• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 4142
تعداد نظرات : 10
زمان آخرین مطلب : 1255روز قبل
سلامت و بهداشت جامعه

 

 

کرونا در هوای سرد می‌تواند از فاصله ۸ متری هم منتقل شود !👌🏻

▫️محققانی در آلمان پس از بررسی کارخانه تولید مواد پروتئینی و کشتارگاه به این نتیجه رسیدند دمای ۱۰ درجه مستعد شیوع کرونا می‌باشد. آنها متوجه شدند یک فرد مبتلا در کارخانه توانسته دیگران را در فاصله ۸ متری آلوده کند.

شنبه 4/5/1399 - 6:57
سلامت و بهداشت جامعه

 

 

قوز كردن جریان خون به مغز را كاهش می دهد !👌🏻

▫️قوز کردن در جریان خون اختلال ایجاد می‌کند و مانع از رسیدن خون کافی و تامین گلوکز مناسب مغز می‌شود در نتیجه بدن واکنش نشون داده و احساس گرسنگی را در فرد تشدید می‌کند.این امر باعث افزایش ولع به خوردن و چاقی می‌شود.

 

شنبه 4/5/1399 - 6:51
سلامت و بهداشت جامعه

 

 

رستورانبعد از به سر آمدن دوران قرنطینه خانگی و خانه‌نشینی، همه اصناف به تدریج به عرصه کسب و کار خود بازگشتند و پس از گذشت چند ماه، ما با پیک دوم این بیماری رو به رو شدیم. شدت ابتلایان و جان باختگان به طرز باور نکردنیی بالا رفت. رعایت نکردن پروتکل‌های بهداشتی از جمله بهداشت تنفسی، مهم‌ترین عامل این رخداد ناخوشایند بودند. در ادامه «ایرنا زندگی» با معرفی ۵ مکانی که نرخ بیشتری از شیوع و انتشار کرونا را نشان دادند، شما را همراهی می‌کند.

۱. دورهمی‌های فامیلی

اعضای یک خانواده با سبک زندگی مشابه برای یکدیگر قابل اعتماد هستند؛ ولی سبک زندگی دیگر خانواده‌های فامیل نباید برای شما قابل اعتماد باشد. دورهمی‌های فامیلی دقیقا بستری برای انتشار این ویروس مهلک به وجود می‌آورد. اگر افراد بیشتری در این مهمانی حضور داشته باشند احتمال انتقال کرونا و نرخ ابتلایان نیز بیشتر می‌شود.

۲. رستوران‌ و کافه

و کافه‌ها به این دلیل جزو مکان‌های پر خطر هستند که اغلب فاصله‌ اجتماعی  و استفاده از ماسک رعایت نمی‌شود.

۳. ساحل

تصورات اشتباهی درباره کرونا وجود دارد یکی از آنها این است که مکان‌های باز مانند سواحل دریا، از کرونا ایمن هستند؛ متاسفانه این تصور افراد بسیاری را به کرونا مبتلا کرده و به کام مرگ کشانده است. وسایلی که ما در سواحل لمس می‌کنیم، فاصله اجتماعی که رعایت نمی‌شود و نکاتی دیگر از جمله علت شیوع کرونا در این مکان هستند.

۴. باشگاه‌های ورزشی

اغلب باشگاه‌ها در این فصل گرم به سیستم خنک‌کننده مجهز هستند. در حالی که برای مقابله با کرونا، سیستم تهویه هوا مهم است نه خنک‌کننده. موضوع اصلی، گردش همه ساعته هوا است به طوری که ویروس در هوا پخش نشود. دانشمند ثابت کردند که انتقال کرونا از طریق هوای آلوده امکان‌پذیر است.تنها با تنفس یک فرد ناقل یا بیمار به کرونا، در یک محیط بدون تهویه هوا، کافی است تا افراد همه اتاق را به این بیماری مبتلا کند.

۵. خانه سالمندان

سالمندان افرادی هستند که سیستم ایمنی بدن‌شان پایین است و اگر که در برخی از افراد به این صورت نباشد باید مراقب‌شان باشیم. در این شرایط رفتن به خانه‌های سالمندان علاوه بر اینکه ممکن است برای خود ما ضرر داشته باشد، بیشتر ممکن است به آنها آسیب برسانیم. بدن ما به دلیل داشتن سیستم ایمنی قوی‌تر ممکن است ناقل ویروس کرونا باشد ولی کالبدی که هدف این ویروس قرار می‌گیرد، بدن عزیزانی باشد که کهولت سن دارند.

چهارشنبه 1/5/1399 - 6:41
اخبار

 

همه‌گیری کووید 19رکورد بیکاری در کشورهای OECD را شکست

 تأثیر کووید 19 بر رشد اقتصادی فوری و عمیق بوده است. حتی اگر بیشتر کشورهای عضو OECD سیاست‌های مهار کننده را فقط در نیمه دوم مارس 2020 اتخاذ کرده باشند، تولید ناخالص داخلی آنها در سه ماهه اول این سال، کاهش یافته است. پیش‌بینی‌های سه ماهه دوم 2020، نشان دهنده کاهش بیشتر تولید ناخالص داخلی است. پیش‌بینی شده بین سه ماهه چهارم سال 2019 و سه ماهه دوم سال 2020 در کل OECD، تولید ناخالص داخلی به طور متوسط حدود 15 درصد سقوط کند، بطوریکه در اسپانیا با کاهش 23 درصدی، در فرانسه با کاهش 22 درصد و در ایتالیا و انگلستان با کاهش 21 درصدی مواجه شود.

گزارش سازمان همکاری‌‌های توسعه اقتصادی OECD در خصوص وضعیت اشتغال در کشورهای عضو OECD پس از بحران کووید 19 نشان می‌دهد که تأثیر این بیماری بر بازار کار، ممکن است به طرز چشمگیری تشدید شود و نرخ بیکاری عمیق، بیشتری پیدا کند. در حال حاضر، برخی کشورها شاهد جهش بی‌سابقه‌ای در بیکاری خود بوده‌اند؛ اگرچه در برخی از آنها، در نتیجه شیوع بیماری، بیکاری موقتی پدید آمده و انتظار می‌رود که با بازگشایی اقتصاد، کارکنان دوباره به کار خود بازگردانده شوند. به عنوان مثال، ایالات متحده فقط طی دو ماه، شاهد افزایش چهار برابری نرخ بیکاری خود بوده؛ بطوریکه از 3/5 درصد در فوریه 2020 به 14/7 درصد در آوریل 2020 رسیده است. با این حال، از آنجا که کارکنانی که شغل خود را به‌طور موقت از دست داده‌اند به کارفرمایان قبلی خود باز می‌گردند، این آمار به احتمال زیاد تغییر می‌کندآمار نرخ بیکاری کشورهای OECD در می 2020 نشان می‌دهد که بیکاری در این کشور افزایش بسیار چشمگیری داشته است. در سایر کشورهای عضو OECD تأثیر اولیه بیماری بر ارقام بیکاری کمتر نشان داده شده، چراکه در این کشورها، سیاستمداران بر برنامه‌های حفظ شغل به شدت تاکید کرده‌اند. در این کشورها، به کارفرمایان امکان کاهش ساعات کار کارکنان داده شده است؛ این در حالی است که کارکنان برای ساعاتی که در آن کاری انجام نشده، کمک‌های مالی عمومی دریافت می‌کنند. ساعات کاری در کشورهای سراسر OECD به شکلی تحت تاثیر قرار گرفته و کاهش یافته است. بطوریکه در سه ماه اول بحران کووید 19، ساعت کاری 10 برابر بیشتر از سه ماه نخست بحران مالی جهانی کاهش یافته است..

 

 

 

 

 

 

چهارشنبه 1/5/1399 - 6:37
خواص خوراکی ها

 

خواص دیورتیک و ضد التهابی زنجبیل، منجر به مقابله با احتباس مایعات در بدن می‌شود.

مصرف روزانه آب زنجبیل منجر به از بین رفتن مایعات در بافت‌ها شده و سطح انرژی را برای جلوگیری از خستگی افزایش می‌دهد.

کاهش درد مفاصل:

زنجبیل یک درمان طبیعی برای کاهش درد عضلانی و مفصلی است.

اجزای اصلی زنجبیل دارای اثرات ضد التهابی و ضد درد هستند.

مصرف آن به افراد مبتلا به بیماری‌های التهابی از جمله آرتریت روماتوئید پیشنهاد می‌شود.

جلوگیری از گرفتگی عضلات:

افرادی که مستعد ابتلا به گرفتگی عضلانی هستند، آب زنجبیل را به عنوان یک درمان طبیعی و ایمن می‌توانند استفاده کنند.

زنجبیل حاوی مواد و املاح معدنی است که منجر به تنظیم سطح الکترولیت بدن می‌شود و از گرفتگی عضلات پیشگیری می‌کند.

جلوگیری از پیری زودرس:

با توجه به مقادیر بالای آنتی اکسیدان ها، ویتامین‌ها و مواد معدنی، آب زنجبیل یک نوشیدنی مناسب برای مقابله با اثرات منفی رادیکال‌های آزاد بر روی بافت‌های شماست.

این مواد مانع آسیب سلولی و جلوگیری از بیماری‌های مزمن مانند سرطان، آلزایمر و آرتروز می‌شود و به تقویت سلامت پوست کمک می‌کند.

بهبود گردش خون:

منیزیم، پتاسیم و روی موجود در آب زنجبیل منجر به تنظیم فرایند‌های التهابی می‌شود که مسبب مشکلات گردش خون هستند.

این نوشیدنی همچنین سطح کلسترول را در شریان‌ها کاهش می‌دهد و به حفظ سلامت قلب کمک می‌کند.

تقویت سیستم ایمنی بدن:

مصرف روزانه آب زنجبیل یک راه عالی برای به دست آوردن مواد مغذی است که منجر به تقویت سیستم ایمنی بدن می‌شوند.

آب زنجبیل منجر به تحریک تولید آنتی بادی‌هایی می‌شود که با اثرات مضر میکروارگانیسم‌ها و باکتری‌ها مقابله می‌کنند.

نوشیدن آب زنجبیل با معده خالی همچنین منجر به جلوگیری از عفونت‌های ادراری، سرفه و سرماخوردگی، عفونت واژن، بیماری‌های خود ایمنی و … می‌شود.

بهبود فرایند هضم:

افرادی که هر روز آب زنجبیل را با معده خالی مصرف می‌کنند، مشکلات گوارشی کمتری دارند.

زنجبیل حاوی فیبر است؛ ماده‌ای مغذی که سبب بهبود حرکات روده، کاهش یبوست، کاهس اسید معده و بهبود نفخ می‌شود.

چهارشنبه 1/5/1399 - 6:35
سلامت و بهداشت جامعه

 

1-کروناویروس «جدید» چیست؟

کرونا ویروس جدید (CoV) نوعی جدید از ویروس است. بیماری ایجاد شده با ویروس کرونا که به آن بیماری کرونا ۲۰۱۹ (COVID-19) می‌گویند، اولین بار در ووهان چین شناسایی شد. CO مخفف کرونا، VI مخفف ویروس و D به معنی بیماری (در انگلیسی). قبلاً به این بیماری «کروناویروس جدید ۲۰۱۹» یا «nCoV-2019» می‌گفتند. ویروس COVID-19 ویروس جدیدی بوده و به خانواده ویروس‌هایی همچون سارس (سندروم تنفسی حاد) و سایر سرماخوردگی‌های معمولی مرتبط است.

2-ویروس COVID-19 چگونه منتشر می‌شود؟

 

ویروس از طریق تماس مستقیم با قطره‌های تنفسی فرد آلوده (ازطریق سرفه و عطسه) و تماس با سطوح آلوده به ویروس منتقل می‌شود. ویروس COVID-19 می­تواند ساعت‌ها روی سطوح زنده بماند، ولی یک ضدعفونی ساده می‌تواند آن را از بین ببرد.

3-علائم کروناویروس چیست؟

علائم شامل تب، سرفه و تنگی نفس است. در مواد حادتر عفونت می‌تواند منجر به سینه پهلو (پنومونی یا همان عفونت ریه) یا مشکلات تنفسی گردد. در موارد نادر این بیماری کشنده خواهد بود. علائم بیماری شبیه آنفولانزا یا سرماخوردگی معمولی است، که بسیار شایع تر از COVID-19 هستند. به همین دلیل برای تایید این که کسی COVID-19 گرفته باشد، بایستی آزمایش شود. نکته حائز اهمیت این است که اقدامات کلیدی پیشگیرانه را به خاطر بسپاریم که عبارتند از شستشوی دست‌ها و رعایت موارد بهداشتی تنفسی (پوشاندن دهان به هنگام عطسه یا سرفه با دستمال یا آرنج خم شده، سپس انداختن دستمال داخل سطح آشغال در بسته). همچنین واکسن آنفولانزا نیز راه پیشگیری مناسبی است، بنابراین به یاد داشته باشید که واکسیناسیون خود و فرزندان‌تان را به موقع انجام دهید.

4-چگونه می‌توان خطر عفونت را کاهش داد؟

با رعایت چهار مورد احتیاطی زیر می‌توانید جلوی خطر عفونت برای خود و خانواده‌تان را بگیرید:

۱. دست‌های‌تان را مرتب با آب و صابون یا ژل ضدعفونی الکل‌دار بشویید.

۲. به هنگام عطسه یا سرفه جلوی دهان خود را با دستمال یا آرنج خم شده‌تان بگیرید، و دستمال را داخل سطح دربسته بیاندازید.

۳. از تماس نزدیک با کسانی که سرما خورده‌اند یا علائمی شبیه آنفولانزا دارند اجتناب کنید.

۴. اگر تب دارید، سرفه می‌کنید یا احساس می‌کنید مشکل تنفس دارید حتماً به دکتر مراجعه کنید.

5-آیا باید ماسک بزنم؟

چنانچه علائم تنفسی (سرفه یا عطسه) دارید، برای محافظت از دیگران استفاده از ماسک پزشکی توصیه می‌شود. اگر هیچ‌گونه علائمی ندارید، نیازی به استفاده از ماسک نیست. در صورت استفاده از ماسک، برای اطمینان از اثربخشی آن و جلوگیری از افزایش خطر انتقال ویروس، باید از آن درست استفاده کرده و پس از استعمال نیز درست دفع نمود.

استفاده از ماسک به تنهایی برای جلوگیری از عفونت کافی نیست و بایستی با شستشوی مکرر دست‌ها، پوشاندن دهان به هنگام عطسه و سرفه، و جلوگیری از تماس نزدیک با کسانی که علائم سرماخوردگی یا آنفولانزا دارند (سرفه، عطسه، تب) همراه باشد.

6-آیا COVID-19 روی کودکان تأثیر می‌گذارد؟

این ویروس جدید است و ما هنوز نمی‌دانیم که چه تأثیری بر کودکان یا زنان باردار خواهد گذاشت. می‌دانیم که امکان دارد افراد در هر سنی به این ویروس آلوده شوند، اما تاکنون موارد نسبتاً کمی از COVID-19 در بین کودکان گزارش شده است. ویروس در موارد نادر کشنده است، و تاکنون بیشتر موارد منجر به مرگ در میان افراد پیرتر با بیماری‌های زمینه‌ای دیده شده است.

7-اگر فرزندم علائم COVID-19 داشت چه کار کنم؟

حتماً درمان پزشکی را شروع کنید، ولی به خاطر داشته باشید که اکنون در نیمکره شمالی فصل آنفولانزا است و علائم COVID-19 از قبیل سرفه یا تب می‌تواند مشابه علائم آنفولانزا یا سرماخوردگی که بسیار هم شایع هستند، باشد.

رعایت نکات بهداشتی دست‌ها (شستشوی مرتب دست‌ها) و بهداشت تنفسی را ادامه دهید و واکسیناسیون کودکان خود را به موقع انجام دهید تا کودک‌تان درمقابل سایر ویروس‌ها و باکتری‌های بیماری‌زا در امان باشد.

در مورد سایر عفونت‌های دستگاه تنفسی از قبیل آنلفولانزا، اگر خودتان یا کودکتان علائمی دارد، از همان ابتدا کمک پزشکی بگیرید و سعی کنید که از حضور در اماکن عمومی (محل کار، مدارس وسایل نقلیه عمومی)خودداری کنید، تا از سرایت به دیگران جلوگیری شود.

8-اگر یکی از افراد خانواده علائم بیماری را داشته باشد چه کار باید کرد؟

اگر شما یا کودکتان تب، سرفه یا تنگی نفس دارید، باید از همان ابتدای بروز علائم از پزشک کمک بخواهید. اگر به مناطقی که COVD-19 در آنجا گزارش شده سفر کرده‌اید، یا اگر در تماس با فردی بوده‌اید که به‌تازگی به یکی از چنین مناطقی سفر کرده و علائم تنفسی دارد، با پزشک خود یا با کارمندان بهداشت تماس بگیرید و موضوع را با آنها درمیان گذاشته و مشورت کنید.

9-آیا بایستی کودکم را در خانه نگهدارم و به مدرسه نفرستم؟

اگر کودک شما علائم بیماری را دارد، از پزشک کمک بخواهید و به دستوراتی که پزشک یا کارمند بهداشتی می‌دهد عمل کنید. درغیر اینصورت، همچون سایر عفونت‌های دستگاه تنفسی از قبیل آنفولانزا، اگر کودکتان علائم بیماری دارد، وی را در خانه بستری کنید و به خوبی از او مراقبت کنید و به اماکن عمومی نروید تا بیماری به دیگران سرایت نکند.

اگر کودکتان علائمی مثل تب یا سرفه ندارد، و اگر بخشنامه‌ای راجع به بهداشت عمومی یا توصیه‌های رسمی مشابه دیگری درخصوص مدارس دریافت نکرده‌اید، بهتر است که کودک‌تان را به مدرسه بفرستید.

به‌جای این که کودکان را از مدرسه دور نگهدارید، به آنها آموزش دهید که دستهای‌شان را خوب بشویند و اقدامات بهداشتی مربوط به تنفس را در مدرسه و سایر اماکن انجام دهند، از جمله شستشوی مرتب دست‌ها، پوشاندن دهان به هنگام عطسه یا سرفه با دستمال یا آرنج خم شده، و سپس انداختن دستمال داخل سطل دربسته، لمس نکردن چشم‌ها، دهان یا بینی اگر دست‌ها کاملاً شسته نشده‌اند.

10-بهترین راه شستن کامل دست‌ها چگونه است؟

۱. شیر آب را باز کنید و دست‌ها را زیر آن بگیرید

۲. تمام دست‌تان را به صابون آغشته کنید

۳. تمام سطوح دست‌ها را به مدت حداقل ۲۰ ثانیه با صابون بمالید، از جمله پشت دستها، میان انگشتان و زیر ناخن‌ها

۴. دست‌ها را کاملاً با آب بشویید

۵. دست‌ها را با دستمال تمیز یا حوله یک‌بار مصرف خشک کنید

۶. دست‌ها را مرتب بشویید، به خصوص قبل از خوردن، بعد از فین کردن، سرفه یا عطسه و دستشویی.

۷. اگر آب و صابون در دسترس ندارید، از ژل شستشوی دست الکلی با حداقل ۶۰ الکل استفاده کنید. اگر دستان‌تان به صورت مشهود کثیف هستند، حتماً با آب و صابون بشویید.

11-آیا زنان باردار می‌توانند ویروس کرونا را به جنین خود منتقل کنند؟

هنوز شواهد کافی مبنی بر اینکه ویروس بتواند در دوران بارداری از مادر به جنین منتقل شود یا تأثیر بالقوه این بیماری بر روی کودک وجود ندارد. این موضوع در حال حاضر در دست بررسی است. زنان باردار بایستی موارد احتیاطی مقتضی برای محافظت از خود در برابر این ویروس را به عمل بیاورند و چنانچه علائمی مانند تب، سرفه یا تنگی نفس در خود مشاهده کردند، سریعاً به پزشک مراجعه کنند.

12-آیا مادری که آلوده به کرونا ویروس باشد، می‌تواند همچنان به نوازد خود شیر بدهد؟

تمام مادران در مناطق آلوده و پرخطر که علائمی چون تب، سرفه یا تنگی نفس دارند، بایستی هر چه سریع‌تر به پزشک مراجعه کنند و دستورالعمل‌هایی که پزشک یا کارمند بهداشت می‌دهند را رعایت کنند. با توجه به مزایای تغذیه با شیر مادر و نقش کمرنگ شیر مادر در انتقال ویروس‌های تنفسی، مادر می‌تواند ضمن رعایت کلیه راهکارهای احتیاطی لازم همچنان به شیردهی ادامه دهد.

درمورد مادرانی که علائم بیماری را دارند شیردهی مشکلی ندارد، مشروط بر این که به هنگام در آغوش گرفتن کودک و نزدیک بودن به کودک (ازجمله هنگام شیردهی) ماسک بزنند، دست‌ها را قبل و بعد تماس با کودک (ازجمله هنگام شیردهی) بشویند و سطوح آلوده را تمیز و ضدعفونی کنند – همانند همه مواردی که وقتی کسی مشکوک به COVID-19 و یا بیماریش تأیید شده باشد در تعامل با دیگران از جمله با کودکان بایستی انجام دهد.

اگر مادر به شدت بیمار باشد، بایستی وی را به دوشیدن شیر و دادن آن به کودک با فنجان تمیز و/یا قاشق تشویق کرد، و در تمامی این مراحل همان روش‌های جلوگیری از عفونت فوق‌الذکر را نیز رعایت نماید.

13-یونیسف برای کمک چه کارهایی انجام می‌دهد؟

پاسخ فعلی یونیسف تمرکز بر حمایت از دولت چین و طیف گسترده‌تری از کشورهای منطقه آسیای شرقی و اقیانوس آرام است که بیشترین موارد تاکنون در آنها گزارش شده است. از ۹ بهمن، یونیسف ۱۳ تن لوازم، ازقبیل لباس‌های محافظ، ماسک، عینک و دستکش برای استفاده کارمندان بهداشتی از راه هوایی ارسال کرده است. محموله‌های بیشتری نیز آماده ارسال یوده و یونیسف در حال تعیین مناطق کلیدی است که بیشتر نیاز به کمک دارند.

باتوجه به ماهیت غیرقابل پیش‌بینی ویروس و انتشار مداوم آن، یونیسف همچنین با دولت‌ها، همتایان خود در سازمان بهداشت جهانی، و سایر شرکای خود در زمینه تهیه برنامه‌های اضطراری در سایر مناطق، به‌ویژه کشورهای با ساختارهای بهداشتی ضعیف‌تر و ظرفیت‌های محدودتر در مقابله با شیوع بیماری‌های این چنینی، در ارتباط است. در ۲۸ بهمن، یونیسف درخواست ۴۲/۳ میلیون دلار برای بالابردن سطح کمک‌های مالی در تلاش برای مهار شیوع ویروس COVID-19 داد.

بودجه‌های اولیه صرف فعالیت‌های یونیسف در جهت کاهش انتقال ویروس از جمله تقویت اطلاع‌رسانی در مورد خطر و مقابله با اطلاعات غلط خواهد شد تا کودکان، زنان باردار و خانواده‌های آنها بدانند که چگونه از انتشار COVID-19 جلوگیری کنند و از کجا می‌توانند کمک بگیرند.

 

 

چهارشنبه 1/5/1399 - 6:27
سلامت و بهداشت جامعه

دکتر ابراهیم شکیبا با بیان اینکه نگرانی برای کرونا تا حدودی طبیعی است اما نباید اجازه بدهیم این نگرانی زیاد شود، افزود: مهمترین نکته درباره ویروس کرونا ضریب سرایت بالای آن نسبت به برخی دیگر از ویروس‌ها است.

رییس مرکز بهداشت استان کرمانشاه اضافه کرد: البته این ویروس هر روز چهره متفاوتی را از خود نشان می‌دهد و ممکن است این موارد تغییراتی داشته باشد.

شکیبا با بیان اینکه کرونا در افراد معمولی و جوانان خطر چندانی ندارد، اظهار داشت: افراد جوانی که مشکل زمینه‌ای ندارند، در صورت ابتلا به کرونا با چند روز استراحت خوب می‌شوند.

وی مهمترین نکته درباره کرونا را پیشگیری از این ویروس بخصوص با شست و شوی مکرر دست‌ها دانست و عنوان کرد: کرونا تا ۶ روز بر روی سطوح زنده می‌ماند و انتقال آن از این طریق بسیار قابل توجه است.

 

 

 

 

 

چهارشنبه 1/5/1399 - 6:24
سلامت و بهداشت جامعه

 

نفیسه حسینی یکتا نایب رئیس انجمن طب سنتی ایران و معاونت توسعه سلامت دفتر طب ایرانی وزارت بهداشت در خصوص تأثیر خوراکی‌های مورد قبول طب سنتی و ایرانی برای مقابله با ویروس کرونا نوشته است.

حسینی یکتا در ابتدا یک توصیه عمومی برای مقابله با ویروس کرونا عنوان کرد و گفت: شستشوی مداوم و مکرر دست و صورت و تمیز نگه داشتن بینی مهم است چراکه کمک می‌کند با کاهش حجم و تعداد ویروس احتمالی در مسیرهای تنفسی، امکان مقابله بدن با عامل بیماری زا افزایش یابد.

وی افزود: بنابراین چنانچه فرد دچار التهاب مجاری تنفسی و سینوس‌ها نباشد، روزی دو تا سه بار استنشاق آب ولرم از داخل بینی در این ایام توصیه می‌شود.

 

چهارشنبه 1/5/1399 - 6:21
اطلاعات دارویی و پزشکی

 

داروی ضد ویروسی "رمدزیویر" (Remdesivir)، یک داروی آزمایشی که برای مبارزه با ویروس ابولا تولید شده است، در حال حاضر تحت آزمایش کارآزمایی بالینی در مبتلایان کروناویروس در چین است.

طبق اعلام سازمان جهانی بهداشت، انتظار می‌رود داده‌های این کارآزمایی آزمایشی طی چند هفته آینده در دسترس قرار گیرد.

بروس ایلوارد، معاون دبیرکل WHO در نشست مطبوعاتی خود در پکن اعلام کرد: در حال حاضر تنها یک دارو برای درمان کروناویروس وجود دارد که تصور می‌شود واقعاََ موثر باشد و آن داروی ضد ویروسی "رمدزیویر" است.

شرکت Gilead Sciences در دو کارآزمایی از این دارو در بیماران "کووید-۱۹" با مقامات بهداشتی چین همکاری کرده است. سخنگوی این شرکت دارویی اعلام کرده که در حال حاضر دو مطالعه در حال انجام روی بیماران کووید-۱۹ است که یکی مربوط به بیماران شدید و وخیم بوده و دیگری مربوط به بیماران با حال عمومی متوسط است که نتایج هر دو مطالعه در ماه آوریل مشخص می‌شود.

 

چهارشنبه 1/5/1399 - 6:19
اخبار

 

 

کیانوش جهانپور گفت بر اساس نتایج آزمایشگاهی از ظهر دیروز تا امروز، 586 مورد جدید ابتلای قطعی به کووید19 در کشور شناسایی شد و مجموع مبتلایان به این بیماری در کشور به 2922 نفر رسید.

وی افزود: از بین مبتلایان جدید،253 مورد مربوط به استان تهران، 35 مورد مربوط به استان گیلان، 9 نفر مربوط به استان مازندران، 8 نفر مربوط به استان سمنان، 9 نفر مربوط به استان گلستان، 9 نفر مربوط به استان آذربایجان شرقی، 4 نفر مربوط کردستان، 15 نفر مربوط به کرمانشاه، 7 نفر مربوط به ایلام، 5 مورد مربوط به استان لرستان، 27 نفر مربوط به استان خوزستان، 14 مورد مربوط به فارس، 6 مورد مربوط به زنجان، 8 نفر مربوط به مرکزی، 25 نفر مربوط به قزوین، 19 نفر مربوط به البرز،101 نفر مربوط به قم، 1 نفر مربوط به چهارمحال و بختیاری، 14 نفر مربوط به کرمان، 8 نفر مربوط به سیستان و بلوچستان، 8 نفر مربوط به خراسان رضوی و 1 نفر مربوط به خراسان شمالی است.

وی افزود: متاسفانه در طول24 ساعت گذشته، 15 نفر از بیماران مبتلا به کووید19 جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان بر اثر این بیماری در کشور به 92 نفر رسید.

رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت تاکید کرد: خوشبختانه 552 نفر از مبتلایان به کووید19 در کشور بهبود یافتند که این آمار روز به روز رو به افزایش است.

چهارشنبه 1/5/1399 - 6:16
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته