• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 4142
تعداد نظرات : 10
زمان آخرین مطلب : 1288روز قبل
اطلاعات دارویی و پزشکی

دوشنبه 25/1/1399 - 10:50
ایرانگردی

 

شهردار منطقه ۲، از برگزاری رزمایش بزرگ قرارگاه پافند زیستی قدس سپاه محمد رسول الله(ص) در روز بیست و پنجم فروردین ماه، با هدف گندزدایی و ضدعفونی معابر مناطق ۲،۵و۲۲ شهرداری تهران، به منظور ریشه کنی ویروس کرونا خبر داد.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه ۲،رسول کشت پور شهردار منطقه،با اعلام این خبر گفت: این رزمایش با حضور سردار فرمانده ی سپاه تهران و رده های متناظر،شهرداران مناطق ۲،۵و ۲۲،سرکلانتری دوم تهران و رده های متناظر، آتش نشانی و دیگر دستگاه ها ،صبح روز دوشنبه ۲۵فروردین ماه از ساعت۸/۳۰ توسط پاسداران،بسیجیان و نیروهای شهرداری مناطق فوق الذکر از مقابل برج گلدیس ستارخان تا تقاطع بزرگراه یادگار امام خمینی(ره) اجرایی می شود .

يکشنبه 24/1/1399 - 20:45
ایرانگردی



قیمت یک سبد میوه در میادین میوه و تره بار به مراتب ارزان‌تر از قیمت همان سبد با کیفیت و وزن مشابه در سطح شهر تمام می شود و به همین دلیل، شاهد استقبال روزافزون شهروندان از این مراکز هستیم.
به گزارش روابط عمومی سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران؛ در حالی که برای خرید 10 کیلوگرم میوه از میادین میوه و تره بار باید مبلغی معادل 50 هزار تومان هزینه شود، برای خرید همین محصولات در سطح شهر می‌بایست مبلغ 97 هزار تومان یعنی 48 و نیم درصد بیشتر هزینه شود.
بر اساس این گزارش، هر یک از اقلام این سبد میوه که شامل 7 قلم میوه تازه با وزن 10 کیلوگرم است، به شرح زیر اعلام شده است.
1. سیب قرمز هر کیلوگرم 5800 تومان
2. سیب زرد هر کیلوگرم 6800 تومان
3. پرتقال تامسون شمال هر کیلوگرم 6800 تومان
4. نارنگی هر کیلوگرم 8900 تومان
5. کیوی هر کیلوگرم 8900 تومان
6. دو کیلوگرم خیار رویال جمعاً 4600 تومان
7. یک عدد هندوانه سه کیلوگرمی 8100 تومان

يکشنبه 24/1/1399 - 16:38
ایرانگردی

 

با اپیدمی وسیعی که ویروس کووید 19 در سطح جهان رقم زده و تاثیر بی‌سابقه آن بر زندگی مردم، حکمرانی دولت‌ها از سویی و مولفه­های زیست فردی و اجتماعی آحاد جهانیان از سوی دیگر دچار وقفه، رکود و بحران شده است. نکته قابل توجه اما این است که برخلاف بسیاری از صنایع و سرگرمی­ها که به دنبال این بحران جهانی، ضریب نفوذ و بازده اقتصادی خود را از دست داده­اند، رسانه- صنعت بازی‌های ویدئویی با رشد چشمگیر مخاطب روبه‌رو بوده است. به نحوی که مطابق آمار اعلام شده توسط مدیرعامل Verizon، فقط در آمریکا، خانه‌­نشینی مردم سبب افزایش 75 درصدی نرخ مصرف هفتگی بازی‌های ­آنلاین شده است. این در حالی است که با بررسی بازار سرگرمی­های پرطرفدار در ایران، رشد استفاده از بازی در دوران کرونا به وضوح به چشم می­خورد. از کنار هم قرار دادن این واقعیت و آمار 28 میلیون نفری بازیکنان بازی در ایران (تا پایان سال 1396، مطابق با آمار رسمی بنیاد ملی بازی­های رایانه­ای) که تخمین زده می­شود تا پایان سال 1401 به بیش از 41 میلیون نفر برسد، ظرفیت بی­نظیر بازی برای مقابله با بحران­هایی همچون کرونا، هویدا می­شود.

در این بین تعطیلی گسترده مراکز آموزشی و بن‌بست انتخاب راه‌حل‌های جدید و فراگیر در این‌گونه شرایط، توانایی منحصربه­فرد شاخه‌ای از بازی‌های ویدئویی با عنوان «بازی‌های جدی» را برای مدیریت سازوکارهای آموزشی، بیش­ازپیش نمایان می­کند.

بازی­های جدی یا بازی­های هدفمند در حقیقت گونه­ای از بازی­های ویدئویی هستند که هدف اصلی آن­ها سرگرم­کنندگی نیست؛ بلکه از ابزار سرگرم­سازی بازی برای اهدافی جدی­تر مثل آموزشی، تبلیغات، فرهنگ­سازی و حتی کنترل سلامت و درمان استفاده می­کنند. مثلا در بازی‌های جدی آموزشی، کاربر می‌تواند بازی کند، سرگرم شود و در حین طی کردن مراحل بازی، آموزش‌های متفاوتی کسب کند.

این آموزش می­تواند طیف وسیعی از موضوعات  تدریس دروس تحصیلی مدارس تا آموزش پیشگیری در برابر بیماری­ها را شامل شود. تا جایی که در کنار هزاران بازی آموزشی تولید شده در ایران و جهان، اخیرا چینی­ها بازی Battle of Pathogens را برای مقابله با کرونا تولید کرده­اند که در آن بیمار بستری شده به دلیل ابتلا به کرونا، ضمن شکست دادن ویروس­ها، مطالبی آموزشی را برای کنترل و درمان بهتر بیماری دریافت می­کند. این در حالی است که استفاده از ابزار بازی برای آموزش، حتی با تعطیلی کلاس‌های حضوری درس انسدادی ندارد و قابل بهره‌برداری است.

در دنیا، بازی‌های جدی طی چند سال اخیر با رشد قابل‌توجهی روبرو بوده­اند. مجموعه تحقیقاتی Allied Market Research پیش­بینی کرده است که درآمد جهانی از بازی­های جدی با نرخ رشد سالیانه 19 درصدی به بیش از 9 میلیارد دلار خواهد رسید و همین عدد، بیان­گر فضای روبه­رشد توسعه و بهره­برداری از این بازی­ها است.

در کشور ما هم بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای با برگزاری رویداد جامع «جایزه بازی­های جدی» طی سال­های اخیر، قدم­هایی را برای ایجاد فضای حیاتی و پشتوانه­سازی علمی در کشورمان برداشته است. یکی از کارکردهای رویداد «جایزه بازی‌­های جدی» که در سال 1398 سومین دوره خود را سپری کرد، شناسایی بازی‌ها و فعالان این حوزه است که اطلاعات مناسبی در مورد وضعیت رشد این بخش از بازی­های ویدئویی را منتقل می­‌نماید. این رویداد در سومین سال خود در سه بخش سمپوزیوم بازی­‌های جدی، هکاتون بازی­‌های جدی و جشنواره بازی جدی سال برگزار شد که به شکل خاص بخش سمپوزیوم میزبان جدیدترین تحقیقات در این زمینه و بخش جشنواره میزبان جدیدترین بازی­‌های جدی تولید شده بودند. به همین سبب رشد تعداد بازی­‌های جدی ارسال شده به جشنواره می‌­تواند شاخص خوبی برای رصد فعالیت‌­های این حوزه باشد. بر اساس آمار و اطلاعات موجود در دبیرخانه این رویداد تا کنون نزدیک به 70 تیم پژوهشی و تیم یا شرکت بازی‌­سازی به عنوان باز‌ی‌­ساز جدی (که تمام یا بخشی از فعالیت‌­های آ‌ن‌­ها معطوف به ساخت این گونه از بازی‌­ها است) شناسایی شده‌اند. همچنین تعداد آثار ارسالی از 36 اثر در سال 1397 به 72 اثر در سال 1398 رسیده که دو برابر شدن این مقدار به نوعی گسترش فعالیت­‌های مربوط به این حوزه را نیز مشخص می­‌نماید. از سوی دیگر، در سال 1398 بیش از 14 دستگاه مختلف در برگزاری این رویداد مشارکت داشتند که خود عامل مهم دیگری برای رشد بازی­های جدی محسوب می­شود.

نتایج این رویداد و برنامه‌های آن، هر سال تیم‌ها و گروه‌های بااستعداد بیشتری را به این دغدغه نزدیک می‌کند و نتایج اقدامات همین تیم‌های نوپا اما پرتلاش نشان می‌دهد با توجه جدی‌تر کشور به این مسیر بسیاری از معضلات دنیای نوین با راه‌حل‌های نوین قابل حل است.

سیدصادق پژمان ، مدیرعامل بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای

يکشنبه 24/1/1399 - 16:33
ایرانگردی

 

 

سامانه فروش غیر حضوری از دوم فروردین ماه در 13 میدان اصلی تره بار راه اندازی شده است.


به گزارش شهرنوشت مجتبی یزدانی، معاون خدمات شهری شهرداری تهران یکشنبه -24 فروردین- با حضور در دویست و هشتمین جلسه علنی شورای شهر تهران به تشریح آخرین اقدامات انجام شده در مدیریت شهری برای مقابله با شیوع کرونا پرداخت و گفت: از اواخر بهمن 1398به طور رسمی وضعیت اپیدمی ویروس کرونا در کشور توسط وزارت بهداشت اعلام شد و در ادامه جلسه ای در دفتر شهردار تهران و با حضور شهردار، معاونین، مشاور و مسئولین وزارت بهداشت، دانشگاه های علوم پزشکی و مدیران شهرداری تهران تشکیل شد.


او ادامه داد: در همین راستا ستاد کرونای شهرداری تهران طراحی و در 5 کارگروه آموزش و اطلاع رسانی، بهداشت محیط و دفع پسماند، مشارکت مردمی، تأمین و توزیع اقلام و ارزاق عمومی، بودجه و پشتیبانی منابع انسانی فعال و حوزه معاونت خدمات شهری به عنوان متولی کارگروه بهد اشت محیط و دفع پسماند جهت آمادگی و مقابله با شیوع بیماری کرونا تعیین شد.

معاون خدمات شهری شهرداری تهران با اشاره به طراحی و ساخت هفت دستگاه خودرو سنگین ( چهار تنی) ویژه انجام عملیات ضدعفونی معابر شهری اضافه کرد: تهیه و تجهیزات ویژه ضدعفونی و رفع آلودگی شامل 25 دستگاه فوکر و ١٠٠ دستگاه گندزدایی محیط از جمله دیگر اقدامات انجام شده در حوزه ضدعفونی است.

به گفته یزدانی، بازارهای میوه و تره بار 151 مرحله، بازار بزرگ 25 مرحله ، پایانه های مسافربری برون شهری 25 مرحله  ، محوطه داخلی و خارجی بیمارستانها و درمانگاه ها 563 مرحله ، 434 ایستگاه اتوبوس و بی آر تی ، اماکن عمومی و شهری 2328 مرحله ، پایانه های تاکسی رانی 875 مرحله ، 929  پایانه اتوبوس رانی ، 549  پل عابر پیاده و 188 پمپ گاز و بنزین تحت ضدعفونی قرار گرفته است.

او با اشاره به تدوین و ابلاغ دستورالعمل لازم به میادین میوه و تره بار برای کارکنان ، بهره برداران ، تامین کنندگان و شهروندان اضافه کرد: ضد عفونی کردن 250 میادین و بازارها بصورت روزانه، اجرای طرح فاصله گذاری اجتماعی(فروشنده و مشتری) و راه‌اندازی سامانه فروش غیر حضوری از دوم فروردین ماه در 13 میدان اصلی تره بار از جمله اقداماتی است که در این حوزه انجام شده است.

جمع آوری روزانه 100 تن پسماند بیمارستانی از 150 بیمارستان

یزدانی با اشاره به مكاتبه ودستور توقف كامل پیمان های عملیات تفكیك از مبدأ و جمع آوری پسماندهای خشك تا اطلاع ثانوی توسط مناطق 22 گانه اضافه کرد: اخذ حکم دادستانی تهران و هماهنگی با ضابطین قضایی جهت اجرایی شدن این برنامه یکی از اقداماتی بود که در این حوزه انجام شد.


او با اشاره به جمع آوری روزانه 100 تن پسماند بیمارستانی از 150 بیمارستان و مراکز درمانی براساس پروتکل های بهداشتی اضافه کرد: كیسه های پسماند بیمارستانی پس از گندزدایی برچسب گذاری می شوند.

یزدانی از افزایش آهک پاشی با هدف بالا بردن راندمان گندزدایی پسماندهای بیمارستانی خبر داد و گفت:  همچنین پیمانکاران به تأمین و به کارگیری تجهیزات حفاظت فردی شامل ماسک ، لباس کار و دستکش ملزم شدند.


طراحی و ساخت مرکز تطهیر جدید

او با اشاره به اقدامات انجام شده در حوزه بهشت زهرا تهران اضافه کرد:  اطلاع رسانی مناسبی جهت عدم حضور شهروندان در روزهای پایانی سال (پنج شنبه و جمعه پایان سال و تحویل سال نو و روز طبیعت) صورت گرفت.همین طور مجتمع عروجیان به سردخانه 40 فوتی و 2 سردخانه کندویی مجهز شد.

تجهیز و آماده سازی سوله های بحران مستقر در بهشت زهرا (س) و اختصاص 2 دستگاه کانتینر 12 متری یخچال دار، ایجاد قطعه جدید و قبر چینی به تعداد 10 هزار قبر، طراحی و ساخت مرکز تطهیر مجهز و ایزوله با هدف افزایش ظرفیت پذیرش اموات (عروجیان 2) در مواقع بحرانی در محل سوله های بحران، نظارت دائم بر سیستم تصفیه خانه سالنهای تطهیر بهشت زهرا (س) توسط شرکت آب و فاضلاب استان و تهران و نصب دستگاه پایش ازراه دور و کلر زنی در تصفیه خانه از جمله دیگر اقداماتی بود که معاون خدمات شهری شهرداری تهران به آن اشاره کرد.

رشد 135 درصدی فروش شهروند

معاون شهردار تهران با اشاره به ابلاغ تعطیلی تمامی بوستان های سطح شهر از  هفت فروردین تاکنون از فعالیت 8 فروشگاه شرکت شهروند بصورت 24 ساعته و رشد 135 درصدی فروش اقلام شرکت شهروند خبر داد.


یزدانی با اشاره به اقدامات انجام شده در حوزه بارشهای باران های سیل آسا در پایتخت گفت: در سال آبی 98-99 ( از مهر ماه تا کنون) در  سه دوره زمانی، بارش های سیلابی شهر تهران را تهدید کرد که  دو موج بارش سیلابی در اوج شیوع کرونا در شهر تهران رخ داد.
میزان بارش سال آبی 98-99 در ایستگاه تهران، تا ٢٢ فروردین ماه امسال در حدود 373.7 میلی متر گزارش ش، درصورتی که در بلند مدت ( در زمان مشابه) 236/1 میلی متر بارش  ثبت شده است که این امر افزایش 58 درصدی بارشهای  رخ داده نسبت به بلند مدت را نشان می‌دهد، همچنین در بارش سال آبی جدید در شهر تهران نسبت به سال گذشته نیز افزایش  7/4 درصدی را شاهد بودیم.

يکشنبه 24/1/1399 - 15:53
ایرانگردی

 

با همکاری و مشارکت ستاد پیشگیری و مدیریت بحران منطقه ۱۳ و منطقه ۶ عملیات سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی ، عملیات گسترده ضد عفونی در محور های اصلی و پر تردد به صورت مستمر اجرایی می شود. 


به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۳ ، مرتضی رحمان زاده ، شهردار و رئیس ستاد پیشگیری و مدیریت بحران منطقه با اشاره به  اجرای عملیات گسترده ضدعفونی از زمان شیوع کرونا تا کنون با همکاری سازمان آتش نشانی در محور های پرتردد و اصلی  در نواحی چهارگانه افزود : پیرو هماهنگی های به عمل آمده و با همکاری ستاد پیشگیری و مدیریت بحران منطقه منطقه ۶ عملیات سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی برای مقابله با ویروس کرونا و حفظ سلامت شهروندان، عملیات ضدعفونی به صورت مستمر و هفتگی اجرایی می شود.  

او با بیان اینکه روند ضد عفونی کردن معابر منطقه ۱۳ با استفاده از تجهیزات نوین آتشنشانی انجام شد، افزود: در این عملیات ،  تعدادی خودروی سنگین جت  فن مه پاش  ، خودرو های سبک آتش نشانی  به همراه ۱۰ نفر  آتشنشان مجهز به دستگاه فوگر و مه پاش سیار با استفاده از حدود ۵۰ هزار لیتر مواد ضدعفونی کننده ، محور های اصلی و پر تردد را ضدعفونی کردند.

رحمان زاده ادامه داد : عملیات ضد عفونی در خیابان های پیروزی ، دهقان ، پنجم نیروی هوایی ، سی متری نیروی هوایی ، امامت ، بوعلی ، حافظ ، کلیه تره بارها و پایانه ها از جمله براری و کلاهدوز و کلیه ایستگاه های بی آرتی  اجرا شده و  به صورت مستمر ادامه دارد. 
او ابراز امیدواری کرد با همکاری شهروندان و تمهیدات مجموعه شهری مبنی بر انجام اقدامات پیشگیرانه و رعایت  موازین بهداشتی بتوان هر چه سریعتر کرونا را شکست داد.

يکشنبه 24/1/1399 - 15:42
ایرانگردی

 

 

طرح «ورزش در خانه» با استقبال بی نظیر شهروندان منطقه 15 در روزهای قرنطینه خانگی همراه شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 15، اکبر مختاری معاون اجتماعی و فرهنگی منطقه با اشاره به اینکه این طرح تجربه جدیدی برای ترغیب شهروندان به ورزش همگانی بود، افزود: به منظور تأمین سلامتى و ایجاد روحیه مضاعف و پر كردن اوقات فراغت شهروندان در شرایط قرنطینه خانگی با موضوع ساخت كلیپ ورزش در خانه، بازى و سرگرمى، مسابقات مجازى و دعوت از شهروندان به پویش در خانه بمانیم، این طرح به اجرا درآمد.

به گفته وی، با تلاش و همفكرى همکاران و اجرای طرح های خلاقانه نتایج بسیار خوبى در نیمه نخست فروردین ماه به دست آمد و شاهد ساخت و ارسال  150 كلیپ ورزش در خانه و بازى توسط شهروندان، شرکت 78 شهروند  در مسابقه هوش، ارسال ٤٠ كلیپ آموزشى ازسوی مربیان و كارشناسان، ارسال 13 كلیپ ورزشى ویژه كودكان و نیز  دعوت10  قهرمان و مربی ورزشی در کلیپ های  ارسالی بودیم که از همه آنها قدردانی می شود.

مختاری در ادامه در تشریح فعالیت های انجام شده گفت: برپایی مسابقات مجازى شامل ساخت بهترین و اصولى ترین كلیپ ورزشی، مسابقه هوش شهروندان شاغل ویژه كارمندان، مسابقه ساخت كاربردی ترین و زیبا ترین بازى فكرى از وسایل دور ریختنى، مسابقه ایده هاى برتر در خصوص ترغیب شهروندان به ماندن در خانه و انجام حرکات ورزشی ویژه كارشناسان ورزش، مسابقه بهترین كلیپ ارسالى شهروندان در مورد پویش دانه هاى مهربانى، ورزش و بازى و كاردستی هاى ساده ویژه معلولان جسمى و ذهنى از دیگر فعالیت های این طرح بوده است.

وی گفت: 73 اثر در مسابقه ساخت بازیهاى فكرى از وسایل دورریختنى به مناسبت روز طبیعت به دست مان رسید که از سه نفر به قید قرعه تقدیر شد.

معاون اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه ادامه داد: پویش دانه هاى مهربانى به ابتکار منطقه 15 برگزار شد و شهروندان تصاویر و کلیپ های خود را از گذاشتن سبزه در تراس و پشت بام برای استفاده پرندگان ارسال کردند.

 
 

 

يکشنبه 24/1/1399 - 15:16
ایرانگردی

 

 

اجرای برنامه ها و اقدامات فرهنگی برای ایجاد نشاط و شادابی بین بیماران کرونایی و کادر درمانی از اقداماتی است که با همکاری معاونت اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه یک در بیمارستان ها انجام می شود.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه یک سید حمید موسوی در دیدار با دکتر خشنود رییس بیمارستان شهدای تجریش،معتمدین و نمایندگان ستاد مردمی اظهار داشت: منطقه یک جز مناطق پیشرو در مقابله با ویروس کرونا بوده که می توان به گندزدایی ،ضد عفونی ،رفع آلودگی معابر،سطل ها و مخازن زباله،ایستگاههای اتوبوس و تاکسی و بی آرتی، مترو،اتوبوس ها،مکان های عمومی چون مساجد، درمانگاه ها،بیمارستانها،مراکز خرید، بازارچه هاو بوستانها به صورت ویژه و با استانداردهای بهداشتی اشاره کرد.

وی با اشاره به خدمات رسانی ویژه به بیمارستان ها گفت: در این مقطع شهرداری آماده اجرای برنامه ها و اقدامات فرهنگی در بیمارستان های شهدای تجریش و مسیح دانشوری است که درمان بیماران کرونایی را برعهده دارند و همچنین بازپیرایی بیمارستان ها ،خط کشی معابر و ایجاد فضای روحیه بخش در آن را مد نظر خواهیم داشت.

موسوی تصریح کرد: ویروس کرونا و مقابله با آن در کنار مشکلات ایجاد شده، آموزش هایی را نیز برای ما به همراه داشت و با عث تغییر رفتارهای غلط اجتماعی،ایجاد حس همدلی و مودت،تقویت روحیه فداکاری و ایثار، در جامعه ما شد.

وی شرایط آرام ترافیکی را زمان مناسبی برای اجرای طرح های ترافیکی دانست و گفت: در حال حاضر شهر خلوت تر هست و این امر فرصتی را ایجاد کرده تا مدیران شهری و راهنمایی و رانندگی منطقه با برنامه ریزی، همکاری، هماهنگی و انسجام بیشتر فعالیت های عمرانی و ترافیکی را با سرعت بیشتری در منطقه اجرا کنند تا پس از مهار کرونا و حضور مجدد شهروندان در سطح شهر ترافیک منطقه یک کاهش محسوس و کیفیت تردد ها ارتقاء یابد.

يکشنبه 24/1/1399 - 15:13
ایرانگردی

 

معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه چهار  از درج اطلاعات سلامت شهروندان در سامانه سیب خبر داد و گفت: با تکمیل بانک اطلاعات سلامت محلات ، سرعت غربالگری شهروندان افزایش می یاید.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه چهار " محمد خادمی" با بیان این خبر افزود: بانک اطلاعاتی محلات با همکاری مسئولین خانه های سلامت به مراکز بهداشتی و پایگاه های سلامت محلات به منظور درج در سامانه سیب تحویل داده شد.

وی  گفت: این اقدام با هدف شناسایی افراد مشکوک به بیماری کووید 19، جلب مشارکت و افزایش سطح پوشش شهروندان برای غربالگری این بیماری صورت گرفت.

معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه چهار خاطر نشان کرد: اطلاعات سلامت مراجعین به سرای محلات از سه سال گذشته توسط مسئولین سلامت محلات احصاء  شده بود و دراختیار مراکز بهداشتی قرارگرفت تا ضمن درج اطلاعات در سامانه سیب در غربالگری افراد مورد استفاده قرار گیرد.

خادمی افزود: همچنین با توجه به شیوع ویروس کرونا و به منظور ارتقاء سطح بهداشتی معلولان و حمایت از اقشار آسیب پذیر، اداره سلامت منطقه اقدام به توزیع  بسته های بهداشتی بین معلولان این منطقه کرد.

وی افزود: بسته های بهداشتی شامل ماسک،دستکش و مایع ضدعفونی کننده بود که در اختیار این افراد قرار گرفت.

يکشنبه 24/1/1399 - 15:9
ایرانگردی

 

گزارش عملكرد نهایی نقد و غیر نقد سال 1398 شهرداری منطقه21 از سوی اداره كل تشخیص وصول درآمد شهرداری تهران منتشر و طی آن از تلاش های مجموعه مدیریت شهری ورودی غربی پایتخت قدردانی شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه21، حمیدرضا آزادواری معاون مالی و اقتصاد شهری این منطقه با بیان خبر فوق گفت: گزارش عملكرد نهایی درآمدهای نقد و غیر نقد این منطقه در سال 1398 در قالب جداولی از سوی اداره كل تشخیص وصول درآمد شهرداری تهران منتشر شد که طی آن از تلاش های مجموعه مدیریت شهری ورودی غربی پایتخت تشکر و قدردانی به عمل آمد.

وی در ادامه افزود: بر اساس بررسی های انجام شده از سوی اداره كل تشخیص وصول درآمد شهرداری تهران و اطلاعات موجود، درآمد نقد منطقه21 تا 29اسفند ماه سال98 به میزان 101.7 درصد و درآمد غیر نقد به میزان 236.9 درصد محقق شده است.

آزادواری در پایان ابراز امیدواری کرد که با زحمات و تلاش های مجموعه همکاران و مدیریت ارشد شهری منطقه21 در امر تحقق درآمدهای نقد و غیر نقد و مازاد بر مصوب، در سال پیش رو نیز موفق عمل کنیم.

يکشنبه 24/1/1399 - 15:2
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته