص داده شود و اقدام درمانی سریع و مؤثر به عمل آید و تا جایی که ممکن است از مسیر بیماری به طرف مراحل پیشرفته و به وجود آمدن نقص و یا ناتوانی جلوگیری شود.
 

ج) پیشگیری سطح سوم : این مرحله به بیماری هایی مربوط می شود که قبلاً مسیر خود را طی کرده و در حال حاضر فقط ضایعات آنها باقی مانده است. در اینجا هدف پیشگیری ، فراتر از متوقف کردن مسیر بیماری است و مسأله جلوگیری از ناتوانی کامل و دائمی را مدنظر قرار می دهد.
بعضی از اعمال جراحی، به کار گرفتن وسایل کمکی نظیر عینک، سمعک، اقسام کفش ها، کمربندها و وسایل دیگری که به حرکت بدن و اندامها کمک می کند، تمرین ها و ورزش های مخصوص نظر شنا، حرکت دادن اندام ها و ماساژ ماهیچه ها توسط افراد کاروان، نمونه هایی است که در توانبخشی برای بازگرداندن قسمتی از توانایی های از دست رفته یا جلوگیری از ناتوانی بیشتر و آماده کردن بیمار برای زندی فعالتر، مورد استفاده قرار می گیرند.
 

http://www2.irib.ir/Amouzesh/h/page_sh.asp?key=1&ov=623

 

يکشنبه 25/7/1389 - 12:8
بهداشت روانی

تعریف سلامتی

 

 

سلامتی فقط به معنی نبود بیماری نیست بلكه سلامتی، داشتن قدرت و توانایی جسمی ذهنی، روانی ،معنوی و عاطفی (تصمیم گیری فردی و اجتماعی ) برای یك زندگی طولانی ، پویا و مفید است.

 

 

 

 عوامل موثربر سلامتی: 

 

 نحوه نگرش مردم به سلامتی LIFE STYLE

 

  كنترل مهمترین عوامل تهدید كننده سلامتی مثل سوء تغذیه . سیگار و ...

 

جا افتادن محور سلامت برای تمام بخشهای توسعه و وجود قوانین حامی سلامت

 

  وجود گروههای اجتماعی حامی سلامت كارا

 

در دسترس بودن مراقبتهای بهداشتی درمانی و توان بخشی مناسب در

 

دسترس برای اولویتهای سلامتی  و توانایی بخش بهداشت و درمان در    جا انداختن  Self Care

 

وجود جامعه سالم

 

   وجود محیط سالم

 

 

 

 خصوصیات یك فرد سالم

   امید به زندگی طولانی دارد.

 

§    تاآخر عمر برای ادامه زندگی قدرت جسمی مناسب دارد.

 

§    تا آخر عمر قدرت ذهنی (یادگیری و یادآوری و ...) مناسب دارد.

 

§    فردی عامل و مصمم و با حداقل استرسها بوده و دارای برنامه

 

 برای زندگی خود و قادر به تصمیم گیری است.

 

§      مهربان و حامی دیگران بوده و تفكر برنده- برنده دارد.

 

§    از زندگی راضی است و احساس خوشبختی می كند.

  

  هدف كلی نظام سلامت

 

ارتقاء سلامت جسمی ،روانی، ذهنی، معنوی و اجتماعی تمام مردم جامعه (تامین، حفظ و ارتقاء سلامت جسمی و روانی و ...) تمام مردم جامعه

  

 

اهداف اختصاصی نظام سلامت

افزایش طول عمر

 كاهش بیماری و معلولیت

 بهبود عدالت اجتماعی در زمینه سلامت (برابری)

ارتقاء كیفیت زندگی مردم (شادابی . خلاقیت . رفاه و...)

 بهبود دسترسی همه مردم به خدمات بهداشتی جامع و كیفی

 سالم سازی محیط (محیط كار . مدرسه . منزل . شهر و روستا و اماكن عمومی و...)

  

  

 

وظاِیف دانشگاه علوم پزشکی

- تامین سلامتی برای کل افراد جامعه در تمامی سنین

- تحقیق و پژوهش جهت گسترش علوم مرتبط با سلامتی

- تربیت نیروی انسانی متخصص در راستای تامین

www.tbzmed.ac.ir

  

 

يکشنبه 25/7/1389 - 11:55
کامپیوتر و اینترنت

نمیدونم تا بله حال فکر کردید که منبع و صاحب اصلی این اینترنت چه کسی است و چه کسی یا چه کسانی میتونند انرا خاموش کنند و یا روشن و ایا این ممکن است یا نه؟

 شاید با خواندن این مطلب یکمی گیج شده باشید ولی حقیقت داره اینکه کل اینترنت دنیا در دست ۷ نفر از کشورها و قاره های مختلف است که انها اگر در یک جایی مخصوص در امریکا جمع بشند میتونند با شاه کلیدی که در دست دارند کل اینترنت دنیا را خاموش و یا روشن کنند

اینترنت هفت نفر کلیددار دارد/ یکی از کلیدها در دستان انگلیسیها
"پائول کین" متخصص علوم رایانه ای در انگلستان یکی از هفت نفر در سراسر جهان است که مسئولیت خاموش و روشن کردن اینترنت را در شرایط بحرانی به عهده اش گذاشته اند.

"پائول کین" مدیر اجرایی شرکت اینترنتی CommunityDNS یکی از هفت نفری است که به کلید روشن و خاموش کردن اینترنت جهان دسترسی دارد تا به این شکل در صورتی که شبکه جهانی اینترنت به واسطه حملات تبهکارانه مورد هجوم جدی قرار گرفت بتواند برای جلوگیری از وقوع رویدادی جبران ناپذیر اینترنت را خاموش و روشن کند.

این کلید در واقع دو کارت هوشمند مجهز به کد امنیتی بسیار قوی است. در صورتی اینترنت دچار اختلال شود "کین" به همراه ۶ نفر از دیگر از کلیدداران اینترنت (حضور هر هفت نفر ضروری نیست) باید به منطقه ای ایمن در ایالات متحده سفر کند تا با یکی کردن کلیدهای اینترنت، شبکه جهانی را خاموش و دوباره روشن کنند.

 در صورتی که هر یک از کلیددارهای اینترنت نتواند به این مکان فوق سری سفر کنند، تعدادی کلیدهای اضافه در محل نگهداری می شوند که توسط افرادی جایگزین مورد استفاده قرار گیرند.

بر اساس گزارش تلگراف، "کین" با رد ایده استفاده از یک کلید برای فعال سازی مجدد اینترنت می گوید چنین کاری می تواند منجر به تجزیه شدن اینترنت شود زیرا اروپا اجازه حفظ این کلید را به آمریکا نمی دهد، خاورمیانه اجازه این کار را به اروپا نخواهد داد و آمریکا نیز کلا اجازه حفظ چنین کلیدی را به هیچ کس نخواهد داد

http://omidcloud.persianblog.ir/

يکشنبه 25/7/1389 - 11:25
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته