• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 14564
تعداد نظرات : 49
زمان آخرین مطلب : 1289روز قبل
ایرانگردی



معاون توسعه منابع انسانی شهرداری تهران در بازدید از مرکز مدیریت محیط زیست بر ایجاد یک مجموعه ستادی قدرمتند در حوزه محیط زیست و توسعه پایدار جهت نهادینه ساختن و ارتقاء شاخص های زیست محیطی در شهر تهران تاکید کرد.
به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه منابع انسانی شهرداری تهران، ابراهیم شیخ معاون توسعه منابع انسانی در بازدید از مرکز مدیریت محیط زیست ضمن تسلیت ایام شهادت ابا عبدالله الحسین گفت: امیدوارم بیش از آنکه درگیر شور و موقعیت عاشورا شویم، درگیر رسیدن به اهدافی باشیم که امام حسین (ع) برای رسیدن به آن جانشان را هدیه دادند و راهشان به عنوان یگ الگوی نمونه در تاریخ بشریت جاودان ماند و عاشورا نمایش صحنه ای باشدکه هدف امام حسین را تبیین کند و بخاطر همین می گوییم "السلام علیک یا ثارالله" سلام بر خون ریخته شده ی خداوند.
وی در ادامه افزود: حضور من در این جمع به دلیل اهمیت مباحث محیط زیستی است چرا که در حال حاضر مهمترین مساله شهر تهران موضوع محیط زیست و توسعه پایدار محسوب می شود و هیچ موضوعی مهمتر از آن نیست.
معاون توسعه منابع انسانی با ابراز اینکه مساله محیط زیست مساله بخشی نبوده بلکه فرابخشی است، گفت: همه حوزه ها باید رویکرد محیط زیستی داشته باشند مانند حوزه حمل و نقل، فضای سبز حتی حوزه منابع انسانی، فرهنگی و اجتماعی؛ چرا که رویکرد توسعه پایدار، این موضوع را مورد توجه قرار داده است
شیخ در ادامه افزود: باید یک مرکز محیط زیستی قدرتمند در مدیریت شهر تهران داشته باشیم که مساله محیط زیست را در مجموعه شهر تهران مدیریت کند و فراتر از مجموعه وظایف فعلی دنبال کند.
وی در ادامه با تاکید بر استفاده از تمامی ظرفیت های شهرداری تهران جهت نهادینه ساختن موضوعات محیط زیستی گفت: باید نگاه مکانیکال در سرای محلات تبدیل به نگاه پویا و پربازده گردد و معنویت، اخلاق و سبک زندگی محیط زیستی ترویج داده شود.
معاون توسعه منابع انسانی با تاکید بر اینکه باید در ترویج استفده از انرژی های تجدیدپذیر همانند کشورهای همسایه که در حال پیاده سازی استفاده از انرژی های نو در منازل هستند ماهم سعی در گسترش آن با تمام ظرفیت در سطح شهر تهران برآییم.
وی اظهار کرد: در حوزه منابع انسانی این معاونت آمادگی دارد که با استفاده از سامانه بازار کار داخل نخبگان فعال حوزه محیط زیست در مجموعه شهرداری تهران را به مرکز معرفی نماید.
معاون توسعه منابع انسانی با اشاره به اینکه آموزش رکن اصلی موضوعات محیط زیستی است، پیشنهاد تقویت فعالیت های گروه های مردم نهاد محیط زیستی را در شهرداری تهران جهت نهادینه کردن و آشنایی پرسنل و همراه و همسو کردن آنان در راستای ترویح فرهنگ محیط زیست در خانواده شهرداری تهران من جمله موضوعات تنوع زیستی، انرژی های نو، اصلاح الگوی مصرف و غیره را داد.
شیخ در ادامه افزود: می توان با استفاده از ظرفیت های دانشگاهی، همکاری های بین المللی، شناسایی استعدادهای داخلی میزان اثر بخشی اقدامات و فعالیت های محیط زیستی را دو چندان کرد.
در ادامه علی پور رئیس مرکز مدیریت محیط زیست و توسعه پایدار ضمن خیر مقدم به معاون توسعه منابع انسانی با اشاره به اینکه هر چه موضوعات محیط زیست در سطح مدیران ارشد مطرح شود بدون تردید انگیزه کارکنان جهت فعالیت دو چندان می شود، گفت: مطمئنا حمایتها و اعتقاد به موضوع محیط زیست نه تنها باعث ارتقاء شاخص های محیط زیست می شود بلکه می توان بهترین نتیجه را از مجموعه اقدامات در حوزه مدیریت شهری گرفت.
وی در ادامه با تاکید بر اینکه تنها شاخص توسعه واقعی که منجر به کیفیت زندگی می شود محیط زیست است گفت: امیدورام با توجه به اینکه شعار شهردار تهران شهر زیست پذیر و شهروند مشارکت پذیر است، بتوانیم با حمایتهای همه جانبه مدیران ارشد شهری کیفت زندگی شهروندان شهر را به لحاظ شاخص های محیط زیست ارتقاء دهیم.
لازم به ذکر است در انتهای بازدید معاون توسعه منابع انسانی دیداری با پرسنل مرکز مدیریت محیط زیست و توسعه پایدار به عمل آوردند.

 

 
 

دوشنبه 26/6/1397 - 15:41
ایرانگردی

 

برگزاری نمایشگاه یاد یاران و نواختن زنگ حماسه در مدارس محله های مرکزی شهر تهران با حضور خانواده شهداء و با مشارکت ناحیه مقاومت سلمان فارسی از جمله برنامه های شهرداری منطقه 11 در هفته گرامیداشت دفاع مقدس است
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 11 محمد جواد رشیدی معاون فرهنگی و اجتماعی شهرداری منطقه 11 در ارتباط با برنامه های گرامیداشت هفته دفاع مقدس گفت:
ویژه برنامه های هفته گرامیداشت دفاع مقدس با هدف ترویج فرهنگ مقاومت و ایثارگری،ارتقاء سطح آگاهی نسل جوان نسبت به حماسه های این دوره از انقلاب اسلامی، پاسداشت مقام والای شهدا وجانبازان و همزمان با آغاز هفته دفاع مقدس در سطح منطقه 11 برگزار خواهد شد.
رشیدی همچنین افزود:
نواختن زنگ حماسه در مدارس ،برپایی نمایشگاه یادیاران با مشارکت ناحیه مقاومت بسیج سلمان فارسی در بوستان دانشجو، نمایشگاه یادبود شهدا در مسجد سجاد(ع)، مراسم شب شعر و خاطره گویی در سرای محلات ، تقدیر از کسبه های ایثارگر محلات ، نمایشگاه عکس در سرای محلات ناحیه 3 و شهرداری ناحیه 1 ،از جمله برنامه های اجرایی معاونت امور اجتماعی و فرهنگی در هفته دفاع مقدس است.
وی در ادامه ضمن اعلام برنامه ی اعزام خانواده های شهدا به بهشت زهرا با عنوان مهمانی لاله ها افزود:تجلیل از خانواده های معظم شهدا و ایثارگران از دیگر برنامه های این ایام است.

معاون امور اجتماعی وفرهنگی همچنین تصریح کرد: همزمان با آغاز ماه مهر وتقارن آن با هفته دفاع مقدس، زنگ حماسه به صورت نمادین با حضور خانواده های شهدا، در مدارس شاخص سطح منطقه نواخته خواهد شد.

دوشنبه 26/6/1397 - 15:36
ایرانگردی



معاون توسعه منابع انسانی شهرداری تهران در بازدید از مرکز مدیریت محیط زیست بر ایجاد یک مرکز محیط زیست و توسعه پایدار قدرتمند جهت نهادینه ساختن و ارتقاء شاخص های محیط زیستی در مجموعه شهرداری تهران تاکید کرد.
به گزارش روابط عمومی مرکز مدیریت محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران، ابراهیم شیخ معاون توسعه منابع انسانی در بازدید از مرکز مدیریت محیط زیست ضمن تسلیت ایام شهادت ابا عبدالله الحسین گفت: امیدوارم بیش از آنکه درگیر شور عاشورا شویم درگیر رسیدن به اهدافی باشیم که امام حسین (ع) برای رسیدن به آن جانشان را هدیه دادند و راهشان به عنوان یگ الگوی نمونه در تاریخ بشریت جاودان ماند.
وی در ادامه افزود: حضور من در این جمع به دلیل اهمیت مباحث محیط زیستی است چرا که در حال حاضر مهمترین مساله شهر تهران موضوع محیط زیست و توسعه پایدار محسوب می شود و هیچ موضوعی مهمتر از آن نیست.
معاون توسعه منابع انسانی با ابراز اینکه خوشحالم از اینکه مساله محیط زیست مساله بخشی نبوده بلکه فرابخشی است، گفت: همه حوزه ها باید رویکرد محیط زیستی داشته باشند مانند حوزه حمل و نقل، فضای سبز حتی حوزه منابع انسانی چرا که حفظ فرهنگ و تاریخ شهر منوط به حفظ محیط زیست آن است.
شیخ در ادامه افزود: باید یک مرکز محیط زیستی قدرتمند در مدیریت شهر تهران داشته باشیم که مساله محیط زیست را در مجموعه شهر تهران مدیریت کند و فراتر از مجموعه شهر تهران نظر کند.
وی در ادامه با تاکید بر استفاده از تمامی ظرفیت های شهرداری تهران جهت نهادینه ساختن موضوعات محیط زیستی گفت: باید نگاه مکانیکال در سرای محلات تبدیل به نگاه پویا و پربازده گردد و معنویت اخلاق محیط زیستی ترویج داده شود.
معاون توسعه منابع انسانی با تاکید بر اینکه باید در ترویج توسعه انرژی های تجدیدپذیر همانند کشورهای همسایه ارمنستان و ترکیه که در حال پیاده سازی استفاده از انرژی های نو در منازل هستند ماهم سعی در گسترش آن با تمام ظرفیت در سطح شهر تهران برآییم.
وی اظهار کرد: در حوزه منابع انسانی این معاونت آمادگی دارد که با استفاده از سامانه بازار کار داخل نخبگان فعال حوزه محیط زیست در مجموعه شهرداری تهران را به سیستم معرفی نماید.
معاون توسعه منابع انسانی با اشاره به اینکه آموزش رکن اصلی موضوعات محیط زیستی است، پیشنهاد فعالیت چند گروه از سازمان های مردم نهاد محیط زیستی را در شهرداری تهران جهت نهادینه کردن و آشنایی پرسنل و همراه و همسو کردن آنان در راستای ترویح فرهنگ محیط زیست در خانواده شهرداری تهران من جمله موضوعات تنوع زیستی، انرژی های نو، اصلاح الگوی مصرف و غیره را داد.
شیخ در ادامه افزود: می توان با استفاده از ظرفیت های دانشگاهی، همکاری های بین المللی، شناسایی استعدادهای داخلی میزان اثر بخشی اقدامات و فعالیت های محیط زیستی را دو چندان کرد.
در ادامه علی پور رئیس مرکز مدیریت محیط زیست و توسعه پایدار ضمن خیر مقدم به معاون توسعه منابع انسانی با اشاره به اینکه هر چه موضوعات محیط زیست در سطح مدیران ارشد مطرح شود بدون تردید انگیزه کارکنان جهت فعالیت دو چندان می شود، گفت: مطمئنا حمایتها و اعتقاد به موضوع محیط زیست نه تنها باعث ارتقاء شاخص های محیط زیست می شود بلکه می توان بهترین نتیجه را از مجموعه اقدامات در حوزه مدیریت شهری گرفت.
وی در ادامه با تاکید بر اینکه تنها شاخص توسعه واقعی که منجر به کیفیت زندگی می شود محیط زیست است گفت: امیدورام با توجه به اینکه شعار شهردار تهران شهر زیست پذیر و شهروند مشارکت پذیر است بتوانیم با حمایتهای همه جانبه مدیران ارشد شهری کیفت زندگی شهروندان شهر را به لحاظ شاخص های محیط زیست ارتقاء دهیم.
لازم به ذکر است در انتهای بازدید معاون توسعه منابع انسانی دیداری با پرسنل مرکز مدیریت محیط زیست و توسعه پایدار به عمل آوردند.

 

 
 

دوشنبه 26/6/1397 - 15:33
ایرانگردی

 

 

اولین جلسه کارگروه مشورتی برنامه و بودجه منابع انسانی و مالی مناطق، باهدف مشارکت و هم افزایی مناطق برای بررسی مشکلات و ارائه راهکارهای لازم برای حل و فصل معضلات در منطقه۲۲ برگزار شد.

 

 

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه۲۲، اولین جلسه کارگروه مشورتی برنامه و بودجه، منابع انسانی و مالی با حضور دکتر کاظم نیا قائم مقام معاونت امورمناطق و شهرداران مناطق ۹، ۱۶، ۱۷، ۱۹، ۲۰ و ۲۲ در سالن جلسات شهرداری منطقه۲۲ و به دبیری شهرداری منطقه۲۲ برگزار شد.

این کارگروه در راستای تدابیر ابلاغی شهردار تهران و باهدف مشارکت و هم افزایی مناطق در جهت بررسی و شناخت مشکلات و ارائه راهکارهای لازم برای حل و فصل معضلات پیش روی برگزار می شود.
همچنین برای شناخت مشکلات و پیگیری‌های بعمل آمده از مناطق عضو در کارگروه مسائل باید به دبیرخانه کارگروه که مسئولیت آن برعهده منطقه ۲۲ است تحویل و پیگیری شود.
گفتنی است این کارگروه در محورهایی شامل بهره‌وری منابع انسانی و شایستگی، هماهنگی سازمانی و نظارت مدیریتی، اقتصاد شهری، هدفمندسازی، شفافیت و پیشگیری از فساد اداری، برنامه های عملیاتی، ساختار سازمانی و مشارکت ذینفعان شکل گرفته است.
در این جلسه دکتر علی نوذرپور، شهردار منطقه۲۲،گفت: برای عبور از مشکلات و فراز و نشیب های شهر تهران، نیازمند هم افزایی و همکاری تمام شهروندان هستیم که باعث می شود تحولی در توسعه شهر ایجاد شود.
شهردار منطقه۲۲،در ادامه افزود: مدیریت شهری تاکنون خدمات بسیار ارزشمندی را به شهروندان در یک سال اخیر ارائه کرده که نباید نادیده گرفته شود.
نوذرپور در ادامه با اشاره به موازی کاری‌های سازمان‌ها در شهرداری، افزود: سازمان‌هایی در حال حاضر در شهرداری هستند که یا موازی کاری دارند و یا ضرورتی برای وجودشان نیست.
نوزرپور پیشنهاد داد با توجه به تعداد منابع انسانی و منابع مالی که در این دو سازمان هزینه شده است، بررسی شود چه مقدار در کم شدن فساد در شهرداری تاثیر داشته است.
شهردار منطقه۲۲، گفت: انجام و ارائه پژوهش ها در حل مشکلات موجود و راست‌گویی‌ و شفاف گویی‌ها در این جلسات بسیار مفید است و می‌تواند نقطه مثبت این کارگروه باشد.
در ادامه این جلسه کاظم نیا قائم مقام معاونت امورمناطق، یکی از خروجی های این کارگروه را، تدوین كتابچه راهنما برای پرهیز از سلیقه محوری ، ارائه راه حل های اقدام سریع و پرهیز از هرگونه هزینه های غیر ضروری عنوان کرد و گفت: پس از بررسی و برگزاری جلسات مختلف و همفكری در كمیته‌های تخصصی این کارگروه، كتابچه ملاك عمل تهیه و تدوین می شود و برای بررسی و تایید، به معاونت‌های شهرداری تهران ارسال می شود.
وی ایجاد شهر باروح و زنده و با نشاط را از الویت ها مدیریت شهری دانست و عنوان کرد: با شناسایی مدیران خلاق و کارآمد درمناطق و نواحی از توسعه در حوزه جغرافیایی خود بهرهمند شویم.
کاظم نیا تحقق برنامه‌های عدالت محور را در شهر را لازم دانست و ادامه داد: با برنامه‌ریزی‌های لازم به انضباط اداری و ایجاد فضای نقد و اصلاح برسیم چرا که قاعده کاری در شهرداری بر اساس نظم و شفاف سازی است و هر چه در این حوزه شفاف تر عمل شود، در پیشبرد اهداف مدیریت شهری موفق تر خواهیم بود.
وی اصول به کار گیری فرایند هایی تضمین کیفیت در پروژه های عمرانی را مطرح کرد و گفت: ایجاد پروژه ها و یا ارائه یک خدمت به تنهایی کافی نیست بلکه زمان و نحوه انجام فعالیت های کیفی و هزینه هایی که برای دستیابی به رضایت شهروندان می پردازیم باید به دقت بررسی شود.

دوشنبه 26/6/1397 - 15:28
ایرانگردی

 

 

شهردار منطقه22 در آستانه بازگشایی مدارس از پروژه‌های دردست احداث سطح منطقه بازدید کرد.

 


به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه22، دکتر علی نوذرپور شهردار منطقه22، در بازدید صبحگاهی خود از پروژه های عمرانی که همجواری با مدارس را دارند، حضور پیدا کرد و در جریان روند تکمیل آنها قرار گرفت و بر اتمام پروژه ها تا قبل از بازگشایی مدارس تاکید کرد.

نوذرپور طی بازدید از معبر نسیم شانزدهم واقع در ناحیه2،گفت: با تکمیل این پروژه که شامل معبر شرق به غرب  بنادر در مقیاس 200 متر با عرض20متر و معبر شمالی جنوبی مدرسه به مقیاس 80 متر با عرض 12متر است، مسیرهای تردد دانش آموزان در سال تحصیلی جدید تامین می شود.
نوذرپور در جریان این بازدید با تاکید بر ضرورت بهینه‌سازی فضاهای عمومی و شهری پیرامون مدارس جهت سهولت تردد دانش آموزان افزود: ضعف سرانه آموزشی در منطقه22، باعث مهاجرت دانش آموزان به دیگر مناطق می‌شود که برای آنان بسیار آسیب‌رسان و مشکل ساز است.
وی با بیان اینکه در حال حاضر دو قطعه زمین به صورت رایگان برای ساخت مدرسه به آموزش پرورش منطقه 5 تحویل داده شده است افزود: امیدوارم آموزش پرورش برای احداث مدارس اقدامات لازم را در کوتاهترین زمان انجام دهد.

دوشنبه 26/6/1397 - 15:25
ایرانگردی

 

 

 

معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران از اجرای طرح «مهرحسینی» در سراسر پایتخت خبر داد و گفت: با تدارک ویژه برنامه های فرهنگی، اجتماعی و ورزشی با حال و هوای محرم به استقبال ماه مهر می رویم.

به گزارش روابط عمومی معاونت امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران، ولی الله شجاع پوریان، آغاز سال تحصیلی با شروع مهرماه را تجلی علم آموزی، بالندگی کودکان، نوجوانان و جوانان، مبارزه با جهل و پی‌ریزی بنیادهای مستحکم استقلال فرهنگی نظام جموری اسلامی ایران دانست و افزود: مدیریت و برنامه‌ریزی برای حضور فعالانه، مسئولانه و بانشاط دانش‌آموران، دانشجویان، معلمان و اساتید در آغاز سال تحصیلی جدید امری خطیر بوده و نقش بسیار حساسی دارد و شهرداری تهران نیز در این زمینه برنامه ریزی هایی انجام داده است.

وی ادامه داد: امسال نیز اداره کل آموزش و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران به عنوان دبیرخانه طرح استقبال از مهر در جهت تحقق مصوبه " مهر قلم" شورای اسلامی شهر تهران، برنامه‌های استقبال از مهر معاونت امور اجتماعی و فرهنگی را تدوین و در قالب دستورالعمل به مناطق 22 گانه جهت اجرا ابلاغ نموده است.

معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران، از تدارک برنامه های استقبال از مهر با عنوان " مهر حسینی" خبر داد و گفت: امسال با توجه به تقارن بازگشایی مدارس با ایام محرم به جهت حفظ حرمت این ایام، برنامه‌ها با رویکرد آشناسازی دانش‌آموزان با سیره برگزار می کنیم.

 

طرح استقبال از مهر در 6 محور اجرا  می شود

وی با اشاره به محورهای 6گانه طرح استقبال از مهر گفت: اقدامات اجرایی این طرح در زمینه روان سازی و ایمن سازی ترافیک شهر، تامین امکانات بهداشتی در مراکز تحصیلی آموزشی، اقدامات عمرانی خدماتی، زیباسازی، ورزشی و امور فرهنگی و اجتماعی  صورت می گیرد.

به گفته شجاع پوریان، هماهنگی و همکاری در برگزاری جشن بزرگ مهر در مراکز تحصیلی و آموزشی، همکاری در تجهیز کتابخانه های مراکز آموزشی، همکاری در تجهیز، بهسازی و زیباسازی نمازخانه های مراکز تحصیلی وآموزشی، ارائه برنامه های آموزشی و ترویجی با رویکرد آگاهی به حقوق و تکالیف شهروندی، همکاری در کاهش آسیبهای اجتماعی مراکز تحصیلی و آموزشی، تهیه و تامین امکانات و تجهیزات ورزشی جهت مراکز تحصیلی و آموزشی، همکاری دربرگزاری مسابقات و جشنواره های ورزشی وهمکاری با آموزش و پرورش در توسعه ورزش همگانی از جمله اقدامات فرهنگی، اجتماعی و ورزشی طرح استقبال از مهر به شمار می رود.

شجاع پوریان با تشریح برنامه‌های استقبال از مهر معاونت امور اجتماعی و فرهنگی در سال 97 گفت: 10 برنامه کلی برای ایام بازگشایی مدارس درنظر گرفته ایم که در مهرماه امسال برگزار می شود.

 

برگزاری دوره های آموزشی سلامت محور ویژه دانش آموزان

وی از برگزاری آیین بازگشایی مدارس، دانشگاه ها و حوزه های علمیه خبر داد و گفت: برنامه های آموزشی دوره های سلامت محور با موضوعات مهارت های زندگی، خودمراقبتی، سبک زندگی سالم و کارگاه های پیشگیری از آسیب های اجتماعی در سطح مدارس ویژه دانش آموزان و والدین با موضوع مهارت های زندگی درنظرگرفته شده است.

معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران از اجرای نمایش به مناسبت ماه مهر خبر داد و گفت: این نمایش ها در مدارس با موضوعات حقوق و تکالیف شهروندی و مهارت های زندگی اجرا می شود.

 

راه اندازی مسابقات و همایش های تفریحی- ورزشی در فصل بازگشایی مدارس

وی از برپایی فعالیت های ورزشی در فصل بازگشایی مدارس خبر داد و راه اندازی ایستگاه های فعالیت بدنی، اجرای مسابقات ورزشی و برگزاری همایش های تفریحی- ورزشی، اجاره اماکن ورزشی با تخفیف ویژه به مدارس از جمله این برنامه ها برشمرد.

شجاع پوریان با اشاره به ایمن سازی محیط پیرامون مدارس گفت: در این راستا طرح شناسایی و جذب افراد كارتن خواب ، بی خانمان و متكدی از اطراف مدارس با تاكید بر مدارس واقع در مناطق پرآسیب شهر تهران اجرا می شود.

وی، تجهیز کتب کتابخانه های مدارس، تهیه ویژه نامه فرهنگی مدارس با محتوای فرهنگ شهرنشینی، اخلاق، شهروندی، انضباط شهری، تهیه سبد فرهنگی(لوازم التحریر برای دانش آموزان بی بضاعت)، تهیه و توزیع بسته آموزشی شامل لوح فشرده، بروشور، کتابچه و... با موضوع حقوق و تکالیف شهروندی و مهارت های زندگی و سرویس مدارس، آموزش محیطی شامل تخصیص فضای تبلیغات محیطی اعم از تابلوهای پرتابل، تلویزیون‌های شهری و عرشه‌ پل‌ها برای اطلاع رسانی طرح استقبال از مهر را از دیگر برنامه ها برشمرد.

شجاع پوریان، اعمال مدیریت یکپارچه و هماهنگ و انجام اقدامات لازم برای سهولت در دسترسی حدود 2 میلیون دانش‌آموز و دانشجو به مراکز آموزشی، کمک به ارتقای سطح خدمات آموزشی، فرهنگی، اجتماعی، ورزشی و بهداشتی به دانش ‌آموزان، کمک به تجهیز، بهسازی و نوسازی، ایمن سازی و باز سازی محیط‌‌های آموزشی، هماهنگی و همکاری در جهت برگزاری جشن بزرگ مهر در مراکز تحصیلی و آموزشی، ارائه برنامه‌‌های آموزشی و ترویجی با رویکرد افزایش مهارت‌‌های زندگی شهری و آگاهی به حقوق و تکالیف شهروندی را از جمله اهداف این برنامه ها برشمرد.

وی یادآور شد: همچنین همکاری و مشارکت در ارائه خدمات به قشرهای در معرض آسیب و آسیب ‌دیده در مراکزتحصیلی وآموزشی و اولیاء آنها،همکاری شهرداری وآموزش و پرورش، آموزش عالی وسایر دستگاه‌های ذیربط به منظور آموزش حقوق و تکالیف شهروندی دانش ‌آموزان، دانشجویان، فرهنگیان و اساتید و افزایش سطح همکاری و تعاملات میان بخشی دستگاه‌‌های مختلف مرتبط با مدیریت شهری در زمینه مسایل آموزشی و مراکز تحصیلی و آموزشی در اجرای این برنامه ها دنبال می شود.

معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران خاطرنشان کرد: برنامه های طرح استقبال از مهر از 15 شهریور  آغاز شده و تا 20 مهرماه ادامه می یابد.

دوشنبه 26/6/1397 - 15:21
ایرانگردی

 

 

مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران، فرصت ها و چالش های نوسازی بافت فرسوده تهران را تشریح کرد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان نوسازی شهر تهران، کاوه علی اکبری با اشاره به اینکه بافت فرسوده تهران بر اساس داده‌های سال ۷۹ صورت گرفته است و نزدیک به دو دهه از این داده ها می گذرد، اظهار کرد: بر این اساس ۳۲۶۸ هکتار بافت فرسوده در تهران شناسایی شده است که پنج درصد مساحت شهر را به خود اختصاص داده و حدود ۱۵درصد از جمعیت شهر در این محدوده ساکن هستند.

وی افزود: ۸۵ درصد بافت فرسوده مصوب تهران در جنوب محور آزادی-انقلاب - دماوند قرار داشته که در مناطق مرکزی و جنوبی (۱۰، ۱۱، ۱۲، ۱۴، ۱۵ و ۱۷) بیشترین تراکم را دارد.

مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران با اشاره به اینکه اخیرا شاخص‌های جدیدی برای تشخیص بافت فرسوده به تصویب شورای عالی معماری و شهرسازی ایران رسیده  است، عنوان کرد: بر اساس این مصوبه، مجموعه ای از شاخص های جدید برای بافت فرسوده مشخص شده است که در سال جاری تلاش می کنیم از طریق تفاهم نامه با معاونت شهرسازی و معماری،  وزارت راه و شهرسازی، شرکت بازآفرینی شهری و سازمان نوسازی شهر تهران، آن را عملیاتی کنیم.

وی با مقایسه شاخص های قدیمی و جدید بافت فرسوده، تصریح کرد: شاخص های قدیمی بر ویژگی های کالبدی همچون بی دوامی و کم دوامی در برابر زلزله، عرض کم معابر و مساحت کم پلاک ها تمرکز داشته و به صورت کامل گویای وضعیت ناکارآمدی محله های شهری نبود؛ براساس آسیب‌شناسی صورت‌گرفته، مجموعه گسترده‌تری از شاخص هایی که ابعاد اجتماعی، اقتصادی، زیست محیطی و ... را در بر می گیرد شناسایی شده و به تصویب شورای عالی معماری و شهرسازی رسیده است.

علی اکبری ادامه داد: در مجموع شاخص های جدید، محله مقیاس فضایی تشخیص محدوده ناکارآمد خواهد بود؛ در حالی که در گذشته بلوک شهری ملاک قرار می گرفت. همچنین گونه شناسی محدوده های ناکارآمد شهری صورت خواهد گرفت و  تلقی همسانی از همه بافت های فرسوده وجود نخواهد داشت.

دبیر ستاد بازآفرینی پایدار کلانشهر تهران در تعریف بافت فرسوده توضیح داد: آنچه در حال حاضر از بافت فرسوده استنباط می شود، آسیب پذیری بلوک شهری در مقابل مخاطرات طبیعی به ویژه زلزله است که مبنای تعاریف و شاخص هایی بوده که تا  امروز وجود داشته است. اما در تعاریف جدید به ویژه پس از تصویب سند ملی بازآفرینی توسط هیئت محترم وزیران در سال ۹۳، محدوده های ناکارآمد شهری شامل بافت های تاریخی و ارزشمند مراکز شهر (که در طول زمان به دلیل بی توجهی و خروج جمعیت اصلی، ارزش خود را از دست داده اند)، بافت های فرسوده میانی (که به دلیل مهاجرت جمعیت در دوران معاصر شکل گرفته اند)، هسته های روستایی که به شهر الحاق شده اند، سکونتگاههای غیررسمی که بیشتر در حاشیه شهرها قرار دارند و نواحی ناکارآمد غیر سکونتگاهی (مانند نواحی نظامی و صنعتی متروکه و  غیر فعال که کارکرد خود را از دست داده‌اند)، گونه های اصلی در تعریف بافت فرسوده تلقی می شوند.

 مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران با اشاره به روند اجرای دستورالعمل ریاست محترم جمهوری، توضیح داد: اولین سیاست دولت و شهرداری در بافت فرسوده مربوط به برنامه چهارم توسعه در سال ۸۲ است که دولت ظرف ۱۰ سال بافت های فرسوده شهری را نوسازی کند، پس از آن در برنامه پنجم و ششم ادامه یافته و در سال ۸۹ در سیاست‌های کلی نظام در بخش مسکن به احیای بافت فرسوده روستایی و شهری اشاره شد و در سال ۸۹ اولین قانون ویژه بافت فرسوده و ناکارآمد با عنوان «قانون حمایت از احیاء و نوسازی بافت های فرسوده و ناکارآمد شهری» به تصویب مجلس شورای اسلامی رسید.

وی افزود: از اوایل دهه ۸۰ مداخله در محدوده ناکارآمد به عنوان یک اولویت بخش عمومی مورد توجه قرار گرفت. اما با تأکید ریاست جمهوری درمورد احیاء بافت فرسوده، آیین نامه اجرایی در تاریخ ۱۰ خرداد امسال به تصویب هیئت وزیران رسید که اولویت گذاری مجددی بر احیای بافت فرسوده بود.

دبیر ستاد بازآفرینی پایدار کلانشهر تهران با بیان اینکه آیین‌نامه ابلاغی رئیس جمهور توجه گسترده‌تری به موضوع بافت فرسوده داشت، خاطرنشان کرد: گروهی از کارشناسان حرفه ای در تدوین آئین نامه مشارکت داشته و سعی شد با نگاهی به گذشته و آسیب شناسی، نقاطی که به آن کمتر توجه شده بود، بیشتر مورد توجه قرار گیرد.

علی اکبری با اشاره به توجه جدی برنامه جدید احیاء بافت فرسوده به موضوع تامین خدمات و زیرساخت‌ها، عنوان کرد: براین اساس، دستگاه‌های متولی مکلف شدند در طول دوره نوسازی، خدمات روبنایی و زیربنایی را تامین کنند. همچنین دولت تعهد دارد که ۷۰ درصد هزینه تامین خدمات و زیرساخت ها را بپردازد، در مقابل شهرداری ها نیز باید۳۰ درصد دیگر را پرداخت کنند.

به گفته این مقام مسئول مهمترین چالش بافت فرسوده تهران، کمبود سرانه های خدماتی است، گفت:  بر اساس آمار، حدود ۳2۰ هکتار کمبود سرانه خدماتی در این عرصه‌ها وجود دارد و شامل کاربری های درمانی، آموزشی، ورزشی، فرهنگی و فضای سبز است که در روند جاری امکان تامین این خدمات وجود ندارد؛ به همین دلیل در آئین نامه، امکانات جدیدی پیش بینی شده که می تواند برای تامین کمبودها در اختیار شهرداری قرار بگیرد.

وی با اشاره به  اینکه مهم ترین ویژگی این دستورالعمل، نگاه محله محور آن است؛ عنوان کرد: بر این اساس باید برنامه های بازآفرینی یا نوسازی برای محله هایی که ناکارآمد شناخته می شوند تدوین و اقدامات بر اساس آن صورت گیرد.

مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران با اشاره به دیگر محورهای مصوبه 10/3/97 که به تصویب هیات محترم وزیران رسیده است، اظهار کرد: در حوزه نوسازی مسکن، تسهیلات جدیدی پیش بینی شده است که بر اساس آن، دولت بایدبه متقاضیان نوسازی بافت فرسوده تسهیلاتی با نرخ 50 درصد میزان سود مصوب شورای پول و اعتبار پرداخت کند و یا ودیعه مسکن به صورت قرض الحسنه  تعلق گیرد.

وی پرداخت تسهیلات اسکان موقت قرض الحسنه را از دیگر امکانات پیش بینی شده برای متقاضیان نوسازی عنوان کرد و گفت: همچنین اگر کسی متقاضی خرید مسکن در بافت فرسوده باشد، می تواند تا160 میلیون تومان از محل صندوق یکم اعتبار دریافت کند، یا برای خرید انشعابات واحد مسکونی جدید از تخفیف و تقسیط بهره مند  شود. همچنین برای بیمه کارگران ساختمان نیز تخفیف هایی درنظر گرفته شده است.

 

علی اکبری ادامه داد: براین اساس، مجموعه ای از مشوق ها برای نوسازی مسکن درنظرگرفته شده که اگر به مشوق های گذشته اضافه شود، انتظار می رود تحرکی را نوسازی بافت فرسوده ایجاد کند.

وی با اشاره به بسته های تشویقی شهرداری تهران برای نوسازی بافت فرسوده، تصریح کرد: از سال 1389 پروانه ساخت در این محدوده به صورت رایگان صادر می شود و در طول 8 سال گذشته حدود 850 میلیارد تومان تخفیف از سوی شهرداری تهران به مالکان و سازندگان در بافت فرسوده تعلق گرفته است.

به گفته مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران، از ظرفیت اراضی دولتی و شهرداری ها در مجاورت محلات بافت فرسوده به عنوان اهرمی برای تامین زمین و احداث مسکنی با کیفیت بهتر، استفاده خواهد شد.

وی ادامه داد: یکی از ویژگی های بافت های فرسوده، فشردگی و تراکم است که انتظار می رود با تامین مسکن هایی در قالب طرح «مسکن امید»؛ زمین هایی در بافت فرسوده آزاد و به عنوان معوض برای تامین خدمات مورد نیاز بافت یا پروژه های جدید مورد استفاده قرار داد.

علی اکبری درمورد چرایی عدم ورود انبوه سازان به نوسازی بافت فرسوده، توضیح داد: ساخت و سازهایی که در بافت فرسوده صورت می گیرد، عمدتا به صورت خرد است. 50درصد پروانه ها به صورت انفرادی و تک پلاک بوده و با توجه به اینکه میانگین مساحت پلاک در بافت فرسوده حدود 110مترمربع است، ساخت و ساز های کوچکی محسوب می شوند. همچنین حدود نیمی دیگری از ساخت و ساز به صورت تجمیع است که میانگین تجمیع ها  3 پلاک بوده و مساحت عرصه به 300 متر مربع می رسد، به همین دلیل ساخت و سازها عمدتا کوچک بوده که توسط مالکان و سازندگان محلی انجام می شود و تا امروز سازندگان بزرگ وارد نوسازی بافت های فرسوده نشده اند.

مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران ادامه داد: رویکرد اصلی در نوسازی بافت های فرسوده، توسعه محله ای است که به عنوان مجموعه ای از اقدامات کالبدی، محیطی، اجتماعی و اقتصادی تعریف می شود که با مشارکت ساکنان صورت می گیرد و مهمترین هدف آن، ارتقای زیست پذیری است تا کیفیت زندگی ساکنان را افزایش دهد.

وی برای تحقق این مهم چند اقدام را تشریح کرده و گفت: باتوجه به اینکه چالش اصلی، کمبود خدمات است،  اقدام اصلی تامین خدمات است که امسال در شهرداری تهران برای اولین بار حدود 350 میلیارد تومان بودجه برای تامین خدمات در نظر گرفته شده که در محورهایی مثل تملک و بازگشایی معابر، ایجاد فضای سبز، تامین پارکینگ عمومی، تامین خدمات و بهسازی محیطی از طریق راه اندازی دفاتری با عنوان «دفاتر توسعه محله ای» صورت خواهد گرفت.

به گفته وی در حال حاضر 46دفتر توسعه محله ای در تهران وجود دارد که 150 محله را تحت پوشش قرار داده اند و تا پایان آبان به 58 دفتر افزایش پیدا کرده و 178 محله تهران را تحت پوشش قرار می دهد.

مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران افزود: در حوزه نوسازی مسکن با توجه به بسته پیش بینی شده انتظار داریم به تناسب تحقق بسته تشویقی بین 12 تا 20هزار واحد توسط مردم و سازندگان نوسازی شود.

وی با اشاره به بسته های تشویقی برای فعال شدن توسعه گران و انبوه سازان، توضیح داد: شهرداری تهران 10 زمین را در اختیار طرح مسکن امید قرار داده است و با فراخوان های اعلام شده 50 توسعه گر ارزیابی و از میان آن ها 20 توسعه‌گر را انتخاب کرده است. امیدواریم تا پایان شهریور برای این زمین ها قراردادهای مربوطه را با مشارکت توسعه گران عملیاتی کنیم.

علی اکبری درمورد سرعت روند نوسازی، توضیح داد: علیرغم اینکه در تهران اقدامات قابل توجهی صورت گرفته و می توان گفت تهران پیشتاز نوسازی بافت های فرسوده کشور است، اما هنوز با روند مطلوب فاصله دارد؛ به عنوان مثال در برنامه چهارم توسعه پیش بینی شده سالیانه 10 درصد بافت فرسوده نوسازی شود، که در بهترین حالت، نوسازی مسکن در تهران به 4درصد در سال رسیده و میانگین آن به  دو درصد می رسد. از طرفی تمرکز بر روی نوسازی مسکن بوده که خطا محسوب می شود.

دبیر ستاد بازآفرینی پایدار کلانشهر تهران تاکید کرد: عوامل اصلی شکل گیری فرسودگی، عوامل اجتماعی و اقتصادی هستند و می توان گفت که در توجه به علت ها، تاکنون اقدام چندانی در حوزه نوسازی بافت فرسوده صورت نگرفته است.

مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران با اشاره به مجموعه چالش‌های سرعت بخشیدن به روند نوسازی بافت فرسوده گفت: متاسفانه در طول زمان این چالش‌ها  انباشت و به بحران تبدیل شده است که مهمترین آنها تامین خدمات محسوب می شود و نیازمند پیش‌بینی منابع مورد نیاز از طرف بخش عمومی است.

وی ادامه داد: با کم توجهی تاریخی در حوزه نوسازی بافت فرسوده مواجه هستیم، یعنی علیرغم اینکه شکل گیری بافت های فرسوده به دهه ۲۰ و ۳۰بازمی‌گردد، اقدام خاصی برای تامین خدمات صورت نگرفته است. امسال برای اولین بار شورای شهر تهران منابع قابل توجهی در بودجه برای این حوزه پیش‌بینی کرده است که انتظار داریم این اتفاق از سوی دولت نیز بیفتد و بر اساس سهم 30 به 70 ، دولت نیز 820 میلیارد تومان برای تامین خدمات در بافت فرسوده اختصاص دهد؛ همچنان که با سازمان برنامه و بودجه مذاکرات خوبی داشته و بسته۳۰۰ میلیارد تومانی را ارائه کرده ایم  و قول مساعدت داده اند.

علی اکبری با اشاره به صدور پروانه رایگان توسط شهرداری تهران از سال ۸۹، گفت:  مقرر بود دولت نیز تمام تخفیف‌ها را به شهرداری بازگرداند و شهرداری نیز تعهد کرده بود ارقام برگشتی از سوی دولت را برای نوسازی بافت هزینه کند؛ اما تا به امروز تنها ۱۱ میلیارد تومان از این منابع به شهرداری عودت داده شده است.

وی با اشاره به مشکلات اعطای تسهیلات برای نوسازی بافت فرسوده، عنوان کرد: تسهیلات با نرخ عادی پاسخگوی مشکلات بافت فرسوده نیست و  با توجه به افزایش سود تسهیلات بانکی از سال ۹۳، با کاهش قابل توجه نوسازی در بافت فرسوده مواجه هستیم، درحالیکه دولت تعهد کرده بود در بافت های فرسوده وام ۹ درصدی پرداخت کند؛ که انتظار داریم این تعهد محقق شود.

به گفته علی اکبری به ازای هر واحدی که ساخته می شود، ۵۰میلیون تومان تسهیلات با نرخ حداقل ۱۸ درصدی اعطا می شود که  قرار بود ۹ درصد این سود را دولت به عنوان یارانه به بانک پرداخت کند که انجام نشده است. از طرفی شهرداری تهران از سال 95، ۵ درصد از این سود را به عنوان یارانه به متقاضیان پرداخت می کند؛ درحالیکه وظیفه ای در این حوزه ندارد و مسئولیتی مضاعف را بر دوش گرفته است.

وی با اشاره به اینکه از دولت انتظار می رود به تعهدات خود در این حوزه عمل کند، اظهار کرد: تسهیلات اسکان موقت که آیین نامه اجرایی آن در سال ۹۳ ابلاغ شده بود، تا امروز به صورت کامل اجرایی نشده است. در حوزه تقسیط و تخفیفات انشعابات نیز مصوبات خوبی وجود دارد؛ اما تا در برنامه دستگاه های اجرایی قرار گیرد، زمانبر است.

 

مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران ادامه داد: بطورکلی نوسازی بافت فرسوده امری فرابخشی قلمداد می‌شود؛ به همین دلیل نیازمند همکاری و هماهنگی دستگاه‌های مختلف است و در صورتی که این هماهنگی نباشد نمی‌توان انتظار پیشرفت زیادی در این حوزه داشت.

به گفته وی، شهرداری تهران نوسازی را به عنوان یکی از اولویت های اصلی خود قلمداد می‌کند، انتظار داریم باقی دستگاه ها نیز کمک کنند تا زمینه تحول را در این حوزه ایجاد کنیم.

علی اکبری با اشاره به اینکه متولی اصلی نوسازی بافت فرسوده در دولت وزارت راه و شهرسازی است، عنوان کرد: ارگان‌هایی همچون سازمان برنامه و بودجه، بانک‌ها، آموزش پرورش، وزارت ورزش و جوانان، وزارت فرهنگ و ارشاد، دستگاه های متولی تسهیلات زیربنایی به عنوان تامین کننده خدمات زیربنایی، سازمان ثبت اسناد و قوه قضاییه نیز در این زمینه نقش دارند.

وی خاطرنشان کرد: از سال 93 برای اینکه چارچوب مدیریت هماهنگ شکل گیرد، ستاد ملی بازآفرینی به ریاستِ، رئیس محترم جمهور در وزارت راه و شهرسازی شکل گرفته؛ در تهران نیز ستاد بازآفرینی پایدار تهران تشکیل شده که شهردار تهران رئیس آن است و تمام دستگاه ها در آن عضویت دارند و ظرفیت مناسبی را داریم که باید آن را فعال‌تر کرده تا به صورت بهینه از آن استفاده کنیم.

 مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران عنوان کرد: تمام دستگاه‌ها اولویت نوسازی بافت فرسوده را درک کرده‌اند و از سال گذشته در عرصه سیاست گذاری مشکلی در این حوزه وجود ندارد؛ اما هرکدام از دستگاه‌ها الویت‌هایی را در گذشته برای خود تعریف کرده اند و قرار گرفتن برنامه جدید در آن زمانبر است. تمام دستگاه هایی که متولی خدمات و زیرساخت هستند به آن گونه که باید وظایف خود را انجام نداده اند که انتظار می رود در حیطه مسئولیت خود نقش آفرینی کنند.

 وی در پایان با اشاره به مصوبه10/3/97 هیأت وزیران خاطرنشان کرد:  مشوق‌های خوبی برای حضور توسعه گران نیز فراهم شده است که هم در بخش عرضه و هم در بخش تقاضا نوعی از تضمین را ایجاد کرده و اگر این بسته ها اجرایی شود زمینه همکاری توسعه گران را نیز فراهم می‌کند.

دوشنبه 26/6/1397 - 14:44
ایرانگردی

 

 

مصطفی موسوی لاری مدیر کل امور مناطق شهرداری تهران در اولین  دوره از نظارت ستادی معاونت امور مناطق از نواحی نه گانه منطقه ۲ با اشاره به انتخاب درست و دقیق شعار شهردار تهران مبنی بر شهر زیست پذیر، شهروند مشارکت پذیر توجه به خواسته های جزیی شهروندان را رسالت مهم مدیریت شهری خواند.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 2، اولین  دوره از نظارت ستادی معاونت امور مناطق شهرداری تهران از نواحی نه گانه منطقه دو با بازدید از نواحی نه گانه منطقه 2 در سه نوبت توسط مدیر کل امور مناطق، معاونین و مشاورین وی و با حضور قائم مقام شهردار منطقه دو انجام شد.

موسوی لاری در نشست ارزیابی ناحیه پنج منطقه 2 اظهار داشت: امروز مردم از مسائل کوچک شهر نگرانی دارند و توجه به جزئیات زیست محیطی آنها باید به عنوان اولویت امور مد نظر باشد.

مدیر کل امور مناطق شهرداری تهران همچنین افزود: مشارکت مردم به عنوان یک ارزش در جامعه شهری از سطح پایینی برخوردار است  و تمام تلاش ما باید ارتقای این مهم باشد.

گفتنی است اولین دوره نظارت ستادی امور مناطق شهرداری تهران از نواحی  با بازدید مدیر کل امور مناطق و طرح پرسش معاونین وی از مدیران و پرسنل نواحی میزبان طی سه نوبت، ظهر امروز به کار خود پایان داد.

 

دوشنبه 26/6/1397 - 14:42
ایرانگردی

 

معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه چهار تهران از به صدا درآمدن"زنگ مهر" با عنوان " زنگ حسینی"  تقارن بازگشایی مدارس با ایام محرم حسینی در مدارس منطقه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه چهار تهران "معصومه سادات عمارتی"  با اشاره به حفظ حرمت این ایام همزمان با بازگشایی مدارس افزود: ویژه برنامه هایی با رویکرد آشنایی دانش آموزان با سیره حسینی با عنوان" مهر حسینی" از پانزدهم شهریور ماه تا بیستم مهرماه سالجاری در مدارس اجرایی می شود.

وی در ادامه به اهداف و فعالیت های حوزه اجتماعی در طرح استقبال از بهار گفت: در این طرح ارتقاء سطح خدمات آموزشی، فرهنگی، اجتماعی، ورزشی و بهداشتی به دانش آموزان ، کمک به تجهیز، بهسازی و نوسازی، ایمن سازی و بازسازی محیط های آموزشی ، ارائه برنامه های آموزشی و ترویجی با رویکرد افزایش مهارت های زندگی شهری و آگاهی به حقوق و تکالیف شهروندی به دانش آموزان به اجرا درمی آید.

معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه چهار تهران از تهیه و توزیع بسته های آموزشی با موضوع استفاده از سرویس مدرسه،تهیه و توزیع اقلام آموزشی با موضوع حقوق و تکالیف شهروندی و مهارت های زندگی ، برگزاری آیین بازگشایی مدارس با حضور مدیران منطقه ،  استقبال از سال اولی ها با حضور اولیاء آنان و اهداء شاخه گل در لحظه ورود دانش آموزان به مدرسه در روزهای آغاز سال تحصیلی اشاره کرد.

عمارتی در پایان خاطرنشان کرد: برنامه های آموزشی سلامت محور با موضوعات ) مهارت های زندگی، خود مراقبتی،سبک زندگی سالم (، برگزاری کارگاه پیشگیری از آسیب های اجتماعی ویژه دانش آموزان و والدین با موضوع مهارت های زندگی، ایستگاه های فعالیت بدنی با عنوان زنگ تحرک بیشتر،  اجرای نمایش های میدانی با موضوعات مرتبط با حقوق و تکالیف شهروندی و مهارت های زندگی ، تجهیز کتابخانه های مدارس از رویکردهای مهم سال تحصیلی 97-98 است.

دوشنبه 26/6/1397 - 14:40
ایرانگردی

 

معابر و خیابانهای جنوبشرق پایتخت با اجرای طرح استقبال از مهر همزمان با بازگشایی مدارس برای علم آموزان آماده شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 15، علی اکبرکریمی پور معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری منطقه با اعلام مطلب فوق گفت: به همت اداره خدمات شهری طرح استقبال از مهر بمنظور ارتقای سیما و منظر شهری، جلوه های بصری شهر و ارتقای روحیه نشاط و شادابی شهروندان در دو بازه زمانی از 15 شهریور آغاز شده است.

وی ادامه داد: بیش از 3 میلیون متر مربع معابر اصلی و فرعی منطقه رفت و روب و 34 هزار و   426مترمربع دیوارها و جداره ها از زواید بصری پوسترها، برچسبها و دیوار نویسیها پاکسازی شد. همچنین 200هزار و 931 مترطول جداول و گاردریل ها تاکنون شستشو شده اند.

کریمی پور  با اشاره به اهمیت نقش المان‌ها شهری در دید بصری شهروندان گفت: اداره خدمات شهری منطقه به صورت مستمر و روزانه اقدام به شست و شوی المان های شهری در بزرگراه ها و معابر اصلی می کند که در این مدت 244 هزار و 119 مترطول المان های شهری شستشو و نظافت شد.

وی اضافه کرد:  همچنین نظافت و پاكسازی بیش از 20 هزار  مترطول انهار، شستشو و گندزدایی هزار و 721  دستگاه  مخزن و زیر مخزنی ها و تعمیر و جایگزینی 344 دستگاه مخزن انجام شده است.

 

دوشنبه 26/6/1397 - 14:38
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته