• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 14564
تعداد نظرات : 49
زمان آخرین مطلب : 1258روز قبل
ایرانگردی


اگر بتوانیم نیروی انسانی بالنده و بدنه ای چابک ایجاد نماییم شاهد دستیابی بهتر به اهداف شهرداری خواهیم بود

مجید فراهانی، رئیس کمیته بودجه و نظارت شورای اسلامی شهر تهران، با توجه به سابقه بالا و رزومه قابل توجه در حوزه مدیریت، در زمینه منابع انسانی نیز صاحب نظر می باشد. وی با تسلط کامل بر عملکرد معاونت توسعه منابع انسانی شهرداری تهران از مزیت ها و ویژگی های فعالیت های 9 ماه گذشته معاونت منابع انسانی سخن گفت که مشروح آن در ذیل می آید.

 

-     نقش و جایگاه مدیریت منابع انسانی در راستای پیشبرد اهداف و برنامه های مدیریت شهری جدید را چگونه می بینید و به نظر شما تاکنون چه میزان از استانداردهای مدیریت منابع انسانی در شهرداری پیاده شده است؟

 شهرداری تهران از یکسو سازمان خدماتی و سوی دیگر سازمانی هزینه درآمد است. منظور از سازمان خدماتی، خدمت رسانی به شهروندان در حوزه های مختلف مأموریتی شامل فرهنگی، شهرسازی و... و منظور از تعریف دوم خودگردان بودن سازمان است بدین معنا که بدون ردیف بودجه دولتی و با کسب درآمدهای خود می بایست اداره گردد. لذا با لحاظ این خودگردانی و نیز ارتباط مستقیم سازمان با شهروندان، نقش نیروی انسانی مهمترین نقش است. بنابراین اگر ما بتوانیم نیروی انسانی بالنده، باانگیزه و مصمم را در سیستم داشته باشیم و بدنه ای چابک و مؤثر در ارتباط با شهروندان را ایجاد نماییم شاهد آن خواهیم بود که شهرداری بتواند به اهداف و استراتژی های خود دست یابد.

در حال حاضر سازمان با تعداد بیش از 67000 نفر با گستره وسیعی از حوزه ها، شامل9 معاونت، 22منطقه و43 شرکت و سازمان تابعه مشغول به فعالیت است و در واقع مدیریت منابع انسانی به منزله نخ تسبیحی است که اجزاء این ابر سازمان را به هم پیوند می دهد و هماهنگی و یکپارچه سازی برای حرکت به سمت استراتژی های سازمان را عهده دار است. با این تعریف اگر مدیریت منابع انسانی حرفه ای و با برنامه باشد، کل سازمان نیز پیش رونده خواهد بود و اگر مدیریت منابع انسانی ضعیف عمل نماید کل سازمان نیز به سمت مشکلات جدی و اساسی پیش خواهد رفت.

در طول 9 ماهه گذشته در حوزه منابع انسانی با تأکید و مبنای معاونت محترم توسعه منابع انسانی بر اداره حرفه ای این حوزه بر اساس استانداردهای جهانی، شاهد فعالیت های خوبی بوده ایم. از جمله سامانه جامع منابع انسانی که پیاده سازی آن ضامن مکانیزه شدن حوزه های منابع انسانی از یکسو و یکپارچگی سایر حوزه ها نیز شده است.

  

-    اجرای طرح چابک سازی سازمانی را با توجه به دغدغه و تعهد مدیریت شهری جدید و شورای اسلامی شهر در خصوص اداره ارزان شهر چه میزان موثر می دانید؟

 به اعتقاد بنده مدیریت مالیه شهرداری یکی از اصلی ترین چالش هایی است که شهرداری با آن درگیر است و مسأله اصلی امروز ماست. شهرداری تهران ماهانه حدود 700 میلیارد تومان برای اداره سازمان و نگهداشت شهر نیاز دارد. خردادماه گذشته درآمد ما کمتر از 600 میلیارد بوده و اگر اندوخته حاصل از درآمدهای شهرسازی در زمینه تخفیف ها و تقسیط ها که در ماه های اسفند و فروردین و اردیبهشت اتفاق افتاد، نبود سازمان شهرداری نمی توانست حقوق و دستمزدها را پرداخت کند. لازم به یادآوری است که شهرداری علاوه بر این، حدود 60 هزار میلیارد تومان بدهی و نیز پروژه های متعددی در دست اجرا دارد. با این شرایط بحث کاهش هزینه ها از یک سو و تغییر و تحول در نظام اداره شهر باید در دستور کار همه حوزه های سازمان شهرداری قرار گیرد و این فقط وظیفه حوزه منابع انسانی نیست. این موضوع باید دغدغه همه معاونت ها باشد که چگونه باید درآمدهای شهر را به درآمدهای پایدار تبدیل نماییم که در این زمینه شاهد اجرای طرح خوبی از سوی معاونت منابع انسانی با عنوان بذر پیشنهاد بودیم. این طرح که با هدف اختراع و پیشنهاد درآمدهای پایدار در بین کارکنان و شهروندان به اجرا درآمد همراهی بیش از 6000 نفر را شاهد بود. مطلع شدم که پیشنهادات بسیار خوبی را دریافت کرده ایم و از میان آنها 15 پیشنهاد به زودی در قالب طرح و لایحه به شورای شهر ارائه خواهد شد.

از طرفی دیگر قطعاً ما نیاز به بدنه ای چابک داریم که بتواند متناسب با درآمدهای اصلی شهر حرکت کند. استراتژی مدیریت شهری دوره قبل، برون سپاری وظایف بوده است اما مدیریت شهری جدید با توجه به مازاد نیروی خود برنامه ریزی برای انجام وظایف در درون سازمان را در نظر دارد تا از نیروهای فعلی سازمان استفاده شایسته به عمل آید.

 

 -    با توجه به سیاست ها و نظرات شورای شهر تهران در خصوص مدیریت حجم و تعداد بالای نیروی انسانی سازمان شهرداری (به طور مثال نامه مورخ 07/12/96 مهندس هاشمی به دکتر نجفی مبنی بر اجرای ماده 117برنامه دوم)، طرح ارزیابی عملکرد کارکنان که با دستورالعمل مشخص و بر اساس مدل 360 درجه و با معیارهایی مانند آراء کمیته انضباطی و تخلفات، افراد بدون کارت پایان خدمت و یا در نظر نگرفتن نمره منفی برای تحصیلات کارگران با هدف حمایت از اقشار آسیب پذیر انجام شد را چگونه ارزیابی می نمایید؟

 یقیناً برای ارزیابی عملکرد پرسنل نیازمند خط کش هستیم. قبل از ارزیابی باید شرح شغلی و برنامه عملکردی افراد به آنان داده شود که این موارد همه از قبل تعریف شده و وجود دارد. در ارزیابی عملکرد می بایست کلیه فعالیت ها با شرح شغلی وی تطبیق داده شود و مقایسه شود که در عرصه عمل به واقع افراد تا چه میزان منطبق با وظایف تعریف شده عمل کرده اند و کیفیت کار ایشان در چه سطحی بوده است. در واقع از طریق خط کش ارزیابی عملکرد، تصویر روشنی از توانمندی ها و شایستگی های هر فرد بدست می آوریم و متوجه می شویم که چند درصد از شرح شغلی مربوطه به انجام رسیده و نیز کارهای انجام شده با چه کیفیت، هزینه و سرعتی به ثمر رسیده است. لذا در ارزیابی عملکرد با مدل 360 درجه که هم مدیر و هم همکاران و خود فرد در آن مداخله داشته اند تلاش داریم که کارکنان شهرداری تهران بدانند که در این فرایند کارنامه شفافی از عملکرد آنان به تصویر کشیده خواهد شد و به این ترتیب افرادی که دچار کم کاری هستند به سمت کار بیشتر رهنمون می شوند و افراد مسئولیت پذیر هم متوجه می شوند که با سایرین دارای تفاوت هایی هستند و به انگیزه بالاتری دست پیدا می کنند. به عبارتی ارتقاء و تشویق ها نیز می تواند بر اساس معیارهای ارزیابی عملکرد صورت پذیرد. بنابراین آیینه روشنی که از هر فرد ایجاد می شود می تواند در برنامه ریزی ها، کنترل ها و اصلاحات آتی کمک کننده باشد.

 

-    مشخصا نظر شما در مورد دستورالعمل و نحوه اجرای طرح ارزیابی عملکرد کارکنان که در اسفند ماه سال 96 از جانب معاونت منابع انسانی شهرداری تهران با هدف بررسی عملکرد پرسنل و ساماندهی نیروی انسانی انجام شد، چیست؟

 طبیعی است که در جریان صحیح ارزیابی عملکرد حتی اگر کسی از سیستم منفک شود برای خود فرد هم مشخص است که بر اساس معیار و ضابطه مشخصی این اتفاق رخ داده است و جایی را برای اعتراض باقی نمی گذارد. به نظر من در این مسیر باید به سمت بازار رقابت در بین افراد برویم بویژه در بین کسانی که تمایل دارند به سطوح مدیریتی دست پیدا کنند. یکی از کارهای خوبی که می تواند در حوزه منابع انسانی انجام شود ایجاد فضای شفاف برای ارتقاء است. مثلاً برای انتخاب مدیر روابط عمومی یک منطقه، ضوابط و انتظارات مورد نظر برای آن شغل با صراحت و شفافیت و به صورت عام اعلام شود و همه متقاضیان واجد شرایط آمادگی خود را اعلام کنند. لذا با بررسی شرایط از طریق روش هایی مانند کانون ارزیابی، بازی های مدیریتی و یا مصاحبه، توانمندی های همه داوطلبان بررسی و انتخاب فرد مورد نظر انجام پذیرد.

یکی دیگر از فعالیت های مفید که ظاهراً در معاونت منابع انسانی نیز آغاز شده، مدیریت درس آموخته ها برای مستندسازی تجربیات است. یکی از ایرادات مدیران ما اینست که توجهی به فعالیت ها و تجربیات مدیران قبلی مجموعه ندارد و در مواجهه با چالش ها از محفوظات قبلی خود کمک می گیرد. بسیار شایسته است که هر مدیری در جلسات خود از مدیران قبلی دعوت به عمل آورد و با ایشان در خصوص چالش های پیش آمده اتاق فکر تشکیل دهد و به عنوان مشاور از نظرات آنان بهره بگیرد. لذا با انباشتی از تجربیات قبل به نتایج بهتری دست پیدا کند. امیدواریم که با تدبیر معاونت محترم منابع انسانی بزودی طرح "مدیریت درس آموخته ها" در سازمان شهرداری را شاهد باشیم.

از جمله طرح های شایسته دیگر معاونت منابع انسانی طرح "سامانه بازار کار داخل" هست که افراد می توانند از طریق آن رزومه خود را وارد کنند و هر مدیری که نیاز به جذب و بکارگیری نیروی کار داشته باشد از نیروهای توانمند داخل بدنه سازمان اقدام به انتخاب و مصاحبه نماید.

 

 -    مهم ترین و بارزترین اقدام صورت گرفته از جانب معاونت منابع انسانی در دوره مدیریت جدید را چه می دانید؟

 تا به امروز شاهد فعالیت های متعدد و خوبی در حوزه معاونت توسعه منابع انسانی بوده ایم که به تعدادی از آنها اشاره کردم اما از سایر طرح های مورد تقدیر این حوزه، آموزش تحت موبایل هست که از طریق آن همه کارکنان سازمان می توانند به انواع آموزش های مورد نیاز دسترسی داشته باشند. همچنین مدیریت ترددها در قالب طرح "سامانه جامع منابع انسانی شهرداری" است. ما در بدو کار خود مطلع شدیم حدود 3000 نفر در سازمان ثبت تردد نداشتند در حالیکه حقوق دریافت می کردند. لذا با مدیریت و تلاش معاونت منابع انسانی در گام اول این افراد شناسایی و حقوق ایشان قطع شد و سامانه جامع افراد را ملزم به ثبت تردد نمود به نحوی که با تشکیل کمیته پزشکی حتی افرادی که به دلیل مشکلات جسمی برای ثبت دچار مشکل بودند مشخص و مدیریت شدند. لذا نظم بخشی به سیستم تردد نیز یکی از بارزترین فعالیت های معاونت منابع انسانی است که مورد تقدیر می باشد.
 
 
 
 
 
 

شنبه 23/4/1397 - 16:24
ایرانگردی


 

خسرو قبادی: موضوع این کتاب، تاریخی است و نقش زنان از زمان ناصرالدین شاه تا زمان حال به خوبی بیان شده که بدون تردید یکی از نکات مثبت این کتاب، متن هنری آن است وکمتر پیش می آید که فردی مذهبی از چنین متن هنری استفاده و در بیشتر متن افراد مذهبی خشک و بی روح است و وجه مثبت دیگر آن بحث چندگانه نویسی این متن است.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، دومین نشست از سلسله نشست‌های «سه‌شنبه‌های کتاب» 19 تیر به نقد و بررسی کتاب «وقت معلوم» اثر مهدی کفاش، نامزد دریافت جایزه ادبی جلال آل احمد در سال 96  اختصاص داشت که با حضور وی همچنین خسرو قبادی و محمد منصور نژاد منتقد و ساسان والی‌زاده، معاون فرهنگی و هنری موزه در سالن فرماندهان این موزه برگزار شد.

مهدی کفاش ضمن معرفی شخصیت های داستان اظهار داشت: بازیگران اصلی عمو جان، شازده، نیلوفر، اسماعیل هستند و فواد که یک طلبه است با این 4 نفر در ارتباط است و در واقع داستان درباره یک قیام مسلحانه است که در سه شهر تهران، قم و مشهد می گذرد و ماجرا در خانواده پهلوی اتفاق افتاده است و از سال 54 شروع و تا بعد از انقلاب ادامه دارد.

خسرو قبادی منتقد ادبی حاضر در این نشست گفت: موضوع این کتاب، تاریخی است و نقش زنان از زمان ناصرالدین تا زمان حال به خوبی بیان شده که بدون تردید یکی از نکات مثبت این کتاب، متن هنری آن است وکمتر پیش می آید که فردی مذهبی از چنین متن هنری استفاده و در بیشتر متن افراد مذهبی خشک و بی روح است و وجه مثبت دیگر آن بحث چندگانه نویسی این متن است.

وی ادامه داد: یکی از نکات مثبت در خصوص این اثر این است که ناشر معروفی این کتاب را چاپ و نویسنده هم برای معرفی کتاب به شهرهای مختلف سفر کرده است.

این منتقد ادامه داد: در این کتاب اتوبیوگرافی وجود دارد یعنی اینکه شخصیت اصلی داستان از خودش می گوید و از طرف دیگر راوی به عنوان شخص سوم به عنوان غایب از فواد حرف می زند که بیوگرافی فواد است.

وی در ادمه این نشست و نقد ادبی تاکید کرد: متاسفانه این اثر نکات منفی نیز دارد که آوردن اسامی اشتباهی است که در واقعیت و تاریخ وجود ندارند و نام افراد در تاریخ، اسامی دیگری است.

قبادی تصریح کرد: نیکو جلوه دادن حکومت قاجار و تغییر کردن و خوب شدن محمدرضا شاه در اواخر حکومت خود از دیگر نکات منفی و تاریک این کتای است.

محمد منصورنژاد دیگر منتقد حاضر در این نشست داستان کتاب"وقت معلوم"را از نگاه تاریخی و سیاسی مورد نقد قرار داد و گفت: به نظر من این اثر را می توان از 3 منظرتحلیل کرد.

وی در ادامه قدرت واقع پردازی داستان را یکی از آن 3 نگاه بر شمرد و گفت: یکی از مقوله ها این است که باید دید  قدرت واقع پردازی داستان چقدر است و آیا می تواند مخاطب را به دوران انقلاب و دفاع مقدس ببرد؟

منصورنژاد با طرح سوالی در خصوص وجود اسامی مختلف در داستان تصریح کرد: با وجود اسامی مختلفی که در کل داستان با آن مواجه هستیم  باید ببینیم که آیا داستان می تواند انسجام متنی پیدا کند؟

وی دعوت نویسنده کتاب به وادادگی و اعتراف را از دیگر نقاط منفی کتاب دانست و گفت: باید دید که آیا این اثر نماد پردازی دارد؟ وآیا  می تواند شما را به زمان حاضر ببرد.

شنبه 23/4/1397 - 15:19
ایرانگردی

 

 

شهردار منطقه۲۲ در جلسه خط انتقال آب از تصفیه خانه ششم به مخازن زیر زمینی شبکه توزیع آب منطقه۲۲، تاکید بر اهمیت فرهنگسازی برای مصرف بهینه آب کرد.

 

 

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه ۲۲، در روزهایی که کمبود آب و تنش آبی دغدغه اصلی بسیاری از مردم و مسئولان شده است، جلسه‌ای با حضور بهاره آروین، افشین حبیب زاده، آرش میلانی اعضای شورای اسلامی شهر تهران، نوذرپور شهردار منطقه۲۲ و ستارزاده مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب منطقه ۳ تهران با هدف بررسی و بازدید از چرخه مدیریت و تصفیه آب و فاضلاب سطح منطقه ۲۲ برگزار شد.
 در این جلسه شهردار منطقه۲۲ با اشاره به لزوم مدیریت مصرف آب از سوی شهروندان، اظهار کرد: کمبود منابع آب و افزایش چند برابری جمعیت منطقه۲۲ از جمله چالش‌های مدیریت شهری منطقه درموضوع مدیریت آب است.
 نوذرپور در ادامه افزود: کشور ما در یک منطقه خشک و نیمه خشک قرار دارد و حتی در سال‌های ترسالی هم با کمبود بارش مواجه هستیم، ضمن اینکه توزیع بارش در همه مناطق یکسان نیست.
 در ادامه این جلسه مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب منطقه ۳ تهران گفت: نباید تصور کرد که در سال جاری بارندگی کمی بهتر بوده و دیگر مشکل کمبود آب نداریم چراکه با محدودیت منابع آب و جمعیت زیاد تهران، ناچاریم آب را از نقاط دوردست منتقل کنیم. بنابراین بحث مدیریت مصرف باید همواره سرلوحه برنامه ما باشد.
 وی تصریح کرد: طرحی برای تامین آب شرب منطقه ۲۱ و ۲۲ در نظر گرفته شده که شامل چندین مخزن آب است و بیش از ۱۵۰ هزار متر مکعب ظرفیت باید ایجاد و ۱۷ کیلومتر خطوط لوله با قطر ۱۲۰۰ و ۱۴۰۰ متر احداث کنیم.
 ستارزاده در پایان افزود: تعدادی از این مخازن ساخته شده است و در حال حاضر ۷ مخزن در حال بهره برداری و احداث شده است، ۶ مخزن در حال احداث است و ۶ مخزن پشنهادی را برای احداث در دستور کار خود برای منطقه۲۲ داریم.

شنبه 23/4/1397 - 15:0
ایرانگردی

 
 

مدیرعامل شرکت بهره برداری متروی تهران و حومه از آغاز پذیرش مسافر در خط ۷ متروی تهران بلافاصله پس از افتتاح آن توسط شهردار تهران خبر داد.

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شرکت بهره برداری راه آهن شهری تهران و حومه، مهندس فرنوش نوبخت با بیان اینکه صبح امروز شنبه ۱۳۹۷/۰۴/۲۳ مراسم بازگشایی مجدد بخشی از خط ۷ متروی تهران با حضور مهندس افشانی شهردار تهران؛ مهندس هاشمی رئیس شورای اسلامی شهرتهران، مهندس مقیمی استاندار تهران،سیده فاطمه ذوالقدر نماینده مردم تهران در مجلس شواری اسلامی، شهربانو امانی عضو شورای اسلامی شهر تهران، دکتر پورسیدآقایی معاون شهردار و رئیس سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران و جمعی از مدیران و مسئولان شهری انجام شد افزود: فاز اول خط ۷ متروی تهران به طول شش کیلومتر و با ۵ ایستگاه امروز پس از ایمن سازی و تکمیل تجهیزات و امکانات بازگشایی شد.
وی با تاکید براینکه ایستگاه‌های مهدیه، بریانک، کمیل، رودکی و شهید نواب صفوی اکنون پذیرای مسافران محترم متروی تهران و حومه هستند افزود: زمان فعالیت خط ۷ همانند سایر خطوط متروی تهران از ۵ صبح تا ۲۲ و ۳۰ دقیقه خواهد بود (این زمان تا پایان تیرماه اعمال می‌شود و پس از آن زمان فعالیت ۵ و ۳۰ دقیقه تا ۲۲ و ۳۰ دقیقه است).
مهندس نوبخت ادامه داد: سرویس دهی در خط ۷ متروی تهران با فاصله حرکت هر ۱۵ دقیقه یک قطار خواهد بود.
مدیرعامل شركت بهره برداری متروی تهران و حومه خاطر نشان كرد: خط ۷ متروی تهران در ایستگاه مهدیه با خط ۳ و در ایستگاه شهید نواب صفوی با خط ۲ تقاطع دارد و امیدواریم به زودی سایر ایستگاه های این خط هم مورد بهره برداری قرار گیرند.

شنبه 23/4/1397 - 14:55
ایرانگردی



رئیس مرکز محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران گفت: پیوند اقتصاد و محیط زیست گامی مهم در جهت حل معضلات محیط زیستی، اشتغال زایی و مشارکت است.
به گزارش روابط عمومی مرکز مدیریت محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران، صدرالدین علی پور رئیس این مرکز در حاشیه نشست خبری که پیرامون مراسم گرامیداشت روز بدون کیسه پلاستیکی در میدان میوه و تره بار صادقیه در منطقه 2 برگزار شد، پیوند اقتصاد و محیط زیست را امری مهم دانست و گفت: این امر نه تنها گامی به سوی حل معضلات محیط زیستی است بلکه باعث اشتغال زایی و مشارکت شهروندان در مدیریت شهری نیز می گردد.
امیرحسن جعفری ورامینی معاون توسعه و پایش مرکز محیط زیست شهرداری تهران در نشست خبری روز بدون پلاستیک با اشاره به مضرات استفاده از پلاستیک که هم محیط زیست و هم سلامتی انسان را به خطر می اندازد، گفت: براساس مصوبه شوراء اسلامی شهر تهران در سال 88، شهرداری تهران ملزم به انتخاب جایگزینی مناسب به جای مصرف کیسه های پلاستیکی در مجموعه شهرداری شد.
وی با تاکید بر اینکه شهرداری تهران تا به حال حدود 100 درصد از اهداف این مصوبه را محقق نموده است، افزود: متولی بهداشت کشور وزارت بهداشت است که تا کنون هیچ ممنوعیتی را برای استفاده از پلاستیک ها به ویژه در نانوایی ها که خطرات بسیار جدی را متوجه شهروندان می کند، لحاظ نکرده است.
معاون توسعه و پایش مرکز مدیریت محیط زیست شهرداری تهران عدم مدیریت پلاستیک ها و رهاسازی آن ها در طبیعت را یکی مهمترین معضلات محیط زیستی در جهان دانست و گفت: برای حل این معضل نیاز به جلب مشارکت شهروندان، حساس نمودن آن ها و مسئولین است تا با مشارکت یکدیگر، مصرف پلاستیک به حداقل کاهش یابد.
جعفری ادامه داد: دغدغه اصلی شورای اسلامی شهر تهران و مجوعه شهرداری، کاهش مصرف پلاستیک است که در این زمینه باید ضمن حمایت از سمن ها و فعالان حوزه محیط زیست تسهیلات ویژه ای برای آن ها فراهم نمود.
رحیمی مدیرعامل سازمان مدیریت میادین میوه و تره بار در ادامه مراسم گفت: پس از مصوبه شوراء، در میدان مرکزی میوه و تره بار یک واحد تولید کیسه های پلاستیکی از نوع تجزیه پذیر شکل گرفت.
وی افزود: در میادین میوه و تره بار شهر تهران 50 درصد از کیسه های پلاستیکی پایه گیاهی دارند و 50 درصد مابقی از نوع تجزیه پذیر است.
رحیمی افزود: اخیراً سازمان میادین میوه و تره بار یک سیاست تشویقی برای کاهش مصرف کیسه های پلاستیکی در میادین به کار گرفته است که از خرداد ماه سال جاری به صورت پایلوت در چند میدان شروع شده است.
وی ادامه داد: بر این اساس به ازای هر کیلو خریدی که بدون دریافت کیسه پلاستیکی انجام شود 50 تومان در فاکتور نهایی تخفیف اعمال می شود.
در ادامه نشست خبری، افشین حبیب زاده رئیس کمیسیون نظارت شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به اینکه حق و تکلیف در کنار یکدیگر معنا پیدا می کنند، بیان کرد: مجموعه شهرداری تهران به تنهایی قادر به حل تمامی معضلات محیط زیستی جامعه نیست و کمک دیگر بخش های دولتی و غیر دولتی را نیز می طلبد.
جندقی معاون خدمات شهری منطقه 2 شهرداری تهران در ادامه با تاکید بر سرطان زایی مواد پلیمری پلاستیک ها و هزینه هنگفتی که صرف تولید آن ها می شود، گفت: اطلاع رسانی به شهروندان و فرهنگسازی مصرف ظروف یکبار مصرف پلاستیکی و کیسه های پلاستیکی باید به صورت مطلوب صورت گیرد که این امر نیاز به همکاری همه جانبه از سوی تمامی سازمان های متولی دارد.
وی در پایان گفت: منطقه 2 شهرداری تهران 5000 کیسه پارچه ای تولید و در میادین میوه و تره بار این منطقه در اختیار شهروندان قرار داده است.
لازم به ذکر است در حاشیه مراسم روز بدون کیسه پلاستیکی که با همکاری منطقه 2 شهرداری تهران و کانون های محیط زیست مناطق برگزار شد، صدرالدین علی پور رئیس مرکز مدیریت محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران و ناهید خداکرمی عضو کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری به همراه دیگر مسئولین از غرفه سمن ها و محصولات ارائه شده توسط آن ها مانند کیسه پارچه ای و سفره نان بازدید کردند.

 

 
 

شنبه 23/4/1397 - 14:50
ایرانگردی

 

 

 

 

شهروندان شرق تهران در مسجد جامع نارمک، میزبان نمایندگان مجلس شورای اسلامی، اعضای شورای اسلامی شهر ، مسئولین فرمانداری و شهردار منطقه8 بودند و از نزدیک دغدغه های خود را با مسئولان مطرح کردند .

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه8، بهمن نوری شهردار منطقه در این مراسم  گفت: از مردم متشکرم که صبورانه از این مراسم استقبال کردند؛ امیدوارم بتوانیم از پرسش و پاسخ های این جلسه گامی برای گشودن مشکلات مردم مومن و متدین منطقه 8 برداریم؛ همچنین از مسئولان و میهمانان تشکر می کنم.

نوری با اشاره به آغاز عملیات اجرایی 20 پروژه شهری در سال جدید در شرق تهران افزود: ما 20 پروژه شهری در فروردین ماه افتتاح کردیم و اکنون پروژه نیمه تمام نداریم.

وی ضمن بیان کلیاتی از سیمای منطقه 8 به لحاظ جمعیت پذیری، پهنه بندی، مشارکت پذیری، اقتصاد و ترکیب جمعیتی منطقه و فعالیتهای صورت گرفته برای ارتقاء سطح خدمات و نیز افزایش ، تعادل و توزیع سرانه ها در سطح محلات منطقه، گفت: تحقق بخشی از انتظارات مردم از مدیریت شهری در غالب پروژه هایی نظیر احداث پایگاه مدیریت بحران در محله سبلان، احداث مجموعه ورزشی ویژه بانوان در محله هفت حوض، احداث بوستان جدید در محله های وحیدیه، لشگر و سبلان ، احداث پل مکانیزه قدس در محله وحیدیه و احداث پل عابر پیاده نوروزی فرد بر روی مسیل باختر است.

شهردار منطقه 8 با اشاره به نور پردازی فلکه اول تهرانپارس به عنوان شناسنامه شرق تهران اضافه کرد: احداث بازار میوه و تره بار در محله های فدک، مجیدیه، وحیدیه و تسلیحات، بهسازی بوستان ها از جمله بوستان های دوستدار کتاب(تمدن)، شقایق، سبلان و تسلیحات و همچنین بهسازی زمین چمن فدک از جمله پروژه هایی است که آغاز عملیات اجرایی آن شروع شده است.

وی اساسی ترین مطالبه مردم را از همه مسئولین ارتقاء سطح درمانی و بهداشتی و احداث بیمارستان جامع در شرق تهران عنوان کرد و ادامه داد: هم اکنون در شرق  تهران بیمارستانی چند منظوره نداریم و  رفع این کمبود در منطقه باید جدی گرفته شود.

 

منطقه 8 مشارکت پذیر ترین منطقه کلانشهر تهران

از سوی دیگر شهردار منطقه با اشاره به اینکه منطقه 8 جزء مشارکت پذیرترین مناطق پایتخت است، توضیح داد: این مشارکت پذیری معنادار شهروندان با مدیریت شهری سبب شده است که منطقه 8 به صورت پایلوت همه طرح ها انتخاب شود.

این مدیر ارشد شهری گفت: مردم منطقه ما بیشترین احساس امنیت را دارند و کمترین نزاع و طلاق را داریم و این امر نشان دهنده این است که هنوز خانواده در منطقه ما معنا دارد.

مسئولین باید درد دل مردم را بشنوند

کواکبیان نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی نیز افزود : با توجه به وسعت و تعداد محلات این منطقه مشکلات چندانی در حوزه مدیریت شهری وجود ندارد و از اقدامات صورت گرفته قدردانی کرد.

وی گفت : مسئولین باید درد دل مردم را شنیده و برای حل مشکلات محلات تلاش کنند . وی بر حل مشکلات  محلات کم برخوردار تاکید کرد.

سه بیمارستان هزار تختخوابی در تهران احداث می‌شود

 

از سوی دیگر معاون فنی عمرانی فرمانداری تهران در این مراسم  اظهار داشت: همانطور که رئیس‌جمهور گفته‌اند مالیات‌ بر ارزش افزوده که توسط دولت دریافت می‌شوند به ساخت بیمارستان اختصاص می‌یابد و در تهران از همین مبلغ سه بیمارستان احداث خواهد شد.

وی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای این منطقه، اظهار داشت: این هجدهمین منطقه‌ای است که همراه با نمایندگان تهران، اعضای شورای شهر و مسئولان دستگاه‌های خدمات‌رسان منطقه به بررسی مشکلات پرداخته‌اند.

 

آرام افزود: 156 مصوبه در مناطق دیگر به امضاء رسید که 106 مورد از آن انجام شده که 50 مورد دیگر نیز در دست اقدام است.

 

وی ادامه داد: دومین جلسه بررسی مشکلات منطقه 8 در فرمانداری تهران هفته آینده برگزار می‌شود که دستگاه‌ها خدمات‌رسان مکلف به حضور و اجرای درخواست‌های مردم  خواهند بود.

 

معاون فنی عمرانی فرمانداری تهران گفت: مهمترین خواست مردم منطقه 8 ساخت بیمارستان است همانطور که رئیس‌جمهور محترم گفته‌اند مالیات‌های بر ارزش افزوده که توسط دولت دریافت می‌شود، خرج ساخت بیمارستان خواهد شد.

 

وی ادامه داد: در تهران نیز سه بیمارستان از منبع همین مخارج با گنجایش هزار تخت در حال احداث است که در اتوبان شهید بابایی و نزدیک به دانشگاه امام حسین (ع) با پیگیری‌های استاندار زمینی خریداری و تخصیص داده شد تا بیمارستان هزار تختخوابی احداث شود.

 

وی افزود: همچنین در اتوبان آزادگان قرار است بیمارستانی احداث شود.

 

آرام همچنین مشکل افت فشار آب را در یکی از محله‌های منطقه 8 عنوان کرد و گفت: این مشکل هر چه سریع‌تر برطرف  می شود.

احداث ورزشگاه ویژه بانوان در شرق پایتخت

از سوی دیگر پروانه مافی نماینده  مردم ری، تهران و شمیرانات در  مجلس شورای اسلامی با تشکر از زحمات مهندس نوری افزود: منطقه 8 جزء پرجمعیت ترین مناطق تهران است و در عین حال دارای شهروندانی متدین و انقلابی با شهدای فراوان است.

 وی با اشاره به ضرورت احداث ورزشگاه ویژه بانوان در شرق پایتخت توضیح داد: با توجه به اهمیت ورزش و تحرک بیشتر برای بانوان ساخت این ورزشگاه جز ضروریات و یکی از دغدغه های بانوان منطقه است.

مافی گفت: با توجه به تلاش های انجام شده، امیدوارم کیفیت زندگی در شان شهروندان این منطقه بیش از پیش فراهم شود.

تمام تلاش ها برای خدمت به مردم

بنابراین گزارش محمد سالاری عضو شورای اسلامی شهر تهران دراین نشست گفت: امروز شاهد تشکیل یک جلسه مدیریت یکپارچه شهری غیر رسمی با حضور نمایندگان مجلس، اعضای شورای شهر ، فرمانداری و شهرداری هستیم که بتوانیم با تمام توان خدمتگذار مردم باشیم.

وی افزود: متاسفانه بعد از 4 دهه از پیروزی انقلاب  اسلامی بسیاری از کلانشهرها از جمله شهر تهران با چالش ها و مشکلات بزرگی مواجه است.

این عضو شورا تاکید کرد: برای حل این مشکلات بدون مشارکت مردم نمی توان کاری کرد؛ در برخی جاها رانت و فساد ها باعث شده بین مردم و مسئولان بی اعتمادی حاکم شود،.

وی گفت: مشارکت مردم به اعتماد سازی نیاز دارد و بسترسازی این اعتماد مبارزه با فساد را می طلبد، که فعالیت های درخور توجهی در دوران فعالیت شورای پنجم صورت گرفته و بی تردید ادامه خواهد داشت.

احداث مسجد جامع نارمک توسط مهندس بازرگان برای اقامه نماز جمعه

همچنین حجت الاسلام صادق زاده رئیس فعالیت های دینی شهرداری تهران گفت: این مسجد را مهندس مهدی  بازرگان  سال 33 برای اقامه نماز جمعه ساخته است و مرحوم آیت الله واحدی در این مسجد نماز جمعه خوانده است.

وی به بیان تاریخچه این مسجد پرداخت و افزود: شخصیت های بزرگی همچون فخرالدین حجازی در این مسجد سخنرانی داشتند.

رئیس  فعالیت های دینی شهرداری تهران با تشکر از نمایندگان مردم شهر تهران در مجلس شورای اسلامی و اعضای شورای شهر و مسئولان فرمانداری افزود: این کار زیبایی است که آقای کواکبیان بانی آن شده  است و  تا کنون در مناطق مختلف شرکت داشتند.

بیان مشکلات مردم از زبان شورایاران

بنابراین گزارش سید روح الله صادقی رابط منطقه و دبیر کارگروه تخصصی فرهنگی و اجتماعی شورایاری منطقه 8 به بیان مشخصات منطقه پرداخت و درباره وجود مساجد، مراکز فرهنگی، سکونت خانواده های شهدا و جانبازان و آزادگان صحبت کرد.

وی درباره مطالبات فرهنگی و آموزشی مواردی را از جمله نبود کلانتری، توجه به محلات کم برخوردار مثل زرکش و وحیدیه و کمبود پارکینگ در مراکز شلوغ و تجاری را مطرح کرد.

علی اکبر نبی یی دبیر کارگروه تخصصی عمران و شهرسازی شورایاری منطقه 8 با تاکید بر ضرورت احداث بیمارستان در شرق تهران افزود: ضروری ترین خواسته مردم در بحث بهداشت و درمان، احداث بیمارستان چند منظوره در منطقه8 است.

وی با اشاره به مشکلات مردمی منطقه 8 گفت: در برخی از محلات با افت شدید فشار آب مواجه هستیم که خواسته مردم رفع این مشکل است.

همچنین محمد رضا رئیسی دبیر کارگروه تخصصی آموزش و مشارکتهای اجتماعی شورایاری منطقه 8 با تاکید بر ضرورت احداث پارکینگ در محله هفت حوض افزود: در محلات هفت حوض، فدک و تهرانپارس به دلیل نبود پارکینگ برخی نزاع ها پیش می آید.

وی گفت: عدم توجه به رفع نیازها و درخواست های اولیه شهروندان، مشکلات و معضلات بزرگتری را بروز می دهد. مناطق  4،13 و 7 در بحث ترافیکی از منطقه ما تاثیر می گیرند.

رئیسی با تشکر از اقدامات انجام شده مدیریت ارشد منطقه، خطاب به نمایندگان مجلس و اعضای شورای شهر گفت: ما بعنوان شورایاری درخواست داریم که تمام مجموعه مجلس ، شورای شهر و فرمانداری از منطقه حمایت کنند تا با اعتبار لازم و تخصیص بموقع آن، منطقه بتواند در پیشبرد خواسته های مردم گام بر دارد.

حمیدرضا دوستی دبیر کارگروه تخصصی سلامت و محیط زیست شورایاری منطقه 8 با اشاره به معضلات زیست محیطی منطقه گفت: با توجه به وجود 4 مسیل به طول 7580 متر و وجود جانوران موذی خواستار پوشیده شدن آن هستیم.

وی افزود: بنده بعنوان دبیر کارگروه تخصصی سلامت به نمایندگی از شهروندان عرض می کنم مهمترین دغدغه شهروندان منطقه 8 احداث بیمارستان است.

 بنابراین گزارش در گفت و گوی شهروندان و مسئولان که به مدت 4 ساعت طول کشید، نمایندگان مجلس شورای اسلامی مصطفی کواکبیان،علیرضا محجوب،پروانه مافی و محمدرضا بادامچی، اعضای شورای اسلامی شهر تهران افشین حبیب زاده ، محمد سالاری و غلام حسین آرام معاون فنی و عمرانی فرمانداری شهر تهران حضور داشتند.

مسجد جامع نارمک

مسجد جامع نارمک به عنوان یکی از مساجد قدیمی استان تهران قبل از پیروزی انقلاب اسلامی یکی از پایگاه ها و مرکز تجمع مبارزین و انقلابیون بود. در این پایگاه انقلابی پیش از انقلاب شخصیت های همانند دکتر شهید مرتضی مطهری حضور داشتند. مسجد جامع نارمک اولین میعادگاه برگزاری نماز جمعه در تهران بوده است.

تقدیر از چهار خانواده شهید

در این مراسم  از خانواده شهیدان سلیمانی،رمضان زاده، فلاح و تاج الدین  نیز با اهداء لوح تقدیر قدردانی شد.

شنبه 23/4/1397 - 14:43
ایرانگردی

 

 

معاون حمل و نقل و ترافیک منطقه چهار تهران از تجهیز 6700 تاکسی به اپلیکیشن پرداخت  الکترونیکی کرایه خبر داد و گفت: منطقه چهار به عنوان منطقه برتر در استفاده از دستگاه پرداخت الکترونیکی شناخته شده است.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 4 مهدی اناری با اعلام این خبر گفت: طرح تجهیز تاکسی های شمال شرق تهران به دستگاه الکترونیکی فون پی در مسیر پایانه های خطوط تاکسی رانی رسالت ، مغان ، فرهنگسرای اشراق، چهار راه اشراق و ... از ابتدای سال جاری کلید خورد.

وی با اشاره به مشخصات این دستگاه ها ادامه داد: این دستگاه ها روی داشبورد تاکسی و نیز صندلی پشت سر راننده نصب می شود و دارای بارکدی است که مسافران در حین سوار شدن به داخل خودرو می توانند با قرار دادن گوشی تلفن همراه خود بر روی بارکد فوق الذکر، طول مسیر  را به همراه هزینه کرایه مصوب مشاهده و با نصب اپلیکیشن مورد نظر روی تلفن همراه خود پرداخت الکترونیکی کرایه خود را انجام دهند.

اناری گفت: سیستم پرداخت الکترونیکی در تاکسی ها باعث شده که مشکل همیشگی نداشتن پول خرد برای مسافران و حتی رانندگان از بین رفته و آنها در اسرع وقت بتوانند میزان دقیق کرایه خود را محاسبه و پرداخت کنند.

 معاون حمل و نقل و ترافیک منطقه در پایان افزود: در ادامه این طرح در حال رایزنی با بانک های عامل هستیم که امکان قرار دادن دستگاه های پوز در داخل تاکسی ها را برای رانندگان و مسافران مهیا ساخته تا کسانی که استفاده از تلفن همراه و سیستم فون پی برایشان مقدور نیست، نیز بتوانند به راحتی از این امکان استفاده کنند.

شنبه 23/4/1397 - 14:40
ایرانگردی

 

 

 

با حضور شهردار منطقه 6 و دبیر ستاد هماهنگی و اجرایی شورایارای های شورای اسلامی شهر تهران اعضای کارگروه های تخصصی شورایاری منطقه 6 معرفی شدند.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 6، عظیم بابایی شهردار منطقه 6 در این جلسه با بیان اینکه به عنوان نیروی حرفه ای و متعهد وظیفه داریم بدون هیچ نگاه سیاسی فعالیت کنیم گفت: امانت مردم به ما واگذار شده و باید در برابر عملکردی که داریم پاسخگو باشیم.

بابایی با بیان اینکه طی این  سال ها برای تقویت شورایاری ها تلاش بسیاری شده است گفت: این نهاد اجتماعی سرمایه ای برای نظام و مدیریت شهری است که ساختارمند شده و در بسیاری از جهات به خودکفایی رسیده است.

شهردار منطقه 6 با اشاره به اینکه مردم شورایاری ها را به عنوان معتمد خود می شناسند و قبول دارند گفت:  شورایاری ها تکیه گاه مدیریت شهری بوده و به سرانجام رساندن موضوعات شهری کمک می کنند.

بابایی با بیان اینکه تغییر ساختارهای ناگهانی می تواند به شورایاری ها آسیب برساند گفت: این ارتباط دلسوزانه مدیریت شهری و شورایاری ها باید ادامه داشته باشد تا با هم افزایی و مشارکت به بهترین دستاورد برسیم.

بابایی با بیان اینکه پرورش مدیران شجاع بسیار تاثیرگذار است گفت: در مدیریت شهری نباید به گونه ای عمل کنیم که تمامی مسائل قائم به دستور مستقیم شهردار باشد و معاونین نقش اساسی در تصمیم گیری ها نداشته باشند.

او با بیان اینکه در شهرداری منطقه 6 تمامی مدیران و معاونین به صورت کامل و جامع با موضوعات آشنایی داشته و قدرت تصمیم گیری دارند اضافه کرد: تخصص گرایی و اعتماد به جوانان محور فعالیت در قلب تهران است.

فتاح غلامی، دبیر ستاد هماهنگی و اجرایی شورایارای های شورای اسلامی شهر تهران نیز در این جلسه بیان کرد: بسیاری از مسائل شهری را می توان در سطح محلات حل کرد و کارگروه های تخصصی تشکیل شده در سطح محلات می توانند تاثیر بسزایی در برنامه سوم توسعه شهر تهران داشته باشند.

او با بیان اینکه مسائل و مشکلات منطقه باید در کارگروه های تخصصی مطرح و راهکارهایی برای آن ها ارائه شود گفت: مشکلات شهروندان در شهر به فوریت باید رسیدگی شده و خدمات ارزنده ای به شهروندان ارائه شود.

گفتنی است در انتهای جلسه دبیر و اعضای کارگروه های فنی و عمران، فرهنگی و اجتماعی، سلامت و محیط زیست و آموزش و مشارکت های اجتماعی مشخص شدند.

 

 
 

شنبه 23/4/1397 - 14:39
ایرانگردی

 

 

 

 

 

حوزه مقاومت بسیج شهید محمدتقی ارغوانی شهرداری منطقه21 با همکاری معاونت توسعه منابع انسانی این منطقه طبق سنوات گذشته اقدام به برپایی "مدرسه تابستانی نشاط و تعالی" کرده است.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه21، سید جاوید میرحبیبیان حسینی فرمانده حوزه مقاومت بسیج شهید محمدتقی ارغوانی این منطقه ضمن بیان خبر فوق گفت: "مدرسه تابستانی نشاط و تعالی ورودی غربی پایتخت" ازتاریخ شنبه 23/4/1397 لغایت 15/6/1397 به مدت هفت هفته، در دو گروه دختران و پسران مقاطع تحصیلی ابتدایی و متوسطه فعالیت خواهد کرد.

میرحبیبیان در همین خصوص افزود: برپایی اردوهای علمی-آموزشی، کلاس های قرآنی-مذهبی، دوره های پژوهشی و مهارت آموزی و بازدید از اماکن مذهبی از جمله برنامه های پیش بینی شده "مدرسه تابستانی نشاط و تعالی" در منطقه21 است.

لازم به ذکر است، بازدید از مراکز پردازش و دفع زباله، سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران، پارک ترافیک، آسمان نمای گنبدمینا، پارک فناوری، مجموعه باغ کتاب تهران، پارک ملی گیاه شناسی، کارخانجات بهنوش و مینو، پارک ارم، برج میلاد، مجموعه سورتمه تهران، دریاچه شهدای خلیج فارس، دلفیناریوم، تله کابین توچال، زیارت امامزادگان سیدجعفر و سیده خاتون(س)، امامزاده صالح(ع) و امامزاده داود(ع) از دیگر برنامه های زیارتی؛ تفریحی؛ علمی و آموزشی "مدرسه تابستانی نشاط و تعالی" منطقه21 است.

 

 


 

شنبه 23/4/1397 - 14:38
ایرانگردی

 

همزمان با فرا رسیدن روز بدون کیسه پلاستیکی ، مراسم گرامیداشت این روز با هدف ترویج فرهنگ استفاده از کیسه های پارچه ای بجای کیسه های پلاستیکی با حضور افشین حبیب زاده رئیس کمیسیون نظارت شورای اسلامی شهر تهران ناهید خدا کرمی عضو کمیسیون سلامت شورای اسلامی شهر تهران و مدیران شهری شهرداری تهران و منطقه 2 در محل میدان میوه و تره بار صادقیه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه دو ، این مراسم که با تحقق سیاستهای شهر زیست پذیر ، شهروند مشارکت پذیر و در راستای ترویج فرهنگ حفظ محیط زیست برگزار شد، کیسه های پارچه ای به صورت رایگان از سوی شهرداری منطقه 2به شهروندان اهداء شد.

مهران جندقی معاون خدمات شهری و محیط زیست منطقه دو ، در این مراسم با تاکید بر سرطان زایی مواد پلیمری پلاستیک ها و هزینه هنگفتی که صرف تولید آن ها می شود، گفت: اطلاع رسانی به شهروندان و فرهنگسازی مصرف ظروف یکبار مصرف پلاستیکی و کیسه های پلاستیکی باید به صورت مطلوب صورت گیرد که این امر نیاز به همکاری همه جانبه از سوی تمامی سازمان های متولی دارد.

وی همچنین گفت : منطقه 2 شهرداری تهران 5000کیسه پارچه ای تولید و در میادین میوه و تره بار این منطقه در اختیار شهروندان قرار داده است.

جندقی همچنین افزود : منطقه 2 به عنوان منطقه پیشرو در حفظ محیط زیست برنامه های متعددی را در راستای ترویج فرهنگ حفظ محیط زیست و دعوت از شهروندان جهت مشارکت در این ضرورت مهم ، تدوین و در دست اقدام دارد که از جمله آن می توان به طراحی و اجرای اپلیکیشن جمع آوری پسماند خشک از درب منازل شهروندان اشاره نمود.

گفتنی است در حاشیه این مراسم اعضای شورای اسلامی شهر تهران و مدیران شهری شهرداری تهران از غرفه سمن ها و محصولات ارائه شده توسط آنها بازدید کردند.

شنبه 23/4/1397 - 14:35
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته