• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 15639
تعداد نظرات : 1110
زمان آخرین مطلب : 3872روز قبل
کامپیوتر و اینترنت

شبکه ابر بزرگراه اطلاعات : اینترنت

وب و www و w3 : کل وب‌ها

صغحه وب ( web page ) : یک صفحه از وب یا هر چیزی که در پنجره مرورگرتان (browser ) میتوانید بینید.

مرورگر، مرورگر وب  ( browser , web browser ) : قسمتی از نرم افزار که در کامپیوتر و به شما اجازه می دهد تا صفحات وب را ببینید. معمولترین مرورگرهای وب یا web browser‌ها عبارتند از Internet Explorer  و Netscape و Mozila FireFox.

Web Site :یک سری از صفحات وب که به صورت منطقی با یکدیگر ارتباط دارند و آنها معمولاً ظاهر و حال و هوای مشابهی دارند وبه یک موضوع مرتبط می شوند و توسط یک تیم مدیریت میشود و نهایتاً یک آدرس در وب دارند.

home page : صفحه خوش آمد گویی برای یک وب سایت را گویند. home page  شخصی یک نفر یک صفحه وب است که خود او را توصیف می کند.

Link , Hot link , Hyper link: یک قسمت از یک صفحه وب که با کلیک کردن بر روی آن می توان به جاهای دیگری رفت مثال: این یک لینک به موتور جستجوی گوگل است.

لینکها معمولاً با رنگهای متفاوت و یا به صورتUnder line از متن اصلی شناخته می شوند.

Broken link : یک لینک که شما رابه صفحه ای آدرس می دهد که در گذشته وجود داشته ولی اکنون وجود ندارد واگر شما بر روی آن کلیک کنید آنچه در برابر شما ظاهر خواهد شد صفحه ای است که در آن پیغام page not found (صفحه پیدا نشد ) یا page can not display ( صفحه قابل نمایش نیست ) یا Error 404 (خطای ۴۰۴ ) وجود دارد.

Hyper text : متنی که می تواند شامل لینکهایی باشد.

HTML : این زبانی است که تمامی صفحات وب بر اساس آن نوشته شده اند.

URL : این آدرس یک صفحه از وب است برای مثال : http://www.nojavanha.com/science/space/

URL یک صفحه وب است.

Webserver , Web Server :یک وب سرور کامپیوتری است که تعدادی صفحات وب را در خود داشته و آنها را به کامپیوترهایی که آن صفحات را در خواست می کنند ارائه می دهد. هیچ چیز بسیار ویژه ای در این کامپیوترها وجود ندارد و فقط یک کامپیوتر معمولی است که نرم افزارهای ویژه ای را اجراء می کند. ( با این وجود یک کامپیوتر به اندازه کافی قوی است. )

SURF : سرفینگ در وب ( surfing the web ) به این معناست که به صورت تصادفی از اینترنت استفاده کنیم بدون داشتن یک جهت مشخص و فقط با دنبال کردن لینکها به سایت یا صفحه جالبی برسید.

Cyber space : یک دنیای مجازی در اینترنت است.

new bie : یک شخص که در اینترنت تازه کار است یا در یک زمینه خاص در اینترنت تازه کار است مثلاً در زمینه‌هایی مانند : Use net , IRC یا در یک گروه بخصوص مانند mailing list یا یک گروه حبری.

post : وقتی که شما به یک بحث و نظرخواهی عمومی پیغام میفرستید شما در حال عمل posting هستید. کلمه post  می تواند به عنوان یک فعل بکار رود.( I posted a message ) یا به صورت اسم ( that was a nice post )

FAQ : مخفف کلمات « Frequently  Asked Question » است. که بر اساس سئوالات تکراری که افراد تازه کار یکی پس از دیگری از افراد با تجربه تر در بحثهای on line می پرسند شکل گرفته است. حرفه ایهایی که از پاسخ دادن به سئوالات تکراری خسته شده اند شروع به نوشتن لیستی از سئوالات مکرر پرسیده شده و جوابهایشان کردند بنابراین تازه کارها ( New bies ) می توانند به آنها مراجعه کنند.

 اکنون FAQ  توسعه یافته و عمومی تر طراحی شده و می توان از آنها برای آشنایی با یک موضوع خاص استفاده کرد.

Download : به معنی انتقال یک فایل از اینترنت به کامپیوترتان است. از نظر فنی هر بار که شما یک صفحه وب را روی صفحه مانیتور خود نگاه میکنید آن را download  میکنید. ( همه اجزای دیداری و شنیداری آن صفحه وب از قبیل عکس‌ها، نوشته‌ها یا موسیقی پخش شده). سرعت آن بستگی به سرعت Recieve در پهنای باند اینترنتی شما دارد.

Upload: انتقال یک فایل از کامپیوتر شما به اینترنت را می‌گویند و سرعت آن بستگی به سرعت Send در پهنای باند اینترنتی شما دارد.

Shareware : نرم افزارهایی که به صورت رایگان هستند که معمولاً نگارش سبک هستند و اغلب می توانند از وب download شوند.

ISP : مخفف «internet service provider » است. آنها کمپانیهایی هستند که دسترسی به شبکه اینترنت را برای شما فراهم می کنند شما معمولاً از یک مودم که به یک خط تلفن وصل شده است استفاده میکنید که با گرفتن شماره شما را به ISP تان وصل می کند.

Band width :     یا پهنای باند یک تعریف فنی دارد اما بیشتر برای توصیف اینکه چه مقدار اطلاعات در واحد زمان یک خط معمولی می تواند انتقال دهد بکار میرود و این به سرعت خط ارتباطی شما با اینترنت بستگی دارد.

E-anything : شما می توانید از پیشوند E برای هر فعالیتی که در اینترنت انجام می شود استفاده کنید E-learning ( آموزش الکترونیکی یا اینترنتی ) و یا E-comerrce  ( تجارت الکترونیک ) مثالهای معمولی از این دست هستند. این سنت در سراسر جهان از E-mail ( که مخفف Electronic Mail ) نشات گرفته  شده است.

nojavanha.com

 

شنبه 2/6/1392 - 18:10
کامپیوتر و اینترنت

فناوری اطلاعات ( IT ) عبارتی است که به همه صورت‌های به کار رفته در تولید، ذخیره، تبادل، و کاربرد اطلاعات نسبت داده می‌شود؛ در اشکال مختلف مانند داده‌های تجاری، گفت وگوهای صوتی، تصاویر ثابت، تصاویر متحرک، چند رسانه ای، و…

 

فناوری اطلاعات ( IT ) عبارتی است که به همه صورت‌های به کار رفته در تولید، ذخیره، تبادل، و کاربرد اطلاعات نسبت داده می‌شود؛ در اشکال مختلف مانند داده‌های تجاری، گفت وگوهای صوتی، تصاویر ثابت، تصاویر متحرک، چند رسانه ای، و… .
از این عبارت در هر دو حوزه مخابرات و رایانه استفاده می‌شود؛ منظور؛ آن فناوری است که پیش از این با نام ” انقلاب دیجیتال ” از آن یاد می‌شود.
فناوری اطلاعات (
IT ) عبارتی است که به همه صورت‌های به کار رفته در تولید، ذخیره، تبادل، و کاربرد اطلاعات نسبت داده می‌شود؛ در اشکال مختلف مانند داده‌های تجاری، گفت وگوهای صوتی، تصاویر ثابت، تصاویر متحرک، چند رسانه ای، و… .
از این عبارت در هر دو حوزه مخابرات و رایانه استفاده می‌شود؛ منظور؛ آن فناوری است که پیش از این با نام ” انقلاب دیجیتال ” از آن یاد می‌شود.
فناوری اطلاعات و ارتباطات
فناوری اطلاعات وارتباطات (
ICT ) عبارتی است که شامل همه وسایل ارتباطی و کاربرد‌های آن‌ها می‌شود؛ مانند رادیو، تلویزیون، تلفن همراه، رایانه، نرم افزار و سخت افزار، شبکه، سامانه‌های ماهواره ای و… . همین طور خدمات گوناگونی که با آن‌ها در ارتباطند؛ همچون ویدئو کنفرانس و آموزش از راه دور. از این عبارت معمولا به همراه کاربردش در حوزه ای خاص استفاده می‌شود؛ مثل فناوری اطلاعات وارتباطات در آموزش، سلامت یا کتابخانه‌ها.
در خارج از ایالات متحده ( همچون اروپا ) بیش از ” فناوری ” بر ” اطلاعات وارتباطات ” تأکید می‌شود.
بسیاری از کشور‌ها در سراسر دنیا، سازمان‌هایی را موظف به پیشرفت ” فاتا ” کرده اند؛ زیرا معتقدند که کمبود در این زمینه، موجب عقب ماندگی اقتصادی هم خواهد شد. از منظر بین المللی، سازمان ملل متحد هم به شدت در حال ارتقای ” فناوری اطلاعات در خدمت توسعه ” است؛ به عنوان ابزاری برای بهبود وضعیت اقتصادی و اجتماعی مردم و از میان برداشتن مرز‌های جغرافیایی.
گرایش‌های
ICT که در این مقاله به آن‌ها پرداخته می‌شود، عبارتند از:
۱) شبکه‌ها و ارتباطات
در حوزه فناوری اطلاعات، یک شبکه مجموعه ای از نقاط و گره‌هاست که به وسیله راه‌های ارتباطی به هم متصل شده اند. یک شبکه می‌تواند به شبکه‌های دیگری هم متصل یا خود از چندین زیر شبکه تشکیل شده باشد.
متداول ترین بهمبندی ( توپولوژی ) یا پیکره بندی شبکه‌ها از این قرار است : گذرگاه ( باس )، ستاره، حلقه و توری مانند. از حیث فاصله، یک طبقه بندی دیگر شبکه‌ها عبارت است از :
شبکه‌های داخلی یا LAN Local Area Network
شبکه‌های گسترده یا WAN Wide Area Network
شیکه‌های شهری یا MAN Metropolitan Area Network
شبکه‌هارا از منظر دیگری نیز طبقه بندی می‌کنند: فناوری انتقال اطلاعات ( مانند معماری
IP/ TCP )؛ اینکه صوت داده یا هر دو آن‌ها را منتقل کند؛ از این بابت که چه کسانی از آن‌ها استفاده می‌کنند (عمومی‌یا خصوصی )؛ از روی ماهیت نحوه ارتباط ( از طریق خطوط تلفن یا اتصالات مجازی ) و از این حیث که رابط ( لینک )‌های فزیکی اش از چه نوعی هستند؛ فیبر نوری، کابل هم محور ( کواکسیال ) یا زوج سیم به هم تابیده.
شبکه‌های بزرگ رایانه ای یا مخابراتی از همکاری میان شرکت‌های بزرگ به وجود می‌آیند.
۲) هوش مصنوعی
هوش مصنوعی به شبیه سازی هوش بشری اطلاق می‌شود که به وسیله ماشین ــ مخصوصا سامانه‌های رایانه ای ــ پردازش می‌شود. این پردازش‌ها عبارتند از: یادگیری ( کسب اطلاعات و قوانین ناشی از اطلاعات )، استدلال ( استفاده از قوانین برای استنتاج ) و خود اصلاح گری. کاربرد‌های مشهور هوش مصنوعی عبارتند از : سیستم‌های خبره، تشخیص صوت و بینایی ماشین.
۳) تجارت الکترونیکی
منظور از تجارت الکترونیکی، خرید و فروش کالا و خدمات بر روی اینترنت است؛ خصوصا از طریق وب. توجه داشته باشید که ” وب ” ( اختراع تیم برنرزلی ) تنها یکی از کاربرد‌های ” اینترنت ” ( اختراع وینتون سرف ) است. به صورت عملی، گاهی از عبارت کسب و کار الکترونیکی نیز بدین منظور استفاده می‌شود. در حوزه خورده فروشی بر خط ( آن لاین ) از عبارت ” خرده فروشی الکترونیکی ” بهره می‌برند.
۴) آموزش الکترونیکی
معمولا از عبارات ” آموزش الکترونیکی ” و ” دانشگاه مجازی ” به جای یکدیگر استفاده می‌شود؛ چه بسا، برای توصیف سیستم آموزش الکترونیکی صراحتا عبارت ” دانشگاه مجازی ” به کار برده شود و بدین خاطر، طراحی سیستم دانشگاه مجازی یه طور کلی متفاوت از سیستم آموزش الک
ترونیکی است.
آموزش الکترونیکی می‌تواند به آسانی فرستادن یک نامه الکترونیکی باشد؛ اما مفهوم دانشکاه مجازی چیزی فراتر از این
هاست. دانشگاه مجازی عبارت است از ایجاد یک محیط دانشگاهی خیالی که در آن کارکنان، مدیران، دانشجویان، و استادان می‌توانند بدون توجه به مکانی که در آن هستند، در هر لحظه به تبادل اطلاعات بپردازند. این کار با کمک پیشرفت‌هایی که در فناوری ارتباطات به وجود آمده، عملی شده است که باید امکاناتی را در اختیار دانشجویان قرار دهد؛ مانند سیستم مدیریت اطلاعات ایمن، جریان اطلاعات کار آمد، و رسانه ارتباطی ارزان قیمت. هدف نهایی، دستیابی به یک کنترل بهتر برای مدیریت دانشگاه است تا در کارایی و هزینه‌ها پیشرفت صورت گیرد. اخیرا در کشورمان نیز چندین دانشگاه دولتی اقدام به ارائه دوره‌های مجازی ــ به ویژه در مقطع کارشناسی ارشد و رشته‌های مربوط به ICT ــ کرده اند؛ از جمله دانشگاه صنعتی امیر کبیر، علم وصنعت ایران، وشیراز. چندین دانشگاه دانشگاه دیگر نیز در حال ملحق شدن به این گروه هستند. برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه، می‌توانید به وب سایت دانشگاه‌های فوق مراجعه فرمایید.
۵) امنیت اطلاعات
با چندین جنبه مختلف از ” اطمینان ” سر و کار دارد.
عبارت متداول دیگری که برای این منظور به کار می‌رود، ” تضمین اطلاعات ” است. امنیت اطلاعات، به سیستم‌های رایانه ای یا برگه‌های الکترونیکی ــ که به وسیله ماشین خوانده می‌شود ــ محدود نیست؛ بلکه در همه جنبه‌های محافظت از داده‌ها و اطلاعات ــ به هر شکلی که باشند ــ مربوط است.
در فرهنگ واژگان ” سیستم امنیت اطلاعاتی ملی ” ایالات متحده امریکا، مقابل عبارت ” امنیت سیستم‌های اطلاعاتی ” مرسوم به
INFOSEC چنین آمده است : ” حفاظت سیستم‌های اطلاعاتی در برابر دسترسی‌های غیر مجاز یا تعدیل اطلاعات، در هنگام ذخیره، پردازش یا انتقال، و در برابر خدمت نرساندن به کاربران مجاز یا تدارک دیدن خدمات به کاربرانی غیر مجاز و همچنین مقیاس‌های لازم برای شناسایی، مستند سازی و مقابله کردن با یک چنین تهدید‌هایی ” .
سه عنصر پذیرفته شه از امنیت اطلاعات عبارتند از :
۱) محرمانگی
۲) جامعیت
۳) دسترسی.

nojavanha.com

شنبه 2/6/1392 - 18:10
کامپیوتر و اینترنت

چرا بعضی از آدرسهای اینترنتی دارای www هستند و بعضی نه

87240_w3TOO7DP

یک وب سایت عادی یک آدرس اینترنتی مانند http://www.yadbegir.com دارد. اگر توجه کرده باشید در بعضی از وب سایتها به قسمت www آدرس اینترنتی احتیاجی نیست و شما به سادگی می توانید مثلاً تایپ کنید http://yadbegir.com تا به وب سایت yadbegir.com برسید.

برای توضیح مطلب باید کمی با شماره IP، سرورهای وب و سرور نام دامنه آشنایی داشته باشید. یک سرور نام دامنه نام را به یک آدرس IP (شماره IP) ترجمه می کند. وقتی که شما آدرسی مانند http://www.yadbegir.com را در مرورگر خود تایپ می کنید. مرورگر شما (مثلاً اینترنت اکسپلور) با سرور نام دامنه ای که از قبل برای آن تعریف شده است ارتباط برقرار می کند. اگر سرور نام دامنه شما قبلاً با این نام برخورد نکرده باشد به سرور نام دامنه com. متصل می شود و پیغامی برای شناسایی yadbegir.com  می فرستد. در صورت شناسایی این نام سرور نام دامنه به سرور نام yadbegir.com متصل می شود و این بار پیغامی برای شناسایی www.yadbegir.com می فرستد. اگر سرور نام yadbegir دارای فهرستی برای پیشوند www بود.شماره IP برای www.yadbegir.com به مرورگر شما ارسال میکند. و مرورگر شما به این IP متصل می شود.

در وب سایتهای بزرگ برای آدرسهای IP مختلف ماشینهای مختلف را مشخص میکنند مثلاً برای Ftp یک شماره IP داریم و برای www یک شماره IP و برای Telnet یک شماره IP که هر کدام ترافیک خاص خود را دارد بنابراین یک وب سایت بزرگ که ترافیک بالایی دارد هر شماره IP را به یک ماشین اختصاص می دهند و برای وب سایتهای کوچک همه شماره IP‌ها به یک ماشین اختصاص می یابند.

البته همه این کارها را مدیر شبکه آن وب سایت انجام می دهد که برای وب سایتهای معمولی صاحب یک وب سایت حتی مدیر شبکه خود را نمی شناسد و نمی داند که او چگونه این کار را انجام داده است.

در مواردی که یک وب سایت بدون www کار می کند این بدان معناست که مدیر شبکه آن وب سایت تصمیم گرفته است، که برای این نام دامنه پیشوندی قرار ندهد.

nojavanha.com

شنبه 2/6/1392 - 18:10
کامپیوتر و اینترنت
سیستم پست الکترونیکی اینترنت از مهمترین سرویسهای اینترنت است روزانه پیام های زیادی از یک بخش به بخش دیگر فرستاده می شود که بسیاری از آنها یادداشت های شخصی است. حال ذکر این نکته ضروری است که چه سیستمی پست الکترونیک را هدایت می کند.تحویل نامه توسط سیستمی به نام Simple Mail Transfer Protocol- SMTP صورت می پذیرد که بخشی از خانواده TCP/IP است .
پس SMTP قرارداد یا نحوه تحویل نامه از یک بخش اینترنت به بخش دیگر آن است.
WEB BASE E_MAIL یک ACCOUNT اینترنتی است و به ما این امکان را می دهد که در صورت اتصال به شبکه اینترنت صندوق پستی خود را در یک سایت اینترنتی بگیریم. همچنین با هر ISP از هر نقطه جهان می توان E- mail Box خود را چک کرد . از این گذشته اکثر این E- mail Account ها مجازی هستند .

 

روش گرفتن یک   mail Box E- از سایت Yahoo:

1- رجوع به سایت اصلی  www.yahoo. com
2-
انتخاب گزینه Check Mail
3-
کلیک روی Sign Up Now
٭ تذکر :
اگر قبلا Mail- Box گرفته باشیم، با دادن User ID و Password ، وارد Box خود می شویم . حال اگر بخواهیم Mail Box ایجاد کنیم ، Sign Up را Click می کنیم که در نتیجه فرمی با گزینه های زیر ظاهر می شود:
Yahoo ID : ( ممکن است حرف یا عدد یا ترکیبی از هر دو باشد )
Password : ( باید حداقل ۶ کاراکتر باشد. در ضمن به هنگام وارد کردن باید به وضعیت کلید Capslock توجه داشته باشیم. )
Re-type Password : (تکرار کلمه عبور )
Security Question: (انتخاب یک سئوال شخصی . این گزینه برای زمانی مورد استفاده قرار می گیرد که کاربر کلمه عبور خود را فراموش کرده باشد . )
Your Answer: ( پاسخ سئوال بالا )
Birthday : (روز و ماه تولد خود را انتخاب می کنیم . )
Current Email Address :( آدرس ایمیل جاری ، این قسمت خالی گذاشته شود . )
Zip Code ( کدپستی ایالتهای مختلف آمریکا که شما جای آنرا خالی میگذارید)
Gender : (جنسیت )
Occupation : ( شغل یا حرفه )
Industry : ( صنعتی که به آن اشتغال داریم )
TITLE: (عنوان شغلی )
Tell Us About Your Interest : مواردی که مورد علاقه و توجه شما هستند فقط کافی است که این گزینه را فعال سازید . )
Entertainment ،Personal Finance ،Health ،Music ،
Enter the Word as it is shown in the below:
این گزینه برای سنجش سلامت بینایی کاربر استفاده می شود .
(
برای دیدن نمونه فرم Sign up در Yahoo به آدرس زیر مراجعه کنید )


http://edit. yahoo.com/ config/eval_ register?
.
intl=us&new=1&.done=&.src=ym&.
partner=&.p=&promo=&.last


با کلیک روی Submit فرم تحلیل شده و به ما باز می گردد . ممکن است بعد از تحلیل فرم پیغام خطایی دریافت کنیم. این پیغام ممکن است به علت نقصی در پر کردن فرم باشد. پس از تحلیل نهایی فرم عبارت Continue to Yahoo Mail را Click کرده ، سپس به صفحه Mail Box خود رهنمون می شویم که در جایی از آن گزینه Inbox 1 را داریم . این ایمیل در واقع یک پیام خوش آمد گویی از طرف سایت Yahoo می باشد . حال هرگاه Mail جدیدی برای ما برسد ،تعداد آن در همین پرانتز نشان داده می شود و با کلیک روی آن می توانیم به لیست نامه های الکترونیکی خود رهنمون شویم .
برای مشاهده نامه جدید ، بر روی Subject نامه Click می کنیم .

روش ارسال نامه

بعد از رفتن به Mail Box خود گزینه Compose را از Frame سمت چپ صفحه انتخاب می کنیم .
در قسمت To ، آدرس کامل E- mail شخص گیرنده نوشته می شود :
موضوع نامه را در قسمت Subject تایپ می کنیم .
گزینه های CC و BCC برای ارسال رونوشتی از نامه ، برای شخص یا اشخاص دیگر است .
CC : مخفف Carbon Copy است . رونوشتی از نامه برای کسانی که آدرس آنها در اینجا تایپ شده است ارسال می کند . در این حالت اولین شخص دریافت کننده نامه متوجه می گردد که این ایمیل برای چه اشخاص دیگری نیز ارسال شده است .
BCC : رونوشتی از نامه برای کسانی که آدرس آنها در اینجا تایپ می شود ارسال می کند . به طوری که شخص اول نمی فهمد که این نامه برای چه اشخاص دیگری ارسال شده است .
Save a copy of outgoing Message : یک کپی از نامه در Mail Box ذخیره می کند .
در قسمت Body نامه متن خود را تایپ می کنیم .
بعد از ارسال پیغامی ظاهر می شود :
(
آدرس گیرنده نامه ) Your Mail (Subject has been send to )

پارامترهای تکمیلی در E- mail:

اولین گزینه Forward
در صورتی که تمایل به ارسال یکی از ایمیل های دریافتی برای شخص یا اشخاص دیگری داشته باشیم از گزینه Forward استفاده می کنیم .
برای Forward کردن به روش زیر عمل می کنیم .
-
خواندن نامه
-
انتخاب گزینه Forward
در این صورت Compose به طور اتوماتیک فعال می شود و می توانیم آدرس شخص سوم را در قسمت To وارد کنیم . Subject نامه هایی که عبارت FWD در ابتدای آنها است یک Email ،Forward شده است که البته Subject قابل ویرایش است .
Reply
در صورتی که تمایل داشته باشیم به یک Email پاسخ دهیم ، یکی از راحت ترین راههای موجود Reply کردن ایمیل است ، روش کار به صورت زیر است :
-
انتخاب نامه و خواندن آن
-
انتخاب گزینه Reply
در این صورت Compose به صورت اتوماتیک فعال شده و آدرس شخص فرستنده نامه قبلی به عنوان آدرس شخص گیرنده جدید فرض خواهد شد . عبارت Re قبل از Subject نامه قرار می گیرد و متن نامه شخص قبل در قسمت Body دیده می شود و بنابراین امکان ارسال جواب نامه همراه با متن نامه قبلی شخص فرستنده وجود دارد .
٭ تذکر :
تا قبل از پرشدن ۷۰ % از گنجایش Mail Box در Yahoo یک پیام هشدار ( Warning )ظاهر می شود .

 

طریقه حذف نامه ها :

جهت جلوگیری از پرشدن Mail Box باید Email های ناخواسته یا برخی از Email های قبلی که خوانده شده و نیازی به آنها نداریم را حذف کنیم .
روش اول حذف یک Email :
1-
انتخاب Check Mail
2-
بازکردن E mail
3-
انتخاب گزینه Delete
روش دوم :
بعد از رفتن به صفحه Check mail ، Check Box موجود در کنار نامه مورد نظر را فعال کرده و سپس گزینه ی Delete را Click کنیم .
با حذف یک Email این Email به محلی به نام Trash منتقل خواهد شد تا در صورت لزوم بازیافت شود .
طریقه ضمیمه کردن یک فایل ِAttachment
1-
انتخاب گزینه add / delete attachment و باز شدن جدول
۲-
انتخاب گزینه Brows و پیدا کردن فایل مورد نظر
۳-
انتخاب گزینه Attach
4-
انتخاب گزینه Done

 

پوشه ها(Folders) :

شما می توانید نامه هایی با موضوعات مختلف را در پوشه های متعدد نگهداری نمایید . برای ایجاد یک پوشه به سه روش می توان عمل کرد :
-
روش اول
انتخاب گزینه ی Folders از فریم سمت چپ Mailbox . در این حالت صفحه ای برای دریافت نام Folder جدید باز می شود . با درج نام و انتخاب کلید Add Folder ، Folder جدید به لیست Folder های موجود اضافه خواهد شد . ( در این صفحه لیست Folder های استاندارد صفحه Inbox نمایش داده شده است )
-
روش دوم
انتخاب گزینه Add که در مقابل گزینهFolders قرار دارد . با انتخاب این گزینه پنجره ای باز می شود که نام Folder جدید را دریافت می کند . پس از فشردن کلید Ok ، Folder جدید در لیست Folder های موجود اضافه خواهد شد .
-
روش سوم
انتخاب منوی کشویی Move To Folder که در سمت راست صفحه Inbox تعبیه شده است و سپس انتخاب گزینه new Folder از منوی جاری و کلیک بر روی گزینه ok .
برای انتقال ایمیل به Folder مورد نظر Check Box کنار ایمیل را فعال کرده ، از منوی کشویی سمت راست نام Folder را انتخاب و با فشردن کلید Ok میل جاری را به پوشه مربوطه انتقال می دهیم .
چنانچه بخواهیم لیست Folder های موجود گزینه Hide یا Show مقابل My Folders را کلیک می کنیم . در حالت عادی که Folder ها آشکار می باشند گزینه Hide فعال است . با یک بار کلیک روی این گزینه بطور اتوماتیک تبدیل به Show خواهد شد . این در حالی است که با این عمل Folder ها مخفی شده اند .

 

ایجاد دفترچه Address Book:

برای ساختن Address Book بعد از اینکه وارد Mail Box خود شدید روی منوی Addresses کلیک کنید ، سپس روی دکمه Add contact کلیک کنید صفحه جدیدی جهت وارد کردن اطلاعات مربوط به فرد مورد نظر باز می شود.
اطلاعات را وارد کنید حال با مراجعه به صفحه اول کتابچه آدرس خواهید دید که آدرس شخص مورد نظر اضافه شده که با کلیک روی نام آن می توانید به اطلاعات وارد شده دسترسی پیدا کنید.
جهت تغییر هر یک از اطلاعات مربوط به اشخاص درج شده در دفترچه آدرس روی نام شخص مورد نظر کلیک کرده ، پنجره ای باز می شود که در آن امکان حذف و یا ویرایش اطلاعات وجود دارد .
اگر برای شخصی میلی ارسال کرده اید که آدرس پست الکترونیکی او در دفترچه آدرس شما موجود نمی باشد ، پس از ارسال ایمیل و دریافت پیامی مبنی بر ارسال ایمیل برای نامبرده ، با درج علامت تیک در مقابل آدرس ایمیل از شما می خواهد که در صورت تمایل آدرس جدید را به دفترچه آدرس خود اضافه نمایید که با فشردن کلید Add To Address Book می توان این کار را انجام داد .

 

پوشه های ثابت :

پوشه های Trash , Draft, Sent, In box, Bulkmail غیر قابل تغییر و حذف کردن می باشند ولی پوشه هایی را که خودتان درست می کنید می توانید حذف کنید یا نام آنها را تغییر دهید .
برای تغییر نام یک پوشه در فریم دست چپ Check mail روی Folder کلیک نمائید.
سپس در صفحه ای که ظاهر می شود لیستی از تمامی Folder های موجود اعم از آنچه که ما ساخته ایم و یا Folder های استاندارد Yahoo نمایش داده می شود . از لیست پوشه ها ، پوشه هایی را که توسط خود ما ایجاد شده اند را می توانیم تغییر نام داده و یا حذف کنیم ، ولی پوشه های استاندارد تنها شامل امکان تغییر مشخصات و یا خالی کردن پوشه می باشند . اگر بخواهیم از نامه ای که ارسال می شود یک نسخه بایگانی داشته باشیم کافی است هنگام ارسال نامه جلوی گزینه Save copy to sent folder تیک بزنیم.
محلی برای ذخیره موقت نامه ها : Save Draft
همیشه قبل از اتمام تایپ نامه آن را در پوشه Draft ذخیره کنید تا در صورت قطع ارتباط یک نسخه از مطالب داشته باشید.
*
نکته :
Spamباید توجه داشت که ارسال ایمیل به تعداد زیاد و به منظور بازاریابی بدون اینکه طرف شخصا خود اقدام به دریافت ایمیل کرده باشد جرم محسوب می شود و یکی از التزامات ارسال ایمیل به قصد بازاریابی دادن اجازه به مشترک جهت حذف آدرس ایمیلش از لیست می باشد.در مجموع اینکه باید مواظب آدرس ایمیلتان باشید .
معرفی چندین website در ارتباط با گرفتن email مجانی(free)
http://www.hotmail. com/

 http://www.Gmail. com/

 http://www.email. com/

 http://www.noavar. com/

 

عوض کردن مشخصات :

برای این منظور ابتدا وارد صندوق پستی خود می شویم ، سپس از Frame سمت چپ ، منوی Mail گزینه Options و یا از منوی سمت راست گزینه Mail Options را انتخاب می کنیم . برای عوض کردن مشخصات Account از صفحه ای که ظاهر می شود گزینةAccount Information را انتخاب می کنیم .
برای عوض کردن Password به روش زیر عمل می کنیم :
در صفحه Mail Options از منوی سمت چپ گزینه Account Information را انتخاب می کنیم ، چون این صفحه مربوط به مشخصات شخصی کاربر می باشد ، برای اطمینان مجددا از کاربر تقاضا می شود کلمه عبور خود را وارد نماید .
صفحه ای باز می شود که در آن نام ، Id و آدرس پست الکترونیکی کاربر با رنگ قرمز نمایش داده شده اند که این بدان معناست که این گزینه ها قابل تغییر نمی باشند . برای تغییر کلمه رمز ، گزینه Change Password را انتخاب کرده ، صفحه ای باز می گردد که در آن از کاربر می خواهد کلمه عبور جاری خود را وارد نموده و سپس Password جدید را انتخاب و وارد نماید و برای اطمینان از صحت رمز یک بار دیگر هم وارد شود و سپس انتخاب گزینه Save .

 

Signature (امضای دیجیتال)

در صورت دلخواه می توان یک امضای دیجیتالی درست کرد که همیشه به طور اتوماتیک در پایان نامه هایمان ظاهر شود . در صورت انتخاب گزینه Use Signature در پایین قسمت Body امضاء در انتهای نامه ضمیمه خواهد شد .
متن مورد نظر را وارد کرده و گزینه Save را انتخاب می کنیم در صورت انتخاب این گزینه امضا به طور پیش فرض در انتهای همه نامه ها قرار خواهد گرفت .
گزینه Color
در صورتی که بخواهید رنگ Background صندوق پستی خود را به دلخواه تغییر دهید از این گزینه استفاده نمایید . این گزینه در صفحه Options در منوی سمت چپ صفحه قرار دارد . در صورت انتخاب این گزینه صفحه ای باز می شود که می توان رنگ دلخواه را انتخاب نموده و سپس گزینه Save را انتخاب نمود . در این صورت صفحه Mail Box شما به رنگ دلخواهتان تغییر شکل خواهد داد .
روش دریافت یک عکس و ارسال کارت پستال:
کافی است به قسمت Check mail رجوع کرده و پس از خواندن Email مورد نظر روی گزینه Attachment کلیک کنید در این صورت یک کپی از فایل Attach شده را در محل دلخواه در کامپیوتر ما ذخیره می کند.
یا ممکن است عکس در انتهای نامه باشد . در این صورت روی عکس راست کلیک می کنیم وSave as Picture را انتخاب می نماییم.
به طور کلی به دریافت فایل از اینترنت به کامپیوتر شخصی Down load می گویند .

 

طریقه فرستادن Greeting Card از سایت Yahoo

1- به روی صفحه اصلی Yahoo می رویم.
۲-
از گزینه های آن Greeting را انتخاب می کنیم .
۳-
در این صفحه که نمونه ای از کارت پستالها و نیز موضوعاتی که می توان در ارتباط با آنها کارت پستال فرستاد ، وجود دارد .
۴-
انتخاب موضوع کارت پستال
۵-
نمونه ای از کارتها در این صفحه قرار دارد ممکن است همه موضوعات در این صفحه موجود نباشد.
۶-
انتخاب کارت پستال مورد نظر
۷-
پر کردن فرم مربوط به کارت پستال که شامل گزینه هایی مثل آدرس گیرنده و پیامی که در کارت پستال ذکر می شود و در بعضی سایتها حتی امکان انتخاب موزیک برای کارت پستال نیز وجود دارد.
۸-
در اینجا ۲ گزینه داریم Preview که کارت پستال را در حالی که پیام ما در آن قرار دارد نشان می دهد و گزینه Send که کارت پستال را ارسال می کند .
نکته :
برای ارسال کارت پستال می توانیم در صفحه Compose بر روی صورتک Greeting در سمت راست صفحه کلیک کنیم تا صفحه اصلی Greeting های Yahoo نمایش داده شود .

nojavanha.com

شنبه 2/6/1392 - 18:10
کامپیوتر و اینترنت

برای جلو گیریِ ازDisconnect شدن‌های بی دلیل و متوالی و همچنین افزایش سرعت مودم و اینترنت(تا حد ممکن)، این کاررا انجام دهید.از طریق برنامه ,search فایل system.ini را پیدا و اجرا کنید. پس ازباز شدن ،این عبارت [Enh386] را پیدا کنید و خط زیررا به آن اضافه کنید:
ComXIrqYBuffer=1024
دقت کنید که به جای
x،شمارهComی(پورت سریال مورداستفاده مودم مثلCom3، Com2و…) راکه مودم ازآن استفاده می‌کند و به جای Y شماره IRQی(شماره وقفه ای که مودم ازآن استفاده می‌کند ) مورد نظر را وارد کنید (این اطلاعا ت را می‌توانید از Control Panelدر قسمت phone and modem Options بیابید). سپس فایل مذکور را ذخیره کنید و از آن خارج شوید.
در مرحله بعد مجدداً
Control Panel را باز کنید phone and modem Options را نتخاب کنید. سپس صفحه ای که نام مودم شما را دربردارد بازکنید وروی کلید properties کلیک کنید. در این حا ل صفحه ای باز می‌شود که در قسمت اول آن یعنی Modem ، بخش speed
Maximum portرا روی بالا ترین مقدار قرار دهید . در قسمت دوّم (Advanced) نیز روی کلید port setting کلیک می‌کنیم و در صفحه ای که باز می‌شود ، مطمئن شوید که گزینه buffer Use FIFO را به حداکثر میزان خود افزایش دهید و Ok را بزنید و خارج شوید.

nojavanha.com

شنبه 2/6/1392 - 18:10
کامپیوتر و اینترنت

هر دستگاهی که در اینترنت وجود دارد یا به آن متصل است یک شماره شناسایی منحصر به فرد دارد که به آن آدرس IP یا شماره IP گفته می شود که مخفف Internet Protocol می‌باشد. یک آدرس IP چیزی مثل این است: ۱۲۷٫ ۵۵٫ ۲۷٫ ۲۱۶

ترکیبی از ۴٫۳ میلیارد آدرس IP

همانطور که در بالا ذکر شد آدرسهای IP برای قابل فهم بودن افراد معمولاً به صورت دسیمال (دهدهی) بیان می شوند. که با نقطه از یکدیگر جدا شده اند. اما کامپیوتر‌ها با شکل باینری (دودویی) اعداد سروکار دارد و برای ارتباط با یکدیگر آنرا در قالب صفر و یک بیان می کنند مانند مثال زیر:

۱۱۰۱۱۰۰۰. ۰۰۰۱۱۰۱۱. ۰۰۱۱۱۱۰۱. ۱۰۰۰۱۰۰۱

۸تا              ۸تا             ۸تا             ۸تا

چهار عدد در یک آدرس IP اکت (به معنای هشتایی) نامیده می شوند، چون هر عدد به تنهایی از ۸ عدد باینری تشکیل شده است. با ترکیب همه اعداد ۳۲ عدد باینری خواهیم داشت. آدرس IP از اعداد ۳۲ بیتی تشکیل شده است. که هر کدام از ۸ وضعیت می تواند ۰ یا ۱ باشد. یعنی برای هر هشتایی ۲ به توان ۸ تا، ۲۵۶ عدد مخلتف را می توان در نظر گرفت. پس هر عدد که بین نقطه‌ها قرار می گیرد می تواند بین ۰ ــ ۲۵۵ باشد. با توجه به این که ۴ عدد داریم که با نقطه از هم جدا می شوند مجموعاً ۲ به توان ۳۲ یا مجموعاً ۴۲۹۴۹۶۷۲۹۶ عدد منحصر به فرد خواهیم داشت.

در نتیجه در حدود ۴٫۳ میلیارد عدد را می توان برای آدرسهای IP منحصر به فرد معین کرد البته با صرفنظر از تعدادی آدرس معین که استفاده از آنها برای عموم محدود شده است. مثلاً آدرس IP به صورت ۰٫ ۰٫ ۰٫ ۰ برای شبکه default و آدرس ۲۵۵٫ ۲۵۵٫ ۲۵۵٫ ۲۵۵ برای broad cast رزرو شده اند.

ترکیب این اعداد فقط برای دادن یک شماره منحصر به فرد و شناسایی نیست بلکه برای ایجاد کلاسهایی است که بتوان آنها را به یک شغل، دولت، منطقه خاص و غیره نسبت داد.

اعداد بین نقطه‌ها یا اکت‌ها (هشتایی) به دو قسمت تقسیم می شوند. شبکه و‌هاست. اولین عدد بین نقطه‌ها مربوط به شبکه است. این عدد برای شناسایی یک شبکه که یک کامپیوتر به آن متصل است استفاده می شود.

هاست (که گاهی با نام Node شناخته می شود) کامپیوتری که واقعاً در شبکه وجود دارد مشخص می کند. قسمت مربوط به‌هاست معمولاً آخرین عدد است. ۵ کلاس IP به علاوه آدرسهای خاص مشخص وجود دارد:

ــ default network: یا شبکه پیش فرض که آدرس IP آن ۰٫ ۰٫ ۰٫ ۰ است.

ــ کلاس A: این کلاس برای شبکه‌های خیلی بزرگ است. مانند یک کمپانی عظیم بین المللی که دارای یک شبکه بزرگ است. آدرسهای IP که اعداد اول آنها (اولین اکت) از ۱ تا ۱۲۶ باشد قسمتی از این شبکه هستند. سه عدد بعدی برای شناسایی Host به کار می روند. این بدان معناست که ۱۲۶ شبکه کلاس A وجود دارند که هر کدام ۱۶۷۷۷۲۱۴‌هاست و مجموعاً ۲ به توان ۳۱ آدرس IP منحصر به فرد می توان ساخت. اما نیمی از این تعداد آدرس IP قابل دسترسی است. در شبکه‌های کلاس A اولین عدد باینری همیشه صفر است.

آدرس خود یا loopback: این آدرس IP عبارتست از ۱۲۷٫ ۰٫ ۰٫ ۱ با این آدرس IP یک کامپیوتر می تواند پیغامی را برای خودش ارسال کند. این آدرس معمولاً برای عیب یابی شبکه و تست کردن آن استفاده می شود.

با رفتن به این آدرس می‌توانید از IP خود که وارد اینترنت شده اید آگاه شوید:

http://whatismyipaddress.com/

 

nojavanha.com

شنبه 2/6/1392 - 18:10
کامپیوتر و اینترنت

اگر از افرادی هستید که وب گردی کار اساسی شماست و شب و روز در حال سر زدن به سایت‌های مختلف هستید توصیه ما این است که تمام این مقاله را حفظ کنید و یاد بگیرید زیرا بسیار بسیار برای شما کارامد است.

 این ترفند‌ها در واقع راه‌های میانبر برای دست یافتن به محتویات سایت‌هاست و به بهبود تلاش شما برای دستیابی به محتویات سایت‌ها کمک می کند.

ترفند اول:
اگر وارد سایتی شده اید که تمایل شدیدی به دیدن عکس‌های آن دارید اما نمی توانید عکس را ببینید یا به عبارت دیگر عکس مورد نظر به صورت مربعی که در آن ضربدر قرمزی قرار گرفته مشاهده می شود.برای این کار اغلب راست کلیک کرده و گزینه show pic را کلیک میکنند که ۹۰درصد بی فایده است اما راه حل جالب آن:

بر روی آیکون عکس راست کلیک کنید و بعد properties را انتخاب کنید. در این کادر محاوره ای مشاهده شده کافی است آدرس جلوی URL را در قسمت adressصفحه جستجو گر‌های خود بنویسید و دکمه enterرا بفشارید.

در این صورت عکس قابل مشاهده است. اما اگر قابل مشاهده نبود دیگر نمی شود کاری کرد چون صد در صد لینک عکس دارای مشکل شده است.

ترفند دوم:
اگر وارد یک سایت شلوغ شدید که شاید دقایق زیادی طول بکشد تا صفحه اصلی آن load شود و تنها چند مربع و….در اطراف سایت مشاهده میکنید و شدیدا میخواهید مطالب سایت و موضوعات آن را ببینید و بخوانید فورا به اطراف سایت نگاه کنید و به دنبال کلمه Site Mapبگردید. در صورتی که این عبارت را پیدا کردید با باز کردن آن می توانید لیستی از لینک‌ها و موضوعات سایت را مشاهده کنید اما اگر همچین دکمه ای نیافتید…..صبر کنید تا صفحه کاملا load شود.(به همین سادگی!!)

ترفند سوم:
وقتی می خواهید بدانید آیا کلمه مورد نظر شما در سایت وجود دارد یا نه ؟ و سایت امکان جستجوی کلمه و… را برای کاربران خود تدارک ندیده تنها کاری که می توانید کنید این است که:
در مرورگر Internet Explorer خود از نوار منو گزینه view را انتخاب کنید و سپس find را انتخاب کنید. در صفحه باز شده عبارت مورد نظر را تایپ و find را کلیک کنید. با انجام این کار به راحتی کلمه مورد نظر در صفحه‌های لایت شده و برای شما قابل رؤیت می باشد حال اگه پشت سر هم FIND را بزنید قطعا در صورت وجود کلمه‌های دیگر در ادامه آن‌ها هم‌های لایت می شوند.

ترفند چهارم:
میخواهیم ببینیم که آیا کلمه مورد نظر اصلا در کل سایت مورد نظر وجود دارد یا نه؟
برای این کار از دو جستجوگر GOOGLE و Alta Vista برای ترفند استفاده می کنیم:

برای google:
مثلا می خواهیم بدانیم در یک سایت کسی به نام Zahra مطلبی نوشته یا نه؟ یا اصلا این کلمه در سایت وجود دارد یا نه؟:
در قسمت جستجوگر گوگل نام سایت و نام مورد جستجو را با یک فاصله به صورت زیر تایپ کرده:

zahra www.example.com و در نهایت دکمه enter را می فشاریم حال جستجو گر تمامی صفحاتی از سایت مورد نظر که در آن این کلمه وجود دارد را نشان می دهد.

برای جستجو گر Alta Vista در جعبه جستجو همانند گوگل عمل  کنید با این تفاوت که به جای فاصله از علامت + استفاده می کنید:
به این فرم: +zahra www.example.com

نهایتا دکمه enter را بزنید و نتایج را مشاهده کنید.

ترفند پنجم:
گاهی اوقات طراحان سایت‌ها برای سایت‌ها انیمیشن‌ها و…را طراحی می کنند(به این صفحه intro می گویند) که برای ورود به سایت باید حتما از آن عبور کنید اگر حوصله ندارید تا انتهای load شدن این صفحه منتظر بمانید فورا در صفحه به دنبال کلمه skipintro بگردید و در صورت یافتن آن را کلیک کنید تا از این صفحه به صفحه اول بروید اگر نبود مجبورید یک بار هم که شده این  صفحه را تحمل کنید و بلافاصله وقتی به صفحه اول سایت برخوردید آدرس آن را یاد داشت کرده و برای بار‌های بعد از طریق تایپ آدرس در قسمت adress سایت بلافاصله بدون تحمل intro وارد صفحه اول شوید.

nojavanha.com

شنبه 2/6/1392 - 18:10
کامپیوتر و اینترنت

جی میل گوگل علاوه بر امنیت از سرعت مناسبی هم برخوردار است لذا بر آن شدیم تا نحوه ایجاد یک حساب کاربری جی میل و مدیریت آن را توضیح دهیم .
ابتدا آدرس www.gmail.com را در نوار آدرس مرورگر خود تایپ کرده  وارد  صفحه  ورود جی میل شوید و یا در صفحه گوگل در گوشه سمت چپ کلمه ورود را کلیک کنید (اگر زبان سیستم تان انگلیسی باشد در گوشه سمت راست کلمه sing in را کلیک نمائید ). گزینه Create an account  در سمت راست صفحه را کلیک نمائید تا وارد صفحه ثبت نام شوید.

 

 

در این صفحه ابتدا نام و نام خانوادگی خود را در باکسهای اول و دوم وارد نمائید . می‌توانید اسمهای فارسی هم بنویسید.

 در باکس سوم ترکیبی را که می‌خواهید ایمیلتان باشد را به زبان انگلیسی بنویسید. می توانید از ترکیب حروف و کلمات و… استفاده نمائید مثلا به این شکل nojavan.123 سپس روی   check availability کلیک نمائید تا گوگل در دسترس بودن آن را بررسی نماید در صورتی که ترکیب وارد شده قبلا توسط شخص دیگری استفاده شده باشد، گوگل چند تا ترکیب پیشنهاد می‌کند . یکی از آنها را انتخاب نموده و یا با اضافه کردن عدد و حرف به ترکیب وارد شده دوباره کلید بررسی در دسترس بودن را کلیک نمائید .
بالاخره پس از چندبار امتحان کردن ترکیب دلخواهتان را بدست خواهید آورد .

در باکسهای پنجم  پسورد جی میلتان را وارد نمائید و در باکس ششم برای اطمینان بیشتر درست بودن پسورد را یک بار دیگر وارد نمایید . برای پسورد از ترکیب حروف و اعداد و کاراکترهای ویژه می‌توانید استفاده نمائید (به زبان انگلیسی) . تعداد کاراکترهای پسورد نباید کمتر از ۶ کاراکتر باشد . مثلا (fasl85^%#) اگر تعداد کاراکترها کم باشد گوگل تذکر خواهد داد .
لازم به یاد آوری است که به غیر از آدرس ایمیل بقیه موارد را پس از ایجاد جی میل می‌توانید تغییر دهید .

در ادامه دو جمله را مشاهده می‌کنید که در سمت چپ متن‌ها  مربعی تیک خورده وجود دارد . در مورد شماره هفت می‌گوید پسورد در کامپیوترتان ذخیره شود و شماره هشت نگهداری سابقه جستجوی شما در گوگل را پیشنهاد می‌دهد . هنگامی‌که در گوگل جستجو می‌کنید مثلا یکی از موارد : نوشته ، سایت ، وبلاگ و عکس در گوگل به ترتیب روز و ماه و سال ذخیره می شود که می‌توانید با مراجعه به سابقه ، جستجوهای قبلی خود را دوباره مشاهده نمائید .

در باکس نهم سئوال امنیتی از شما پرسیده می‌شود که میتوانید سوال را خودتان تعیین کنید مثلا نام اولین معلمتان و یا شماره تلفن و … یکی از سئوالات را انتخاب نمایید حالا جواب آن را در باکس دهم(به زبان انگلیسی) بنویسید . سئوال امنیتی و جوابش را یادداشت نمائید تا در موقع لزوم در دسترس باشد.
در باکس یازدهم ایمیلی را وارد نمائید . این ایمیل برای زمانی است که پسورد جی میلتان و نیز سئوال امنیتی را فراموش کرده باشید . اگر امیل ندارید بنویسید y@y.com در باکس دوازدهم کشورخود را انتخاب نمایید مثلا اگر در ایران زندگی میکنید ایران را انتخاب کنید .
در باکس سیزدهم حروف کج بالای باکس را وارد نمائید . حروف به بزرگی و کوچکی حساس نیستند . تمام اطلاعات مورد نیاز برای ایجاد جی میل را تکمیل نموده اید .

حالا روی  I accept create my account  کلیک نمائید. اگر اطلاعات را به درستی وارد کرده باشید وارد این صفحه می‌شوید که در آنجا نیز جمله I’m ready – show account خواندم، حسابم را نشان بده را کلیک کنید .
اگر در صفحه ثبت نام اطلاعات نادرست باشد به صفحه ای منتقل خواهید شد که اطلاعات نادرست را با رنگ زمینه زرد رنگ نشان میدهد ، با کلیک برگه اصلاحیه دوباره به صفحه ثبت نام منتقل می‌شوید . پس از اصلاحات مورد نظر حتما کد امنیتی (حروف کج) را وارد کنید و مراحل را ادامه بدید تا حسابتان ایجاد شود .
پس از کلیک I accept creat my account  جمله وارد صفحه جی میل خود خواهید شد. در ردیف بالا کلماتی وجود دارد که خدمات و امکانات گوگل هستند و یا تنظیمات و اختیارات جی ایمیل .
در ستون سمت چپ جلوی inbox عدد یک را مشاهده می‌کنید ، با کلیک بر روی جمله Gmail is different … ایمیلی که از طرف سرویس جی میل گوگل برایتان آمده باز می‌شود در آن توضیحاتی در باره این سرویس داده و ضمناً با باز کردن آن جی میل شما اکتیو یا(فعال) می‌شود

nojavanha.com

شنبه 2/6/1392 - 18:10
کامپیوتر و اینترنت

اختصاصی نشریه اینترنتی نوجوان‌هاL6344321761371

 

چقدر از اینترنت در روز استفاده می‌کنید ؟ سرعتی که از آن استفاده می‌کنید چگونه است ؟ آیا از آن راضی هستید؟ اگر نه ، دوست دارید چگونه اینترنتی داشته باشید . در این مطلب شما را با تکنولوژی جدید در اینترنت آشنا می‌کنیم .

وایمکس (WIMAX) پدیده‌ای نوین در دنیای ارتباطات، شبکه و اینترنت است که اخیرا در ایران نیز رواج یافته است. به طور کلی ارتباط با شبکه اینترنت در ایران از یکی از این روش‌ها امکان‌پذیر است: ارتباط از طریق شماره‌گیری با خط تلفن و ارتباط از طریق خط اشتراک دیجیتال (ADSL) که یک سرویس‌ پرسرعت محسوب می‌شود، ارتباط بی‌سیم و ارتباط «وایمکس». در سرویس ADSL خط تلفن کاربر از طریق مخابرات به مرکز ارائه دهنده سرویس اینترنت متصل می‌شود و این ارتباط مادامی که قراردادی بین این دو جاری است، ادامه می‌ یابد. در این نوع ارتباط، خط تلفن در هنگام استفاده از اینترنت مشغول نیست و ارتباط به صورت شبانه‌روزی برقرار است و در هر بار استفاده از اینترنت نیازی به اتصال دوباره به مرکز نیست.ارتباط بی‌سیم که تنها در چند شهر بزرگ ایران رایج است و کاربران بسیار کمی دارد. این نوع سرویس نباید با ارتباطات WIFI (شبکه بی‌سیم رایج در شرکت‌ها و خانه‌ها) اشتباه گرفته شود. سرویس اینترنت بی‌سیم مودم‌ها و فرستنده‌های خاص خود را دارد.

 شیوه ارتباطی دیگر، وایمکس است که پدیده‌ای جدید در دنیای تکنولوژی و همچنین در ایران به شمار می‌رود. وایمکس نیز به صورت بدون سیم کار می‌کند، اما تکنولوژی آن با اینترنت بی‌سیم متفاوت است. وایمکس چیست؟ وایمکس یک سیستم ارتباطی و دیجیتالی بی‌سیم است که به عنوان پروتکل ۸۰۲٫۱۶ توسط IEEE شناخته می‌شود و به عنوان جایگزینی برای شبکه‌های بی‌سیم نواحی شهری تعیین شده است. وایمکس می‌تواند دستیابی بی‌سیم پهن باند را فراهم کند که شعاع حدود ۵۰ کیلومتر پیرامون ایستگاه‌های ثابت و حدود ۵ تا ۱۵ کیلومتر پیرامون ایستگاه‌های سیار را پوشش می‌دهد. برعکس سرویس وا‌یمکس، استاندارد‌های شبکه‌های بی سیم محلی برای سیستم وای‌فای در پروتکل ۸۰۲٫۱۱ در اکثر حالت‌ها به شعاع پوشش حدود ۳۰ تا ۱۰۰ متر محدود شده است.

wimaxcity (1)

79066_464

 

شاید شما هم در سطح شهر‌ها یا پشت‌بام سرویس دهنده‌های اینترنت، دکل‌های بلندی شبیه دکل‌های مخابراتی دیده باشید. فرستنده‌های وا‌یمکس باید با ارتفاع مناسبی از سطح زمین قرار بگیرند تا ساختمان‌ها و دیگر موانع سبب کاهش قدرت امواج در محل گیرنده نشود. روش کار وایمکس را به صورت ساده می‌توان این‌گونه توضیح داد که ارائه دهنده سرویس اینترنت یک دکل فرستنده در محل مناسبی نصب می‌کند که می‌تواند امواج خود را در دایره‌ای با شعاع چند کیلومتر ارسال کند. در سوی دیگر، گیرنده یا کاربر نیز آنتن گیرنده‌ای را به همراه یک مودم مخصوص در محلی که امواج به خوبی دریافت شوند، نصب می‌کند و تنظیمات لازم را انجام می‌دهد.

با نصب این فرستنده‌ها و گیرنده‌ها، ارتباط بین مرکز سرویس دهنده برقرار می‌شود. این ارتباط می‌تواند امکان اتصال دو نقطه با فاصله چند کیلومتر را فراهم کند و همچنین می‌تواند اینترنت را بین کاربران متصل به شبکه، به اشتراک بگذارد. ویژگی این نوع سرویس ارتباطی بدون‌ سیم و قدرت فرستنده‌های وایمکس در ارسال چندین کیلومتری امواج قابلیت استفاده از آن را در هر منطقه‌ای، بدون در نظر گرفتن امکانات مخابراتی آن منطقه ایجاد می‌کند.

nojavanha.com

شنبه 2/6/1392 - 18:10
کامپیوتر و اینترنت

شرکت «گوگل» یکی از شرکت‌هایی است که به گنجاندن شوخی‌های مختلف در میان سرویس‌های خود معروف است.

هم اکنون قصد داریم به معرفی چند شوخی جدید دیگر در موتور جستجوی «گوگل» بپردازیم.
اینترنت (1)

با فرا رسیدن فصل زمستان، «گوگل» یک شوخی زمستانی در نظر گرفته است! عبارت «let it snow» را در «گوگل» جستجو کنید تا شاهد بارش برف بر روی صفحه جستجو باشید! هنگامی‌که صفحه پر از برف شد هم می‌توانید با استفاده از ماوس بر روی صفحه نقاشی کنید. کلیک بر روی دکمه Defrost نیز بارش برف را از ابتدا آغار خواهد کرد.

برای مشاهده شوخی دیگر «گوگل»، عبارت «do a barrel roll» را جستجو کنید. این بار شاهده چرخش ۳۶۰ درجه‌ای صفحه نتایج جستجو خواهید بود!

جستجوی عبارت «tilt» یا «askew» نیز کج شدن صفحه‌ی جستجو را به همراه خواهد داشت!اینترنت (2)

یکی از دلایلی که «گوگل» این شوخی‌ها را ارائه کرده است، نشان دادن قدرت تکنولوژی «CSS3» بر روی مرورگرهای جدید است.
از شوخی‌های دیگر «گوگل» می‌توان به جستجوی عبارت «ascii art» اشاره کرد. با جستجوی این عبارت، لوگوی «گوگل» به حالت کدهای «اَسکی» تبدیل خواهد شد.

جستجوی عبارت «recursion» به معنای «بازگشت» باعث می‌شود تا گوگل مجدد همین لغت را برای جستجو به شما پیشنهاد بدهد! با کلیک بر روی این لغت، این چرخه همچنان ادامه پیدا می‌کند.

جستجو نمودن عبارت «anagram» نیز یک شوخی دیگر گوگل را به همراه خواهد داشت. با جستجوی این عبارت، گوگل یک عبارت جدید به نام «nag a ram» را به شما پیشنهاد می‌کند. این موضوع زمانی جالب می‌شود که بدانید «Anagram» یک نوع بازی با کلمات محسوب می‌شود که در آن با به هم ریختن یک عبارت، بایستی یک عبارت جدید معنی‌دار ایجاد کنید. هر چند nag a ram در زبان انگلیسی یک عبارت معنی‌دار نیست.

nojavanha.com

شنبه 2/6/1392 - 18:9
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته