• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 4728
تعداد نظرات : 377
زمان آخرین مطلب : 3433روز قبل
آلبوم تصاویر

 

حرکت زیبای کودکانه برای نجات سگ ( عکس) - www.taknaz.ir
حرکت زیبای کودکانه برای نجات سگ ( عکس) - www.taknaz.ir
حرکت زیبای کودکانه برای نجات سگ ( عکس) - www.taknaz.ir
حرکت زیبای کودکانه برای نجات سگ ( عکس) - www.taknaz.ir
حرکت زیبای کودکانه برای نجات سگ ( عکس) - www.taknaz.ir
منبع:وبلاگ ریس جمهور محبوب من
پنج شنبه 12/8/1390 - 12:22
آلبوم تصاویر

http://img5.dalahooo.ir/rozanehgroup/aban90/hamechi/16.jpg

منبع:وبلاگ ریس جمهور محبوب من

پنج شنبه 12/8/1390 - 12:19
آلبوم تصاویر

 

منبع:وبلاگ دانستنیهلی مفید
پنج شنبه 12/8/1390 - 12:9
خودرو

راسخون : خودروی سیتروئن مدل EGGO انرژی خود را از باطری های خورشیدی موجود در سقف خودرو تامین می کند و بدنه تخم مرغی شکل ماشین یک سازه فشرده و محکم را به همراه می آورد.

 

به گزارش راسخون به نقل از باشگاه خبرنگاران، خودروی سیتروئن مدل EGGO با 4 موتور الکتریکی که هر کدام از آنها در چرخ های خودرو جای گرفته است و انرژی خود را از باطری های خورشیدی موجود در سقف خودرو تامین می کند به حرکت درمی آید.

 

بدنه تخم مرغی شکل ماشین یک سازه فشرده و محکم را به همراه می آورد.

پنج شنبه 12/8/1390 - 12:0
اخلاق
قله ی حرکت انسان و مقصد رشد اخلاقی معنوی (1)


 

نویسنده:محمد عالم زاده نوری *




 

چکیده
 

این مقاله درصدد تبین مقصد رشد، و ارزش انسان در حیات فردی و اجتماعی است. انسان دارای یک هویت فردی و یک هویت اجتماعی است. مقصد رشد و ارزش انسان در حیات فردی، با دو عنوان «قرب به خدا» و «حیات طیب» مشخص شده است. قرب به کمال مطلق، به معنی کامل تر شدن است. انسان هر چه کامل تر شود. به خدا نزدیک تر می گردد. هر کس به خدا وابسته تر و فقیرتر باشد، کامل تر و به خدا نزدیک تر است.
متکلمان حیات را به ترکیبی از «ادراک» و «قدرت» معنا کرده اند. موجود زنده، موجودی است که شعورمند و توانا، دارای قدرت شناخت و تصرف است. «حیات» در موجودات زنده دارای درجه بندی و مراتب است. هر چه انسان از این دو ویژگی بیشتر بهره مند باشد، به معنای حقیقی حیات، نزدیک تر است.
دربعد اجتماعی نیز، ارزش انسان بر اساس خدماتی است که ارائه می دهد: هر چه این خدمات ارزنده تر و گسترده تر باشد، تأثیر وجود شخص بیشتر و در بعد اجتماعی موفق تر است.
کلید واژه ها: قرب به خدا، حیات، حیات طیب، کمال مطلق، حیات اجتماعی، ادراک و قدرت، کمال فردی، کمال اجتماعی، ارزش نسان.

مقدمه
 

ما انسان ها از آن روز که خود را شناخته ایم، همیشه برای دستیابی به «وضعیت بهتر» تلاش کرده ایم؛ گاهی برای تهیه یکی از لوازم زندگی، گاهی برای کسب یک موفقیت اجتماعی و گاهی برای به دست آوردن یک حال معنوی، یکبار برای اندوختن دانش بیشتر و بار دیگر در پی آسایش و لذّت افزون تر و ...در تکاپو بوده ایم و همه ی اینها را در ایجاد یک «وضعیت بهتر» مفید و مؤثر دانسته ایم. اگر این تلاش ها را که به اشیای کوچک و بزرگ و امور خرد و کلان زندگی تعلق می گیرد، در ذهن خود مرور کنیم، به راحتی مواردی را می یابیم که این تلاش ها با شکست مواجه، و موجب دل خوری و ناخرسندی ما شده است. البّته در مواردی هم کوشش ما به نتیجه رسیده و ما را خشنود و رضایت مند ساخته است؛ اما همیشه اینگونه بوده است که پس از رسیدن به یک «وضعیت بهتر»، به دنبال «حالتی از آن بهتر» بوده ایم. شاید تهیه ی یک وسیله، لباس یا کتاب ما را خو شحال ساخته باشد، ولی هرگز به کلّی ما را راضی نکرده است؛ اگر زینت یاوسیله ای تهیه کردیم، پس از گذشت مدتی که با آن انس گرفتیم، در رویای رسیدن به زینتی گران بهاتر یا وسیله ای کامل تر به سر برده ایم و همیشه احساس کمبود و نارسایی کرده ایم؛ رنج محرومیت و درد ناکامی، به طور دائم همراه ما بوده است. طبیعی است که با وجود این تجربه ها، از خود بپرسیم: بهترین وضعیتی که می توانیم در آن قرار داشته باشیم چیست؟ بزرگ ترین آرزوی دست یافتنی و کمال نهایی ما انسان ها چیست؟ انتهای حرکت انسان و قلّه صعود او چه نقطه ای است؟ آدمی تا چه اندازه می تواند رشد کند و رسیدن به چه منزلی را «هدف» پایانی حرکت خود قرار دهد؟ خدای متعال انسان را برای چه آفریده است؟
با توجه به اینکه خدای متعال معماری شخصیت و ماهیت انسان را به خودش واگذاشته و او را به گونه ای آفریده است که می تواند ماهیت تعریف خود را تغییر دهد و مناسبت خود را با جهان هستی عوض کند، اهمیت این پرسش بیشتر می شود. شاید اساسی ترین پرسش بشر در طول تاریخ، پرسش از نهایت حرکت و مقصد نهایی اوست. انسان هرگاه از جریان خروشان عادت ها و روزمرگی ها خارج شده و فرصتی یافته است تا به خود بپردازد، به صورتی طبیعتی، نه تحمیلی و دستوری از خویش پرسیده از کجا آمده ام؟ آمدنم بهر چه بوده است؟ و آخر به کجا می روم؟ این نوشتار در نگاهی گذرا و سریع، اما با بیانی ساده و روان درصدد پاسخ به این پرسش، و تبیین مقصد رشد، و ارزش انسان درحیات فردی و اجتماعی است و تلاش کرده با استفاده از تمثیل های متعدد و گویا، توجه مخاطب خود را به ژرفای این موضوع جلب کند.

انسان در دو چهره فردی و اجتماعی
 

انسان یک هویت و خودفردی و یک هویت و خوداجتماعی دارد؛ یعنی یک شخصیت حقیقی فردی، و یک شخصیت اجتماعی و صنفی دارد. به همین دلیل، همان گونه که موظف به خودشناسی، خودآگاهی و خودسازی فردی است، موظف به خودشناسی، خودآگاهی و خودسازی اجتماعی نیز می باشد. همان گونه که در مقام یک انسان باید از ظرفیت ها، دارایی ها، فرصت ها، نیازها، استعدادها، بایسته ها، وظایف و کاستی های خود اطلاع داشته باشد، به منزله ی یکی از اعضای پیکره ی اجتماع، باید ارزش خود را نیز در حیات اجتماعی بالا برد.
انسان، به اقتضای انسانیت خود ــ به مثابه یک فرد، و فارغ از عضویت در اجتماع بشری ــ موظف است برای دستیابی به هدفی بلند، مسیری را طی کند؛ مرد و زن، پیر و جوان، شهری و روستایی، کاسب و کارمند و کارگر و معلم، در اصلِ این وظیفه تفاوتی با هم ندارند؛ زیرا همه در انسانیت مشترک اند. آن هدف بلند، همان حیات طیبه است که به تفصیل بیان خواهد شد. رسیدن به این نقطه، تأمین ارزش انسان، در زندگی فردی است. انسان حتی اگر در تنهایی هم زیست کند، به حکم انسانیت خویش، موظف به خودسازی و تحصیل حیات طیب و کمالات اخلاقی است. انسان همچنین موظف به «حضور اجتماعی» است و به مقتضای سرشت اجتماعی خویش، به منزله ی یک فرد، وظیفه دارد در اجتماع زندگی کند. کمال مطلوب انسان نیز در گرو همین زندگی اجتماعی می باشد و با حضور در میدان اجتماع قابل دستیابی است.
همین انسان، آن گاه که با جامعه مرتبط می شود و عضوی از پیکره ی اجتماع می شود، تعریف تازه ای می یابد و وظایف جدیدی بر دوش می گیرد. در این شرایط، نه به حکم انسانیت، بلکه به مقتضای حضور اجتماعی اش وظایفی دارد. برای مثال، موظف است حقوق دیگران را رعایت کند؛ به نیازهای هم نوعان خویش توجه داشته باشد و درصدد ارائه ی خدماتی به آنها باشد.
اکنون لازم است ارزش انسان را در هر یک از دو بعد فردی و اجتماعی بررسی کنیم.

مقصد رشد و ارزش انسان در حیات فردی
 

آفریننده ی بی نیاز که انسان را برای جلوه ی کمالی بی نظیرآفریده و عشق به کمال را در سرشت او نهاده است، کمال نهایی او را در اسوه های برگزیده ای به نمایش گذاشته است تا شوق به آنها دل ها را به هیجان آورد. پیامبران و اولیای الهی که به مقصد عالی کمال رسیده اند، پس از بازگشت از این سفرمعنوی و انسانی، رهاورد ارزنده ای برای بشر آورده اند تا او را از سرگشتگی و
حیرت برهانند. پیامبران سخن از یک زندگی دیگر و برتر دارند و انسان را به سوی «حیات» و «قرب» فرا می خوانند؛ آنان گفته اند انسان می تواند از مرتبه فرشتگان بالاتر برود و به خدا نزدیک تر شود. این بالایی و نزدیکی، هرگز توصیف وضعیت مکانی و نحوه ی قرار گرفتن جسم انسان نیست. در این فصل، به توضیح مفهوم «قرب» و «حیات طیبه» انسانی می پردازیم.

قرب به خدا
 

در ادبیات دینی و در قرآن و روایات، آخرین مقصد حرکت انسان «قرب به خدا» معرّفی شده و بهترین وضعیت برای او، وضعیتی اعلام شده است که درآن، انسان به خدا نزدیک تر باشد. این نزدیکی تا بدان جا پیش خواهد رفت که آدمی مثال و جانشین خدا می شود و همان کند که خدا تواند و همان باشد که خدا خواهد.
درک بهتر مفهوم تقرّب بسیار اهمیت دارد؛ زیرا هم شناخت ما را از خود و جایگاه والایمان در نظام جهان بیشتر می کند و هم انگیزه ی بیشتری برای حرکت به ما می دهد. اگر آدمی خود را «ذرّه ای فراموش شده و وانهاده» در گوشه ای از این جهان بزرگ نپندارد و قابلیت های خود را به خوبی بشناسد، هرگز حاضر نمی شود گوهر ارزشمد وجود خود را صرف کمتر از بهای خود کند.
بی تردید قرب به خدا، معنای مادّی ندارد، یعنی به معنای کم شدن فاصله ی مکانی یا زمانی میان ما و خدا نیست؛ زیرا اولاً حقیقت وجود انسان همین کالبد مادی و بدن خاکی او نیست. بنابراین، نزدیک شدن این کالبد خاکی به چیزی، هرگز به معنای نزدیک شدن انسان نیست؛ ثانیاً خدای متعال، وجود مادی زمانی و مکانی ندارد که بتوان با او رابطه ای مکانی یا زمانی برقرار کرد؛ نسبت خدا به همه موجودات مادی در هر زمان و هر مکان مساوی است. از این روی، دور و نزدیک برای او فرض ندارد. همچنین قرب به خدا به معنای نزدیکی اعتباری، قراردادی و تشریفی نیست. برای م ثال، نزدیکان حاکم کسانی هستند که حاکم نیست به آنها توجه بیشتری دارد؛ هر چند از حیث مکانی از او دور باشند. این نزدیکی صرفاً یک قرارداد جایگزین پذیر است؛ یعنی می توان با تغییرقرارداد، فردی دیگر را به عنوان وزیر و وکیل معرّفی کرد.
قرب به خدا، یک واقعیت وجودی است. از آنجا که خدای متعال کمال مطلق است، قرب به کمال مطلق به معنای کامل تر شدن است. وقتی می گوییم یک دانشجوی کوشا به استاد نزدیک تر است تا دانش آموز دوّم ابتدایی، هرگز فاصله ی زمانی و مکانی و قراردادی را در نظر نگرفته ایم؛ بلکه مرادمان این است که از نظر علمی و کمالات وجودی، میان این دانشجو و آن
استاد فاصله ی کمتری وجود دارد و اگر بنا باشد کار آن استاد به کسی واگذار، و جانشین یا نماینده ای برای او تعیین شود، شایستگی و فعلیت دانشجو بسیار بیش از دانش آموز است؛ برخورداری ها و دارایی هایی آن استاد بیشتر در این دانشجو دیده می شود تا آن دانش آموز. بنابراین، استاد و دانشجو از این جنبه مثل یکدیگرند و مشابهت بیشتری با هم دارند.
قرب به خدا نیز اینچنین است. همه ی مخلوقات از آن روی که موجودند، به خدا نزدیک اند، «وَ نحنُ اقرَبُ إلیهِ مِنکم وَ لکن لا تُبصرونَ»؛ (واقعه:85) امّا با در نظر گرفتن ویژگی ها و کمالات وجود، فاصله ی آنها با خدا متفاوت است. فاصله ی آنها با خدا متفاوت است. فاصله ی جمادات با خدا بیش از فاصله ی حیوانات با خداست؛ زیرا حیوان آگاهی و حرکت دارد، امّا جماد این ویژگی را ندارد. همچنین فاصله ی حیوان با خدا بسیار بیش از فاصله ی فرشته با خداست؛ زیرا آگاهی و قدرت فرشتگان با حیوانات قابل مقایسه نیست. در این میان، آدمیان چنان آفریده شده اند که می توانند باکسب کمالات بیشتر به سوی خدا حرکت کنند؛ مشابهت خود را با خدا افزایش دهند و از فاصله ی خود با خدا بکاهند؛ یعنی خلیفه و جانشین خدا شوند.
هر چه انسان کامل تر شود و وجود خود را گسترش دهد، به وجود آن کامل بی نهایت نزدیک تر می شود. دمیده شدن روح الهی در وجود انسان «وَ نَفَختُ فیه من روحِی» (ص:72) و بهره گیری از رنگ الهی «صِبغَهَ اللهِ وَ مَن أحسَنُ مَنَ اللهِ صِبغَهً وَ نحَنُ لَهُ عابدُونَ» (ص:138) که در آیات قرآن بدان اشاره شده، بیانگر همین موضوع است.
با توجه به اینکه غیر از خدا، کسی از خود چیزی ندارد و هر کمالی که آفریدگان خدا دارند، اصالتاً ازخدا و متعلق به اوست، می توان دریافت که انسان هر چه داراتر و به خدا نزدیک تر شود، وابستگی بیشتری به او خواهد داشت و این وابستگی بیشتر، او را از خدای صمد غنی دورتر می کند. به تعبیر دیگر، انسان در یک صفت هرگز به خدا نزدیک نمی شود و آن صفت غنا و استقلال است. بنابراین، هر کس به خدا وابسته تر باشد، کامل تر و به خدا نزدیک تر است. یکی از ویژگی های انسان، آگاهی از خودش است. با تکامل نفس، این خودآگاهی نیزتکامل یافته و قوی تر می شود؛ یعنی انسان نحوه ی وجود خود را بهتر و روشن تر درک می کند و بیشتر به وابستگی و نیاز خود پی می برد. برای نمونه، اگر شعاعی از نور را که به منبع نوری مانند خورشید متصل است در نظر می گیریم و فرض کنیم این شعاع نور توان درک وجود خود را داشته باشد، می تواند بیابد که حقیقتی جز ارتباط و اتصال با منبع نور ندارد؛ اما از آنجا که این شعاع
تنها در یک نقطه به منبع نور متصل است، در صورت داشتن خودآگاهی، تنها به اندازه ی نقطه اتصال، از نحوه ی وجود خود و ارتباطش با خورشید آگاه است. حال اگر این شعاع نور می توانست کامل تر و بزرگ تر شود، چون وجودش عین اتصال به منبع نور است، اتصال بیشتری با منبع نور پیدا می کند و از آنجا که ــ به فرض ــ دارای خودآگاهی است، در نتیجه ی این تکامل، از اتصال خود با منبع نور بیشتر آگاه می شد و به همان میزان منبع نور را شدیدتر و واضح تر می یافت. تکامل نفس انسان نیز موجب درک وابستگی بیشتر خواهد بود. همان طور که یک جسم شفاف هرچه شفاف تر باشد، کمتر دیده می شود و ورای خود را بیشتر از خود نشان می دهد، انسان نیز هرچه کامل تر می شود، فقر و وابستگی خود را بیشتر درک می کند و از خود، چیزی جز ارتباط با خدا نمی بیند. به عبارت دیگر، بین خود و خدا واسطه و حجابی نمی بیند و خود را در مقام موجود مستقل در برابر خدا نمی یابد.(1)
به تصویر روی جلد کتاب نگاه کنید؛ این تصویر را یک طراح هنرمند کشیده است. شاید شما هیچ گاه او را ندیده، و اطلاع ویژه ای از او نداشته باشید. این تصویر هرگز شما را با قیافه ی ظاهری، دانش، کیفیت معاشرت، و خلق و خوی او آشنا نمی کند؛ اما بخشی از هنر، سلیقه، دقت، توان و مهارت او در این اثر آشکار است. تنها از ناحیه همین اثر احساس می کنید که نسبت به صفات آن طراح شناختی پیدا کرده اید و گزاره هایی درباره ی او می توانید بیان کنید؛ گویا تا اندازه ای او را می بینید. این تصویر، خویشاوندی و قرابتی با آن طراح دارد.
آثاردیگر این شخص هر یک تا اندازه ای او را معرفی می کنند برای مثال، اگر تصویر او را ببینید یا صدای او را بشنوید یا از اظهارنظر او درباره ی مطلبی مطلع شوید؛ به صورت واضح تری با ویژگیهای او آشنا می شوید. گویا او را بهتر دیده اید. هر یک از این آثار، آینه و جلوه ی شخصیت آن طراح است که به اندازه ی خود، او را به ما معرفی می کند. البته آینه و جلوه ای ناقص که تنها بخشی از صفات او را ارائه می دهد. بی شک هر چه این ارائه، جلوه گری و مظهریت بیشتر باشد، نزدیکی اثر به صاحب اثر بیشتر است. اظهارنظرها و عقاید هر کس، از صدای او به شخصیتش نزدیک تر است.
هرچه انسان بیشتر بتواند خدا را بنمایاند و مظهریت بیشتری برای پروردگار داشته باشد، به خدا مقرب تر است؛ تا جایی که انسان آینه ی تمامی نمای او می شود. خدای متعال بر خلاف ما انسان ها که با هیچ اثری نمی توانیم تمام صفات ظاهری و باطنی خود را بنمایانیم، (2) آینه ای
تمام نما و جلوه ای تام دارد. به صورتی که اگر به آنها نظر شود، گویا خدا دیده شده است. این مخلوقات ــ مانند تصویر درون آینه ــ استقلالی از خود ندارد، (3) اما می توان گفت هر کس به آنها نظر کند، خدا را دیده است. آنها انسان های کامل، نماینده، خلیفه و جانشینان خدایند. از آینه ی تمام نمای الهی که بسیار به او نزدیک است با این عنوان ها یاد شده است: خلیفة الله، المثل الاعلی (نمونه برتر)، اسم اعظم، (4) مظهر تام، جلوه ی کامل، وجه تام و آیه ی کبری. «لا فرق بینک و بینها الا انهم عبادک و خلقک».(5)
نکته قابل توجه اینکه، مظهریت مخلوقات برای خدا، با مظهریت آینه و آثار برای انسان متفاوت است؛ مظاهر ما انسان ها معمولاً نوعی استقلال دارند؛ بخشی از آن منتسب به ماست و مظهریت دارد و بخش دیگری نیز منسوب به ما نیست. صدا یا نوشته های ما به گونه ای از ما جدا هستند و استلال دارند. برای مثال، یک ساختمان دو بعد دارد؛ از حیث صورت ظاهری منسوب به معماراست و از جنبه مصالح به کار رفته در آن، حقیقتی مستقل ازمعمار دارد. در حالی که آثار و جلوه های خدا، حقیقت مستقلی جز این تجلی و نشانگری ندارند و به تمام حقیقت خود آیه و وابسته اند؛ «هو الاول و الاخر و الظاهر و الباطن» (حدید: 3)
خداوند فرموده است:
عبدی، أطعنی حتی اجعلَک مثلی، أنا أقول للشیء کن فیکون، أجعلک تقول للشیء کن فیکون.(6)
یا بن آدم! أنا غنی لا افتقر، أطعنی فی ما أمرتک أجعلک غنیاً لا تفتقر. یابن آدم! أنا حی لا أموت، أطعنی فی ما أمرتک، أجعلک حیاً لا تموت. یا بن آدم! أنا اقول للشیء کن فیکون، أطعنی فی ما أمرتک أجعلک تقول للشیء کن فیکون.(7)
ما یتقرب الی عبد من عبادی بشیء أحبّ الی ممّا افترضتُ و انّه لیتقرّب الی بالنافله حتّی احبَّه. فاذا أحببتُه کنت سمعه الذی یسمع به و بصره الذی یبصر به و لسانه الذی ینطق به ویده الذی یبطش بها، ان دعانی أجبته و ان سألنی اعطیته.(8)
ابهام دیگر اینکه مراد از کمالات وجودی چیست؟ انسان چه چیزی کسب کند تا شباهت خود را با خدا بیشتر کند؟ آیا تحصیل ثروت و شهرت بیشتر انسان را به خدا نزدیک تر میکند؟ کدام دانش یا چه قدرتی موجب قرب به خداست؟
بی شک ثروت و شهرت حقایقی خارج از وجود انسان هستند. جمع شدن توده ی انبوهی از کالا در کنار جسم انسان، هرگز به معنای رشد حقیقت وجودی او نیست. همان گونه که شهرت و محبوبیت و جلب نظر دیگران، به کوچکی و بزرگی و منزلت واقعی او ارتباطی ندارد. یک
حیوان بسیار کوچک و بی مقدار نیز ممکن است مورد توجه عموم قرار گیرد و شهرت و عنوان داشته باشد؛ امّا به یین، افزایش علم و آگاهی یک کمال واقعی است.
ما آدمیان هرگاه خود را با حشرات، چهارپایان و کودکان مقایسه می کنیم، احساس بزرگی و برخورداری می کنیم و با دیدن سرمایه ها و دارایی های فراوانی که در اختیار داریم، بر خود می بالیم. همه ی ما بارها حرکت های مورچه ها را اطراف لانه ی کوچک شان دیده ایم و تلاش آنها را برای کشف وجابه جایی دانه های غذا را زیر نظر گرفته ایم. شاید برای آزمایش، تکه ی نان یا دانه ی شکری بر سر راه آنها قرار داده باشیم یا با اشاره ی انگشت و یا ایجاد نسیم ملایمی، دانه ازدهان مورچه ای برگرفته باشیم. همچنین شاید مورچه را به لانه ی خود نزدیک یا از آن دور کرده باشیم. در این صحنه ها، اگر خود را میان جمع مورچگان تصور کنیم، شور و شعف فراوان آنها را در یافتن آن دان
ی شیرین یا اندوه و غصه ی آنها را در غم از دست دادن آن دانه در می یابیم. مورچه ی کوچک دانه شیرین شکر را می بیند و از شادی به دست آوردن آن درپوست خود نمی گنجد، امّا به دلیل ضعف قوای ادراکی خود، موجود بزرگی چون ما را که با اشاره ی انگشتی آن دانه و صدها مثل آن را در راه او قرار می دهیم یا به کمترین زحمتی او را به لانه نزدیک یا از آن دور و صدها مثل آن را در راه او قرار می دهیم یا به کمترین زحمتی او را به لانه نزدیک یا از آن دور می کنیم نمی بیند. ما که از افقی برتر، زندگی مورچه را بررسی می کنیم، بر حال و روز او تأسف می خوریم و وجود او را کوچک می شماریم و اورا در مرتبه ای نازل می نگریم؛ زیرا مورچه توان ادراکی محدودی دارد و قادر نیست با حقایق فراوان آشنا شود. تمام دنیای مورچه به همان چند وجب لانه اش محدود است که از آن علم و اطلاع دارد و با آن ارتباط برقرار می سازد.
تمام شخصیت حیوان محدود به دایره ی تصورات و علاقه مندی های اوست. هیچ چهارپایی از قواعد هندسه و فیزیک سر در نمی آورد؛ توان تحلیل سیاسی ندارد؛ ارزش نسخ خطی را نمی داند؛ با جغرافیای جهان آشنا نیست؛ از دیدن یک فیلم سینمایی لذّت نمی برد و خلاصه معنای حقایق بسیاری را درک نمی کند. به همین دلیل، می گوییم وجود کوچکی دارد.
در مقابل، ما از اینکه این همه را درک می کنیم، شادمانیم و چون می توانیم با حقایق فراوانی ارتباط برقرار کنیم؛ خود را دارای وجودی برتر و در بهشتی گسترده تر می یابیم. بزرگی وجود ما نه به اندام درشت و هیکل سنگین، بلکه به میزان علم و درک و معرفت ماست. به بیان امام علی علیه السلام «قدر کل امریءٍ ما یحسن فَتَکَلَّمُوا فِی العلمِ تبین اقدارُکُم»؛ (9) اندازه ی وجود هر کسی همان است که می داند. پس در علم سخن گویید تا اندازه شما معلوم شود».
سطح درک و دریافت ما از حقایق جهان یکسان نیست. دغدغه ها و دردها وذهنیت هاو حساسیت های ما بسیار ناهمگون است. از این روی، دنیای ما قابل توسعه است. ما با افزایش آگاهی و معرفت خود می توانیم به جهانی دیگر وارد شویم. گوهر وجود ما از همین یافته ها و آگاهی ها تشکیل شده است و علم و معرفت دایره ی هستی ما را توسعه می بخشد و ابعاد وجود ما را بزرگ تر می کند.(10) علم پیرایه ای بر وجود ما نیست، بلکه زینت جان ما محسوب شود. علم به معنای گسترده و کاملش تمام حقیقت ما را تشکیل می دهد. برای درک بهتر این مطلب، باید کالبد تن را از مجموعه ی هستی خودکنار زنیم. اگر ما تن نمی داشتیم، چه بودیم؟ مشتی آگاهی، گرایش و اراده. اکنون نیز همانیم و این تن رعایت که فردا از ما گرفته می شود، درحقیقت و هویت ابدی ما نقشی کوتاه مدت دارد.
انسان، آفریده شده است تا با افزایش شعور خود و درک بیشتر حقایق جهان، وجود خویش را کامل تر، و جهان خود را بزرگ تر سازد. راز عظمت انسان و سرّ برتری او بر فرشتگان، همین علم است؛ «وَ علّمَ آدم الاسماءَ کلّها ثمَّ غرضهم علی الملائکة فقال انبئونی بأسماءِ هولاءِ إِن کُنتُم صادقینَ؛ قالوا سبحانک لا علم لنا إِلّا ما علّمتنا انّک انت العلیم الحکیم» (بقره: 30 و 31)
امّا آیا مراد از علم، علم ریاضی، فیزیک و شیمی است؟
حقایق عالم در دو گروه بزرگ جای می گیرند: مادی و معنوی، پیدا و پنهان، ظاهر و باطن، شهادت و غیب. منظور از حقایق مادی یا پیدا، دسته ای از پدیده هاست که ــ با واسطه یا بی واسطه ــ با حواس پنج گانه قابل مشاهده و دستیابی است که انسان با تلاش و زحمت می تواند آنها و روابط بین شان را به وسیله ی ابزارهای حسی خود بشناسد. دسته دوّم، حقایق غیبی (غیرمادی) است که از دسترس حواس پنج گانه خارج است و انسان نمی تواند با استفاده از ابزار مادی و حواس ظاهری با آنها مرتبط شود.
آن گونه که از آموزه های دینی بر می آید، نسبت ابعاد عالم ماده به حقایق پنهان جهان، نسبت حلقه به فلات است. گویا عالم ماده با همه ی عظمتی که برای ما دارد، به منزله ی حلقه کوچکی است که در بیابان پهناوری افکنده شده باشد. آنچه با حواس قابل درک است، ظاهر این عالم است و در مقایسه با آن سوی هستی، به منزله محیط زندگی جنین (رحم مادر) در مقایسه با دنیای خارج، تنگ، تاریک و محدود است. امام صادق (علیه السلام) می فرمایند: «آسمان دنیا نسبت به آسمان دوّم چون حلقه ای از زره است که در بیابانی افکنده شده باشد هم چنین هر آسمان نسبت به آسمان مافوق خود این گونه است».(11)
اکنون که دانستیم کمال انسان، به درست آوردن معرفت بیشتر از حقایق جهان می باشد، لازم است اضافه کنیم که این تلاش معرفتی باید متناسب با ارزش این حقایق توزیع شود. انسان در این جهان چون پژوهشگری است که با هدف شناسایی یک شهر و تهیه ی نقشه ی آن، به آنجا سفر کرده و در مسافرخانه ای سکونت یافته است. اگر این پژوهشگر بخواد در فرصتی محدود وظیفه ی خود را خوبی انجام دهد، نباید برای جمع آوری اطلاعات به امورجزئی بپردازد، وی مؤظف است مهم ترین عناصر و اجزای این شهر را شناسایی، و نسبت ها و روابط میان آنها را کشف کند. آن گاه اگر فرصتی باقی ماند، جزئیات نقشه تنظیمی خود را تکمیل کند.
اگر فرض کنیم این پژوهشگر شناسایی شهر را از مسافرخانه آغاز کند و تمام زمان خود را به شمارش آجرها یا مترکردن دقیق ابعاد آن مسافرخانه بپردازد و با کاوش فراوان درجه ی حرارت و شدت نور و آمار مفصلی از اجزای این منزل و طرح کاملی از نقشه آن فراهم آورد و حتی بهترین برنامه برای زندگی در آن را در
گزارش پایانی خود بیاورد، زحمت فراوانی کشیده است؛ امّا آیا مسئولیت خود را به خوبی ایفا کرده و سرمایه ی علمی شایسته ای فراهم آورده است؟ پژوهشگری که برای شناسایی شهر اعزام می شود، باید از شناسایی محل سکونت خود جز به اندازه ی لازم برای سکونت موقت، چشم پوشی کند و زمان محدود خود را به وظیفه ی اصلی اختصاص دهد.
خلقت انسان نیز حکایتی اینچنین دارد. اعزام انسان به این دنیا، در مسافرخانه ای به نام عالم طبیعت، برای کسب معرفت و شناسایی جهان هستی است. بنابراین، شناسایی عالم طبیعت به عنوان جزئی کوچک از مجموعه ی هستی، تنها به اندازه ای مقبول و ارزشمند است که حیات موقّت انسان در این مسافرخانه بدان نیاز دارد. زمانی آگاهی از عالم ماده، آگاهی کامل و میدی است که نسبت میان ظاهر هستی و باطن آن کشف شده، تأثیر و تأثر متقابل میان ماده و معنای به دست آمده باشد.
پنج شنبه 12/8/1390 - 11:57
کامپیوتر و اینترنت
اگر می‌خواهید یک تبلت بخرید و تمایلی به خرید آی‌پد ندارید، در این‌صورت آندروئید می‌تواند گزینه مطلوب‌تان باشد. البته انتخاب‌های دیگری هم وجود دارند؛ کامپیوترهای لوحی ویندوز۷، PlayBook محصول بلک‌بری و TouchPad شرکت اچ‌پی که با ۹۹ دلار قابل خرید است. ولی هم‌اکنون تبلت‌های مجهز به آندروئید نسخه سه اصلی‌ترین رقیب آی‌پد به‌شمار می‌روند و محصولات تجهیز شده به‌ آن یکی پس از دیگری قفسه فروشگاه‌ها را اشغال می‌کنند.
به گزارش پایگاه خبری فناوری اطلاعات برسام و به نقل از شبکه، تنوع این محصولات در بازار زیاد است. برای مثال، نمایشگر برخی از آن‌ها ده اینچی و برخی دیگر هفت اینچی است؛ به‌علاوه از لحاظ قدرت پردازشی، حافظه رم و کارکرد باتری نیز با هم تفاوت‌های زیادی دارند. در عین حال که منتظریم محصولاتی همچون Eee Pad Slider ایسوس، Galaxy Tab 7.7 سامسونگ و Kindle Fire آمازون وارد بازار شوند، بیایید ببینیم در حال حاضر بهترین‌های موجود در بازار کدام‌ها هستند!

Asus Eee Pad Transformer
چون می‌توانید آن‌را جایگزین نت‌بوک‌تان کنید
 

ما عاشق این تبلت هستیم. از حضور آن در بازار مدتی می‌گذرد، ولی از نظر ما همچنان جذاب‌ترین تبلت آندروئیدی موجود است. این دستاورد ایسوس نه تنها قدرتمند است و امکانات زیادی دارد، بلکه در طراحی آن یک صفحه‌کلید الصاقی هم در نظر گرفته‌شده که آن‌را به یک نت‌بوک تمام‌‌عیار مبدل می‌کند.واقعیت این است که در عرصه کامپیوترهای لوحی، سیستم‌عامل آندروئید هنوز پشت سر iOS حرکت می‌کند و در نتیجه نیازمند راهبردهایی است که بتواند بازی بازار را در دست بگیرد و تبلت ایسوس همان برگ برنده‌ای‌ است که جریان بازی را تغییر داد. منتظر Asus Eee Pad Slider با صفحه‌کلید تاشو هم باشید؛ این تبلت که به زودی عرضه خواهد شد، امکانات فوق‌العاده‌ای را وعده داده‌است.

Samsung Galaxy Tab 10.1
چون یک تبلت تمام و کمال است
 

در حالیکه Transformer ایسوس تبلتی متفاوت با قیمتی رقابتی است، Galaxy Tab 10.1 سامسونگ مستقیماً جایگاه iPad 2 را هدف گرفته‌است، به ویژه اینکه از رقیب اپلی خود باریک‌تر و سبک‌تر است. چون اپل هنگام معرفی iPad 2 روی این دو خصیصه مانور زیادی داد. مرکز محاسبه‌گر این تبلت، پردازنده‌ دو هسته‌ای Tegra 2 است. اگر تبلتی شبیه آی‌پد می‌خواهید که آی‌پد نباشد، گالکسی تب ۱۰,۱ می‌تواند انتخاب‌تان باشد. قیمت گالکسی ۱۰,۱ و آی‌پد۲ یکی است و در نتیجه عامل تعیین‌کننده انتخاب شما فقط خصوصیات این دو رقیب است.


Sony Tablet S
چون با بازی‌های پلی‌استیشن سازگار است
 

خبر اینکه سونی، غول تمام‌عیار دنیای فناوری که قصد دارد روی سیاره تبلت‌ها فرود بیاید، هیجان زیادی به‌پا کرد. سونی علاوه بر معرفی تبلت تاشوی خود موسوم به Tablet P، مدل دیگری با نام Tablet S را نیز رونمایی کرد که طراحی زیبا و امکانات پیشرفته‌ای دارد. این تبلت جذاب و ظریف قابلیت منحربه‌فردی دارد و آن سازگاری با بازی‌های پلی‌استیشن است. تنها مورد Tablet S این است که نسبت به Galaxy Tab 10.1 سامسونگ از ظرافت کمتری برخوردار است و به اندازه Transformer ایسوس همه‌فن‌حریف نیست.


Motorola Xoom
چون شیک و پربازده است
 

Motorola Xoom اولین تبلت با نسخه Honeycomb آندروئید بود که وارد بازار شد. قیمت فعلی آن‌ها از ۳۳۰ پاوند شروع می‌شود که برای یک تبلت ده اینچی با این ظرفیت، عالی است و از این‌رو ارزشش را دارد که در انتخاب‌تان به آن توجه کنید. طراحی محکم، باتری بادوام و کارایی بالا از ویژگی‌های آن است.


Toshiba AT100/Thrive
برای هر کسی که خواهان یک پورت کامل HDMI است
 

درباره Toshiba AT100 با یک دوراهی بزرگ مواجه می‌شویم: از طرفی برای کاربران حرفه‌ای که کارایی برایشان اهمیت زیادی دارد یک گزینه جذاب است، و از طرف دیگر زمخت است و همین اصلی‌ترین مشکلش محسوب می‌شود. حرکت فوق‌العاده توشیبا این است که پورت‌های USB و HDMI را به‌صورت کامل در آن پیاده‌سازی کرده‌است.موقع تماشای تصاویر HD کافی است اکس‌باکس را از کابل جدا و AT100 خود را به‌آن وصل کنید. می‌توانید صفحه‌کلید و ماوس جانبی نیز به این کامپیوتر لوحی متصل کنید؛ در واقع همین امکان الصاق لوازم جانبی از مزیت‌های این محصول آندروئیدی توشیبا محسوب می‌شوند. نقطه قوت دیگر AT100 دوام باتری آن است. ولی همان‌طور که گفته شد بزرگی و وزن این تبلت در کنار کیفیت متوسط نمایشگر آن مهم‌ترین دلیلی است که باعث می‌شود منتظر محصولات بعدی باشیم.

LG Optimus Pad
چون با فناوری سه‌بعدی عجین شده‌است
 

سازندگان بزرگ دستگاه‌های الکترونیکی خانگی، فناوری سه‌بعدی را در مرکز توجه خود قرار داده‌اند و ال‌جی نیز در همین راستا تصمیم گرفت تا اولین تبلت آندروئیدی خود را همسان با شعار تبلیغاتی خود یعنی «۳D is the best» عرضه کند. این تبلت دو دوربین پنج مگاپیکسلی دارد که از آن‌ها برای گرفتن عکس‌ و فیلم سه‌بعدی استفاده می‌شود. جالب است، نه؟ مشکل اینجا است که نمایشگر این تبلت سه‌بعدی نیست و از این‌رو اگر می‌خواهید آنچه را که به‌صورت سه‌بعدی ضبط کرده‌اید تماشا کنید یا باید تبلت خود را به یک تلویزیون سه‌بعدی متصل کنید یا با استفاده از عینک‌های دورنگ مخصوص، آن‌ها را روی نمایشگر تبلت به‌صورت سه‌بعدی ببینید. اگر دیوانه فناوری سه‌بعدی هستید، این تبلت آندروئیدی گزینه مناسب شما است.


Acer Ionica Tab A500
بهترین لپ‌تاپ آندروئیدی برای شیفتگان بدنه آلومینیومی تراش‌خورده
 

تبلت آندروئیدی ایسر ظاهر زیبایی دارد و کارایی آن شبیه دیگر تبلت‌های مجهز به آندروئید ۳٫۰ که در اینجا معرفی‌ شده‌اند است. ما آن را دوست داریم ولی درخشش این تبلت به نسبت کم است و در مقایسه با دیگر گزینه‌ها، قابلیت اضافه‌ای ندارد که بخواهیم درباره‌اش حرف بزنیم. طراحی آن به زیبایی Galaxy Tab 10.1 نیست و برخلاف Transformer ایسوس با صفحه‌کلید مخصوصش، امکانات اضافه‌ای ندارد

.

Acer Ionica Tab A100
چون ارزان و کارا است
 

باوجود تبلت‌های ده اینچی سخت است بخواهیم تبلت هفت اینچی Acer Ionica Tab A100 را پیشنهاد کنیم. ولی نکته اینجا است که برای دوست‌دارن کتاب‌های الکترونیکی که خواهان تبلت‌های کوچک‌تری هستند بهترین گزینه در میان تبلت‌های هفت اینچی، همین دستاورد ایسر است. از لحاظ فنی می‌توان PlayBook ساخت بلک‌بری را بالاتر از A100 در نظر گرفت به ویژه اینکه PlayBook به واقع یک تبلت با قابلیت چندوظیفه‌ای (Multi Tasking) است ولی عیب محصول بلک‌بری در تعداد برنامه‌های کمتر آن است. دلیل ما برای دوست داشتن A100 مشخص است و آن عبارت است از امکانات عالی موبایل و کتاب‌خوان بودن آن. برای خیلی از کارها تبلت ده اینچی انتخابی هوشمندانه است ولی A100 هم باتوجه به قیمت سیصد پاوندی‌اش گزینه مناسبی است.


HTC Flyer
هم از نظر قابلیت‌حمل بهتر و هم برای دوست‌داران واسط کاربر Sense
 

شرکت HTC تصمیم گرفت فلایر را با نسخه قدیمی‌تر آندروئید یعنی Gingerbread به بازار عرضه کند که این کار باعث شد آن‌هایی که به استفاده از آندروئید Honeycomb روی تبلت‌ها باور داشتند، انتقادهایی را متوجه این شرکت کنند. در عوض HTC Sense با ارائه ویجت‌ها و محتوای جدید سعی می‌کند بهره‌گیری از نسخه قدیمی‌تر آندروئید را کم‌رنگ‌تر کند. البته به‌روزسازی سیستم‌عامل این تبلت به نسخه جدیدتر Honeycomb نیز ممکن است. تبلت جدید یک نمایشگر ال‌سی‌دی هفت اینچی دارد و پوشش بدنه آن آلومینیومی و بسیار خوش‌دست است. ولی آیا قیمت ششصد پاوندی این تبلت می‌گذارد که به راحتی در بازار رقابت کند؟


Samsung Galaxy Tab
چیزی برای عرضه دارد؟
 

ظاهر تبلت هفت اینچی Galaxy Tab سامسونگ کمی قدیمی و کلیشه‌ای به نظر می‌رسد و وقتی برای اولین بار عرضه شد، از طرافداران پروپا قرصش نبودیم. ولی باتوجه به تخفیف زیادی که برای گالکسی تب در نظر گرفته شده قیمت آن به زیر سیصد پاوند کاهش پیدا کرده‌است و سازگاری آن با فناوری ۳G نیز آن‌را بیش از پیش به یک گزینه جذاب مبدل می‌کند. البته سیستم‌عامل آن آندروئید نسخه سه نیست و از این‌رو می‌توان آن‌را دستگاهی میان تبلت و اسمارت‌فون دانست.


Viewsonic Viewpad 7
با نسخه قدیمی آندروئید ۲,۲
 

Viewsonic Viewpad 7 هم مثل گالکسی‌تب است ولی جالب است با اینکه قیمت آن از Linx Commtiva N700 بیشتر است ولی شرکت ویوسونیک آن‌را در دسته اسمارت‌فون‌های خود بازاریابی می‌کند. شاید ظاهر این تبلت هفت اینچی چندان چشمگیر نباشد ولی اگر منصفانه بنگریم، کارایی خوبی دارد. البته پردازنده ششصد مگاهرتزی آن برای اجرای برنامه‌های فلش چندان سریع نیست؛ چه رسد به اینکه نسخه‌های جدیدتر آندروئید روی آن اجرا شود. باتوجه به این نکته مزیت این تبلت قیمت اندک آن است.


Hannspree Hannspad
یک تبلت آندروئیدی دیگر، محروم از آندروئید مارکت
 

این تبلت از حیث نرم‌افزار با گالکسی‌تب هفت اینچی سامسونگ مشترکات بیشتری دارد تا با محصولات تازه‌تر. ولی از لحاظ سخت‌افزار یک قدم عقب‌تر است. چون فاقد آندروئید سه و سرویس Android Market است، صفحه‌ لمسی آن چندان حساس نیست، از زوایای جانبی به سختی می‌شود تصاویر نمایشگر را دید و در ساخت آن ظرافت چندانی به‌کار نرفته‌است.


Amazon Kindle Fire
داغ‌ترین محصول ما در بین برگزیده‌ها
 

پس از ماه‌ها حرف و حدیث، تبلت Amazon Kindle Fire به‌طور رسمی در گردهمایی شرکت آمازون رونمایی شد. آمازون با معرفی این محصول وارد دنیای تبلت‌ها شد. آمازون پیش از این نیز یک دستگاه آندروئیدی با نمایشگر هفت اینچی معرفی کرده‌بود که هدف آن تسهیل خریدهای آنلاین کاربران بود. کیندل جدید یک نمایشگر IPS دارد که محصول Gorilla Glass است. پردازنده آن دوهسته‌ای است و یک برنامه ویژه خرید الکترونیکی بهینه شده برای آن نیز در دست طراحی است. گفته می‌شود خرید محصولات آمازون با استفاده از این برنامه از خرید وب‌سایتی این شرکت هم ساده‌تر خواهد بود.

منبع:http://www.barsam.ir
پنج شنبه 12/8/1390 - 11:40
آموزش و تحقيقات
در حال حاضر بسیاری از صاحبان وب سایت متوجه اهمیت و ارزش سئو در میزان رشد و توسعه وب سایت خود شده اند. یک وب سایت کاملاً بهینه سازی شده در موتور جستجو، رنکینگ بهتری دریافت کرده و در مقابل ترافیک وب سایت هدفمند تری دریافت می کند و در نهایت conversion rate بسیار بالاتری خواهد داشت.
به گزارش پایگاه خبری فناوری اطلاعات برسام و به نقل از کاسپید، در عین حال سئو یک پروسه فوق العاده طولانی است و هیچ چیز نمی تواند زمان را تحت فشار قرار دهد. زمان لازم است که یک وب سایت عوامل مناسب و فاکتورهای قابل اعتماد در موتور جستجو برای خود ایجاد نماید و تا هنگامی که این اتفاق بیافتد، بسیاری از تلاش های off-site سئوی شما نتایج حداقلی را ایجاد می نماید.اگر به تازگی وب سایت خود را راه اندازی نموده اید و به دنبال راهکارهای سئو هستید، در این مقاله به ۵ روش که باید زمان و انرژی خود را بر روی آن متمرکز نمایید اشاره می کنیم.

- خودتان شخصاً اصول اولیه سئو را یاد بگیرید
 

هیچ کم و کسری در وبلاگ ها، مقالات، گزارش ها، کتاب های الکترونیک، فیلم های آموزشی، ویدئو ها و… در مورد آموزش اصول اولیه سئو وجود ندارد. این مسئله بسیار ضروری است که شما به عنوان صاحب وب سایت در طی یک سال اول راه اندازی وب سایت تان خود را با دانش سئو قدرتمند تر نمایید.
هر چه بیشتر در مورد سئو بدانید، احتمال کمتری وجود خواهد داشت که توسط شرکت های ارائه دهنده خدمات سئو، اغفال شوید و احتمال کمتری نیز وجود خواهد داشت که اتفاقی تصمیم گیری نادرستی در مورد سئو داشته باشید.
راهنمای گوگل (Google webmaster guidelines) و Bing محل خوبی برای شروع یادگیری سئو می باشد. از این دو منبع به عنوان منبع اطلاعاتی در مورد سئو به خوبی استفاده نمایید.
به دنبال وبلاگ ها و وب سایت های معتبر دیگر هم باشید که می توانند کمکی در یادگیری اصول سئو باشند و ببینید که دیگران در حرفهء شما چگونه از سئوی وب سایت به نفع خود استفاده می کنند. با در نظر گرفتن زمان و یادگیری تان در اصول سئو (می توانید در کلاس ها و سمینارهای آموزشی سئو و یا از طریق مشاورهء سئو آن را یاد بگیرید) بهتر است بعد از کمی گذشت زمان از ساخت وب سایت تان و جلب اعتماد موتور جستجو، خود را آماده ارتقاء سطح سئو سایت نمایید.

- ایجاد وبلاگ
 

فوراً وبلاگ نویسی را شروع کنید. حداقل با ارسال هفته ای یک مطلب در هفته شروع کنید و آن را تا روزی یک مطلب پس از گذشت یک سال از زمان حیات وبلاگ تان برسانید.
ممکن است برای شروع شبیه یک مصیبت بزرگ به نظر برسد اما پس از گذشت مدتی متعجب خواهید شد که نوشتن یک مطلب ۳۵۰ تا ۵۰۰ کلمه ای چقدر آسان خواهد بود.شما یاد خواهید گرفت که چگونه افکار و نظرات خود را تدوین و فرموله نمایید و به طور کلی، نظری ارائه کنید. اگر به توانایی خود در نوشتن اعتماد ندارید و یا با موضوعات مطالب مشکل دارید، از کارمندان و همکاران خود در این کار کمک بگیرید.
بدترین کاری که می توانید انجام دهید، راه اندازی وبلاگی است که به طور مداوم در آن اقدام به بروزرسانی و ارسال مطالب نکنید.
زمان زیادی طول می کشد که مهارت های نوشتاری خود را افزایش دهید، اهداف خود در آن را پیدا کرده و توسعه دهید، اعتبار خود را ایجاد کرده و خوانندگان وفاداری در وبلاگ خود جذب نمایید. بنابراین انتظار رسیدن به نتایج عمده و سریع در وبلاگ را نداشته باشید.
با این حال درست مثل سایت شما، وبلاگ تان نیز با گذشت زمان در موتورهای جستجو کسب اعتبار می نمایند. ارسال مطالب هدفمند در وبلاگ می تواند شروع خوبی برای ارتقاء رتبه بندی از طریق کلمات کلیدی باشد و حضور نام تجاری شما در فضای آنلاین را افزایش دهد.

- حضور در شبکه های اجتماعی
 

اگر فکر می کنید فقط حضور در شبکه های اجتماعی کافی است، سخت در اشتباه هستید و از پیامدهای آن بعداً متعجب خواهید شد. بازاریابی شبکه های اجتماعی نیاز به صرف زمان زیادی نسبت به آنچه شرکت ها تصور می کنند داشته و نیاز به استراتژی های کامل و قدرتمندی برای اجرا دارد. بنابراین چشم بسته در این کار بازاریابی رسانه های اجتماعی وارد نشوید و امیدواریم که قبل از اینکه مرتکب اشتباهی شوید، روش های مفید و مناسب آن را یاد بگیرید.
در سال اول راه اندازی وب سایت تان واقعاً اقدام به توسعه پروفایل های اجتماعی و ارتباط با مخاطبان خود نمایید. فکر می کنید افراد به دنبال چه نوع محتوایی در مطالب شما هستند؟ چه زمانی بهترین فرصت برای سرگرم کردن آنها است؟ افراد بیشتر وقت خود را در چه وب سایت هایی صرف می کنند؟ اگر می خواهید تلاش های شما در بازاریابی شبکه های اجتماعی موثر باشد، باید رفتارهای مخاطبین هدفمند خود را درک نمایید. در این صورت است که می توانید به آنها دسترسی داشته باشید.

- بر روی on-site سئو تمرکز نمایید
 

در اولین سال حیات وب سایت تان باید کاملاً تمرکز خود را بر روی سایت خود بگذارید. زیاد نگران توسعه استراتژی در مورد ایجاد لینک بیلدینگ در آن زمان نباشید. مهم تر از آن این است که مطمئن شوید که وب سایت شما در بهترین حالت و شکل ممکنه ای که می تواند باشد. باید بر روی ایجاد محتوای بسیار مناسب در صفحات وب سایت تان کار کنید.
بر روی توسعه ساختار لینک های داخلی کار کنید که کمک زیادی به حفظ و درگیر کردن مخاطب در وب سایت تان می کند. سرعت Landing Page ها در وب سایت تان را برای افزایش conversion rate افزایش دهید. وب سایت شما باید تبدیل به مرکز فعالیت شما در بازاریابی آنلاین شما شود. اگر وب سایت بر طبق اصول اندازه گیری و راه اندازی نشود، دیگر مهم نیست که هر چیزی در وب سایت شما چقدر عالی است!
در نهایت این وب سایت شماست که باید بازدیدکنندگان را متقاعد به فعالیت نماید. بنابراین اگر وب سایت شما توانایی جذب مخاطب را نداشته باشد، دیگر مهم نیست که چگونه و چه چیزهایی را در خود دارد.

- توسعه تقویم مقالات
 

محتوای مناسب تقریباً تمامی چیزی است که در سئو و بازاریابی شبکه های اجتماعی لازم می باشد. بدون محتوای مناسب و هدفمند، دلیل واقعی برای بررسی به مخاطبین خود برای بازدید وب سایت، وبلاگ و یا پروفایل خود نخواهید داد. علاوه بر تمامی محتوایی که در وب سایت خود ایجاد می کنید، می توانید نگاهی به وب سایت های ۳rd party نیز داشته باشید تا در آن ها نیز محتوا و مطالب ارسال و منتشر نمایید.
در یک سال اولی که از ساخت وب سایت شما گذشته، باید اقدام به ایجاد روابط با وبلاگ نویسان و دیگر صاحبان وب سایتی نمایید که اجازهء انتشار مقالات شما در وب سایت و یا وبلاگ شان را به شما می دهند. وبلاگ های محبوبی را شناسایی نمایید که از طریق آنها مخاطبان هدفمند شما جذب می شوند و شروع به آماده سازی زمینه برای انتشار مقالات خود در آنها نمایید. اگر توانایی ایجاد یک تقویم سرمقاله برای پیگیری مقالات خود را دارید، در این صورت قادر به ایجاد یک جهش بزرگ در بازاریابی مقاله خواهید شد.
پنج شنبه 12/8/1390 - 11:30
کامپیوتر و اینترنت
ما هم از مضرات و بدی‌های انجام دادن چنین بازی‌هایی بسیار شنیده‌ایم. از افزایش خشونت و اعتیاد به این بازی‌ها تا افسرده و گوشه‌گیر شدن بچه‌های معتاد به رایانه. به‌همین دلیل وقتی چشممان به مطلبی در مورد فواید انجام دادن بازی‌های رایانه‌ای برای بچه‌ها افتاد تصمیم گرفتیم آن را به والدین نگران هم بگوییم تا شاید بتوانیم کمی از دغدغه‌هایشان را در این زمینه کاهش بدهیم.
به گزارش پایگاه خبری فناوری اطلاعات برسام البته در ابتدای این مطلب آمده بود که بازی‌های رایانه‌ای باید تحت‌نظارت والدین خریداری شوند و صحنه‌های خشونت‌آمیز زیادی هم در آنها وجود نداشته باشد. اگر بازی رایانه‌ای فرزندتان این شرایط را داشت، خوب است بدانید که این بازی‌ها حداقل ۱۰ فایده برای فرزندتان دارد.

۱ ٫ بازی در خدمت درمان
 

بازی‌های رایانه‌ای می‌تواند به بچه‌های بیمار کمک کند و درد و ناراحتی‌شان را کاهش دهد. در برخی بیمارستان‌های دنیا، محلی را برای انجام دادن بازی‌های رایانه‌ای در بخش کودکان سرطانی یا کودکان مبتلا به تالاسمی و هموفیلی اختصاص می‌دهند تا این کودکان ساعت‌هایی را با این بازی‌ها سرگرم شوند و درد و ناراحتی بیماری‌شان را فراموش کنند.

۲٫ اجتماعی شدن بچه ها
 

پروفسور گریفیس، استاد دانشگاه ناتینگهام می‌گوید: «انجام دادن بازی‌های رایانه‌ای مناسب می‌تواند بچه‌های خجالتی را از پیله خودشان خارج کند و از آنها، بچه‌هایی اجتماعی بسازد.» البته به گفته پروفسور گریفیس، اگر بازی‌های رایانه‌ای به‌صورت دسته‌جمعی انجام شوند، بیشتر و بهتر می‌توانند روی کودکان تاثیر بگذارند.

۳٫ اطمینان به تیم درمانی
 

کارکنان بسیاری از مراکز درمانی معتقدند که بچه‌ها با انجام دادن بازی‌های رایانه‌ای، پیش از شروع درمان‌های فیزیکی مانند فیزیوتراپی، بهتر و بیشتر با آنها همکاری می‌کنند و زودتر هم بهبود می‌یابند. البته به شرطی که بازی در همان مرکز یا حتی در همان اتاق درمان انجام شود تا بچه بتواند احساس خوشایندی نسبت به کادر درمان پیدا بکند.

۴٫ افزایش مهارتهای حرکتی
 

یکی دیگر از فواید انجام دادن بازی‌های رایانه‌ای برای بچه‌ها این است که آنها می‌توانند مهارت استفاده همزمان از دست‌ها و چشم‌هایشان را پیدا کنند. این مهارت می‌تواند در آینده شغلی بسیاری از بچه‌ها به دردشان بخورد.

۵٫ بهبودی قدرت تصمیم گیری
 

این بازی‌ها می‌تواند به بچه‌ها کمک کند تا یاد بگیرند چطور روی پای خودشان بایستند و در موقعیت‌های حساس زندگی، تصمیم‌های درست و عاقلانه‌ای بگیرند. بچه‌هایی که همیشه تا مراحل نهایی بازی‌های رایانه‌ای پیش می‌روند و برنده می‌شوند، می‌توانند در آینده هم موقعیت شغلی بهتر یا همسر مناسبی برای خودشان انتخاب کنند.

۶٫ مسوولیت پذیری
 

انجام‌دادن بازی‌های رایانه‌ای به‌صورت گروهی باعث می‌شود بچه‌ها نسبت به یکدیگر احساس مسوولیت کنند و همین حس مسوولیت را هم در آینده شغلی و زندگی خانوادگی‌شان همراه داشته باشند.

۷٫ خلاقیت
 

یکی از مهم‌ترین فواید چنین بازی‌هایی این است که حس خلاقیت بچه‌ها شکوفا می‌شود. آمارها نشان می‌دهد بسیاری از بچه‌ها با انجام دادن یا حتی دیدن بازی‌های رایانه‌ای، به کارهایی مانند طراحی گرافیک یا برنامه‌نویسی روی می‌آورند و همین اقدام‌ها می‌تواند قدرت خلاقیت آنها را تا حد زیادی بالا ببرد.

۸٫ یادگیری زبان انگلیسی
 

بیشتر برنامه‌ها و بازی‌های رایانه‌ای به زبان انگلیسی هستند و مهارت آموختن زبان دوم بچه‌ها با انجام دادن آنها، بیشتر و بهتر می‌شود. به علاوه این بازی‌ها می‌توانند مهارت ریاضیات، سرعت در انجام دادن کارها و عکس‌العمل نشان‌دادن در مواقع ضروری بچه‌ها را افزایش دهند. این مهارت‌ها در کار و زندگی آینده‌شان مفید خواهد بود.

۹٫ میهن پرستی
 

بسیاری از بازی‌ها براساس داستان‌ها و افسانه‌های ملی هستند یا ساختمان‌های شهر در آنها به نمایش درمی‌آیند. وقتی که بچه‌ها خودشان را به جای قهرمان این بازی‌ها فرض می‌کنند و با جنگیدن از کشور و شهرشان دفاع می‌کنند، حس اعتماد‌به‌نفسشان بالا می‌رود که این افزایش اعتمادبه‌نفس و میهن‌پرستی می‌تواند برای جامعه مفید باشد.

۱۰٫ خودکفایی
 

معمولا بازی‌های رایانه‌ای، مرحله‌به‌مرحله، سخت‌تر می‌شوند و بچه‌ها هم دوست دارند که مراحل سخت‌تر را پشت‌سر بگذارند. همین علاقه باعث می‌شود که آنها قدرت حل مساله پیدا کنند و بتوانند مسایل و مشکلات سخت زندگی‌شان را نیز به‌تنهایی حل کنند. منبع:http://www.barsam.ir
پنج شنبه 12/8/1390 - 11:26
دانستنی های علمی

اصلا مهم نیست که کی و کجا به دنیا می آیی بالاخره خواهی مرد. بنابر این کمیت در زندگی با آنکه مهم است اما جای کیفیت را نخواهد گرفت چراکه تنها اعمال و کردار ماست که باقی خواهد ماند در این گزارش شما را با 10 مردی که با وجود تفاوت های آشکارشان بایکدیگردر حوزه فعالیت خود تاثیر گذاراند آشنا می کنیم.

1. استیو جابز

 

بسیاری از مردم دنیا روز چهارم اکتبر را فراموش نخواهند کرد، چرا که دنیای فناوری استیو جابز یکی از تاثیرگذارترین افراد خود را از دست داد.

تفاوت این مدیرعامل خلاق با دیگر همتایانش در این بود که پیش از اینکه مردم بگویند چه می خواهند، او به خواسته آنها جامه عمل می پوشانید

 

2. لری پیج

 

حالا پس از جابز دنیای فناوری به دنبال جانشینی برای این مرد خلاق است که ظاهرا کسی بهتر از لری پیج، مدیرعامل تازه منصوب شده گوگل نمی تواند جای خالی آقای اپل را پر کند.

3. محمد بوالعزیزی

تا همین چند ماه پیش کسی او را نمی شناخت. به عبارتی در دوران حیاتش به جز دوستان و آشنایانش کس دیگری او را به جا نمی آورد! اما وقتی در اعتراض به جمع شدن بساط میوه و سبزی فروشی اش خود را آتش زد،شاید هرگز حتی فکرش را هم نمی کرد که روزی آغازگر بهار عربی لقب بگیرد.

4. شاهزاده ویلیام

 

شاهزاده ویلیام، وارث دوم خانواده سلطنتی بریتانیا و پادشاه آینده بریتانیا امسال با ازدواجش با کیت میدلتون، دختری از خانواده ای معمولی، خبرساز شدو خیلی ها به خاطر همین اقدام شجاعانه اش که به نوعی سنت شکنی محسوب می شد، او را فردی تاثیرگذار می دانند.

 

5. آنانیمس

 

هکرهای عضور این گروه هم با اقدامات خود در هک کردن نهادها و سازمان های بزرگ دنیا نام خود را در این فهرست وارد کردند و بارها هم مدیران شرکت ها و نهاد های گوناگون را عصبانی کردند و هم موجب آزار بسیاری از کاربران شدند، پس افراد تاثیرگذاری بودند.

 

6. لیونل مسی

کمتر کسی پیدا می شود که از هنرنمایی پادشاه لالیگا در زمین فوتبال لذت نبرد. پسر سربه زیر نیوکمپ که 43 میلیون دلاردر سال درآمد دارد، توجه بسیاری از مردم در سراسر دنیا را به خود جلب کرده است.

 

7. پپ گواردیولا

سرمربی جوان، پر افتخار و خوش فکر تیم فوتبال بارسلونای اسپانیا هم از جمله مردان تاثیرگذاران سال جاری میلادی محسوب می شود،چراکه هدایت و رهبری تیمی که دارای جمعی از بهترین و گرانترین بازیکنان فوتبال دنیا کار هرکسی نیست.

 

8. نواک جوکوویچ

پشت سر گذاشتن مردان اول و دوم تنیس جهان، انهم ظرف چند ماه باعث شد که نواک جوکویچ هم تاثیر خود را به رخ دیگران بکشد و در این جمع راه داشته باشد.


 

9. باراک اوباما

بحران های مالی و اقتصادی، انقلاب های عربی و جنبش های مردمی کشورهای غربی همگی دست به دست هم داد تا نقش رئیس جمهور آمریکا در تصمیم گیری ها پررنگ به نظر برسد و تاثیرگذار باشد.

 

10. مارک زاکربرگ

شبکه اجتماعی فیس بوک از وقتی که پا به دنیای مجازی گذاشت تحولی در ارتباطات مردم در سراسر دنیا ایجاد کرد و گسترش هرچه بیشتر نفود آن در میان مردم جهان دلیلی کافی برای تاثیرگذاری مدیر جوانش محسوب می شود.

 

11. جولین آسانژ

مدیر سایت ویکی لیکس که گویا تنها ماموریتش فاش کردن اسناد محرمانه دولتی آمریکاست، با فعالیت هایی که در سایتش انجام داد به شدن خبرساز شد. اما اتفاق مهمتر رسوایی اخلاقی این مدیر افشاگر است که هنوز هم ماجرایش ادامه دارد.

 منبع:سایت بانكی دات آی آر

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

چهارشنبه 11/8/1390 - 14:14
موفقیت و مدیریت

کسب و کارهای کوچک هم مثل هر فعالیت اقتصادی دیگری رونق نمی یابند، مگر با داشتن استراتژی و برنامه ریزی.

 

به گزارش بانکی دات آی آر، مسلما کسانی در این عرصه موفق خواهند بود که قدرت برنامه ریزی بهتری داشته باشند و بتوانند آن برنامه ها را به طور دقیق پیاده کنند.

در این میان، اما، از آنجایی که انسان جایزالخطاست، اشتباهاتی هم می تواند از جانب افراد سر بزند که این اشتباهات حتی می تواند موجبات نابودی کسب و کار را فراهم کند. اشتباهاتی که اگرچه پیش پا افتاده به نظر می رسند، اما مرتکب شدن آنها عاقبتی جز مرگ کسب و کار ندارد.

در این گزارش با 8 اشتباهی آشنا می شوید که کسب و کار شما را به راحتی و سادگی از میان می برند.

1. فروشندگی در خون من است

نخستین اشتباه بسیاری از کسانی که کسب و کار کوچک راه می اندازند این است که تصور می کنند به همه فوت و فن های کار وارد هستند و می توانند به راحتی به اهداف خود در باب میزان فروش دست یابند، در حالیکه اگر پیش از شروع کار تلاش کنند تا از اهل فن تکنیک های این کار را بیاموزند، به مشکل نرسیدن به اهداف تعیین شده برای فروش برنخواهند خو.رد

2.پول قرض می کنم و بعدا پس می دهم

اگر قصد راه انداختن کسب و کار کوچک را دارید، تلاش کنید تا حد ممکن به این گزینه فکر نکنید و به اندازه جیبتان برای کاری که قرار است شروع کنید، سرمایه بگذارید و بعدا به مرور آن را گسترش دهید. اما اگر پول، به ویژه به مقدار زیاد قرض کردید و بعد انتظارتان برای بازگشت آن سرمایه بیهوده ماند، مسوولیتش با خودتان است!

3. مشتری خودش می آید

این تصور ناشی از نشناختن نیاز مشتری است، چراکه مشتری تا زمانی که نیاز او را به خوبی نشناسید، نمی آید و آنها هم که می آیند خیلی زود می پرند!

به جای اینکه منتظر مشتریانی باشید که شانسی به سمت شما می آیند، با نیاز سنجی دقیق از نوع نیاز مشتری، او را به سمت خود بکشید و کاری کنید که پای ثابت کس و کارتان باشد.

 

4.بازاریابی، وقت تلف کردن است

در دنیای امروز هیچ کسب و کاری چه ما بخواهیم و چه نخواهیم، بدون تبلیغات و بازاریابی پیش نمی رود. هرچه با این موضوع حرفه ای تر و زیرکانه تر برخورد کنید، احتمال موفقیتتان بیشتر می شود.

پس اگر خواهان باقی ماندن در این عرصه هستید، از تبلیغات و بازاریابی که اثر بی بدیلی بر جذب مشتری دارد، به هیچ وجه غافل نشوید، چون این کار نه تنها وقت تلف کردن نیست، که یک سرمایه گذاری فوق العاده است.

5.از ریسک کردن می ترسم

ریسک کردن برای ایجاد تغییر به شرطی که با برنامه ریزی و استراتژی های مشخص صورت گیرد، نه تنها ترس ندارد که می تواند باعث بهبود وضع کسب و کارتان هم بشود.

نتیجه ترس از ریسک و ایجاد تغییر در فضای کسب و کار درجازدن و حتی پسرفت کردن است. پس شجاع باشید!

6. ما جد اندر جد مدیر بوده ایم

مدیریت برخلاف ظاهر شیک و پر زرق و برقی که دارد، هم کار سختی است و هم نیاز به ویژگی ها و قابلیت هایی دارد که تنها با ادعا به دست نمی آیند.

اگر می خواهید کسب و کار خودتان به دست خودتان نابود نشود، حتما اصول مدیریت، به ویژه در هنگام بحران را بیاموزید و از ادعا به شدت بپرهیزید.

7. فوت کوزه گری را خوب بلدم

فوت کوزه گری شاید تنها مهارتی است که با هیچ علم و برنامه ریزی نمی توان بدان دست یافت. لازمه دانستن فوت کوزه گری و قلق های کار، تنها و تنها تجربه است که در طول زمان به دست می آید.

سعی کنید فوت کوزه گری کار خود را خیلی خوب یاد بگیرید تا موفقیتتان در کار بیشتر شود.

منبع:سایت بانكی

 

 

چهارشنبه 11/8/1390 - 13:37
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته