• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 14564
تعداد نظرات : 49
زمان آخرین مطلب : 1270روز قبل
ایرانگردی

در راستای بررسی مسائل پیش رو و پیشبرد اهداف مجموعه شهری، چهارمین جلسه شورای معاونین منطقه با حضور شهردار منطقه9 و جمعی از مدیران شهری برگزار و طی آن گزارشی در خصوص اجرای طرح سنجش، پایش و ارزیابی عوامل انسانی موثر در زیست بوم منطقه ارائه شد .

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه9، سید علی مفاخریان شهردار منطقه گفت: با توجه به اینکه مسائل شهری در سال های اخیر پر رنگ تر شده است، لزوم توجه به  ارائه طرح ها و ایده های خلاقانه رویکرد جدیدی در حوزه مدیریت شهری ایجاد کرده است که این امر با تغییر نگاه شهروندی و پرسنل مجموعه، بستری مناسب برای بهره مندی از فرصت ها و ظرفیت ها را فراهم می کند.

وی بازنگری به فعالیت های گذشته را راهی برای ارائه خدمات خلاقانه دانست و بیان داشت: بایست با ارائه ایده و طرح های جدید، هرآنچه که خدمات بهتر در سطح شهر برای شهروندان ایجاد می کند در اولویت قرار گرفته تا چشم انداز روشنی برای آینده داشته باشیم.

شهردار منطقه9 با اشاره  به سه شنبه های بدون خودرو اظهار داشت: بستری مناسب و ایمن برای دوچرخه سواری در سطح شهر مقدم تر از ترغیب شهروندان به آن است؛ که از این رو می بایست مناسب سازی شهری در دستور کار قرار گیرد.
شایان ذکر است در این نشست هم اندیشی اداره توسعه منابع انسانی منطقه در راستای اجرای طرح سنجش، پایش و ارزیابی عوامل انسانی و به منظور بهره برداری از نتایج این ارزیابی ها اقدام به طراحی دوره های آموزشی کرده است که پیشرفت و توسعه منطقه و خدمت رسانی بهتر به شهروندان را شامل می شود.

چهارشنبه 22/3/1398 - 21:23
ایرانگردی

 

به مناسبت "هفته محیط زیست"؛ ایستگاه هایی تحت عنوان "غرفه سبز" طی این هفته در مقابل ساختمان های ستادی، نواحی و سرای محله های منطقه21 به همت اداره محیط زیست و توسعه پایدار این منطقه برپا شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه21، سیاوش زابلی معاون خدمات شهری و محیط زیست این منطقه با بیان خبر فوق گفت: همزمان با 21خرداد ماه و آخرین روز از "هفته محیط زیست"، "غرفه سبز" در مقابل ساختمان ستادی شماره یک منطقه21 با حضور فعالین عرصه محیط زیست شهری، شهردار و مدیران ارشد ورودی غربی پایتخت برپا شد.

وی در همین راستا افزود: حین برپایی "غرفه سبز"، از شهردار و مدیران ارشد شهری منطقه21 برای پیوستن به کمپین های "نه به کیسه های پلاستیکی" و "سه شنبه های بدون خودرو" دعوت به عمل آمد تا مسئولین شهری نیز همگام با سایر شهروندان در حفظ پاکیزگی هوا و محیط زیست شهر تهران و کاهش ترافیک سهیم باشند.

معاون خدمات شهری و محیط زیست منطقه21 در ادامه تاکید کرد: در "غرفه سبز" این منطقه به شهروندان آموزش های چهره به چهره با محوریت مباحث محیط زیست شهری، اصول تفکیک پسماند از مبدا و شیوه های نگهداری گیاهان ارائه و همچنین از شهروندان و پرسنل شاغل در منطقه21 جهت عضویت در کانون های محیط زیست دعوت و ثبت نام شد.

زابلی در خاتمه خاطرنشان کرد: شهردار منطقه21 در پایان این بازدید از "فعالین عرصه محیط زیست" که در محله های خود مشغول به تشویق و ترغیب سایر شهروندان به حفظ و نگهداری محیط زیست شهری هستند، تقدیر و تشکر کرد.

چهارشنبه 22/3/1398 - 21:20
ایرانگردی

 

 

 

شهردار منطقه ۲۰ در جلسه شورای معاونین و مدیران منطقه گفت: تفاوت ری با دیگر مناطق شهر تهران این است که هویت شهری جداگانه ری باعث می شود که در مناسبت های مختلف استقلال داشته باشد و پایگاهی همچون حرم حضرت عبدالعظیم (ع) باعث شده است خیل عظیمی از شهروندان در این منطقه حضور بیابند که این مسئله مستلزم خدمات رسانی ویژه به آنها است.

 

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 20؛ فرهاد افشار افزود: در دیگر مناطق خدمات رسانی ویژه در مناسبت ها از طریق سازمانها و ستادهای شهر تهران پشتیبانی می شود که شهرداری منطقه ۲۰ به واسطه قرار گرفتن در پهنه جنوبی شهر تهران و عدم آگاهی مدیران بالادستی از موقعیت ویژه، شهرری از این مزایا برخوردار نیست و بار انجام مراسم در مناسبتهای ویژه با این حجم جمعیت به دوش منطقه است.

 

وی گفت: امیدواریم با برجسته کردن فعالیتهای جاری در منطقه جایگاه ویژه ای برای شهرداری منطقه ۲۰ لحاظ کنیم و به تبع آن امکانات ویژه در اختیار منطقه قرار گیرد تا در مناسبتها خدمات بهتری به شهروندان ارائه شود.

 

صرفه جویی و مدیریت منابع در اولویت فعالیت های شهری

افشار با بیان اینکه مدیریت در شرایط کنونی کشور نیازمند نگاه خاصی از سوی مدیران شهرداری به عنوان سازمان اجرایی است، افزود: یکی از موارد مهم کنونی کشور بحث صرفه جویی است که این مسئله از تدابیر مهم شهردار تهران نیر محسوب می شود و در شرایط حاکم نیز نیازمند توجه ویژه به این مسئله است.

 

وی افزود: تدابیر اتخاذ شده در حوزه های مختلف تاثیر مهمی در مدیریت هزینه مجموعه شهرداری منطقه ۲۰ خواهد داشت و کاهش مصرف انرژی و تعیین الگوی مصرف در حوزه های محیط زیست و فضای سبز از نمونه های بارز در مدیریت مصرف منابع هستند که بایستی مدیریت شود.

 

احصاء نقطه نظرات شهروندان در خصوص عملکرد مدیریت شهری

افشار در ادامه تزریق امید در جامعه را حائز اهمیت عنوان کرد و افزود: تزریق امید با ارائه خدمات خوب و ایجاد سلامت و تصویر مثبت در جامعه و جلب رضایت شهروندان امکانپذیر می شود که باید برنامه های این مجموعه را با این محوریت به اجرا  درآوریم.

 

افشار با اشاره به اینکه با تمام خدماتی که توسط مدیریت شهری به مردم ارائه می شود همچنان مردم از رضایتمندی نسبی برخوردار نیستند، افزود: اطلاع شهروندان از جزئیات برنامه ها و پروژه های شهری به همراه اعتباراتی که برای این برنامه ها لحاظ شده است در رفع این نارضایتی موثر است، چرا که این نارضایتی در اثر عدم اطلاع درست آنها از مجموعه فعالیتهایی که در حال انجام است ایجاد شده است.

 

وی تعیین شاخص های رضایتمندی شهروندان از مجموعه فعالیتهای مدیریت شهری را در دستور کار قرار داد و گفت: پس از شناخت درست نیازهای مد نظر شهروندان می توان با طراحی پرسشنامه به نتیجه درستی از سطح رضایتمندی جامعه شهری رسید.

 

تدوین برنامه راهبردی منطقه ۲۰ با رویکرد افزایش رضایتمندی شهروندان

شهردار منطقه ۲۰ اطلاع رسانی رویکرد کلان و سیاستهای جاری در مدیریت شهری منطقه ۲۰ را در دستور کار قرار داد و بر احصاء بازخورد نقطه نظرات شهروندان در خصوص عملکرد شهرداری تاکید کرد.

 

افشار اظهار داشت: برنامه عملیاتی و راهبردی منطقه ۲۰ که در سال گذشته با حضور شهردار تهران رونمایی شد با لحاظ تمام محدودیت های منابع و اعتباری که در حال حاضر تمامی دستگاه ها با آن مواجه است تنظیم شده است.

 

وی افزود: اطلاع مردم از ریز پروژه های تدوین شده در این برنامه موجب رضایتمندی آنها از عملکرد شهرداری خواهد شد، چرا که با وجود کمبود منابع مالی همچنان نگاه توسعه ای به فعالیت های جاری شده است.

 

رصد لحظه ای فعالیت های امور شهری در راستای ارتقاء کیفیت خدمات به شهروندان

افشار در ادامه به ارتقاء کیفیت خدمات ارائه شده به شهروندان تاکید کرد و افزود: باید از نگاه لحظه ای به امور جاری در مدیریت شهری بپرهیزیم و برای تمامی فعالیت ها ارزیابی و اقدامات اصلاحی را جاری و ساری کنیم تا فرایند و چرخه مدیریت به معنای درست در روند کار عملیاتی شود.

 

وی گفت: فعالیتهای شهرداری تنوع و گستردگی فراوانی دارد به همین منظور برای افزایش کیفیت این خدمات بایستی رصد تمامی مجموعه اقدامات هر لحظه توسط ناظران و مدیران ارشد با استفاده از ابزار و تکنولوژی نوین انجام شود.

 

وی ادامه داد: در حال حاضر رصد لحظه ای تمامی فعالیتهای شهری در هیچ منطقه ای انجام نمی شود و منطقه ۲۰ با دستیابی به این مهارت می تواند الگویی برای دیگر مناطق شهر تهران شود.

 

اجرای طرح جهادی امور شهری در بوستانها به مناسبت شروع فصل تابستان

افشار با اشاره به فرارسیدن فصل تابستان و اوقات فراغت و لزوم ایجاد نشاط در بین شهروندان، اجرای طرح جهادی در بوستانها در قالب رفع معایب عمرانی، خاموشی های احتمالی، بازپیرایی فضای سبز و بهسازی مبلمان شهری را با محورین امور شهری منطقه در دستور کار قرار داد.

 

گشت میدانی مشترک معاونت خدمات شهری و نواحی هفتگانه

شهردار منطقه 20 با اشاره به 6 ناحیه درون شهری منطقه،گفت: بهبود خدمت رسانی به شهروندان با ارتقاء گشت میدانی هفتگی مشترک بین معاونت خدمات شهری و نواحی در دستور کار حوزه های اجرایی قرار گیرد.

فرهاد افشار تاکید کرد: با اجرای گشت میدانی زوایای پنهان کار از مدیریت بالاتر به دست می آید و مسائل مستند خواهد شد و بهبود مستمر صورت می گیرد و شرایط ارتقاء کیفیت خدمات فراهم و رضایتمندی نسبی شهروندان فراهم خواهد شد.

 

رونق شب شهر و جاری شدن حیات شبانه در منطقه

وی به جاری شدن حیات شبانه در شهر به ویژه در فصل تابستان اشاره کرد و گفت: نورپردازی المانهای شهری در شب بایستی رونق شهر را به خوبی بروز دهد که همین مورد نیز یکی از عواملی است که منتج به رضایتمندی شهروندان می شود.

 

 

دریافت نظرات شهروندان در اولویت برنامه روابط عمومی

شهردار منطقه 20 اظهار داشت: انعکاس خدمات شهرداری منطقه 20 باید توسط روابط عمومی به درستی انجام شود و علاوه بر اینکه اطلاع رسانی از کلان رویکرد و فعالیت های منطقه را به مردم منعکس می کند، بازخوردی از مردم داشته باشد.

 

فرهاد افشار گفت: بهره مندی از نخبگان محلی، سرمایه های اجتماعی محلات، ائمه جماعات و مشارکت آنها برای دریافت نقطه نظرات شهروندان بسیار مهم است و باید از این پتانسیل به خوبی استفاده کرد.

 

وی با بیان اینکه وجود ۱۵۵ مسجد در منطقه ۲۰ یعنی ۱۵۵ ایستگاه قابل اعتماد که می تواند در جمع آوری نظر مردمی به خوبی نقش ایفا کند، تاکید کرد: با جمع آوری نظرات شهروندان می توانیم به وضعیت منطقه از نگاه مردم دست پیدا کنیم و بکوشیم سطح توقعات شهروندان را از عملکرد شهرداری به حداقل ممکن برسانیم.

 

وی با اشاره به اینکه پرهیز از نگاه وظیفه گرایانه و تاکید بر نگاه مدیریتی و مسئولانه باعث اثربخشی فعالیتها خواهد شد، افزود: علاوه بر مدیریت و اجرای فعالیتها بایستی چالشهای موجود در روند اجرا را به خوبی احصاء و رفع کرد تا کیفی سازی خدمات خود به خود بروز و ظهور پیدا کند.

 

وی با اشاره به تغییرات مدیریتی در حوزه منابع انسانی منطقه و انتظارات پیش رو، آموزش را از مهمترین مسائل این حوزه عنوان کرد و گفت: این مهم نیازمند یک بسته آموزشی توسعه مدیریتی برای مدیران و کارشناسان است به نحوی که اثربخشی این آموزش ها نمود پیدا کند.

 

وی با اشاره به اینکه توجه به پرسنل و امور رفاهی باید مورد توجه قرار گیرد که بالا بردن حس تعلق سازمانی از مهمترین پیامدهای ارائه امور رفاهی است، افزود: گردش نیرو در منطقه ۲۰ پائین است و افزایش مهارتهای کارشناسی و توانمندسازی پرسنل می تواند این عدم گردش نیرو را جبران کند.

چهارشنبه 22/3/1398 - 21:18
ایرانگردی

 

بوستان قلمستان در شمال تهران مستعد تبدیل شدن به موزه خواهر خوانده های شهرتهران و همچنین مرکزدیپلماسی شهری و خانه آسیایی است که در صورت بازسازی و توسعه آن، می تواند به نحو شایسته تری پذیرای ارتباطات فرهنگی وهمکاریهای شهرهای آسیایی باشد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه یک غلامحسین محمدی مشاور شهردار و رئیس مرکز ارتباطات و امور بین الملل شهرداری تهران به همراهی جمعی از مدیران این مرکزاز دبیرخانه شهرداران آسیایی در بوستان قلمستان بازدید و در نشست با سید حمید موسوی شهردار منطقه یک اظهار داشت: شمال تهران به سبب آمار بالای سفارت خانه ها،مراکز فرهنگی وحضور مفاخر، منطقه ای است که انتظارات فرهنگی از آن بالا و به نوعی کانون دیپلماسی شهری در کشور محسوب می شود.
محمدی افزود:در برنامه سوم توسعه شهر تهران برنامه راهبردی دیپلماسی شهری از اهمیت ویژه ای برخوردار است که از ضروریات آن توسعه زیر ساختهای ارتباطی است و در شرایط کنونی جامعه ما وبه پیروی از شعار جدید شهرداری تهران تحت عنوان "تهران شهری برای همه" ،گسترش عرصه های عمومی در اولویت است بنابراین مکلف هستیم زیرساختهای ارتباطات فرهنگی با دنیا از جمله کشورهای آسیایی را فراهم نماییم تا شهروندان نمادهایی از همکاریهای جهانی و دیپلماسی شهری را مشاهده کنند.

در ادامه شهردار منطقه یک وجود ۱۰۰ مکان دیپلماتیک به وسعتی بالغ بر ۷۰ هکتار در این منطقه را فرصت بی بدیلی دانست و گفت: باید از پتانسیل دیپلماتیک منطقه یک در عرصه مدیریت شهری بهره مند شویم.

وی گفت:وجود زیر ساخت های ارتباطی بخشی از فرایند ورود ما به مقوله جهان شهر است و باید فرصتهای گفتگو و تعاملات ارتباطی بیش از پیش تقویت شود.

شهردار منطقه یک از طرح پیشنهادی مطرح شده از سوی مشاور شهردار تهران -خانه آسیایی- استقبال و آمادگی خود را در مشارکت لازم در تهیه طرحی جامع با کالبدی دیپلماتیک که در آن تجارب سایر کشورهای آسیایی مورد مطالعه و به نحو کارشناسانه بومی گردد ،اعلام نمود تا پس از ارائه به شهردار تهران و تایید به مرحله اجرا گذاشته شود.

موسوی خاطر نشان ساخت: باید در طرح "خانه آسیایی" تلاش کنیم تصویر دقیقی از معماری ، فرهنگ، هنر و تمدن ایرانی اسلامی به بازدید کنندگان ارائه دهیم.

در آخر گفتنی است نشست شهرداران آسیایی در آبان ماه سالجاری به میزبانی تهران برگزار خواهد شد.

چهارشنبه 22/3/1398 - 21:17
ایرانگردی

 

برنامه های هفته ملی بدون دخانیات با شعار" تهران شهری بدون دخانیات" در راستای آگاه سازی سطوح مختلف مردم در منطقه 10 کلید خورد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 10 ، سعید شرف دوست معاون امور اجتماعی و فرهنگی منطقه با اعلام این خبر گفت: ویژه برنامه های هفته ملی بدون دخانیات توسط اداره سلامت منطقه و با مشارکت سازمان های دولتی و غیردولتی فعال در حوزه سلامت، خانه های سلامت محلات و كانون های محلات منطقه از تاریخ 25 خرداد ماه آغاز و تا 31 خرداد ماه ادامه خواهد داشت.

وی با اشاره به ضرورت تامین سلامت و افزایش سطح آگاهی شهروندان بامضرات ناشی از استعمال دخانیات تصریح کرد: به مناسبت این هفته ویژه برنامه هایی در قالب گفت و گو در شهر، میز خدمت ، باهمکاری انجمن نیکوتینی های گمنام و موسسه حامی ارامش اریایی شناسایی و تقدیر از کسبه پایبند به عدم فروش مواد دخانی ، اجرای برنامه های اموزشی ویژه کودکان ،برگزاری همایش اشنایی با مضرات دخانیات با همکاری فراموز نفس پاک و مرکز تحقیقات پیشگیری و کنترل دخانیات دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ویژه مادران به همراه کودکانشان، اجرای نمایش های میدانی و برپایی نمایشگاه در بوستان های بی دود سطح منطقه برگزار خواهد شد.

لازم به ذکر است که بوستانی در هریک از محلات به بوستان بدون دخانیات تبدیل می شود.

چهارشنبه 22/3/1398 - 21:16
ایرانگردی

 

معاون امور شهری و محیط زیست شهرداری منطقه 3 از نصب دوردرختی و کاشت درخت در معابر و بزرگراه های این منطقه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 3، عباس فخارمنش در این خصوص گفت: نصب دوردرختی و کاشت درخت در حاشیه بزرگراه نلسون ماندلا و خیابان های میرداماد، ونک، شهرک فجر، شریعتی و .... اجرا شد.

وی ابراز کرد: با توجه به اینکه این عملیات تاثیر بسیار مثبتی در بهبود و ارتقاء منظر شهری داشته  در سایر معابر و بزرگراه های این منطقه نیز انجام می شود

چهارشنبه 22/3/1398 - 21:14
ایرانگردی

 

همزمان با کاهش قیمت 14 قلم میوه در میادین میوه و تره بار، از صبح امروز نوبرانه‌های خوش آب و رنگ از جمله آلبالو، گیلاس و سیب گلاب وارد میادین شد.
به گزارش روابط عمومی سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران؛ هر کیلوگرم آلبالو با قیمت 12 هزار تومان، گیلاس قرمز و سیاه با قیمت 12500، گیلاس صورتی و عسلی با قیمت 8900 تومان و سیب گلاب با قیمت 10500 تومان نرخگذاری شده و در میادین میوه و تره بار عرضه می‌شود.
براساس این گزارش، در نرخگذاری جدید سازمان مدیریت میادین، قیمت 14 قلم میوه در میادین میوه و تره بار کاهش پیدا کرده است که میزان کاهش قیمت و نرخ جدید آنها به شرح زیر است.
1- انواع پرتقال با 900 تومان کاهش هرکیلوگرم 5900 تومان
2- پرتقال آبگیری با 500 تومان کاهش هر کیلوگرم 1900 تومان
3- توت سیاه با هزار تومان کاهش هر کیلوگرم 6 هزار تومان
4- خربزه با 250 تومان کاهش هر کیلوگرم 2950 تومان
5- دستنبو با 250 تومان کاهش هر کیلوگرم 2950 تومان
6- ملون با 250 تومان کاهش هر کیلوگرم 2950 تومان
7- خربزه مشهدی با 400 تومان کاهش هر کیلوگرم 4500 تومان
8- خیار کوتاه با 400 تومان کاهش هر کیلوگرم 2900 تومان
9- زردآلو با 1700 تومان کاهش هر کیلوگرم 9800 تومان
10- طالبی با 500 تومان کاهش هر کیلوگرم 4800 تومان
11- گرمک با 500 تومان کاهش هر کیلوگرم 4800 تومان
12- موز با 700 تومان کاهش هر کیلوگرم 11500 تومان
13- هلو با 300 تومان کاهش هر کیلوگرم 8400 تومان
14- هندوانه با 900 تومان کاهش هر کیلوگرم 2300 تومان

سه شنبه 21/3/1398 - 22:19
ایرانگردی

 

 

صبوری سرپرست معاونت فنی و عمرانی شهرداری تهران به همراه مفاخریان شهردار منطقه9 و جمعی از مدیران شهری از روند عملیات پروژه های فرا منطقه ای واقع در منطقه9 بازدید به عمل آورد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه9، در این بازدید مدیر اجرایی پروژه نسبت به ارائه گزارشی از روند پیشرفت اتصال بلوار استاد معین به خیابان سی متری جی در ضلع جنوبی محور استاد معین و زیر گذر استاد معین به اکبری در ضلع شمالی محور اقدام کرد.

در ادامه سرپرست معاونت فنی و عمران شهرداری تهران تاکید کرد: احداث دیوار ما بین اراضی وزارت دفاع و مسیر اتصال بلوار استاد معین تا سی متری جی هر چه سریع تر آغاز می شود.

صبوری ضمن بازدید از پروژه زیر گذر استاد معین افزود: نواقص و تاخیرات به وجود آمده در اجرای این پروژه با تلاش مضاعف و افزایش شیفت های کاری به سرعت در حال اجراست.

شایان ذکر است تونل استاد معین در ضلع شمالی محور که رابط مناطق 2 و 9 شهری می باشد، اولین تونل انسان محوری خواهد بود که در کنار توجه به حمل و نقل سواره به حرکت پیاده و دوچرخه نیز در آن توجه خواهد شد.

سه شنبه 21/3/1398 - 22:16
ایرانگردی

 

 

مدیرکل محیط زیست و توسعه پایدار از تدوین لایحه ترویج ساختمان های سبز با استفاده از بسته های تشویقی و حمایتی و تصویب آن توسط شورای اسلامی شهر تهران در آینده نزدیک خبر داد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران، دومین نشست شورای راهبردی محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران در راستای گرامیداشت هفته محیط زیست با شعار "باهم برای مقابله با آلودگی هوا" با حضور اساتید و متخصصان این حوزه توسط اداره کل محیط زیست و توسعه پایدار در دفتر مرکزی شهرداری برگزار شد و ساختمان های سبز و رویکرد شهرداری تهران در این زمینه مورد بررسی قرار گرفت.

صدرالدین علی پور مدیرکل محیط زیست و توسعه پایدار با تاکید بر اینکه هدف اصلی از برگزاری این نشست نزدیک کردن نظرات، تجربیات و راهبردهای کارشناسی به حوزه اجراست، گفت: در مدیریت شهری باید به تدریج فرایندها و رویه ها تغییر کرده و حرفه ای تر، تخصصی تر و علمی تر به مسائل و موضوعات محیط زیستی شهر تهران پرداخته شود.

وی با اشاره به اینکه در هر جلسه یک موضوع محیط زیستی خاص توسط مدیران اجرایی و متخصصین مرتبط مورد بحث و تبادل نظر قرار می گیرد افزود: تلاش بر آن است تا نشست های شورای راهبردی محیط زیست و توسعه پایدار به صورت مستمر با حضور مدیران شهری برگزار شود تا در نهایت فعالیت ها و اقدامات محیط زیستی که در سطح مناطق 22گانه صورت می گیرد توسط شهروندان قابل مشاهده باشد.

وی در پایان خاطرنشان ساخت: شهر تهران باید به عنوان پایتخت کشور به سمت ترویج و توسعه احداث ساختمان های سبز حرکت کند تا بقیه شهرها هم در این زمینه فعال شوند که در این خصوص به دنبال تدوین لایحه ترویج ساختمان های سبز با استفاده از بسته های تشویقی و حمایتی و تصویب آن توسط شورای اسلامی شهر تهران هستیم.

در این نشست مصطفی کاظمی مدیرکل دفتر شهردار تهران درباره لزوم تغییر در بدنه شهرداری تهران، گفت: تغییر ذهنیت ها در شهرداری و نگاه مردم نسبت به آن کاری بسیار دشوار است. شهردار تهران در سه شنبه های بدون خودرو شرکت می کند اما معاونانش خیر، اما علی رغم همه دشواری ها و سختی ها، همت و اراده شهرداری و شورای شهر بر این است تا نگاه ها تغییر کند و به طور جدی پیگیر موضوعات محیط زیستی هستیم که در این زمینه سطح انتظارات نباید با سطح اجرا فاصله زیادی داشته باشد تا با شکست پروژه ها مواجه نشویم.

در ادامه، یوسف حجت جانشین رییس سازمان حمل و نقل ترافیک شهرداری تهران با استقبال از برگزاری اینگونه نشست ها، گفت:  در زمینه حمل و نقل پاک برنامه های مفصلی داریم که از جمله آنها استفاده از دوچرخه های اشتراکی در شهر است که در مقایسه با کشورهایی مانند چین هیچ گونه کم و کاستی ندارد.

وی افزود: هنوز فرهنگ استفاده از دوچرخه به عنوان یک وسیله نقلیه در کشور ما به وجود نیامده است و ذهنیت جامعه برای استفاده از دوچرخه آماده نیست که در این زمینه باید با فرهنگسازی مردم را با دوچرخه آشتی دهیم.

آرش میلانی رییس کمیته محیط زیست شورای اسلامی شهر تهران در این نشست، گفت: در برنامه سوم سعی کرده ایم احکامی مربوط به محیط زیست در نظر گرفته شود که این احکام قابل پیگیری است. در زمینه پسماند باید شهروندان را حساس کرد تا تفکیک از مبدا به درستی صورت گیرد. بدون حل مسائل زیست محیطی قطعا در سایر اهداف هم شکست خواهیم خورد که در این زمینه مدیریت شهری و شورای شهر مشتاق طرح ها و ایده های سبز است و از آنها استقبال می کند.

در ادامه، فرخ محمد زاده متخصص حوزه معماری و شهرسازی با بیان اینکه برای اقدامات زیست محیطی در تهران منتظر مقامات بالا نباشیم، گفت: شاخص ها و ضوابطی که به مسائل زیست محیطی مرتبط است خیلی جدی گرفته نمی شود مثلا شهرداری جدیتی برای الزام سازندگان به رعایت اصول عایق کاری ساختمان ها ندارد.

محمود صفارزاده استاد دانشگاه تربیت مدرس نیز گفت: در برخی زمینه های زیست محیطی ضوابط و مقررات نداریم در برخی هم که مقررات هست اجرا نمی شود، گاهی هم ضوابطی وجود دارد اما اجرا و نظارت بر آن متولی ندارد.

محمد درویش یکی از فعالین حوزه محیط زیست گفت: سالانه ۵ میلیارد دلار انرژی در خانه های ما هدر می رود و اگر هزینه های ساختمان سازی ۵ درصد افزایش یابد ۴۰ درصد این هدر رفت جبران خواهد شد اما اراده ای برای این حرکت وجود ندارد. چون قیمت انرژی در ایران تقریبا رایگان است رعایت ضوابط زیست محیطی و عایق کاری ساختمان ها مقرون به صرفه نیست.

وی ادامه داد: شهرداری از خودش شروع کند و شاخص ها را رعایت کند و ساختمان هایش را مطابق استاندارد های محیط زیست کند تا مردم هم تشویق به این کار شوند.

رامین حیدری فاروقی  استاد دانشگاه و مستندساز، گفت: اگر در ساختمان های شهرداری شاخص های زیست محیطی رعایت نشوند طبعا مردم هم رعایت نخواهند کرد. باید از خودمان شروع کنیم. از سوی دیگر معتقدم باید نمونه موفقی از این نوع ساختمان ها را به مردم معرفی کرد تا آنها تشویق به تغییر در ساختمان سازی شوند. باید نظام تشویق برای آنها که این ضوابط را رعایت می کنند هم وجود داشته باشد.

وی در ادامه گفت: باید مکانیزم های ملموس برای هدایت مردم به سمت رعایت شاخص های استاندارد دیده شود. از سوی دیگر باید بپذیریم در برخی بخش ها تغییرات در دست ما نیست که بخواهیم آن را اصلاح کنیم اما در برخی بخش هایی که دست خودمان است و قادریم تغییر ایجاد کنیم، نسبت به آن اعمال نظر کنیم.

غلامرضا نبید بیدهندی استاد دانشگاه تهران در دومین نشست شورای راهبردی محیط زیست شهرداری تهران گفت: یکی از معضلات ما این است که سازمان ها و نهادهای دولتی در ایران به هم متصل نیستند و هر کسی کار خود را می کند این باعث می شود که تصمیماتی که همراهی همه نهادها را می طلبد به وجود نیاید. در مسائلی مانند ساختمان سبز باید همه مدیران روی آن تمرکز کنند.

فاطمه سلطانی معاون برنامه ریزی شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل هم در این نشست بر تقویت ابزارهای نظارتی و شکل گیری نظام تشویقی در ترغیب مردم به سمت رعایت شاخص های زیست محیطی تاکید نمود.

در دومین نشست راهبردی محیط زیست و توسعه پایدار اهداف زیست محیطی در برنامه پنجم، مسائل کلیدی شهر تهران مانند  کاهش آلودگی هوا و توسعه فضای سبز، مسائل شهرداری تهران و مواد محیط زیستی مربوط به اداره کل محیط زیست و توسعه پایدار از جمله کنترل آلودگی هوا و توسعه انرژی های پاک تشریح شد.

همچنین مبحث توسعه و ترویج احداث ساختمان های سبز در تهران، مدل های طراحی شده در رتبه بندی آن ها و شاخص ها و معیارهای رتبه بندی ساختمان های سبز مانند کاهش مصرف انرژی، کاهش مصرف آب و مدیریت پسماند نیز تشریح شد.

 

سه شنبه 21/3/1398 - 22:12
ایرانگردی

 


به گزارش روابط عمومی سازمان رفاه خدمات ومشارکت های اجتماعی، سازمان بین‌المللی کار، از سال 2002 بر گستره جهانی کار کودک و اقدامات و تلاش‌های مورد نیاز برای محو آن تمرکز کرد. بر همین اساس روز 12 ژوئن از همان سال به عنوان روز جهانی مقابله با کار کودک اعلام شد که مستلزم همکاری دولت‌ها، کارفرمایان و سازمان‌های کار، جامعه مدنی و میلیون‌ها انسان از سراسر جهان است تا بتوان اقدام مؤثری را برای کمک به کارگران کودک انتظار داشت.
در این راستا سازمان رفاه خدمات و مشارکت های اجتماعی شهرداری تهران در نظر دارد، همایشی با حضور فعالان و صاحب نظران حوزه کودکان در معرض آسیب اجتماعی شهرمان برگزار نماید.
این همایش یکشنبه 2 تیرماه از ساعت 9 الی 16 در تالار ایوان شمس برپا خواهد شد.
 

سه شنبه 21/3/1398 - 22:10
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته