• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 272
تعداد نظرات : 805
زمان آخرین مطلب : 5071روز قبل
سياست
فارس:
«احمد الخائف» روزنامه نگار و نویسنده عراقی در گفتگو با پایگاه اطلاع رسانی هابیلیان (خانواده شهدای ترور) با بیان این مطلب افزود: تمام مردم عراق از رابطه همكاری و دوستی میان منافقین و صدام آگاهی داشتند و این همكاری با توجه به ظرفیتهای طرفین تعریف شده بود.

وی ضمن اشاره به خدمات متقابل صدام و منافقین به یكدیگر تصریح كرد: برای هماهنگی بیشتر میان صدام و منافقین، صدام برنامه‌های توجیهی منظمی را در قالب دیدار با رجوی به وی دیكته می‌كرد و مسعود رجوی نیز تلاش می‌كرد تا مو به مو آنها را به اجرا درآورد.

وی ادامه داد: بخشی از تشكر عملی صدام از منافقین، بخشیدن تعداد زیادی آپارتمان لوكس در بغداد به رجوی بود، ضمن اینكه صدام بودجه سالیانه كلانی به منافقین می‌داد و از برنامه نفت در برابر غذا نیز آنها را بی‌بهره نمی‌گذاشت.

این روزنامه نگار عراقی با بیان اینكه رجوی برای ملاقات و خط گیری از صدام باید سلسله مراتبی را رعایت می‌كرد خاطرنشان ساخت: صدام در مرحله‌ای بالاتر از این سلسله مراتب قرار داشت و قبل از او پسر بزرگ صدام بنام قصی مسئول پرونده منافقین بود و همكاری و دوستی صمیمانه ای میان او و رجوی برقرار بود.

احمد الخلف اظهار داشت: زنان موجود در پایگاه‌های منافقین بارها و به طرق مختلف مجبور بودند دستورات رجوی را اطاعت كنند.

وی در توضیح بیشتر این مساله گفت: بعد از شكست مفتضحانه منافقین در عملیات مرصاد و كشته شدن تعداد زیادی از مردان نظامی رجوی، او زنان بازمانده را مجبور می‌كرد تا به عقد دیگر مردان گروهش درآیند.

وی در ادامه افزود: زن در این گروه تروریستی ابزار دست رجوی برای نشان دادن بندگی و اطاعت از صدام نیز بوده است و منافقین در سوء استفاده از زنان كارنامه تاریكی برای خود ایجاد كرده‌اند.

احمد الخلف در پایان ضمن اشاره به گزارش چند ماه پیش روزنامه سوئدی " سونسكا داگ بلادت " مبنی بر سوء استفاده از زنان اردوگاه اشرف گفت: امیدوارم زمینه‌ای فراهم شود تا مردان و زنانی كه در این اردوگاه اسیر امیال پلید رجوی هستند آزاد شوند و این قطعه از خاك كشور عراق نیز به مردم این كشور بازگردد.
سه شنبه 22/5/1387 - 14:56
خواستگاری و نامزدی

بعضی فکر می کنند این منصفانه نیست که خدا کنار گل سرخ خار گذاشته است. بعضی دیگر خدا را ستایش می کنند که کنار خارها گل سرخ گذاشته.
سه شنبه 22/5/1387 - 10:13
سياست
ادعای زلمای خلیل‌زاد،‌ سفیر آمریكا، مبنی بر این‌كه روسیه با نیروی نظامی به دنبال تغییر رژیم در گرجستان است، با پاسخ دندان‌شكن «ویتالی چوركین»، نماینده روسیه روبه‌رو شد كه گفت: بحث تغییر رژیم شیوه آمریكایی‌هاست.

به گزارش خبرنگار «تابناك»، اظهارات نماینده در حالی مطرح می‌شود كه آمریكا در یك دهه اخیر با حمله نظامی به كشورهای صربستان، سومالی، افغانستان و عراق رژیم حاكم بر این كشورها را تغییر داده است؛ هرچند در بسیاری از كشورها نظیر گرجستان، اوكراین و قرقیزستان با انقلاب‌های رنگی نسبت به تغییر رژیم اقدام نمود.

این مجادلات در حالی مطرح می‌شود كه جنگنده بمب‌افكن‌های روسیه شب گذشته حومه تفلیس، پایتخت گرجستان را هدف حملات خود قرار داده و نیروی زمینی روسیه نیز پس از فتح كامل اوستیا، در تدارك حمله گسترده به بخش‌های دیگر گرجستان هستند. این در حالی است كه مقامات اوستیا، امروز خروج كامل نیروهای نظامی گرجستان از این منطقه را اعلام كردند.

اما از نیویورك خبر می‌رسد، چهار بار تلاش آمریكا برای صدور قطعنامه برای آتش‌بس در این منطقه با مخالفت روسیه ناكام مانده و آمریكا به رغم اعلام همبستگی با گرجستان، از هرگونه اقدام مؤثری باز مانده است.

شب گذشته با اعلام خبر رد آتش‌بس در اوستیا توسط مسکو، سفیر آمریکا در سازمان ملل متحد اعلام کرد: روسیه خواستار تغییر رژیم در تفلیس است.

گزارش منابع آمریكایی حاکی از آن است که «سرگئی لاوروف»، وزیر خارجه روسیه، به «کاندولیزا رایس»، همتای آمریکایی‌اش گفته است که رئیس‌جمهور گرجستان باید از کار برکنار شود.
خلیل‌زاد با بیان این‌که گفت‌وگوی تلفنی رایس و لاوروف، آزاردهنده بوده، اعلام کرد: روزهای سرنگونی دولت‌ها به دست نیروی نظامی در اروپا به سر آمده است.

زلمای خلیل‌زاد، سفیر ایالات متحده آمریکا در سازمان ملل متحد که در جلسه شورای امنیت سخن می‌گفت، ویتالی چورکین، نماینده روسیه در سازمان ملل را خطاب قرار داد و پرسید: آیا هدف روسیه تغییر رژیم در گرجستان است؟ كه چوركین گفت: برخی رهبران تبدیل به مانع می شوند. چورکین همچنین با بیان این‌که بحث تغییر رژیم، کاملا روشی آمریکایی است، افزود: روسیه تنها به دنبال برقراری دمکراسی در گرجستان است.

همچنین ویتالی چورکین اتهامات خلیل‌زاد درباره هدف قراردادن مردم گرجستان را غیر قابل قبول خواند و گفت: این سخنان از زبان نماینده کشوری شنیده می‌شود که همه ما از فعالیت‌های آن در کشورهایی چون عراق، افغانستان و صربستان مطلعیم.

در مسکو نیز سرگئی لاوروف، وزیر خارجه روسیه گفت که مطمئنا برکناری ساکاشویلی تنها راه‌حل بحران نیست، اما روسیه دیگر وی را به عنوان دوست خود قلمداد نمی‌کند.
زلمای خلیل‌زاد همچنین اعلام کرد: به رغم این‌که روسیه خود از اعضای دائمی شورای امنیت است، آمریکا قطعنامه‌ای برای محکوم کردن مسکو تدوین خواهد کرد.
دوشنبه 21/5/1387 - 15:50
ورزش و تحرک
torch_timeline_narenji_ir.jpg

 

احتمالا خیلی از ما حاضر نباشیم که مسئولیت سنگین حمل مشعل المپیک را بر عهده بگیریم! نه بخاطر وزن زیاد آن، بلکه به این دلیل که ما از لحاظ بدنی به هیچ وجه روی فرم و آماده نیستیم. مسئله مهمتر هم آنکه ممکن است خودمان را بسوزانیم.  اما احتمالا همه ما می توانیم با اشتیاق به خط زمان تغییرات مشعل های المپیک طی هفتاد سال گذشته در سایت نیویورک تایمز نگاهی بیاندازیم. لذت بخش است دیدن وقوع انقلاب از فرم ناپخته و خام «یک چوب موشک شکل بلند»  که یک سر آن آتش گرفته است تا شکل امسال این مشعل. امسال ما شاهد یک طومار لوله شده قرمز رنگ هستیم  که توسط شرکت تولید کننده لپ تاپ Lenovo  طراحی شده است. همچنین خط زمان زیبا و جذاب این مشعل را در سایت نیویورک تایمز  می توانید ببینید.
دوشنبه 21/5/1387 - 15:48
اخبار
در اقدامی عجیب و تحت فشار وهابیت، شورای اسلامی گامبیا، با صدور اطلاعیه‌ای، مذهب تشیع را مردود اعلام كرد و از نهادهای دینی و فرهنگی این كشور خواست فعالیت شیعیان را متوقف نمایند.

به گزارش ابنا، «شورای عالی اسلامی گامبیا» ـ كه وابسته به دولت این كشور بوده و فعالیت‌های دینی مسلمانان این كشور را تنظیم می‌كند ـ‌ در اقدامی شگفت و با صدور بیانیه‌ای، خبری مذهب تشیع را مردود اعلام نموده و از همه نهادها و مراكز آموزشی و مؤسسات و بنیادهای فرهنگی درخواست كرده است، جلوی نشر و گسترش مذهب شیعه را بگیرند و فعالیت شیعیان را متوقف كنند.
هماهنگ با این بیانیه فشار نیروهای امنیتی بر شهروندان شیعه این كشور نیز رو به افزایش است.

گفتنی است، به تازگی تحركات وهابیت در آفریقا، به ویژه در گامبیا، شدت یافته و این اقدام نسنجیده شورای اسلامی این كشور نیز تحت تأثیر این تحركات صادر شده است. این در حالی است كه حدود یك‌چهارم مسلمانان جهان در پنج قاره دنیا از مذهب اهل‌بیت (ع) پیروی می‌كنند و «دانشگاه الازهر» ـ به عنوان رسمی‌ترین مرجع دینی اهل تسنن ـ مذهب تشیع را به عنوان مذهبی شرعی و اسلامی در كنار چهار مذهب اصلی اهل‌سنت به رسمیت شناخته است.

گامبیا كشوری است در غرب آفریقا با جمعیتی بالغ بر یك میلیون و هشتصد هزار نفر كه 90 درصد آنان مسلمان هستند كه تا سال 1965 از مستعمرات بریتانیا بود.

عجیب این كه با وجود این اعمال فشار به شیعیان، همین چند روز پیش، «عمر الیوتوری»، وزیر امور خارجه گامبیا برای دریافت تسهیلات از ایران، با مسئولان جمهوری اسلامی دیدار و گفت‌وگو کرد. این دیدارها در تهران و با هدف بررسی دوباره شرایط دادن تسهیلات پانزده میلیون دلاری بانک کشاورزی به گامبیا برگزار شد و وزیر امور خارجه این كشور، نیز با اعلام قدردانی دولت این کشور از واگذاری این تسهیلات، ابراز امیدواری کرد: روابط دوجانبه بین دو کشور مسلمان گامبیا و جمهوری اسلامی ایران توسعه و ارتقا یابد!

اكنون كمترین انتظار از دولت گامبیا، این است كه همسو با بقیه مسلمانان جهان، به مذهب اهل‌بیت (ع) احترام گذاشته، آزادی فعالیت‌های مذهبی آنان را تضمین كنند.
دوشنبه 21/5/1387 - 13:32
شعر و قطعات ادبی

گفتمش نقاش را نقشی بکش از زندگی
با قلم نقش حبابی بر لب دریا کشید

گفتمش چون می کشی تصویر مردان خدا
تک درختی در بیابان یکه و تنها کشید

گفتمش نامردمان این زمان را نقش کن
عکس یک خنجر ز پشت سر پی مولا کشید

گفتمش راهی بکش کان ره رساند مقصدم
راه عشق و عاشقی و مستی ونجوا کشید

گفتمش تصویری از لیلی و مجنون را بکش
عکس حیدر در کنار حضرت زهرا کشید

گفتمش بر روی کاغذ عشق را تصویر کن
در بیابان بلا، تصویر یک سقا کشید

گفتمش از غربت ومظلومی ومحنت بکش
فکر کرد و چهار قبر خاکی از طه کشید

گفتمش سختی و درد وآه گشته حاصلم
گریه کرد، آهی کشید و زینب کبری کشید

گفتمش درد دلم را با که گویم ای رفیق
عکس مهدی را کشید و به چه بس زیبا کشید

گفتمش ترسیم کن تصویری از روی حسین
گفت این یک را بباید خالق یکتا کشید


دوشنبه 21/5/1387 - 10:17
ورزش و تحرک
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
يکشنبه 20/5/1387 - 23:19
دنیای گیاهان و حیوانات

در دره‌های البرز مركزی در جنوب دریای خزر، روستایی زیبا هست كه طبیعت بكرش را در میان كوه‌ها پنهان كرده است.

برای راهیابی به «كندلوس» از راه جاده چالوس، پس از گذر از شهر «مرزن آباد» و در چند كیلومتری آن به سمت چالوس، به یك سه راهی می‌رسیم كه «‌دو آب كجور» ‌نام دارد‌. اگر از اینجا به سمت راست حركت كنیم، وارد جاده «دشت نظیر» می‌شویم كه از اینجا به بعد، مناطقی بسیار زیبا و دلپذیر چهره می‌نماید.

جاده دارای پیچ‌وخم‌های زیادی است و طبیعت اطراف به گونه‌ای است كه گویی هر چند روز، یك بار تغییر چهره می‌دهد و زیبایی‌هایش هر بار تازه می‌شود.
در این جاده كه به رویان (علمده) منتهی می‌شود، پس از دشت نظیر در بخشی به نام «هنی سك»، جاده‌ای فرعی به سمت راست گشوده می‌شود كه به ارتفاعات راه می‌برد و این جاده‌ای است كه ما را به سوی كندلوس راهنمایی می‌كند؛ از دوآب تا كندلوس، 42 كیلومتر است.

كندلوس كه امروزه آن را «میخساز» می‌گویند، در دامنه‌های سرسبز و خرم البرز در منطقه كجور مازندران قرار دارد و شاهد تمدن‌های گوناگونی در ادوار گوناگون تاریخ بوده و نشانه‌هایی از تمدن پیش از میلاد، تمدن ایران پیش از اسلام و تمدن ایران پس از اسلام را در خود دارد.

میخساز شامل چهار دهكده به نام‌های پیده، گیل كلا، میركلا و كندلوس است. دهكده كندلوس كه یكی از قدیمی‌ترین مجتمع‌های انسانی منطقه به شمار می‌رود، در دامنه‌های سلسله جبال البرز منتهی به دره زانوس واقع است. كندلوس به محله‌هایی به نام‌های درزی كلا، ملاكلا، جورسری، جیرسری، بنیم سری و سری دله تقسیم می‌شود.

كار و پیشه اهالی این دهكده، از قدیم، تهیه و تولید چوب و زغال در زمستان و كشاورزی در تابستان بوده است و اكنون به دلیل قانون مراقبت از جنگل، اهالی علاوه بر كشاورزی به خیاطی و نجاری روی آورده‌اند. از صنایع دستی این دهكده، می‌توان به بافتن جاجیم، ایزار (پارچه پشمی چهارخانه دستباف) بافتن جوراب، دستكش و بلوز پشمی گلدار و نمدمالی اشاره كرد.

علاوه بر نی (نی هفت بند) كه متداولترین موسیقی كندلوس است، دهل و سرنا نیز از سابقه و شهرت بسزایی در این منطقه برخوردار است؛ سرنا در محل به پسپسی معروف است كه از چوب شمشاد تراشیده می‌شود.

 

نخستین چیزی كه در كندلوس خود می‌نمایاند، تولید گیاهان دارویی است كه در آغاز ورود به روستا به چشم می‌آید.

از همان نقطه، جاده دو شاخه می‌شود؛ یك راه از بخش پایین روستا می‌‌گذرد و سپس به سمت نیش كوه می‌رود. جاده دیگر به بخش فوقانی روستا و پارك منتهی می‌شود. همچنین در پایین روستا چشمه آبی جاری است.

روستا در دامنه البرز، چشم‌اندازی به غایت زیبا دارد و از خانه‌های چوبی با سقف‌های چوبی كه به آنها «‌كله چو» می‌گویند، درست شده است. درختان میوه و به ویژه گردو در جای جای روستا، بر زیبایی‌های این روستا افزوده است.

كمی بالاتر از پارك، موزه كندلوس جای دارد كه مشرف به كل روستاست و در نوع خود، از جاهای دیدنی ایران است. نوعی موزه مردم‌شناسی كه از چندین بخش تشكیل شده است. بخش‌های اسناد تاریخی مربوط به كندلوس، آثار و اشیای تاریخی ابزارهای زیستی و ظروف سفالی، نقاشی و نقاشی قهوه‌خانه‌ای‌، لباس‌ها و پوشاك تاریخی و كهن و بخش آثار باستانی و...

در كنار موزه‌، میهمانسرای كندلوس با چندین سوئیت و اتاق مجهز برای كسانی است كه می‌خواهند روزهایی را در آغوش طبیعت بگذرانند. بنای مجموعه و فرهنگسرای كندلوس در سال 1360 آغاز شده و در سال 1366 به پایان رسیده است.

 خبرگزاری میراث فرهنگی
يکشنبه 20/5/1387 - 22:6
اخبار

این تنها یکی از آثار تاریخی ماست که به تاراج رفته.

به امید اینکه یه روز این آثار گرانبها رو تو موز ه های کشور خودمون ببینیم



 

 

 

 


 

 

يکشنبه 20/5/1387 - 21:57
سياست

رئیس جمهوری در جمع اعضای جدید هیئت وزیران ـ مهر ۱۳۶۴

 


 

اهدای جوائز از سوی رئیس جمهوری به همراه وزیر ارشاد (سید محمد خاتمی) به نفرات برتر سومین دوره انتخاب معرفی کتاب سال ـ بهمن ۱۳۶۴ 

 


رئیس جمهوری در مراسم عمامه گذاری در مسجد مجد تهران ـ اسفند ۱۳۶۷

 


بازدید از سپاه پاسداران ـ سرهنگ سلیمی، محسن رفیق دوست، آیت الله خامنه ای، محسن رضایی

ردیف پشت سر: حسین علایی، غلامعلی رشید، سنجقی

 

 

 


حضور رئیس جمهوری (به همراه وزیر خارجه دکتر ولایتی) در هشتمین اجلاس سران عدم تعهد در هراره ـ شهریور ۱۳۶۵

 

 


 

دیدار با رئیس جمهور الجزایر

 


 

رئیس جمهوری در دیدار با رئیس جمهور بورکینافاسو در هراره ـ شهریور ۱۳۶۵

 


 

دیدار با خانواده ی یکی از شهدا ـ گفتگوی پدر شهید ناظری با آیت الله خامنه ای(فرزندان ایشان آقا مجتبی نیز در تصویر دیده می شود)
شنبه 19/5/1387 - 19:26
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته