• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 604
تعداد نظرات : 199
زمان آخرین مطلب : 5222روز قبل
آموزش و تحقيقات

 بزرگترین فجایع دنیای فناوری

بزرگترین فجایع فناوری‌های نوین، از كنسول‌های بازی محتوی اسیدهای خطرناك گرفته تا انفجار باتری لپ‌تاپ‌ها، بر اساس آخرین بررسی كارشناسان مشخص شدند.

به گزارش پی‌سی‌ورلد، این روزها همه از مزایای بیشمار فناوری برای زندگی روزمره مردم سخن می‌گویند و از آن به عنوان ابزاری ضروری برای تسهیل جریان زندگی یاد می‌كنند. در حالی كه كاربران با اشتیاق فراوان سراغ نسل جدید فناوری می‌روند و به صورت گسترده انواع آن را در بخش‌های مختلف به كار می‌برند.

برخی كارشناسان با نگاه بدبینانه به این جریان اظهار داشته‌اند كه در كنار همه محاسن كنونی، معایبی نیز از جانب فناوری‌های نوین احساس می‌شود كه می‌تواند مشكلاتی را برای كاربران به همراه داشته باشد. بر این اساس، منتقدان به برخی فجایع در این عرصه اشاره كرده‌اند كه تا پیش از تولد فناوری‌های نوین لمس نشده است. بزرگترین فجایع فناوری‌های نوین، از كنسول‌های بازی محتوی اسیدهای خطرناك گرفته تا انفجار باتری لپ‌تاپ‌ها، بر اساس آخرین بررسی كارشناسان مشخص شده‌اند كه در زیر مورد بررسی قرار می‌گیرند.

** باتری‌های آتش‌زا

به عقیده برخی كارشناسان، هیچ یك از مشكلات فناوری به اندازه آتش‌سوزی باتری لپ‌تاپ‌ها نخواهد بود. رایانه‌های قابل‌حمل هم‌اكنون محبوبیت فراوانی پیدا كرده‌اند و به عنوان جایگزینی برای رایانه‌های رومیزی، به صورت گسترده بین كاربران استفاده می‌شوند. اگر چه توسعه علوم باعث كاهش درصد خطا در همه زمینه‌ها شده است، اما همچنان می‌بنیم كه باتری برخی لپ‌تاپ‌ها با مشكلاتی همراه هستند.

این مشكل پس از استفاده طولانی از رایانه همراه بروز می‌كند و دمای باتری به مرور افزایش می‌یابد تا آنكه به صورت ناخودآگاه آتش می‌گیرد و باعث آسیب‌دیدگی كاربر می‌شود.
یكی از بزرگترین نمونه‌ها در این زمینه به جمع‌آوری باتری لپ‌تاپ‌های سونی به‌دنبال افزایش دما و احتمال آتش‌سوزی در سال 2006 مربوط می‌شود. این طور كه گفته می‌شود،‌ در جریان تولید این باتری‌ها از مقداری فلز نیكل استفاده شده بود كه باعث افزایش دما و آتش‌سوزی می‌شد.

این باتری‌های سونی در لپ‌تاپ‌های دیگر شركت‌ها نیز مورد استفاده قرار گرفته بود و سرانجام شركت‌های دل، هیتاچی، IBM، لنوو، توشیبا و اپل نیز مجبور شدند به دنبال این مشكل باتری لپ‌تاپ‌های خود را جمع‌آوری كنند و متحمل خسارات مالی فراوان شوند.

** آیفون‌های انفجاری

شركت اپل با تولید گوشی هوشمند آیفون بزرگترین تحول را در دنیای تلفن‌های همراه به وجود آورد و توانست با این محصول، بخش عظیمی از بازارهای جهانی را ظرف مدتی كوتاه تصاحب كند. این گوشی محبوب كه این روزها به صورت گسترده مورد استقبال كاربران قرار گرفته، طی چند ماه گذشته مشكلاتی را نیز به وجود آورده است.

در ماه ژوئیه سال جاری میلادی برای نخستین بار گزارشی منتشر شد كه بر اساس آن گفته می‌شد، برخی تعدادی از گوشی‌های آیفون و دستگاه چندرسانه‌ای قابل‌حمل iPod در اروپا پس از فعالیت طولانی آتش گرفته‌اند و باعث بروز آسیب‌دیدگی برای كاربران شده‌اند. پس از انتشار این خبر اتحادیه اروپا بررسی‌های گسترده خود را آغاز كرد و در این میان، اپل همچنان ادعا می‌كرد كه محصولات آن هیچ مشكلی ندارد. این جریانات موجب شد تا اتحادیه اروپا كمیته ویژه‌‌ای را برای این پرونده تشكیل دهد و وظیفه پیگیری جریان آتش‌سوزی و انفجار آیفون را به آن واگذار كند. بررسی اتحادیه اروپا روی این پرونده همچنان ادامه دارد.

** كنسول‌های بازی اسیدی

یك سال قبل كنسول بازی قابل‌حملی با نام Rage Wireless Guitars وارد بازار شد كه در مراحل نخست بسیار مورد استقبال كاربران قرار گرفت. این كنسول بازی كه به شكل گیتار ساخته شده بود، مدل‌های مختلفی داشت و شامل باتری اسیدی ویژه‌ای می‌شد كه انرژی را در خود نگه می‌داشت. اما این باتری بر خلاف دیگر باتری‌های قابل شارژ، چندان ایمن ساخته نشده بود و پس از گذشت مدتی، اسید از داخل آن خارج می‌شد.

كارشناسان در پی بررسی‌های خود روی این كنسول بازی دریافتند كه ماده اسیدی باتری آن می‌تواند باعث سوختگی‌های شدید شیمیایی شود و آسیب‌های جبران‌ناپذیری را برای كاربر ایجاد كند. پس از انجام این بررسی، كمیسیون امنیت محصولات مصرفی آمریكا طی دستوری كارخانه تولیدكننده این كنسول بازی را تعطیل كرد و خاطرنشان ساخت كه كلیه كنسول‌های عرضه شده باید از سراسر بازار جمع‌آوری شود.

** حلقه قرمز مرگبار

كنسول بازی Xbox 360 در سال 2007 مشكلات سخت‌افزاری فراوانی را در پی داشت و باعث واهمه شدید كاربران شد. كلیدی كه برای خاموش/روشن كردن این كنسول بازی در نظر گرفته شده بود، حلقه قرمزی را اطراف خود شامل می‌شد كه پس از بروز مشكلات سخت‌افزاری متعدد، به حلقه قرمز مرگبار شهرت یافت.

این حلقه قرمز با سیستم‌ سخت‌افزاری این كنسول بازی در ارتباط بود و هر زمان كه یك قسمت از این دستگاه با مشكل مواجه می‌شد، بخشی از این حلقه قرمز روشن می‌شد. اما نسخه 2007 كنسول بازی Xbox 360 به قدری مشكل داشت كه معمولا این حلقه به طور كامل روشن بود.

پس از بروز این مشكلات، مایكروسافت طرحی را با بودجه یك میلیارد دلاری به اجرا رساند تا مشكلات كلیه كنسول‌های بازی ارایه شده در بازار را برطرف كند. بر اساس این طرح، هزینه‌ای كه كاربران به صورت شخصی برای تعمیر كنسول بازی پرداخت كرده بودند نیز به آن‌ها پرداخت شد.

** سیستم چندرسانه‌ای ذوب‌شدنی

بر اساس گزارشی كه چندی پیش منتشر شد، یكی از انواع سیستم‌های پخش دیسك‌های DVD باعث آتش‌سوزی سیستم سینمای خانگی كاربران می‌شد. پس از تایید این خبر، فروشگاه زنجیره‌ای وال‌مارت در آمریكا مجبور شد 2/4 میلیون عدد دستگاه Durabrand مخصوص پخش دیسك‌های DVD را از سطح بازار جمع‌آوری كند.

مشكل دستگاه به این صورت بود كه اگر كاربر به مدت طولانی از آن استفاده می‌كرد، به مرور زمان دمای آن افزایش می‌یافت و در نهایت باعث آتش‌سوزی كلی سیستم سینمای خانگی می‌شد. این طور كه گفته می‌شود، ده‌ها مورد گزارش مربوط به این قبیل آتش‌سوزی‌ها به شركت سازنده رسیده بود و در نهایت، تصمیم بر جمع‌آوری این محصول از سطح بازار شد.
دیگر دستگاه‌هایی كه به صورت همزمان برای جلوگیری از آتش‌سوزی جمع‌آوری شدند شامل دستگاه پخش دیسك‌های DVD توشیبا، دوربین‌های دیجیتالی HP و اسپیكر Philips Magnavox می‌شدند.

** ویروس‌های فروشی

برخی كارشناسان امنیتی هشدار دادند، تعدادی از فناوری‌های جدیدی كه این روزها وارد بازار می‌شوند، به صورت پیش‌فروش ویروس‌های خطرناك رایانه‌ای را در خود جا داده‌اند و زمانی كه كاربر این دستگاه‌ها را خریداری می‌‌كند، در اصل ویروس خطرناك را نیز می‌خرد و با خود به منزل می‌برد.

در پاییز گذشته شركت اسوس اعلام كرد كه به صورت اشتباه رایانه‌ای را از سری محصولات Eee Box خود روانه بازار كرده است كه شامل یك ویروس خطرناك می‌شود. این ویروس كه در هارددیسك این رایانه شخصی موجود بود، علاوه بر آلوده كردن اطلاعات ذخیره شده، به دیگر حافظه‌های جانبی و خارجی انتقال می‌یافت و باعث آلوده كردن همه رایانه‌ها می‌شد.
در حال حاضر این قبیل ویروس‌ها در برخی قاب‌عكس‌های دیجیتالی، حافظه‌های فلش، هارددیسك‌ها و برخی مدل‌های iPod دیده شده‌اند.
** ناپدید شدن اطلاعات

بعضی از انواع ویروس‌های رایانه‌ای باعث پاك شدن اطلاعات ذخیره شده در حافظه داخلی رایانه‌ها می‌شوند. اما به جز این، كارشناسان اعلام كرده‌اند كه در برخی موارد بدون وجود این ویروس‌ها نیز اطلاعات به صورت خود به‌خود پاك شده‌اند.

اوایل سال جاری میلادی شركت Seagate هارددیسكی را با نام Barracuda 7200.11 روانه بازار كرد كه شامل این مشكل می‌شد. این طور كه گفته می‌شود، این هارددیسك به دلیل اختلال داخلی، در زمان فعالیت به صورت خودكار از غیرفعال می‌شد و تمام اطلاعات ذخیره شده در آن از بین می‌رفت.

شركت Seagate پس از مطلع شدن از مشكل مذكور، با استفاده از نرم‌افزارهای پیشرفته خود كلیه اطلاعات پاك شده را برای كاربران احیا كرد و با پرداخت خسارت، هارددیسك‌های جدید را در اختیار آن‌ها گذاشت.

منبع : بازیاب

چهارشنبه 20/8/1388 - 8:25
بیوگرافی و تصاویر بازیگران

 

تصاویر "تحسین بلدی"

 

چهارشنبه 20/8/1388 - 8:21
دانستنی های علمی
چرا جمعه‌ها دل توی سینه می‌گیره؟
در گفت و گو با دکترسیما فردوسی «روانشناس» مطرح شد:

چرا جمعه‌ها دل توی سینه می‌گیره؟

 دلگیر بودن روزهای جمعه را بسیاری حالت پدیده و شرایطی خاص در حیطه روانشناسی می‌دانند. اما به‌جز مشکل روحی باید علت آن را در برنامه‌ریزی و جنبه‌های فرهنگی و اجتماعی نیز دانست.

 

مهدی قنبر : دلگیر بودن روزهای جمعه را بسیاری حالت پدیده و شرایطی خاص در حیطه روانشناسی می‌دانند. اما به‌جز مشکل روحی باید علت آن را در برنامه‌ریزی و جنبه‌های فرهنگی و اجتماعی نیز دانست، که البته تنها مختص کشور ما نیست.

 مردم جوامع مختلف همواره برای گذراندن ایام تعطیل برنامه ریزی‌های متعددی از جمله تفریح، سفر‌های پایان هفته و دیدن از مناطق دیدنی شهر و یا. . . را در نظر می‌گیرند. اما نگاه جامعه ما نسبت به تعطیلات و بخصوص روزهای جمعه به گونه‌ای دیگر است. معمولاً این روز را به استراحت مطلق می‌پردازیم تا خستگی یک هفته کار و تلاش را از روح و جسممان بیرون کنیم و یا به کارهای ناتمام هفته و یا مهمانی‌های خانوادگی می‌پردازیم. در واقع برنامه‌ریزی کاملی برای گذراندن یک یا دو روز تعطیلی آخر هفته وجود ندارد. همین امر باعث می‌شود تا در برخی از روزهای جمعه که کارهای ناتمام به اتمام رسیده، برنامه‌ای برای مهمانی وجود ندارد ودیگر نیاز به استراحت نیز نداریم، دچار خستگی روحی و بی‌حوصلگی می‌شویم. این حالتی است که در عصر روز جمعه بیش از پیش خود را نمایان می‌کند. از این رو گله می‌کنیم که عصر روز‌های جمعه برایمان بسیار دلگیر است. متأسفانه این حالت در مورد بچه‌ها بیش از پیش دیده می‌شود. پدرانی که برای روزهای تعطیل خود برنامه‌ای ندارند بی‌شک برای فرزندانشان نیز برنامه‌ای ندارند. خانواده‌ها در چنین شرایطی چندان نسبت به فرزندان و اوقات فراغتشان تلاش نمی‌کنند.

 

دلگیر بودن عصر روز‌های جمعه در فرهنگ ماست

دکتر سیما فردوسی درباره این حالت روحی و بی‌حوصلگی و دلگیر بودن عصر‌های جمعه معتقد است: «مقوله دلگیر بودن عصر روز‌های جمعه در فرهنگ ما شایع شده است. این خاصیت بشر است که می‌خواهد برنامه داشته باشد و در پی تنوع است. در ذهن ما روز جمعه روز استراحت و تفریح است. اما اگر این هماهنگی و برنامه دچار خلل بشود و ناهماهنگی میان ذهن و محیط ایجاد شد روح دچار غم‌زدگی می‌شود.» وی ادامه داد: این مورد بیشتر به روحیات و حالات مختلف آدم‌های مختلف باز می‌گردد. زیرا آدم‌ها به لحاظ تیپ و شخصیت با یکدیگر متفاوت هستند. معمولاً از روز شنبه که یک هفته کاری آغاز می‌شود و همه انسان‌ها یک روزکاری را پشت سرمی‌گذارند هیچ‌گاه حس تنهایی و خلأی را حس نمی‌کند. زیرا تمام ایام و ساعت‌های آنها با کار و فعالیت پر می‌شود. اما از آنجایی که جمعه روز تعطیل و استراحت است، افراد سعی می‌کنند تا خستگی یک هفته کار و تلاش را در این روز از تن به در کنند. این حالت هم باعث می‌شود تا جمعه‌ها روزهای متفاوتی با روزهای دیگر باشد. بی‌برنامه بودن این روز برای برخی از افراد باعث کسالت، خستگی و بی‌روحیه شدن می‌شود. البته اگر افراد برای روز جمعه نیز برنامه‌ای داشته باشند دچار این حالات نمی‌شوند. خلوتی خیابان‌های شهر نیز یکی از عواملی است که بر این حالت روحی می‌افزاید.

 

افراد جامعه به لحاظ برخورد با این پدیده دودسته‌اند

دکتر فردوسی افراد جامعه را به‌لحاظ برخورد با این پدیده به دو دسته و گروه درون‌گرا و برون‌گرا تقسیم‌بندی کرد و ادامه داد: «البته باز هم بر این نکته که این حالت در افراد مختلف متفاوت است تأکید می‌کنم زیرا ممکن است برخی افراد به این حالت در عصر روز جمعه علاقه‌مند باشند. زیرا در این زمان می‌توانند به کارهای عقب مانده‌ خود برسند. اما گروهی دیگر قادر نیستند مانند گروه اول خلأ زمانی که در عصر روز جمعه برای آنها ایجاد شده را پر کنند. این گروه معتقدند که روز جمعه روز استراحت و گردش و مهمانی است. از این رو اگر روزی نتوانند با این روش که گفته‌اند وقتشان را پر کنند دچار کسالت و بی‌حوصلگی می‌شوند. این گروه به‌خاطر نوع برنامه‌ریزی‌هایشان بیشتر مورد نظر ما هستند و از حالتی که گفته شد رنج می‌برند. این گروه با برنامه‌ریزی قبلی و مداوم برای عصر جمعه خودشان می‌توانند شرایط روحی‌شان را تغییر دهند. گروه دومی که به آن اشاره کردم همان آدم‌های برونگرا هستند. این گروه که بیشتر در تعاملات اجتماعی قرار دارند و تمایل فراوان به انجام کارهابه شکل گروهی دارند، همچنین دوست دارند که در جمع باشند. این گروه اگر در شرایطی بی‌برنامه قرار بگیرند و نتوانند وقتشان را آن‌گونه که دوست دارند صرف کارهایشان کنند، دچار خلأ می‌شوند و به‌طور خاص در عصر روزهای جمعه دچار بلاتکلیفی و بی‌حوصلگی می‌شوند. اما درون‌گرا‌ها چون به تنهایی عادت کرده‌اند. دوست دارند تا در تنهایی کارهایشان را به انجام برسانند. در صورت خستگی نیز با یک پیاده‌روی ساده دوباره به حالت روحی مناسب باز می‌گردند این در حالی است که یک پیاده‌روی ساده فرد برون‌گرا را ارضا نمی‌کند.»

 

از ظهر جمعه تا تاریک شدن هوا

«دکتر فردوسی» با بیان اینکه این حالت در روزهای جمعه تنها چند ساعت پیش می‌آید و از ظهرتا تاریک شدن هوا ادامه پیدا می‌کند، افزود: «نکته جالب هم در همین‌جاست که زمانی که به شامگاه جمعه نزدیک می‌شویم و یا با ورود به صبح روز شنبه تمامی حس‌های منفی و دل سرد‌کننده از بین می‌رود. این حالت هم برای زنان خانه‌دار و هم مردان و زنان بازنشسته نیز وجود دارد. این حالت هم به این خاطر ایجاد می‌شود که می‌بینند که جامعه در حال فعالیت و جنب و جوش است. این حس خوبی به آدمی می‌دهد. گویا در شامگاه روز جمعه دوباره مغز به انسان برنامه می‌دهد که باید خودش را برای فردا آماده کند. چون این برنامه در روزهای عادی نیز اجرا می‌شود و دوباره ذهن انسان را آماده فعالیت می‌کند به همین خاطر از حالت عصر جمعه خارج می‌شود.»

وی این حالت را تنها شامل حال بزرگسالان ندانست و تأثیر آن را بر بچه‌ها نیز بسیار شدید‌تر دانست و عنوان داشت: «این حالت در بچه‌ها نیز دیده می‌شود. آنها هم یک هفته کامل را در مدرسه سپری می‌کنند. اینکه باید صبح زود بیدار شوند و به مدرسه بروند و عصر به کارهای مدرسه بپردازند و بخوابند تا صبح روز بعد بیدار شوند و دوباره کارهای روتین و مشخصی را به انجام برسانند. اما روز جمعه برایشان روزی متفاوت است و میل به گذراندن یک روز با برنامه‌ای تفریحی دارند. اگر این برنامه نباشد آنها نیز دچار این دلسردی و بی‌حوصلگی می‌شوند. البته قرار نیست که این زمان زیاد و طولانی باشد. اگر به چند ساعت نیز خلاصه شود باز هم می‌تواند آنها را از این حس عصر جمعه‌ها برهاند. این تفریح باعث تجدید قوا می‌شود و بچه‌ها می‌توانند با تمرکز بهتر به تکالیف مدرسه خود بپردازند.»

دکتر فردوسی در خاتمه توصیه کرد: «به همه خواننده‌ها توصیه می‌کنم اگر در عصر روزهای جمعه دلشان می‌گیرد می‌توانند با انجام یک برنامه مدون ساده اما دائمی  از بی‌حوصلگی این ساعت از روز جمعه رهایی یابند.»

منبع : خبر آن لاین

سه شنبه 19/8/1388 - 18:54
شعر و قطعات ادبی

به یادت ای گل زهرا ... 

 

بچرخ بر زبر ابر بال و پر روشن

شود به نام تو این آسمان مگر روشن

اگر چه در كف طوفان چراغها رفتند

خدا نموده ترا باز شعله‌ور روشن

برای رد شدن از شب ستاره كم دارم

بسوز بخت مرا باش تا سحر روشن

به رنگ خوشه انگور می‌رسی از ماه

می‌آوری غزل و كوزه روی سر روشن

شدی سوار بر اسبی سپید در باران

بیا به سوی بهاران بیا سفر روشن

 

سید محمد ضیاء قاسمی ـ مهاجر افغانستانی

دوشنبه 18/8/1388 - 20:5
بیوگرافی و تصاویر بازیگران

 

 

"صابر زمانی"

دوشنبه 18/8/1388 - 20:4
بیوگرافی و تصاویر بازیگران

آهار

دریاچه سد کرج

تصاویر "عزیز رشیدی"

دوشنبه 18/8/1388 - 10:59
شعر و قطعات ادبی

 مهدی جان...

 

خدا كند كه بشكند شبی دلم به پای تو

و كاش چاه می‌شدم كه بشنوم صدای تو

تو اوج خوب بودنی، تو حالت سرودنی

به آسمان رسیده‌ای، كجاست انتهای تو

حضور غیبتت بزرگ، دل نماز را شكست

زمین قیام كرده است به شوق اقتدای تو

بیا تمام من بیا بیا كه نذر كرده‌ام

كه هر چه دارم از غزل بریزمش به پای تو

به انتظار تو دلم نشسته سبز می‌شود

بیا ببین كه شاعرم ولی فقط برای تو

 

راضیه رجایی ـ خراسان

دوشنبه 18/8/1388 - 10:57
بیوگرافی و تصاویر بازیگران

 

 

نقش جهان

ابراهیم باختری

دوشنبه 18/8/1388 - 0:12
بیوگرافی و تصاویر بازیگران

رقص آب (3)

 

 

 

رقص آب (2)

تصاویر "گل مریم یزدانی نژاد"

يکشنبه 17/8/1388 - 23:57
بیوگرافی و تصاویر بازیگران

Sisterly

زمان كار اونها در كوره های آجر پزی در بهترین شرایط ممكن به حدود شش ماه میرسه و بعد از اون دیگه از كار خبری نیست . توی این 6 ماه تو حلبی آباد زندگی میكنن. خونه های داغونی كه حتی جرات نكردم پامو بذارم توی اونها .و بعد میرن به یه جایی كه بتونن 6 ماه بعد رو یه جوری سپری كنن . اما بعضی ها كه نه كسی رو دارن و نه جایی رو مجبورن زمستون رو با اون سرما و مشكلات در همون خونه های داغون اطراف كوره سپری كنن . آثار رنج ، فقر ، محرومیت و فشار بی امان زندگی از همه جا نمایان است . اما خدا میداند این مدتی كه در این منطقه در رفت و آمد هستم ، حتی یك بار هم از لب هیچكدامشان گلایه ای نشنیدم . داستان زندگی كارگران كوره آجرپزی شنیدنی نیست . دیدنی است . باید دید تا شاید ........

تصاویر "رضـا وهمـی"

يکشنبه 17/8/1388 - 18:15
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته