• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 10235
تعداد نظرات : 25
زمان آخرین مطلب : 1298روز قبل
اخبار

 

 

🔺 الزام دارا بودن آزمایش مجدد کرونا برای بیماران قبلی در سفرهای هوایی، زمینی و دریایی از ۲۸ آبان

🔹طبق مصوبه وزارت بهداشت در راستای اجرای بند هفت مصوبه جلسه ۴۲ ستاد ملی مدیریت کرونا در مورد عدم جابه‌جایی مسافران دارای تست کرونای مثبت، از تاریخ ۲۸ آبان ۹۹ هرگونه جابه‌جایی مسافر به صورت هوایی، زمینی و دریایی بدون دریافت تست کرونا ممنوع است/فارس

 

چهارشنبه 28/8/1399 - 6:43
سلامت و بهداشت جامعه

 

🦠 #کرونا در یک دورهمی ۱۵ دقیقه ای همگان را آلوده می کند

💢 معاون علوم پزشکی گیلان، انتقال کروناویروس را در فضاهای مسقف بسیار ساده دانست و گفت: این ویروس در دورهمی ها حتی اگر ماسک زده باشیم، در مدت زمان ۱۵ دقیقه منتقل می شود و همه را آلوده می کند.

 

چهارشنبه 28/8/1399 - 6:39
سلامت و بهداشت جامعه

 

🦠 #عوارض کوتاه و بلند مدت #کرونا چقدر ماندگارند؟

سیدعلی دهقان‌منشادی، متخصص بیماری‌های عفونی:
💢 عوارض کوتاه‌مدت مانند سرفه، احساس ضعف و ناتوانی و وابستگی به اکسیژن در مواقعی به دلیل آسیب دیدن شدید ریه تا مدتی با فرد همراه خواهد بود.

💢 برخی از بیماران در عوارض کوتاه‌مدت دچار از دست رفتن حس بویایی می‌شوند که در عرض چند روز این حس خود را به دست می‌آورند

💢 در صورتی که افراد پس از گذشت چندین هفته از بهبودی با عوارض تنفسی بیماری مواجه باشند، بهتر است به پزشک متخصص مراجعه کنند

 

چهارشنبه 28/8/1399 - 6:37
اخبار

 

⭕️ درخواست چند باره سازمان انتقال خون از بهبودیافتگان کرونا

💢 سخنگوی سازمان انتقال خون کشور با اشاره به درخواست بالای بیمارستانها برای دریافت پلاسما از بهبود یافتگان کرونا به خصوص در کلانشهرها، گفت: از این افراد درخواست می‌کنیم که جهت اهدای پلاسما به مراکز انتقال خون مراجعه کنند.

 

چهارشنبه 28/8/1399 - 6:35
اخبار

 

 

💢 رئیس شرکت آلمانی بایون‌تک در مصاحبه‌ای مدعی شد که اگر واکسن کرونای مشترک دو شرکت بایون‌تک و فایزر به‌زودی روانه بازار شود، امید به این که زمستان سال ۲۰۲۱ میلادی (۱۴۰۰) شرایطی عادی بشود، زیاد است.

💢 با تحولاتی که اخیرا در زمینه گسترش ویروس کرونای جدید (سارس‌کوو۲) صورت گرفته است، امسال زمستان سختی خواهیم داشت.

💢 او تاکید می‌کند که حتی اگر در سال جاری میلادی واکسن شرکت او به بازار عرضه شود، تاثیری بر شمار مبتلایان تا چند ماه آینده نخواهد داشت.

 

چهارشنبه 28/8/1399 - 6:33
سلامت و بهداشت جامعه

 

 

دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی:

♦️مصرف زیاد فراورده های لبنی متفرقه توسط شهروندان به یکی از دغدغه های مسوولان بهداشتی تبدیل شده، زیرا استفاده از این محصولات تهدید کننده سلامت است و خطرات جدی در پی دارد./ایرنا
#کرونا

چهارشنبه 28/8/1399 - 6:32
سلامت و بهداشت جامعه

 

🔴 دست دادن حتی با مشت‌های بسته #کرونا را منتقل می‌کند

🔸مینو محرز، عضو کمیته علمی کشوری کرونا گفت: متاسفانه ویروس کرونا بر روی پوست به مدت طولانی زنده می‌ماند و به همین دلیل متخصصان تاکید زیادی بر شستشوی مرتب دست‌ها با آب و‌ صابون و یا ضد عفونی کردن آن‌ها دارند.

🔸هر نوع تماسی بین افراد می‌تواند منجر به انتقال بیماری کرونا شود، به همین دلیل هر نوع دست دادن حتی به صورت مشت‌های بسته به دلیل ایجاد تماس با فرد آلوده به ویروس کرونا می‌تواند باعث انتقال بیماری شود و این شیوه دست دادن کاملا نادرست است.

 

چهارشنبه 28/8/1399 - 6:30
سلامت و بهداشت جامعه

اندیشکده نشنال اینترست:
🔺بر اساس جدیدترین یافته‌های یک پژوهش که توسط محققان دانشگاه استنفورد انجام شده، مکان‌هایی نظیر: رستوران‌ها، هتل ها، مسافرخانه ها، مراکز درمانی، کافه‌ها و مراکز خواروبار فروشی، منابع اصلی شیوع و انتقال ویروس کرونا (تا ۸۰ درصد) هستند.
🔺رستوران ها، بالاترین نرخ شیوع و ابتلا به ویروس کرونا را به ثبت رسانده‌اند.
🔺محدودسازی حضور در این مکان ها، از جمله راهبرد‌های مهم و موثری است که برای مقابله با کرونا می‌تواند مورد توجه قرار گیرد.

چهارشنبه 28/8/1399 - 6:28
سلامت و بهداشت جامعه

 

⚠️هذیان‌گویی از علایم جدید در مبتلایان به کرونای شدید

مسعود مردانی عضو ستاد ملی مقابله با #کرونا:
🔺هذیان‌گویی یکی از علایم جدید در شدیدترین موارد ابتلا به کرونا به خصوص در سالمندان است که با این عارضه سردرگمی و توهمات شدید تجربه می‌شود.
🔺در اوایل شیوع بیماری کرونا مبتلایان دچار سردرد و مشکلات ریوی می شدند، اما به مرور، دردهای عضلانی، علایم گوارشی، سکته های مغزی و قلبی نیز اضافه شد و اکنون شاهد هذیان گویی مبتلایان هستیم.

چهارشنبه 28/8/1399 - 6:26
ایرانگردی


مراسم رونمایی از ۵۶ عنوان کتاب با حضور شهردار تهران و سایر مسئولان شهری به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی برگزار شد.
به گزارش شهر پیروز حناچی، شهردار تهران در مراسم آیین رونمایی از ۵۶ عنوان کتاب شهرداری تهران که به مناسبت هفته کتاب  و کتابخوانی برگزار شد، گفت: هفته کتاب و کتابخوانی من را به یاد قبل از انقلاب می‌اندازد، در آن سال ها کتاب های معروف و تاثیرگذار در بازارچه کتاب خیابان انقلاب عرضه می شد و جایگاه ویژه‌ای داشت و افتخار دارم که در طول مدت فعالیت حرفه‌ای با همکارانم تلاش کردم آنچه را که مهم است مکتوب کنم و برای دیگران باقی بگذارم. یکی از کتابهایی که در این دوره منتشر شد و تاثیر زیادی هم گذاشت کتاب "توپخانه" بود که پروژه‌هایی مانند مرمت خیابان لاله زار یا میدان توپخانه تحت تاثیر این کتاب بوده است.

حناچی در ادامه گفت: در این دوره مدیریت شهری تلاش کردیم در حوزه نشر و پژوهش وارد حوزه هایی شویم که بخش خصوصی توجیه چندانی برای فعالیت در آن ندارد. این جمله درست است که وظیفه ما در شهرداری انتشار کتاب نیست و چنین وظیفه ای به ما محول نشده اما می توان در حوزه کتاب تولیدی فعالیت کرد که از دل این فعالیت پژوهش های کاربردی به دست آید. یکی از پژوهش هایی که در قالب کتاب در این سال ها عرضه شده کتاب " پارکینگ رایگان" است که نتیجه یک تئوری شهری است، این کتاب نشان می دهد چگونه رایگان بودن پارکینگ منجر به استفاده بیشتر شهروندان از خودروی شخصی می شود و نشان داده که این سیاست چقدر غلط است و بر اساس این پژوهش هاست که متوجه می شویم توسعه بزرگراه‌ها در استفاده شهروندان از خودروهای شخصی چه تاثیر گذاشته و لازم است که در این سیاست ها رویکرد تغییر کند. مطالعه این پژوهش ها و انتشار کتاب هایی در زمینه‌ آخرین دستاوردهای مدیریت شهری می تواند مدیران را در مسیری قرار دهد که چنین تصمیمات غلطی نگیرند. مدیران ما نیاز دارند که سطح دانش شان افزایش یابد و کتاب ها کمک شایانی به این امر می‌کند.

حناچی در ادامه گفت: درباره تهران و حوزه شهری باید تسهیل کننده چاپ‌کتاب باشید، حتی اگر این کتاب‌ها توسط ناشران دیگر چاپ شود. البته شرایط حاضر با توجه به وضعیت قیمت کاغذ بسیار دشوار است و همانطور که میدانید این بحران به جایی رسید که روزنامه و انتشارات همشهری در آستانه تعطیلی قرار گرفت و اگر حمایت های بخش هایی از دولت نبود این اتفاق می افتاد اما با وجود این بحران می توان به روش های دیگر دست زد برای نمونه توسط چاپ دیجیتال کتاب منتشر کرد، کاری که جناب آقای نوبخت گفتند در مترو انجام شده که در قالب یک اپلیکیشن کتاب رایگان به مخاطبان عرضه می شود . این اتفاق، کار بسیار خوبی است و می توان آن را توسعه داد .

 

حناچی گفت: امروز در تهران اکثر مردم از گوشی های هوشمند استفاده می کنند. می‌توان از این ظرفیت استفاده کرد. جالب است که در انتخابات سال ۹۶ آمارها نشان می‌داد که ۴۵ میلیون نفر با استفاده از گوشی هوشمند اخبار و اطلاعات را پیگیری می کردند.

شهردار تهران در ادامه با تاکید بر جذب پژوهش های ارزشمند در حوزه مدیریت شهری گفت: اگر نشریه علمی و پژوهشی مناسبی در حوزه مدیریت شهری وجود داشته باشد می‌توان بسیاری از پژوهش های با کیفیت پژوهشگران را دریافت و ضمن انتشار از آنها در ارتقای دانش فنی مدیران استفاده کرد.

 

او در ادامه گفت: امروز در این جلسه جای برخی ناشران مثل انتشارات همشهری و نشر شهر خالیست و لازم است از ظرفیت این دوستان هم استفاده شود.

 

شهردار تهران همچنین تاکید کرد باید برنامه‌ای در شهرداری برای حمایت از کتاب فروشی های قدیمی و سرشناس در تهران وجود داشته باشد.

خانه اتحادیه خانه تهران می شود

او در ادامه  اعلام کرد که خانه اتحادیه در تهران به خانه تهران تبدیل می‌شود و گفت: طبق برنامه قرار است که تمامی اسناد مربوط به تهران در این خانه نگهداری و برای نمایش عرضه شود.

 

همچنین در این مراسم غلامحسین محمدی،  رئیس مرکز ارتباطات و امور بین الملل شهرداری تهران نیز  گفت: درست این بود که برنامه مفصل تری به مناسبت هفته کتاب برگزار شود اما به دلیل شرایط کرونایی کشور مراسم به همین جلسه بسنده ‌شد.

او از برخی برنامه های شهرداری در هفته کتاب و کتابخوانی نام برد و گفت: شهرداری تهران در حوزه مترو با همکاری کتابخانه ملی ایران،  کتابخانه هایی را در برخی ایستگاهها ایجاد کرده است، همچنین با استفاده از یک اپلیکیشن ۱۳ هزار عنوان کتاب را به مسافران مترو به صورت رایگان عرضه می کنند.

 

در این مراسم محمد حسین بوچانی،  رئیس چاپ و نشر شهرداری و رئیس مرکز مطالعات شهرداری به ارائه گزارشی از روند انتشار کتاب در شهرداری پرداخت و گفت: تلاش شده بر اساس شاخص هایی همچون حمل و نقل پاک؛ تهران شهری برای همه و ترویج فرهنگ دوچرخه سواری کتابهایی چاپ و عرضه شود.

 

همچنین در این مراسم فرنوش نوبخت، مدیر عامل شرکت بهره برداری مترو تهران به برنامه های مترو در حوزه کتاب پرداخت و گفت: در هفته کتاب ما پویش بخوان را در مترو اجرا کردیم که بر اساس آن گزیده‌ای کوتاه از برخی کتاب های فاخر در مترو عرضه می شود، همچنین اپلیکیشنی با ارائه 13 هزار عنوان کتاب به مسافران مترو طراحی شده که مسافران می توانند از آن استفاده کنند.

در ادامه مراسم نادره رضایی،  مدیر عامل انتشارات علمی فرهنگی هم  گزارش کوتاهی از فعالیتهای این انتشارات در حوزه شهری را ارائه کرد.

محمدرضا جوادی یگانه ، معاون فرهنگی و اجتماعی شهرداری هم در این جلسه ضمن تاکید بر حمایت شهرداری از اصحاب فرهنگ و هنر گفت: شهرداری تهران وظیفه اصلی اش تولید فرهنگ نیست و بر همین مبنا با هیچ یک از اصحاب تولید فرهنگ و هنر مانند انتشارات رقابت ندارد بلکه تلاش کرده از محصولات فرهنگی آنها بهره برداری کند.

او با اشاره به مشکلات اصحاب فرهنگ در سال‌های اخیر گفت: حوزه فرهنگ و به خصوص عرصه های انتشاراتی در شرایط کنونی نیاز به حمایت دارند و شهرداری تهران تلاش می‌کند با استفاده از امکانات خود به آنها کمک کند.

 

برزین ضرغام، مدیرعامل سازمان زیباسازی هم با تاکید بر حمایت شهرداری تهران از صاحبان فرهنگ و هنر گفت : شاید در گذشته این نگاه وجود داشت که ما رقیب بخش خصوصی در این حوزه هستیم اما در دوره جدید مدیریت شهری چنین نگاهی وجود ندارد و البته تلاش می‌شود که از محصولات تخصصی انتشارات ها استفاده شود .

 

در این مراسم همچنین احمد مسجد جامعی، عضو شورای شهر تهران با اشاره به پیشینه ارزشمند فرهنگی تهران گفت: بسیاری از بزرگان فرهنگ و هنر وقتی به تهران آمدند در تهران ماندند و به نوعی به چهره های فرهنگی تهرانی تبدیل شدند افرادی مانند محمدرضا شجریان، جلال آل احمد، سیمین دانشور و بزرگان دیگر از شهرهای دیگر آمدند اما در تهران ماندند و این ظرفیت بالای فرهنگ را در این شهر نشان می‌دهد.

او همچنین در بخشی از سخنانش از شهردار تهران خواست که از برخی انتشارات های قدیمی که به نوعی جزو گذشته تهران محسوب می‌شوند حمایت کند و از جمله آنها برخی کتابفروشی ها هستند و گفت: برخی کتابفروشی ها در برخی در محلات تهران حامل فرهنگ و علم کشور بودند و راهنمایی های زیادی به مردم در استفاده از کتاب می کردند و خوب است که از این قشر حمایت شود

سه شنبه 27/8/1399 - 22:2
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته