• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 14564
تعداد نظرات : 49
زمان آخرین مطلب : 1274روز قبل
ایرانگردی

 

کارگاه آموزشی 1888 توسط کارشناسان این سامانه در مدارس منطقه 3 در حال برگزاری است.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 3، انوش جعفریان مسئول سامانه نظارت همگانی 1888  با اشاره به لزوم و اهمیت آموزش به دانش آموزان گفت: کارگاه های آموزشی 1888 در مدارس منتخب منطقه از جمله: حضرت زینب(س)، معلم، محدثه و فریده سلیمی به عنوان جامعه هدفی مهم در امر فرهنگ سازی و آموزش پذیری، با هدف آشنایی هر چه بیشتر دانش آموزان در حال  برگزار است.

وی با اشاره به اجرای برنامه های آموزش شهروندی و آگاه سازی آنها با معضلات شهری، در ادامه افزود: دانش آموزان در این کارگاه های آموزشی با نحوه عملکرد و فعالیت های سامانه نظارت همگانی 1888 و ارتقاء سطح مسئولیت‌پذیری و مشارکت آنان در اداره امور شهری آشنا می شوند.

جعفریان ابراز داشت: کارشناسان این سامانه در تشریح فرآیند انجام كار با شنیدن نقطه نظرات دانش آموزان و راهنمایی در نحوه پیام گذاری و پیگیری پیام ، جهت رسیدگی سریعتر و بهتر نواقص مدیریت شهری به دانش آموزان توصیه کردند که از طریق تماس با سامانه 1888 نسبت به طرح شکایات،  انتقادات و پیشنهادات و تشکر اقدام کنند.

در این کارگاه‌های آموزشی علاوه بر بیان وظایف این سامانه، راه‌های ارتباطی با این سامانه از قبیل تلفن 1888، پیام کوتاه و سایت به شهروندان آموزش داده و جهت معرفی هرچه بیشتر وظایف و چگونگی عملکرد این سامانه نظارت مردمی در شهرداری تهران بروشورهای موضوعی در اختیار دانش آموزان قرار می گیرد

يکشنبه 18/9/1397 - 18:28
ایرانگردی

 

 

معاون اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه 19 از جمع آوری و ساماندهی 60  بی سرپناه و کارتن خواب از آغاز فصل پاییز در محدوده محلات چهارده گانه این منطقه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 19، حمید بهرامی گفت: با توجه به قرارگرفتن در فصول سرد سال و در راستای پاکسازی معابر از ناهنجاری های بصری، طرح گشت و جمع آوری کارتن خواب ها و افراد بی سرپناه در دستورکار اداره خدمات اجتماعی این معاونت قرار گرفت.

وی ادامه داد: از ابتدای فصل پاییز طی گشت زنی های مستمر گشت های سیار سازمان خدمات اجتماعی60کارتن خواب و بی خانمان از معابر نواحی پنجگانه جمع آوری و به مراکز نگهداری موقت و گرمخانه ها منتقل شده اند.

معاون شهردار منطقه با اشاره به قرار گرفتن این منطقه در حریم شهر تهران خاطر نشان کرد: بیشترین حضور این افراد درمحله خلازیل، اتوبان تندگویان پل شقایق، بوستان شقایق، بوستان بهشت، جنب ورزشگاه محمد بنا، چهارراه شقایق و... دیده شده است.

گفتنی است شهروندان نیز برای مشارکت در این طرح می توانند از طریق تماس با سامانه 137 و اعلام زمان ومکان حضور کارتن خواب ها در فعالیت شناسایی و ساماندهی آنها همکاری کنند.

يکشنبه 18/9/1397 - 18:23
ایرانگردی

 

 

به مناسبت روز جهانی کار داوطلبانه تور گردشگری بازدید از موزه حیات وحش و آثار طبیعی هفت چنار در راستای حمایت از فعالیت کانون های گردشگری محلات و افزایش مشارکت های اجتماعی برگزار می شود.

 به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 10، امیر قاسمی معاون امور اجتماعی و فرهنگی منطقه ضمن اعلام این خبر گفت: با هدف ترویج و نهادینه سازی فرهنگ کار داوطلبانه و ایجاد بسترهای لازم به منظور تشویق مردم به مشارکت در فعالیت های خودجوش و استفاده از ظرفیت و توانمندی های آنان در حوزه های مختلف گردشگری، همایش پیاده روی در منطقه برگزار می شود.

وی افزود: در این برنامه طی فراخوانی، شرکت کنندگان به صورت پیاده مسیر مجموعه شهید غنی پور تا موزه هفت چنار را طی می کنند و ضمن شناسایی اماکن گردشگری منطقه با موضوعات مرتبط فعالیت داوطلبانه کانون های گردشگری محلات و کار خودجوش آشنا می شوند.

قاسمی یادآور شد: این برنامه در روز دوشنبه 19 آذر با تجمع شهروندان و کانون های مردمی در مقابل مجموعه غنی پور واقع در خیابان بنکدار آغاز می شود و پس از پیاده روی و اعلام حمایت شرکت کنندگان از روز کار داوطلبانه با بازدید از موزه هفت چنار خاتمه می یابد.

يکشنبه 18/9/1397 - 18:21
ایرانگردی

 

 

مدتی پیش یکی از مقام‌های ارشد هوآوی گفت که امسال (2018) برای اولین‌بار درآمد این شرکت مهم در زمینه تکنولوژی، بیش از 100 میلیارد دلار خواهد شد.

اریک شو  (Eric Xu)، یکی از روسای دوره‌ای هوآوی در گفت‌وگو با CNBC گفته است که کسب‌وکار «کمی بهتر» از آن چیزی که انتظار می‌رفت، در حال رشد است. شو گفت: «هیچ مانعی برای رسیدن ما به رکورد 100 میلیارد دلار وجود ندارد».  اریک شو جزییات بیشتری در این مورد ارائه نداد.  

با توجه به نرخ ارز در پایان دوره گزارش‌دهی، هوآوی در شش ماه اول امسال، 325.7 میلیارد یوان یا حدود 49 میلیارد دلار درآمد به دست آورده است. برای کل سال 2017، هوآوی، درآمدی معادل 92.5 میلیارد دلار برمبنای نرخ ارزِ پایان سال را گزارش کرده است.

این رشد تاکنون مدیون عملکرد قوی در کسب ‌وکارهای مختلف، به ویژه بخش مصرف‌کننده است که همچنان به رشد خود ادامه می‌دهد. هوآوی، جلوتر از اپل، در حال حاضر دومین تولیدکننده بزرگ گوشی‌های هوشمند براساس سهم بازار در جهان است.

يکشنبه 18/9/1397 - 18:18
ایرانگردی



آیه های قرآنی با مضامین رحمانیت، مهربانی و امید به خداوند متعال، با هدف آگاه سازی بیشتر شهروندان با معارف الهی در فضاهای تبلیغاتی شهر جانمایی شد.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه یک، مجید صالحی فیروزآبادی مدیر روابط عمومی شهرداری این منطقه با اعلام خبر فوق اظهار داشت: بر اساس تدابیر اسماعیل بدریان سرپرست شهرداری منطقه یک مبنی بر انتشار آیات شریف قرآن مجید با موضوع رحمانیت و بخشندگی خداوند متعال ، با همکاری اداره زیباسازی این منطقه بیش از 50 بنر در ابعاد بزرگ بر روی سازه های پرتابل و در ابعاد کوچکتر در سطح معابر شمال تهران جانمایی شد.
وی گفت: آیات انتخاب شده با معانی چون رحمت خدا به نکوکاران نزدیک است، از رحمت خدا مایوس نمی شوند مگر گمراهان، خداوند شما بخشنده و دارای رحمت است، سفارش به صبر و رحمت به یکدیگر ، خداوند رحمت خود را بر همه واجب کرده است و... تهیه و با هشتک #خدای_رحمان_و_رحیم به چاپ رسیده است.
صالحی افزود: استفاده از ظرفیت فضاهای تبلیغاتی شهر برای حفظ ارزش های دین اسلام و فرهنگ سازی مفاهیم قرآنی یکی از راهکارهای موثر برای آشنایی شهروندان با مضامین اجتماعی، تربیتی ، اخلاقی است که از دل آیات استخراج و به نمایش گذاشته می شود.
مدیر روابط عمومی شهرداری منطقه یک تصریح کرد: وقتی افراد با مشغله های روزمره کار و زندگی وارد فضاهای شهری می شوند با دیدن آیات الهی و توکل به خداوند و اعتقاد و امید به رحمت و رحمانیت پروردگار با آرامش بیشتری روز خود را سپری می کنند

يکشنبه 18/9/1397 - 18:15
ایرانگردی

 

 

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران به همراه مدیران معاونت حمل و نقل ترافیک و شهردار منطقه9 و مدیران شهری منطقه در بازدید از منطقه9 شهری از اقدامات ترافیکی انجام شده در ورودی غربی پایتخت ابراز رضایت کرد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 9، پور سید آقایی  معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران با اعلام این خبر گفت: در بازدید از پروژه های ترافیکی منطقه9، اقدامات خوبی صورت گرفته و کارهای دیگری هم می بایست انجام شود.

 وی با اشاره به ایستگاه مترو استاد معین  و خروجی ضلع جنوبی خیابان آزادی اظهار داشت:بازگشایی و راه اندازی یک ترمینال خروجی در ضلع جنوبی خیابان آزادی جهت ایستگاه مترو استاد معین مورد بررسی است که امیدواریم با ارائه تمهیداتی با  کمک شهرداری منطقه9  هر چه سریعتر نسبت به ایجاد دسترسی و احداث فضای گالری در ورودی پایتخت  اقدام شود.

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران افزود:بازنگری در احداث مسیر های مختلفی که در محدوده خطوط  بی آر تی و پل ها و خروجی هایی که باید ساخته شود  مورد بررسی می باشد.

پور سید آقایی در بازدید از پارک آموزش ترافیک منطقه9 تاکید کرد: اگر بخواهیم مسئله فرهنگ ترافیک را در شهر حل کنیم می بایست از همین سنین کودکی و خردسالی آموزش  مباحث ترافیکی را جدی گرفت و با فرهنگ رانندگی درست و پیاده روی و دوچرخه سواری که خوشبختانه همه اینها در پارک آموزش ترافیک منطقه9 گنجانده شده است و حتی مسیر دوچرخه سواری در آن طراحی شده است سبب می شود تا بچه ها از ابتدا  با موضوع  حمل و نقل پاک نظیر دوچرخه سواری در مسیر های تعیین شده و ایمن آشنا شوند.

وی همچنین با اشاره به رویکرد مدیریت شهری در بحث  حمل و نقل و ترافیک خاطرنشان کرد و گفت: رویکرد مدیریت شهری در بحث حمل و نقل و ترافیک به سمت استفاده شهروندان از وسایل حمل و نقل عمومی و پاک و ایجاد زیر ساخت ها می باشد که در این راستا بایست با صرف وقت و انرژی لازم، مسیر هایی را جهت پیاده روی، دوچرخه سواری، مترو، خطوط اتوبوس رانی و بی آر تی توسعه داد.

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران نیز به اتمام مسیر های باقیمانده بزرگراهی و عدم تعریض خیابان ها اشاره و تصریح کرد:اتمام  مسیرهای بزرگراهی که بخش اعظمی از آن انجام شده در دستور کار است اما امور مرتبط با تعریض خیابان ها و کار هایی که بیشتر با محوریت توسعه خودرو سواری بوده  از سیاست مجموعه شهری خارج است که به عنوان نمونه بحث تعریض خیابان زرند در منطقه9 مطرح شده بود که براساس مطالعات انجام شده طرح تعریض این محور منتفی می باشد چرا که تعریض های بی موردی در سطح شهر سبب شده شهروندان مناطق زمین هایشان منجمد شده و نتوانند فعالیتی انجام دهند.

پورسید آقایی همچنین به بحث انتقال پایانه غرب در مبدا ورودی پایتخت اشاره کرد و اذعان داشت: در خصوص انتقال پایانه غرب و سایر پایانه ها با انجام  مطالعات جامع مقرر شده تا در صورتی که محل ترمینال های جدیدی که بتواند حمل و نقل عمومی در کنار خود داشته و شهروندان با استفاده از مترو یا وسایل حمل و نقل عمومی نظیر  بی آر تی به راحتی تردد کنند کار انتقال را پی گیر شویم در غیر این صورت موافق این نیستیم تا ترمینال ها به محل های جاده ای خارج از شهر منتقل شود، چرا که عملا بار ترافیکی را بیشتر خواهد کرد.

 در ادامه مفاخریان شهردار منطقه9 بیان داشت:منطقه9، در قسمت غربی تهران به عنوان دروازه غربی به واسطه پایانه غرب و فرودگاه مهرآباد مطرح است که با تردد 5 میلیون نفر  جمعیت شناور در شبانه روز نقش دروازه ای آن تقویت شده و حائز اهمیت است.

وی با اشاره به لزوم نوسازی خط کشی های ترافیکی در سطح محدوده منطقه9 افزود: در حوزه خط کشی با محدودیت هایی روبه رو هستیم که با توجه به شرایط خاص منطقه و تردد خودروهای سنگین و طول عمر کم  خطوط، منطقه نیاز مبرمی به مساعدت معاونت حمل و نقل و ترافیک در این خصوص دارد.

شهردار منطقه9 همچنین با تاکید بر لزوم انتقال دوربرگردان بزرگراه فتح در جهت تسهیل دسترسی شهروندان  در استفاده از تنها بیمارستان منطقه اشاره کرد و گفت: بحث انتقال دوربرگردان بزرگراه فتح و تسهیل در دسترسی شهروندان به تنها بیمارستان منطقه با توجه به احداث بزرگراه بهاران نیاز است تا با ایجاد تقاطع غیرهمسطح زمینه مدیریت بر مباحث ترافیکی و تسریع در خدمت رسانی به شهروندان فراهم شود.

مفاخریان در پایان خاطر نشان کرد و افزود: با پی گیری های صورت گرفته مصوب شده است تا با ایجاد دسترسی ها،زیر گذر های میدان آزادی در ضلع جنوب و شرق براساس نیازمندی مبنی بر تسهیل گره ترافیکی در این نقطه حساس از پایتخت  ایجاد شده تا با رویکردی مثبت راهکارهای  جدیدی برای  حل مشکلات ترافیکی ایجاد گردد.

شایان ذکر است پس از بازدید میدانی از منطقه9 با تشکیل جلسه ای که با حضور افندی زاده قائم مقام معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران و مفاخریان شهردار منطقه9 و مدیران شهری و ترافیکی انجام شد،مصوبات گذشته منطقه در 5 بند از جمله؛ اتصال محور تفرش به  آیت الله سعید ی، پایانه  شمشیری و طرح توسعه ای آن، ساماندهی میدان آزادی و خطوط تندرو، پل عابر پیاده مقابل ایستگاه مترو استاد معین و شبکه معابر مورد برسی قرار  گرفت و اقدامات  لازم انجام شد.

 

 

شنبه 17/9/1397 - 18:14
ایرانگردی

 

وب نگار منطقه 21 با هدف پرداختن به موضوعات فرهنگی و هنری جامعه بصورت مستمر در کانال پیام رسان سروش و اینستاگرام فرهنگسرای دانش آغاز به کار کرد.

 


به گزارش روابط عمومی مراکز فرهنگی هنری منطقه 21 ، فرهنگسرای دانش در اولین وب نگاشت خود با هدف آشنایی شهروندان و مخاطبان خود با ابعاد مختلف تربیتی ، فواید ، نواقص و مضرات موجود در فضای مجازی دیدگاه ها و نظرات مقام معظم رهبری را از 14 آذر ماه 97 به مدت یک ماه بصورت روزنگاردر کانال سروش و اینستاگرام فرهنگسرای دانش منتشر می نماید.

علاقه مندان میتوانند جهت مشاهده و بهربرداری به آدرس :farhangsaradaneshاینستاگرام و f_danesh21 @ کانال پیام رسان سروش فرهنگسرای دانش مراجعه نموده و یا برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 44541580 معاونت آفرینش و اجرای فرهنگسرای دانش تماس بگیرند

شنبه 17/9/1397 - 18:4
ایرانگردی



شهردار منطقه۲۲ تهران با تکذیب خبر قطع درختان چیتگر تاکید که مدیریت شهری منطقه به دنبال احیای این بوستان است.

 علی نوذرپور در واکنش به خبر قطع درختان چیتگر  گفت: ما در حال احیای درختان چیتگر هستیم. سال گذشته 20هزار اصله درخت با همکاری یکی از بانک‌های خصوصی کاشتیم و امسال هم برنامه داریم که 42هزار اصله درخت دیگر نیز بکاریم.

وی ادامه داد: حدود 95هکتار از پارک چیتگر خالی شده که مربوط به این دوره نیست. علتش هم نبود آب بوده است. می‌دانید که شهرداری آب را از آب منطقه‌ای می‌خرد و هر زمانی که پول نداشته باشد، آب قطع می‌شود، الان هم سه سال است که آب پارک چیتگر قطع است اما ما از روش‌های مختلف مانند جمع‌آوری آبهای سطحی و انتقال پساب تصفیه‌خانه‌ها به پارک چیتگر جلوی تخریب پارک را گرفته‌ایم.

شهردار منطقه 22تهران با بیان اینکه کم‌آبی و یا آفت‌های درختان باعث تخریب پارک چیتگر در سال‌های بعد از انقلاب شده است، اظهار کرد: اگر زمانی دیده می‌‍شود که درختی قطع می‌شود، حتما خشک شده یا آفت‌زده که باید حتما قطع شود. در دوره‌ای که من شهردار هستم، هیچ درخت سالمی در پارک قطع نخواهد شد.

نوذرپور درباره کم‌کاری دولت در سهمش از اداره شهر تهران گفت: محیط پارک چیتگر860هکتار است اما دولت حتی در قضیه آب هم کمک نمی‌کند.پارک چیتگر که انتفاعی برای شهرداری ندارد و صرفا سالانه میلیاردها تومان صرف نگهداشت آن می‌کند. تازه اینکه حق‌آبه پارک را نیز به جای اینکه کشاورزی حساب کنند، تجاری محاسبه می‌کند.

او همچنین درباره سرنوشت خانواده‌هایی که در پارک چیتگر زندگی می‌کنند نیز اظهار کرد: این خانواده‌های از بازنشسته‌گان سازمان منابع طبیعی بوده‌اند و از آنجایی که پارک چیتگر نیز جزو اموال دولت است و فقط حق بهره‌برداری از آن به عهده شهرداری است، شهرداری نمی‌تواند درباره حضور آن‌ها تصمیمی بگیرد.

شنبه 17/9/1397 - 18:1
ایرانگردی

 

مشاور معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری تهران گفت: امروز هر کسی که دلش برای تهران و تهرانی‌ها و آلودگی هوا و ترافیک آن می‌سوزد باید فریاد بزند که بخشی از اعتبارات دولتی وارد حوزه حمل‌ونقل عمومی شود.
علی پیرحسینلو در حاشیه بازدید از کارخانه واگن سازی تهران گفت: ما در حوزه حمل‌ونقل هر گامی بخواهیم برداریم یک سمت آن به ظرفیت‌های وسایل حمل‌ونقل عمومی برمی‌گردد، وقتی از آلودگی هوا صحبت می‌کنیم می‌گویند اگر خودروی شخصی عامل آلودگی هواست، جایگزینش چیست؟ آیا وسایل حمل‌ونقل عمومی پاسخگوی نیازهای شهروندان است؟
وی با اشاره به جایگزینی رویکرد انسان‌محوری با خودرومحوری در مدیریت جدید شهری افزود: وقتی مدیریت شهری می‌خواهد نوع نگاه به پدیده ترافیک و مدیریت شهر را از خودرومحوری به انسان‌محوری تغییر دهد و برنامه‌هایی چون تقویت حضور پیاده‌ها در شهر و تقویت ارتباطات اجتماعی و تسهیل رفت‌وآمد را به‌طور همزمان در پیش بگیرد، مهمترین سوالی که پیش روی ما قرار می‌گیرد این است که ظرفیت حمل‌ونقل عمومی ما چقدر است که بخواهیم به رانندگان خودروی شخصی فشار بیاوریم یا این‌که توقع داشته باشیم رانندگان خودروها رفتار ترافیکی درستی داشته باشند یا این‌که انتظار داشته باشیم خیابان‌ها خلوت‌تر باشند یا این‌که مسیرهای پیاده‌رو و حمل‌ونقل پاک مثل دوچرخه بیشتر شود و توسعه پیدا کند.
وی تصریح کرد: واقعیتی که امروز مردم با آن مواجه هستند و یقه ما را می‌گیرند و ما هم جوابی برایشان نداریم این است که ظرفیت حمل‌ونقل عمومی در ساعات اوج تردد، اشباع است و اتوبوس‌ها و واگن‌های مترو ظرفیتی برای حمل بیشتر مردم ندارند. واقعیت تلخ‌تر این است که ما هم چاره‌ای جز ادامه همین وضعیت نداریم چرا که ظرفیت جدیدی برای افزایش نداریم.
وی با بیان این‌که حدود هفت سال است که تقریبا هیچ اتوبوسی وارد تهران نشده و مدت‌هاست که ظرفیت ناوگان مترو تغییر مهم و قابل توجهی را به خودش ندیده است، اظهار کرد: ما از سال گذشته هدفگذاری و مدیریت کردیم که سرفاصله حرکت‌ قطارهای مترو در خطوط ۱ و ۲ و ۴ در ساعات پیک روی ۴ دقیقه بماند اما این وضعیت نه جوابگو است و نه قابل دوام. ناوگان ریلی نیاز به نوسازی و نگه‌داری دارد و نمی‌توانیم با شرایط فعلی که هیچ قطار و واگن جدیدی به سیستم اضافه نمی‌شود، وضعیت را ادامه دهیم.
وی با تأکید بر این‌که در حال حاضر به هزار واگن مترو نیاز داریم، افزود: واقعیت این است که هیچ ظرفیتی برای اضافه شدن قطارها وجود ندارد. واقعیت این است که ۶۳۰ واگن که قرار بود در کارخانه واگن سازی تهران ساخته شود اکنون با مانع بانک شهر مواجه شده است.
وی افزود: ماجرای مدیریت ترافیک ما مثل ماجرای تخم و تخم‌مرغ شده است یعنی اگر بخواهیم خودروی شخصی را محدود کنیم، در این سمت ظرفیت حمل‌ونقل عمومی کجاست؟ اگر بخواهیم حمل‌ونقل عمومی را توسعه بدهیم پولش کجاست و اگر قرار باشد درآمدزایی داشته باشیم آیا مدام باید عوارض خودروی شخصی را اضافه کنیم؟ آیا چنین ظرفیتی در اقتصاد کشور وجود دارد و مردم توانایی آن را دارند؟ این سیکل معیوبی است که مدام ظرفیت حمل‌ونقل عمومی، اشباع‌تر و تراکم‌ها بیشتر می‌شود و از سوی دیگر مدام مردم را از وسایل حمل‌ونقل عمومی و پاک فراری می‌دهد و هیچ راه بدیلی در کوتاه‌مدت نداریم جز این‌که منابعی از خارج شهرداری و از خارج این چرخه محدود بین شهرداری و شهروندان، وارد این سیکل کنیم.
پیرحسینلو تأکید کرد: امروز هر کسی که دلش برای تهران و تهرانی‌ها و آلودگی هوا و ترافیک آن می‌سوزد باید فریاد بزند که بخشی از اعتبارات دولتی وارد حوزه حمل‌ونقل عمومی شود. دولت باید کمک کند تا این شهر از این وانفسایِ نبودِ زیرساخت‌های حمل‌ونقل عمومی نجات پیدا کند. ما واگن مترو به‌اندازه کافی نداریم و تأمین بودجه و اعتبارات آن باید در اولویت قرار گیرد. مردم در استفاده از مترو و اتوبوس در تنگنا قرار دارند و باید تلاش کنیم با استفاده از منابع دولتی واگن مترو و اتوبوس نو بخریم.
وی افزود: اگر کسی امروز بخواهد کاری برای مردم و حمل‌ونقل تهران بکند باید در این ایام که لایحه بودجه در مجلس بررسی می‌شود، توجه دولتمردان و نمایندگان مجلس را به موضوع افزایش ظرفیت حمل‌ونقل عمومی در شهرها به‌ویژه در تهران جلب کند. متأسفانه سال‌هاست دولت به این مساله بی‌توجهی کرده است. فارغ از رفتن و آمدن دولت‌ها و شوراهای مختلف، وقتی موضوعی در سیستم اداری نهادینه می‌شود تغییر دادنش بسیار سخت است و ازجمله موضوع‌هایی که در رهگذر مسائل سیاسی و مشکلات بین سازمانی نهادینه شده این است که دولت منابع و اعتبارات لازم را به شهرداری تهران پرداخت نمی‌کند.
مشاور اجتماعی و فرهنگی معاون شهردار تهران تصریح کرد: حکومت به مردم تهران زیستِ پایتخت بودن را تحمیل کرده است. این تحمیل یعنی حضور ادارات دولتی، تردد کامیون‌ها، افزایش جمعیت، تمرکز بخش مهمی از اقتصاد در تهران و... عوارضی دارد که این عارضه‌ها تهران را زیست‌ناپذیر کرده است.
وی افزود: اگر دولت آن رنجی را که به مردم تهران بابت پایتخت بودنش تحمیل می‌کند جبران نکند بدون آن هیچ گشایشی برای مردم این شهر ایجاد نمی‌شود. واقعیت این است که نمی‌شود توقع داشت مثلا مردم باقرشهر هزینه زندگی در تهران را بپردازند چون این مردم توانایی آن را ندارد. دو راه باقی می‌ماند اول این‌که از مردمی که تمکّن مالی دارند بگیریم و خرج شهر بکنیم که این راهکار، خوب است اما راه‌حل نهایی نیست. راه‌حل دوم این است که منابع دولتی به شهر تزریق شود.
پیرحسینلو گفت: از رسانه‌ها انتظار داریم از امروز تا پایان سال، همه ضعف‌های حوزه حمل‌ونقل یعنی ضعف در تولید خودروی سالم، ضعف در گرفتن معاینه فنی، ضعف در فرهنگ رانندگی و ضعف در استفاده از خودروی تک‌سرنشین و همه ابعاد ریزودرشت چالش‌های حوزه حمل‌ونقل و ترافیک تهران را به این واقعیت مهم وصل کنند که دولت پشتیانی لازم را به لحاظ بودجه و تامین اعتبارات نمی‌کند و این اتفاق باید بیفتد.
وی تأکید کرد: باید از نمایندگان و دولتمردان پرسید که شما چه فکری برای مردم تهران کرده‌اید؟ مردم رنج می‌برند و شهرداری هم پولی ندارد. اکنون ساخت ۶۳۰ واگن در واگن سازی تهران با مانع بانکی برخورد کرده است چرا که در طول سال‌های گذشته شهرداری را به بانک شهر بدهکار کرده‌اند و این بانک اجازه نمی‌دهد این قرارداد به نتیجه برسد. این موانع فقط با تزریق پول دولتی رفع می‌شود.

شنبه 17/9/1397 - 18:0
ایرانگردی


به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 11 ،کورش خرد معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری منطقه 11 ضمن اعلام این خبر افزود:آبنما جایگاه ویژه ای در فرهنگ ما ایرانی ها دارد و همیشه مظهرطراوت و شادابی بوده است، با توجه به اینکه بعضی از آبنماهای موجود در میادین در طول زمان دچارنواقص و کاستی های شده است ، تعمیر و احیای آبنماهای شهری در دستور کار قرار دارد.
خرد در ادامه افزود: با شناسایی این آبنماها در محلات مرکزی شهر تهران در مجموع 6 آبنما برای تعمیر و احیاء در نظر گرفته شده اند که شامل آبنمای میدان حر،بوستان دانشجو،بوستان رازی،پارک تهرانی،پارک قبله و آبنمای مقابل فروشگاه اتکا در محله های مرکزی شهر تهران می شود.
معاون خدمات شهری منطقه 11 همچنین در ارتباط با نورپردازی المان های شهری در منطقه 11 گفت:طرح نورپردازی مراکز شهری تاریخی و مهم آماده شده است و اجرای این طرح های نورپردازی در دو میدان حر و میدان رازی و نورپردازی ساختمان مجلس قدیم در دستور کار قرار دارد.
معاون خدمات شهری ومحیط زیست منطقه 11 همچنین از پایان نورپردازی بوستان رودکی خبر داد و در ارتباط با جزئیات این نورپردازی افزود:
بوستان رودکی به دلیل نبود نور و روشنایی مناسب، تبدیل به یک فضای بی دفاع شهری شده بود که همین امر این بوستان را در ساعاتی از شب با حضور معتادین ناایمن ساخت که در راستای ایمن سازی و بخبود وضعیت نور و روشنایی این بوستان ،پایه چراغ در سراسر این بوستان نصب و همچنین با توجه به وجود باغ راه کوچکی در ضلع شمالی پارک این باغ راه نیز نورپردازی شده است.

شنبه 17/9/1397 - 17:28
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته