• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 2939
تعداد نظرات : 639
زمان آخرین مطلب : 3401روز قبل
سخنان ماندگار

شکست را چگونه تعریف می کنند؟● گفتند: شکست یعنی تو یک انسان در هم شکسته ای
▪ گفت: نه ! شکست یعنی من هنوز موفق نشده ام.
● گفتند شکست یعنی تو هیچ کاری نکرده ای
▪ گفت نه! شکست یعنی من هنوز چیزی یاد نگرفته ام. گفتند : شکست یعنی تو یک آدم احمق بودی.
▪ گفت نه! شکست یعنی من به اندازه کافی جرات و جسارت داشته ام.
● گفتند : شکست یعنی تو دیگر به آن نمی رسی.
▪ گفت : نه شکست یعنی می باید از راهی دیگر به سوی هدفم حرکت کنم.
● گفتند : شکست یعنی تو حقیر و نادان هستی
▪ گفت: شکست یعنی من هنوز کامل نیستم.
● گفتند: شکست یعنی تو زندگیت را تلف کردی.
▪ گفت نه! شکست یعنی من بهانه ای برای شروع کردن دارم.
● گفتند: شکست یعنی تو دیگر باید تسلیم شوی!
▪ گفت : نه! شکست یعنی من باید بیشتر تلاش کنم.
 
ایران سهراب
شنبه 6/1/1390 - 12:53
موفقیت و مدیریت

کلیدهای طلایی برای حل مشکلاترابرت اینگرسول یک ثروتمند خود ساخته معتقد است بزرگ ترین آزمایش شجاعت روی زمین تحمل شکست بدون از دست دادن روحیه است. آیا تاکنون فکر کرده اید برای حل بهتر و راحت تر مشکلات بیش روی خود چه کار می توانید بکنید؟ در ادامه چند راهکار در این باره را بخوانید خالی از فایده نخواهد بود:
۱) براحساس خود مسلط باشید، باید مطمئن باشید در ناامیدی و مرور مکرر شکل غرق نشده اید. قدرت خود را حفظ کنید و اطمینان داشته باشید، نیروی شما برتر از هر مشکلی در جهان است. مهم نیست در چه موقعیتی قرار گرفته اید یا شکل تا چه حد دشوار به نظر می رسد. به خاطر داشته باشید این تنها یک مسابقه است و فقط قرار است کارهایی را که قبلا آموخته اید دوباره انجام دهید تا پیروز شوید. ایمان داشته باشید که قادرید شیوه ای برای حل مشکل خود بیایید. اما این راه حل هیچ وقت با غوطه ور شدن در ناامیدی به ذهن تان خطور نخواهد کرد.
۲) تمام توان فکری خود را برای یافتن راه حل بسیج کنید. برای تمرکز یافتن بهترین راه نوشتن است. به خاطر داشته باشید تنها ۲۰ درصد وقت خود را برای شرح و توصیف خود مشکل صرف کنید و ۸۰ درصد باقی مانده را به یافتن راه حل بپردازید.
۳) بهترین و موثرترین و سریع ترین برنامه را جهت رفع مشکل خود انتخاب کنید و در اسرع وقت آن را به اجرا بگذارید.
۴) به نتایج برنامه ریزی خود توجه کنید. از آنچه انجام داده اید چه حاصل شده است؟ آیا به رفع مشکل، نزدیک تر می شوید و یا خود را بیشتر به دردسر انداخته اید؟ به تاثیر برنامه خود دقت کنید.
۵) اگر آنچه انجام می دهید کار ساز نیست فورا شیوه خود را تغییر دهید. از تغییر نهراسید. انعطاف پذیری در انجام روش های گوناگون به شما توانایی حل هر گونه مشکلی را خواهد بخشید.
۶) به خاطر بسپارید که همواره در اطراف شما الگوهای موفقی وجود دارد. مهم نیست مشکل تان تا چه خد دشوار به نظر می رسد، مسلما افراد دیگری قبل از شما آن را پشت سر گذاشته اند. نزد آنها بروید و پاسخ های مورد نیاز خود را بدون تجربه های تلخ بگیرید. مطمئن باشید بخوبی از عمده حل این مشکل خواهید آمد.
 
روزنامه ابتکار
شنبه 6/1/1390 - 12:52
داستان و حکایت
«جسارت داشته باش و آنچه را قلبت می‌گوید انجام بده»...
جنگ جهانی اول مثل بیماری وحشتناکی، تمام دنیا را فرا گرفته بود.
یکی از سربازان به محض اینکه دید دوست تمام دوران زندگی‌اش در باتلاق افتاده و در حال دست و پنجه نرم کردن با مرگ است از مافوقش اجازه خواست تا برای نجات دوستش برود و او را از باتلاق خارج کند.
مافوق به سرباز گفت: «اگر بخواهی می‌توانی بروی، اما هیچ فکر کردی این کار ارزشش را دارد یا نه؟ دوستت احتمالا مرده و ممکن است تو حتی زندگی خودت را هم به خطر بیندازی.»
حرف‌های مافوق، اثری نداشت، سرباز به نجات دوستش رفت. به شکل معجزه‌آسایی توانست به دوستش برسد، او را روی شانه‌هایش کشید و به پادگان رساند.
افسر مافوق به سراغ آن‌ها رفت، سربازی را که در باتلاق افتاده بود معاینه کرد و با مهربانی و دلسوزی به دوستش نگاه کرد و گفت: «من به تو گفتم ممکنه که ارزشش را نداشته باشد، دوستت مرده و خود تو هم زخم‌های عمیق و مرگباری برداشتی.»
سرباز در جواب گفت: «قربان ارزشش را داشت.»
- منظورت چیست که ارزشش را داشت!؟
سرباز جواب داد: «بله قربان؛ ارزشش را داشت، چون زمانی که به او رسیدم، هنوز زنده بود، من از شنیدن چیزی که او گفت احساس رضایت قلبی می‌کنم.»
او گفت : « دوست خوب من . . . می‌دونستم که به کمکم می‌آیی!»
خیلی وقت‌ها در زندگی، ارزش کاری که می‌خواهی انجام بدهی بستگی به این دارد که چه طور به مساله نگاه کنی.
جسارت داشته باش و آنچه را قلبت می‌گوید انجام بده. اگر به پیام قلبت گوش نکنی، ممکن است بعدها در زندگی دچار پشیمانی شوی...
خبرگزاری ایسنا
شنبه 6/1/1390 - 12:52
موفقیت و مدیریت

۱) مشتاق:افراد موفق اماده و علاقه مند کارکردن و اموختن مطالب جدید هستند
۲) اگاه : افراد موفق از جدید ترین اخبار اطلاع دارند
۳) این افراد مخاطره جو و اهل ریسک هستند
۴)قاطع : ضرب المثل قدیمی که می گوید برای تصمیم گیری سریع باش و برای تغییر تصمیم ارام رفتار کن
۵) عاشق یاد گیری : در کتابخانه این افراد درباره همه موضوعی کتاب یافت می شود[/color]
۶) متعهد : این افراد خود را برای کسب نتیجه بهتر و رضایت بخش مسئول می دانند
۷) مصر و سر سخت : در ذهن اینگونه افراد ناامیدی جایی ندارد و انها فقط تلاش کردن را می شناسند
۸) انعطاف پذیر : افراد موفق نسبت به شرایط مختلف انعطاف پذیرند
۹) خلاق : همه ما درای غریزه ای هستیم تا در زندگی نواوری کنیم افراد موفق به طور کامل از از این غریزه خود بهره برده اند.
۱۰) معنوی : این افراد در مورد مسائل معنوی خود متعهد هستند
شنبه 6/1/1390 - 12:51
تغذیه و تناسب اندام
چاقی و اضافه‌وزن زیاد، بسیار خطرناک است، هر پزشکی به افراد چاق توصیه می‌کند هر چه سریع‌تر لاغر شوند و از وزن خود کم کنند. اما خطرناک‌تر از رژیم‌های غیرمتعادل لاغری است که این روزها در کنار روش‌هائی که برخی سودجویان برای مبارزه با چاقی توصیه و تبلیغ می‌کنند، طرفداران زیادی دارد.
اول علت چاقی را پیدا کنید
قبل از انتخاب یک رژیک مناسب برای کاهش وزن باید در مورد علت واقعی چاقی و اضافه وزن خود کند و کار کنید. باید ببینید چرا چاق هستید. کار سختی نیست، معمولاً افرادی که پرخوری می‌کنند در این مورد مشکلی ندارند. اما در چاقی‌های شدید و بیمارگونه فرد اغلب به تنهائی نمی‌تواند به علت واقعی چاقی خود پی ببرد. در این شرایط باید به پزشک مراجعه کرد. در این نوع چاقی‌ها بدن به رژیم‌های لاغری پاسخی نمی‌دهد و حتی سخت‌ترین رژیم‌های غذائی نیز به نتیجه نمی‌رسد.
بنابراین چنانچه می‌خواهید از وزن خود کم کنید اول به علت چاقی خود پی ببرید تنها در این صورت می‌توانید به روشی مناسب برای کاهش وزن و غلبه بر چاقی دست پیدا کنید.
علل چاقی
پرخوری: در بسیاری از موارد چاقی علتی به جز پرخوری ندارد. پرخوری به راحتی وزن را بالا می‌برد. وقتی مقدار کالری‌های دریافتی شما به مراتب از کالری‌های مصرفی بیشتر باشد کالری‌های اضافه به‌صورت چربی در بدن ذخیره می‌شود، در نتیجه وزن به تدریج بالا می‌رود و چاقی خود را نشان می‌دهد. چاقی ناشی از پرخوری به راحتی قابل درمان است. هیچ نیازی به رژیم‌های سخت لاغری نیست. کافی است کم بخورید و برنامه غذائی خود را سبک‌تر کنید تا به تدریج و بدون هیچ مشکلی به وزن دلخواه برسید.
ژنتیکی: چاقی می‌تواند علت ژنتیکی داشته باشد. در این حالت وزن به راحتی افزایش می‌یابد اما کاهش وزن حتی با سخت‌ترین رژیم‌های غذائی نیز غیرممکن است. در افرادی که از چاقی ژنتیکی رنج می‌برند بدن صرفه‌جوست و خیلی سریع مقدار زیادی از کالری‌های دریافتی را ذخیره می‌کند. افرادی که از زمینه ژنتیکی لازم برای چاقی برخوردارند باید تحرک داشته باشند و ورزش کنند. این افراد باید در رژیم‌های غذائی خود بیشتر پروتئین و کربوهیدرات داشته باشند.
چنانچه دچار چاقی ژنتیکی هستید با پزشک مشورت کنید و برنامه غذائی خود را خودسرانه تغییر ندهید.
بیماری
چاقی می‌تواند از عوارض جانبی برخی از بیماری‌ها باشد. عدم فعالیت صحیح غدد درون‌ریز مانند تیروئید یا غدد فوق‌کلیه، می‌تواند به افزایش وزن و چاقی منتهی شود. در این نوع چاقی رژیم غذائی نمی‌تواند در کاهش وزن تأثیر داشته باشد و معمولاً تا برطرف شدن علت چاقی و درمان بیماری، اضافه‌وزن نیز وجود خواهد داشت و بیمار را رنج خواهد داد.
خودکشی نکنید
بسیاری از رژیم‌های سخت لاغری و روش‌هائی که برای کاهش وزن به‌کار گرفته می‌شود بسیار خطرناک است. به حدی که می‌توان آنها را خودکشی محض تلقی کرد. آب درمانی، رژیم سوپ، آب‌میوه و .... بدن را با فقری جدی مواجه می‌کند که پیامدهای آن می‌تواند فرد را غافلگیر کند. ریزش مو، خستگی پوست، ناراحتی‌های گوارشی، ضعف سیستم ایمنی از پیامدهای رژیم‌های غیرمتعادل به حساب می‌آید.

مصطفی بابائی‌نژاد
 

روزنامه اعتماد

شنبه 6/1/1390 - 12:44
تغذیه و تناسب اندام
شاید بهترین خبر برای افراد چاق این باشد که حتی کاهش متوسطی از وزن باعث کاهش فشار خون، کاهش خطر بیماری های قلبی-عروقی و سکته ی مغزی، بهبود قند خون ، بهبود علائم سایش مفاصل و وقفه ی تنفسی در خواب و کاهش خطر انواع سرطان ها می شود.
مقدار کاهش وزنی که شما برای بهبود وضعیت سلامت به آن احتیاج دارید، توسط پزشک یا متخصص تغذیه تعیین می شود. سپس یک برنامه ی منظم برای رسیدن به آن هدف و از آن مهم تر نگه داشتن وضعیت مطلوب برای شما طرح ریزی می شود.
برای شروع، حدود ۵ تا ۱۰ درصد کاهش وزن در نظر گرفته می شود، یعنی یک فرد ۱۰۰ کیلویی در ابتدا باید حدود ۵ تا ۱۰ کیلوگرم وزن خود را کاهش دهد. البته این بدین معنی نیست که فرد در همین نقطه باید موفق شود، بلکه همانطور که گفته شد این نقطه ی شروع است. کاهش وزن باید به طور آهسته و با یک روند ثابت(هفته ای ۵/۰ تا ۱ کیلوگرم ) ادامه یابد.
در بسیاری از افراد، کاهش وزن با رعایت یک رژیم سالم، ورزش و تغییرات رفتاری قابل انجام است. البته در موارد خاص از دارو یا جراحی هم استفاده می شود.
● تغییرات رژیم غذایی برای لاغر شدن
برای کاهش وزنی موفق، مصرف کالری کمتر، مهم ترین عامل می باشد.
مقدار کالری مورد نیاز بدن شما به چندین عامل، از جمله سن و مقدار تحرک شما در طول روز بستگی دارد. باید با پزشک خود در مورد مقدار کالری مصرفی روزانه ( که به کاهش وزن کمک می کند)، مشورت کنید. پزشک ممکن است در این مورد شما را به یک متخصص تغذیه ارجاع دهد تا بتوانید وعده های غذای خود را تنظیم کنید.
به یاد داشته باشید رژیم هایی که با کاهش شدید کالری همراه هستند، برای کاهش وزن توصیه نمی شوند، زیرا کاهش شدید کالری باعث کاهش مواد مغذی مورد نیاز بدن شده و برای افراد مشکلاتی ایجاد می کنند و گاهی باعث کمبود ویتامین ها در بدن می شوند.
گرسنه ماندن نیز برای کاهش وزن توصیه نمی شود، زیرا بیشتر وزنی که شما ابتدا در طول روز از دست می دهید، در اثر از دست دادن آب بدن شما می باشد و این برای شما مطلوب نمی باشد که مدت طولانی بدون غذا بمانید.
رژیم های بسیار کم کالری (مثل رژیم مایعات) که روزانه ۸۰۰ کالری برای بدن تأمین می کنند (به جای ۲۰۰۰ کالری در روز)، باعث کاهش سریع وزن می شوند، ولی در عوض بلافاصله پس از قطع رژیم، وزن فرد به میزان قبلی برمی گردد.
برای کاهش وزن باید به میزان متوسط غذا خورد که البته کم چربی و کم کالری باشد و دستورات زیر را نیز به کار بست:
● به محتوای انرژی غذایی که می خورید فکر کنید:
محتوای انرژی، به مقدار انرژی موجود در آن حجم از غذای مورد مصرف شما اطلاق می شود.
بعضی غذاها حاوی انرژی زیادی هستند، مثل مواد غذایی چرب که حتی مقدار کم آنها، انرژی زیادی را وارد بدن می کند. ولی در مقابل، غذاهای کم انرژی مثل سبزی ها و بعضی از میوه ها را می توانید در حجم زیاد مصرف کنید، بدون اینکه انرژی زیادی وارد بدن شما شود.
برای مثال انرژی موجود در یک قاشق غذاخوری کره، معادل با انرژی ۲۰ لیوان کاهو می باشد. به نظر شما کدامیک احساس سیری بیشتری در شما ایجاد می کند؟ پس غذای کم انرژی را برای رژیم غذای خود انتخاب کنید.
● غذاهای طبیعی و سالم را انتخاب کنید
غذاهای طبیعی و سالم شامل : سبزی ها ،میوه ها، غلات، حبوبات، ماهی، لبنیات کم چرب و گوشت بدون چربی می باشند. پس سعی کنید با مصرف متعادل این مواد غذایی، خود را به طرف کاهش وزن سوق دهید و از غذاهای ناسالم و پر انرژی پرهیز کنید.
● کربوهیدرات های سالم و خوب را مصرف کنید
متخصصین تغذیه بر این باورند که به طور کلی ۴۵ تا ۶۵ درصد کالری مورد نیاز فرد در طول روز، باید از کربوهیدارت تأمین شود، ولی باید از کربوهیدرات های ساده که بدن برای مصرف آنها، انرژی زیادی نمی سوزاند؛ مثل شکر، قند و سایر شیرین کننده ها کمتر استفاده کرد و در عوض انواع کربوهیدارت های پیچیده و پُر فیبر مثل انواع نان و ماکارونی که از آرد سبوس دار درست شده اند و یا سایر غلات مثل جو ، جوی دو سر و ... را مصرف کرد.
● مصرف شیرینی ها را قطع کنید
انواع شیرینی، شکلات، آب نبات، ژله، نوشابه، کیک و کلوچه را از رژیم غذای خود حذف کنید، ولی مصرف کم بیسکویت های سبوس دار ایرادی ندارد.
● کاهش چربی در رژیم غذایی
چربی در مقایسه با پروتئین و کربوهیدارت(هر یک گرم پروتئین یا کربوهیدرات ۴ کالری و هر یک گرم چربی ۹ کالری انرژی تولید می کند)، دو برابر انرژی تولید می کند، پس برای کاهش مصرف انرژی کاهش چربی غذا یک گام اساسی است.
غذاهای حاوی چربی زیاد مثل کله پاچه، گوشت قرمز چربی دار، لبنیات پُر چرب، روغن های مایع، روغن جامد، روغن حیوانی، مارگارین، کره، مایونز، خامه، انواع نان های روغنی و غذاهای آماده مثل پیتزا و ساندویچ ها باید به مقدار کم مصرف شوند.
توصیه های تغذیه ای بر این است که ۳۰ درصد انرژی مورد نیاز شما باید از چربی تأمین شود که از این مقدار هم باید کمتر از ۱۰ درصد آن از چربی اشباع شده باشد.
● واحدهای تغذیه ای را بشناسید
فرض کنید متخصص تغذیه به شما گفته است که باید در روز ۶ واحد کربوهیدرات، ۴ واحد سبزی و میوه، و ۳ واحد گوشت مصرف کنید. شما باید بدانید که دقیقاً یک واحد گوشت معادل چه مقدار گوشت می باشد. به یاد داشته باشید که واحدهای هرم غذایی معمولاً کوچک تر از آن هستند که شما فکر می کنید و برای یک رژیم غذای صحیح باید این واحدها را بشناسید.
● کالری غذایی را که می خورید محاسبه کنید
برچسب غذاهای آماده را حتما بخوانید. گاهی غذاها کم چرب، ولی پر انرژی هستند.
غذاهای فرآوری شده در مقایسه با غذاهای تازه حاوی مقادیر زیادی انرژی به صورت چربی یا قند می باشند. از نوشابه ها نیز دوری کنید، زیرا مقادیر زیادی قند دارند و هر نوشابه ی گازداری حدوداً ۴۰ گرم قند دارد.
● مهارت تطابق با مشکل چاقی
یکی از دردناک ترین جنبه های چاقی، مشکلات عاطفی و احساسی در برخورد با این قضیه می باشد . در اکثر فرهنگ ها، لاغری معادل با زیبایی و شایستگی در همه ی زمینه هاست و افراد چاق، به طور غیر منصفانه ای بر چسب انسان های تنبل، پُرخور و بی اراده را می خورند. احساس شرم و حتی افسردگی در افراد چاق بسیار شایع است که گاهی درمان این افسردگی، نیاز به پزشک دارد.
البته چاقی بیشتر نشان دهنده ی یک وضعیت مزمن در فرد است و دلیل بر عدم کفایت اخلاقی یا یک انتخاب خود آگاه در فرد نمی باشد.
به این افراد باید راه درست را نشان داد. آنها باید برای لاغر شدن از پزشک خود راهنمایی بخواهند و از دوستان و آشنایان خود برای کنار آمدن با مشکل چاقی درخواست کمک کنند.
در هر صورت، افراد چاق باید ابتدا یک تصور روشن و مثبت از وضعیت خود داشته باشند و پس از کسب بینش و اطلاعات درست درباره ی چاقی خود، با یک برنامه ریزی صحیح به طرف هدف که کاهش وزن است، حرکت کنند.
با این دیدگاه خواهند توانست به هدف خود، یعنی کاهش وزن و رسیدن به وضعیت سلامت بهتر، دست پیدا کنند.
 
منبع:WWW.BPUMS.COM
علوم ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد پرند
شنبه 6/1/1390 - 12:44
موبایل
شرکت ارتباط از راه دور " Research & Action" پنج راه حل برای کاهش هزینه تلفن همراه برای کاربران ارایه کرده است. به گزارش واحد مرکزی خبر،هزینه های بالای تلفن همراه امروزه به یکی از مشکلات اساسی کاربران تبدیل شده است و برای کاهش این هزینه با وجود بحران های اقتصادی راه حل های مختلفی از طرف متخصصان ارایه می شود. ریسرچ اند اکسیون برای کاهش هزینه تلفن همراه را ه هایی را پیشنهاد کرده که به شرح زیر سات :
۱) استفاده از سرویس های اعتباری. با استفاده از این سرویس ها کاربر تنها به مقداری که از تلفن همراه استفاده می کند پول پرداخت می کند و می تواند تلفن های همراه را با قیمت کمتری خریداری کند. برخی گوشی های اعتباری به ۱۵ دلار نیز رسیده است. استفاده از سرویس های اعتباری برای کاربرانی که کمتر از ۲۰۰ دقیقه در ماه مکالمه دارند مقرون به صرفه است.
۲) قطع خطوط ثابت، این روش برای کسانی که بندرت از تلفن ثابت استفاده می کنند و کودکی نیز در خانه ندارند مناسب است زیرا میزان استفاده از تلفن همراه برای آنها بارز تر و روشن تر می شود و مکالمات خود را با تلفن همراه محدود می کنند.
۳) محدود کردن استفاده از تلفن همراه، کاربر می تواند ارسال پیام های متنی خود را محدود کرده و مکالمات را نیز به تعطیلات آخر هفته و ساعات پایانی شب که مکالمه ارزان تر است اختصاص دهد.
۴) محدود کردن سرویس های غیر ضروری مانند زنگ های متنوع موبایل و بازی های جدید.
۵) عدم جستجو در اینترنت به مدت طولانی و خود داری از دانلود فایل های سنگین با تلفن همراه
 
روزنامه تفاهم
شنبه 6/1/1390 - 12:43
بهداشت روانی
چگونه می توان یک درونگرای شاد بود؟
 درونگرا بودن بخودی خود منفی نیست.
درونگرا بودن بخودی خود منفی نیست، اگر درونگرایی شما را از انجام آنچه می خواهید، منع می کند یا در کار و زندگی شخصیتان مشکلی ایجاد می کند، در این صورت باید تغییری صورت گیرد. با این حال، افراد درونگرا نیز باید شاد باشند.

نویسنده کتاب درونگرایان، 10 نکته را برمی شمارد که فرد درونگرا در طی یک روز باید به آن عمل کند تا از موقعیت منفی کنونی اش بیرون آید و شرایط مثبتی را برای خود فراهم آورد.

1-برای نوع شخصیتتان حق مشروعیت قایل شوید زیرا دو نوع شخصیت وجود دارد: برونگرا و درونگرا.

2-وقتی مردم از درونگرایان به عنوان افرادی عصبی یاد می کنند، آنها را از اشتباهشان مطلع سازید. درونگرایان عصبی نیستند، آنها درونگرا هستند!

3-وقتی مردم افراد درونگرا را مستعد بیماری روانی می دانند، آنها را مطلع کنید. درونگرایان بیشتر از دیگران مستعد حالات روانی نیستند، دقت کنید وقتی یک فرد برونگرا استرس دارد پرخوری می کند، سیگار می کشد یا مشروب مینوشد و بسیار خشن می شود. اما وقتی درونگراها استرس دارند، منزوی می شوند. این باعث روانی شدنشان نمی شود.

4-وقتی مردم ادعا می کنند که درونگراها ضد اجتماعند، به آنها یادآوری کنید که درونگراها توسط مردم به کنار رانده شده اند و مجبور شده اند که کمتر در اجتماع ظاهر شوند. اما رفتارشان دوستانه و با محبت است.

5-اگر مردم تصور می کنند که درونگرایان حرفی برای گفتن ندارند، باید بدانند که خلاف این قضیه صدق می کند، زیرا انها زمانی صحبت می کنند که چیز مهمی برای گفتن داشته باشند!

6-سعی کنید مهارت خوب گوش کردن را کسب کنید. شنونده خوب، ارزش بسیاری در خیلی از حیطه ها از جمله کار و صنعت دارد.

7-برای زمانی که ترجیح می دهید تنها باشید، عذرخواهی نکنید. تنها برای کسانی که اهمیت دارند توضیح دهید که درونگرایان برای سلامت احساسات و روانشان نیاز دارند که حداقل نیمی از اوقات را تنها باشند. اگر لازم بود بگویید که درونگرایی نوعی شناخته شده از انواع شخصیت هاست.

8-درونگرایان شکست خورده نیستند! بخود افتخار کنید که در میان جمعی از درونگرایان بزرگ گذشته و حال قرار دارید. افرادی چون آلبرت انیشتین، استیون اسپیلبرگ، ملکه الیزابت دوم، چارلز داروین، ماهاتما گاندی، مایکل جردن و بروس لی!

9-از کودکانی که در حضور شما بخاطر درونگرا بودن مورد تمسخر یا سوء برداشت قرار می گیرند، دفاع کنید. این به راستی یکی از راههای بسیار خوبی است که به آرامش خودتان و کودک درونتان کمک خواهد کرد.

10-برای مثال اجازه ندهید یک فرد درونگرا بزور مانع کتاب خواندن شما شود، مودبانه توضیح دهید که الان نمی توانید صحبت کنید چون کتاب می خوانید.

شنبه 6/1/1390 - 10:19
بهداشت روانی
۱۶ راه برای حمایت از یک فرد مبتلا به افسردگی
 یک فرد افسرده ممکن است خود را در دنیا بسیار تنها ببیند. حمایت شما به او کمک خواهد کرد.
هر چقدر بیشتر درباره افسردگی بدانید، بهتر می توانید وضعیت یک شخص افسرده را درک کنید و متوجه شوید چه قصدی دارد. سعی کنید حقیقت را درباره افسردگی بدانید و افسانه هایی را که در این باره وجود دارد بخوانید.

- نشانه های خطر خودکشی را بشناسید. مانند صحبت های مکرر درباره مرگ و بخشیدن اموال یا نوشتن وصیتنامه. اگر متوجه این موارد شدید، پزشکی را مطلع سازید.
- اگر به چنین مواردی برخوردید، با شماره اورژانس تماس بگیرید.
- فرد قصد آسیب به خودش یا اطرافیانش را دارد. برای مثال او نقشه از پیش تعیین شده و اسلحه ای دراختیار دارد یا در حال جمع آوری قرص و داروست.
- فرد چیزهایی را می شنود یا می بیند که واقعی نیستند.
- فرد رفتار و افکار عجیبی دارد که کاملا با رفتار عادی اش تناقض دارد.

کمک کردن از طریق درمان پیشرفته
اگر شما مجوز دارید می توانید این کارها را انجام دهید:
- به فرد کمک کنید تا یک دکتر یا روانشناس را ملاقات کند.
- به او در مصرف داروها کمک کنید.
- از عوارض جانبی داروها مطلع شوید.
- به فرد افسرده یادآوری کنید که داروها مهم هستند و تغییر در دوز مصرفی می تواند عوارض جانبی را کاهش دهد و یا از بین ببرد.

حمایت خانگی
- یک فرد افسرده ممکن است خود را در دنیا بسیار تنها ببیند. حمایت شما به او کمک خواهد کرد.
- وقتی شخص افسرده صحبت می کند، به حرفهایش گوش دهید، او احساس بهتری خواهد داشت که به روند درمانش کمک می کند.
- از نصیحت کردن بپرهیزید. اما با ملایمت به او بفهمانید که همه چیز انقدر هم بد نیست و به او امید بدهید. او را به ادامه درمان تشویق کنید ولی نگویید که فرد تنبلی است یا باید بر آن غلبه کند.
- روابط خود را به حالت نرمال نگه دارید اما تظاهر نکنید که افسردگی وجود ندارد یا افسردگی یک مشکل نیستد.
- از او بخواهید در بعضی کارها همراهیتان کند مثلا با هم پیاده روی کنید یا به سینما بروید و او را به انجام فعالیتهای مورد علاقه اش ترغیب کنید. اگر مخالفت کرد، اصرار نکنید ولی در آینده به آن اشاره کنید. اصرار زیاد باعث بدتر شدن وضعیت او خواهد شد.
- از او بپرسید که چطور درکارهای روزمره می توانید کمکش کنید. مثل انجام کارهای خانه و نگهداری از چکن ها و بردن بچه ها به مدرسه یا رساندن پیغام ها.
آزرده خاطر نشوید. اگر شما همسر او هستید یا دوست بسیار نزدیکی می باشید، شاید آزرده خاطر شوید چون شخص به شما توجهی نشان نمی دهد و بی تفاوت است یا حتی عصبانی است. به یاد داشته باشید که فرد شما را دوست دارد اما نمی تواند به شما بروز دهد.

از خودتان مراقبت کنید
- گذران زمان زیادی با فرد افسرده ممکن است برایتان سخت باشد.
- پس اول از همه مواظب خودتان باشید و فعالیتهایی که دوست دارید انجام دهید. مانند ملاقات با خانواده و سینما رفتن.
- زیاد از حد کمک نکنید. این اشتباه معمولی است و ممکن است مردم کمک شما را نپذیرند زیرا خودشان میخواهند به خود کمک کنند.
- به تنهایی این کارهارا انجام ندهید. از تیم های مخصوص این کار کمک بخواهید زیرا به فرد کمک بیشتری کرده اید.

شنبه 6/1/1390 - 10:18
موفقیت و مدیریت
توصیه های علم برای شاد زیستن
سه شنبه ۱ بهمن ۱۳۸۷
لبخند بزنید حتی وقتی احساس خوبی ندارید
در سالهای اخیر روانشناسان و محققان تلاش بسیاری برای پاسخ به این سوال دانشمندان کرده اند که چه چیز ما را شاد و خوشبخت می کند؟ مطالعاتی بر روی افراد زیادی در سراسر دنیا که چطور عواملی ماننده پول، رفتار، فرهنگ، حافظه، سلامت، نوع دوستی و عادت های روزمره بر بهتر زیستن ما تاثیر می گذارد.

1-هر لحظه از زندگی را دوست بدار
گاهی فعالیت خود را متوقف کنید و بازی کودکان را تماشا کنید و گل رزی را ببویید. نمونه هایی از مردم که برای لذت بردن از اتفاقات عادی زندگی که معمولاً با عجله از آن می گذرند، وقت می گذرانند یا به لحظات خوبی که در طی روز داشته اند فکر می کنند، شادی در آنها بیشتر و افسردگی در آنها کاهش می یافته است.

2-از مقایسه کردن پرهیز کنید
با اینکه چشم و هم چشمی با همسایه و آشنایان جزو فرهنگ خیلی از ملت هاست، اما مقایسه کردن خودمان با دیگران می تواند به شادی و ارزشی که برای خود قایلیم لطمه بزند. بجای مقایسه کردن خود با دیگران، بر موفقیت های شخصی تمرکز کنید که شما را بسوی رضایت از خودتان سوق دهد.

3-پول را از اولویت های خود پایین بیاورید
افرادی که پول را در بالاترین اولویت های خود قرار می دهند، در معرض افسردگی و اضطراب بیشتر و عزت نفس کمتری هستند. هر چقدر رضایت و آرزوهای خود را در امور مادی قرار دهیم، کمتر آن را می یابیم. در واقع شادی بدست آمده عمر بسیار کوتاهی خواهد داشت. در ضمن افرادی که به دنبال پول هستند، سرزندگی و شکوفایی کمتری در زندگی خواهند داشت.

4-اهداف با معنایی داشته باشید
افرادی که برای رسیدن به چیز مشخصی تلاش می کنند، چه یاد گرفتن هنر دستی باشد یا بزرگ کردن فرزندانی خوب، بسیار بیشتر از کسانی که رویا و آرزوی قوی ندارند، شاد خواهند بود. به عنوان یک انسان ما به نیرویی برای کامیابی نیازمندیم. شادی نقطه برخورد لذت بردن و معناگرایی است. چه در محل کار و چه در خانه، هدف این است که مشغول به فعالیتهایی باشید که برای شما مشخص و لذت زاست.

5-ابتکار عمل در کار
اینکه چقدر در محیط کار شاد هستیم، بستگی به میزان ابتکار ما دارد. وقتی ما بتوانیم خلاقیتی را اعمال کنیم، به دیگران کمک کنیم، روشهایی برای پیشرفت پیشنهاد دهیم یا وظایف جدیدی اضافه برکار به عهده بگیریم، مثل این است که پاداش خوبی دریافت کرده باشیم و همه چیز را در کنترل بگیریم.

6-دوستان و خانواده خوب
افراد خوشبخت، خانواده و دوستان خوبی دارند و در روابطشان حمایت می شوند. در نتیجه دوستی های سطحی فایده ای نخواهد داشت و ما به روابط عمیق نیازمندیم که شامل درک و توجه باشد.

7-لبخند بزنید حتی وقتی احساس خوبی ندارید
ساده به نظر می رسد اما روش مفیدی است. افراد شاد راه های ممکن، فرصتها و موفقیت را می بینند. وقتی به آینده فکر می کنند خوش بین هستند و وقتی به گذشته می نگرند، نقاط قوت را به یاد می آورند. حتی اگر هرگز قادر به دیدن نیمه پر نیستید، با تمرین می توانید مثبت اندیشی را برای خود عادت کنید.

شنبه 6/1/1390 - 10:5
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته