• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 14564
تعداد نظرات : 49
زمان آخرین مطلب : 1270روز قبل
ایرانگردی

 

دومین جلسه شورای مدیران آموزش های شهروندی مناطق 22گانه با موضوع "هفته جهانی کودک" با حضور شهردار منطقه9، مدیرکل آموزش های شهروندی شهرداری تهران و روسای ادارات آموزش های شهروندی مناطق و مدیران شهری در منطقه9 برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه9، سید علی مفاخریان ضمن تشکر از زحمات مدیران و پرسنل اداره آموزشهای شهروندی مناطق شهری بیان داشت: خوشبختانه اتفاقات خوبی در آموزش های شهروندی در حوزه کودک در حال وقوع است و تغییر فرهنگ و منش شهروندی نیازمند آموزش هایی از دوران کودکی است تا در سال های آتی این فرآیند تسری پیدا کند.
وی افزود: مجموعه شهری برای نگهداشت شهر هزینه های نسبتا بالایی را متقبل می شود که از این رو برای رفع مشکلات فرهنگی و اجتماعی، آموزش و فرهنگ سازی بیش از پیش ضروری است.
شهردار منطقه9 تاکید کرد: انجام یک کار ماندگار در شهر تهران نیازمند تکرار دفعات و صرف هزینه هایی بالای است که در صورت ایجاد پروتکل هایی برای بسط آموزش های شهروندی از طریق مدارس و سرای محلات و فرهنگ سازی پیرامون مباحث شهری نظیر ترافیک، تفکیک پسماند، محیط زیست، بهداشت و سایر موضوعات کلان در کلان شهری تهران و استفاده از ظرفیت صدا و سیما می توان باعث صرفه جویی در نگهداشت شهر از طریق شهروندان را فراهم کرد.
مفاخریان در ادامه عنوان کرد: در منطقه9 با توجه به موقعیت خاص آن می توان با استفاده از ظرفیت فرودگاه مهرآباد و پایانه غرب که روزانه شاهد تردد 5میلیون نفر می باشد با برنامه ریزی های حساب شده ای زمینه ای را با کمک دستگاه های ذیربط در بحث آموزش های شهروندی با استفاده از تبلیغات محیطی و نظایر آن ایجاد کرد.
شهردار منطقه9 در پایان گفت: امید است تا با کمک همین آموزش های شهروندی در آینده ای نزدیک شاهد افزایش رضایت مندی بیشتر شهروندان همسو با رویکرد مدیریت ارشد شهری در راستای ایجاد تهران؛شهری برای همه را فراهم کنیم.
در ادامه دانشور مدیرکل آموزش های شهروندی شهرداری تهران گفت: تغییر رفتار از نکات اصلی آموزش های شهروندی است که اگر یک تغییر رفتار مناسب و بهینه در سطح جامعه صورت گیرد ما را به اهداف آموزشی خود می رساند.
وی افزود: برای رسیدن به تغییرات بهینه رفتاری استفاده از ظرفیت های فرهنگی و اجتماعی امری اجتناب ناپذیر است.

دوشنبه 8/7/1398 - 17:50
ایرانگردی


مدیرکل امور اجرایی کمیسیون های ماده صد با بیان اینکه ما در کمیسیون ماده صد حدود 12 هزار و سیصد پرونده داریم که مجموع جرایم آن 7 میلیارد تومان است،گفت: از طرفی 132 پرونده درشت دانه حدود 1000 میلیارد تومان جریمه دارند. به گزارش روابط عمومی معاونت شهرسازی و معماری شهرداری تهران، تورج فرهادی گفت:بر این اساس اولویت ما رسیدگی به این132 مورد پرونده درشت دانه است،تا وقت مناطق به صورت مفید برای اجرای آرائی که اولویت دارند، هزینه شود. ضمن اینکه اجرای رأی این گونه پرونده ها بر پیشگیری از تخلفات ساختمانی تاثیر می گذارد.چون برخورد با تخلفات ،گرفتن جریمه ، تخریب،اعاده یا تعطیلی پرونده های درشت دانه در جامعه بازخورد خوبی خواهد داشت.
وی افزود:علاوه بر اجرای با اولویت پرونده های درشت دانه ،تعیین تکلیف 20 هزار پرونده باقی مانده تا پایان سال 98 درخواست دیگر ما از مناطق شهرداری تهران بوده است.چرا که اجرا نکردن رأی گرفته شده از کمیسیون ماده صد،تخلف محسوب می شود.
دلایل اجرا نشدن برخی پرونده های کمیسیون ماده صد
مدیرکل امور اجرایی کمیسیون های ماده صدگفت: به دلایل مختلف طی سی سال گذشته اجرای رأی به طور دقیق صورت نگرفته است و یک سری پرونده ها در کمیسیون ماده 100 رسوب کرده اند.
فرهادی افزود: براساس پالایشی که سال گذشته بر روی 70 هزار پرونده ای که در کمیسیون ماده 100 وجود دارند،انجام دادیم ،متوجه شدیم از این تعداد حدود 28 هزار پرونده ریزدانه هستند. یعنی یا مبلغ جریمه این پرونده ها 5 میلیون تومان به پایین است یا متراژ تخلف کمتر از 50 متر؛ این در حالی است که اغلب این پرونده ها در زمان خودشان در مناطق قابلیت رسیدگی داشته اند و مقدار رأی برخی از این پرونده ها آن قدرکم است که هزینه رفت و آمد پرونده بیشتر از رأی صادره است،ضمن اینکه هزینه اجرای آن شامل گرفتن دستور قضائی ،انتقال نیوجرسی،استقرار نیروی انتظامی،نماینده شهرداری و قوه قضائیه ،نیز بالاست.
به گفته مدیرکل امور اجرایی کمیسیون ماده صد تبعات اجتماعی سنگینی برای اجرای این گونه احکام با توجه به شرایط اقتصادی کنونی کشور وجود دارد، در نتیجه موارد ریزدانه از یک سو قابل اجرا نیستند و از سوی دیگر اجرا نکردن رأی باعث باقی ماندن پرونده ، انتقاد از کمیسیون ماده 100 به لحاظ تعداد بالای پرونده و احیاناً شکل گیری تالی فاسد یا ارتباطات غیر متعارف می شود.
مشخص شدن تکلیف پرونده های مناطق جدا شده از تهران
وی افزود: برخی از پرونده های کمیسیون ماده صد برای مواردی است که قبلا جزو تهران بوده اند و اکنون از تهران جدا شده اند.تعیین تکلیف این پرونده ها دیگر با تهران نیست و در کمیسیون ماده صد شهر خودشان باقی می ماند.
وی گفت:علاوه بر پرونده های ریزدانه ، پرونده هایی که پایان کار یا پروانه گرفته ، یا تجمیع شده اند،نیز غربال شدند.مثلاً زمان احداث بزرگراه امام علی 5 هزار ملک خریداری شد. در بین املاک خریداری شده پرونده های دارای رأی وجود داشت، اما پس از خریداری و تخریب و تبدیل به بزرگراه ماجرا تمام شده است.ما همه موارد این چنینی را نیز پالایش کردیم.
پرونده های مجهول المکان را غربال کردیم
مدیرکل امور اجرایی کمیسیون های ماده صد گفت:دسته دیگر پرونده های مجهول المکان هستند، اینها از گذشته های دور باقی مانده اند و هیچ آدرسی برایشان پیدا نمی شود که با حضور حراست ، بازرسی و مناطق طی پالایشی که انجام دادیم،توانستیم 28 هزار مورد پرونده را به این شکل پالایش کنیم.
پالایش به معنای حذف پرونده ها نیست
فرهادی تأکید کرد: پالایش کردن به معنای حذف پرونده نیست، این پرونده ها باقی می مانند،هر موقع مالک خواست پروانه یا استعلامی بگیرد،آن موقع بدهکاری بابت رأی ماده صد را تسویه می کنیم.ما صرفاً این موارد را از اولویت کاری خارج کرده ایم در نتیجه اجرای پرونده هزینه ای برای شهرداری نخواهد داشت. افراد چون به گرفتن مفاصاحساب،پایان کار ،استعلام ثبت،استعلام مالیات و ... نیاز دارند، خودشان برای اجرای رأی اقدام می کنند.
17هزار رای تطبیق پهنه کاربری داریم
مدیرکل امور اجرایی کمیسیون های ماده صد گفت: 17 هزار رای اجرا نشده درباره پهنه های تطبیق یافته با طرح تفصیلی جدید نیز داریم. طبق طرح تفصیلی قدیم، بیش از 95 درصد تهران ،مسکونی در نظر گرفته شده بود. در پهنه بندی جدید کاربری برخی املاک تغییر کرد، اما از سوی دیگر برخی ازکاربری ها مطابقت پیدا کردند. یعنی اگر ملکی در طرح تفصیلی قدیم در پهنه مسکونی بود اما کاربری اداری داشت متخلف محسوب و این تخلف به کمیسیون ماده 100 گزارش و برای آن رأی صادر شد. اما همین ملک با تغییر طرح تفصیلی،در پهنه خدمات قرار گرفته و اکنون کاربری درستی دارد.
با دیوان عدالت اداری هنوز به اجماع نظر نرسیده ایم
مدیرکل امور اجرایی کمیسیون های ماده صد گفت: یکی از معضلاتی که اکنون ما و دیوان عدالت اداری با آن مواجهیم و شهردار تهران نیز شخصاً در این مورد اقدام کرده ،حل و فصل این 17 هزار پرونده است. هدف این است که پرونده هایی که طبق طرح تفصیلی جدید به لحاظ شهرسازی انطباق کاربری دارند و ساختمان می تواند در کاربری فعلی بماند، رای تغییر کاربری خود به خود حذف شود.از طرفی نحوه اجرای این پرونده ها در حالت کنونی مشخص نیست.اما دیوان می گوید چون پرونده رأی دارد باید برای شکستن به مرجع قضایی فرستاده شود.این در حالی است که اگر این مسیر را 17 هزار رأی بخواهند طی کنند، هزینه سنگین و اطاله دادرسی دارد.
فرهادی افزود: طی آخرین جلسه ای که دکترحناچی و مهندس گلپایگانی با ریاست محترم دیوان داشتند، قرار بر پیگیری موضوع از طریق ریاست جمهوری و گرفتن دستور حاکمیتی در این زمینه شد.

دوشنبه 8/7/1398 - 17:47
ایرانگردی

 

به مناسبت نهم مهر ماه روز جهانی سالمند برنامه های آموزشی و سلامت محور در سراهای محلات و اماکن عمومی منطقه 19 اجرا خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 19،حمید بهرامی معاون اجتماعی و فرهنگی با اعلام این خبر افزود:

با توجه به فرا رسیدن روز جهانی سالمند کمپینی تحت عنوان مثبت 65 ویژه سالمندان شهر تهران با هدف افزایش مشارکت اجتماعی  و نشاط سالمندان تشکیل شد.

وی ادامه داد: به منظور ارائه خدمات رایگان پزشکی ویزیت پزشکی از سوی کانون پزشکان در مطب های منتخب در منطقه انجام و همچنین اندازه گیری توده بدنی، مشاوره تغذیه و ... در ایستگاه خانه های سلامت و بهره مندی از خدمات ورزشی با تخفیف در مجموعه ورزشی شهید باکری از برنامه های تدارک دیده شده به همبن مناسبت است .

بهرامی با اشاره به اجرای برنامه های فراغتی ویژه سالمندان بیان کرد: به همین مناسبت تورهای آموزشی و تفریحی مختلف، مسابقه عکاسی و اشتراک فعالیت های داوطلبانه، قصه گویی و خاطر گویی اعضای کانون سالمندان برای کودکان ، اجرای برنامه گفتگو در شهر ، اشتراک تجربیات سالمندان  و تقدیر از برگزیدگان برنامه های بازی های نشاط سالمندی از جمله فعالیت های هفته سالمند در منطقه است.

دوشنبه 8/7/1398 - 17:44
ایرانگردی

 

 

 

به مناسبت گرامیداشت هفتم مهر ماه روز آتش نشانی و ایمنی ، شهردار منطقه 20 با آتش نشانان منطقه 7 عملیاتی  سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهر تهران دیدار کرد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 20 فرهاد افشار با همراهی مدیران ارشد شهرداری منطقه 20 به منظور تقدیر از خدمات شبانه روزی آتش نشانان خدوم و فداکار ضمن حضور در ایستگاه شماره 14 آتش نشانی با مدیر و پرسنل این مرکز دیدار کردند.

افشار ضمن تبریک روز آتش نشان گفت: روحیه فداکاری و تعلق خاطر به شغل خود در آتش نشانان همواره بارز بوده است و افزایش امنیت موجب افزایش حس تعلق شهروندان به محل زندگی، شهر و نظام می شود که آتش نشانان در تحقق این مهم نقش مهمی دارند.

 

وی مسئولیت پذیری، شجاعت و ایثار را از ویژگی های خاص آتش نشانان برشمرد و گفت: شغل آتش نشانی کار پرریسک و ویژه ای است و ایمنی و امنیت هموطنان به ویژه در مواقع بحرانی و بروز حوادث مدیون زحمات بی منت آتش نشانان است.

 

وی حداقل رساندن خطرات احتمالی برای آتش نشانان در عملیات محوله را از ضروریات این شغل عنوان کرد و افزود: وجود کاستی ها در ادوات و امکانات موجب بروز برخی حوادث غیرقابل پیش بینی می شود و موجب می شود آتش نشانان از جان خود مایه بگذارند تا عملیات محوله به نحو احسن انجام شود.

افشار ضمن ابراز امیدواری از اینکه در آینده نزدیک با مدیریت شایسته مدیران سازمان آتش نشانی ریسک آسیب ها به حداقل برسد گفت: در بحث مدیریت شهری، برنامه ریزی برای اسکان جمعیت و توجه به سرانه های خدمات شهری و بلوکهای مسکونی مورد توجه بوده و ایمنی و امنیت از جمله عوامل مورد توجه در این زمینه است.

وی با اشاره به اهمیت بحث فرهنگ شهروندی گفت: پیشگیری قطعاً در کاهش اتفاقات و آسیب های جانی و مالی بسیار موثر است و می توان از پتانسیل سرای محلات به عنوان فضاهای کالبدی و تامین کننده بستر اجتماعی در شهر برای خدمت رسانی به شهروندان استفاده نماییم.

وی اظهار داشت: امید است با تعامل شهرداری و آتش نشانی در بحث آموزش و ارتقاء سواد ایمنی که لازمه پیشگیری است اقدامات موثری انجام شود و جایگاه شهروندی که هدف فعالیتهای اجتماعی است محقق شود.

وی با اشاره به اهمیت بحث آموزش گروه های هدف و طرح موضوعات مورد نیاز در بحث ایمنی و اصول آتش نشانی، برگزاری کارگاه های آموزشی ویژه بانوان خانه دار را به عنوان افراد تاثیر گذار جامعه مهم برشمرد.

افشار تاکید کرد: آشنایی با مولفه های ایمنی در سازه ها و رعایت مسائل ایمنی و آتش نشانی در ساختمانها مهم است و ارتقاء آگاهی شهروندان و مطالبه گری آنان در این زمینه از وظایف شهرداری است.

شهردار منطقه 20 در ادامه گفت: امید است در رعایت مسائل ایمنی و آگاهی بخشی شهروندان، تکالیف محوله برای حفظ جان و مال شهروندان به بهترین نحو انجام شود و ضمن کاهش آمار آسیب ها، استاندارهای ایمنی در شهر ارتقاء یابد.

در ادامه نیز شهردار منطقه 20 ضمن بازدید از نمایشگاه ترویج ایمنی و خدمات آموزشی ایستگاه های آتش نشانی در محوطه داخلی این ایستگاه با تعدادی از دانش آموزان بازدید کننده گفتگو کرد.

در پایان این بازدید به مناسبت گرامیداشت روز آتش نشان با اهداء شاخه های گل، از آتش نشانان منطقه 7 آتش نشانی قدردانی شد.

 
 

 

دوشنبه 8/7/1398 - 17:42
ایرانگردی

 

 

معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه چهار از برگزاری اولین پاراتورگردشگری معلولان به مناسبت "روز جهانی گردشگری"  و همزمان با آغاز هفته تهران به میزبانی منطقه چهار خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه چهار ، "معصومه سادات عمارتی" با اعلام این خبر افزود : با توجه به تاکیدات شهردار تهران در امر توسعه صنعت گردشگری در کلان شهر تهران و به مناسبت روز بزرگداشت صنعت گردشگری در جهان مصادف با 27 سپتامبر  برنامه های مختلفی در منطقه چهار برگزار می شود.

وی از برگزاری اولین پاراتورگردشگری شهرداری تهران به میزبانی ستاد گردشگری این منطقه  و با حضور معلولین شهر تهران خبر داد و افزود: جامعه معلولین به لحاظ شرایط خاصی که دارند در همه حال امکان دسترسی به اماکن گردشگری را ندارند درهمین راستا  و با مهیا کردن شرایط آسایش این عزیزان، اولین پاراتور گردشگری معلولان در منطقه چهار برپا می شود.

معاون اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه چهار تصریح کرد: در این پاراتور شرایطی فراهم شده است تا معلولان پس از بازدید از اماکن تاریخی ارباب هرمز و عمارت عین الدوله با حضور در جشنواره بادبادکهای باغ پرندگان ، یک روز به یاد ماندنی رابه خاطر بسپارند.

عمارتی در ادامه به مراسم تقدیر از دبیران گردشگری محلات منطقه چهار اشاره کرد  و گفت: به مناسبت روز جهانی گردشگری از دبیران گردشگری محلات 20 گانه منطقه در  عمارت عین الدوله تقدیر و بر اجرای کیفی برنامه ها و تورهای گردشگری محلات تاکید شد.

وی در پایان از برپایی تورهای گردشی متنوع و با کیفیت با هدف گنجاندن امور تفریحی سالم در سبد خانوار شهروندان درمنطقه چهار خبر داد.

دوشنبه 8/7/1398 - 17:40
ایرانگردی

 

 

با هدف ارتقای سطح شاخص های HSE شهروندی، "ضریب ایمنی پل های عابر پیاده" منطقه21 مورد بازنگری دقیق و کارشناسی قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه21، زهرا میرزایی پور سرپرست سامانهHSE (مدیریت بهداشت، ایمنی و محیط زیست) این منطقه21 با اعلام خبر فوق گفت: باتوجه به اینکه یکی از مهم ترین سرفصل های سامانهHSE، اقدامات ایمنی و ارتقای سطح شاخص های HSE شهروندی است؛ از این رو اداره HSE بازدیدهای مدون از پل های عابر پیاده سطح منطقه21 را با هدف کاهش خطرات در دستورکار ویژه قرار داده است.

وی در ادامه افزود: یکی از مباحث مهم در ایمنی تردد شهروندان و دانش آموزان، استفاده از پل‌های هوایی عابر پیاده در سطح شهر به منظور کاهش خطرات جانی و تصادفات است، از این رو بازنگری پل های عابر سطح منطقه21 از طریق تکمیل چک لیست های مربوطه و بررسی وضعیت کلی آنها در سطح این منطقه صورت پذیرفت.

بنا بر این گزارش؛ بررسی وضعیت سیم کشی ها، وضعیت عمومی سازه، عرض عرشه، زیبایی و نظافت و روشنایی پل ها، نوع کفپوش، کیفیت، وضعیت سقف و همچنین حفاظ گذاری آنها از اولویت های مهم در این پایش سراسری محسوب شده است.

میرزایی پور در پایان خاطرنشان کرد: در جریان این طرح، کلیه عدم انطباق ها؛ ارزیابی و براساس دو عنصر "شدت و احتمال"، اولویت بندی شده و به منظور رفع خطرات و بهبود وضعیت ایمنی به حوزه های مربوطه اعلام شده است تا در اسرع وقت نسبت به رفع عدم انطباق های اعلام شده اقدامات لازم صورت گیرد.

 

دوشنبه 8/7/1398 - 17:39
ایرانگردی

 

اماکن فرهنگی، مذهبی، تاریخی و گردشگری منطقه 15 به مناسبت فرارسیدن هفته گردشگری به شهروندان و علاقمندان معرفی می شود.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 15، اکبر مختاری معاون اجتماعی و فرهنگی منطقه با اعلام این خبر گفت: این برنامه به همت ستاد گردشگری منطقه از 5 مهر  آغاز  شده و تا 12 مهر ادامه دارد.

وی با اشاره به اینکه گردشگران از عمارت کوشک امیرسلیمانی در بوستان آزادگان بازدید می کنند، افزود: سه شنبه نیز همزمان با روز سالمند تور گردشگری یک روزه ری گردی با همکاری اداره ورزش برای سالمندان منطقه برگزار می شود.

معاون اجتماعی و فرهنگی منطقه اضافه کرد: همچنین مدیران شهری منطقه در این هفته از جاذبه های گردشگری ری بازدید خواهند کرد.

به گفته وی شهروندان به منظور بهره مندی از تور های گردشگری می توانند به نزدیکترین سرای محله به محل سکونت خود مراجعه کنند و تورهای گردشگری براساس علاقه مندی شهروندان محلات برگزار می شود.

براساس این گزارش؛ دبیران کانون های گردشگری منطقه در  روز آتش نشان با حضور در ایستگاه های آتش نشانی به آتش نشانان  خداقوت گفته و به آنان گل هدیه دادند.

دوشنبه 8/7/1398 - 17:37
ایرانگردی




در جلسه شورای واگذاری حق بهره برداری موقت از اماکن عرضه محصولات کشاورزی سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران که با حضور مدیرعامل این سازمان و نماینده سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران برگزار شد، افشین حبیب زاده عضو شورای اسلامی شهر تهران با تاکید بر اینکه حضور تولیدکنندگان محصولات کشاورزی در میادین و بازارهای میوه و تره بار، در تعادل قیمت‌ها و ثبات بازار موثر است، گفت: برای قطع حضور واسطه‌ها در میادین میوه و تره بار و عرضه مستقیم تولیدات کشاورزی در این مراکز، علاوه بر همکاری با سازمان‌هایی نظیر تعاون روستایی، بازدیدهای میدانی از اراضی زراعی نیز باید انجام شود.
به گزارش روابط عمومی سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران؛ حبیب زاده نماینده ناظر شورای اسلامی شهر تهران بر سازمان مدیریت میادین میوه و تره بار با استقبال از طرح‌ها و پیشنهادهای این سازمان در خصوص تسریع و تسهیل در فرآیند حضور تولیدکنندگان در میادین میوه و تره بار، اظهار کرد: قیمت گذاری محصولات از سوی سازمان مدیریت میادین با توجه به هزینه‌های تولید انجام می‌شود و تولیدکنندگان این نکته را در نظر داشته باشند که در صورت عرضه مستقیم محصولات خود در این مراکز، سود بیشتری نصیب‌شان می‌شود.
براساس این گزارش، در این جلسه مدیرعامل سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران با تاکید بر اینکه این سازمان، بسترهای لازم را برای حضور مستقیم تولیدکنندگان محصولات کشاورزی و فرآورده‌های دامی در میادین میوه و تره بار فراهم کرده است، گفت: لازم است نهادها و سازمان‌های دیگر برای رفع برخی موانع حضور مستقیم کشاورزان و باغداران در این مراکز که خارج از اختیارات و امکانات سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران است، به میدان بیایند.
سید سعید راد با اشاره به لزوم انجام پیش بینی‌ها و برنامه ریزی‌های لازم در زمینه عرضه محصولات کشاورزی، افزود: ایجاد یک بانک جامع اطلاعاتی از نوع و میزان محصول هر استان در کنار نظارت و کنترل بیش از پیش از جمله بازدیدهای میدانی از اراضی زراعی، می‌تواند مقدمه تعادل قیمت‌ها و ثبات بازار باشد.
وی به اعلام آمادگی تولیدکنندگان استان‌های مختلف جهت حضور در میادین میوه و تره بار اشاره و تاکید کرد: عموماً زمان برداشت محصول دو ماه است و ما تلاش می‌کنیم تا واگذاری غرفه‌های عرضه مستقیم محصولات دو ماهه باشد، اما سازمان مرکزی تعاون روستایی نیز باید تدبیری بیندیشد تا تنوع و تکثر محصولات در میادین میوه و تره بار از سوی تولیدکنندگان حفظ شود.
مدیرعامل سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران در پایان با تاکید بر اینکه در ماه گذشته 82 بازدید میدانی از اراضی زراعی در استان‌های مختلف کشور از سوی کارشناسان این سازمان انجام شده است، خاطرنشان کرد: اعتقاد داریم محصول از مزرعه و سر زمین باید به خانه و سر سفره مردم بیاید و اگر محصول مستقیماً از تولیدکننده به مصرف‌کننده برسد، در این صورت دست دلال‌ها کوتاه می‌شود و قیمت محصولات پایین می‌آید.

يکشنبه 7/7/1398 - 16:11
ایرانگردی


سیدنجم‌الدین محمدی مدیرعامل سازمان رفاه خدمات و مشارکت‌های اجتماعی از برنامه‌های سه ماه پاییز خبر داد.

به گزارش روابط عمومی سازمان رفاه خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران، سیدنجم‌الدین محمدی مدیرعامل این سازمان در خصوص برنامه‌های پاییز 98 گفت :دبیرخانه‌ای با هدف ترویج مسئولیت‌های اجتماعی فعال شده که تاکنون جلسات متعددی با دستگاه های دولتی، بنگاه های اقتصادی، سازمان های غیردولتی و سازمان های مردم نهاد داشته‌ایم.
وی افزود: دوره‌های توان‌افزایی NGO ها در مناطق 22گانه با محوریت موارد قانونی و حقوقی لازم، منابع درآمدی و بحث‌های مالیاتی در حوزه‌ی عمومی و همچنین و در حوزه تخصصی با محوریت کودکان، محیط‌زیست، آسیب های اجتماعی و ... در حال انجام است.
محمدی تصریح کرد : معاونت رفاه و مشارکت‌های اجتماعی با مشارکت معاونت توانمندسازی و کارافرینی برای توان‌افزایی خانواده های کودکان کار و خیابان، به آن‌ها نحوه‌ی راه‌اندازی اشتغال خانگی را آموزش می‌دهد.
وی با اشاره به اهمیت یاری رساندن به قشر آسیب‌دیده‌ی جامعه گفت : از طریق خیریه‌ها قصد داریم که در بحث جمع آوری، درمان و توانمندسازی متکدیان به صورت کارویژه فعالیت کنیم.
محمدی در خصوص پویش شهر مهر عنوان کرد : در این پویش نیز، کمک‌های مردمی از طریق سامانه‌ی *780# در حوزه کمک‌رسانی به آسیب‌دیدگان اجتماعی، از جمله کودکان کار و خیابان، کارتن‌خواب‌ها و گروه‌های آسیب‌پذیر جمع‌آوری شده و سپس با همراهی خیریه ها این مبالغ برای گروه جامعه هدف هزینه می شود.
وی در پایان گفت : یکی از مهمترین اهداف ما در سه ماهه‌ی سوم سال جاری، آغاز همکاری سازمان رفاه، خدمات و مشارکت‌‌های اجتماعی با سازمان جهاد دانشگاهی واحد علامه طباطبایی با هدف استقرار پنجره واحد رفاه اجتماعی در شهرداری تهران می‌باشد.

يکشنبه 7/7/1398 - 16:9
ایرانگردی

 

 

سازمان زیباسازی شهر تهران به منظور پاسداشت یاد و خاطره شهدای هشت سال دفاع مقدس پس از ساخت سردیس شهید افشار، طی مراسمی از این سردیس رونمایی می کند.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان زیباسازی شهر تهران، مراسم رونمایی از سردیس علیرضا افشار، خبرنگار شهید صدا و سیما در بوستان پایداری تهران برگزار می شود.

این سردیس که توسط سازمان زیباسازی شهر تهران ساخته شده است، با مشارکت فرهنگ سرای رسانه در یک مراسم با حضور خانواده شهید افشار، رییس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران ، روسای سازمان زیباسازی ، شهرداران مناطق و جمعی از مسئولان فرهنگی کشور در بوستان پایداری رونمایی شده و به نمایش عموم درخواهد آمد.

شهید علیرضا افشار، خبرنگار صدا و سیما است که در سفری برای تهیه گزارش و در سانحه سقوط هواپیمای سی 130 به درجه رفیع شهادت نائل شد.

گفتنی است مراسم رونمایی از تندیس شهید افشار روز دوشنبه 8 مهرماه ساعت 16 در بوستان پایداری واقع در میدان قبا، جنب فرهنگسرای رسانه برگزار خواهد شد.

يکشنبه 7/7/1398 - 16:5
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته