• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 14564
تعداد نظرات : 49
زمان آخرین مطلب : 1258روز قبل
کامپیوتر و اینترنت


رایتل

رایتل با تکذیب حذف برخی از بسته‌های اینترنت اعلام‌کرد نه تنها هیچ‌یک از بسته‌ها حذف نشده بلکه بسته‌های جدید برای پوشش نیاز تمامی مشترکین به فهرست بسته‌های رایتل اضافه شده است.

رایتل  اعلام‌کرد: از بسته‌های تشویقی پیشین هیچ کدام برای فصل پاییز حذف نشده است. رایتل همواره در تلاش است تا با اضافه کردن بسته‌های متنوع به مشتریان خود قدرت انتخاب بیشتر و بسته‌های انتخابی دهد.

همچنین رایتل اعلام کرد: خانواده دکا نیز همچنان در سبد محصولات رایتل وجود دارد و مشترکین اعتباری می‌توانند با فعال‌سازی بسته مورد نظر خود از امکان مکالمه و پیامک درون شبکه نامحدود، ماهانه با پرداخت تنها 5 هزار تومان برخوردار شوند.

رایتل در مورد بسته‌های استثنایی خانواده بی‌نهایت برای مشترکین دایمی گفت: این بسته استثنایی برای اولین بار در کشور از سوی رایتل ارایه شده که مشترکین دایمی رایتل می‌توانند با فعال‌سازی هر یک از این بسته‌ها با توجه به نیاز خود در هزینه ارتباطات خود به صورت چشم‌گیر صرفه جویی کنند.

رایتل در جهت فراهم آوردن شرایط مناسب برای مشترکین خود که تمایل به صرفه‌جویی در هزینه‌های تماس صوتی با مشترکین اپراتورهای دیگر را دارند نیز بسته مکالمه صوتی برون و درون شبکه 500 دقیقه‌ای با قیمت 17 هزار تومان و با تخفیف 60 درصدی را برای اولین بار در کشور ارایه کرده است.

بسته‌های ترکیبی جدید نیز تا پایان مهرماه به بسته‌های فعلی اضافه می‌شود تا نیازهای اقشار با هزینه ارتباطی کمتر را نیز تامین کند.

منبع :ایسنا

انتهای پیام

دوشنبه 12/7/1395 - 12:31
ایرانگردی


معاون خدمات شهری شهرداری تهران از افزایش 50هکتاری فضای سبز منطقه 20، احداث و بهره برداری از چندین پارک، احداث و بهره برداری از بوستان ویژه بانوان تا پایان امسال، احداث 5 میدان میوه و تره بار در 5 محله منطقه 20 ،احداث شهربازی با مشارکت بخش خصوصی، جداره سازی و زیباسازی خیابان حرم از میدان حرم حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) تا بازار قدیم و... خبر داد.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل معاونت خدمات شهری شهرداری تهران، مهندس مجتبی یزدانی با اشاره به برگزاری جلسه نظارت دوره ای شهردار تهران از منطقه 20 گفت: براساس تدابیر ایشان مصوبات بسیار خوبی برای این منطقه رقم خورد و اعتبارات لازم برای اجرای پروژه های شهری منطقه در راستای خدمات رسانی بهینه به شهروندان اختصاص یافت.
مهندس یزدانی در ادامه افزود:انشالله تا پایان سال و در راستای کمک به افزایش سرانه فضای سبز این منطقه، 50هکتار به فضای سبز این منطقه افزوده خواهد شد و چندین پارک توسط منطقه و یک پارک هم  توسط سازمان بوستان ها احداث خواهد شد که اعتبارات لازم در این زمینه اختصاص یافته است و تا پایان امسال به بهره برداری خواهد رسید.

بهره برداری از بوستان ویژه بانوان تا پایان سال 95
وی اضافه کرد:با توجه به نیاز و درخواست شهروندان محترم این منطقه؛ بوستان ویژه بانوان نیز تا پایان امسال احداث و به بهره برداری خواهد رسید.
یزدانی در ادامه افزود: البته در پارک های جدیدالاحداثی که در طراحی دیده شده بودند نیز امکاناتی از قبیل خدمات رفاهی، مبلمان شهری و... برای تامین رفاه حال شهروندان این منطقه اختصاص داده شده است.

احداث 5 میدان میوه و تره بار در 5 محله منطقه 20 /احداث شهربازی با مشارکت بخش خصوصی
معاون خدمات شهری شهرداری تهران در ادامه با بیان این که این منطقه 20 محله دارد که از این تعداد 15 محله از میادین میوه وتره بار برخوردار هستند، گفت:براساس مصوبات این جلسه  تا پایان امسال 5  میدان میوه و تره بار نیز در محلاتی که از این امکان برخوردار نیستند، احداث خواهد شد که در روزهای آینده با توجه به تحویل 3 زمین برای احداث میادین، اقدامات اجرایی و عملیاتی آن آغاز خواهد شد و تا پایان سال نیز به بهره برداری خواهند رسید.
یزدانی در ادامه خاطرنشان کرد:همچنین 2میلیارد تومان اعتبار جهت آماده سازی زیرساخت های لازم برای احداث شهربازی به این منطقه تخصیص یافته است که این کار با مشارکت بخش خصوصی انجام خواهد شد و با تعهدات بخش خصوصی، تا پایان سال این شهربازی نیز به بهره برداری خواهد رسید.

جداره سازی و زیباسازی خیابان حرم از میدان حرم حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) تا بازار قدیم
وی در ادامه افزود:یکی از اقدامات بسیار خوبی که در این منطقه به دستور شهردار تهران و بنابر درخواست شهروندان در بخش زیباسازی از چند روز آینده صورت خواهد گرفت، جداره سازی و زیباسازی خیابان حرم از میدان حرم حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) تا بازار قدیم است که در ضلع شمالی حرم حضرت عبدالعظیم حسنی(ع)  واقع شده است که طول آن 600 متر و عرض  25 متر می باشد که توسط سازمان زیباسازی و با همکاری منطقه 20 عملیاتی و اجرایی خواهد شد.البته در این بخش نیازمند همکاری کسبه این خیابان نیز هستیم.
يکشنبه 11/7/1395 - 13:30
ایرانگردی

 

هیاتی عراقی متشکل از اعضای ارشد شورای شهر نجف با حضور در تهران از ایستگاه میانی بیهقی و مجتمع پردازش و دفع آرادکوه دیدار کردند.

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان مدیریت پسماند، تعدادی از اعضای ارشد شورای شهر نجف از کشور عراق در مورخ 10/7/95 میهمان سازمان بودند و با همراهی مهندس عظیمیان معاون پردازش و دفع، شهرام فیروزی مدیر روابط عمومی و مشاور فرهنگی مدیرعامل و جمعی از کارشناسان سازمان از ایستگاه میانی بیهقی و مجتمع پردازش و دفع آرادکوه بازدید نمودند.

بازدیدکنندگان عراقی با حضور در مجتمع پردازش و دفع آرادکوه از مرکز دفن زباله، سامانه ریجکت‌سوز، محل دریاچه خشک‌شده شیرابه و تصفیه‌خانه شیرابه این مجموعه دیدن کرده و در جریان روند مدیریت پسماند در شهر تهران و فعالیت‌های زیست محیطی سازمان قرار گرفتند.

اعضای شورای شهر نجف با ابراز خرسندی از اقدامات صورت گرفته برای دفع پسماندهای تهران، از مدیران و کارشناسان سازمان برای حضور در شهر نجف دعوت کرده و نسبت به همکاری شهرداری نجف با سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران اظهار علاقه‌مندی نمودند.

گفتنی است براساس اظهارات این هیات عراقی، در حال حاضر شهر نجف روزانه 1000تن پسماند تولید می‌کند که تمام آن‌ها مستقیما دفن می‌گردد.

 

يکشنبه 11/7/1395 - 13:21
ایرانگردی

 

 

 

پنجاهوهشتمین نشست پژوهشی هنر، با موضوع عکاسی جنگ و بزرگداشت دو تن از عکاسان باسابقه این عرصه، سعید صادقی و امیرعلی جوادیان، از سوی سازمان زیباسازی شهر تهران در محل نگارخانهی برگ برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و اموربین الملل سازمان زیباسازی شهر تهران، در این نشست که به مناسبت هفته دفاع مقدس، با همکاری انجمن عکاسان انقلاب برگزار شد، مهدی مقیمنژاد و مجید دوختهچیزاده سخنرانی کردند.

در ابتدای مراسم، دکتر مهدی مقیمنژاد، عکاس و مدرس دانشگاه به ضرورت وجود نهادهای هنری در شکلگیری عکاسی جنگ پرداخت و گفت: هنر اگر وجه نهادینه نداشته باشد هنر رسمی و قابل تاملی نیست.

او با تاکید بر اینکه منظور از نهاد، سازوکار سازماندهیشده است که بر مبنای آن هدفی را تعقیب کنیم و ابزارهای مناسب آن هدف را انتخاب کنیم، ادامه داد: غالب بچههای عکاس آن زمان به شکل خودجوش این کار را شروع کردند و بعدها صداوسیما و ستاد جنگ به آن شکل رسمی دادند و آن نهاد را به وجود آورند.

به گفته مقیم‌نژاد بعد از گذشت سالها از جنگ، انجمن عکاسان دفاع مقدس را داریم که حرفهایترین و پیگیرترین انجمن عکاسی ایران است. اگر این نهادها همان زمان ایجاد میشدند کتاب عکسهای سعید صادقی با این میزان تاخیر چاپ نمیشد.

او با اشاره به اینکه در عکاسی جنگ میتوانیم عکاسی نیرومندی داشته باشیم اما یکی از معضلات در این زمینه این است که بچههایی که با فضای هنر معاصر آشنا هستند، ایده ندارند، گفت: از هنرمندان ایدهپرداز این حوزه میتوان به دو تن اشاره کرد؛ مهدی منعم که بیست سال است از قربانیان مین عکاسی میکند و محسن راستانی که در فضای عکاسی صحنهآرایی عکاسی جنگ را بازسازی کرده‌است.

این مدرس دانشگاه با تاکید بر اینکه عکاسی همواره با عینیت و بیطرفی گره خورده است، افزود: عکاس یک چشم ناظر به جهان است. اما آیا در واقعیت میشود عکاس فقط ناظر باشد؟ در مواجهه با مقولهی جنگ بیطرفی معنا دارد؟ جایی که وجه ملیگرایانه و مذهبیِ جنگ به منِ عکاس مربوط میشود آیا میتوانم بیطرف باشم. امروز وقتی پژوهشگران در مورد عکاسی جنگ نظر میدهند با این پیشفرض مواجه نیستند که بیطرفی در عکاسی جنگ وجود داشته باشد. به شکل غریزی عکاسی با دوربین خود از وطنش دفاع میکند.

مجید دوختهچیزاده، دیگر سخنران این مراسم که خود یکی از عکاسان جنگ ایران و عراق بوده، نیز ضمن یادآوری برخی از خاطرات دوران جنگ به اهمیت ثبت این حوادث اشاره کرد و گفت: اسناد و رهیافت تمام جنگها، عکس است. عکسها در طی این زمان طولانی به حیات خود ادامه میدهند و همهچیز از بین میروند. تنها  مورد برای بررسی انقلابها عکس است.

او با تاکید بر اینکه عکسها هستند که با ما سخن میگویند، ادامه داد: در مورد جنگ ایران، عکاسهای جنگ ایران عکاسهای آماتور بود. آماتور به این معنی که اکثر بچههای عکاس جنگ از عکاسی انقلاب آمده بودند، نوجوان بودند و روحیهی عکاسهای آماتور را داشتند. هیچکدام دوره ندیده بودند.

دوخته‌چی‌زاده با بیان اینکه عکاسها با رزمندهها به خط مقدم میرفتند؛ یعنی هم عکاس جنگ بودند هم رزمنده، افزود: عکسهای جنگ از فاصله بسیار نزدیک عکاسی شده و فاصله عکاس و سوژه، و عکاس و خط مقدم و خود حادثه بسیار کم است. تفاوت عکاسی جنگ ما بقیه عکاسیهای جنگ در همین فاصله است. نترسیدن و شجاعت و روحیهی بچهها به این شکل بود.

او از نبود یک موزه عکاسی برای حراست از گنجینههای جنگ گلایه کرد و ادامه داد: بسیاری از عکسهای جنگ ما مجال معرفی در دنیا را پیدا نکرد. در طول جنگ ایران وعراق بسیاری از عکسها در آرشیوها ماند. عکاسان جنگ ما یک طلب بزرگ از دنیا دارند چون چیزی از عکاسان مطرح دنیا کم نداشتند. این سوال همواره باقی است که با تمامشدن جنگ نگاتیوها چه سرنوشتی پیدا کردند. این گنجینهی هشتساله چه میشود؟ ما در ایران یک موزه ملی برای عکس نداریم درحالیکه صدوهفتاد سال از تاریخ عکاسی میگذرد.

به گفته دوخته‌چی‌زاده امروز برای هر هنر و صنعتی گالری و موزه وجود دارد اما این امکان هنوز برای عکس ایجاد نشده‌است؛ اگر موزه عکس درست شود، موزه جنگ هم درست میشود. اگر اندکی از بودجه نهادهای متولی، صرف عکاسی جنگ و حفظ و حراست میراث جنگ میشد میتوانستیم یک موزه کوچک برای این مقوله داشته باشیم.

او با تاکید بر اینکه ضعف سیستماتیک تبلیغات جنگ منجر به این مسئله شد، ادامه داد: دستگاههای امنیتی ما گاه از ثبت برخی وقایع جلوگیری میکردند درحالیکه تمام این عکسها به نفع سیستم تبلیغات بود.

این مدرس عکاسی در ادامه در خصوص اهمیت آثار سعید صادقی و امیرعلی جوادیان به عنوان دو عکاس حرفه ای دوره جنگ، گفت: هشت سال بلندترین زمانی است که یک عکاس در یک پروژه تاریخی قرار میگیرد و باید به او دستمریزاد گفت.

دوختهچیزاده با اشاره به اینکه عکسهای امیرعلی جوادیان از فتح خرمشهر استثنایی است، افزود: او حتی زمانی که مجروح شده عکاسی کرد و میتوان راجع به زاویه، نوع نگاه و محل قرارگیری دوربین او ساعتها حرف زد.

به گفته او عکاسان ما مثل رزمندهها مظلوم بودند و امروز هم بسیاری از آنها مظلومانه در گوشه بیمارستانها زندگی می‌کنند. هیچکدام از عکاسان جنگ دنبال سمت و مقام و رتبهای نبودند و همان روحیه بسیجی را برای اعتلای کشور حفظ کردند. در عین اینکه عکاسان حرفهای جنگ در خارج از کشور برای هر فریم مبالغ بالایی دریافت میکنند، عکاسان ما حقوقشان ماهها عقب میافتاد.

در این ادامه این مراسم با حضور عباس میرهاشمی مدیرعامل انجمن عکاسان انقلاب و دفاعمقدس، دکتر کیهان محمدخانی قائممقام سازمان زیباسازی و مجتبی موسوی معاونت فرهنگی سازمان زیباسازی با اهدای لوح و هدیه از دو عکاس برجسته دفاع مقدس، سعید صادقی و امیرعلی جوادیان تقدیم و تشکر شد.

گفتنی است در پایان مراسم، فیلمی به کارگردانی هومن حسنی که به همین مناسبت ساخته شده بود به نمایش درآمد. نمایشگاه عکسهای این دو عکاس جنگ تا روز چهاردهم مهرماه در محل نگارخانهی برگ برپا خواهد بود.

يکشنبه 11/7/1395 - 13:16
ایرانگردی

معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه4 گفت: همزمان با آغاز ماه محرم ده ها برنامه فرهنگی و مذهبی در محلات شمال شرق تهران برگزار می شود.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 4، سید ابوذر حسینی با اعلام این خبر گفت: در آستانه ماه محرم 10.000 متر مربع از فضاهای تبلیغات شهری منطقه 4 شامل بیلبوردها، پرتابل ها و عرشه پل ها به ماه محرم، آموزه های امام راحل(ره) و رهبر معظم انقلاب اسلامی(مدظله) اختصاص یافت.
وی با بیان اینکه امسال سراهای محله منطقه 4 نقش مهمی در برنامه ریزی های مناسبتی ملی و مذهبی ایفا خواهند کرد افزود: با توجه به نقش کلیدی سرای محلات و برنامه ریزی های صورت گرفته، ویژه برنامه های مختلفی با همکاری معتمدین محلی برگزار خواهد شد.
حسینی اضافه کرد: برگزاری سیاه کوبان، صبح عاشقی، نوگلان حسینی، شام غریبان، مهر محرم، زنان عاشورایی و... از جمله برنامه های پیش بینی شده در ایام عزاداری سرور و سالار شهیدان است.
وی برگزاری مسابقات خوشنویسی را از دیگر برنامه های ماه محرم عنوان کرد و گفت: با آغاز ماه محرم 20 مسابقه خوش نویسی با عنوان «مرثیه قلم» با حضور اساتید و پیشکسوتان خوش نویسی در سراهای محلات 20 گانه برگزار می شود.
حسینی در ادامه از برگزاری مسابقات کتابخوانی خبر داد و گفت: برگزاری مسابقات کتابخوانی بصیرت عاشورایی و برپایی نمایشگاه عکس عاشورایی در مراکز فرهنگی و سراهای محله از جمله برنامه های این ماه خواهد بود.
معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه4 خاطر نشان کرد: حریم رضوان، با علمداران عاشورا، همایش نوجوانان عاشورایی، غریب مدینه، غربت پروانه ها، مهرکریمان، سالگرد شهدای گمنام بوستان الغدیر از دیگر برنامه های پیش بینی شده در ماه محرم است.
يکشنبه 11/7/1395 - 13:12
ایرانگردی


 

قائم مقامان شهرداران مناطق 7 الی 22 طی حکمی به عنوان دبیران ستاد بازآفرینی پایدار مناطق منصوب شدند.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان نوسازی شهر تهران، اولین جلسه دبیران ستاد بازآفرینی پایدار مناطق با حضور دبیر ستاد بازآفرینی پایدار کلانشهر تهران، قائم مقام معاونت هماهنگی و امور مناطق شهرداری تهران، قائم مقامان شهرداران مناطق و جمعی دیگر از معاونان و مدیران برگزار شد.

عبادالله فتح اللهی، دبیر ستاد بازآفرینی پایدار کلانشهر تهران هدف از تشکیل این جلسه را تبیین جایگاه و نقش دبیران ستاد بازآفرینی پایدار مناطق به منظور تکمیل حلقه های مدیریت هماهنگ نوسازی عنوان کرد.

دبیر ستاد بازآفرینی پایدار کلانشهر تهران در این جلسه با بیان این که واحد نوسازی بافت های فرسوده، محله است نه پلاک یا بلوک، خاطرنشان کرد: 32 دستگاه اجرایی در تحقق اهداف نوسازی در بافت های فرسوده مسئولیت دارند تا نوسازی طبق استانداردهای مورد قبول صورت گیرد.

فتح اللهی ضمن اشاره به هماهنگی ایجاد شده میان مجموعه های داخلی شهرداری تهران برای نوسازی، اظهار داشت: در سال های گذشته دولت اولویت کاری خود را در زمینه نوسازی بر ساخت مسکن مهر متمرکز کرده بود، اما خوشبختانه نوسازی بافت های فرسوده در دولت یازدهم بیشتر مورد توجه واقع شده و تشکیل ستاد ملی بازآفرینی نیز این امید را در همه لایه های مدیریت شهری به وجود آورده که هر چه در توان دارند تحت مدیریتی هماهنگ به نهضت و جهشی بزرگ در نوسازی بافت های فرسوده تبدیل نمایند.

وی تصریح کرد: با توجه به زیرساخت ها، پتانسیل ها، جایگاه حقوقی، امکانات و مجموعه مسائلی که در کلانشهر تهران وجود دارد، مقرر شد مسئولیت ستاد بازآفرینی کلانشهر تهران بر عهده شهرداری تهران قرار گیرد.

دبیر ستاد بازآفرینی پایدار کلانشهر تهران ضمن تقدیر و تشکر از همکاری وزارت راه و شهرسازی، استانداری تهران، شرکت مادر تخصصی عمران و بهسازی شهری ایران، یادآور شد: معاونین استانداری همراه با معاونین شهرداری مسئولیت کمیته های زیرمجموعه ستاد بازآفرینی پایدار کلانشهر تهران را برعهده گرفته اند و با روحیه متواضعانه به این عرصه ورود پیدا کرده اند.

دبیر ستاد بازآفرینی پایدار کلانشهر تهران با اعلام این که 15درصد جمعیت شهر تهران معادل یک میلیون و 115 هزار نفر ساکن بافت های فرسوده هستند و تراکم جمعیت در این بافت ها حدود 3 برابر تراکم جمعیت در سایر نقاط شهر است، عنوان کرد: این آمار گویای کمبود و فقر سرانه های خدماتی در بافت های فرسوده است.

فتح اللهی در بخش دیگر از سخنان خود به ارائه توضیحاتی در خصوص بسته های تشویقی و وام نوسازی پرداخت و خاطرنشان کرد: بسته های تشویقی با رویکرد ارتقا کیفیت زندگی ساکنان بافت های فرسوده تدوین شده اند فلذا بیشتر فشار در بحث یارانه ها بر روی مبانی مالی تنظیم شده است نه مبانی اعطای تراکم.

به گفته این مقام مسئول، ارائه بسته های تشویقی جدید باعث کاهش 25 الی 35 درصدی نرخ ساخت و ساز در بافت های فرسوده می شود که از نظر ملی با سیاست کلی کنترل تورم دولت هماهنگ بوده و نقش بسزایی در رونق ساخت و ساز و بازار مسکن خواهد داشت.

مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران با اشاره به این که رویکرد و هدف نوسازی، نوسازی یک محله می باشد، از تشکیل ستادهای بازآفرینی پایدار مناطق در مناطق 7 الی 22 خبر داد و گفت: ریاست ستاد بازآفرینی پایدار منطقه بر عهده شهردار منطقه و دبیری آن بر عهده قائم مقام شهردار منطقه می باشد.

فتح اللهی با اشاره به این که سه کارگروه در زیر مجموعه ساختار ستادهای بازآفرینی پایدار مناطق تشکیل می گردد، گفت: ستادهای مناطق می توانند جهت گره گشایی از موانع نوسازی در منطقه از جمله مسائل و مشکلات حقوقی، ثبت اسناد و املاک و غیره از ظرفیت های موجود در ستاد بازآفرینی پایدار کلانشهر تهران در راستای تحقق اهداف نوسازی و ارتقای کیفیت زندگی شهروندان ساکن در بافت های فرسوده استفاده نمایند.

وی از دبیران ستادهای بازآفرینی پایدار مناطق خواست تا از امکانات دستگاه های مختلف برای تأمین زیرساخت های خدماتی در محلات فرسوده بهره گرفته تا در کنار نوسازی محله و نوسازی محل کسب و کار ساکنان بافت های فرسوده، سرانه های خدماتی مورد نیاز محلات نیز تأمین شود.

احسان کاظم نیا، قائم مقام معاونت هماهنگی و امور مناطق شهرداری تهران نیز ضمن ابراز خرسندی از فصل مشترک همکاری با دبیران ستاد بازآفرینی پایدار مناطق، خاطرنشان کرد: ما در شهرداری اگر بخواهیم خدمات و سرویس خوبی به شهروندان ارائه دهیم ناچار هستیم بصورت تمام و کمال به بحث نوسازی بافت های فرسوده توجه کنیم.

قائم مقام معاونت هماهنگی و امور مناطق شهرداری تهران در این باره افزود: در سرویس نگهداشت شهر و ارائه خدمات شهری در بافت های فرسوده دچار مشکل هستیم و ارائه خدمات و سرویس دهی در مباحثی از جمله نگهداشت شهر، نظافت و بهداشت، سیستم های مکانیزه جمع آوری زباله، مباحث ایمنی و غیره در بافت های فرسوده به دلیل ویژگی ها و ماهیتی که دارند، به درستی امکان پذیر نیست.

کاظم نیا ضمن تأکید بر ضرورت داشتن نگاه کیفی به بافت های فرسوده، عنوان کرد: نگاه ما به بافت های فرسوده نباید نگاه درصدی، کمی و جمعیتی باشد، شهر همانند موجود زنده ای است و چنانچه بخشی از آن دچار مشکل و گرفتاری باشد، کل شهر را فلج می کند و هرگونه اختلال در بافت های فرسوده نیز، تمام شهر را تحت الشعاع قرار می دهد.

وی افزود: مشکل ما در بافت های فرسوده در 5 حوزه مهم خدمات شهری، اجتماعی، شهرسازی، فنی و عمرانی و حمل و نقل و ترافیک از سایر حوزه ها جدی تر است.

قائم مقام معاونت هماهنگی و امور مناطق شهرداری تهران ضمن تقدیر و تشکر از اقدامات سازمان نوسازی و تجربیات ارزشمند مهندس فتح اللهی در مجموعه مدیریت شهری، تصریح کرد: برنامه ای که به منظور نوسازی بافت های فرسوده تدوین شده بسیار منسجم و مفصل تر از برنامه های پیشین است که فهم موضوع در آن به خوبی اتفاق افتاده و نیاز به همت همکاران در پیشبرد این مهم دارد.

کاظم نیا ضمن تأکید بر مد نظر قرار دادن خروجی اقدامات ستادهای بازآفرینی پایدار مناطق در ارزیابی عملکرد مناطق، تصریح کرد: انتظار من از دبیران ستادهای بازآفرینی پایدار مناطق این است که این کار را  جزء وظایف اصلی خود در منطقه قرار دهند. 

آیدین رزقی، مدیر دبیرخانه ستاد بازآفرینی پایدار کلانشهر تهران نیز در این جلسه به ارائه گزارشی جامع پیرامون ساختار، اهداف، اقدامات، برنامه ها، کمیته ها و کارگروه های ستاد بازآفرینی پایدار کلانشهر تهران پرداخت.

در خاتمه این جلسه دبیر ستاد بازآفرینی پایدار کلانشهر تهران با اعطا احکام مربوطه قائم مقامان شهرداران مناطق 7 الی 22 را به سمت دبیر ستاد بازآفرینی پایدار منطقه منصوب نمود.

 

يکشنبه 11/7/1395 - 13:6
ایرانگردی

 

با اقدامات و تدابیر صورت گرفته از سوی مدیریت شهری منطقه 10، فعالیت های جهادی در راستای رفع مشکلات و معضلات موجود در محلات محروم پیشرفت چشمگیری داشته است و تاکنون با رضایت شهروندان این محلات همراه بوده است.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 10، میکاییل علیپور قائم مقام منطقه ضمن اعلام این خبر با اشاره به اهمیت توجه بیش از پیش به محلات محروم منطقه گفت: بر اساس تدابیر ابلاغی شهردار محترم تهران در راستای رسیدگی به محلات کم برخوردار علاوه بر اجرای فعالیت های روزمره، 3 محله در سطح منطقه به عنوان محروم شناسایی شد و تحت پوشش این طرح قرار گرفت.

علیپور با اشاره به مراحل اجرای این طرح افزود: در وهله اول با تاکید بر محرومیت زدایی و زدودن چهره فقر، محلات نیازمند با توجه به میزان بافت فرسوده محله، پاکسازی و بهداشت محیط ، میزان آسیب های اجتماعی و...انتخاب شدند و احصا مشکلات، نواقص و نارسایی ها با اولویت نیازهای مردمی در دستور کار منطقه قرار گرفت.

وی افزود: عملیات اجرایی طرح در حوزه های تخصصی برای رفع مشکلات با استفاده از نقطه نظرات شورایاری ها، مطالبات شهروندان، پیام های مندرج در سامانه های 137و 1888 و نیازها و مطالبات ساکنین در محلات هاشمی، هفت چنار و بریانک آغاز شد و با تدوین دفترچه نیاز محلات، رفع معضلات و معایب احصا شده در قالب برنامه زمان بندی مشخص اجرا شد.

قائم مقام منطقه با بیان این که اقدامات دقیق ولی نه الزاما پرحجم و بزرگ بلکه اقدامات مینیاتوری که مشکلات مردم را به طور مستقیم در محلات برای توزیع یکسان خدمات هدف گذاری کرده ص ورت گرفته است یادآور شد: این عملیات از یکم مرداد ماه آغاز شده و تاکنون 60 درصد پیشرفت فیزیکی داشته است و تا آخر دی ماه ادامه خواهد داشت همچنین نظارت ها و بازدیدهای میدانی به صورت مستمر و ویژه در ابعاد کوچک تا رفع مشکلات ادامه خواهد داشت.
يکشنبه 11/7/1395 - 12:55
ایرانگردی



گروه خدمات شهری: مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران از احداث مجتمع تجاری به جای مکان فعلی اوراق چی های اتومبیل در میدان شوش خبرداد.


زنگیشه : احداث مجتمع تجاری به جای مکان فعلی اوراق چی های اتومبیل در میدان شوش/محمدیان: با احداث فضای سبز در مکان فعلی این صنف در شوش موافق نبودیم
1395/7/10 12:15:10 | print

بکامران زنگیشه درمراسم ساماندهی و انتقال صنف اوراق کننده های اتومبیل با بیان اینکه انتقال صنوف مزاحم در پایتخت از وظایف شرکت ساماندهی است، گفت: از سال 69 براساس مصوبه مجلس شورای اسلامی مشخص شد که انتقال 33 رسته شغلی در دستور کار قرار گیرد که براین اساس صنوفی همچون ریخته گران، چرم سازان، سنگ بری ها و همچنین اوراق چی ها جزو این گروه قرار گرفتند .

مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران با بیان اینکه در دوران مدیریت شهردار تهران شاهد انتقال این صنوف از مرکز شهر بوده ایم، خاطرنشان کرد: انتقال هزار واحد ریختگری به شهرک شمس آباد و انتقال چرم سازان به شهرک چرمشیر ازجمله این موضوعات بود که در حال حاضر با همکاری استانداری، دادستان تهران و اتحادیه ها همچنان ادامه دارد.

وی با ابراز امیدواری که در حال حاضر با هماهنگی صنف اوراق چی ها این صنف در شهرکی به وسعت 22 هکتار در کیلومتر 15 جاده خاوران مستقر خواهد شد، اضافه کرد: در حال حاضر 1250 سوله در این شهرک ساخته شده که لوله گذاری های گاز نیز انجام شده است.

وی تصریح کرد: در پی انتقال این صنف از منطقه شوش، طرح تفصیلی پهنه تجاری در دستور کار قرار گرفته است. این در حالی است که در زمینه تغییر کاربری مکان فعلی این صنف در میدان شوش به مجتمع تجاری در خور شان تبدیل می شود.

زنگیشه با تاکید بر اینکه با تمام توان در خدمت هستیم تا مکان فعلی این صنف در میدان شوش به یک قطب تجاری تبدیل شود، خاطرنشان کرد: به همین منظور امروز پنجاه کلید از واحد های صنفی اوراق چی ها به این افراد تحویل داده می شود که این کار تا هفته آینده ادامه داشته تا نواقص این طرح به طور کلی مرتفع شود.


 

 

 

 

منبع :شهرنوشت



شنبه 10/7/1395 - 16:0
ایرانگردی

 

معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری منطقه  دو از رنگ آمیزی و بهسازی 60 عدد فلاورباکس در محلات کوی فراز، پرواز و فرحزاد خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه دو:" عباس صمدیان" با اعلام این خبر گفت: برنامه ریزی و هماهنگی جهت رفع نازیبایی ها در سطوح فضای سبز منطقه با شروع از محله های کوی فراز، فرحزاد و پرواز و با رنگ آمیزی و بهسازی 60 عدد فلاورباکس در طرح آسمان آبی- زمین پاک از سوی اداره فضای سبز این منطقه صورت گرفت.

صمدیان در خصوص فعالیت های فضای سبز منطقه افزود: هماهنگی و کنترل جهت رفع نواقص و بهبود وضعیت روشنایی بوستان ها، میادین، لچکی و بلوارها، برنامه ریزی و کنترل بر فعال بودن آبنماها و رفع نواقص سیستم های روشنایی و پمپ های سطح شهر بخشی از فعالیت مدیریت نظارت بر امور پارك ها و فضای سبز شهرداری منطقه 2 است.

وی افزود : همچنین در راستای این طرح برنامه ریزی و هماهنگی در خصوص بروز رسانی کلیه سطوح فضای سبز شامل لکه گیری چمن، واکاری کسری گونه ها و تکمیل باغچه های گل فصل و دائم نیز صورت می پذیرد.

وی یادآور شد: برنامه ریزی و هماهنگی در جهت تعمیر، مرمت و بهره برداری از سرویس های بهداشتی سطوح پارک ها و نظارت بر رنگ آمیزی مبلمان و رفع نواقص وسایل بدنسازی و لوازم بازی در کلیه سطوح فضای سبز به همراه نظارت در خصوص تامین گل های فصلی و زیباسازی و گلکاری میادین ، معابر، لچکی ها و پارک ها نیز از سوی این اداره صورت می پذیرد وبرنامه ریزی و هماهنگی در خصوص ایمن سازی پروژه های عمرانی فضای سبز، هماهنگی و کنترل  در خصوص نصب و جانمایی و گلکاری فلاور باکس ها ، چیدمان گل در کف و گلکاری ویژه میادین و لچکی ها و هماهنگی در خصوص تجهیز و کنترل و ارزیابی فعالیت های فضای سبز نیز در دستور کار فضای سبز این منطقه است.
شنبه 10/7/1395 - 15:55
ایرانگردی

 

معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه 6 از آغاز فضا سازی محیطی برای ماه محرم در قلب تهران خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 6، حبیب الله غفوری با بیان اینکه به همت اداره زیباسازی منطقه تمهیدات لازم صورت گرفته تا فضای عمومی شهر حال و هوای محرم بگیرد، گفت: بر اساس سیاست های شهرداری مرکز مراسم سیاه پوشان برای کل شهرتهران اتفاق خواهد افتاد و نمای شهر رنگ مشکی می گیرد.

او با اشاره به هماهنگی های صورت گرفته با مساجد و هیات های مذهبی موجود در منطقه گفت: در صدد هستیم تا امسال نیز در دو ماه محرم و صفر خدمات خوبی را به شهروندان ارائه دهیم.

غفوری همچنین از نشست مشترک ائمه جماعات منطقه با مدیران شهرداری منطقه 6 خبر داد و گفت: در این جلسه هم اندیشی تمام موضوعات مطرح تا هماهنگی لازم بین شهرداری، مساجد و هیات های مذهبی وجود داشته باشد.

معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه 6 همچنین از آمادگی معاونت خدمات شهری برای ارائه آموزش های لازم به مساجد و هیات ها برای موضوع پسماند و بازیافت در این دو ماه خبر داد.

 

شنبه 10/7/1395 - 15:53
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته