• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 4142
تعداد نظرات : 10
زمان آخرین مطلب : 1242روز قبل
تاریخ

 

تغییر قبله از بیت المقدس به مسجدالحرام در ركوع ركعت دوم نماز ظهر روز سه‏ شنبه نیمه‏‌ی شعبان روی داد. این واقعه سیزده روز پس از واجب شدن روزه‏ی ماه رمضان بود. ابن هشام مؤلف سیرةالنبی معتقد است كه تغییر قبله در نیمه‏‎ی ماه رجب، هفده ماه پس از ورود پیامبر به مدینه اتفاق افتاده است.

چهارشنبه 23/3/1397 - 12:27
تاریخ

 

عملیات بیت‌المقدس 7 با رمز عملیاتی یا اباعبدالله الحسین در منطقه عمومی شلمچه آغاز شد. عملیات مزبورهنگامی آغاز گردید كه نیروهای دشمن بعثی بارها شهرهای بی دفاع میهن اسلامی را آماج موشك‌ها و بمب‌های شیمیایی خود قرارداده بودند و با تجمع نیروهایش در ناحیه شلمچه قصد تجاوز و محله‌ای جدید را داشتند. پس از صدور فرمان حمله، رزمندگان اسلام نیروهای دشمن را غافلگیر كردند و در نخستین مرحله از عملیات بیت‌المقدس با انهدام وسیع نیروهای بعثی عراق و تجهیزات جنگی آنان همراه بود. طی این دو مرحله چهار لشكرارتش بعثی عراق منهدم شد .

چهارشنبه 23/3/1397 - 12:25
تاریخ

 

حاجیه خانم سیده ‏نصرت‏ بیگم ‏امین معروف به بانوی مجتهده اصفهانی درسال 1265 هجری‏ شمسی در اصفهان متولد شد و از در 4 سالگی برای آموزش قرآن و فراگیری خواندن و نوشتن راهی مكتب گردید. در سن 15 سالگی با پسر عموی خود ازدواج كرد و از 8 فرزند، 7 تن آنها به مرگ زودرس درگذشتند و فقط یك پسر برای او باقی ماند. بانو امین در 20 سالگی به تحصیل زبان عربی و علوم دینی (فقه و اصول) پرداخت و همزمان به فراگیری حكمت و فلسفه مبادرت ورزید تا اینكه در سن 40 سالگی مرتبت و تسلط علمی ایشان مورد تأیید علما و مراجع تقلید وقت قرار گرفت و به دریافت درجه اجتهاد و روایت نائل شد. بانو امین از 40 سالگی تا پایان عمر پربركت خود به مدت بیش از 55 سال به تألیف كتب، تدریس، پاسخگویی به پرسش‌‏های دینی مردم و ارشاد مشغول بود. از این بانوی مجتهده آثار متعددی بر جای مانده كه تفسیر قرآن كریم در پانزده جلد، اربعین الهاشمیه (عربی)، جامع الشتات (عربی)، معاد یا آخرین سیر بشر، مخزن‌‏العرفان، روش خوشبختی و توصیه به خواهران ایمانی و سیر و سلوك در روش اولیاء از آن جمله‌‏اند. سیده نصرت امین در سال 1344 با سرمایه خود مكتبی به نام فاطمه(س) و نیز دبیرستانی دخترانه تأسیس كرد و در آن به پرورش تعداد زیادی از دختران مسلمان با روش دینی همت گماشت. این حكیم الهی كه نسبت ایشان با سی واسطه به امیرالمؤمنین(ع) می‏رسد، پس از یك عمر خدمت خالصانه در 23 خرداد 1362 شمسی برابر با آخر شعبان 1403 قمری در 97 سالگی در اصفهان بدرود حیات گفت و در همان شهر به خاك سپرده شد.

چهارشنبه 23/3/1397 - 12:21
تاریخ

 

حضرت امام خمینی(ره) به منظور ایجاد تحول در دانشگاه‏‎های ایران طی پیامی، فرمان تشكیل ستاد انقلاب فرهنگی را صادر كردند. ایشان در بخشی از پیام خود از اعضای این ستاد خواستند تا برای برنامه‏ریزی رشته‏‎های مختلف و خط مشی آینده دانشگاه‎‏ها، بر اساس فرهنگ و ارزش‏‎های اسلامی اقدام كنند. هدف اصلی از تشكیل ستاد انقلاب فرهنگی، بازسازی و دگرگون ساختن نظام آموزش عالی كشور و زدودن مظاهر فرهنگ غرب از چهره دانشگاه‎‏های ایران بود. اعضای این ستاد به دستور حضرت امام، از بین كارشناسان و استادان مسلمان در تخصص‏‎‏های مختلف برگزیده شدند. حیطه كار این ستاد كه به شورای عالی انقلاب فرهنگی تغییر نام یافته است به تدریج گسترش یافت و ساماندهی امور فرهنگی جامعه را در زمینه‏‌های مختلف بر اساس فرهنگ غنی اسلام بر عهده دارد.

چهارشنبه 23/3/1397 - 12:20
تاریخ

بابك بیات پس از یك دوره بیماری به علت نارسایی كبدی در بیمارستان ایرانمهرتهران درگذشت. «بابك بیات»در سال 1325 در شهر تهران به دنیا آمد.از سن 19 سالگى در اپراى تهران مشغول به فعالیت شد. از آخرین فعالیت‌های بابك بیات در این سال‌ها ساخت موسیقی سریال ولایت عشق و قطعه كرال و اركسترال "سرزمین خورشید " بود، كه در سال 1376 توسط اركستر سمفونیك تهران و به رهبرى "فریدون ناصرى" اجرا شد. بابك بیات در كنار ساخت موسیقى حدود هشت سال است كه در دانشگاه‌هاى تهران مشغول به كار بود و موسیقى فیلم تدریس مى‌كرد.

 

چهارشنبه 23/3/1397 - 12:19
تاریخ

• مجلس شورای ملی لایحه اختیارات مورگان شوستر امریکائی را به تصویب رسانید و عنوان وی خزانه دار کل ایران شد. (1290 ش)

 

قانون اختیارات شوستر معروف به قانون 23 جوزا می باشد. خزانه دار امریکائی سالیانه دو هزار لیره حقوق با خرج سفرهای داخلی و خارجی اخذ خواهد نمود.

چهارشنبه 23/3/1397 - 12:19
تاریخ

 

شیخ زین العابدین بن مسلم بارفروشی مازندرانی، عالمی ربانی، فقیه صمدانی و از بزرگان علمای امامیه اوایل قرن چهاردهم هجری است. ایشان پس از مهاجرت به نجف اشرف از محضر شیخ حسن از شاگردان صاحب جواهر و سید العلمای مازندرانی بهره‏‎های وافر برد. وی به حسن تقریر و بیان بین هم دوره‏ای‏‎های خود ممتاز بود و از لحاظ علمی، استادی كامل به شمار می‏‎رفت. شیخ زین العابدین همچنین مرجع تقلید جمع زیادی از شیعیان هند و عراق و ایران نیز بوده است. از فرزندان وی شیخ علی (صاحب فهرست جواهر) و حاج شیخ محمد حسین مجتهد معروفند. این عالم ربانی در 16 ذی‏القعده سال 1309 قمری وفات یافت. ذخیرةالمعاد (به فارسی كه به سؤال و جواب معروف است و بارها چاپ و جمعی از بزرگان حواشی بسیاری برآن نوشته‏‎اند) زینةالعباد، مناسك الحج و غیر آن از جمله آثار ایشان است.

چهارشنبه 23/3/1397 - 12:17
اخبار

چهارشنبه 23/3/1397 - 12:11
اخبار

چهارشنبه 23/3/1397 - 12:7
اخبار

چهارشنبه 23/3/1397 - 12:6
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته