• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 1009
تعداد نظرات : 155
زمان آخرین مطلب : 5278روز قبل
بیماری ها
با ساخت ماده موثره و داروي خوراكي "دفراسيروكس" براي بيماران تالاسمي، ايران دومين كشور توليد كننده اين دارو در دنيا شد.
به گزارش فارس، عباس كبريايي زاده، مدير شركت دارويي توليد كننده اين دارو در مراسم معرفي رسمي آن كه با حضور رسول ديناروند، معاون غذا و داروي وزارت بهداشت در تالار اجتماعات بيمارستان ميلاد برگزار شد، افزود:‌ داروي خوراكي دفراسيروكس كه در ايران با نام اختصاصي اوسورال (osveral) توليد شده است جديدترين دارو براي تسهيل جذب آهن در بيماران تالاسمي است كه به شكل خوراكي و يكبار در روز قابل مصرف است و به عنوان جايگزين داروي ترزيقي دسفرال در اختيار اين بيماران قرار مي‌گيرد.
وي افزود: مراحل توليد اين دارو از سال 82 با همكاري مركز رشد دانشكده داروسازي دانشگاه علوم پزشكي تهران، آغاز شد و در سال 83 ماده اوليه و مولكول اين دارو توسط شركت ، پژوهش دارو آريا، مستقر در مركز فرآورده‌هاي دارويي دانشگاه علوم پزشكي تهران توليد شد.
وي افزود: بعد از آن با همكاري اين مركز و شركت داروسازي اسوه مراحل توليد اين دارو آغاز شد و سرانجام پس از سه سال طي مراحل توليد اوليه، كنترل كيفي و توليد صنعتي از امروز اين دارو به عنوان يك داروي جديد در دسترس بيماران تالاسمي ايران قرار مي‌گيرد.
كبريايي زاده گفت: آزمايشهاي خلوص ماده اوليه، برون تني و درون تني داروي آماده مصرف مويد كيفيت بالاي فرآورده توليدي و مشابهت كامل آن با نمونه اوليه آن كه ساخت شركت نوارتيس سوئيس است از سوي وزارت بهداشت تائيد شده است.
در اين مراسم همچنين عباس شفيعي، استاد پيشكسوت داروسازي و رئيس دانشكده داروسازي دانشگاه علوم پزشكي تهران مراحل تاييد مولكول اوليه، توليد دارو، تاييد كيفي و بررسي خلوص آن را تشريح كرد.
بيش از 20 هزار بيمار تالاسمي در كشور اكنون با استفاده از اين داروي جديد از درد و رنج تزريق روزانه آمپول دسفرال رها مي‌شوند. ضمن اينكه توليد اين دارو صرفه جويي ارزي قابل توجهي نيز براي كشور به همراه دارد.
پنج شنبه 4/5/1386 - 16:22
ورزش و تحرک
عباس البیاتی از نمایندگان برجسته پارلمان عراق روز پیروزی عراق بر کره جنوبی را روز ملی این کشور دانست.
به گزارش خبرگزاری مهر، عباس البیاتی با محکوم کردن حمله گروه های تروریستی به شهروندان عراقی که پس از موفقیت تیم ملی فوتبال کشورشان در مسابقات جام ملت های آسیا به خیابان ها ریخته بودند در گفتگو با شبکه العالم تاکید کرد آنها با هدف محروم کردن مردم از شادی دست به اعمال تروریستی زدند.
وی خاطر نشان کرد: پیروزی عراق مقابل کره جنوبی در مرحله نیمه نهایی مسابقات فوتبال جام ملت های آسیا و صعود به دیدار نهایی این رقابت ها اتحاد را بین مردم عراق بازگرداند و حتی می توان از روز چهارشنبه به عنوان روز ملی "عراق" یاد کرد.
نماینده پارلمان عراق افزود : مردم عراق پس از پیروزی بزرگ تیم کشورشان مقابل کره جنوبی بدون در نظر گرفتن خطرها و محدودیت های امنیتی به خیابان ها ریختند و این پیروزی را جشن گرفتند اما گروه های تروریستی حتی نتوانستند خوشحالی آنها را تحمل کنند و شادی شان را تبدیل به عزا کردند.
البیاتی با تاکید بر این نکته که تروریست ها دوست دارند رخت عزا بر تن مردم این کشور باشد، افزود : دولت عراق به واسطه وسعت جشن های خیابانی مردم نمی توانست از جان همه آنها دفاع کند و همین مسئله باعث شد تا دشمنان مردم عراق شادی شان را به عزا مبدل سازند.
پنج شنبه 4/5/1386 - 14:34
بیماری ها

افراد دارای مو و پوست بسیار چرب ممکن است دچار آکنه در صورت، پشت و شانه‌ها شوند
برای آنکه چربی‌مو های‌تان را تحت کنترل در آورید به این توصیه‌ها عمل کنید:
هر روز موهای‌تان را کاملا بشویید.
دست کم پنج دقیقه قبل از آب کشیدن شامپو را روی مو باقی بگذارید.
موها را به طور مکرر و با شدت برس نزنید، چرا که این کار چربی را در سطح بقیه موها پخش می‌کند.
با دکترتان درباره عوامل تولید چربی اضافی مانند استرس و هورمون‌هایی که در قرص‌های ضدبارداری یافت می‌شوند، مشورت کنید.
پنج شنبه 4/5/1386 - 14:30
بیماری ها
محققان امريكايي مي‌گويند داشتن دوست، برادر خواهر يا همسر چاق خطر چاقي انسان را بيشتر مي‌كند.

images/20070726/Obesity.jpg


به گزارش BBC، اطلاعات گردآوري شده درباره بيش از 12 هزار نفر نشان مي‌دهد اگر دوست انسان چاق باشد اين خطر 57 درصد، برادر و خواهرش 40 درصد و اگر همسرش چاق باشد 37 درصد افزايش مي‌يابد. محققان فوق گفتند اين امر نشان مي‌دهد عوامل اجتماعي از جمله ابعاد بدن افراد ديگر نيز در ابتلا به چاقي مهم است و به همين دليل اين نتيجه‌گيري قطعي نيست زيرا عوامل پنهان ديگر نيز موثرند.
محققان دانشكده پزشكي دانشگاه هاروارد و دانشگاه كاليفرنيا در سان‌ديه‌گو، با توجه به اطلاعاتي كه طي مدت 32 سال به عنوان بخشي از يك بررسي درباره بيماري‌هاي قلبي به عمل آمده، به نتيجه فوق رسيدند.
پنج شنبه 4/5/1386 - 14:28
ادبی هنری

اين روزها همه در انتظار شنيدن خبر بهبودى سيمين دانشور، بانوى داستان‌نويس ايرانند
هميشه از شنيدن خبر آمد و شد شخصيت‌هاى علمي، فرهنگى و هنرى به منطقه خوشحال مى‌شديم. دلمان مى‌خواست آدم‌هاى بزرگى كه در منطقه ما نه زندگى مى‌كنند و نه كار. به بهانه‌اى سرى به اين محله بزنند تا مجالى پيدا كنيم و سراغشان برويم. دلمان مى‌خواست ميزبان مهمان‌هاى بزرگ باشيم؛ اما دوست نداشتيم در بيمارستان از مهمانمان پذيرايى كنيم. وقتى شنيديم سيمين دانشور، بانوى بزرگ داستان‌نويسى ايران كه در محله دزاشيب ـ دور از محله ما ـ زندگى مى‌كند، اين روزها مهمان منطقه ماست، برخلاف هميشه خوشحال نشديم. چون خالق رمان‌هاى ماندگار ايرانى روى تخت شماره 1 بخش ICU بيمارستان پارس خوابيده است. انگار سرگردان است در جزيره‌اى ميان خواب و بيدارى ساربانى بايد براى رهايى‌اش.
بانوى داستان‌نويس روى تخت بيمارستان
سيمين دانشور، نخستين زن رمان‌نويس ايراني، چند سالى است كه از مشكلات كليوى و تنفسى رنج مى‌برد. خالق «سووشون» از روز پنجشنبه، 28 تير در بيمارستان پارس بسترى شده است. پزشكان بيمارستان پارس، علت بسترى شدن وى را ضعف و كهولت سن و مشكلات حاد تنفسى اعلام كرده‌اند.
دانشور در حالتى ميان خواب و بى‌هوشى در بخش مراقبت‌هاى ويژه (ICU) به سر مى‌برد؛ اما خوشبختانه در كماى كامل نيست.
به دليل مراجعه مكرر خبرنگاران و دوستداران بانوى رمان‌نويس ايران و با توجه به وضعيت جسمانى او، خانواده‌اش از مسئولان بيمارستان خواسته‌اند سيمين ممنوع‌الملاقات باشد تا بتواند در آرامش بيشترى روند بهبودى را طى كند.
چشم‌هايى كه نگران است
جلو بيمارستان پارس كه مى‌رسم، پاهايم سست مى‌شود. انگار گم‌شده‌ام. سرگردان در جزيره‌اى از حرف‌ها و واژه‌ها و درس‌هايى كه از خط به خط كتاب‌هاى سيمين دانشور آموخته‌ام. انگار عظمت «جزيره سرگرداني» و «ساربان سرگردان» روى قلبم سنگينى مى‌كند.
ساعت ملاقات است و مردم زيادى در رفت و آمد جلو اطلاعات مى‌ايستم و مى‌پرسم: «خانم سيمين دانشور...» زن جوانى كه پشت ميز نشسته است، اجازه نمى‌دهد سؤالم را تمام كنم: «طبقه اول بخش ICU». انگار آدم‌هاى زيادى هر روز وقت ملاقات سراغ بانوى داستان‌نويس را از او مى‌گيرند. از پله‌ها بالا مى‌روم و مى‌رسم به بخش مراقبت‌هاى ويژه. كنار در اتاق ICU روى ديوار تابلو وايت‌بردى است كه اسامى بيماران روى آن نوشته شده است. نگاهم روى اولين اسم متوقف مى‌شود: سيمين دانشور. باور نمى‌كنم بانوى بزرگى كه سال‌هاست بر بلنداى ادبيات معاصر ايران ايستاده است و شكوه قلمش را در حرف حرف «سووشون» احساس كرده‌ام، روى تخت اتاق ICU بيمارستان پارس خوابيده باشد.
راهروى بيمارستان پر از مردمى است كه براى ملاقات سيمين آمده‌اند. مردمى كه تا به حال منتظر شنيدن خبر چاپ رمان كوه سرگردان بودند، حالا منتظر شنيدن خبر بهبودى خالق رمان هستند. نگهبانى كه جلو در اتاق ICU ايستاده است، مى‌گويد: «براى رعايت حال خانم دانشور فقط بستگان ايشان اجازه ملاقات دارند.»
در ميان بستگان سيمين كه براى ملاقات آمده‌اند، سراغ خواهرش مى‌روم. ويكتوريا دانشور(فرجام) كه بازنشسته آموزش و پرورش و نقاش است، خواهر كوچك‌تر سيمين است و در پاسخ پرسشم درباره وضعيت عمومى سيمين مى‌گويد: «خدا را شكر! نسبت به روزهاى اول حالش خيلى بهتر است. چشم‌هايش را باز مى‌كند ووقتى با او حرف مى‌زنيم دستش را تكان مى‌دهد. مردم همه نگرانند. هر روز در ساعت ملاقات افراد زيادى به بيمارستان مى‌آيند و يا با تلفن جوياى حالش مى‌شوند.»
يكى از خواهرزاده‌هايش مى‌گويد: «سيمين خيلى به مردم علاقه دارد و با مردم زندگى مى‌كند. وقتى نويسنده‌هاى جوان آثارشان را برايش مى‌فرستند، در هر شرايطى وقت صرف مى‌كند و آنها را مطالعه مى‌كند. اما در حال حاضر با توجه به وضعيت جسمى او و نيازش به آرامش، مجبوريم از مردم بخواهيم وارد اتاق ICU نشوند.»
ديدار اهل قلم با سيمين
روز شنبه، 30 تير، جمعى از اهالى قلم، سيمين دانشور را در بستر بيمارى ملاقات كردند. در اين ملاقات سيمين بهبهاني، سيد على صالحي، فريبرز رئيس دانا، جاهد جهانشاهي، ميهن بهرامي، محمد متوسلاني، كامران بزرگ‌نيا، مهين خديوى و فرخنده حاجى‌زاده در بخش مراقبت‌هاى ويژه بيمارستان پارس حاضر شدند و از بانوى داستان‌نويس ايران ديدار كردند. همچنين محسن پرويز، معاون فرهنگى وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي، اهالى قلم را در اين ديدار همراهى مى‌كرد.
نويسنده‌اى براى همه دوران
دانشور يكى از دانشجويان مشهور دوران طلايى دانشكده ادبيات دانشگاه تهران است كه در محضر استادانى چون فروزان‌فر، بهار و پرويز ناتل خانلرى تحصيل كرده است. همچنين حضور جلال‌آل‌احمد در كنار او و رفت و آمد آنها با نويسندگان و شاعرانى چون براهني، ساعدي، شاملو، شاهرودى و اخوان به رشد و تعالى هنر نويسندگى‌اش كمك كرده است.
سيمين درك عميقى از وضعيت انسان ايرانى در عرصه تاريخ دارد و اين درك عميق در آثارش مشهود است.
سيمين دانشور در طول بيش از 60 سال نويسندگى سعى كرده است آثارى زيبا و در عين حال ساده و روان و قابل فهم براى عموم مردم ارائه كند. كتاب «سووشون» نثر بسيار ساده‌اى دارد اما هنوز بعد از گذشت 36 سال از چاپ اول هنوز تجديد چاپ مى‌شود و به 17 زبان دنيا ترجمه شده است.
رمان‌هاى او اگرچه در فضاى پرشخصيت و پرماجرا جريان دارد، اما بيانگر تنهايى قهرمان‌ها و زنان داستان است؛ در عين حال اميد به آينده و شوق زندگى از ويژگى‌هاى داستان‌هاى اوست و هيچ‌وقت به سمت رمان سياه نرفته است. قهرمان‌هاى داستان‌هاى سيمين چشم به آينده دوخته‌اند.
نگاهى كوتاه به زندگى سيمين
سيمين دانشور 18 ارديبهشت 1300 خورشيدى در شيراز متولد شد. پدرش، محمدعلى دانشور، پزشك بود و مادرش قمرالسلطنه حكمت، مدير هنرستان دخترانه و نقاش. سيمين در كودكى توسط پدر و مادرش با هنر و نويسندگى آشنا شد و دوران ابتدايى و دبيرستان را در مدرسه انگليسى مهرآيين گذراند و در امتحان نهايى ديپلم شاگرد اول كل كشور شد. سپس براى ادامه تحصيل در رشته ادبيات فارسى به دانشكده ادبيات دانشگاه تهران رفت.
دانشور پس از مرگ پدرش در 1320 شمسي، شروع به مقاله‌نويسى براى راديو تهران و روزنامه ايران، با نام مستعار «شيرازى بى‌نام» كرد.
در 1327، مجموعه داستان كوتاه «آتش خاموش» را منتشر كرد كه اولين مجموعه داستانى است كه به قلم‌زنى ايرانى چاپ شده است. در 1329 با دفاع از رساله خود در مورد زيبايى‌شناسي، موفق به كسب درجه دكترا از دانشگاه تهران شد. عنوان رساله او «علم‌الجمال و جمال در ادبيات فارسى تا قرن هفتم» بود.
سال 1329 زمانى كه در اتوبوس نشسته بود تا راهى شيراز شود، با جلال‌آل‌احمد نويسنده و روشنفكر ايرانى آشنا شد و در همين سال با آل‌احمد ازدواج كرد. سال 1331 دانشور با دريافت بورس تحصيلى به دانشگاه استنفورد رفت و در آنجا دو سال در رشته زيبايى‌شناسى تحصيل كرد. پس از بازگشت به ايران در هنرستان هنرهاى زيبا مشغول تدريس شد تا اينكه سال 1338 استاد دانشگاه تهران در رشته باستان‌شناسى و تاريخ هنر شد. سيمين در سال 1359 به درخواست خود از دانشگاه تهران بازنشسته شد.
سيمين و جلال هيچ‌وقت بچه‌دار نشدند و سيمين از سال 1348 كه جلال از دنيا رفت، تنها زندگى مى‌كند .
آثار سيمين
ـ داستان كوتاه: آتش خاموش (1327)، شهرى چون بهشت (1340)، از پرنده‌هاى مهاجر بپرس (1376)
ـ رمان‌: سووشون (1348)، به كى سلام كنم (1359) جزيره سرگردانى (1372)، ساربان سرگردان (1380)

علاوه بر اين سيمين دانشور بسيارى آثار ترجمه و نيز آثار غيرداستانى دارد. رمان «كوه سرگردان» كه آخرين كتاب از سه‌گانه جزيره سرگردانى است و مجموعه داستان «انتخاب» آثار منتشر نشده او هستند.

پنج شنبه 4/5/1386 - 14:26
دعا و زیارت
سازمان فرهنگ، علوم و تربيت اسلامي(آيسيسکو)، به منظور افزايش ارتباط ميان دانشگاه‌هاي اسلامي و پيشرفت و ارتقاي تحقيقات علمي و بررسي مشكلات جهان اسلام اقدام به راه‌اندازي دانشگاه مجازي اسلامي كرده است.
به گزارش خبرگزاري رسا به نقل از اسلاميك نيوز،  از بزرگ‌ترين اهداف تاسيس اين دانشگاه، افزايش سطح آموزش عالي با توجه به درخواست كشورهاي اسلامي و نيازهاي آنها براي تبادل برنامه‌هاي درسي در سطوح علمي اعلام شده است.
اين دانشگاه از سخنرانان، محققان، اساتيد،‌ علما و روحانيون ديني و مذهبي در جهت پيشبرد اهداف اصلي، مساعدت  كمك خواسته است.
پنج شنبه 4/5/1386 - 14:24
بیماری ها
تعداد زيادي از جوانان و نوجوانان در بهترين دوره زندگي‌شان، با ضايعات پوستي، به نام جوش‌هاي غرور جواني يا آکنه درگيري دارند.
براي پيشگيري از بروز اين جوش‌ها و عارضه‌دار شدنشان، راه‌هاي گوناگوني توصيه شده بود، اما نقش تغذيه چندان پررنگ نبود. حداکثر توصيه تغذيه‌اي پزشکان در اين باره اين بود که اگر فکر مي‌کنيد غذايي هست که با بيشتر خوردن آن بيشتر جوش مي‌زنيد، آن غذا را از رژيم‌تان حذف کنيد.
اما خبر جديد اين که محققان استراليايي به اين نتيجه رسيده‌اند که غذاهايي که انتخاب مي‌كنيم و مي‌خوريم واقعا نقشي مهم‌تر از اينها دارند. در مطالعه اين محققان از مرکز تحقيقات RMIT، در ملبورن، مشخص شده وقتي در رژيم غذايي از کربوهيدرات‌هاي با اندکس گلايسميک پايين استفاده شود، به احتمال زياد، جوش‌ها زودتر از بين مي‌روند.
اما اگر بپرسيد اندکس گلايسميک چيست و پايين بودن آن چه فايده‌اي دارد، جواب چندان پيچيده نيست. همه کربوهيدرات‌ها، از جمله نشاسته، از واحدهاي قندي درست شده‌اند. موقع هضم و جذب غذا، اين زنجيره‌هاي طولاني، بايد به واحدهاي قندي شکسته شوند.
اگر شما خوراکي‌هاي شيرين، مثل قند و آب‌نبات بخوريد، بلافاصله قند خون‌تان بالا مي‌رود. اما اگر کربوهيدرات‌هاي پيچيده‌تر، يعني خوراکي‌هاي پرفيبر، مصرف کرده باشيد، مدت زماني طول مي‌کشد تا اين تجزيه به قندهاي ساده انجام شود و بنابراين قند خون بعد از گذشت مدت زمان بيشتري، و به تدريج، بالا مي‌رود. اين نوع غذاها، اندکس گلايسميک پايين‌تري دارند.
تحقيقات گوناگون نشان داده حجم بالاتر غذاهاي با اندکس گلايسميک پايين، باعث مي‌شود سلول‌ها به اثر انسولين، هورموني که قند خون را وارد سلول‌ها مي‌کند، حساس‌تر باشند. بنابراين قند خون زودتر مصرف مي‌شود و ديگر شاهد چاقي و همين طور عوارض ديابت نخواهيم بود.
تمام اين فايده‌ها باعث شده بود کارشناسان توصيه کنند همه افراد از غذاها و تنقلات شيرين کمتر بخورند و به جاي آن از مواد غذايي فيبردار، مثل ميوه‌جات و کربوهيدرات‌هايي مثل نشاسته، استفاده کنند.
هدف اين توصيه‌ها بيشتر کاهش وزن و کم کردن احتمال بروز ديابت و بيماري‌هاي قلبي و عروقي بود، ولي اين بار اثر آنها در رفع اين ضايعات پوستي هم مشخص شده است.
به گزارش رويترز، در مطالعه اخير، مصرف خوراکي‌هاي با فيبر بيشتر، مانند برگه‌هاي ذرت صبحانه و همين طور نان‌هاي سبوس‌دار (مثل نان سنگک و نان جوي خودمان) به مدت 12 هفته در 43 مرد 15 تا 25 سال، هم آکنه‌هاي آنها را به طور قابل ملاحظه‌اي کم کرده بود و هم باعث پايين آمدن وزن و نمايه توده بدني آنها شده بود. نتايج اين مطالعه در شماره جولاي نشريه «تغذيه باليني» آمريکا منتشر شده است.
البته پيش از اين شواهد پراکنده‌اي در مورد رابطه مصرف اين نوع غذاها و کم شدن بروز آکنه ديده شده بود، اما اين اولين بار است که فرضيه‌ تاثير تغذيه در بروز آکنه، با يک مطالعه مداخله‌اي و به صورت تصادفي، بررسي شده است. به همين علت مي‌توان با خيال راحت توصيه کرد که تا مي‌توانيد ميوه و نان سبوس‌دار بخوريد که فايده آن را با پوست و گوشت خود حس خواهيد کرد.
فرنوش صفوي‌فر
پنج شنبه 4/5/1386 - 14:22
اخبار
رييس سازمان صنايع و معادن سيستان و بلوچستان گفت: توفان گونو به ‪۳۸‬ واحد توليدي صنعتي اين استان خسارت وارد كرده است.
"جوادنام آورجهرمي" روز پنجشنبه در نشست كارگروه صنعت و معدن ميزان خسارتهاي وارده به اين واحدها را بيش از ‪ ۱۳‬ميليارد و ‪ ۵۰۰‬ميليون ريال ذكر كرد.
وي بيان كرد: در اين حادثه بيشترين خسارت به كوره‌هاي آجرپزي وارد شده است.
او ادامه داد: بر اثر وزش اين توفان و جاري شدن سيل همچنين هشت ميليارد و يكصد ميليون ريال به زيرساختهاي شهركهاي صنعتي استان خسارت وارد شده است.
به گزارش ايرنا، جهرمي تاكيد كرد: جبران حجم خسارتهاي وارده به زيرساخت هاي صنعتي استان نيازمند كمكهاي ويژه دولت است.
دبير ستاد حوادت پيش بيني نشده سيستان و بلوچستان نيز در اين نشست گفت:
بودجه سالانه تخصيصي براي حوادت پيش بيني نشده تنها يك درصد اعتبارهاي عمراني كشور است.
"حجت علي شايانفر" ادامه داد: اين بودجه تخصيصي در مقابل تعداد و ابعاد خسارتهاي حوادت پيش بيني نشده بسيار اندك است.
وي گفت: آمادگي براي مقابله با حوادت و مقاوم‌سازي بناها بويژه در شهركهاي صنعتي ضروري است.
به گزارش ايرنا، وزش توفان گونو، بارانهاي سيل آسا، طغيان رودخانه‌ها و جاري شدن سيل كه از اواخر خردادماه تا اواسط تيرماه ادامه داشت خسارتهاي زيادي به بخشهاي مختلف مسكوني، كشاورزي، صنعتي و زيرساختهاي جنوب سيستان و بلوچستان وارد كرده است.
بيشترين خسارتهاي اين حوادث به دو شهرستان ساحلي چابهار و كنارك و شهرستانهاي نيكشهر، سرباز، ايرانشهر و سراوان وارد شده است.
پنج شنبه 4/5/1386 - 14:19
اخبار

دانشجویان ایالت "ژجیانگ" چین دست به ابتکار جالبی زدند; آنها برای جذب گردشگر به شهرشان، جشنواره گِل بازی راه انداختند.

به گزارش روز پنجشنبه گروه حوادث ایسکانیوز: در این جشنواره که به منظور جذب گردشگر به جزیره "ژیشوان" شکل گرفته بود بیش از هزار دانشجو و ماهیگیر محلی در یک رودخانه گِل آلود به سوی هم گِل پرتاب کردند.
شرکت کنندگان چشم بادامی همچنین یک قایق بزرگ را به ریسمانی بستند و با کشیدن آن در میان آب گِلی به زورآزمایی پرداختند. گزارش ایسکانیوز می افزاید، این نخستین بار نیست که چینی ها برای جذب گردشگر به کشورشان دست به این قبیل شیرین کاری ها می زنند.

پنج شنبه 4/5/1386 - 13:43
موسيقي

خبرگزاری وب سایت های ایران Webna.irدر پی به اتمام رسیدن تمام بلیط های کنسرت استاد شجریان سایت delawaz که مسئولیت فروش آنلاین این بلیط ها را بر عهده داشت اعلام کرد."به آگاهی شما مردم مهربان می‌رسانيم که تمامی بليط‌های هر 6 شب برگزاری کنسرت در کمتر از يک ساعت به پايان رسيده و هم اکنون برنامه‌ريزی برای توزيع بليط در حال انجام است"
در ادامه در این سایت آمده است: "تا پايان روز جمعه 5 مرداد 1386 با دريافت نامة الکترونيکی (email) و پيام کوتاه (sms) اطلاعات لازم در خصوص نحوه پرداخت هزينه، زمان و مکان تحويل بليط به اطلاع شما خواهد رسيد. ضمناً مي‌توانيد به سايت دل‌آواز مراجعه نموده و پس از وارد کردن مشخصات کاربری، وضعيت بليط‌های رزرو شده خود را ببينيد."
برای اطلاعات بیشتر به سایت www.delawaz.ir و یا www.shajarian.info مراجعه کنید.

پنج شنبه 4/5/1386 - 13:42
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته