• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 652
تعداد نظرات : 57
زمان آخرین مطلب : 6153روز قبل
بیماری ها
idna.ir :برخي منابع رسمي و غيررسمي از افزايش مصرف قرصهاي روان گردان و شادي آور سخن مي رانند اما جانشين رئيس مركز مبارزه با مواد مخدر نيروي انتظامي مي گويد: ناجا نمي تواند سيستم دارويي كشور را متوقف كند و وزارت بهداشت بايد قرصهاي روان گردان را جمع آوري كند.
برخي منابع رسمي و غيررسمي از افزايش مصرف قرصهاي روان گردان و شادي آور سخن مي رانند اما جانشين رئيس مركز مبارزه با مواد مخدر نيروي انتظامي مي گويد: ناجا نمي تواند سيستم دارويي كشور را متوقف كند و وزارت بهداشت بايد قرصهاي روان گردان را جمع آوري كند.
سردار فودازي در حاشيه حضور در مركز نظارت همگاني ناجا در جمع خبرنگاران افزود: در قانون فعلي قرصهاي شادي آور جزو مواد مخدر به شمار نمي رود. وي خواستار تشديد مبارزه با مواد مخدر و مجازات عاملان آن شد و اعلام كرد: 22درصد معتادان را كارگران ساده ، 11درصد را كاسبها و 6درصد را كارمندان بازنشسته تشكيل مي دهند. وي تصريح كرد: 97درصد معتادان جامعه مرد و تنها 3درصد آنها زن هستند. همچنين 70درصد افراد به ترياك و 12درصد به هروئين اعتياد دارند.


توسط:Saratan X
جمعه 25/3/1386 - 12:49
بیماری ها
زندگي در يك دنياي رنگارنگ خيالي كه در آن همه‌آرزوها و خواسته‌ها دست يافتني هستند، چقدر لذت بخش است . . . ! دنيايي كه در آن همه شادند، همه خوش خلق و پرانرژي و در آن زيبايي ها،زيباترندوتاعمق وجود انسان نفوذ مي‌كنند.

اما ناگهان دراوج لذت وسرمستي همه‌چيزتاريك وخاموش مي‌شود،نابود مي‌شود گويا آنچه ديده‌اي رويايي و حالا كابوسي بيش نبوده است.

تو، افسرده، گنگ و ناتوان بر برهوت دنياي خيالي خويش ايستاده‌اي و حتي دريغ از قطره اشكي كه بر گورستان آروزهاي بر باد رفته بتوان ريخت ...

يك روانشناس مركز مشاوره دانشجويي دانشگاه علم و صنعت ايران مي‌گويد:
به‌طوركلي هيچ ماده‌شيميايي دراصل خوب و يابدنيست و اين بستگي به استفاده‌اي دارد كه از آن مي‌كنيم.

خانم "مريم رامشت" ، در نشستي با خبرنگار گروه اخبار اجتماعي ايرنا معتقد است: بسياري از داروها اگر در موقع مناسب استفاده شود، نتيجه نجات بخشي دارد، ليكن در اثر سوء مصرف مضرات زيادي خواهد داشت.

به گفته‌او، داروهاي محرك رواني نيز در پزشكي براي موارد متعددي درمان بخش است.

براي مثال در برخي از اختلالات كودكان بيش فعال، كاهش تمركز، بيماري ناركوپسي و ... استفاده از اين داروها نه تنها ضرري ندارد، بلكه نجات بخش است.

به‌طور كلي موادي كه مورد سوء مصرف قرار مي‌گيرند، به دو دسته محرك و مخدر تقسيم مي‌شوند.

رامشت مي‌گويد : آمفتامين ها(‪ ،(Amphetamin‬جزو اين دسته از مواد هستند كه اولين بار در لابراتوار به‌شكل(‪ (Dextyro Amphetamin‬ساخته شدند كه اثرات درماني خاصي داشتند، خصوصا در درمان افسردگي‌هاي ناشي از كهولت، استفاده از اين دارو علاوه برآن كه خلق را بالا برده و باعث افزايش انرژي مي‌شد، در كاهش اشتهانيز اثر گذاشته‌وبراي درمان چاقي نيزمورد استفاده قرار مي‌گرفت.

اين گروه از داروها روي برخي از گيرنده‌هاي مغز به نام "دوپامين" (‪ (Dopamine‬اثر مي‌گذارد.

اين گيرنده‌ها از واسطه‌هاي اصلي شيميايي مغز محسوب مي‌شوند كه افزايش آنها باعث تحريك و انرژي زياد و كاهش آنها منجر به كندي و افسردگي در فرد مي شود.

وي گفت : در واقع آمفتامين با تحريك گيرنده‌هاي شيميايي مغز منجر به افزايش انرژي ، افزايش خلق و بالا رفتن اعتماد به نفس در انسان مي‌شود و حتي در داروهاي دوپينگ هم يكي از انواع اين ماده مورد استفاده قرار مي گيرد.

داروهايي كه سيستم دو پاميني مغزرافعال مي‌كنند،علايمي شبيه به افزايش خود به خودي دوپامين را در فرد ايجاد مي‌كنند و داراي علايم جسمي و رواني ديگري نيز مي‌باشند مانند: احساس انرژي زياد، بالارفتن خلق ، هيجان بسيار زياد ، پرحرفي ، بيش فعالي ، اضطراب ، خشكي دهان و بيني ، بازشدن مردمك ، بالارفتن فشار خون و ضربان قلب ، ازدست دادن آب بدن و ايجاد توهمات شنوايي ، بينايي و لامسه.

اين روانشناس در مورد داروهاي خياباني (اكستازي)، مي‌گويد: داروهاي خياباني (‪ (Metamphetamin‬به طور مصنوعي و غير مجاز در لابراتوارها ساخته و فروخته مي‌شوند كه از جمله آن قرص‌هاي شادي آوري است كه به نام اكستازي، خلسه، شيشه، ياشابو، آدم، حوا و يخ ( در آمريكا) معروف هستند.

خانم رامشت افزود: قرص اكستازي (‪ ،(Ecstasy‬به معناي لذت يا شادي عميق بر خلاف نامش داروي مفيد نبوده و از دهه هشتاد دراروپا غير قانوني و ممنوع اعلام شد.

وي توضيح داد: قرص اكستسي كه‌نام‌علمي‌اش "‪ ،"MDMA‬و از مشتقات آمفتامين مي باشد، در سال ‪ ۱۹۱۴‬براي اولين بار توسط شركت داروسازي آلمان توليد شد.

در آن زمان متخصصان اميدوار بودند كه‌بتوانندازاين قرص استفاده درماني زياد بكنند.

اين قرص در چند دهه مورد استفاده قرار گرفته است، اما به دليل عوارض زيادي كه بر جاي گذاشت به طور كلي مصرفش ممنوع شد تا اينكه بار ديگر در دهه ‪ ۱۹۸۰‬ميلادي مصرف آن در ميان نوجوانان و جوانان غرب رايج شد.

اين جوانان در مجالس رقص از اين قرص هااستفاده مي‌كردند تا اينكه در سال ‪ ۱۹۸۵‬مصرف اين قرص غير قانوني و حمل و داشتن آن نيز جرم اعلام شد.

در تمام كشورهايي كه عضو كنوانسيون سازمان ملل هستند، از جمله ايران مصرف مواد روانگردان جرم است و هرچند كه در قانون مبارزه با مواد مخدر ايران نامي از اكستسي نيامده است ، ليكن مصرف آن غير قانوني است و دست قانونگذار براي برخورد باز است.

خانم رامشت در مورد "اكس" و عوارض آن نيز مطالبي عنوان كرد و گفت:
اكس ماده‌اي توهم زا و محرك است و به صورت پودر نيز موجوداست.

وي گفت : توليدكنندگان اين قرص‌ها كه عمدتا در اروپاي غربي و جنوب آسياي شرقي هستند، اين قرص‌ها را در بيش از صد نوع ، صد رنگ و با اسامي فريبنده در اختيار جوانان و نوجوانان قرار مي‌دهند تا بدين ترتيب آنان را براي مصرف اين مواد تشويق و ترغيب كنند.

روانشناس مركز مشاوره دانشجويي دانشگاه علم و صنعت ايران در تشريح اثرات و تبعات اكس متذكر شد: قرص‌هاي شادي آور در كمتر از يك ساعت خلق فرد را بالا برده و احساس لذت بخش و شادي آوري در او ايجاد مي‌كند.

مصرف‌كننده در تخمين فاصله‌هادچارمشكل شده،دچارتوهم در شنوايي، بينايي و لامسه مي‌شود، اعتماد به نفس به طور موقت افزايش مي‌يابد و شخص را نسبت به آينده به طور فزاينده اميدوار مي‌نمايد و شخص خود رادر دنيايي مي‌بيند كه همه آرزوهاي او دست يافتني هستند.

وي افزود: اكس ، حس صميميت را در فرد افزايش مي‌دهد و احساس مي‌نمايد كه با هر كسي مي‌تواند ارتباط برقرار كند.

استفاده‌كنندگان از اين قرص‌ها دچار حالات شيرين و بد مي‌شوند. عده‌اي مي گويند كه در آن چند ساعت سرخوشي، صداي موسيقي مي‌شنوند و يا رنگهاي زيبا و خاصي را مي‌توانند ببينند.

اين حالات به شخصيت هر كسي بستگي دارد. جواناني كه اقدام به مصرف اين قرص‌ها مي‌كنند به دليل اينكه دچار توهماتي دربينايي، شنوايي و ديگر حواس مي شوند، بدون اينكه متوجه خطرات آن بشوند، دست به كارهايي مي‌زنند مانند پريدن از بلندي ، بيرون پريدن از ماشين در حال حركت و ...

باتوجه به اينكه قرصهاي شادي آور، انرژي را بشدت افزايش مي‌دهد، مي- تواند حالت‌هاي پرخاشگري و توهم را در تداوم مصرف افزايش دهد و موجبات صدمه زدن به ديگران را فراهم آورد، از اين رو كنترل فرد مصرف‌كننده در اين شرايط بسيار داراي اهميت مي‌باشد.

افراد مصرف‌كننده از قرص‌هاي شادي آور اكس بعداز اينكه تاثير حاد اكس را بعداز سه تا شش ساعت از دست مي‌دهند،كاملا حالات خود را به ياد مي‌آورند و در بعضي از موارد فرد از اينكه تعادل رواني خود را از دست داده و دست به كارهايي زده است كه در شرايط عادي به هيچ وجه انجام نمي‌داده و بشدت دچار گناه ، پشيماني ، افسردگي و نهايتا تفكرات خود تخريبي همچون خودكشي و يا گرايش مجدد به مصرف خواهند شد كه در صورت استفاده مكرر از اين قرص پس از مدت كوتاهي به طرز دردناكي جان مي‌سپارند.

خانم رامشت مي‌گويد: قرص اكستازي به عنوان محرك،درجه‌حرارت بدن ، فشار خون و ضربان قلب را افزايش مي‌دهد و از طرف ديگر از آنجا كه اين قرص تنها نيز مصرف نمي‌شود و معمولا در پارتي‌ها همراه‌بامشروبات الكلي مورد استفاده قرارمي گيرند، اين مساله باعث كم آبي شديد بدن مي‌شود و در اثر ايست قلبي و عروقي جان مي‌دهد.

مصرف اين قرص‌ها به كبد و كليه آسيب مي‌رساند و فشارخون را بالا مي‌برد و در يكي از حمله‌هاي فشار خون كه معمولا از عوارض اجتناب ناپذير مصرف اكس مي باشد، خون ريزي مغزي ايجاد خواهد شد.

مصرف طولاني مدت و زياد اكستازي منجر به اختلال درك و تفكر بدبيني گزند و آسيب ، توهمات شنوايي و بينايي و در نهايت نوعي جنون پارانوئيدي (شبيه اسكيزو فرني ) و بروز علايم سيستم عصبي چون بي‌حسي و پرش عضلاني در فرد مي شود كه در مصرف كوتاه مدت اين حالات ممكن است يك تا دو هفته طول بكشد.

روانشناس مركز مشاوره دانشجويي دانشگاه علم و صنعت ايران در مورد ترك اكستازي معتقد است : اين ماده بسيار خطرناك و اعتياد آور است به اين معنا كه فرد تمايل به استفاده مجدد براي رسيدن به حالات دلخواه پس از مصرف را پيدا مي‌كند.

يعني از آنجا كه‌ترك اين مواد شخص را افسرده ، بي‌حال و بي‌انرژي مي- كند، امكان مصرف مجدد آن زياد است.

وي ابراز عقيده كرد: درچنين شرايط به سرعت دوز مورد نياز افزايش پيدا مي كند و شخص بعد از عادت به اكس براي كنار گذاشتن آن دچار علايم اضطراب و علايم ترك مي‌شود.

البته علايم ترك اكس از علايم ترك هروئين و ترياك سبك تر است و توصيه مي شود كه در صورتي كه شخص ناآگاهانه‌اقدام به‌مصرف نموده‌است آن را بلافاصله كنار بگذارند.

دراين حالت علايم ترك ضعيف خواهد بود و باداروهاي ضد اضطراب مي‌توان اكس را ترك نمود. البته مي‌بايد توجه كرد كه با تكرار مصرف اكس ، به علت وابستگي شديد رواني كه اين قرص ايجاد مي‌نمايد، شخص مصرف‌كننده بشدت در معرض خطر بوده و ترك آن دشوارتر خواهد شد و ناخالصي‌هايي كه در بعضي از اين قرص‌ها وجود دارد باعث مي‌شود كه عوارض منفي آن تشديد شده و از آنجا كه مصرف اين مواد مستقيما روي بافت‌هاي مغز آسيب مي‌رساند درنتيجه هرگونه ناخالصي مستقيما باعث صدمات مغزي از جمله تورم ، مرگ مغزي، انواع سرطان هاي تنفسي ، پوستي و ...مي شود.

خانم رامشت در بخشي از اظهارات خود پيرامون قرص شادي آور اكستازي ، به عوارض ظاهري هشداردهنده اين نوع قرص‌ها اشاره كرد و اظهارداشت: جوان بطور ناگهاني به سمت انرژي زياد مي‌رود، تغيير خلق مي‌دهد، پرحرفي مي‌كند، آواز مي‌خواند، مي‌رقصد، جوك مي‌گويد، كم مي‌خوابد ، چشمهايش از حدقه بيرون مي‌زند، عرق مي‌كند و دچار لرزش مي‌شود كه‌در اين شرايط مي‌بايد اين افراد از سوي اطرافيان خصوصا والدين مورد توجه بيشتري قرار بگيرند.

وي، تغيير ناگهاني در افكار، احساس ، كلام و حتي اشتها و خواب جوانان ناشي از مصرف قرص‌هاي شادي آور را به عنوان زنگ خطر جدي قلمداد كرد و افزود: باتوجه به اينكه آمفتامين بسرعت از بدن دفع مي‌شود، تشخيص اعتياد به آن تنها از روي مشخصات ظاهري ممكن است و شيوه تشخيصي ديگري در ايران براي آن وجود ندارد.

خانم رامشت، نقش والدين در روابط خانوادگي و ارتباط آنان با فرزندان در جلوگيري از گرايش جوانان به مصرف اكس و ديگر داروهاي شادي آور را مهم خواند و گفت: تحقيقات نشان داده است كه در خانواده‌هايي كه مشكلات ارتباطي وجود داشته و جوان با والدين خود دچار مشكل مي‌باشد، گرايش فرزند به سوي مصرف اكس افزايش يافته است.

وي افزود: رها كردن فرزندان به‌حساب اينكه‌بافرزندان خوددوست مي‌باشند، خود يكي از عواملي است كه جوان را بسوي تجربيات غير متعارف سوق مي‌دهد، در حالي كه دوست شدن به معناي عدم نظارت نمي‌باشد بلكه‌به‌معناي شناخت جوان است.

خانم رامشت خاطر نشان كرد: برعكس تصور والدين، نوجوان بدنبال دوست و همسال نمي‌گردد،بلكه در حقيقت او دنبال پدر و مادر واقعي‌اش كه او را بطور كامل درك كنند، در قالب دوست اصلي مي‌گردد.

وي افزود:تحكيم‌روابط خانوادگي و حمايت‌هاي منطقي و اصولي والدين توام با درك شرايط و نيازهاي دوران نوجواني وجواني يكي‌ازعوامل موثر در پيشگيري از بروز آسيب‌هاي اجتماعي همچون اعتياد و گرايش به مصرف مواد است.

اين روانشناس با توضيح اينكه بيش از ‪ ۹۰‬درصد مواردمصرف قرص‌هاي شادي- آور و ديگر مخدرها در كنار دوستان، در ميهمانيها و پارتي‌هاي دوستانه و يا بنابه توصيه دوستان انجام مي‌شود،به نقش دوستان در گرايش افراد به مصرف انواع قرص‌هاي شادي آور و مخدرهااشاره كرد وگفت: گرايش به همسالان در سنين نوجواني و جواني به شدت افزايش مي‌يابد.

وي افزود: در اين مرحله از رشد مورد تاييد ديگران خصوصا گروه همسن قرار گرفتن بسيار داراي اهميت مي‌باشد.

خانم رامشت گفت:معمولااولين قدم براي مصرف توسط شخص و توام با نگراني، دلهره و احساس گناه است و تاييد و تشويق دوستان قبح قضيه را كاهش داده و شخص را وادار به مصرف مي‌كند.

تعميم دادن و فرافكني ازجمله‌مكانيزم‌هاي دفاعي است كه در مساله انتقال سوء‌مصرف مواد نقش عمده‌اي را ايفا مي‌نمايد . معمولا يك شخص مصرف‌كننده به رغم شادي لحظه‌اي كه به دست آورده است، ليكن به دليل عوارض ناگوار پس از خاتمه اثر مصرف ، تمايل دارد كه ديگران را شريك محفل خود نموده تا بدين ترتيب از بار احساس گناه و پشيماني خود بكاهد در نتيجه مترصد جذب دوستان و اطرافيان خود براي مصرف آكستازي مي‌باشد.

خانم رامشت ، براي پيشگيري از عوارض سوء ناشي از مصرف مواد مضر مانند اكستازي،با تاكيد بر توجه به جوانان، توصيه كرد تا علاوه بر تامين نيازهاي جوانان، نسبت به پرنمودن اوقات فراغت و آموزش علمي جوانان نيز بايد اقدام كرد.

وي در زمينه پيشگيري مصرف مواد شادي آور، با بيان اينكه شخصيت محكم، بسيار كمتردرمعرض وسوسه‌هاي نامعقول ديگران قرار مي‌گيرد، به جوانان توصيه كرد تا ضمن داشتن رفتارقاطعانه،نسبت به‌پرورش جراتمندي درخوداقدام نمايند.

وي همچنين افزايش اطلاعات علمي در زمينه تبعات سوء مصرف مواد و انواع مواد مخدر را از ديگر عوامل مهم پيشگيري از مصرف اين نوع مواد برشمرد و گفت: جوانان به هر ميزان كه از معلومات علمي كافي در اين زمينه برخوردار باشند، مسلما به صورت آگاهانه تر عمل خواهند كرد و كمتر موردسوء استفاده بي خردان قرار خواهند گرفت.

تقويت مهارت‌هاي زندگي در زمينه كنترل خشم، استرس، گسترش ارتباط موثر، تقويت بنيه‌وتوانمندسازي، تنظيم برنامه روزانه براي تفريح، سرگرمي و تفنن، را از ديگر راهكارهاي پيشگيري از مصرف مواد مختلف مخدر نام برد.

وي همچنين از جوانان خواست تا احساسات خود را جدي بيگرند و با توسل به راهكارهاي غيرمعقول مانند گرايش به سوء مصرف مواد، مترصد سركوبي آنان نباشند.

خانم رامشت در توصيه‌هاي خود براي پيشگيري از مصرف سوء مواد مخدر و قرص‌هاي شادي آور، دقت در انتخاب دوستان خوب و تحكيم روابط با والدين را موثر و مفيد دانست.



منبع : از لينكستان
توسط:Saratan X
جمعه 25/3/1386 - 12:48
اخبار

يكهزار ليتر بنزين كه به دنبال اعلام سهميه‌بندي و گران شدن بنزين در زيرزمين خانه‌اي ذخيره شده بود، به وقوع يك آتش‌سوزي منجر شد.

محمد رزميانفر، سخنگوي سازمان آتش‌نشاني و خدمات ايمني تهران در گفت‌وگو با خبرنگار «حوادث» ايسنا در تشريح اين حادثه، گفت: ساعت 7:43 امروز بيست و پنجم خرداد ماه سال جاري، وقوع آتش‌سوزي در زيرزمين خانه‌اي در ميدان باغچه بيلي واقع در خيابان نيكنام پيروزي به آتش‌نشاني اعلام شد.

وي افزود: با اعلام اين حادثه،‌ ماموران ايستگاه سه به محل اعزام شده و در حالي كه ساكنان خانه قبل از گسترش آتش از خانه خارج شده بودند، تلاش خود براي اطفاي حريق آغاز كردند.

رزميانفر به ايسنا گفت: بنابر اين گزارش آتش كه از زيرزمين به كل ساختمان يك طبقه سرايت يافته بود، پس از حدود 40 دقيقه و با سوختگي سطحي دو مامور آتش‌نشاني خاموش شد.

به گفته وي، بررسي‌هاي به عمل آمده نشان داد كه اين آتش‌سوزي به خاطر نگهداري يكهزار ليتر بنزين در بشكه‌هاي 50 و 200 ليتري در زيرزمين رخ داده كه صاحبخانه با احتمال گران شدن بنزين اقدام به ذخيره كردن آنها كرده بود.

سخنگوي سازمان آتش‌نشاني و خدمات ايمني تهران با اشاره به خطرات نگهداري بنزين و مواد سوختي در خانه به ويژه در فصل گرما هشدار داد: نگهداري يك ليتر سوخت در خانه و يا صندوق خودرو و در فصل گرما خطرناك است و اين احتمال وجود دارد كه حتي بدون هيچ انفجاري و تنها به دليل گرماي زياد اين سوخت مشتعل شود.

جمعه 25/3/1386 - 12:41
اخبار

معاون مبارزه با مواد مخدر پليس گيلان اعلام كرد: کشفيات مواد مخدر طي 5/2 ماه از آغاز سال 86 در اين استان 87 درصد رشد داشته است.

به گزارش خبرنگار «حوادث» ايسنا، سرهنگ تقي‌آبادي در اين باره افزود: کشفيات مواد مخدر طي مدت 5/2 ماه به ميزان 400 کيلوگرم رسيده که اين ميزان افزايش به علت افزايش توليد و ورودي از کشورهايي همچون افغانستان است.

وي افزود: در راستاي مقابله و کاهش تقاضا تاکنون برخي دستگاه‌ها، تلاش خوبي انجام نداده‌اند و تعداد دستگيرشدگان طي دو ماه گذشته در استان گيلان، 3 هزار و 200 تن بوده است که از اين تعداد دو هزار و 700 تن يعني معادل 80 درصد در محدوده سني 18 تا 45 سال بوده‌اند.

سرهنگ تقي‌آبادي با اشاره به جمعيت 50 هزار نفري افراد معتاد در استان گيلان ادامه داد: همه دستگاه‌ها و رسانه‌ها بايد تلاش کنند تا با همکاري نيروي انتظامي سطح دانش مردم نسبت به مواد مخدر بالا رود، زيرا برخي افراد هنوز اطلاعات کافي در خصوص اين معضل ندارند.

وي گفت: مرحله اول طرح مبارزه با معتادان پرخطر در راستاي سومين گام از اجراي طرح ارتقاي امنيت اجتماعي در کشور است که با عنوان طرح نجات معرفي شده است.

معاون مبارزه با مواد مخدر پليس گيلان اظهار كرد: 73 درصد از معتادان استان گيلان شناسايي شده و شناسنامه‌دار هستند و نيروي انتظامي در بحث جمع‌آوري تمامي معتادان با مشکل روبه‌رو نيست، بلکه بحث اصلي نگهداري آنها است، از اين رو تنها معتادان تزريقي و پرخطر جمع‌آوري مي‌شوند و در مراکز درماني و بهداشتي بهزيستي تحت پوشش قرار مي‌گيرند.

وي گفت: خانواده‌ها براي معرفي معتادان تا اول تير ماه سال جاري فرصت دارند که پس از اين مدت، اگر معتادي دستگير شود به عنوان مجرم تلقي خواهد شد و هدف نيروي انتظامي پيشگيري و درمان است و زندان آخرين مرحله پيش‌بيني شده است.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران سرهنگ تقي‌آبادي با اشاره به اين که استان گيلان جزء استانهاي مصرف کننده مواد مخدر در کشور است، گفت: در تلاشيم در جهت کاهش رواج استفاده از قرص‌هاي روانگردان در بين جوانان برنامه‌هاي خود را به سمت دانشگاه‌ها سوق دهيم.

معاون مبارزه با مواد مخدر پليس گيلان خاطرنشان کرد: در سال جاري، بودجه خوبي در جهت درمان معتادان تزريقي و پرخطر اختصاص يافته است تا معتادان رها شده پس از دستگيري تحت پوشش قرار گرفته و درمان شوند و با همکاري ساير سازمانها تلاش مي‌شود که بعد از درمان، مشکل اشتغال اين افراد نيز حل شود.

جمعه 25/3/1386 - 12:40
ورزش و تحرک
تو رو خدا يه نظريم بديد من دارم هر روز 2  3 ساعت دنبال اخبار تو سايتا ميگردم.

"پرويز مظلومي" : مصدوم نداريم.

سرمربي تيم ملي فوتبال "ب" ايران با بيان اينكه بازيكن مصدومي در اين تيم وجود ندارد ، شرايط بازيكنان را مطلوب توصيف كرد.

"پرويز مظلومي " روز جمعه در گفت وگوي اختصاصي با خبرنگار ايرنا در امان پايتخت اردن افزود: تيم ايران تركيبي از تركيبي از جوانان و با تجربه هاست كه مي‌توانند در بازي گره‌گشا باشند.

وي با اشاره به تمرين پنج‌شنبه‌شب تيم گفت : نظر به اينكه تيم خسته بود، تمرينات سبكي انجام داديم .

سرمربي تيم ملي فوتبال "ب" ايران خاطرنشان كرد: امروز بعداز ظهر نيز يك ساعت تمرين خواهيم كرد تا براي بازي فردا آماده شويم .

وي تاكيد كرد: بازيكنان كاملا باانگيزه و با نشاط بوده و منتظر بازي با عراق هستند.

"مظلومي" افزود: اينجا همه چيز به نفع تيم ميزبان و تيم عراق است .

عراقي‌ها از ‪ ۱۰‬روز پيش در اردن اردو زده‌اند و دو بازي تداركاتي در محل بازيها انجام داده و داراي تماشاچي هستند .

به گزارش ايرنا از امان ، تيم ملي فوتبال "ب" ايران صبح ديروز ( پنج شنبه )براي شركت در رقابتهاي غرب آسيا وارد امان پايتخت اردن شد .

تيم ملي فوتبال "ب" ايران را ‪ ۲۳‬بازيكن همراهي مي‌كنند كه ‪ ۲۴‬ساعت قبل از شروع مسابقات سه بازيكن خط خواهند خورد.

تيم ايران در گروه اول اين مسابقات با تيم‌هاي عراق و فلسطين هم گروه است كه اولين بازي خود را فردا ( شنبه ) در برابر عراق انجام خواهد داد.

رقابت‌هاي فوتبال غرب آسيا در روزهاي ‪ ۲۶‬خرداد تا سوم تير ماه آينده در اردن برگزار خواهد شد.

جمعه 25/3/1386 - 12:38
ورزش و تحرک
مائورو کامورانزی پس از اینکه با مسئولان تیم فوتبال یوونتوس در خصوص تمدید قراردادش به توافق نرسید به احتمال فراوان در فصل نقل و انتقالات تابستانی از این تیم جدا می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر ، کامورانزی یکی از بازیکنانی بود که در بازگشت یوونتوس به رقابت های سری آ نقش پررنگی داشت اما گویا او بر سر مسائل مالی با مسئولان باشگاه یووه به توافق نرسیده است.

سرجیو فورتوناتو مدیر برنامه های این بازیکن گفت: ما قراردادمان را تمدید نخواهیم کرد. به نظر من صحیح نیست به برنده رقابت های جام جهانی 2006 فقط 100 هزار یورو بیشتر پیشنهاد کنند. اگر آنها تصمیم خود را تغییر ندهند تنها راهی که پیش روی ما قرار می گیرد عوض کردن باشگاه است.

جمعه 25/3/1386 - 12:37
ورزش و تحرک
ورزشگاه فولاد شهر اصفهان به عنوان میزبان دیدار نهایی مسابقات پلی آف لیگ دسته اول باشگاه های کشور برای مشخص شدن هجدهمین تیم لیگ برتر تعیین شد.

به گزارش خبرنگارمهر، براساس تصمیم فدراسیون فوتبال و تایید اعضای کمیته انتقالی، دیدار نهایی مسابقات پلی آف باشگاه های کشور که طی آن با برگزاری یک دیدار تیم هجدهم مسابقات لیگ برتر تعیین خواهد شد ، در شهر اصفهان و ورزشگاه فولاد شهر برگزار می شود .

شهر اراک نیز دیگر نامزد برگزاری دیدار پلی آف بود که با توجه به شرایط میزبانی مناسب تر اصفهان این شهر به عنوان میزبان نهایی این مسابقه انتخاب شد .

تیم های تراکتورسازی تبریز، شهرداری بندرعباس ، فولاد خوزستان و راه آهن تهران چهار تیم حاضر در مرحله پلی آف رقابت های لیگ دسته اول باشگاه های کشورهستند که روز شنبه دیدارهای برگشت خود را برگزار خواهند کرد تا چهره دو تیم برتر مشخص شود.

طبق آیین نامه سازمان لیگ برتر، دوتیم برترمسابقات پلی آف دریک مسابقه که در زمین بیطرف برگزارخواهد شد ، تیم صعود کننده به مسابقات لیگ برتر را مشخص خواهند کرد .

جمعه 25/3/1386 - 12:36
ورزش و تحرک
"آدريانو گالياني" نايب رئيس ميلان دوشنبه گذشته در بارسلونا حاضر شد تا در خصوص شرايط نقل و انتقال "ساموئل اتوئو" مهاجم نيوكمپ با مقامات اين باشگاه صحبت كند.

به گزارش یوفا: بنا به گزارشات رسيده از روزنامه گاتزتا دلو اسپورت گالياني قرار است طي اين چند روز با مدير برنامه‌هاي اتوئو صحبت كرده و از مبلغ انتقال و كم و كيف خريد سامي مطلع شود.

البته گالياني پيش از اين در زمان برگزار ديدار فينال ليگ قهرمانان در آتن با خوسه ماريا مسالس ملاقات كرده بود و علاقه‌مندي خود را براي عقد قراردادي 6 ساله با سامي اظهار داشته بود.

همچنين سران روسونري‌ قصد دارند 25 ميليون پوند بابت اتوئو پرداخته و در اين ميان به دنبال فرصتي براي جذب ادميلسون و موتا هستند
جمعه 25/3/1386 - 1:25
ورزش و تحرک
لاكشيمي ميتال" ميلياردر هندي‌الاصل كه پنجمين ثروتمند دنيا به حساب مي آيد از علاقه‌مندي‌اش براي خريد باشگاه بيرمنگام انگليس خبر داد.

به گزارش یوفا: ميتال درخواست خود را به صاحبان بيرمنگام ديويد ساليوان، ديويد و رالف گله ارايه داده است. از آنجايي كه وي ساكن انگليس است از اين پس جريان خريد باشگاه را جدي‌تر پيگيري مي‌كند.

ميتال 56 ساله كه سال گذشته كارخانه "آرچلور" دومين غول توليدكننده آهن را با مبلغ 8/17 بيليون پوند خريداري كرد قصد دارد در سنت اندروز هم سرمايه‌گذاري نمايد.

گفته مي‌شود سرمايه او دو برابر ثروت رومان آبراموويچ مالك ميلياردر چلسي است. بنابراين در صورتي كه بيرمنگام توسط ميتال خريداري شود به سرعت به يكي از قطب‌هاي برتر فوتبال جزيره بدل مي‌شود.
جمعه 25/3/1386 - 1:24
ورزش و تحرک
شدت گرفتن مصدوميت قوزك پاي "ديويد بكام" وي تمرينات سه‌شنبه گذشته رئال مادريد را از دست داد.

به گزارش یوفا: طي ديدار ملي هفته گذشته تيم ملي انگليس رباط داخلي قوزك پاي ديويد دچار كشيدگي شده و درد او را شدت بخشيد، با اين حال بكام نمي‌خواهد خود را از رئال مادريد و فعاليت‌هايش دور كند.

صبح سه‌شنبه ديويد به تنهايي در سالن ورزشي حاضر شد و اصرار دارد كه براي ديدار هفته پاياني لاليگا آماده خواهد بود.

گفتني است ديويد كه 4 سالي است به برنابئو پيوسته تاكنون نتوانسته همراه با كهكشاني‌ها به كسب عنوان نائل شود و قصد دارد پيش از انتقال به لس آنجلس گالاسكي قهرماني و افتخار را در مادريد تجربه كند.
جمعه 25/3/1386 - 1:22
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته