• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 141
تعداد نظرات : 115
زمان آخرین مطلب : 4700روز قبل
اخبار

به نام خدا -سلام .

فرمانده انتظامی فارس‌ خبر داد:دستگیری قاتل زنجیره‌ای كازرون

جام جم آنلاین: علی مویدی فرمانده نیروی انتظامی استان فارس گفت: عامل 8 قتل زنجیره‌ای در منطقه كنارتخته كازرون دستگیر شد.
به گزارش فارس ، فرمانده نیروی انتظامی استان فارس بعدازظهر دیروز طی نشستی با خبرنگاران افزود: سال 1362 در منطقه كنارتخته كازرون فردی به‌نام «ماشاء‌الله» به دستور یكی از افراد با نفوذ منطقه ربوده می‌شود، سپس به قتل می‌رسد.

وی افزود: یكی از فرزندان 5 ساله مقتول كه قتل پدرش در ذهنش مانده و تاثیر بدی بر او داشته، با حس انتقام و مجازات عاملان قتل پدرش زندگی كرده و حالا به سن بلوغ رسیده است. وی پس از بررسی و پیگیری بسیار، عاملان قتل پدرش را شناسایی می‌كند و طی سال‌های 84 تا 88، اقدام به قتل 8نفر از این افراد و عاملان قتل پدرش می‌كند.

مویدی گفت: سال 85 مرتضی اولین قتل خود را در منطقه كنارتخته مرتكب می‌شود و فردی را كه گماشته قاتل پدرش می‌پنداشته، با سلا‌ح گرم می‌كشد.

وی اذعان كرد: فرد دیگر به ‌نام حسین در همان سال به قتل می‌رسد و سال 86 دو فرد دیگر به ‌نام‌های شهاب و داوود توسط مرتضی به قتل می‌رسند. مویدی گفت: در پایان سال 86، 2 فرد دیگر از منطقه كنار تخته كه به زعم قاتل برای كشتن وی اجیر شده بودند، به قتل می‌رسند.

فرمانده انتظامی استان فارس گفت: سال 87 مرتضی 2 فرد دیگر مرتبط با قتل پدرش را به نام‌های رضا و شریف می‌كشد و سال 88 هاشم را كه عامل اصلی قتل پدرش بوده و از ابتدا به قصد كشتن او، اقدام به كشتن افراد می‌كرده، را به قتل می‌رساند.قاتل، مقتولان را از افراد خبیث و شرور منطقه می‌داند.

مویدی گفت: از سال 88، این پرونده به ‌شكل جدی‌تر در دستور كار پلیس قرار گرفت و از یك ماه پیش، عملیات‌های ویژه در منطقه كنارتخته انجام شده است. افراد مرتبط با قتل‌ها از مدت‌ها پیش مورد شناسایی و كنترل بودند و 30 نفر از افراد مرتبط دستگیر شدند. عامل اصلی قتل‌ها مرتضی هم‌اكنون دستگیر شده و در بازداشت نیروی انتظامی به‌ سر می‌برد.

فرمانده انتظامی استان فارس گفت: متاسفانه در استان فارس ، آمار قتل به‌شكل ناهنجاری چشمگیر و قابل تامل است البته با تدابیر در پیش گرفته، شاهد كاهش تعداد قتل‌ها در استان بوده‌ایم، اما قتل جرمی است كه یك مورد آن هم غیر قابل تحمل است و جمعی را از لحاظ روحی، فكری، اجتماعی و اقتصادی درگیر می‌كند.

 

گردآوری : پایگاه اینترنتی پرشین وی

persianv

پنج شنبه 14/8/1388 - 1:40
ورزش و تحرک

به نام خدا -سلام .

در زیر یه سری عکس از ورزش پدر بزرگا و مادر بزرگا می بینید . منبع عکس ها روی خوده عکس ها است . یاد بگیریم . با اون سنشون همچنان ورزش می کنند .

عقل سالم در بدن سالم و بدن سالم با ورزش سالم



پنج شنبه 14/8/1388 - 1:37
آموزش و تحقيقات

به نام خدا -سلام .

در گذشته دور، مردم عقیده داشتند که زمین مسطح است و در مرکز کهکشان قرار دارد. باور بر این بود که هفت عضو منظومه شمسی تا ابد بدور ما می گردند.
برخی مردم مدیترانه اعتقاد داشتند که هر ساعتی از روز تحت فرمانروایی هر یک از ماه، خورشید و یکی از پنج سیاره که بعد از آن شناخته شده اند، می باشد. که هرکدام را یک خدا می دانستند. برترتیب حکمفرمائی بر ساعتها عکس ترتیب فاصله که اجرام منظومه شمسی از زمین از دیدگاه آنها بود.
در همین زمان، مصریها فکر می کردند دورترین سیاره زحل است، که در پائین شکل نشان داده شده، و گمان می کردند که ترتیب نزدیکترین عضوها (مخالف عقربه های ساعت پس از زحل)، مشتری، مریخ، خورشید، زهره، عطارد و نزدیکترین آنها، ماه می باشند. بنابراین آنها فکر می کردند اولین ساعت توسط زحل اداره می شود، دومین ساعت توسط مشتری و به همین ترتیب.
مصریان همچنین باور داشتند که بعد از هر هفت ساعت ترتیب حکمرانی این اجرام تکرار شده بنابراین مجدداً با زحل آغاز می شود.

به عقیده آن مصریان باستان، سیاره ای که بر اولین ساعت هر روز حکمرانی می کند، فرمانروای تمام دوره 24 ساعته آن روز نیز می باشد و نامش را به آن روز می دهد. اولین (و همچنین هشتمین، پانزدهمین و بیست و دومین) ساعتهای روز اول، مختص زحل می باشند، ساعت بیست و سوم به مشتری، و بیست وچهارمین ساعت به مریح و اولین ساعت روز بعد به خورشید. بنابراین، آنها اعتقاد داشتند که اولین روز توسط زحل اداره شده و نامش را از آن می گیرد (Saturday) و حاکم دومین روز خورشید بوده و نامش را از آن می گرفته و جالب است بدانید این اجرام منظومه شمسی، و با همین ترتیب، در دوران باستان توسط هندیان، تبتیها و برمه ای ها برای نام گذاری روزها استفاده می شده. این موضوع برای نام روزهای هفته ژاپنیها نیز صادق است، اما رد پای آن فقط به هزار سال پیش می رسد.
سربازان رومی مقیم در مصر به هفته هفت روزه کافران خو گرفتند و آن را به سرزمین اصلی خود معرفی برای جایگزینی با هفته هشت روزه خود معرفی کردند. اکتاویان (سزار آگوستوین) و حاکمان رومی پس از او، این رسم را مجاز دانستند ولی تا زمان امپراطور کنستانتین در سال 321 بعد از میلاد بطور رسمی مورد استفاده قرار نگرفت.
نامهای انگلیسی ایام هفته، از نامهای انگلوساکسون همان هفت اجرام آسمانی که مورد احترام مردم باستان بود گرفته شده نامها انگلیسی و انگلوساکسون ایام هفته را در جدول زیر مقایسه کنید. سایر شباهتها بین نام روزها و سیارات در کشورهای مختلف نیز در جدول زیر قابل مشاهده می باشد. 
 خورشید ماه مریخ عطارد مشتری ونوس زحل
نام روز به انگلیسی sunday monday tuesday wednesday Tuursday friday saturday
نام روز به آنگلوساکسون Sunnan daeg Monan daeg Tiwes daeg Wodens daeg Thurs daeg Frige daeg Satern
نام روز به آلمانی Sonntag Montag Dienstag Mittwoch Donnerstag Freitag Samstag
نام روز به هلندی Zondag Manndaag dinsdag Woensdag donderdag Verijdag zaterdag
نام روز به فرانسوی dimanche lundi mardi mercredi jeudi vendredi samedi
نام روز به لاتین Dies solis dies Lunae Dies martis Dies mercurii Dies jovis Dies veneris Dies saturni
نام روز به هندو Ravi-var som-var Mangal-var Budh-var Verihaspat_var Sukra-var Sani-var
نام روز به هندی اسلامی Etwar Peer or somwar mungul Boodh jumerat juma sunneecher
نام روز به برمه ای Tanag-ganve Tanang-la Ang-gar Budhha-hu Kyasa-pade Sok-kya Cha-na
 ‏Tlios Sin Nergal? Nebo Bel Marduk Belit Ninurta
سیاره ژاپنی Taiyou Tsuki Kasei Suisei Mokusei Kinsei Dousei
نام روز به ژاپنی Nichi Youbi Getsu youbi Ka youbi Sui youbi Moku youbi kin youbi Dou youbi

منبع : سایت رشد

سه شنبه 12/8/1388 - 18:34
دعا و زیارت

به نام خدا -سلام .

برخی از مفسران در رابطه با نام گذاری سوره های قرآنی ، معیارهای زیر را ارائه داده اند :
1 ـ نام سوره گاهی با عنوانی که در آن سوره واقع شده یا با موضوعی که در آن سوره از آن بحث شده ، انتخاب می شود . برای مثال : نام گذاری سوره «نساء » به اعتبار بیان احکام زنان ، سوره «مائده » به لحاظ سخن رفتن از مائده آسمانی ، سوره ی «انعام » به جهت سخن از چهارپایان ، سوره «نحل » به علت تکیه بر زنبور عسل و سوره «نمل » به جهت به میان آمدن نام مورچگان در آن است .در قرآن های قدیمی ، ابتدای سوره می نویسند :سوره تذکر فیها البقره ؛ سوره ای که در آن گاو ذکر می گردد و سوره یذکر فیها آل عمران ؛ سوره ای که در آن از آل عمران سخن به میان می آید .
2 ـ گاهی جمله ای از اول سوره را معرف و نام آن سوره قرار می دهند ، چنان که گفته می شود :سوره «اقرا باسم ربک » ، «انا انزلناه » ، « لم یکن » و نظایر آنها .
3 ـ گاهی با وصفی که سوره دارد ، به معرفی آن می پردازند . برای مثال سوره حمد به مناسبت اینکه در اول قرآن آمده « فاتحه الکتاب » و به مناسبت هفت آیه بودنش «سبع المثانی » نامیده می شود و یاسوره « قل هو الله » به لحاظ اینکه مشتمل بر توحید خالص است «سوره ی اخلاص » نامیده می شود .
4 ـ گاهی تسمیه سوره به لحاظ نوع و حروف مقطعه موجود در آن است مانند : سوره ی ق ، ص ، حم ، عسق و ..
حاصل سخن اینکه این عمل به صورت طبیعی ، شکل گرفته و نمی توان گفت به دستور رسول اکرم (ص) بوده است . به همین دلیل بسیاری از سوره ها ، بیش از یک اسم دارند ؛ مانند بقره، آل عمران ، نحل ، توبه ، غاشیه و ... (1)
اما بر اساس نظریه دیگر ـ که نام گذاری را توفیقی می داند ـ هر سوره ای در قرآن کریم ، همزمان با حیات رسول اکرم (ص) دارای نام و عنوان و یا نام ها و عناوینی است که از طریق وحی معین و مشخص شده بود .
در نظریه ی سومی ، علاوه برمعین بودن اسامی سوره ها در زمان حیات پیامبر (ص)پس از وفات آن حضرت نیز هر سوره ای دارای عناوین و اسامی دیگری از جانب علما گردید . حتی بسیاری از آیات نیز به جهت خصوصیات و مزایا یا به جهت مشتمل شدن شان بر موضوع خاصی دارای عناوین گردیدند . (2)

پی نوشت :

1 ـ ر . ک :الف . قرآن در اسلام ، ص 218 ؛ البرهان فی علوم القرآن ، ج 1 ، ص 339.
2 ـ ر .ک :پژوهشی در تاریخ قرآن کریم ، ص 98 .
منبع:ماهنامه قرآنی ،آموزشی نسیم وحی،شماره 8 /س

منبع : سایت راسخون

سه شنبه 12/8/1388 - 18:0
اخبار

 

به نام خدا -سلام . 
بالاخره بعد از چند سال انتظار شرکت مخابرات سامانه ارسال پیامک از طریق تلفن ثابت را، راه اندازی نمود. با راه اندازی این سرویس در شبکه تلفن ثابت (FIX SMS) امکان ارسال و دریافت پیامک از شبکه ثابت به ثابت، ثابت به سیار و سیار به ثابت فراهم شده است و همان طور که انتظار می رفت این سرویس شباهت زیادی به سیستم ارسال پیامک موبایل دارد و کار با آن نیز بسیار ساده است. اما قبل از هر چیز نیاز به تنظیماتی در دستگاه ارسال پیامک دارید تا بتوانید به راحتی پیامک خود را ارسال نمایید. بنابراین ما در این ترفند سعی کرده ایم روش ارسال پیامک از طریق تلفن ثابت را بهمراه تنظیمات و هزینه های ارسال به طور جامع شرح دهیم تا بتوانید به راحتی از این خدمات استفاده نمایید.

برای این کار:

ابتدا یک گوشی با قابلیت ارسال و دریافت پیامک را تهیه کنید.

سپس، وارد منوی دستگاه شوید.

در قسمت SMS Center در هر دو قسمت Submit و Deliver شماره ۹۷۱۷۰۰۰ را که شماره مرکز SMSC مخابرات می باشد وارد نمایید.

خوب! حالا دستگاه تلفن شما آماده ارسال پیامک می باشد.

برای ارسال پیامک دکمه Write دستگاه را فشار دهید.

پیام خود را توسط دکمه های موجود در دستگاه تایپ نمایید و دکمه OK را فشار دهید.

شماره تلفن مفصد یا گیرنده (ترفندسیتی) را وارد نموده و دکمه OK را فشار دهید.

پس از ارسال پیام، پیغام موفق (Successful) روی گوشی تلفنم نمایش داده می شود.

پس از چند ثانیه در صورت دریافت پیام توسط گیرنده، گوشی شما با پخش یک آلارم و اعلام روی صفحه نمایش، تحویل موفق پیام (Delivery) را به شما اعلام می کند.

هزینه ارسال پیامک با تلفن ثابت

تلفن ثابت به تلفن ثابت (شهری) : یک پالس

تلفن ثابت به تلفن ثابت (بین شهری) : دو پالس

تلفن ثابت به تلفن همراه (شهری و بین شهری) : دو پالس

تلفن همراه به تلفن ثابت (شهری و بین شهری) : دو پالس

تلفن ثابت به سایر کشورها : پنج پالس

لازم به ذکر است هزینه هر پالس در حال حاضر ۴/۴۷ ریال (۴/۵ تومان) می باشد.

نکات ضروری:

۱- این قابلیت تنها از طریق گوشی هایی امکان پذیر است که قابلیت ارسال SMS را دارا هستند.

۲- استفاده از این سرویس بدون نیاز به ثبت نام و پرداخت هزینه اولیه می باشد و کاملا رایگان می باشد.

۳- این ترفند برای اولین بار از ترفند سیتی اریه می شود.

۴- این سرویس فعلا در تهران و در آینده نزدیک، در کل کشور قابل استفاده می باشد.

۴- در آینده نزدیک می توانید با مراجعه وب سایت مخابرات، به این سیستم وصل شده و SMS های خود را از طریق اینترنت ارسال و یا دریافت کنند. البته به محض فعال شدن این قابلیت ترفند سیتی روش کار با آن را اعلام می کند

منبع: 

سه شنبه 12/8/1388 - 15:47
کامپیوتر و اینترنت

به نام خدا -سلام . 

 عنوان : راه اندازی شبکه ی بی سیم ( وایر لس ) -5

 ▪ شبکه های بی سیم Indoor :
نیاز سازمان ها و شرکت ها برای داشتن شبکه ای مطمئن و وجود محدودیت در کابل کشی ، متخصصین را تشویق به پیدا کردن جایگزین برای شبکه کامپیوتری کرده است. شبکه های Indoor به شبکه هایی اتلاق می شود که در داخل ساختمان ایجاد شده باشد. این شبکه ها بر دو گونه طراحی می شوند. شبکه های Ad hoc و شبکه های Infra Structure. در شبکه های Ad hoc دستگاه متمرکز کننده مرکزی وجود ندارد و کامپیوترهای دارای کارت شبکه بی سیم هستند. استراتژی Ad hoc برای شبکه های کوچک با تعداد ایستگاه کاری محدود قابل استفاده است. روش و استراتژی دوم جهت پیاده سازی استاندارد شبکه بی سیم ، شبکه Infra Structure می باشد. در این روش یک یا چند دستگاه متمرکز کننده به نام Access Point مسؤولیت برقراری ارتباط را برعهده دارد.
▪ شبکه های بی سیم Outdoor :
برقراری ارتباط بی سیم در خارج ساختمان به شبکه بی سیم Outdoor شهرت دارد. در این روش داشتن دید مستقیم یا Line Of Sight ، ارتفاء دو نقطه و فاصله، معیارهایی برای انتخاب نوع Access Point و آنتن هستند.
▪ انواع ارتباط :
شبکه بی سیم Outdoor با سه توپولوژی Point To Point ، Point To Multipoint و Mesh قابل پیاده سازی می باشد.
▪ Point To point :
در این روش ارتباط دو نقطه مدنظر می باشد. در هر یک از قسمت ها آنتن و AccessPoint نصب شده و ارتباط این دو قسمت برقرار می شود.
▪ Point To Multi Point :
در این روش یک نقطه به عنوان مرکز شبکه درنظر گرفته می شود و سایر نقاط به این نقطه در ارتباط هستند.
▪ Mesh :
ارتباط بی سیم چندین نقطه بصورت های مختلف را توپولوژی Mesh می گویند. در این روش ممکن است چندین نقطه مرکزی وجود داشته باشد که با یکدیگر در ارتباط هستند.
ارتباط بی سیم بین دو نقطه به عوامل زیر بستگی دارد :
۱) توان خروجی Access Point ( ارسال اطلاعات)
۲) میزان حساسیت Access Point(دریافت اطلاعات)
۳) توان آنتن
۱) توان خروجی Access Point :
یکی از مشخصه های طراحی سیستم های ارتباطی بی سیم توان خروجی Access Point می باشد. هرچقدر این توان بیشتر باشد قدرت سیگنال های توایدی و برد آن افزایش می یابد.
۲) میزان حساسیت Access Point :
از مشخصه های تعیین کننده در کیفیت دریافت امواج تولید شده توسط Access Point نقطه مقابل میزان حساسیت Access Point می باشد. هرچقدر این حساسیت افزایش یابد احتمال عدم دریافت سیگنال کمتر می باشد و آن تضمین کننده ارتباط مطمئن و مؤثر خواهد بود.
۳) توان آنتن :
در مورد هر آنتن توان خروجی آنتن و زاویه پوشش یا انتشار مشخصه های حائز اهمیت می باشند در این راستا آنتن های مختلفی با مشخصه های مختلف توان و زاویه انتشار بوجود آمده است که آنتن های Omni ، Sectoral ، Parabolic ، Panel ، Solied و . . . . مثال هایی از آن هستند.;)

منبع :patoghu

دوشنبه 11/8/1388 - 22:11
کامپیوتر و اینترنت

به ناتم خدا -سلام . 

 عنوان :راه اندازی شبکه ی بی سیم ( وایر لس ) - 4

 ● شبکه های کامپیوتری بی سیم
با گسترش شهرها و بوجود آمدن فاصله های جغرافیایی بین مراکز سازمان ها و شرکت ها و عدم رشد امکانات مخابراتی با رشد نیاز ارتباطی داخل کشور ، یافتن راه حل و جایگزین مناسب جهت پیاده سازی این ارتباط شدیدا احساس می شود که در این زمینه سیستم های مبتنی بر تکنولوژی بی سیم انتخاب مناسبی می باشد.
▪ PAN یا Personal Arean Network :
سیستم های بی سیم که دارای برد و قدرت انتقال پایین هستند را شامل می شود که این ارتباط غالبا بین افراد برقرار می شود. نمونه این تکنولوژی در سیستم ها Infrared برای ارتباط نقطه به نقطه دو شخص و یا Bluethooth برای ارتباط یک نقطه به چند نقطه جهت ارتباط یک شخص به چند شخص می باشد. استاندارد مورد استفاده در این محدوده کاربرد IEEE ۸۰۲.۱۵ می باشد.
▪ LAN یا Local Area Netwok :
در این دسته بندی سیستم های بی سیم از استاندارد IEEE ۸۰۲.۱۱ استفاده می کنند. این محدوده کاربری معادل محدوده شبکه های LAN باسیم بوده که برپایه تکنولوی بی سیم ایجاد شده است.
▪ MAN یا Metropolitan Area Netwok :
سیستم های بی سیم از استاندارد IEEE ۸۰۲.۱۶ استفاده می کنند. محدوده پوشش فراتر از محدوده LAN بوده و قالبا چندین LAN را شامل می شود. سیستم های WIMAX اولیه مبتنی بر این استاندارد هستند.
▪ WAN یا Wide Area Netwok :
سیستم های بی سیم مبتنی بر استاندارد IEEE ۸۰۲.۱۶e هستند که به IEEE ۸۰۲.۲۰ نیز شهرت یافته اند. سیستم های WIMAX در ابعاد کلان و بدون محدودیت حرکتی در این محدوده کار می کنند.
پروتکل های رایج در شبکه های بی سیم و مشخصات آن ها به صورت زیر هستند :
ـ ۸۰۲.۱۱
ـ ۱Mbps , ۲.۴ GHZ
ـ ۸۰۲.۱۱ a
ـ ۵.۸ GHZ Frequence
ـ ۵۴ Mbps
ـ ۸۰۲.۱۱b
ـ ۲.۴ GHZ Frequence
ـ ۱۱ Mbps
ـ ۸۰۲.۱۱g
ـ ۲.۴ MHZ Frequence
ـ ۵۴ Mbps
ـ ۸۰۲.۱۱a+g
ـ ۲.۴ & ۵.۸ GHZ Frequence
ـ ۵۴ Mbps
▪ قوانین ومحدودیت ها :
به منظور در دسترس قرار گرفتن امکانات شبکه های بی سیم برای عموم مردم و همچنین عدم تداخل امواج شرایط محدود کننده ای برای افراد توسط کمیته FCC تعیین شد که مهمترین آن ها این است که تجهیزات شبکه های بی سیم در باند فرکانسی ۲.۴ Ghz مجاز به داشتن حداکثر ۱۰mw توان خروجی با زاویه پوشش آنتن ۹ درجه هستند که توان خروجی برای باند فرکانسی ۵.۸ Ghz تا ۲۰۰ mw مجاز اعلام شده است.
▪ Wifi و Wimax :
دسترسی به اینترنت روی شبکه های بی سیم مبحث جدیدی به نام Wifi را مطرح کرده است که توسط آن مراکر فرهنگی ، پارک ها ، کتابخانه ها و ... تحت پوشش wifi و درنتیجه اینترنت قرارگرفته اند. مثال بارز این امکان در محل دائمی نمایشگاه های تهران می باشد و بازدید کنندگان قادر به دسترسی به اینترنت توسط کامپیوترهای قابل حمل خود هستند. در راستای تسهیل ارتباط و پوشش و سرعت بیشتر دسترسی تکنولوژی جدیدی در حال شکل گیری است که به نام Wimax شناخته می شود. این تکنولوژی از استاندارد IEEE ۸۰۲.۱۶e بهره می برد.
▪ روش های ارتباطی بی سیم :
تجهیزات و شبکه های کامپیوتری بی سیم بر دو قسم Indoor یا درون سازمانی و Outdoor یا برون سازمانی تولید شده و مورد استفاده قرار می گیرند.

ادامه دارد ...

دوشنبه 11/8/1388 - 22:8
کامپیوتر و اینترنت

به نام خدا -سلام . 

 عنوان : راه اندازی شبکه ی بی سیم ( وایر لس ) - 3

 به این ترتیب، مرورگر اینترنت، صفحه ی پیکربندی مسیریاب تان را به نمایش در خواهد آورد. بیشتر تنظیمات کارخانه ای به راحتی جواب می دهند، منتها سه چیز را خودتان باید تنظیم کنید:
۱) اسم شبکه ی بی سیم تان، موسوم به SSTD. این اسم، معرّف شبکه ی شماست. شما می بایست یک اسم خاص منحصربه فرد که کسی از همسایگان تان به کارنبرده باشد، انتخاب کنید.
۲) تعیین کردن یک گذرنامه برای محافظت از شبکه ی بی سیم تان. در مورد بیشتر مسیریاب ها، می بایست یک جمله ی قصار تعیین کنید تا مسیریاب تان برای تولید کلیدهای متعدد از آن استفاده کند. یادتان نرود که جمله ی قصارتان باید حتماً منحصر به فرد و دراز باشد. (احتیاجی نیست آن را از بَر کنید).
۳) تعیین یک اسم رمز سرپرستی، تا کل شبکه ی بی سیم تان را زیر نظر بگیرید. درست مثل هر اسم رمزی، این اسم رمز نیز نباید کلمه ای باشد که هرکس بتواند در فرهنگ لغات پیدایش کند. یک اسم رمزِ مطمئن، ترکیبی از حروف، اعداد و علایم است. باید مطمئن شوید که می توانید این اسم رمز را به خاطر بیاورید، زیرا درصورتی که مجبور باشید یکی از تنظیمات مسیریاب تان را تغییر دهید، به آن احتیاج پیدا می کنید.
مراحل دقیقی که باید برای پیکر بندی این تنظیمات طی کنید، بسته به نوع مسیریاب تان فرق می کنند. بعد از تنظیم هر پیکر بندی، باید حتماً Save Settings، Apply،و OK را برای ضبط کردن تنظیمات تان کلیک کنید.
اکنون، می بایست کابل شبکه را از کامپیوترتان قطع کنید.
▪ کامپیوتر های خود را وصل کنید
اگر کامپیوتر تان، شبکه ی بی سیمِ سَرخود ندارد، کارت شبکه تان را در درگاه یو اس بی فرو کنید، و آنتن را در بالای سر کامپیوترتان قرار دهید (درصورتی که کامپیوتر رومیزی داشته باشید)، و یا کارت شبکه را در یکی از چاک های خالی پی سی کارت فرو کنید (درصورتی که کامپیوتر کتابی داشته باشید). خودِ ویندوز ایکس پی، کارتِ جدید را تشخیص داده، و ممکن است از شما بخواهد که سی دی مربوط به کارت شبکه را در اختیارش بگذارید.
دستورالعمل های داده شده از طریق نمایشگر، شما را درطولِ مرحله ی پیکربندی راهنمایی خواهند کرد.
توجه! توجه! مراتبِ زیر درصورتی صدق می کنند که سرویس پک۲ی ویندوز ایکس پی داشته باشید. اگر ویندوز ایکس پی شما هنوز سرویس پک۲ را زیارت نکرده است، باید در اسرع وقت آن را تهیه نموده و نصب کنید.
اینک، ویندوز ایکس پی باید شکلکی را در سینی سیستم به نمایش بگذارد مبنی بر این که یک شبکه ی بی سیم پیدا کرده است.
این مراحل را دنبال کنید تا کامپیوترتان به شبکه ی بی سیم مذکور وصل شود.
۱) در سینی سیستم- منطقه ی واقع در گوشه ی سمت راست پایین نمایشگر- روی شکلکٍ شبکه ی بی سیم کلیک راست بزنید، وسپس از منوی متعاقبِ آن، گزینه ی
View Available Wireless Networks را انتخاب کنید. درصورت برخورد با هر مشکلی، به دفتر چه ی راهنمای کارت شبکه ی خود رجوع کنید. از این که به فروشنده تان زنگ بزنید و از آن ها سؤال کنید، هیچ وقت تردید به خود راه ندهید.
۲) به این ترتیب، پنجره ی «اتصال شبکه ی بی سیم» باید باز شود و شبکه ی بی سیم خود را با همان اسمی که قبلاً انتخاب کرده بودید- در بین شبکه های موجود ببینید. اما اگر به هر دلیلی موفق به دیدنِ شبکه ی خود نشدید، در صدر ستون سمت چپ، روی Refresh Network List کلیک کنید. اکنون روی شبکه تان کلیک کرده، و سپس در سینی سیستم (گوشه ی تحتانی راست)، روی Connect کلیک کنید.
۳) در این وقت ویندوز ایکس پی از شما می خواهد که کلید زیر را وارد کنید. کلید رمزگذار همان کلیدی ست که پیش از این در هردو حوزه ی Network Key و Confirm Network Key وارد کرده بودید. پس از آن روی Connect کلیک کنید.
۴) ویندوز ایکس پی مراحل پیشرفت کارش را در حین اتصال به شبکه ی شما نشان می دهد. بعد از متصل شدن تان، می توانید پنجره ی اتصال شبکه ی بی سیم را ببینید. کارتان در این لحظه به اتمام رسید! مبارک است!
توجه! توجه! اگر پنجره ی اتصال شبکه ی بی سیم هم چنان در حال زورزدن برای پیدا کردنِ آدرس شبکه باشد، ممکن است در واردکردنِ شاه کلیدٍ رمزگذاری اشتباه کرده باشید
امید وارم مفید باشه

ادامه دارد ...

دوشنبه 11/8/1388 - 22:6
کامپیوتر و اینترنت

به نام خدا -سلام .  

 عنوان : اه اندازی شبکه ی بی سیم ( وایر لس ) - 2

 توجه! توجه! تصاویری که در زیر می بینید، ممکن است با درگاه های موجود روی مسیریاب شما فرق داشته باشند. بنابراین بهتر است مستنداتی را که همراه تجهیزات تان بوده است مطالعه کنید تا بیشتر در جریان جزییات قرار بگیرید.
ـ اگر در حال حاضر کامپیوترتان مستقیماً به مودم وصل است، کابل شبکه را از پشتٍ کامپیوتر بیرون آورده و آن را به درگاهی در پشت مسیریاب که برچسب Internet، WAN، و یا LAN خورده است، فروکنید.
ـ اگر در حال حاضر کامپیوتری ندارید که به اینترنت متصل باشد، یکی از دو سر کابل شبکه را (که جزو ضمایمِ مسیریاب تان بوده است)
به مودم خود وصل کرده، و سر دیگر ان را به درگاهی در پشت مسیریاب بی سیم تان که برچسبٍ Internet، WAN ، و یا LAN، خورده است، فروکنید.
ـ اگر در حال حاضر، کامپیوترتان را به یک مسیریاب وصل کرده اید، کابل شبکه ای را که در یکی از درگاه های واقع در پشت مسیریابِ فعلی تان فرورفته است، بیرون کشیده، و این سرِ کابل را به درگاهی در پشت مسیریاب بی سیم تان که برچسب Internet،WAN،LAN خورده است، فروکنید. سپس، هر کابل شبکه ی دیگری که می بینید، بیرون آورده و آن ها را به درگاه های موجود در پشت مسیریابِ بی سیم تان فرو نمایید. شما دیگر به مسیریاب فعلی تان احتیاج ندارید، زیرا مسیریاب بی سیم جدیدتان، جای آن را گرفته است. نگرانِ دل آزار شدنِ کهنه ها هم نباشید!
سپس، مودم کابلی یا دیجیتالی خود را وصل کرده و آن را روشن کنید. چند لحظه به آن فرصت بدهید تا به اینترنت متصل شود، و پس از آن، مسیریابِ بی سیم تان را وصل نموده وروشن کنید. بعد از یک دقیقه، چراغ Internet، WAN، LAN روی مسیریاب بی سیم تان باید روشن شود، به این معنی که با موفقیت به مودم تان وصل شده است.
▪ مسیریاب بی سیم تان را پیکربندی کنید
با استفاده از کابل شبکه ای که جزو ضمایم مسیریابِ بی سیم تان بوده است، می بایست گاه به گاه کامپیوترتان را به یکی از درگاه های آزاد شبکه در پشتِ مسیریاب بی سیم تان متصل کنید (هر درگاهی که برچسب Internet،WAN ،و یا LAN نداشته باشد). اگر لازم است، کامپیوترتان را روشن کنید. در این حالت، کامپیوتر شما باید به طور خودکار به مسیریاب تان وصل شود.
سپس، مرورگر اینترنت تان را بازکرده و آدرس مربوط به پیکربندی مسیریاب را وارد کنید.
در این جا ممکن است از شما یک اسم رمز خواسته شود. آدرس و اسم رمزی که به کار خواهید برد، بسته به نوع مسیریاب شما فرق خواهد کرد، بنابراین باید به دستورالعمل های داده شده در دفتر چه ی مسیریاب تان رجوع کنید.
برای آن که بهتر متوجه منظورمان شوید، آدرس ها، شناسه ی کاربری و اسم رمز چند مسیریابِ موجود در بازار را در زیر می بینید:
ـ اسم رمز
ـ شناسه ی کاربری
ـ آدرس
ـ مسیریاب
ـ admin
ـ Admin
ـ http://۱۹۲.۱۶۸.۱.۱
ـ ۳Com
ـ Admin
ـ Admin
ـ http://۱۹۲.۱۶۸.۰.۱
ـ D-Link
ـ admin
ـ Admin
ـ http://۱۹۲.۱۶۸.۱.۱
ـ Linksys
ـ password
ـ admin
ـ http://۱۹۲.۱۶۸.۰.۱
ـ NetGear

ادامه دارد ...

دوشنبه 11/8/1388 - 22:4
کامپیوتر و اینترنت

به نام خدا -سلام .  

عناوان : راه اندازی شبکه ی بی سیم ( وایر لس ) -1

 شما می توانید برای به اشتراک گذاشتن اتصال اینترنت، فایل ها، چاپگرها و امثالهم از یک شبکه ی بی سیم استفاده کنید.
اگر بخواهیدتمام اعضای خانواده تان از یک اتصال اینترنت، و یا از تنها چاپگری که در منزل دارید، و یا از فایل هایی که روی کامپیوتر شخصی خود دارید، مشترکاً استفاده کنند، می توانید یک شبکه ی بی سیم احداث کنید. به این ترتیب می توانید حتا هنگامی که پای حوض منزل تان نشسته اید، به سیر و سیاحت در اینترنت مشغول شوید. به علاوه نصب چنین شبکه ای از آن چه که فکر می کنید، خیلی ساده تر است.
برای عُلَم کردن هر شبکه ی بی سیم، چهار مرحله وجود دارد:
۱) تجهیزات بی سیم خود را انتخاب کنید.
۲) مسیریابِ بی سیم خود را متصل کنید.
۳) مسیریاب بی سیم خود را پیکربندی کنید.
۴) کامپیوترهای تان را به هم متصل کنید.
هر چند سرویس پک۲ی ویندوز ایکس پی برای احداث این شبکه ی بی سیم ضرورت ندارد، اما باعثٍ سهولت کار می شود. در عین حال، سرویس پک۲ ازشما در برابر هکرها، کرم ها، و سایر تهدیدات اینترنتی نیز محافظت می کند. پس چه بهتر که قبل از بالازدنِ آستین تان، سرویس پک۲ را نصب کنید.(در مورد نصب سرویس پک۲ی ویندوز ایکس پی می توانید به شماره ی ۹۱ مجله ی کامپیوتر مراجعه کنید. و یا سی دی ویندوز ایکس پی را که سرویس پک۲ نیز با آن عجین شده است، تهیه کنید!)
تجهیزات بی سیم خود را انتخاب کنید
۱) اولین قدم آن است که مطمئن شوید تجهیزات مورد لزوم را در اختیار دارید. در حینِ دیدزدن مغازه ها، ممکن است متوجه شوید که تجهیزات بی سیم از سه استاندارد مختلف تبعیت می کنند: یعنی استانداردهای ۸۰۲.lla، ۸۰۲.llb، و ۸۰۲.llg. توصیه ی ما به شما این است که طرفِ استاندارد ۸۰۲.llg را بگیرید، چرا که اولاً یک سرو گردن از دوتای دیگر بالاتر است و ثانیاً با هر دستگاه دیگری تقریباً سازگار است.
به این ترتیب، فهرست خریدتان باید شامل این سه قلم باشد:
الف) اتصال اینترنت پهن باند
ب) مسیریاب بی سیم
ج) یک کارت شبکه ی بی سیم (یا کامپیوتری که شبکه ی بی سیمِ سَرخود داشته باشد)
▪ مسیریاب بی سیم
وظیفه ی مسیریاب بی سیم آن است که سیگنال های وارده از اتصال اینترنت تان را به یک سیگنال پهن باندٍ بی سیم تبدیل کند، درست شبیه ایستگاه اصلی یک تلفن بی سیم .
حتماً باید حواس خود را جمع کنید که یک مسیریابِ بی سیم بخرید، نه یک نقطه گاه بی سیم.
▪ کارت شبکه ی بی سیم
کارت های شبکه ی بی سیم، کامپیوتر شما را به مسیریابِ بی سیم تان متصل می کنند. اگر یکی از این کامپیوترهای کتابی جدید داشته باشید، به احتمال زیاد امکانات بی سیم از قبل روی آن سوار کرده اند. بنابراین دیگر لزومی ندارد که کارت شبکه ی بی سیم تهیه کنید. اما اگر لازم دارید که برای یک کامپیوتر رومیزی، یک کارت شبکه ی بی سیم خریداری کنید، یک کارت شبکه ی بی سیم مبتنی بر یو اس بی بخرید. اگر کامپیونر کتابی دارید، یک کارت شبکه ی مبتنی بر کارت های معمول کامپیوتری خریداری نمایید.
در هرحال، به ازای هر کامپیوتر موجود در شبکه تان، باید یک کارت شبکه نیز داشته باشید.
توجه! توجه! برای آن که جفت وجور کردنِ شبکه تان به سادگی انجام شود، کارت شبکه ای بخرید که سازنده اش همان سازنده ی مسیریابِ بی سیم تان باشد. برای مثال، اگر دیدید قیمت مسیریاب فلان شرکت، مناسب است، کارت شبکه را نیز از همان شرکت بخریدتا مطمئن باشید که زبان هم را می فهمند!
برای آن که خرید کردن تان از این هم راحت تر شود، می توانید یک کیتِ کامل- که شامل کلیه ی اقلام مورد نیاز برای نصب یک شبکه ی بی سیم خانگی هستند- بخرید.
اگر یک کامپیوتر رومیزی دارید، مطمئن شوید که یکی از درگاه های یو اس بی آن خالی است تا بتوانید کارت شبکه ی بی سیم را در آن فرو کنید. اما اگر درگاه های آزاد یو اس بی در کامپیوترتان پیدا نمی شود، باید یک هاب بخرید تا درگاه های اضافی در اختیارتان بگذارد.
▪ مسیریابِ بی سیم خود را متصل کنید.
اول از همه، مودم کابلی یا دیجیتالی خود را پیدا کرده و آن را بیرون بکشید تا خاموش شود. سپس، مسیریابِ بی سیم خودرا به مودم تان متصل نمایید. مودم شما باید مستقیماً به اینترنت وصل باشد. بعداً، وقتی همه را به هم وصل کردید، کامپیوترتان بدون سیم به مسیریاب تان متصل خواهد شد، و مسیریاب نیز به نوبه ی خود، سیگنال ها را از طریق مودم تان به اینترنت ارسال خواهد کرد.
و اکنون، مسیریاب تان را به مودم وصل کنید.

ادامه دارد .... 

دوشنبه 11/8/1388 - 22:2
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته