• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 14564
تعداد نظرات : 49
زمان آخرین مطلب : 1260روز قبل
ایرانگردی

 

جشنواره تابستانی شادستان با هدف غنی سازی اوقات فراغت شهروندان، معرفی و تقویت توانمندی های محلات، افزایش نشاط شهروندی، در بوستان نیاوران برگزار می شود.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه یک مجتبی توسلی معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه یک با بیان این مطلب اظهار داشت: جشنواره تابستانی شادستان با اجرای بیش از 25 برنامه فرهنگی ، اجتماعی ، ورزشی، تفریحی ، گردشگری، سلامت، آموزش برای شهروندان شمال تهران برگزار می شود.
وی گفت: این جشنواره از ابتدای تابستان در چهار پهنه شهر تهران شامل شمال غرب و شرق، جنوب غرب و شرق در سطح فرامنطقه ای، منطقه ای و محله ای در حال اجراست که در منطقه یک از 3 الی 19 مرداد ماه از ساعت19 الی23 در بوستان نیاوران برگزار می شود.
توسلی تصریح کرد: اداره فرهنگی شهرداری منطقه یک بخش قله ایی جشنواره شادستان را با اجرای جشن شبانه در بوستان نیاوران ، بخش تکمیلی را با اجرای برنامه های فرهنگی و هنری در طول تابستان در سراهای محلات و بخش عمومی را با برپایی تورهای گردشگری ، کلاس های هنری و آموزشی در نقاط پر تردد سطح منطقه اجرا می کند.
معاون شهردار منطقه یک افزود: بخش قله ای در دو بخش نگار گذر شامل غرفه های فرهنگی هنری، شاهنامه خوانی، ستاره شناسی، سلامت، کودکان، نمایشگاه کتاب، نذر فرهنگی تبادل کتاب، آموزش های شهروندی، ورزش، گردشگری، بانوان و بخش نمایش شامل سخنرانی، موسیقی سنتی،ویژه برنامه های کودک و نوجوان ، مسابقات برگزار خواهد شد.

 

يکشنبه 31/4/1397 - 14:26
ایرانگردی

 

 

معاون توسعه منابع انسانی شهرداری تهران در نشستی چهره به چهره با رؤسای ادارات حوزه منابع انسانی مناطق 22گانه از نزدیک با همکاران خود دیدار و ضمن استماع نقطه نظرات، چالش های موجود و دغدغه های ایشان، در خصوص راهبردها و راهکارها به مذاکره پرداخت و برگزاری این نشست را یکی از موفق ترین و مؤثرترین جلسات در طی دوره معاونت شهرداری تهران دانست.

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه منابع انسانی شیخ در این نشست که برای نخستین بار و به ابتکار معاونت برگزار گردید، هدف از برگزاری این جلسات را برقراری ارتباط مستقیم با همکاران و رؤسای ادارات حوزه منابع انسانی مناطق 22 گانه به منظور دریافت نکات، دغدغه ها و تبیین راهبردها معرفی کرد و گفت: ما معتقدیم شما نقطه تماس ما با کارکنان هستید لذا چنانچه عملکرد و رفتار شما با انگیزه و انرژی باشد مطابق با ادبیات منابع انسانی حدود هشتاد درصد از مشکلات کارکنان رفع خواهد شد و به موفقیت بزرگی در حوزه خود دست خواهیم یافت.

معاون توسعه منابع انسانی شهرداری تهران گفت: در مراجعات، مطابق با مشی حرفه ای و مدیریتی، افراد را به سایرین ارجاع ندهید و برای حل مشکلات افراد در مرحله اول گوش شنوای خوب داشته باشید و سپس در جهت حل مشکلات ایشان، نهایت تلاش و همراهی لازم را داشته باشید و اثر خیر رضایت را در آنان ایجاد نمایید. ارجاع مراجعین به دیگران، غیرمسئولانه ترین برخوردی است که ما از مدیران حرفه ای خود، انتظار آن را نداریم . یقیناً این شیوه اعتبار، اقتدار و توان مدیریتی خود شما را خدشه دار خواهد کرد.

شیخ خطاب به رؤسای ادارات حوزه منابع انسانی مناطق 22گانه ادامه داد: در صورتیکه در حل مشکلات نیاز به ارجاع به مافوق وجود دارد حتی المقدور شخصاً مراجعه و پیگیری های لازم را انجام دهید و نتیجه را به فرد اعلام نمایید.

وی در ادامه تأکید کرد: با اقتدار و کوشایی در عملکردهای خود و نیز ارتقاء حرفه ای خویش از طریق مطالعه و شرکت در دوره های آموزشی و تخصصی، برند منابع انسانی را توسعه دهید. امروز ما افتخار می کنیم که پروژه برنامه ریزی عملیاتی منابع انسانی به عنوان پیچیده ترین پروژه استراتژیک سازمان شهرداری با موفق ترین ضریب کشوری و با مشارکت شما به انجام رسید و این نشان دهنده آن بود  که شما ظرفیت و شایستگی انجام کارهای بزرگ و پیچیده را دارید.

معاون شهردار تهران به رؤسای ادارات حوزه منابع انسانی مناطق 22 گانه گفت: لازم است با یگدیگر در مناطق مختلف تعامل و هم اندیشی داشته باشید و از تجربیات و یافته های یکدیگر بهره مند شوید و در مسیر کار با یکدیگر همسویانه و با حس خویشاوندی رفتار نمایید تا حل چالش ها و انجام امور به سهولت انجام شود.

وی یادآور شد: دنیای امروز در واقع به واسطه ارتباطات و اطلاعات گسترده، دیگر گرد نیست و دسترسی به افراد در سطوح مختلف به راحتی مقدور است و در این دنیای مسطح ارتباط با افراد آسان شده است لذا چنانچه پیشنهاد و  نقطه نظری در زمینه کاری دارید و پس از مطرح کردن با مافوق خود نیاز به طرح با شخص من نیز می دانید، پذیرا هستم و از آنها بهره خواهم برد.

شیخ در پایان گفت: امیدوارم همگی ما تلاش کنیم تا سطح رضایت همکاران را علیرغم همه مشکلاتی که برای ما از قبل به ارث رسیده، افزایش دهیم. مشکلاتی مانند نداشتن پست در مناطق که به دلیل استخدام بی رویه قبل ایجاد شده و یا معضلات آموزشی که به علت عدم وجود سیستم صحیح هدایت تحصیلی برجای مانده و حل آنها دشوار است؛ اما ایمان دارم با همت شما همکاران ارجمند، ممکن و میسر خواهد شد.

يکشنبه 31/4/1397 - 14:22
ایرانگردی

 

 

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند از برگزاری پنجمین جلسه کمیته نظارت بر آموزش و فرهنگسازی در حوزه مدیریت پسماند با هدف تعیین سیاست ها، راهبردها ، جهت گیری های فرهنگی و شیوه های آموزشی، برنامه ریزی جهت استفاده از ظرفیت های درون و برون سازمانی در راستای ارتقای فرهنگ مدیریت پسماند و جلب مشارکت حداکثری شهروندان در این فرآیند خبر داد.

به گزارش روابط عمومی واموربین الملل سازمان مدیریت پسماند، در این نشست که با حضور رییس محترم  کمیته محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر جناب دکتر میلانی و اعضای اصلی و مدعو کمیته و در محل سالن کنفرانس ساختمان مرکزی سازمان برگزار شد ، عبدلی با بیان اینکه تشکیل کمیته نظارت بر آموزش و فرهنگسازی در حوزه مدیریت پسماند در راستای اجرای مفاد ماده 3 مصوبه" شورای چهارم اسلامی شهر تهران مبنی بر اجرای دستورالعمل آموزش و فرهنگسازی شهروندان در زمینه چگونگی جمع آوری و بازیافت زباله" می باشد، افزود : در حال حاضر برنامه های آموزشی سازمان برای گروه های مختلف هدف به صورت مستمر و تخصصی در حال انجام است اما در نظر داریم با همراهی اعضای این کمیته از همه پتانسیل های موجود در مجموعه شهرداری تهران و سایر ارگان های متولی امور فرهنگی مانند صدا و سیما، آموزش و پرورش و... استفاده نموده تا ضمن ارتقاء کمی و کیفی برنامه های آموزشی و فرهنگی، فرهنگ صحیح مدیریت پسماند در میان عموم شهروندان تهرانی نهادینه گردد.

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند مشارکت شهروندی را الزام حرکت سازمان عنوان کرد و ادامه داد : فرایند  مدیریت پسماند که در بیست و چهار ساعت شبانه روز ، هفت روز هفته و دوازده ماه سال در جریان است بدون مشارکت شهروندان قابل تصور نمی باشد.

در ادامه آقای میلانی بر لزوم فرهنگ سازی،استمرار آموزش و اطلاع رسانی به شهروندان و استفاده از تمامی ظرفیت های در اختیار شهرداری تهران به منظور ارتقاء فرهنگ شهروندان تاکید کرده واظهار داشت: شورای پنجم موضوع بهینه سازی فرایند مدیریت پسماند را به طور جد  در دستور کار خود قرار داده و با توجه به اینکه امروزه  الگو های مصرف و به تبع آن الگو های تولید زباله  در حال تغییر است برای سازماند هی و مدیریت مطلوب این حجم از پسماند نیاز است در حوزه های فرهنگی و اجتماعی یک بازو و گروه مشورتی داشته باشیم.

رییس محترم  کمیته محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر با تاکید برمدیریت بهینه پسماند و در نظر گرفتن  اولویت زیست محیطی و ارتقاء کیفیت محیط زیست و سلامت مردم افزود: دوره پنجم شورای اسلامی شهر تهران تلاش دارد هزینه های صرف شده در مدیریت پسماند را با جلب مشارکت شهروندان از طریق اجرای طرح های مختلف به حداقل رسانده و بخشی از این هزینه های صرفه جویی شده از طریق همین تعامل  صرف اقدامات زیر بنایی شهر گردد؛ لذا باید راهکار های آن بررسی  و از همه ظرفیت های فرهنگی و اجتماعی استفاده شود.

عبدلی در پایان و پس از ارائه نقطه نظرات و پیشنهادات نمایندگان کمسیون های مختلف خدمات شهری؛   بررسی آیین نامه داخلی کمیته مذکور، پیگیری ماده 4 مصوبه مبنی بر تخصیص 10درصد از بهای پسماند وصول شده به امر فرهنگسازی، وحدت رویه و هم افزایی  در اجرای برنامه آموزشی و فرهنگی مدیریت پسماند را مهمترین مصوبات این نشست عنوان نموده واظهار امیدواری کرد که: با برگزاری منظم و مستمر جلسات کمیته محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر و همفکری دوسویه موجبات ارتقاء روز افزون مدیریت بهینه پسماند شهر تهران فراهم آمده و نهایتا" شاهد افزایش میزان تفکیک پسماند در مبدا توسط شهروندان خواهیم بود.

يکشنبه 31/4/1397 - 14:19
ایرانگردی



 

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل موزه انقلاب‌‎اسلامی و دفاع‌مقدس؛ اولین دوره آموزشی ITCبا همکاری ایکوم ایران در موزه انقلاب‌اسلامی و دفاع‌مقدس برگزار خواهد شد.

بر همین اساس، دکتر علی‌اصغر جعفری مدیرعامل موزه انقلاب‌اسلامی و دفاع‌مقدس و دکتر سید‌احمد محیط طباطبایی رئیس کمیته ملی موزه‌های ایران، برای برگزاری اولین کارگاه مرکز آموزش‌های بین‌المللی ایکوم جهانی، توافق کردند. این دوره آموزشی در شهریور ماه سال جاری با موضوع "مدیریت بحران در موزه‌ها" با میزبانی موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس،  برگزار خواهد شد.

 مرکز ITCدر سال 2013 با هدف برگزاری دوره‌های آموزشی و ارتقای سطح دانش موزه‌داران کشورهای در حال توسعه آسیا، تاسیس شد و از آن زمان، شهر پکن چین، دو مرتبه در سال میزبان دوره‌های آموزشی ایکوم جهانی بوده است. این کارگاه اولین دوره آموزشی این مرکز خواهد بود که در جمهوری اسلامی ایران برگزار می‌شود.

لازم به ذکر است جزئیات برنامه و نحوه ثبت‌نام علاقمندان در این کارگاه آموزشی به زودی از طریق وب‌سایت موزه انقلاب‌اسلامی و دفاع‌مقدس و همچنین وب‌سایت ایکوم ایران، اطلاع رسانی خواهد شد.

شنبه 30/4/1397 - 18:58
ایرانگردی

 دکتر حسن بشیر، رئیس هیئت علمی دومین همایش بین المللی سواد رسانه ای و اطلاعاتی از تمدید مهلت ارسال مقالات این همایش تا پایان شهریورماه سال جاری خبر داد.

 به گزارش روابط عمومی مرکز فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال، دکتر حسن بشیر، رئیس هیئت علمی دومین همایش بین المللی سواد رسانه ای و اطلاعاتی با اشاره به برگزاری این همایش در هفته فرهنگ عمومی، گفت: با توجه به درخواستهای اساتید، دانشجویان و پژوهشگران شرکت کننده در دومین همایش بین المللی سواد رسانه ای و اطلاعاتی، آخرین مهلت ارسال چکیده مقالات تا پایان مردادماه و آخرین مهلت ارسال اصل مقالات تا پایان شهریور ماه تمدید شد.

استاد تمام دانشگاه امام صادق (ع) و مدیر سابق آکادمی مطالعات عالی آکسفورد انگلستان خاطر نشان ساخت: دومین همایش بین المللی سواد رسانه ای و اطلاعاتی در دو بخش «علمی پژوهشی» و «تجربی کاربردی» برگزار میشود و علاوه بر اساتید، دانشجویان و پژوهشگران، کلیه کارشناسان اداری و فعالان رسانه های جمعی و مجازی میتوانند تجربیات و گزارشهای کاربردی خود را مکتوب کرده و برای دبیرخانه الکترونیک همایش به نشانی Mliteracy.saramad.ir ارسال نمایند.

رئیس هیئت علمی دومین همایش بین المللی سواد رسانه ای و اطلاعاتی از تعیین ۳ سکه تمام بهار آزادی برای نفرات اول همایش خبر داد و گفت: از نفرات اول همایش در هر یک از بخشهای «علمی پژوهشی» و «تجربی کاربردی» با اهدای سه سکه تمام بهار آزادی، انتشار مقالات ایشان در نشریات علمی پژوهشی و کتاب همایش تقدیر خواهد شد.

وی افزود: به نفرات دوم همایش دو سکه تمام بهار آزادی تعلق خواهد گرفت و نفرات سوم از یک سکه تمام بهار آزادی بهره مند خواهند داشت و مقالات ایشان بر اساس نظر هیئت داوران در نشریات «علمی پژوهشی» یا «علمی ترویجی» منتشر خواهد شد.

رئیس اسبق دانشکده معارف اسلامی و فرهنگ و ارتباطات دانشگاه امام صادق (ع) در پایان از مشارکت 12 دانشگاه، پژوهشگاه و انجمن علمی در این همایش خبر داد و گفت: دانشگاه ها، پژوهشگاه ها و انجمنهای علمی مشارکت کننده در این همایش برنامه هایی را برای ارتقای سطح علمی دومین همایش بین المللی سواد رسانه ای و اطلاعاتی طراحی کرده اند که البته علاوه بر این امسال شاهد مشارکت ۱۳ اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی در برخی استانها و بعضی از دانشگاهها و موسسات مطالعاتی مستقر در این استانها به عنوان دبیرخانه های استانی و منطقه ای همایش و همچنین فعالیت رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در ارمنستان به عنوان دبیرخانه همایش در منطقه اوراسیا هستیم.

لازم به ذکر است دومین همایش بین المللی سواد رسانه ای و اطلاعاتی دوازدهم تا چهاردهم آبان ماه سال جاری در سالن همایش های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار خواهد شد.

شنبه 30/4/1397 - 17:14
ایرانگردی

 

 

 

معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران گفت: بناداریم به جای برگزاری جشنواره های فصلی، با راه اندازی کافه های کتاب، کتابخانه های محلی را تقویت کنیم تا ضمن انجام اقدامات ماندگار، ضریب کتابخوانی مردم را افزایش دهیم.

به گزارش روابط عمومی معاونت امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران، اولین دوره طرح «بازدید، ارزیابی و هم اندیشی حوزه اجتماعی و فرهنگی مناطق 22گانه» با حضور معاون اجتماعی و فرهنگی شهردار تهران، مدیران کل ستادی و روسای سازمان ها و شرکتهای تابعه معاونت، شهردار منطقه دو، معاون اجتماعی، شهرداران نواحی و مدیران حوزه اجتماعی منطقه به میزبانی شهرداری منطقه دو برگزار شد.

ولی الله شجاع پوریان، معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران ضمن قدردانی از میزبانی منطقه دو، با بیان اینکه شهرداری ها در تمام دنیا از یک نهاد خدماتی به نهاد اجتماعی تبدیل شده اند، افزود: اتفاقاتی که در حوزه فرهنگ و هنر و توسعه فرهنگ شهروندی رخ می دهد می توان در تبدیل تهران به شهری زیست پذیر تاثیرگذار باشد.

وی با اشاره به شعار مدیریت شهری جدید مبنی بر «شهر زیست پذیر، شهروند مشارکت پذیر» اظهار داشت: اگر بخواهیم شهری زیست پذیر داشته باشیم و خدمات تمام حوزه های عمرانی، خدمات شهری و... مورد رضایت شهروندان باشد و استفاده بهتری از آن ببرند باید تصمیم سازی اش در حوزه فرهنگی اجتماعی صورت گیرد و تمام سیاستگذاری ها با چاشنی اجتماعی و فرهنگی همراه باشد.

شجاع پوریان با بیان اینکه المان سازی این رویکرد باید در شهر تهران به عنوان الگو و پایتخت کشور انجام شود، افزود: شهر تهران بیش از این ظرفیت افزایش کالبد و اقدامات عمرانی را ندارد و هم اکنون تهرانی پر از ساختمان های بی قواره و توسعه نامتوازن را شاهد هستیم. بنابراین در این دوره جدید باید بر اساس دیدگاه اصلاحی مدیریت شهری، روی پوسته ظاهری و منظر شهر کار کنیم و زیرساخت های بلااستفاده گذشته را با برنامه ریزی، تصمیم سازی احیا سازیم و از ظرفیت آن در جهت جلب رضایتمندی مردمی بهره ببریم.

وی ادامه داد: همچنین باید از فضاهای رهاشده فرهنگی و فضاهای خرد شهری در جهت ساخت و توسعه خرده فضاهای فرهنگی جدید، گسترش زیست پذیری شهر و افزایش سرانه های اجتماعی فرهنگی گام برداریم.

معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران با تاکید بر لزوم استفاده از توان مدیران خلاق به عنوان سرمایه های اجتماعی، افزود: تغییر رویکردهای اجتماعی فرهنگی در منطقه دو کلید خورده و امیدواریم اقدامات خوب انجام شده به سایر مناطق نیر تسری یابد.

وی، پرداختن به «فعالیت های معنایی» و پرهیز از اقدامات تبلیغات محور و مراسم و مناسک محور را رویکرد جدید معاونت امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران عنوان کرد و گفت: بناداریم به جای برگزاری جشنواره های فصلی، سرمایه گذاری ماندگار انجام دهیم. به عنوان مثال با راه اندازی کافه های کتاب، کتابخانه های محلی را تقویت کنیم تا ضمن انجام اقدامات ماندگار، ضریب کتابخوانی مردم را افزایش دهیم.

شجاع پوریان، افزایش سرانه کتابخانه های عمومی شهر، استفاده از فضاهای فرهنگی، وارد عمل کردن NGO ها و شرکت های دانش بنیان، را از دیگر برنامه ها و سیاستهای جدید برشمرد و افزود: در این راستا با تولید سرمایه، باید کارهای اصولی، اساسی و ماندگار را در سطح شهر رقم بزنیم.

وی، تشویق شهروندان برای ورود به عرصه فرهنگی اجتماعی و استفاده از توانمندی های آنان را در راستای تحقق شعار مشارکت پذیری شهروندان و رویکرد شهروند مداری و شهروند محوری را ضروری دانست و افزود: راه اندازی مرکز توسعه آموزش های شهروندی در منطقه دو ایده خوبی است که باید مناطق دیگر نیز با ایجاد اتاق فکر و بانک ایده، این گونه فعالیت ها را بنا به اقتضائات منطقه خود ترویج دهند.

معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران با اشاره به ایجاد عدالت محله ای و منطقه ای گفت: ما در برخی محلات و مناطق زیرساخت فرهنگی مناسب نداریم و در برخی دیگر با ازدیاد این فضاها روبرو هستیم. بنابراین به نظر می رسد باید با مطالعه آمایشی بر روی محلات و مناطق برای ایجاد توازن در سرانه های فرهنگی مذهبی بوجود آید تا خدمات عادلانه در اختیار شهروندان قرار گیرد.

وی از تشکیل کمیته بازنگری و اصلاح شاخص های  حوزه اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران به همت اداره کل برنامه ریزی و توسعه شهری این معاونت خبر داد و افزود: بر این اساس، کیفی سازی برنامه ها، اصلاح شاخص ها و فرآیندها برای اثربخشی بیشتر و سنجش میزان اثربخشی هر برنامه لحاظ شده است.

شجاع پوریان، ضمن استقبال از نوآوری ها و خلاقیت ها مناطق در حوزه فرهنگی و اجتماعی گفت: مناطق باید در اصلاح روندها و بازنگری فعالیت ها ی ادارات ستادی حوزه معاونت اجتماعی و فرهنگی و خانه های محلات پیش قدم شوند که این خلاقیت ها به عنوان شاخص در ارزیابی های جدید مدنظر قرار می گیرد.

معاون اجتماعی و فرهنگی شهردار تهران، صرفه جویی از هدررفت انرژی و استفاده بهینه از آن با بهره گیری از مدیریت منابع، مصرف کالاهای ایرانی، حمایت از شرکت های دانش بنیان و استارتاپ ها، برقراری ارتباط بهتر با مردم دامن زدن به گفتگو با مردم در مکانهای مختلف، تعامل صنوف حوزه فعالیت اجتماعی فرهنگی، فعال سازی کانون ها، راه اندازی شبکه های اجتماعی محله ای را از مناطق 22گانه خواستار شد.

 

منشور رویکردهای حوزه اجتماعی و فرهنگی منطقه دو در 22 بند اجرایی می شود

در این نشست رسول کشت پور شهردار منطقه دو نیز اظهار داشت: بناداریم با تمام مشکلات موجود و محدودیت منابع بر اساس رویکردهای جدید مدیریت شهری به سمت پیشرفت گام برداریم که این امر بر اساس آسیب شناسی صورت گرفته و با تکیه بر پتانسیل های منطقه امکان پذیر است.

وی خبرهای خوب برای شهروندان منطقه دو را نوید داد و گفت: با مدیریت کاهش هزینه ها و افزایش درآمد بناداریم در جهت تقویت رضایتمندی مردمی حرکت کنیم.

شهردار منطقه دو تهران از تهیه و تدوین منشور رویکردهای حوزه اجتماعی و فرهنگی این منطقه خبر داد و گفت: این رویکردها برگرفته از انتظارات مردم در قالب 22 بند اجرایی می شود.

وی انجام اقدامات جدید در حوزه اجتماعی فرهنگی بدون صرف هزینه را از دیگر رویکردها دانست و افزود: به عنوان مثال برای کاهش ترافیک باید حمل و نقل عمومی و مترو را توسعه دهیم.

کشت پور با تاکید بر لزوم خودگردان سازی بوستان ها، افزود: باید بتوانیم از روشهای نوین و تکنیک های جدید دنیا برای کاهش معضلات شهری بهره ببریم.

همچنین یوسف مزارعی معاون اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه دو گزارشی از اقدامات، برنامه ها و چالش های معاونت اجتماعی این منطقه با تکیه بر بخش محتوایی ارائه داد و به زیرساخت های منطقه، آمار منابع انسانی و اعتبارات این حوزه اشاره کرد.

وی را اندازی مرکز توسعه آموزش های شهروندی، تدوین رویکردهای اجرایی معاونت اجتماعی با تمرکز آموزش و مشارکت های اجتماعی، تشکیل شورای راهبردی زیست محیطی در سطح منطقه، کمپین کاهش مصرف پلاستیک و نگاه به آب به عنوان یک مسئله اجتماعی، اجرای طرح خودمراقبتی برای شهروندان استفاده از ظرفیت فضاهای فرهنگی موجود با تکیه بر شیوه های مشارکتی با بخش خصوصی، توسعه زیرساخت های فرهنگی هنری منطقه (سینما روباز و بوستان نهج البلاغه و...) برگزاری جشنواره نوروز 97، برپایی نمایشگاه طهران قدیم، توسعه ورزش همگانی به ویژه برای اقشار آسیب پذیر، توسعه بخش گردشگری منطقه، توسعه مسابقات ورزشی در راستای هویت بخشی محلی و... را بخشی از اقدامات اجرایی معاونت اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه دو برشمرد.

مزارعی با اشاره به چالش های پیش رو، لزوم تهیه پیوست اجتماعی طرح های مطالعاتی، یکپارچه سازی محتوای آموزشی بخش های مختلف، بازنگری در تعداد و عناوین  خانه های سرای محلات، افزایش سرانه ورزشی و ایجاد ساختار مناسب برای ادارات برنامه ریزی و بانوان را خواستار شد.

 

رینگ گردشگری در منطقه 2 ایجاد شود

در ادامه شاهرخ رضائی فر مدیرکل برنامه ریزی و توسعه شهری معاونت امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران با اشاره به آغاز طرح بازدید، ارزیابی و هم اندیشی حوزه اجتماعی و فرهنگی مناطق 22گانه اظهار داشت: قرار است با مشارکت، همفکری و تعامل حوزه منطقه و ستاد در راستای رفع مسائل و مشکلات حوزه اجتماعی و فرهنگی گام برداریم.

وی اذعان داشت: با توجه به سیاست ها و خط مشی دکتر شجاع پوریان معاون اجتماعی و فرهنگی شهردار تهران، جلسه هماهنگی ستادی جهت ارزیابی مناطق با حضور مدیران کل ستادی برگزار و چک لیست های ارزیابی تهیه شد.

رضایی فر با اشاره به تهیه شیوه نامه این بازدیدها گفت: قبل از بازدید اصلی، بازدیدهای کارشناسی و میدانی صورت می گیرد که طی آن کارشناسان اداره کل برنامه ریزی از حوزه اجتماعی منطقه بازدید به عمل آورده و گزارش وضعیت موجود آن منطقه را جهت طرح در جلسه ستادی تهیه و ارائه می نمایند.

 وی به ارائه گزارش عملکرد حوزه اجتماعی و فرهنگی منطقه دو در بخش های مطالعات، سلامت، آموزش، فرهنگی، خدمات اجتماعی، ورزش و... پرداخت وتصریح کرد: با توجه به ارزیابی های صورت گرفته، بر اساس جاذبه های گردشگری موجود در منطقه دو، ایجاد رینگ گردشگری در این منطقه ضروری به نظر می رسد.

ابوالفضل رفیع مدیرکل فرهنگی شهرداری تهران  نیز وجود شور و نشاط و بالندگی برای انجام کارهای فرهنگی در منطقه دو را از نقاط قوت این منطقه دانست و بر لزوم بهره گیری از توانمندی های اساتید، نخبگان و گروه های مرجع ساکن منطقه، استفاده از پتانسیل های منطقه برای ایجاد راسته های فرهنگی با تکیه بر ظرفیت ناشرین و گروه های فرهنگی، ارتباط با دستگاه ها با تبدیل نگاه حمایتی به رویکرد تعاملی، تقویت حوزه کتاب و کتابخوانی در منطقه دو، تطبیق فعالیت فرهنگی با نیازهای واقعی شهروندان، تقویت شبکه های اجتماعی محله ها و توسعه درون زا در تمامی محلات منطقه دو تاکید کرد.

زینب نصیری مدیر کل سلامت شهرداری تهران نیز با تقدیر از نگاه ویژه به موضوع خودمراقبتی شهروندان در منطقه دو، ب لزوم فراهم سازی زمینه های خودمراقبتی با تاکید بر سلامت اجتماعی، روانی و جسمی برای افراد محروم سطح منطقه، ایجاد مرکز فراموز برای اسجاد بستر خودمراقبتی برای کودکان 6 تا 12 سال، نگاه ویژه به سالمندان و معلولین و دسترس پذیری شهر برای تمامی گروه های اجتماعی را خواستار شد .

فاطمه راکعی مدیرکل بانوان شهرداری تهران نیز بر ضرورت استفاده از ظرفیت بانوان توانمند در مدیریت شهری و در پروژه های محله ای و همچنین ایجاد بوستان و باشگاه های ورزشی ویژه بانوان این منطقه تاکید کرد.

مرتضی توکلی مدیرکل آموزش های شهروندی شهرداری تهران نیز طی سخنانی از اجرای فعالیت های ویژه و خلاقانه در سرای محلات با موضوعات آموزش شهروندی در مقاطع مختلف سنی، راه اندازی کانون کودک سیار در مساجد پرجمعیت را از نقاط قوت حوزه آموزش های شهروندی منطقه دو عنوان کرد و نگاه آمایشی به مسائل، ایجاد ارزش افزوده اجتماعی در حوزه آموزش های شهروندی، ایفای نقش تسهیلگری، روان سازی، نظارت و پشتیبانی، تجاری سازی خدمات شهروندی، کاهش هزینه ها و تکیه بر توان بومی و محلی را از مناطق خواستار شد.

در این نشست شهرداران نواحی، مدیران ستادی و مدیران اجتماعی منطقه دو به بیان نظرات، دغدغه ها و پیشنهادهای خود در حوزه های مرتبط، پرداختند.

گفتنی است؛ پیش از این نشست، معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران از فضاهای فرهنگی اجتماعی منطقه دو بازدید کرد و از نزدیک در جریان نحوه ارائه خدمات مرکز مشارکت های توسعه فکری شهروندی و  سراهای محلات بهرود و آسمان ها قرار گرفت. همچنین تیم مدیران کل ستادی نیز به صورت مجزا از سرای محله پرواز، پل معلق و دیگر فضاهای این منطقه بازدید کردند.

 

 

 

شنبه 30/4/1397 - 16:42
ایرانگردی

 

دومین نشست فصلی مدیران منطقه دو با موضوع آشنایی مدیران با اهداف تعالی منابع انسانی سازمان با حضور شهردار منطقه دو و سخنرانی دکتر عبدالرضا حافظی برگزارشد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه  دو ، رسول کشت پور شهردار منطقه دو در این نشست با تاکید برنگاه ارزنده نگرش سرمایه ای به منابع انسانی در سازمانها اظهار داشت: تعالی منابع انسانی در سازمان تعالی اهداف و ارتقاء سطح آن سازمان را به دنبال خواهد داشت و این مهم با استفاده و بکارگیری مد ل ها و روشهای روز دانش منابع انسانی محقق خواهد شد.

شهردار منطقه دو همچنین خاطر نشان کرد: ترسیم چشم انداز ، ارزشهای محوری و استراتژی صحیح در طراحی مدل تعالی منابع انسانی در یک سازمان به عنوان یک ضرورت در دامنه اختیارات مدیران ارشد قرار دارد و میتواند به عنوان فرصتی ارزنده مورد توجه قرار گیرد.

کشت پور در بخش دیگری از سخنان خود بهره مندی مدیران شهری منطقه دو را از منابع اطلاعاتی مدیریتی به منظور پیاده سازی در امور در جهت عملکرد مطلوب سازمان مورد تاکید قرار داد و گفت : برگزاری نشست های فصلی مدیران منطقه با همین هدف طراحی و برنامه ریزی شده است.

گفتنی است دومین نشست فصلی مدیران منطقه دو با حضور مدیران رده های متعدد منطقه با سخنرانی تخصصی دکترعبدالرضا حافظی مدرس  MBA وDBA  دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران و عضو کمیته علمی جایزه ملی تعالی سازمان EFQM برگزارشد.

 
 

شنبه 30/4/1397 - 15:52
ایرانگردی

 

 

شهرام فیروزی،  مشاور عالی مدیر عامل و سرپرست معاونت امور ا جتماعی و فرهنگی سازمان مدیریت پسماند از مشارکت این سازمان در اجرای طرح تابستانی "شادستان تهران"خبر داد و گفت: سازمان مدیریت پسماند همسو با سایر حوزه های های وابسته به شهرداری و در راستای به ثمر رساندن اهداف و رسالت های خود جشنواره تابستانی «شادستان»  را با هدف بسط و گسترش مدیریت بهینه پسماند و ارائه راهکارها و اطلاعات مورد نیازدر 4 محور اصلی کاهش تولید پسماند، کم حجم سازی، آبگیری  و تفکیک پسماند در مبدا بین شهروندان اجرا می نماید.

به گزارش روابط عمومی  و امور بین الملل سازمان مدیریت پسماند، مشاور عالی مدیر عامل سازمان در ادامه به حضور دکتر توکلی، مدیر کل آموزش مشارکت های اجتماعی معاونت اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران  به همراه  آقای ساکت، قائم مقام، همچنین آقای  شریفی معاون اجتماعی و فرهنگی منطقه 8 وآقای کاظمی  مدیر اداره بازیافت این منطقه در مرکز آموزش تخصصی و نمایشگاه دائمی سازمان مدیریت پسماند در همین راستا  اشاره کرده و افزود: مرکز آموزش تخصصی و نمایشگاه دائمی این سازمان در زمینه همکاری دوسویه با معاونت اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران  اعلان آمادگی نموده  و دانش آموزان دختر یکی از  مدارس منطقه 8  نخستین گروه شرکت کننده در این طرح بودند که با هماهنگی معاونت اجتماعی و فرهنگی و اداره آموزش و مشارکت های اجتماعی این منطقه  از آموزش های ارائه شده، بازی و سرگرمی با موضوع بازیافت، آموزش کاردستی با دورریزها و... در این مرکز بهره مند شدند.

دکتر توکلی درحاشیه این دیدار اظهار داشت: مداخله ثمربخش  گروه های مردمی به اجرای مطلوبتر این طرح کمک نموده و با توجه به این مهم که دانش آموزان از تاثیر پذیر ترین و در عین حال موثر تربن اقشار  جامعه در خصوص انتقال یافته های خود به خانواده ها هستند تمرکز این طرح به روی دانش آموزان می باشد.

وی اظهار امیدواری کرد که با تعامل و مشارکت بخشها و حوزه های مختلف شهرداری تهران،   طرح شادستان با ایجاد و تقویت روحیه نشاط و شادی بین شهروندان در کنار ارتقاء مشارکت های مردمی  در قالب سمن ها و گروه های اجتماعی،  موجب تحقق شعار شهروند مشارکت پذیر شده  و در نهایت در حوزه مدیریت پسماند شاهد افزایش تفکیک پسماند در مبدا و کاهش تولید پسماند توسط شهروندان باشیم.

مدیر کل آموزش مشارکت های اجتماعی معاونت اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران  در ادامه خاطر نشان کرد: طرح شادستان در راستای توسعه آگاهی و تقویت  احساس مسوولیت و تعهد شهروندان با استفاده از فرصت اوقات فراغت دانش آموزان  اجرا می گردد تا با  ایجاد همکاری دوسویه  با معاونت اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران  ضمن برقراری نشاط اجتماعی برای شهروندان،  مفاهیم و اساس مدیریت بهینه پسماند  را برای دانش آموزان بیان نماید.

سرپرست معاونت اجتماعی و فرهنگی سازمان مدیریت پسماند  در ادامه به رئوس برنامه ها ی ارائه شده  به دانش آموزان  دراین طرح  تابستانی اشاره کرده و افزود:  تعطیلات تابستان فرصت مناسبی است تا آموزش و فرهنگ سازی در محیطی شاد و مفرح به دانش آموزان ارائه شده  و این سازمان در قالب طرح شادستان با انجام هماهنگی های لازم با مدارس مناطق 22 گانه از طریق معاونت اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران فرهنگ سازی  و آموزش مباحث مهم از قبیل تفکیک پسماند در مبدا، کم حجم سازی ، کاهش تولید زباله وآبگیری پسماند را انجام می د هد.

وی در انتها  ضمن ابراز خشنودی از اجرای این طرح در 83 روز تابستان اظهار داشت:  مدارس در صورت تمایل به شرکت در طرح شادستان می توانند با هماهنگی و ارتباط با معاونت اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه خود در مرکز آموزش تخصصی و نمایشگاه دائمی سازمان مدیریت پسماند حضور داشته و ضمن بازدید از نمایشگاه واقع در این مرکز از آموزشهای ارائه شده نیز بهره مند گردند.

 

شنبه 30/4/1397 - 15:48
ایرانگردی

 

 

شهردار منطقه 15 از تحقق 40 درصدی چشم انداز برنامه 5 سال محله مسگرآباد خبرداد.

 به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 15، وحیدرضا محمدی با اشاره به اینکه سال 94 مسگرآباد به محله های شهر تهران اضافه شده است، افزود: به همین منظور شورای شهر تهران اعتباراتی برای ایجاد زیرساخت های آن تخصیص داد که بافت روستایی محله احیا شود.

وی در ادامه به تشریح  اقدامات انجام شده در ساماندهی معابر و خیابانهای این محله پرداخت و یادآور شد: در این مدت آسفالت، پیاده روسازی، جدول بندی، فضای سبز، نورپردازی، خط کشی ترافیکی و زیباسازی انجام شده است.

محمدی به آغاز ساخت سرای محله مسگرآباد اشاره کرد و افزود: این سازه در زمینی به مساحت 400 متر مربع  و در 4 طبقه با پیشرفت فیزیکی 35 درصد در حال اجراست.

به گفته وی سال گذشته بیش از 32 هزار متر مربع روکش آسفالت، دو هزار و 600 متر طول جدولبندی و 321 متر مربع پیاده رو سازی در این محله به اجرا درآمد.

شهردار منطقه در پایان خاطرنشان کرد: برنامه 5 ساله توسعه محله مسگرآباد از سال 95 آغاز و تا سال 99 ادامه دارد.

 
 
 

شنبه 30/4/1397 - 15:44
ایرانگردی

 

 

معاون فنی و عمرانی شهرداری منطقه چهار از آغاز عملیات بهسازی و مرمت ایستگاه های اتوبوس تندرو در محدوده بزرگراه رسالت خبر داد و گفت: در این طرح 6 ایستگاه بهسازی و ایمن سازی می شود.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه چهار تهران "میکائیل علی پور" با بیان این خبر گفت: به منظور رفاه حال شهروندان و تسریع در عبور و مرور اتوبوس های تندرو ، مرمت و بهسازی مسیر 6 ایستگاه  سه متری به طول 50 متر در محدوده بزرگراه رسالت حدفاصل دانشگاه علم و صنعت تا پل سیدخندان دردستور کار قرار گرفت.

وی با بیان اینکه با آغاز فصل گرما استقبال شهروندان از سیستم حمل ونقل عمومی افزایش می یابد افزود: با آغاز فصل گرما بهینه سازی ایستگاه های اتوبوس از اولویت های مدیریت شهری است از این رو مرمت ، بستر سازی با اجرای بتن مسلح و اجرای یک لایه روکش آسفالت در مجاور ایستگا های اتوبوس تندرو ها در حال انجام است.

معاون فنی و عمرانی شهرداری منطقه چهار افزود:  ایستگاه های کرمان، اثنی عشری، اسناد حسن بنا و سید خندان هر کدام در دو مسیر شرق به غرب و غرب به شرق در اولویت کاری این پروژه قرار گرفته است از اینرو از شهروندان درخواست می شود در این مسیر با احتیاط کامل تردد کنند.

علی پور در ادامه به کسب رتبه نخست معاونت فنی و عمران منطقه چهار در بین مناطق 22 گانه شهرداری تهران اشاره کرد و افزود: منطقه چهار با اجرای رویکرد مثبت در بین مناطق ، موفق به کسب رتبه نخست در بین مناطق 22 گانه شهرداری تهران در سال96 شد.

وی با اشاره به فعالیت های عمرانی که در کسب این رتبه موثر بوده است افزود: منطقه چهار با ایجاد بستر سازی مناسب در معابر و بزرگراه ها، پیاده رو ها ، انهار، لکه گیری آسفالت، مرمت کفپوش،مرمت نوار حفاری، ایمن سازی مسیر حفاری، هم سطح سازی دریچه ها، مرمت جدول، طراحی مناسب قبل از اجرای هر پروژه، پیگیری و ارسال به موقع اسناد مالی و... در ارایه خدمات مطلوب به شهروندان منطقه پیشتاز بوده است.

 

شنبه 30/4/1397 - 15:39
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته