• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 172
تعداد نظرات : 125
زمان آخرین مطلب : 5783روز قبل
سياست
   در روزهای اول جنگ امام به من گفتند که ما چند تا تفنگ داریم؟ این را شما تحقیق کنید و به من بگویید.
   من فوراً همه فرماندهان نظامی را جمع کردم و دستور امام را گفتم؛ آنها هم اطاعت کردند؛ یک عددی از همه جا جمع کردند و به من گفتند که من از تعداد تفنگها خنده ام گرفت؛ قبول کرده و برای امام خواندم؛ ایشان یک تأملی کردند و با یک لحن بسیار خاطر جمعی گفتند: « خیلی بیش از اینهاست؛ بدانید اسلحه و مهماتی که از پیش در کشور ذخیره شده، برای مقابله با کشوری مثل شوروی تعبیه شده، خیلی بیش از این حرفها ما سلاح و مهمات داریم، بروید بگردید پیدا کنید. » 
   همانطور بود و ما مهماتی در داخل کشور کشف کردیم که حتی فرماندهان نیز از آن خبری نداشتند.
(نقل از مقام معظم رهبری) 
برگرفته از سر رسید یاران ناب، نشر یا زهرا (سلام الله علیها)
سه شنبه 15/3/1386 - 2:14
دانستنی های علمی
در طول 6 هزار سال تاریخ مدون جهان، 14500 جنگ رخ داده که طی آن 3 میلیارد نفر انسان کشته شده اند و هزینه آنها به 70 میلیون میلیارد رسیده است.
سه شنبه 15/3/1386 - 2:12
سياست
   امام در مورد چگونگی کشف این توطئه چنین فرمودند:
   « همین امروز یکی از علمای جماران آمد و قصه ای را نقل کرد؛ ایشان فرمود که پاسداران و برادران کمیته به خانه ای در شمیرانات به عنوان اینکه آنجا قمارخانه است، شک کرده و رفته بودند در آنجا را ببینند؛ یک سگ به یکی از پاسدارها حمله کرده و او را وادار نموده که برود در زیرزمین؛ وقتی به زیرزمین می رود با مقدار زیادی اسلحه و مهمات مواجه می شود.
   به آن آقا گفتم، این سگ مأمور است؛ همه عالم مأمورند؛ آن روز شن و باد مأمور بود؛ امروز هم در این قصه سگ مأمور بوده است که این پاسدار را ملزم کند که برود کشف کند. »
سه شنبه 15/3/1386 - 1:30
شعر و قطعات ادبی

یا رب از دلهای ما نور محبت را مگیر

این تجمع، این توسل، این ارادت را مگیر

هستی ما بستگی دارد به عشق اهل بیت

هر چه می خواهی بگیر از ما، ولایت را مگیر

فرا رسیدن دهه فاطمیه و شهادت پاره تن پامبر (ص) را تسلیت می گویم.

يکشنبه 13/3/1386 - 17:36
دعا و زیارت
 ملخ سرخ
از نشانه هاى پيش از ظهور حضرت مهدى (ع) ظاهر شدن ملخ هايى سرخ فام در فصل خود و در خارج از فصل خود است كه بر زراعت و غلات هجوم مى برند و موجب كمى محصول مى گردند(1) در روايتى آمده است: يمن با هجوم ملخ و ستم زمامداران خراب مى شود. (2) و در روايت ديگرى خرابى چين، از ملخ ذكر شده است.
1.غيبة نعماني ص 148 الزام اناصب ص 185

2. بشارة الاسلام ص 43

يکشنبه 9/2/1386 - 3:23
دعا و زیارت
  طبق روايتى، سلاح ياران و سربازان حضرت از آهن است، ولى چنان است كه اگر بر كوه فرود آيد، آنرا به دو نيم مى كند .
امام صادق (ع) مى فرمايند: ياران مهدى (ع) شمشيرهايى از آهن دارند، ولى جنس آن غير از آهن است. اگريكى ازآنان با شمشير خود بركوهى ضربه بزند، آن را دو نيم مى كند. (1)
وسايل دفاعى نيروهاى حضرت به گونه اى است كه اسلحه دشمن برآنان كارگر نيست.
امام صادق (ع) در اين باره مى فرمايند: ياران مهدى (ع) اگر با سپاهيانى كه بين شرق و غرب را فرا گرفته اند درگير شوند،آنان را در لحظه اى نابود مى كنند وهرگز سلاح دشمن درآنان تأثير نمى كند. (2)

1. بحارالانوار ج 27 ص41 اثبات الهداةج 3، ص 523.

2. بحا رالانوار، ج 54 ص 54.

يکشنبه 9/2/1386 - 3:17
دعا و زیارت

مستر هاكس نويسنده آمريكايى كتاب قاموس كتاب مقدس درباره شيوع اعتقاد به ظهور، و انتظار پيدايش منجى بزرگ جهانى در ميان قوم يهود چنين مى نویسد:عبرانيان منتظر قدوم مبارك مسيح، نسل به نسل بودند ووعده آن وجود مبارك مكرراً در زبور وكتب انبيا، على الخصوص دركتاب اشعيا داده شده است. تا وقتى كه يحياى تعميد دهنده آمده، به قدوم مبارك وى بشارت داد، ليكن يهود آن نبوات )پيش گويى ها( را نفهميده و به خود مى انديشيده كه مسيح )سلطان زمان( خواهد شد و ايشان را از دست جورپیشگان و ظالمان رهايى خواهد داد و به اعلا درجه مجد و جلال ترقى خواهد كرد.(1)
نویسنده كتاب قاموس كتاب مقدس دركتاب خود از يهوديان، زبان به شكايت مى گشايدكه دعوت عيساى مسيح را پس از آن همه اشتياق و انتظار، سرانجام نپذيرفتند و او را مسيح واقعى نپنداشتند و او را با مسيح موعودى كه سلطان زمان خواهد بود و منجى واپسين و مژد ه اش راكتاب مقدس شان داده بود و سال ها در انتظارش در التهاب سوزان لحظه شمارى مى كردند، مطابق نيافتند. از اين رو، با او به دشمنى برخاستند. حتى وى را جنايتكار به هفت اسرائيل، و تعاليمش را ضد آرمان اساسى كتب مقدس عهد عتيق )تورات وملحقات آن( دانستند، ناچار به محاكمه اش فرا خواندند و به اعدام محكومش كردند، و همچنين با احساس غبنى جانكاه مجددا به انتظار مسيح موعود و رهايى بخش از رنج وستم نشستند .
مسيحيان، با اين كه حضرت عيسى (ع) را مسيح موعود يهوديان مى دانستند، چون نسبت به پيروى او احساس ناتمامى كردند، يكباره اميدشان از زمان حال بركنده شد، حماسه انتظار را از سرگرفتند و در انتظار مسيح و بازگشت او از آسمان، در پايان جهان نشستند. دركتاب قاموس كتاب مقدس آمده است: كلمه پسر انسان هشتاد بار در انجيل و ملحقات آن )عهد جديد( به كار رفته است كه فقط سى مورد آن با حضرت عيسى (ع) قابل تطبيق است و پنجاه مورد آن از مصلح و نجات دهنده اى سخن مى گويد كه در آخر الزمان ظهور خواهدكرد (2) 

 1- قاموس كتاب مقدس ص 806
2- او خواهد آمد على اكبر مهدى پور ص 33

يکشنبه 9/2/1386 - 3:7
دعا و زیارت
پس از در گذشت و يا شهادت امام حسن(ع), ماموران خليفه عباسى حركت گسترده اى را آغاز كردند و به جست و جوى فرزند و جانشين آن حضرت پرداختند(1). در هر جا كه احتمال وجود امام زمان(ع) را مى دادند, حضور مى يافتند. هدف آنان از هجوم به منزل امام حسن(ع) و اذيت و آزار بنى هاشم, دستگيرى و قتل فرزند امام حسن(ع) بود. اين پيگيرى خطرى بزرگ براى آينده امامت بود, كه با قد رت و حكمت پروردگار مهدى(ع) از نظرها پنهان گرديد و از خطرها به دور ماند.
در آغاز غيبت, ميان علما و دانشمندان اختلاف است. سه نظر در آن وجود دارد:
1. گروهى مانند شيخ مفيد(ره) آغاز غيبت صغرا را از هنگام ولادت حضرت مهدى(ع) به شمار آورده اند(2); زيرا از همان سالهاى آغازين ولادت, آن حضرت غيبت نسبى داشت و شمارى اندك از ياران, وى را مشاهده كردند.
بنابراين نظر, دوره غيبت صغرا تقريباً 74 سال مى شود, يعنى از آغاز ولادت, تا پايان سفارت آخرين سفير حضرت.
2. برخى بر آنند كه غيبت صغرا, از سال 260 ه. ق. يعنى سال درگذشت امام حسن(ع) آغاز شد و اين مدت, تا شروع غيبت كبرا, دوران آمادگى شيعيان و اُنس آنان به جدايى از امام زمان(ع) نام گرفت. اين دوران تقريباً هفتاد ساله, غيبت همه جانبه نبود. سفيرانى رابط بين امام ومردم بودند و مردم با واسطه, پرسشهاى دينى و دنيايى خود را از آن حضرت دريافت مى كردند.
3. گروهى آغاز غيبت امام(ع) رااز زمانى مى دانند كه ماموران خليفه به منزل حضرت در سامرا, هجوم آوردند, تا وى را دستگير كنند و آن حضرت در آن هنگام, در سرداب و همان جا, از ديده ها پنهان شد و تاكنون, در آن جا, بدون آب و غذا زندگى مى كند و روزى از آن جا ظهور خواهد كرد.
اين داستان چنان شهرت يافته كه وى را (صاحب سرداب) لقب داده اند(3).
در پاسخ اين سخنان بايد گفت: در منابع شيعى و كتابهاى اماميه, هيچ نامى از (سرداب) نيست. نويسندگان اهل سنت در نوشته هاى خود بر اين نظر اصرار مى ورزند ومتائسفانه اين مسائله دستاويز حمله نا آگاهانه برخى از آنان به تشيع گرديده است(4). پنداشته اند كه شيعيان در ميانه سرداب, امام خودرا مى جويند و ظهورش را از آن نقطه انتظار مى كشند; از اين روى, تهمتهايى به شيعه زده اند و زحمت مراجعه به منابع شيعى را در اين زمينه به خود نداده اند.
البته داستان حمله ماموران معتمد عباسى به منزل امام(ع) و برخورد آنان با آب فراوان و ديدن فردى كه در گوشه اى نشسته و عبادت مى كند و سپس هجوم به طرف وى و ناكام شدن آنان از دستگيرى وى, در برخى از منابع شيعى آمده است, اما در اين نقل, بر فرض صحت سند و دلالت آن: اولاً, از (سرداب) نامى برده نشده است ثانياً, حمله ديگرى كه از ناحيه معتمد صورت گرفته خلاف آن چيزى را كه اهل سنت مى گويند, ثابت مى كند زيرا بنابراين نقل, امام(ع) آن محلّ را ترك كرد و از پيش چشم ماموران گريخت و در نتيجه, در سرداب نيست(5).
منشائ خرده گيريهاى نا آگاهانه برخى به شيعه, در اين زمينه, آن است كه شيعيان به بخشى از حرم عسكريين در سامرا, يعنى (سرداب) احترام و توجه خاصى دارند و آن را زيارت مى كنند. خاطره هاى امامان خويش را گرامى مى دارند و آن مكان را مورد عنايت قرار مى دهند. و اين نه به خاطر آن است كه امام زمان(ع) دراين جا مسكن گزيده است و زندگى مى كند, بلكه از آن جهت كه زمانى مركز عبادت و سكونت چند تن از امامان راستين تشيع بوده است.
و ما حب الديار شقفن قلبى ولكن حبّ من سكن الديار گذشته از اين, بر اساس احاديث فراوانى كه در منابع شيعى وجود دارد, شيعيان بر اين باورند كه امام زمان(ع) در ميان مردم در رفت و آمد است و در مراسم حج و مانند آن شركت مى جويد و مانند يوسف كه برادرانش را مى شناخت وآنان وى را نمى شناختند, دوستان خويش را مى شناسد و...(6) بنابراين, داستان غيبت حضرت مهدى(ع) در سرداب سامرا و زندگى كردن حضرت در آن مكان, بهتان و دروغى بيش نيست و هيچ يك از بزرگان شيعه, چنين باورى نداشته و ندارند.

(1)(اصول كافى), ج505/1.
(2) (ارشاد), مفيد, ج340/2.
(3) (اتفاق در مهدى موعود), سيد اكبر قرشى62/ـ 111.
(4) (منتخب الائثر فى الائمام الثانى عشر), صافى گلپايگانى 372/, داورى, قم.
(5) (كتاب الغيبة), شيخ طوسى;248/ (بحار) ج51/52.
(6) (كتاب الغيبة), شيخ طوسى164/ .

يکشنبه 9/2/1386 - 3:1
سياست
   پس از تغيير اوضاع جنگ در نتيجه فتح خرمشهر و احتمال سقوط رژيم عراق، شوروي نيز همگام با ديگر كشورهاي غربي، با واگذاري تجهيزات مدرن جنگي به عراق، بر ميزان كمك‌هاي خود به اين كشور افزود.
   در اين راستا، در فروردين 1363، يك هيئت بلند پايه از شوروي به بغداد اعزام شد و فروش چهار و نيم ميليارد دلار اسلحه شوروي به عراق را پيشنهاد كرد. اين بزرگ‌ترين پيشنهاد فروش سلاح بود كه تا آن زمان، شوروي‌ها به عراق مي‌دادند.
   هيئت شوروي كه از ميزان عصبانيت عراق به دليل از دست دادن جزاير مجنون در عمليات خيبـر مطـلع بود، به عــراق اطــلاع داد كـه حـاضـر است ميگ‌هاي 21 و 22، هلي‌كوپترهاي توپ‌دار و350 موشك اسكاد در اختيار رژيم بعث قرار دهد.
   سرانجام اين قرارداد و قرارداد وام دو ميليارد دلاري اتحاد جماهير شوروي به رژيم بعث عراق در هفتم ارديبهشت 1363 شمسي برابر با 27 آوريل 1984 ميلادي بين طرفين در مسكو امضا شد و در جبهه‌هاي جنگ عليه رزمندگان اسلام به كار رفت.
   لازم به يادآوري است كه بعد از سقوط صدام حسين، در سال1382، مسأله بازپرداخت وام‌هاي اعطايي كشورهاي غربي و شرقي براي پيروزي در جنگ با ايران، به عنوان يكي از مهم‌ترين چالش‌هاي جدي منطقه و جهان مطرح شد.

SEPAH

جمعه 7/2/1386 - 3:27
دعا و زیارت

امام باقر و امام صادق (عليها السلام) فرمودند: چيزي در ترازوي عمل سنگين تر از صلوات بر محمد و آل محمد (ص) نيست؛ و كساني هستند كه تمام اعمالشان را در ميزان مي گذارند، ميزان آن را سبك نشان مي دهد؛ در اينجا صلوات بر پيامبر را بيرون مي آورد و بر آن مي افزايد، ميزانش سنگين مي شود.

(اصول كافي، جلد 2، صفحه 494)

جمعه 7/2/1386 - 2:48
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته