• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 586
تعداد نظرات : 114
زمان آخرین مطلب : 4984روز قبل
دانستنی های علمی
 

 



يکشنبه 20/10/1388 - 10:16
دنیای گیاهان و حیوانات
 

 



يکشنبه 20/10/1388 - 10:15
دعا و زیارت
باسمه تعالی

 
« بانویی روشن بین»
خویشتن را در آستانه سعادت و نیک بختی یافت و آرزوی بزرگ زندگی اش را برآورده نگریست. موج شادی و شادمانی کران تا کران دل نا آرام او را گرفت و خانه و زندگی و دفتر بزرگ تجارت و مدیریت او را نیز در بر گرفت و در اندک زمانی این موج به امواجی تبدیل گردید که خانه‌های مکه و محفل‌های مردم آن شهر و دیار را درنوردید.
واکنش‌ها در برابر خبر شگفت انگیز پیوند محمد (صلی الله علیه و آله و سلم)و خدیجه (علیها السلام)متفاوت بود. در این میان عده‌ای در این شادی شریک شدند و عده‌ای به این دلیل که هم شان بودن و همسان بودن در زندگی مشترک را تنها به ارزش‌های ظاهری و قدرت و ثروت می‌دانستند، در گوشه و کنار به عیب جویی از این بانوی کمال جو و روشن اندیش حجاز پرداختند که چگونه با چنین جمال و کمال، ثروت، امکانات و استقلال و مدیریت یک سازمان بزرگ اقتصادی، آماده ازدواج با جوان و جوانمردی می‌گردد که با همه آراستگی به ارزش‌های والای انسانی، به هر حال جوانی یتیم است و از ثروت و امکانات مالی و مادی بهره چندانی ندارد.
به همین دلیل است که با رسیدن این زمزمه‌های نا آگاهانه و غرض ورزانه به گوش آن بانوی خردمند و با تدبیر، برای توجیه آنان و روشنگری درباره ی تصمیم خردمندانه و شایسته و تاریخ ساز خویش و دفاع از تکیه گاه دنیا و آخرتش، محمد (صلی الله علیه و آله و سلم)ضیافت بزرگی تشکیل می‌دهد و انبوهی از زنان و دختران را دعوت می‌کند و بر سر سفره شام، رو به آنان، ضمن سخنانی کوتاه و کوبنده و روشنگر می‌گوید:
"هان‌ای گروه زنان و دختران! به من خبر رسیده است که عده‌ای از شما در مورد پیوندم با محمد به چون و چرا و خرده گیری پرداخته و یا عیب جویی کرده اید. من می‌خواهم از شما بپرسم که: آیا درسراسر مکّه و حجاز و در گستره ی جهان، انسانی والاتر و بالاتر از این جوان اندیشمند و پاک روش، از نظر آراستگی به ارزش‌های انسانی و فضایل اخلاقی و رادی و جوانمردی و خرد و آزادمنشی سراغ دارید؟ هر کس در ازدواج خویش آرزو‌ها و آرمان‌ها و ملاک هایی دارد و من شیفته کمال و منش مترقی و اندیشه والا و کردار انسانی محمد هستم و در این راه، نه خرده گیری نا آگاهان می‌تواند مانع راه و انتخاب سنجیده و حساب شده ام گردد و نه حسادت حسودان و نه بد اندیشی و غرض ورزی مغرضان و به خواست خدا خویشتن را در زندگی پیروز و سر افراز و به آرزو بزرگ خویش رسیده می‌نگرم."(1)
در این هنگام بود که زنان و دختران سرشناس حجاز با شنیدن سخنان روشنگر حضرت خدیجه (علیها السلام)لب فرو بستند.
بر پایه این بینش آگاهانه بود که حضرت خدیجه (علیها السلام)تا پایان عمر از هیچ جانفشانی در راه پیامبر اکرم(صلی الله علیه و آله و سلم) دریغ ننمود و ثمره این انتخاب نیز بانویی همچون حضرت فاطمه زهرا (علیها السلام) گردید. چنین انتخابی که بر پایه ی عقلانیت و تدبیر بوده می‌تواند ثمراتی چنین بزرگ در پی داشته باشد. اما به راستی معیارهای اصلی ما در ازدواجمان چه بوده و چه هست؟
(برگرفته از کتاب «فروغ آسمان حجاز خدیجه (علیها السلام) » تالیف:علی کرمی فریدنی)

پاورقی‌ها:
1-      متن سخنان حضرت خدیجه (علیها السلام)برگرفته از کتاب الانوار نوشته ابو الحسن بکرى عالم اهل تسنن می‌باشد.
پنج شنبه 17/10/1388 - 19:2
دانستنی های علمی

 

هتل معروف، فوق مدرن و پنج ستاره "مردان" در ۲۳ می ۲۰۰۹ در ساحل کندو (Kundu) در آنتالیای ترکیه افتتاح شد.
در مراسم آغاز به کار و افتتاح این هتل معروفترین چهره های هنر معاصر دنیا از جمله ستارگان سینما و موسیقی حضور داشتند. ارطغرل گؤنای وزیر فرهنگ و گردشگری ترکیه و نورسلطان نظربایف رئیس جمهور قزاقستان در مراسم افتتاح این هتل بی مانند حضور یافتند. همچنین شارون استون، ریچارد گر، ماریا کری، مونیکا بلوچی، پاریس هیلتون، سیل هنری و تام جونز از جمله بازیگران، خوانندگان و مدلهای معروف دنیا هستند در مراسم افتتاح هتل فوق مدرن مردان (Mardan Hotel) شرکت کردند.

این هتل که از مدرنترین هتلهای موجود در دنیا می باشد با هزینه ای بالغ بر ۱.٤ میلیارد دلار احداث شده است. هتل فوق مدرن مردان در محوطه ای به مساحت ۱۸۰ هزار متر مربع ساخته شده است.. بنای هتل از استانبول الهام گرفته شده است. در هتل مردان یک استخر عظیم ۱٦ هزار متر مربعی موجود است.

این هتل دارای ۲۷۱ اتاق استاندارد، ٦۲ اتاق بسیار بزرگ، ۱٦ سوئیت سلطنتی با الهام گیری از کاخ دلماباغچه، ۳۸ حمام ترکی، ٤۱ اتاق دوبلکس، ۸۲ جونیور سوئیت، ٤ آپارتمان شاهنشاهی، دو سوئیت ٦۰۰ مترمربعی با حوضهای ویژه، ٤٤ سوئیت دارای باغچه، ۱٦ رستوران و ۳۲ بار می باشد. استخر هتل با الهام گیری از تنگه استانبول ساخته شده است و بنا نیز دارای موتیفهایی از قصر دلما باغچه می باشد..
هتل مردان همانند استانبول دارای دو قطعه می باشد که یک حوض وسیع بین آنها قرار دارد. در یک طرف حوض، بناها با الهام از مناطق اورتاکؤی و آرناووت کوی در بخش اروپایی استانبول و در طرف دیگر نیز بناها با الهام از معماری کلاسیک ترکی در بخش آسیایی، ساخته شده اند. در فاصله بین دو طرف نیز رفت و آمد با قایقهای سلطنتی صورت می پذیرد.
هتل مردان با سرمایه گذاری تلمان اسماعیل اف، شهروند آذربایجانی الأصل روسیه ساخته شده است. ترکیه یکی از جذابترین کشورهای دنیا برای گردشگری است و مسئولان کشور نیز زمینه های سرمایه گذاری بخش خصوصی در پروژه های توریستی را فراهم کرده و امنیت سرمایه آنها را تضمین می کنند. ترکیه در سال گذشته پذیرای ۲٦ میلیون توریست خارجی بوده است
.














































 

پنج شنبه 17/10/1388 - 19:1
دانستنی های علمی

 




 













4







































 

پنج شنبه 17/10/1388 - 18:48
دانستنی های علمی
در صورتی که  عکس ها باز نشد بر روی گزینه  Show Image که در بالا را بزنید.












عکس های طنز و دیدنی























عکس های طنز و دیدنی























پنج شنبه 17/10/1388 - 18:44
دعا و زیارت
باسمه تعالی
«علی و برخورد با مخالف»
هنگامی که صفحات تاریخ را ورق می‌زنیم، مشاهده می‌کنیم که حاکمان، سلاطین و پادشاهان چگونه با مخالفان خود برخورد می‌نموده اند.آنان ضمن آنکه به مخالفان خویش اجازه ابراز عقیده را نداده و هرگونه حرکتى را از آنان سلب مى کردند، مخالفان حکومت خود را نیز بـا تـصـفـیه هاى خونین، قتل و غارت و شکنجه و زندان سرکوب می‌نمودند. امـّا امـیـرالمـؤمـنـیـن عـلى (علیه السلام)در روش بـرخـورد بـا دشـمـن و تحمّل مخالفان، الگویی متفاوت ارایه می‌دهد.
در تاریخ نقل شده است که پس از بیعت عموم مردم مدینه با آن حضرت، عمّار یاسر به خدمت اوآمد و گفت:
"اى امیرالمؤمنین! همه اقشار گوناگون مدینه به خدمت شما آمدند و بیعت کردند. تنها برخى از افراد مشهور هنوز بیعت نکرده اند. اگر امیرالمؤمنین مصلحت بداند، ایشان را فراخواند تا هماهنگ با مهاجر و انصار، بیعت کنند."
امیرالمؤمنین، على (علیه السلام) فرمود: "اى عمّار!کسى که به ما رغبت ندارد، ما را نیز به او حاجتى نیست؛ (پس دیگر) دیدار او چه لزومی دارد؟"
در این هنگام، مالک اَشتر نخعى گفت: "اى امیرالمؤمنین! فراخواندن این افراد به مصلحت مى باشد، از آن جهت که وقتی آنان بیعت کنند، فردا کار ما با آنها به شمشیر و جنگ کشانده نمی‌شود.مردمان به منظور رعایت مصلحت کار خویش در پیروی از تو رغبت مى کنند، تو نیز مصلحت کار خویش را حفظ کن و همگان را بر خدمتو اطاعت خود تشویق کن."
امیرالمؤمنین (علیه السلام)فرمود: "اى مالک! من مردمان را بهتر از تو مى شناسم. بگذار تا مطابق نظر خویشتن عمل کنند."
بدین ترتیب، امیرالمؤمنین (علیه السلام) مخالفین حکومت خود را مجبور به بیعت با خود ننمود. به گواه تاریخ، این برخورد ملایم علی (علیه السلام) تنها منحصر به منتقدین و مخالفین خاموش نبود؛ بلکه حتی رفتار امام(علیه السلام) با مخالفینی که پرچم تضاد و تقابل را به صراحت برافراشته بودند نیز منحصر به فرد است. به عنوان نمونه، بردباری امیرالمؤمنین (علیه السلام)در مواجهه با کارشکنی‌های خوارج، که از مخالفین بارز و شاخص حکومت او بودند، این رفتار حضرت را به خوبی نمایان می‌سازد.
روزى جـمـعـى از خوارج وارد مسجد کوفه شدند تا با شعارهاى مداوم، سخنرانى امام على (علیه السلام)را بـر هم زنند.لذا اگر چه امیرالمؤمنین (علیه السلام)سرگرم سخنرانى بود، اما یکى از آنان بپا خاست و فریاد زد: "لا حُکمِ إِلاّلِلّهو دیگرى از سوئى دیگر فریاد زد: "لاحُکمِ إِلاّ لِلّه" و سوّمى از گوشه دیگر مسجد همین شعار را تکرار نمود.سپس گروهى برخاستند و به پیروی از آنان این شعار را سر دادند.
حضرت بـا بـزرگـوارى خـاصـّى مـخـالفـت هـاى آنـان را تحمّل کرد.آنگاه خطاب به مردم فرمود:"شعار حقّى است که (آنان) از آن باطل اراده مى کنند."سپس خطاب به خوارج در مسجد فرمود: "تـا وقـتـى کـه دسـت بـه شـمـشـیـر نـبـردیـد و بـا مـا هـسـتـیـد، از سـه اصل اساسى برخوردارید:
1.       از ورود شما به مسجد براى نماز جلوگیرى نمى کنیم.
2.       تا وقتى که با ما هستید، از حقوق بیت المال شما را محروم نمى کنیم.
3.       تا شما جنگ را آغاز نکنید، ما با شما نمى جنگیم."(1)
لذا آنچه حکومت کوتاه علی (علیه السلام) را متمایز می‌سازد، ملایمت، بردباری و روش الهی آن حضرت در برخورد با مخالفان و منتقدین است؛ چه آنان که مخالفت خود را به صراحت ابراز نمی‌کنند و چه آنان که علنا بر طبل مخالفت کوبیده و با رفتار خود آنرا اظهار می‌نمودند. این برخورد رئوفانه و بزرگوارانه برخاسته از نگرش جهانشمول امام(علیه السلام) نسبت به مردم و حکمرانی است. نگرش ایشان به افراد تحت حکومت خود قبل از آنکه از زاویه موافق و مخالف باشد، نگرشی انسانی و برادرانه است. چنین نگرشی به خوبی در نامه آن حضرت به مالک اشتر (فرماندار امام در مصر) منعکس شده است؛ آنگاه که فرمود:
 "مهربانى با مردم را پوشش دل خویش قرارده و با همه دوست و مهربان باش. مبادا هرگز، چونان حیوانی شکارى باشى که خوردن آنان را غنیمت دانى؛ زیرا مردم دو دسته اند: دسته اى برادر دینى تو و دسته دیگر همانند تو در آفرینش مى باشند. اگر گناهى از آنان سر مى زند، یا مشکلی برایشان پیش می آید، یا خواسته و ناخواسته، اشتباهى مرتکب مى گردند، آنان را ببخشاى و بر آنان آسان گیر، آنگونه که دوست دارى خدا تو را ببخشاید و بر تو آسان گیرد.(2)
آری در واقع، حقیقت اسلام همین است که پیشوای حقیقی آن در رفتار خویش به ما می نمایاند...
(برگرفته از کتاب «الگوهاى رفتارى امام على (علیه السلام) » تالیف:مرحوم محمّد دشتى)

پاورقی‌ها:
1-      تاریخ طبرى، جلد4، صفحه 53.
2-      نهج البلاغه، نامه 53
,
پنج شنبه 17/10/1388 - 18:42
دانستنی های علمی

این مطلب را تا آخر بخوانید و به اتفاقی که می افته کمی فکر کنید (30 ثانیه بیشتر وقت نمی گیره)

 

 

لطفا به سوالات زیر به سرعت پاسخ دهید:

 

نتیجه چیست؟

 

2+2

 

 

 

 

4+4

 

 

 

 

8+8

 

 

 

 

16+16

 

 

 

 

خیلی سریع عددی بین 12 تا 5 انتخاب کنید. انتخاب کردید؟

حالا برید پایین

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

 

عدد انتخابی شما 7 بود؟

 

 

این آزمایش توسط یکی از محققان برجسته در زمینه مطالعات ذهنی در امریکا، پرفسور "مک کین" انجام شده.

در این آزمایش با طرح 4 سوال اول ذهن شما شرطی شده و در هنگام انتخاب عددی بین 12 تا 5 ابتدا ذهن این دو عدد را جمع می کند یعنی 17 ولی 17 بین دو عدد 12 تا 5 نیست. ذهن اتوماتیک به عدد 7 می رسد که از 5 هم بزرگتر است.

این آزمایش انقلاب بزرگی در آزمایشات رفتاری ذهن نسبت به آموخته های ما از دوران کودکی و اجتماع و آنچیزی که شبانه روز از طریق رسانه ها به ما میرسد ایجاد کرده است.

طبق نتیجه تحقیقات مردم وقتی ذهنشان شرطی شد از انتخاب یا تفکر در جهت دیگر می ترسند و در دراز مدت استقلال فکری هر کس مسائل پیرامونش می شود نه تفکرات واقعی خودش.

به گفته دانشمندان: بیشتر فکر کنید و از بیان نتایجی که می رسید نترسید

پنج شنبه 17/10/1388 - 18:40
دعا و زیارت
باسمه تعالی

« اخلاق انتقاد »
شاید برای ما هم پیش آمده باشد که از سر حسن نیت بخواهیم تذکر و انتقاد صحیحی را نسبت به دوست یا برادر دینی خود مطرح کنیم، اما ناخواسته موجبات ناراحتی و کدورت وی را فراهم آورده باشیم. ولی آیا تا به حال فکر کرده ایم که چگونه می‌توانیم اثرگذاری یک انتقاد را افزایش دهیم؟
با اندکی تامل، می‌بینیم که معمولا در انتقادهای اخلاقی، سخن منتقد به دو هدف اصابت می‌کند: یکی عملی است که منتقد، آن را نادرست تشخیص می‌دهد و دیگری، شخصی است که آن عمل نادرست را انجام داده است. آنچه در نقد و تذکر، دردناک و سنگین است و می‌تواند باعث خشم و کینه و دشمنی شود، ضربه روحی و آسیبی است که به غرور شخص مورد انتقاد وارد می‌شود. گرچه او در مقام دفاع، از عملی که انجام داده سخن می‌گوید و برای اثبات صحت آن دلیل می‌آورد؛ اما در واقع "از خود" دفاع می‌کند و برای حفظ شخصیت و اعتبار خویش تلاش می‌نماید.
بنابر این برای آن که انتقاد، به غرور شخص آسیب نرساند و آنان را به عکس العمل وادار نکند، باید منتقد طوری سخن بگوید که هدف اصلی انتقادش عمل نادرست باشد نه عامل آن. در این صورت است که تذکرات اصلاحی مفید واقع می‌شود و نتیجه مطلوب عاید می‌گردد. سیره امام مجتبی (علیه السلام)، به خوبی نمونه‌ای از این روش نقد را تصویر می‌کند:
حضرت امام حسن و امام حسین (علیهما السلام) بر پیرمردی گذر می‌کردند که مشغول وضو ساختن بود؛ اما به شیوه درست، وضو نمی‌گرفت. به جای آن که او را مورد انتقاد قرار دهند، خودشان این چنین وانمود کردند که در کشمکش هستند و درباره وضوی خود گفتگو می‌کنند. برای همین به پیرمرد گفتند: ما دو نفر وضو می‌گیریم و تو داور باش و بگو کدام یک از ما درست وضو می‌گیرد؟ سپس وضو گرفتند و هر کدام درباره وضوی خود پرسش نمودند. پیرمرد که مطلب را فهمیده بود، گفت: شما هر دو خوب وضو گرفتید. این من هستم که راه صحیح وضو گرفتن را نمی‌دانستم و هم اکنون از شما دو نفر آموختم. به دست شما توبه کردم و از برکت و شفقتی که بر امت جد خود دارید برخوردار گردیدم.(1)
دیدیم که امام حسن و امام حسین (علیهما السلام) از پیرمرد انتقاد نکردند و بی اطلاعی او را از دستور اسلام به رخش نکشیدند. هم چنین از وضویی که ساخته بود سخنی نگفتند و عملش را باطل نخواندند. بلکه خود، وضو گرفتند و غیرمستقیم مطلب را به پیرمرد منتقل کردند. نتیجه این انتقاد مودب و خردمندانه آن شد که پیرمرد با صراحت به اشتباه خود اعتراف کرد، وضوی صحیح را یاد گرفت و با گشاده رویی از شفقت و مهر آنان تشکر کرد.
به درستی که اخلاق خوب بهترین راه انتقاد و رشد انسانهاست. تا آنجا که امام مجتبی (علیه السلام) فرمود: «بهترین بهترین ها، اخلاق نیک است.»(2)
به راستی ما در انتقاد از برادران دینیمان چه مقدار به ریزه کاری هایی که اهل بیت (علیهم السلام) به ما آموخته اند توجه می‌کنیم؟ و چه مقدار با نرم خویی و مدارا موجبات رشد و ترقی دیگران را فراهم می‌کنیم؟
« برگرفته از کتاب "اخلاق از نظر همزیستی و ارزش‌های انسانی نوشته: مرحوم حجة الإسلام محمدتقی فلسفی (با اندکی تصرف و تلخیص)»

پاورقی‌ها:
1- مناقب، جلد 3، صفحه 400 – بحارالانوار، جلد 43، صفحه 319
2- "إن أحسن الحسن الخلق الحسن" (خصال، جلد 1، صفحه 29، حدیث 102 ـ مستدرک الوسایل، جلد 8، صفحه 443، حدیث 9941 - کنز العمال، جلد 3، صفحه 5، حدیث 5152)
پنج شنبه 17/10/1388 - 18:38
خواستگاری و نامزدی


************
1.
Take a 10-30 minute walk every day and while you walk, smile. It is the ultimate anti-depressant.

1-
روزانه 10 تا 30 دقیقه به قدم زدن بپردازید، و در این حین لبخند بزنید. این برترین داروی ضد افسردگی ست.

**********

2.
Sit in silence for at least 10 minutes each day.

2-
حداقل 10 دقیقه در روز با خود خلوت کنید.

**********

3.
Buy a TiVo (DVR), tape your late night shows and get more sleep.

3-
با استفاده از ویدئو برنامه های تلویزیونی آخر شب و مورد علاقه تان را ضبط کنید، و خواب بیشتری کنید.

**********

4.
When you wake up in the morning complete the following statement, "My purpose is to__________ _ today."

4-
صبحها که از خواب بیدار می شوید این جمله را کامل و تکرار کنید: « امروز قصد دارم....»

**********

5.
Live with the 3 E"s -- Energy, Enthusiasm, Empathy, and the 3 F"s--

Faith, Family, Friends.

5-
با سه Eزندگی کنید؛ Energy(انرژی)، Enthusiasm(شوق)، Empathy(فهم و همدلی با دیگران)، و همینطور با سه Fیعنی Faith(ایمان)، Family (خانواده) و Friends(دوستان).

**********

6.
Watch more G movies play more games with friends and read more books than you did in 2006.

6-
امسال بیشتز از سال پیش به تماشای فیلمهای عمومی (مناسب برای تمام سنین)، بازی با دوستان و خواندن کتاب بپردازید.

**********

7.
Make time to practice meditation and prayer. They provide us with daily fuel for our busy lives.

7-
زمانی را به مراقبه و نیایش اختصاص دهید. اینها سوخت روزانه برای انجام زندگی پر مشغله مان را فراهم می کنند.

**********

8.
Spend more time with people over the age of 70 and under the age of six.

8-
با افراد بالای 70 و زیر 6 سال اوقات بیشتری صرف کنید.

**********

9.
Dream more while you are awake.

9-
وقت بیداری بیشتر رویا ببینید.

**********

10.
Eat more foods that grow on trees and plants and eat less foods that are manufactured in plants.

10-
از غذاهایی که از گیاهان و درختان بار می آیند بیشتر مصرف کنید، و ازآنها که در کارخانه ها تولید می شوند کمتر.

**********

11.
Drink some green tea and plenty of water. Eat blueberries, seafood, broccoli, almonds & walnuts.

11-
مقداری چای سبز و مقادیر بسیار فراوان تری آب بنوشید. ایدا اریزا (نوعی زغال اخته آبی رنگ)، غذاهای دریائی، گل کلم، بادام و گردو و خشکبار مصرف کنید.

**********

12.
Try to make at least three people smile each day..

12-
تلاش کنید هر روز حداقل سه نفر را به لبخند وادارید.

**********

13.
Clear your clutter from your house, your car, your desk, and let new energy into your life.

13-
از خانه گرفته تا داخل ماشین و روی میز کار همه را مرتب و تمیز کنید، بگذارید انرژی تازه ای وارد زندگیتان شود.

**********

14.
Don"t waste your precious energy on gossip, energy vampires, issues of the past, negative thoughts or things you cannot control. Instead, invest your energy in the positive present moment.

14-
انرژی پرارزشتان را بر سر شایعه سازی، هیولاهای انرژی خوار، مسائل مربوط به گذشته، افکار منفی و یا آنچه بدان کنترل ندارید هدر ندهید. در عوض انرژیتان را صرف همین لحظه مثبت اکنون کنید.

**********

15.
Realize that life is a school and you are here to learn, pass all your tests. Problems are simply part of the curriculum that appear and fade away like algebra class but the lessons you learn will last a lifetime.

15-
این را فهم کنید که زندگی یک مدرسه است و شما اینجائید تا بیاموزید، تا همه امتحانهایتان را بگذرانید. مشکلات تنها بخشی از این دوره آموزشی اند که درست مثل کلاس درس جبر می آیند و می روند، منتها درسهائی که از این کلاس فراگرفته می شود عمری با شما باقی خواهد ماند.

**********

16.
Eat breakfast like a king, lunch like a prince and dinner like a college kid with a maxed out charge card.

16-
صبحانه تان را چون یک شاه، ناهارتان را چون یک شاهزاده و شام تان را چون بچه دانشگاهی ای بخورید که کارت اعتباریش ته کشیده باشد.

**********

17.
Smile and laugh more. It will keep the energy vampires away.

17-
بیشتر لبخند بزنید و بیشتر بخندید. این هیولاهای انرژی خوار را ازتان دور نگه خواهد داشت.

**********

18.
Life isn"t fair, but it"s still good..

18-
زندگی چندان عادلانه به نظر نمی رسد، با این حال زیباست.

**********

19.
Life is too short to waste time hating anyone.

19-
زندگی کوتاه تر از آنیست که وقتمان را صرف تنفر از دیگران کنیم.

**********

20.
Don"t take yourself so seriously. No one else does.   
پنج شنبه 17/10/1388 - 18:35
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته