• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 10235
تعداد نظرات : 25
زمان آخرین مطلب : 1291روز قبل
سلامت و بهداشت جامعه

یک دانشگاه در ترکیه برای تشویق دانشجویان به ترک استعمال دخانیات طرح جالبی را اجرا می‌کند.

 

 
 
 
 
 

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایسنا، دانشگاه آماسیا در مرکز ترکیه بیش از 17 هزار دانشجو دارد و برای  تشویق آنها به ترک سیگار تا یک سال به آنها وعده غذایی رایگان ارائه می‌کند.

این دانشگاه با همکاری چند دانشگاه و مرکز سلامت دیگر برنامه‌های گسترده‌ای را برای مبارزه با مصرف مواد دخانی آغاز کرده است.

دانشجویانی که به این طرح بپیوندند می‌توانند به بیمارستان دانشگاه مراجعه کنند و از مراقبت‌های پزشکی در طول دوران ترک سیگار نیز استفاده کنند.

در چند سال گذشته قوانین بسیاری برای جلوگیری از مصرف سیگار در ترکیه وضع شده است و در حال حاضر کشیدن سیگار در مراکز عمومی و فضای مسقف ممنوع است و وزارت بهداشت و سلامت ترکیه به شدت بر این موضوع نظارت می‌کند.

براساس گزارش سازمان بهداشت جهانی ترکیه در بین هفت کشور برتر دنیا در زمینه وضع قوانین ضد استعمال دخانیات است. 
دوشنبه 13/10/1395 - 13:45
سلامت و بهداشت جامعه

متخصص طب سنتی با مضر دانستن مصرف لیمو عمانی‌هایی که به عنوان طعم دهنده‌ طبیعی به غذاها افزوده می‌شود، گفت: لیمو عمانی در زمان طبخ مواد مضر و زائد غذا را همانند اسفنج جذب می‌کند و مصرف آن به هیچ وجه توصیه نمی‌شود.

 
 
 
 به گزارش جام جم آنلاین از تسنیم، حمزه سام دلیری با اشاره به فواید لیمو عمانی تصریح کرد: لیمو عمانی در  واقع به عنوان طعم‌دهنده‌ طبیعی و مصلح به غذاها به مخصوص خورشها افزوده می‌شود تا به هضم غذا و جذب بهتر مواد مغذی در بدن کمک کند، اما این ماده همانند اسفنج عمل‌ کرده و مواد زائد و مضر غذای در حال طبخ را به خود جذب می‌کند.

وی افزود: لیمو عمانی بیشترین موادی که جذب می‌کند چرب‌ها و اسیدهای چرب هستند، به همین علت توصیه می‌کنیم از مصرف لیمو عمانی داخل خورش ها و برخی غذاها به‌ خصوص غذاهای چرب همانند قرمه‌سبزی، قیمه و آبگوشت توسط گروه‌هایی که مبتلا به چاقی و چربی خون هستند پرهیز شود؛ چراکه مصرف این لیمو عمانی‌ها باعث افزایش چربی خون و بیماری هایی از این دست خواهد شد.

این متخصص طب سنتی درباره نحوه‌ استفاده از این طعم‌دهنده یادآور شد: توصیه‌ می‌شود این ماده در مراحل پایانی طبخ به غذا افزوده شود، چراکه با این کار اثرگذاری بهتری خواهد داشت و نکته دیگر آنکه به هیچ وجه به صورت پودر استفاده نشود، چراکه در این صورت تاثیرهای گفته شده را نخواهد داشت.

 
 
دوشنبه 13/10/1395 - 13:44
سلامت و بهداشت جامعه

محققان در ماه نوامبر گزارش دادند که دو بیمار، یک مرد و یک زن، پس از مصرف دارو برای درمان آرتروز، رشد مجدد حداقل برخی از موهای خود را مشاهده کردند.

 
 
 
 
 
 

به گزارش جام جم آنلاین از مهر، در بیماری موسوم به «alopecia universalis» که در آن سیستم  ایمنی بدن افراد به فولیکول های مو حمله می کند و منجر به از بین رفتن مو در کل بدن می شود؛ اما این مرد و زن پس از مصرف داروی «tofacitinib» آرتریت، شاهد رشد مجدد مو در پوست سر، ابرو و در زیر بغل خود می شوند.

با این حال، این دارو دارای عوارض جانبی است. استفاده طولانی مدت از «tofacitinib» با توجه به گزارش شرکت سازنده آن، باعث افزایش خطر ابتلا به عفونت های جدی و همچنین پارگی معده و روده می شود.

با این حال، این یافته های جدید برای بیماران امیدواری ایجاد می کند. دکتر دوریس دی، متخصص پوست در بیمارستان لنوکس هیل در نیویورک، که در این مطالعه شرکت نداشت، بیان کرد: «از دست دادن مو واقعا اعتماد به نفس را تحت تاثیر قرار می دهد. با مطالعه چگونگی اثرگذاری tofacitinib، محققان بهتر می توانند درک کنند چه نقصی موجب می شود که افراد ریزش مو را تجربه کنند و سپس قادر به توسعه درمان های جدید با اثرات جانبی کمتری خواهند بود.» 
دوشنبه 13/10/1395 - 13:43
سلامت و بهداشت جامعه

ژاپنی ها یک روش عجیب برای ماساژ درمانی و رفع خستگی دارند.

 

 
 به گزارش جام جم آنلاین از عصر ایران، در این روش متقاضیان درون یک پارچه به صورت «قنداق» پیچیده می شوند و دستکم 20 دقیقه در این حالت می مانند.


ژاپنی ها معتقدند روش اتو ناماکی یا همان قنداق بزرگسالان می تواند در کاهش دردهای عضلانی ناشی از فعالیت های مداوم بدنی و یا کارمندهایی که ساعت ها با نشستن مداوم و عدم تحرک به اصطلاح «بدنشان خشک می شود»، موثر باشد.

در این روش شانه ها و پاهای فرد در داخل قنداق به حالت جنینی به هم نزدیک و فشرده می شود.

 

 

 

 

 

 

 

  

 

دوشنبه 13/10/1395 - 13:35
سلامت و بهداشت جامعه

در بسیاری از موارد برای درمان بیماری‌های کلیوی احتیاجی به داروهای شیمیایی نیست و با دمنوش‌های گیاهی می‌توان آنها را درمان کرد.


 
 
 

به گزارش جام جم آنلاین، حیدر کوثری پژوهشگر طب سنتی در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران با بیان اینکه یکی از مهم ترین دستگاه های گوارش بدن، کلیه است، گفت: از مهمترین علایم بیماری کلیوی عفونت و تشکیل سنگ در این عضو حیاتی بدن است.

این پژوهشگر طب سنتی تکرر و سوزش ادرار را یکی دیگر از نشانه های بیماری کلیوی خواند و اظهار داشت: کلیه ها هر یک ساعت 40 لیتر خون را تصفیه می کنند.

وی با بیان اینکه جداسازی مواد مفید و مضر از وظایف این دستگاه گوارشی است، تاکید کرد: مصرف مواد غذایی شور، تند، ترش، چرب و سرخ کردنی، نوشابه، پیتزا، ساندویچ و شیرینی‌جات کلیه‌ها را تحریک می کند.

کوثری با بیان اینکه میوه زغال اخته کلیه ها را ضدعفونی می کند، افزود: آنزیم موجود در آناناس باعث بهبود التهاب کلیه ها می شود.

به گفته وی، مبتلایان به نارسایی کلیوی می‌توانند با انجام نرمش های روزانه، استفاده از پتوی ضخیم و نوشیدنی های گرم بیماری خود را کاهش دهند.

به گفته این پژوهشگر طب سنتی، مصرف مواد غذایی همچون عسل، گندم، سبزیجات، برگه زردآلو، لیموشیرین و روزانه 7 لیوان آب باعث سلامت کلیه می شود.

وی درباره گرم نگه داشتن کلیه ها در فصل سرد زمستان گفت: مصرف آب یخ و در معرض قرار گرفتن باد سرد بیماری‌های کلیوی را تشدید می‌کند.

وی بیان کرد: بیماری کلیوی در زنان روستایی که کمر خود را با چادر می بندند و گرم نگه می دارند نسبت به سایر زنان کمتر است.

این پژوهشگر طب سنتی با بیان اینکه یکی از مهمترین بیماری‌های کلیه کم خونی است، تاکید کرد: مصرف دمنوش بابونه و دارچین در فصل سرد زمستان باعث گرم شدن و بهبود کلیه ها می شود. 
دوشنبه 13/10/1395 - 13:31
سلامت و بهداشت جامعه

یک پژوهشگر طب سنتی در مورد فواید مصرف گیاه و دمنوش اسطوخودوس در فصل زمستان توضیح داد.

 
 
 
 
 
 

به گزارش جام جم آنلاین، اصغر عباسی پژوهشگر طب سنتی در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران با بیان اینکه برگ‌های سبز رنگ گیاه اسطوخودوس باریک،‌ دراز و پوشیده از گل‌های سفید پنبه‌ای است، گفت: گل‌ها و سر شاخه‌های گلدار گیاه اسطوخودوس قابل استفاده برای درمان بیماری ها و حساسیت ها است.

عباسی با بیان اینکه گیاه اسطوخودوس، یک گیاه آرامش بخش است، گفت: مصرف این گیاه باعث درمان بیماری هایی مانند سردرد، استرس، اضطراب، تشنج، معده، دستگاه عصبی، اسپاسم‌های عضلانی، سوء هاضمه، سرگیجه، رفع بی‌خوابی و بی اشتهایی می شود.

به گفته این پژوهشگر طب سنتی، مصرف گیاه اسطوخودوس در فصل زمستان باعث تعریق زیاد بدن می شود.

وی با بیان اینکه رشد گیاه اسطوخودوس به شرایط محیط و نوع خاک بستگی دارد، تاکید کرد: در بیمارستان‌های کشور انگلستان، برای اینکه بیماران راحت تر بخوابند محتویات بالش آنها را با گیاه اسطوخودوس پر می کنند.

عباسی درباره عصاره چای کیسه ای و روغن این گیاه، بیان کرد: نوشیدن روزانه یک فنجان از چای یا دمنوش گیاه اسطوخودوس در درمان بسیاری از بیماری ها و ضدعفونی‌کردن زخم‌ها و جراحات مفید است.

به گفته این پژوهشگر طب سنتی، به دلیل اینکه این گیاه دارای بوی مطبوع است در تهیه عطر از آن استفاده می شود.

عباسی بیان کرد: اسطوخودوس دارای 40 درصد استات لینالیل و ترکیبات اسیدی پروپیونیک، والریک، بوتیریک و لینالول آزاد است.

وی افزود: ترکیب 10 تا 20 قطره عصاره اسطوخودوس با آب ولرم (در وان حمام) هنگام استحمام به مدت 25 دقیقه باعث رفع خستگی و بهبود عروق و جریان خون می شود.

این پژوهشگر طب سنتی با اشاره به اینکه در زمان خواب رفتگی دست یا پا می توان از این گیاه استفاده کرد، تصریح کرد: نوشیدن ترکیب یک قاشق غذاخوری پودر گیاه اسطوخودوس و عسل و یک لیوان آب ولرم باعث کاهش عفونت های بدن می شود. 
دوشنبه 13/10/1395 - 13:30
سلامت و بهداشت جامعه

سرطان پروستات ششمین علت مرگ ناشی از سرطان در جهان است. میزان بروز سرطان پروستات در نژادها، کشورها و مناطق مختلف جهان متفاوت است، به طوری که میزان بروز در آمریکایی‌های آفریقایی و در آفریقایی‌های جامائیکایی نسبت به دیگر نقاط جهان بیشتر و در کشورهای آسیایی این میزان کمتر است.

 
 
 
 
 
 
 
 

به گزارش جام جم آنلاین ، دکتر محمد جباری، متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی، می‌گوید: در ایران آمار دقیقی از میزان بروز سرطان پروستات در دسترس نیست. اگرچه تست غربالگری PSAA به صورت فراگیر و کشوری انجام نمی‌شود، ولی این تست معمولا توسط ارولوژیست برای مردان بالای 50 سال انجام می‌شود. به بیان دیگر، به نظر می‌رسد در ایران هم میزان تشخیص سرطان پروستات نسبت به گذشته بیشتر شده است، البته این الزاما به معنای افزایش بروز سرطان در کشور نیست.

آزمایشی برای غربالگری سرطانی مردانه

به گفته دکتر جباری، استفاده از آزمایش PSA به عنوان یک روش غربالگری سرطان پروستات بیشترین تاثیر را روی میزان بروز این بیماری و همچنین احتمال مرگ ناشی از آن را در کل دنیا داشته و سن تشخیص آن را پایین آورده است. به طور مثال بعد از معرفی PSA در آمریکا میزان بروز سرطان پروستات از 8/7 درصد به 3/15درصد افزایش و میزان مرگ ناشی از آن از 3درصد به 6/2 درصد کاهش یافت.

عوامل خطرساز بروز سرطان پروستات

هم ارث و هم عوامل محیطی در بروز و تکامل سرطان پروستات نقش ایفا می‌کنند.

این متخصص با بیان این مطلب می‌افزاید: در سرطان پروستات، ژنتیک نقش مهمی ایفا می‌کند، به طوری که تعداد مبتلایان به این بیماری در خانواده، درجه قرابت و خویشاوندی آنها و سن ابتلا به سرطان در تعیین ریسک نسبی بروز سرطان پروستات در دیگر افراد خانواده نقش دارد.

دکتر جباری با اشاره به این که در ایجاد و رشد سرطان پروستات، التهاب مزمن و نقص دفاع سلولی علیه اکسیدان‌های التهابی می‌تواند نقش داشته باشد، می‌گوید: عواملی که به صورت بالقوه می‌توانند باعث بروز التهاب در پروستات شوند، شامل مواد سرطان‌زا در رژیم غذایی بویژه در گوشت پخته شده، استروژن‌ها و عوامل عفونت‌زا می‌شود. اگرچه هنوز هیچ عامل عفونت‌زایی به طور مشخص شناسایی نشده است.

وازکتومی در بروز سرطان پروستات نقش ندارد

دکتر جباری در مورد نقش فعالیت جنسی در بروز سرطان پروستات به دو نکته ضروری اشاره می‌کند: اول این که اگر فعالیت جنسی منجر به بروز عفونت و التهاب در پروستات شده و این التهاب مزمن شود، شاید در بروز سرطان پروستات نقش داشته باشد. گرچه این موضوع قطعیت ندارد. دوم این که دفعات انزال در کاهش بروز سرطان پروستات نقش دارد، به عبارتی بالا بودن دفعات انزال، نقش محافظتی بازی می‌کند.

وی در پاسخ به این سوال که آیا وازکتومی خطر ابتلا به سرطان را افزایش می‌دهد، می‌گوید: قبلا تصور می‌شد وازکتومی در بروز سرطان پروستات نقش دارد ولی در مطالعات جدید هیچ ارتباطی بین وازکتومی و سرطان پروستات به اثبات نرسیده است. همچنین سیگار ممکن است یک عامل خطر برای بروز سرطان پروستات باشد، ولی اگر فرد سیگاری به سرطان پروستات مبتلا شود میزان عود و مرگ ناشی از سرطان پروستات در سیگاری‌ها افزایش می‌یابد.

انتخاب یک زندگی سالم

در گذشته تصور بر این بود که بین مصرف چربی موجود در غذا و افزایش سرطان پروستات ارتباط وجود دارد؛ ولی مطالعات اخیرنشان می‌دهد بین میزان چربی رژیم غذایی و ریسک سرطان پروستات ارتباطی وجود ندارد. این متخصص می‌افزاید: به طور کلی به دلیل وجود پیچیدگی در رژیم‌های غذایی، وجود ارتباط میان عادات غذایی سالم‌تر با شیوه‌های زندگی سالم‌تر (مثل ورزش و پرهیز از سیگار) و بروز فعل و انفعالات بالقوه بین مواد غذایی خاص و عوامل ژنتیک، محدودیت‌هایی است که فهم تاثیر رژیم غذایی بر بروز سرطان پروستات را مشکل می‌سازد. چاقی تاثیر نسبتا کمی در افزایش ریسک بروز سرطان پروستات دارد، ولی اگر فرد چاقی دچار سرطان پروستات شود معمولا درجه بدخیمی آن، میزان شکست درمانی و مرگ ناشی از سرطان بالاتر از افرادی است که چاق نیستند.

جلوگیری از سرطان پروستات با ویتامین D

ویتامین D در بروز و نیز تهاجم سرطان پروستات نقش دارد. مردانی که با کمبود ویتامین D مواجه هستند، ریسک بیشتری برای ابتلا به سرطان پروستات دارند. افراط در مصرف کلسیم بیش از نیاز روزانه نیز در بروز سرطان پروستات می‌تواند نقش داشته باشد.

مصرف سلنیوم و ویتامین E در افرادی که با کمبود آن مواجه نیستند تاثیری در کاهش بروز سرطان پروستات ندارد، بلکه مصرف بیش از اندازه ویتامین E می‌تواند باعث افزایش بروز سرطان پروستات شود.

سویا، لیکوپن موجود در میوه‌ها و سبزیجات قرمز مثل گوجه‌فرنگی و مشتقات آن نیز به عنوان یک آنتی‌اکسیدان قوی و چای سبز نقش محافظتی در بروز سرطان پروستات دارند.

پروستات چیست؟

غده پروستات تقریبا به اندازه یک گردوی متوسط است و 20 تا 30 گرم وزن دارد. این غده زیر مثانه واقع شده است و مجرای ادراری که از مثانه خارج می‌شود، از میان این غده عبور می‌کند. پروستات بخشی از سیستم تناسلی مردان را تشکیل می‌دهد و به عنوان یکی از اعضای دستگاه دفع ادرار عمل می‌کند. خطر بیماری‌های پروستات مردان را تهدید می‌کند. چون این غده یکی از اعضای بدن آنهاست. به همین دلیل آشنایی با یکی از مشکلات پروستات یعنی سرطان که دومین سرطان شایع بین مردان است، اهمیت دارد.

سرطان پروستات بیماری ای است که به آرامی رشد می‌کند. این بیماری در روزهای اولش نشانه‌هایی ندارد، ولی به مرور زمان مشکلاتی را در مرحله پیشرفته‌تر به وجود می‌آورد. ممکن است، سرطان پروستات پیشرفته با علائم و نشانه‌هایی ازجمله مشکل در دفع ادرار (احساس نیاز به ادرار کردن پی‌درپی در طول شب)، وجود خون در ادرار، بند آمدن ادرار، درد استخوان و اختلال در نعوظ همراه باشد.

نشانه‌های سرطانی شدن پروستات

مشکلات ادراری که شامل ناتوانی در ادرار کردن، دشواری شروع یا توقف جریان ادرار، احساس دفع در اغلب مواقع، بویژه در شب، جریان ضعیف ادرار، وقفه در جریان ادرار و درد یا سوزش وقت ادرار کردن می‌شود.

اشکال در نعوظ آلت تناسلی

خون در ادرار یا مایع منی

درد متناوب در قسمت پایین پشت، مفصل ران، یا قسمت‌های بالای ران

البته این علائم ممکن است به دلیل شرایط غیرسرطانی نیز بروز کنند. با این حال بررسی این نشانه‌ها از سوی پزشک، مهم است. 
دوشنبه 13/10/1395 - 13:28
سلامت و بهداشت جامعه

برخی افراد هنگام استراحت در رختخواب زمانی که دراز کشیده و مشتاق به خواب رفتن هستند با گزگز و مور مور شدن و گاهی با سوزش و درد در ناحیه پاها بی‌قرار شده و ناچار به بلند شدن و راه رفتن می‌شوند .

 
 
 
 
 
 
 

به گزارش جام جم آنلاین ، این علائم، از نشانه‌های اصلی سندرم بی‌قراری پاست که باعث مقاومت‌ناپذیری پا در برابر جنبیدن، پرش پا یا احساس حرکت حشرات روی پوست پا می‌شود‌. این احساس به‌طور کامل با درد ناشی از گرفتگی عضلانی متفاوت است و اغلب در ساق پا به وجود می‌آید که در حالت نشسته و درازکش بدتر می‌شود و با دراز کردن یا حرکت دادن پاها به طور موقت بهبود می‌یابد . علت اصلی این سندرم می‌تواند در اثر کم‌خونی ناشی از فقر آهن، اختلال جریان خون، اختلال اعصاب در ناحیه نخاع یا پاها، اختلالات عضلانی، دیابت، کمبود برخی ویتامین‌ها و مواد معدنی خاص باشد .

چه باید کرد؟

* سندرم بی‌قراری پا بیشتر شب هنگام و در حال استراحت حمله می‌کند، پس سریع‌ترین راه برای فرونشاندن تحریک پاها این است که قبل از به رختخواب رفتن کمی در اتاق راه بروید .

* برای آن که در رختخواب از علائم بی‌قراری پا بکاهید، پاهایتان را به جلو و عقب حرکت دهید و در جهات مختلف بخوابید.

* موقع خواب از جوراب نخی و شلوار گشاد استفاده نمایید و سعی کنید به مدت طولانی در برابر سرما قرار نگیرید‌. سرما با انقباض عروق و کاهش جریان خون در عضو می‌تواند سبب تشدید بی‌قراری پاها شود .

* با نوشیدن دمنوش‌های آرامبخش، از فشارها و استرس‌های عصبی بکاهید و از سیگار کشیدن خودداری کنید.

* دیر وقت غذای سنگین نخورید و مصرف کافئین و نوشابه‌های کولادار را به طور قابل توجهی کاهش دهید .

* در صورت کم‌خونی ناشی از فقر آهن از مکمل‌های آهن و غذاهایی همچون دل، جگر وگوشت قرمز بدون چربی استفاده کنید .

* چون حملات بی‌قراری پاها شب هنگام باعث اختلال در خواب می‌شود و امکان دارد فرد به دلیل کیفیت پایین خواب طی روز دچار خستگی و رخوت شود، در صورت تداوم مشکل، بهتر است به پزشک مراجعه شود.

 


فاخره بهبهانی

مدرس امداد و کمک‌های اولیه 
دوشنبه 13/10/1395 - 13:27
سلامت و بهداشت جامعه


 یک متخصص طب سنتی گفت: افرادی که دمنوش بارهنگ و خاکشیر را به صورت منظم در رژیم غذایی خود مصرف می کنند، هرگز دچار اضافه وزن نمی شوند.

 
 
 
 
 
 
 به  گزارش جام جم آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران، محمدباقر مینایی متخصص طب سنتی بیان کرد: هر عضوی از بدن یا هر بدنی نسبت به دمنوش ها عکس العمل متفاوتی نشان می دهد، بنابراین نمی توان یک دمنوش واحد را برای همه افراد تجویز کرد.
وی در خصوص دمنوش هایی که می توانند برای بدن مفید واقع شوند و از تجمع چربی و بروز اضافه وزن در افراد جلوگیری کنند، اظهار داشت: دمنوش بارهنگ بهترین دارو برای دستگاه گوارش محسوب می شود که سبب رسوب زدایی از لوله گوارش می شود.
این متخصص طب سنتی با بیان اینکه افراد دچار اضافه وزن و چاقی می توانند هفته ای سه تا چهار مرتبه از دمنوش بارهنگ استفاده کنند، عنوان کرد: میزان استفاده از این دمنوش در اشخاص لاغر به یک تا 2 بار در هفته کاهش پیدا می کند.
وی گفت: خاکشیر نیز یکی دیگر از گیاهانی است که در برقراری تعادل ماده غذایی و جذب آن نقش موثری ایفا می کند، بنابراین در صورتی که افراد دمنوش بارهنگ و خاکشیر را به صورت منظم در رژیم غذایی خود مصرف کنند هرگز دچار اضافه وزن نمی شوند.
مینایی تاکید کرد: نوشیدن دمنوش چای سیاه همراه با لیمو عمانی سیاه نیز سبب تعادل وزن بدن، تسکین سیستم اعصاب مرکزی و تقویت کبد و قلب می شود.
وی تصریح کرد: نوشیدن دمنوش به لیمو همراه با بادرنجبویه و عناب نیز با برقراری تعادل بین سه عضو رئیسه بدن( قلب، مغز و کبد) تاثیر چشمگیری در تعادل وزن بدن ایفا می کند که برای تهیه این دمنوش به ازای هر یک نفر باید سه قاشق غذا خوری به لیمو را با نصف قاشق غذاخوری بادرنجبویه به همراه پنج تا هفت عدد عناب را در قوری محتوی 2 لیوان آب دم کنند و پس از تبخیر شدن نصف این محلول آن را صاف کنند و سپس بنوشند.
این متخصص طب سنتی با بیان اینکه نوشیدن دمنوش سیب( چای سیب) نیز سبب رسوب زدایی مجاری عروقی بدن می شود، افزود: مصرف دمنوش گلابی( چای گلابی) نیز از افزایش جذب اسیدهای چرب حاصل از جذب اول جلوگیری می کند و تنها به اسید های چرب مفید اجازه جذب می دهد که استفاده از دمنوش سیب و گلابی در مبتلایان به کبد چرب توصیه می شود.
وی اظهار داشت: مصرف دمنوش نعناع وحشی نیز سبب بهبود التهابات لوله گوارش می شود، بنابراین مبتلایان به مشکلات گوارشی(کولیت، التهاب معده و زخم معده) باید 30 دقیقه پیش از غذا این دمکرده را بنوشند.
مینایی با اشاره به مصرف گل بابونه شیرازی به خصوص در افراد میانسال و سالمند مبتلا به دیابت بیان کرد: این دمنوش ضددرد و التهاب استخوان است و روند تسریع طبع و مزاج انسان به سمت سردی را کاهش می دهد. 
دوشنبه 13/10/1395 - 13:25
سلامت و بهداشت جامعه

یک پژوهشگر طب سنتی گفت: مصرف چوب، دمنوش یا پودر گیاه دارچین برای مبتلایان به آلرژی هیچگونه ضرر و مانعی ندارد.

 

 

 

 

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران، روح الله مظفری پژوهشگر طب سنتی با بیان اینکه درختچه همیشه سبز دارچین به ارتفاع 4 الی 66 متر است، گفت: این گیاه بومی جنوب هندوستان است که از پوست درختچه دارچین به دلیل خاصیت های درمانی آن به عنوان ادویه جات استفاده می شود.
این پژوهشگر طب سنتی با بیان اینکه رشد گل گیاه دارچین از اواخر بهمن ماه تا اوایل فروردین ظاهر می شود، اظهار داشت: هر 10 گرم دارچین دارای پروتئین، انرژی، کربوهیدرات و چربی است.
وی درباره خواص چای دارچین بیان کرد: مصرف چای این گیاه باعث افزایش قدرت بدنی، بهبود گردش خون و کاهش بیماری هایی مانند اختلال های گوارشی، کلسترول، استرس، اسهال، سوء هاضمه، نفخ معده، تب و سرماخوردگی می شود.
مظفری افزود: ماده Cinnamodehyde موجود در گیاه دارچین بر روح و روان انسان اثر آرامبخشی دارد.
وی با بیان اینکه مصرف دمنوش و گیاه دارچین باعث جوانی پوست می شود، تصریح کرد: مصرف این گیاه برای افرادی که آلرژی دارند هیچگونه آسیبی ندارد.
مظفری با اعلام اینکه مصرف دارچین باعث زایمان زودرس می شود، بیان کرد: خانم ها در دوران بارداری و شیردهی جهت بهبود سیسستم گوارشی نوزاد از مصرف دمنوش یا پودر دارچین خودداری کنند.
این پژوهشگر طب سنتی با بیان اینکه تاثیرات دارچین همانند آنتی بیوتیک است، تاکید کرد: مصرف روزانه 5 گرم دارچین باعث کاهش تری‌گلیسیرید، گلوکوز سرمی و کلسترول خون در افراد مبتلا به دیابت نوع 2 می شود.
وی درباره مصرف این گیاه در فصل زمستان اظهار داشت: افراد با طبع گرم جهت بهبود خارش گوش، گلو و خشکی پوست و لب در فصل سرما از گیاه دارچین استفاده کنند.
مظفری با تاکید بر اینکه ماده موجود در دارچین از بروز بیماری آلزایمر در افراد جلوگیری می کند، بیان کرد: کاراترین نوع دارچین، ضد ویروس HIV عمل می کند و مبتلایان به ایدز با مصرف این گیاه بیماری خود را تسکین می دهند.

این پژوهشگر طب سنتی با بیان اینکه مصرف زیاد دارچین بر فلب، خواب و روان انسان تاثیرات مخربی دارد، افزود: ایجاد التهاب بر روی پوست، سوزش معده، لخته شدن خون و ترگ خوردگی لب می شود. 

دوشنبه 13/10/1395 - 13:23
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته