• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 62
تعداد نظرات : 79
زمان آخرین مطلب : 4710روز قبل
دعا و زیارت


اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم وحشرنامعهم

1 - با نیكوكارى از كارهاى ناپسند جلوگیرى كنید.
2 - شداید و مشكلات را با صبر چاره كنید.
3 - دین خود را حفظ و محبت مردم را به خود جلب كنید.
4 - درد بیچارگان را پیش از آنكه بگویند درمان كنید.
5 - در كارها از مشورت مضایقه مكنید.
6 - خویشاوند كسى است كه به انسان محبت دارد، اگر چه بیگانه باشد.
7 - با مردم در زندگى بسازید تا با شما مهربان شوند.
8 - از سخن بیفایده احتراز كنید.
9 - مردم حریص فقیرند (زیرا هیچوقت راضى نیستند و همیشه باید تلاش ‍ كنند).
10 - پستى و ناكسى اینست كه شكر نعمت نكنى .
11 - چیزى كه شرّ ندارد شكر بر نعمت است و صبر بر ناگوار.
12 - هرگاه یكى از شماها به برادر خود برخورد كند باید محل نور پیشانى او را ببوسد (یعنى محل سجده در پیشانى ).
13 - هیچ مردمى با هم مشورت نكنند جز اینكه بدرستى رهبرى شوند.
14 - بكار بردن حرص (در طلب روزى ) بكار بردن گناه است .
شنبه 18/12/1386 - 1:33
دعا و زیارت


شخصى محضر رسول خدا صلى الله علیه و آله وارد شد و از ایشان درخواست نمود تا به او توصیه اى بنمایند.
حضرت این گونه توصیه فرمودند:
- من به تو سفارش مى كنم براى خدا شریك قرار ندهى ، اگر چه در آتش ‍ بسوزى و شكنجه ببینى !
پدر و مادرت را نیز اذیت مكن و به آنان نیكى كن ، زنده باشند یا مرده . اگر دستور دهند كه از خانواده و زندگیت دست بردارى چنین كن ! و این نشانه ایمان است . آنچه كه اضافه دارى در اختیار برادر دینى ات بگذار!
در برخورد با برادر مسلمانت گشاده رو باش !
به مردم اهانت مكن و باران رحمتت را بر آنان ببار!
هر كدام از مسلمانان را دیدار كردى سلام برسان !
مردم را به سوى اسلام دعوت كن !
بدان كه هر كارگشایى تو ثواب بنده آزاد كردن را دارد، بنده اى كه از فرزندان یعقوب است .
بدان كه شراب و تمام مست كننده ها حرامند.

منبع :بحارالانوار
پنج شنبه 16/12/1386 - 15:32
سياست
سکوت در برابر جفای اندیشه‌ورزان دنیاطلب به پیامبر مهربانی جایز نیست
خالق فیلم سینمایی "آواز گنجشک‌ها" عصر امروز پس از گرفتن جایزه فیلم برگزیده انجمن روزنامه‌نگاران مسلمان، با قرائت متنی به جسارت برخی به اصطلاح روشنفکران داخلی به مقام پیامبر مهربانی به شدت انتقاد و از تمام آنان که در مقابل این جفای بی‌نظیر سکوت کرده‌اند گله کرد.

متن کامل یادداشت مجید مجیدی به این شرح است: "خدای را شاکرم که در هیاهوی نغمه‌های ناساز، "آواز گنجشک‌ها" بر گوش‌های بسیار شنیدنی آمد و بر چشم‌های فراوان دیدنی. از انعکاس مثبت فیلم در این مدت کوتاه در میان گروهها و مخاطبان گوناگون سخن نمی‌گویم، اما در مقابل آنان که از تکرار و پیام تکراری فیلم سخن گفته‌اند می‌گویم هیچ ابایی ندارم اعلام کنم فیلم مانند آثار قبلی من "بچه‌های آسمان"، "رنگ خدا"، "باران" و "بید مجنون" باز هم بر فطرت و نهاد پاک انسانی تاکید می‌کند."

"باز هم سخن از نیاز دنیای امروز یعنی معنویت. بدون تکیه به معنویت ، آنچنانکه در جای جای جهان می‌بینیم. انسان‌ها گرگ‌های درنده‌ای خواهند شد که درندگان وحشی نیز شرمنده ددمنشی‌های آنانند. در شرایطی که جای خالی "خدا" بیش از هر زمان و عصری احساس می‌شود و تاریخ گواه آنکه بدون خدا هر عملی مباح و آزاد است ، باید آزادگان نگران باشند و از آن میان هنرمندان آزاده."

 "در این صورت چه باک از برچسب "تکرار" که اگر تکرار "مذموم" بود و ناپسند، باید اولین اعتراض و بزرگترین اعتراض را به پیامبران نمود که در طول اعصار و قرون همه سخن تکراری بر زبان رانده‌اند و پیام تکراری "بازگشت به معنویت" را سر داده‌اند. وقتی "آواز گنجشک‌ها" در برلین به نمایش درمی‌آید و استقبال تماشاگران گوناگون و منتقدان ریز و درشت اینچنین بهت‌انگیز و حیرت‌آور می‌شود، من بر این باور استوارتر می‌گردم که اخلاق و معنویت گمشده عصر ماست و این مهم جغرافیا و مکان نمی‌شناسد."

 "اعتراف می‌کنم که نگاه اینچنینی و موفقیت و اقبال آنچنانی را وامدار مکتبی هستم که در آستانه رحلت بزرگ پیامدارش رسول گرامی اسلام (ص) هستیم. وامدار پیامبری که از پس قرن‌ها ندایش را می‌شنوم که فرمود "من مبعوث شدم تا برتری‌ها و مکارم اخلاقی را به اتمام رسانم." وامدار رسول رحمتی که بر نهاد و فطرت پاک انسانی تکیه می‌کرد و می‌فرمود "هر انسانی بر فطرت پاک زاده می‌شود، حتی اگر پدران و مادرانی کافر و مشرک داشته باشد." وامدار پیامبری که نه تنها در عصر خود، که امروز نیز مظلوم و جفادیده است."

"اگر روزگاری کودکان و دیوانگان سنگش می‌زدند و دندان و پیشانی مبارکش را می‌شکستند و در برابر اندیشمندان دور از خدا  شاعر و نادانش می‌خواندند، در جاهلیت نوین نیز مانند جاهلیت اولی داستان تکرار می‌شود. نابخردان و کودک‌صفتان با هجو و کاریکاتور با او به ستیز برمی‌خیزند و اندیشه‌ورزان دنیاطلب شاعر و نادانش می‌خوانند و چون جاهلیت پیشین قرآن را "اساطیر الاولین" می‌دانند."

 "آن روز که جشنواره فیلم دانمارک را به خطر بی‌حرمتی به پیامبر مهربانی کنار نهادم، بسیاری آن اقدام را سیاسی و حکومتی خواندند. در دنیای آلوده امروز کار به جایی رسیده که ارزش‌ها ضدارزش شمرده می‌شود و ضدارزش‌ها، ارزش. هر عملی چون به مزاج ما خوش نیاید در توهم خویش به جایی منسوبش می‌کنیم. اگر کسی از اعتقاد و باورش دفاع کند وابسته خوانده می‌شود و اگر آسوده بنشیند تا به مقدساتش بدترین توهین‌ها و ناروایی‌ها صورت گیرد، آزاده است."

 "اینجا می‌گویم که من نه از موضع دفاع از حاکمیت و دولت ـ که می‌دانید مرا با سیاست و سیاست‌پیشگی کاری نیست ـ که از موضع یک مسلمان، یک هنرمند پیرو مکتب اهل بیت، انزجار خود را از آنچه یک به اصطلاح روشنفکر گفته است اعلام می‌کنم و از همه آنان که در مقابل این جفای بی‌نظیر سکوت پیشه کرده‌اند، گله‌مندم."

به باور وی، حالا باید پرسید اگر سیاست‌پیشه نیستیم، چرا وقتی چند کودک‌صفت و دیوانه‌رفتار بیگانه با کاریکاتور به پیامبر ما توهین می‌کنند آن موج به راه می‌افتد، اما امروز که از زبان خودی ناپسندترین نسبت‌ها به آن بزرگ و کتاب هدایتش قرآن داده می‌شود، سکوت همه جا را دربر می‌گیرد و جز یکی دو صدایی کم‌جان هیچکس فریاد نمی‌زند که چرا دوباره از پس قرن‌ها به پیامبر نسبت شاعری می‌دهند و قرآنش را احساسات شاعرانه و خطاپذیر می‌خوانند.

"اگر آن روز که روشنفکران مذهبی عصمت و علم غیب ائمه را زیر سئوال بردند و نفی کردند یا مسلمات تاریخی چون غدیر و شهادت حضرت زهرا (س) را افسانه خواندند یا مانند همین قلم منحرف زیارت جامعه کبیره را "مرامنامه شیعه غالی" برشمردند سکوت نمی‌کردیم، امروز جسارت را به مرحله پیامبر و قرآن نمی‌رساندند تا علنا پیامبر را فردی عامی و ناآگاه و همسنگ افراد جاهلی بدانند و قرآن، کلام الهی را، محصول بشری بخوانند."

"کسی که ادعای مولوی‌شناسی می‌کند و برای او بیش از معصومان ارج و اعتبار قائل است، بداند که به حکم مرادش مولوی کافر است؛

گرچه قرآن از لب پیغمبر است

هر که گوید حق نگفت آن کافر است

این همه آوازها از شه بود

گرچه از حلقوم عبدالله بود

پنج شنبه 16/12/1386 - 0:25
سياست

1- غلامعلی حداد عادل

2- مرتضی آقا تهرانی

3- فاطمه آلیا

4- لاله افتخاری

5- سید رضااکرمی

6- زهره الهیان

7- اسدالله بادامچیان

8- محمد رضا باهنر

9- احمد توکلی

10- علی ثمری

11- روح الله حسینیان

12- فاطمه رهبر

13- علی اصغر زارعی

14- علیرضا زاکانی

15- پرویز سروری

16- نسرین سلطان خواه

17- شهاب الدین صدر

18- طیبه صفائی

19- علی عباسپور

20- حسن غفوری فرد

21- حسین فدایی

22- حمید رضا کاتوزیان

23- محمد کوثری

24- مهدی کوچک زاده

25- سید علیرضا مرندی

26- غلامرضا مصباحی مقدم

27- علی مطهری

28- الیاس نادران

29- حسین نجابت

30- بیژن نوباوه

پنج شنبه 16/12/1386 - 0:17
دعا و زیارت

در كافى از زكریا بن ابراهیم نقل شده كه گفت من نصرانى بودم و مسلمان شدم پس از آن بعنوان حج از محل خود بجانب مكه رفتم در آنجا خدمت حضرت صادق علیه السلام رسیدم عرض كردم من نصرانى بودم و اسلام آورده ام . فرمود چه چیز در اسلام دیدى ؟ گفتم این آیه موجب هدایت من شد.
ما كنت تدرى ما الكتاب و لا الایمان ولكن جعلناه نورا نهدى به من نشاء
حضرت فرمود براستى خدا هدایتت كرده . بعد سه مرتبه گفت (اللهم اهده ) خدایا او را براههاى ایمان هدایت فرما و فرمود پسرك من هر چه میخواهى سؤ ال كن . گفتم پدر و مادر و خانواده ام نصرانى هستند و مادرم كور است آیا من با آنها زندگى میكنم در ظرف آنها میتوانم غذا بخورم ؟ پرسید آنها گوشت خوك میخورند؟ گفتم نه حتى دست بآن نمیزنند فرمود با آنها باش ‍ مانعى ندارد آنگاه دستور داد نسبت بمادرت خیلى مهربانى كن و هرگاه بمیرد او را بدیگرى واگذار منما و بهیچ كس مگو كه پیش من آمده اى تا در منى مرا ببینى انشاءالله گفت در منى خدمتش رسیدم و مردم مانند بچه هاى مكتب دور او را گرفته بودند و سؤ ال میكردند.
وقتى به كوفه آمدم با مادرم مهربانى فراوان كردم و باو غذا مى دادم ، لباس و سرش را از جانور میجستم . مادرم گفت فرزند من تو در موقعیكه بدین ما بودى اینطور با من مهربانى نمیكردى اكنون چه انگیزه اى ترا وادار باین خدمت نموده ؟ گفتم مردى از اهل بیت پیغمبرمان مرا باین روش امر كرده است گفت آن شخص پیغمبر است ؟ گفتم نه او پسر پیغمبر است گفت نه مادر او پیغمبر است زیرا این چنین گفتارى از سفارشات انبیاء است گفتم مادر بعد از پیغمبر ما پیغمبرى نخواهد آمد و او پسر پیغمبر است . گفت دین تو بهترین ادیانست آن را بر من عرضه بدار من دو شهادت را باو آموختم داخل اسلام شد و نماز خواندن را نیز فراگرفت نماز ظهر و عصر و مغرب و عشا را خواند در همان شب ناگهان حالش تغییر كرد، مرا پیش خواند و گفت نوردیده آنچه بمن گفتى اعاده كن .
من شهادت را برایش گفتم اقرار كرد و در دم از دنیا رفت . صبحگاهان مسلمانان او را غسل دادند و من بر او نماز خواندم و در قبرش ‍ گذاشتم .( اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم و حشرنامعهم )

چهارشنبه 15/12/1386 - 7:1
دعا و زیارت


حضرت رسول (ص ) ببالین جوانى رفتند كه در حال احتضار و مشرف بمرگ بود ولى جاندادن بسیار بر او سخت و دشوار مینمود حضرت او را صدا زد جواب داد: فرمودند چه مى بینى ؟ عرضكرد دو نفر سیاه را مى بینم كه روبروى من ایستاده اند و از آنها مى ترسم آنجناب پرسیدند: آیا جوان مادر دارد؟ مادرش آمد و عرض كرد بلى یا رسول الله من مادر او هستم حضرت پرسیدند آیا از او راضى هستى ؟ عرضكردم راضى نبودم ولى اكنون بواسطه شما راضى شدم آنگاه جوان بیهوش شد، وقتى بهوش آمد. باز او را صدا زدند جواب داد: فرمودند چه مى بینى ؟ عرضكرد آندو سیاه رفتند و اكنون دو نفر سفیدرو و نورانى آمدند كه از دیدن آنها من خشنود میشوم و در آن هنگام از دنیا رفت .

منبع : کتاب داستانها و پندها
چهارشنبه 15/12/1386 - 6:42
ادبی هنری


بهرام ، روزى بعزم شكار با گروهى از رجال به خارج شهر رفت و از دور شكارى را دید. براى آنكه خود آنرا به تنهائى صید كند مركب تاخت ، مقدار زیادى راه پیمود و از همراهان دور ماند. چوپانى را دید كه زیر درختى نشسته است پیاده شد، به او گفت اسب مرا نگاهدار تا ادرار كنم چوپان عنان اسب را بدست گفت و بهرام به كنارى رفت . تسمه هاى دهنه اسب بهرام با قطعاتى از طلا آراسته بود، مشاهده طلاها حس طمع را در نهاد چوپان تهیدست بیدار كرد، بفكر افتاد چیزى از آنها را برباید و به زندگى خود بهبود بخشد كاردى را كه با خود داشت بیرون آورد و با عجله قسمتى از طلاهاى اطراف دهنه را جدا كرد. بهرام از دور نگاهى كرد، بعمل چوپان پى برد ولى فورا روى گردانید، سر بزیر افكند و نشستن خود را طول داد تا مرد چوپان هر چه میخواهد بردارد، سپس از جا حركت كرد در حالى كه دست روى چشم گذارده بود به چوپان گفت اسبم را نزدیك بیاور غبار به چشمم رفته و نمیتوانم آنرا باز كنم . چوپان اسب را پیش آورد بهرام سوار شد و بهمراهان پیوست و فورا مسؤ ل اسبها را احضار نمود و به وى گفت قسمتى از طلاهاى اطراف دهنه اسب را در بیابان بخشیده ام ، به احدى گمان بد مبر و كسى را در این كار متهم مكن .

منبع : کتاب داستانها و پندها
سه شنبه 14/12/1386 - 6:47
ادبی هنری


روزى هارون بهلول را ملاقات كرد و گفت مدتیست آرزوى دیدارت را داشتم بهلول پاسخ داد كه من بملاقات شما بهیچوجه علاقه ندارم هرون از او تقاضاى پند و موعظه اى كرد بهلول گفت چه موعظه اى ترا بكنم ؟! آنگاه اشاره بسوى عمارتهاى بلند و قبرستان كرد و گفت این قصرهاى بلند از كسانى است كه فعلا در زیر خاك تیره در این قبرستان خوابیده اند. چه حالى خواهى داشت اى هرون روزیكه براى بازخواست در پیشگاه حقیقت و عدل الهى بایستى و خداوند باعمال و كردار تو رسیدگى كند. با نهایت دقت از تو حساب بگیرد و چه خواهى كرد در آنروزیكه خداوند جهان باندازه اى دقت و عدالت در حساب بنماید كه حتى از هسته خرما و از پرده نازكى كه آن هسته را فرا گرفته و از آن نخ باریكى كه در شكم هسته است و از آن خط سیاهى كه در كمر آن هسته میباشد بازخواست كند و در تمام این مدت تو گرسنه و تشنه و برهنه باشى در میان جمعیت محشر، روسیاه و دست خالى . در چنین روزى بیچاره خواهى شد و همه بتو مى خندند، هارون از سخنان بهلول بى اندازه متاءثر شد و اشك از چشمانش فرو ریخت .

منبع : کتاب داستانها و پندها
سه شنبه 14/12/1386 - 6:43
سياست

جرج بوش روز گذشته برای چندمین بار در ماه های اخیر به حمایت آشكار از نیروهای موسوم به اصلاح طلب در ایران پرداخت.

 پایگاه اینترنتی بی بی سی نوشت: جرج بوش كه در پاسخ به تبلیغات انتخاباتی سناتور باراك اوباما كاندیدای دموكرات ها در انتخابات آتی ریاست جمهوری مبنی بر اینكه در صورت پیروزی با سران ایران و كوبا وارد مذاكره بدون پیش شرط خواهد شد، سخن می گفت، این نوع مذاكره را ((باعث دلسردی اصلاح طلبان در این دو كشور)) خواند و به همین دلیل خواستار اجتناب از آن شد.
بی بی سی از قول بوش نوشت:((من به مردم یادآوری می كنم كه تصمیم رئیس جمهور آمریكا برای مذاكره با برخی چهره های بین المللی می تواند به شدت مخرب باشد. این پیام بدی به متحدین ما می دهد. حاكی از گیجی و آشفتگی سیاست خارجی ما خواهد بود.  به نظر می رسد این نوع مذاكره در مورد آن دو كشوری كه شما به آنها اشاره كردید اشتباه خواهد بود.))
اظهارات جدید بوش در حالی بیان شده است كه او چندی قبل هم گفته بود آمریكا از اصلاح طلبان از بیروت تا تهران حمایت می كند.گفتنی است دیروز پایگاه اینترنتی  حزب مشاركت- خبر بی بی سی را عینا و با حفظ جمله مربوط به اصلاح طلبان روی خروجی خود قرار داد.
 
(خداوند تمام منافقین و دشمنان اسلام و ایران را اگر قابل هدایت هستند هدایت و اگر قابل هدایت نیستند نابود کند )

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم

يکشنبه 12/12/1386 - 23:9
سياست

منابع خبری غربی اظهارات حسن روحانی رییس‌سابق هیات مذاكره‌كننده ایرانی درامور هسته ای، علیه سیاست خارجی دولت نهم را بازتاب دادند.

خبرگزاری آمریكایی آسوشیتدپرس از تهران گزارش داد : رئیس سابق هیات مذاكره‌كننده ایران در امور هسته‌ای روز چهارشنبه در یك حمله تند ، سیاست خارجی دولت ایران را مورد ملامت قرار داد و اظهار داشت كه " شعارهای دهان پركن " در حال ممانعت از توسعه ایران‌و لطمه زدن به منافع ملی به جای خدمت به آن است.

آسوشیتدپرس افزود:"روحانی این اظهارات خود را یك روز پس از آن ایراد كرد كه آیت الله خامنه‌ای رهبر عالی ایران از احمدی نژاد به دلیل ایستادگی وی در مقابل غرب و امتناع از توقف غنی‌سازی اورانیوم تجلیل كرد".

خبرگزاری فرانسه نیز اظهارات حسن روحانی را " انتقادی كم سابقه" از اظهارات رییس جمهوری كشور ایران درباره "اسرائیل" ارزیابی كرد.

خبرگزاری فرانسه افزود: "سخنان روحانی یك هفته پس از تازه‌ترین حملات لفظی احمدی نژاد به اسرائیل بیان شد.


خداوند ملت فهیم ایران را راهنمایی کند تا در انتخابات مجلس به افراد با ایمان _شجاع _حامی اسلام و ولایت و..... رای بدهند )

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم وحشرنا معهم

يکشنبه 12/12/1386 - 7:12
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته