• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 642
تعداد نظرات : 140
زمان آخرین مطلب : 3708روز قبل
موبایل

گوگل نيوزاز حالت بتا خارج شد

 به گزارش خبرگزاري شين هوا و بخش اخبار فن آوري بسياري از سايت هاي خبري ، بزرگترين موتور جستجوگر اينترنتي جهان سرانجام گوگل نيوز را از حالت بتا خارج كرد.
هم اكنون با رجوع به سايت گوگل نيوز ديگر واژه بتا كه هميشه در پايين گوشه سمت راست لوگوي گوگل نيوز ديده مي شد خبري نيست.
در خبر شين هوا آمده است كه گوگل با افزودن چند امكان جديد كه كاربران را قادر مي سازد به سادگي مطالب و موضوع‌هاي مورد نظر خود را بيابند ، گوگل نيوز را رسمي كرده است.
اين ابزار جديد گوگل به كاربر اين اجازه را مي‌دهد كه خبرهاي مورد نظر خود را در بخش جستجوي گوگل جستجو كند و براي بهره‌گيري از آن كاربر وارد اكانت گوگل شود.
سرويس خبر آن لاين گوگل از سال ‪ ۲۰۰۲‬ميلادي راه اندازي شده و به مدت سه سال به صورت آزمايشي فعاليت مي‌كرد.
در حال حاضر اين سرويس داراي ‪ ۲۲‬نسخه منطقه‌اي است و به ‪ ۱۰‬زبان زنده دنيا اخبار آن ترجمه مي‌شود.
گوگل نيوز مانند ديگر سايت‌هاي خبري كه اخبار بر اساس نياز كاربر جستجو و دريافت مي‌كند اين امكان را به كاربر مي‌دهد تا خبرهاي مورد نظر خود را به راحتي از طريق اين سايت جستجو و پيدا كند

گوگل نيوز از حالت بتا خارج شد
نظر یادتون نره؟
دوشنبه 14/8/1386 - 12:37
کامپیوتر و اینترنت

 یک شرکت آمریکایی اولین کارت ویزیت فعل و انفعالی رایانه ای را تولید کرده که محتوی نام، آدرس و دیگر اطلاعات مورد نیاز است.
  
 
   
یک شرکت آمریکایی اولین کارت ویزیت فعل و انفعالی رایانه ای را تولید کرده که محتوی نام، آدرس و دیگر اطلاعات مورد نیاز است.
شرکت Dallas Ceo Iq به تازگی اولین کارت ویزیت فعل و انفعالی را با عنوان rCard وارد بازار کرده است. این کارت ویزیت که در حدود ۴۰ دلار قیمت دارد، در ابعاد یک کارت اعتباری (۹/۸۸ در ۸/۵۰ در ۳/۴ میلیمتر) است.
این کارت دارای یک گیگابایت حافظه فلاش و پورت Usb است که کارت را به رایانه وصل می کند و می تواند فیلم، عکس، تصاویر گرافیکی و متن را از رایانه روی کارت بارگذاری کند و سپس این اطلاعات را روی نمایشگر رنگی "ال سی دی" ۲ اینچی روی کارت ویزیت نمایش دهد.
این ویژگی به کاربر کمک می کند که در کوتاهترین زمان عکس خود را روی کارت ویزیت نشان دهد.
همچنین مصرف کنندگان این محصول بویژه خبرنگاران می توانند با ارائه این کارت کاتالوگی از سابقه و فعالیت های خود را آماده دراختیار داشته باشند.
براساس گزارش وب نیوز، rCard به مدت ۲ ساعت شارژ می ماند و برای شارژ باتری های آن کافی است که پورت "یو اس بی" را به رایانه وصل کرد.
به گفته تولید کننده این محصول، rCard می تواند همچنین کاربردهای مهم دیگری هم داشته باشد که از آن جمله می توان به استفاده آن به عنوان یک کارت اعتباری و یا کارت هویت الکترونیکی اشاره کرد.
همچنین این کارت می تواند اطلاعات حساس و مهم مثل گروه خون، آلرژی ها و یا بیماری های مزمن مصرف کننده را در خود ذخیره کند. این اطلاعات می تواند در مواردی مثل تصادفات رانندگی مفید باشد.
این کارت ویزیت به خاطر یک نوار مغناطیسی گزینه ای می تواند به عنوان کارت پرداخت ورودی باشگاه ها نیز مورد استفاده قرار گیرد.

نظر یادتون نره؟

دوشنبه 14/8/1386 - 12:34
موبایل

همگي ما صدها دفعه واژه «اعتياد» را شنيده‌ايم و كمتر كسي را مي‌توانيم بيابيم كه اين لغت به گوشش آشنا نباشد.

معمولاً اعتياد با مفهوم‌هاي مواد مخدر، قاچاق و قاچاقچي و اين روزها مواد روانگردان گره‌خورده است و هيچ‌كس تصور ذهني خوبي از يك «معتاد» ندارد.در اينجا مي‌خواهيم از نوع ديگري از اعتياد (addiction) صحبت كنيم كه شايد بسياري از وجود آن بي‌خبر باشند؛ اعتياد به اينترنت يا بهتر است بگوييم اختلال اعتياد به اينترنت (Internet Adcliction Disorder).

اختلال اعتياد به اينترنت يك ناهنجاري روانشناختي است كه مانند اعتياد به مواد مخدر نشانه‌هاي تحمل، ترك و برگشت علايم را در خود دارد. اين بيماري روان‌شناختي، علاوه بر آزار دادن خود فرد، بر روابط او با ديگران نيز تاثير گذاشته، اختلال ايجاد مي‌كند و همان‌طور كه از نام آن پيداست، كاربران اينترنت و شهروندان دنياي مجازي و آن‌لاين، كساني هستند كه در معرض خطر روزافزون ابتلا به اين بيماري هستند.

متاسفانه بايد گفت كه با بسط هر چه گسترده اين جامعه مجازي، هر روز ساكنان بيشتري از دنياي حقيقي به اختلال اعتياد به اينترنت دچار مي‌گردند. اينترنت و منابع موجود در آن مرتباً گسترده‌تر و نوبه‌نو مي‌شوند و نقش خود را بيشتر از پيش در زندگي ما برجسته و پررنگ مي‌كنند.

به اين ترتيب مردم به منابع غني‌تر و سهل‌الوصول‌تري دست خواهند يافت كه راحت، تقريباً ايمن و با سرعت در اختيارشان قرار مي‌گيرد و آنها مي‌توانند نيازهايشان را برآورده كنند و از همه مهمتر، لذت ببرند و سرگرم شوند. هر كدام از كاربران دائمي اينترنت درباره ابزار محبوبشان نظري خاص دارند.

عده‌اي مي‌گويند كه اينترنت مي‌تواند آدم را معتاد كند چرا كه استفاده مداوم از آن سبب آزردگي خاطر و خشم و رنجش ديگران مي‌شود. عده‌اي ديگر اين‌طور عقيده دارند كه اختلال اعتياد به اينترنت را نمي‌توان با هيچ اعتياد به مواد مخدري مقايسه نمود چرا كه لذت كاربر اينترنت و وابستگي بيمارگونه به آن با احساس نياز و تلاش براي لذت بردن از مواد مخدر و روانگردان به تمامي متفاوت است.

به هر حال چه يك اختلال و بيماري حقيقي و جدي در كار باشد يا نباشد، واقعيت اين است كه اين دنياي مجازي بي‌حد و مرز در زندگي خيلي از انسان‌ها مداخله كرده، آنها را به دردسر انداخته است. به راستي در اين ميان مقصر كيست؟ آيا شركت‌هاي www را بايد متهم كرد يا اين خود فرد است كه بايد سرزنش شود؟

پاسخ هر كدام از اين دو كه باشند، تفاوتي در اصل ماجرا نخواهد داشت. راه چاره اين نيست كه اينترنت را ممنوع و غيرقانوني اعلام كنيم چرا كه همان سناريوي مواد روانگردان و مخدر تكرار خواهد شد. راه‌هايي وجود دارد كه مي‌توانيم از بروز اعتياد به اينترنت پيشگيري كرده، اثرات سوء و ناگوار «شبكه گسترده جهاني»‌ را به حداقل برسانيم.

حالا ببينيم كه انجمن روانپزشكي آمريكا، اختلال اعتياد به اينترنت را چطور تعريف مي‌كند. براي اينكه تشخيص وجود اختلال اعتياد به اينترنت در فردي مسجل شود، لازم است كه او طي دوازده ماه، سه نشانه يا بيشتر از علايم زير را نشان دهد:

1 – نشانه‌هاي تحمل: بيمار در اين دوره براي اينكه بتواند خود را راضي كند، ساعات زيادي را با اينترنت مشغول است و هر روز زمان بيشتري را اختصاص مي‌دهد چرا كه هر چه اين روند را ادامه مي‌دهد، راضي نمي‌شود.

2 – لازم است كه دو يا تعداد بيشتري از نشانه‌هاي ترك طي چند روز تا يك ماه پس از كاهش تعداد ساعات كار با اينترنت مشاهده شوند.

اين كار سبب خواهد شد كه شخص پريشان و آشفته شده در عملكرد زندگي شخصي، اجتماعي و شغلي‌اش اختلال و مشكل به وجود آيد. اين علايم را مي‌توان اين طور بيان كرد: اضطراب، افكار وسواسي راجع به اينكه الان در اينترنت و جهان مجازي چه چيزي در حال وقوع است، روياپردازي درباره اينترنت و حركات آگاهانه يا ناآگاهانه انگشتان به حالت تايپ روي كيبورد.

3 – نشانه‌هاي ترك با از سر گرفتن كار با اينترنت فروكش خواهند نمود.

4 – شخص در ابتدا با خودش قرار مي‌گذارد كه مدت معيني با اينترنت كار كند ولي معمولاً اين زمان خيلي طولاني‌تر خواهد شد.

5 – او بر اثر بيماري بسياري از وظايف شغلي يا اجتماعي و سرگرمي و تفريحاتش را به فراموشي مي‌سپرد.

6 – ممكن‌ است كه شغل و موقعيت اجتماعي اين فرد بر اثر كار بيش از اندازه و بيمارگونه با اينترنت به خطر افتاده و حتي آنها را از دست بدهد.

پژوهشگران خصوصيات ديگري را نيز ذكر كرده‌اند كه مي‌توانند از وجود اختلال اعتياد به اينترنت در شخصي، خبر دهد:

1 – معتاد به اينترنت زماني كه بخواهد آن را ترك كند يا زمان حضور در اينترنت را كاهش دهد، احساس بي‌قرراي نموده تحريك‌پذير و عصبي مي‌شود.

2 – اينترنت پناهگاه بيمارانش است و آنها براي فرار و خلاصي از بار گناه، افسردگي، اضطراب يا درماندگي به شبكه گسترده جهاني پناه مي‌برند.

3 – معتادان به وب براي پنهان كردن ميزان حقيقي تعداد ساعات كارشان با اينترنت به خانواده‌شان دروغ مي‌گويند.

4 – بيماران به دفعات و بدون توجه به هزينه گذراندن اوقاتشان با اينترنت، از آن استفاده مي‌كنند. حالا اعتياد به مواد مخدر را با اعتياد به اينترنت مقايسه مي‌كنيم: هر دو اين ناهنجاري‌ها بيماري‌هاي روانشناختي هستند كه دوره‌هاي تحمل، ترك و اختلال در عملكرد اجتماعي را دارند.

هر دو نوع معتادان در ابتدا با ميزان معيني از ابزار شروع مي‌كنند ولي به تدريج آن مقدار معين ديگر پاسخگوي نياز آنها نخواهد بود و ناچار مقدار بيشتري استفاده مي‌شود تا همان اندازه لذت و خوشي حاصل شود(تحمل).

نشانه‌هاي لرزش دست‌ها، اضطراب، دمدمي‌مزاجي و افسردگي پس از ترك حالاتي هستند كه هر دو معتاد پس از قطع رفتارشان، تجربه مي‌كنند(ترك) و انجام وظايف گوناگون شغلي و اجتماعي هر دو گروه، هم از نظر كيفي و هم از نظر كمي تنزل خواهد نمود. در حقيقت ماهيت اختلال اعتياد به اينترنت (IAD) ناتواني در كنترل تكانه (impulse) است و بدن بيمار از «ماده» خاصي متاثر نيست.

به اين خاطر محققان IAD را به اختلال «شرط‌بندي بيمارگونه» شبيه‌تر مي‌دانند. ولي اثرات اين اعتياد نيز به مانند اثرات الكليسم منفي و مخرب بوده كيفيت زندگي شخص را پايين مي‌آورند. دكتر كيمبرلي.اس.يانگ، پانصد كاربر افراطي اينترنت را مورد بررسي قرار داد.

او براي مقايسه علايم اين اشخاص از معيارهاي باليني «راهنماي نشانه‌شناسي انجمن روانپزشكي آمريكا» براي اختلال شرط‌بندي بيمارگونه، استفاده كرد. با بكارگيري اين معيارها مشخص شد كه 80درصد اين كاربران، كاربران وابسته به اينترنت هستند.

دكتر يانگ اين‌طور عقيده دارد كه: «استفاده بيمارگونه و افراطي از اينترنت مي‌تواند مانند هرگونه اعتياد شناخته شده ديگري چون اختلالات خوردن، الكليسم و شرط‌بندي بيمارگونه در روند زندگي شخصي، اجتماعي، تحصيلي و پولي و شغلي هر فردي اختلال وارد كند.»

پزشكان و روانشناسان بسيار كوشيده‌اند تا اختلالات اعتيادي را توضيح دهند و از تئوري‌هاي گوناگوني بهره گرفته‌اند. اين تئوري‌ها موارد زير را شامل مي‌شوند: تئوري‌هاي روان‌پويشي، شخصيتي، رواني اجتماعي، رفتاري و زيست‌پزشكي همگي آنها نمي‌توانند هر نوع اعتيادي را به خوبي توضيح دهند و تعداديشان در شرح اختلال اعتياد به اينترنت كارايي بيشتري دارند.

ديدگاه‌هاي روان‌پويشي و شخصيتي از وجوه آسيب‌هاي دوره كودكي، ديگر ويژگي‌هاي شخصيتي يا اختلالات ديگر و بيماري پذيري ارثي به IAD مي‌نگرند و براي شرح آن از اين ديدگاه‌ها كمك مي‌گيرند ولي در اين ميان منظر بيماري‌پذيري ارثي يا diathesis بيش از بقيه به كار مي‌آيد.

مي‌توان اين‌طور گفت كه بعضي افراد و با توجه به فاكتورهايي گوناگون مي‌توانند بيشتر از ديگران در معرض ابتلا به نوعي اختلال اعتيادي باشند يا به عبارتي «بيماري‌پذيرتر» باشند.

مثلاً اعتياد به الكل، هروئين، شرط‌بندي يا كار با اينترنت. ممكن هم است اين اشخاص در تمام مدت زندگي‌شان اصلاً به هيچ گونه اعتيادي مبتلا نشوند ولي از طرف ديگر ممكن است در يك موقعيت دشوار و بحراني، عوامل استرس‌زاي محيط اين استعداد بالقوه را بيدار كنند و اينجاست كه امكان دارد اين اختلالات اعتيادي خود را نشان دهند.

اگر شخصي گاه به گاه مشروبات الكلي بنوشد ولي رفته‌رفته مقدار مصرفي‌اش را بالا ببرد، ممكن است كاملاً به الكل وابستگي پيدا كرده و معتاد شود. همين فرضيه در مورد اختلال اعتياد به اينترنت (IAD) هم صدق مي‌كند.

اگر شخصي كه مستعد ابتلا به اعتياد است، در زماني مناسب و در موقعيت‌هايي مناسب با بروز اعتياد قرار گيرد، احتمال بيمارشدن او اندك نخواهد بود. ايده موجود در فرضيه «بيماري‌پذيري ارثي» اين است كه آنچه در شكل‌گيري يك اختلال اعتياد مهم است نه نوع و شكل آن، بلكه خود شخص است.

پژوهشگران از ديدگاه روان‌اجتماعي هم به IAD پرداخته‌اند. بعضي از انواع اعتياد بيشتر افراد طبقه خاصي از اجتماع، نژادهاي مشخص و يا سنين خاصي را گرفتار مي‌كنند و مثلاً اين فرضيه درباره الكليسم ثابت شده است ولي محققان نتوانسته‌اند درباره كاربران معتاد به اينترنت چنين نتيجه‌گيري كنند چرا كه هنوز پژوهش‌هاي كافي در اين زمينه انجام نشده‌اند.

تئوري‌هاي رفتاري و ديدگاه‌هاي رفتارگرا نيز به كمك دانشمندان آمده‌اند. در واقع ديدگاه روانشناس و پدر تئوري رفتارگرايي «بي.اف.اسكينز» در اين ميان مورد استفاده است كه از مكانيسم‌ شرطي شدن عامل صحبت مي‌كند كه شخص كاري انجام مي‌دهد و در مقابل آن پاداشي دريافت مي‌كند يا تنبيه مي‌شود.

در اينجا فرض بر اين است كه كودكي خجالتي و كمروست و از برخورد با ديگران مضطرب و نگران مي‌شود. او ترجيح مي‌دهد تنها باشد و با كودكان ديگر بازي نكند. به همين دليل سعي مي‌كند تا جاي ممكن با آدم‌ جديدي برخورد نكرده، آشنا نشود و اين طوري از اضطراب و ترس حاصل از صحبت و مراوده با اشخاص جديد، پرهيز و اجتناب نمايد.

مضطرب نشدن و آسودگي خاطر پاداشي است كه او در مقابل اين رفتار دريافت مي‌دارد و باعث مي‌شود كه رفتار تقويت شود و همچنان ادامه يابد. اين پروسه هماني است كه در شكل‌گيري اختلالات اعتيادي رخ مي‌دهد و اعتياد به اينترنت نيز چنين است.

مواد مخدر، الكل، شرط‌بندي و كار با اينترنت نوعي از لذت، هيجان و آرامش روحي و جسمي به همراه دارند كه باعث مي‌شوند فرد از دنياي واقعي و حقايق آن منفك شود.

اگر شخصي خواهان اين پاداش‌ها باشد و بفهمد كه مي‌تواند به وسيله اينترنت و دنياي مجازي آن از حقايق و اضطراب‌ها و نگراني‌هاي دنياي واقعي بگريزد و لذت ببرد، به احتمال زياد دفعات بعد كه اينچنين احساس نياز كرد، به «شبكه گسترده جهاني» پناه خواهد جست و اين چرخه همچنان به جريان خود ادامه مي‌دهد.

* * *

به‌‌رغم گفته‌هاي پژوهشگران و روانپزشكان و تأييد وجود اختلال اعتياد به اينترنت و اعلام آن به عنوان يك بيماري، كابران اينترنت همچنان شك دارند كه آيا واقعاً اينچنين اعتيادي وجود دارد و آيا به راستي مشكل‌ساز و بيمارگونه است يا نه.

بعضي از مردم معتقدند كه اينترنت فقط يك ابزار دوستانه و بي‌خطر است كه مي‌توان با استفاده از آن اطلاعات جمع‌آوري كرد، با دوستان جديد آشنا شد و وقت خود را سپري نمود.

Mental Health Net، اتاق گفت‌وگويي را ترتيب داده كه در آن موضوعات گوناگون بهداشت و سلامت روان مورد بحث و گفت‌وگو قرار مي‌گيرند. كاربران بسياري از سراسر ايالات متحده آمريكا در گفت‌وگويي كه به سال 1997 درباره اعتياد به اينترنت ترتيب داده شده بود شركت كردند و نظراتشان را بيان نمودند.

بعضي از آنان با وجود اين اعتياد موافق بوده مي‌گفتند كه به طور قطع ممكن است يك كاربر، به اينترنت معتاد شود. تعدادي هم اين حرف را بي‌اساس و مزخرف دانستند.

يكي از كاربران اين طور گفته بود كه «چنين چيزي وجود ندارد. من از چيزهاي بسياري لذت مي‌برم كه انجام دادنشان را دوست دارم و بسيار نيز به آنها مي‌پردازم ولي به هيچ كدام معتاد نشده‌ام. اينترنت در دنياي امروز كه پر از آدم‌هاي تنهاست بسيار مورد توجه بوده، ابزار ارتباطي خوب و مفيدي است.»

يكي ديگر از پاسخ‌دهندگان معتقد بود كه «ممكن است اين اعتياد وجود داشته باشد ولي آنقدرها هم بد نيست. خود من ساعات زيادي با اينترنت مشغولم و احساس مي‌كنم با منبعي پايان‌ناپذير از اطلاعات مواجهم. صفحات اين دايره‌المعارف هرگز به آخر نمي‌رسند و اگر هم به چيزي معتاد شده باشم، به اطلاعات و دانستني‌ها وابسته و معتادم. گذشته از اين اگر ما به چيزي در زندگي وابسته و معتاد نباشيم به چه خاطري زندگي كنيم؟»

روان‌شناساني چون «يانگ» معتقدند كه استفاده بيش از اندازه و افراطي از اينترنت سبب مي‌شود كه سلامتي روان و جسم كاربر به خطر بيفتد و در زندگي روزمره‌اش اختلال و آسيب ايجاد شود. اين آسيب‌ها در تعدادي از نشانه‌هاي تنظيم شده توسط انجمن روانپزشكي آمريكا مشهود هستند.

روزنامه نيويورك تايمز در آگوست گزارشي درباره IAD منتشر نمود كه در آن نمونه‌هايي واقعي از معتادان به اينترنت نقل شده بود. يكي از آنها زني بود كه شوهرش او را به خاطر استفاده مفرط و بيمارگونه‌اش از اينترنت طلاق داده بود.

اين خانم به قدري با اينترنت مشغول مي‌شد كه خريد خانه و غذا پختن و كارهاي روزمره‌اش را فراموش مي‌كرد و يادش مي‌رفت كه بايد بچه‌هايش را به دكتر ببرد. ديگري پسر نوجوان هفده‌ساله‌اي بود كه به طور مشخصي از نشانه‌هاي ترك رنج مي‌برد.

زماني كه او براي درمان اعتيادش به اينترنت در مركز ترك و بازپروري معتادان به الكل و مواد مخدر بستري بود، كاملاً واضح است كه اختلال اعتياد به اينترنت قطعاً وجود دارد. سؤال اين است كه اگر شخصي در اين بين مقصر باشد، او كيست؟ كسي كه براي جستجوي اطلاعات، چت، بازي يا فقط گشت و گذار و وقت‌گذراني در اينترنت، از آن استفاده مي‌كند يا آن شركت‌هاي كامپيوتري توليدكننده انواع و اقسام بازي‌ها، امكانات يا حتي ويروس‌هاي جديد دنياي آن‌لاين؟

اصلاً مي‌توانيم بپرسيم بهتر نيست از همان ابتدا به فرزندانمان اجازه ندهيم سراغ اينترنت بروند تا معتاد شبكه نشوند؟! پيداست كه اين سؤال فقط يك شوخي است. به واقع و به طور قطع نمي‌توان گفت كه چه كسي مقصر است ولي يك چيزي كاملاً روشن است و آن اينكه بيشتر افرادي كه حتي براي مدت طولاني و ساعات زياد در اينترنت جستجو مي‌كنند، به اختلال اعتياد به اينترنت مبتلا نمي‌شوند.

برنامه‌ريزان و فراهم‌كنندگان خدمات آن‌لاين وظيفه دارند محتوا، خدمات و امكانات خوبي را عرضه كرده در ضمن مراقب كسب و كارشان هم باشند و كيفيت رقابتي كارشان را حفظ نمايند. اين خود كاربران هستند كه بايد مدت و چگونگي استفاده خود از اينترنت را كنترل كنند و زمان‌بندي مشخص و مناسبي را براي كارشان با شبكه تنظيم نمايند.

متأسفانه ممكن است آن افرادي كه آمادگي بيشتري براي ابتلا به اعتياد دارند، نتوانند اين كار را انجام دهند يا نشانه‌هاي بروز IAD را تشخيص ندهند. و حالا سؤال اينجاست كه براي پيشگيري از IAD چه مي‌توان كرد؟

دكتر ايوان گلدبرگ، روانپزشك خالق عبارت «اختلال اعتياد به اينترنت» است كه به همراه خانم دكتر يانگ در زمينه پيشگيري و جلوگيري از رشد IAD راهكارهايي ارائه نموده‌اند:‌ اولين نكته، آگاهي مردم از الگوهاي استفاده افراطي از اينترنت است.

شناسايي علايم اوليه بسيار مهم است و بخش كليدي آن مدت زماني است كه شخص در اينترنت مي‌گذراند ولي مدتي كه او درباره آن فكر مي‌كند يا به كارهايي جانبي مربوط به اينترنت مي‌پردازد هم مهم هستند.

گلدبرگ و يانگ عقيده دارند كه اگر شخص بتواند اين مشخصه‌ها را شناسايي كند، مي‌تواند يا از شروع آن جلوگيري كند يا جلوي رشد و وخامتش را بگيرد.

نكته دوم، كشف عامل زمينه‌اي اختلال است. اعتياد به اينترنت هم مثل تمامي اعتيادها، از مشكل يا مشكلاتي اوليه سرچشمه مي‌گيرد و اين كاربران بايد از خود بپرسند چه چيز باعث مي‌شود آنها چنين ساعات طولاني را با اينترنت پر كنند يا مردم درباره‌اش بينديشند؟

چرا آنها ترجيح مي‌دهند از جريان زندگي عادي و روزمره‌ خود فرار كنند و به دنياي مجازي شبكه پناه برند؟ گام سوم، پيدا كردن راه حلي براي اين مشكل اصلي و تلاش براي گشودن اين گره است.

فرار از هيچ دشواري و مسئله‌اي به برطرف شدن و تسهيل آن نمي‌انجامد. اينترنت براي اين اشخاص راهي براي فرار از ميدان نبرد يا مشكلات است كه نه تنها گره‌اي از كارشان باز نمي‌كند بلكه آنها را با كلاف سردرگمي مواجه مي‌سازد. و بالاخره گام چهارم تلاش براي از بين بردن اين اعتياد است.

اين دو متخصص كاهش تدريجي تعداد ساعات كار با اينترنت در هر روز را توصيه مي‌كنند تا مدت زمان معقول و مناسبي به دست آيد. قطع يك باره آن توصيه نمي‌شود چرا كه باعث اضطراب و ناآرامي‌ شديدي در فرد خواهد شد.

در آخر بايد گفت كه وجود امكان اعتياد به اينترنت و IAD نمي‌تواند مضر بودن و «دشمن» بودن اينترنت را برساند. اينترنت و امكانات موجود در آن از بسياري جهات مهم و ارزشمند هستند.

استفاده از آن آسان بوده منبعي بيكران از آخرين دانستني‌ها و اطلاعات و اخبار روز پيش چشمان كاربر گشوده مي‌شود. اينترنت هم از بسياري جهات زندگي ما را ساده مي‌كند و هم‌ از خيلي وجوه پيچيده و مشكل كاربران مي‌توانند خود را با هويت‌هاي جديد در اينترنت معرفي كرده با يكديگر ارتباط برقرار نمايند و چه بسا شخص اين روابط آن‌لاين را به مانند روابط دنياي واقعي بپندارد.

مشكلات زماني خود را نشان مي‌دهند كه شخص آن قدر در زندگي مجازي‌اش در دنياي مجازي غرق مي‌شود كه از زندگي حقيقي‌اش غافل شده سلامتي، شغل، روابط خانوادگي و ديگر مسئوليت‌هايش را فراموش مي‌كند. كار با اينترنت هم مثل همه‌ كارهاي ديگر محتاج رعايت تعادل و ميانه‌روي است و تفاوت ميان يك «كاربر سالم» و يك «كاربر معتاد» در همين نكته است.

نظر یادتون نره؟

دوشنبه 14/8/1386 - 12:29
اخبار

ارسال خلافي خودرو از طريق SMS فراهم شد موضوع : اخبار خدمات جديدطبق تمهيدات جديد راهنمايي و رانندگي امكان دريافت خلافي خودرو از طريق پيام كوتاه (SMS) فراهم شد.

به گزارش خبرنگار ايلنا, با اجراي اين طرح، مالكان خودرو براي پي‌‏گيري و كسب اطلاع از خلافي خودروي خود مي‌‏توانند با ارسال شماره 17 رقمي كارت خودرو (تركيبي از حروف و اعداد كه با IR شروع شده و به صورت عمودي در پشت كارت خودرو نوشته شده) به شماره 30005151 از ميزان تخلفات مطلع شوند.
گفتني است؛ اين شماره كه VIN ناميده مي‌‏شود تنها در كارت‌‏هاي جديد وجود دارد. چنين اقدامي كه در كوتاه‌‏ترين زمان ممكن صورت مي‌‏گيرد, با ارائه تعداد و مبلغ خلافي خودرو مي‌‏تواند حركت مناسبي براي اطلاع‌‏رساني و جلوگيري از برخي مراجعات باشد.

نظر یادتون نره؟

دوشنبه 14/8/1386 - 12:26
اخبار

به نظر مي رسد كه تا سال ۲۰۲۰ در كشورهاي پيشرفته جهان شانزده فنآوري پيشرفته كاملا رايج شده و تقاضاي بازار قابل ملاحظه اي براي آنها وجود داشته باشد.

اين فنآوري ها كه بر بخش هاي مختلف زندگي اعم از تامين آب و غذا، زمين، جمعيت، حكومت، ساختار اجتماعي، انرژي، سلامت و بهداشت، توسعه اقتصادي، آموزش، دفاع و امور نظامي، و نهايتا محيط زيست و آلودگي تاثيرات چشمگيري خواهند گذاشت، عبارتند از:

انرژي خورشيدي ارزان: سيستم هاي انرژي خورشيدي به اندازه كافي ارزان مي شوند تا به طور گسترده و فراگير در دسترس مردم كشورهاي رو به توسعه و كمتر توسعه يافته و همچنين جوامع عقب مانده از لحاظ اقتصادي قرار بگيرند.

ارتباطات بي سيم برون شهري - روستائي: اتصال گسترده تلفني و اينترنتي بدون نياز به وجود يك زيرساخت شبكه سيمي

دستگاه هاي ارتباطي براي دسترسي همه جائي به اطلاعات: دستگاه هاي ارتباطي و ذخيره اطلاعات - اعم از با سيم و بي سيم- كه دسترسي چالاك به منابع اطلاعاتي را در هر زماني و هر مكاني ميسر مي سازند. اين دستگاه ها كه به طور يكپارچه با پروتكل هاي ارتباطات و ذخيره داده كار مي كنند ظرفيت هاي رو به افزايشي براي ذخيره نه تنها متن بلكه رسانه هاي فرامتني و اطلاعات لايه لايه اي به شكل تصوير، صدا، موسيقي، ويدئو، و فيلم خواهند داشت.

محصولات اصلاح شده ژنتيكي: اين غذاها به خاطر افزوده شدن ويتامين ها و ديگر تركيبات مغذي ارزش غذائي بيشتري داشته و از طريق سازگاري با شرايط محلي و نيز افزايش مقاومت در برابر آفت ها ميزان برداشت آنها بيشتر و ميزان آفت كش هاي به كار رفته براي آنها كمتر است.

دستگاه هاي آزمايش سريع: آزمايش هائي كه به سرعت و گاهي اوقات همزمان انجام شده و نشان مي دهند كه آيا مواد بيولوژيك مشخصي در جائي وجود دارند يا ندارند.

فيلترها و كاتاليزور ها: تكنيك ها و دستگاه هائي كه بدون نياز به نيروي كار متخصص مي توانند منابع آب محلي را به سرعت تصيفه و از آلودگي ها پاك و قابل شرب كنند.

رسانش هدفمند دارو به سلول ها: داروهاي هوشمندي كه تومورها و عوامل بيماري زا در در بدن را هدف گيري كرده و بي آنكه به بافت ها و سلول هاي سالم آسيب برسانند با بيماري ها مبارزه مي كنند.

مسكن هاي ارزان و خودكفا: مسكن ها متكي به خود و استطاعت پذير كه مطابق شرايط محلي براي مردم سرپناهي فراهم مي كنند و نيز انرژي لازم براي گرما و سرما و آشپزي را تامين مي كنند.

ساخت و توليد سبز: فرآيند هاي ساخت و توليد نوين كه با رفع كامل يا كاهش شديد جريان هاي فاضلاب صنعتي ضروت استفاده از مواد سمي را از بين مي برند.

برچسب گذاري محصولات تجاري و انسان ها با استفاده از تكنيك هاي شناسائي مبتني بر فركانس راديوئي: كاربرد گسترده برچسب هاي راديوئي براي رديابي محصولات تجاري از كارخانه ها تا مصرف كننده و همچنين رديابي انسان ها و جابجائي هاي آنها.

خودروهاي سوخت تركيبي (هايبريد): خوردروهاي قابل خريد در بازار عمومي كه در سيستم قدرت آنها احتراق داخلي با ديگر منابع قدرت تركيب شده و در عين حال قادر به بازيافت انرژي تلف شده ترمز هستند.

حسگر هاي فراگير: حضور حسگرهاي پيچيده در همه مكان هاي عمومي و وجود شبكه هاي حسگري داده ها براي مراقبت آني و لحظه به لحظه از محيط زندگي.

مهندسي بافت سلولي: طراحي و مهندسي بافت هاي سلولي زنده براي پيوند زدن به افراد بيمار و نيازمند.

روش هاي بهتر تشخيص پزشكي و جراحي: فنآوري هاي مرتبط با دقت زياد در تشخيص بيماري و اثربخشي فوق العاده بيشتر در عمل هاي جراحي بدون شكافتن بدن و با دوران نقاهت كوتاه تر.

رايانه هاي پوشيدني: ابزارهاي رايانه اي كه در انواع لباس يا ديگر وسائل همراه مانند كيف دستي يا جواهر آلات تعبيه مي شوند.

رمزنگاري كوانتومي: روش هاي مبتني بر مكانيك كوانتوم كه اطلاعات را براي انتقال با امنيت رمزنگاري مي كنند.

نظر یادتون نره؟

دوشنبه 14/8/1386 - 12:16
آموزش و تحقيقات

آيا تا به حال از خود پرسيده‌ايد كه واژهء «گوگل» كه هر روز ميليون‌ها كاربر اينترنتي از آن براي جست‌وجو استفاده مي‌كنند به چه معنايي است و توسط چه كساني ايجاد شده است؟
«گوگل» واژه‌اي است كه با اندكي تغيير و بازي در حروف كلمهء گوگول (googol) توسط ميلتون سيروتا، برادرزادهء ادوارد كانسر، رياضي‌دان آمريكايي ايجاد شده است.
گوگول، خود واحد شمارشي است كه به عدد يك با 100 عدد صفر در مقابلش اشاره مي‌كند. در سراسر دنيا هيچ «گوگولي» از هيچ پديده‌اي وجود ندارد. نه ستاره، نه ذرات گرد و غبار و نه حتي اتم. گوگول يك عدد بسيار بزرگ و دست‌نيافتي است.
استفاده از واژهء گوگل، ماموريت انسان براي سازمان‌دهي اطلاعات بسيار زياد و شايد بي‌كران جهان را به ذهن متبادر مي‌كند و اين‌كه اين اطلاعات براي همه قابل دسترسي و قابل استفاده باشد.
در داستان تاسيس گوگل آمده است: «لري‌پيج و سرگي برين وقتي به عنوان فارغ‌التحصيلان رشتهء كامپيوتر در دانشگاه استندفورد براي اولين بار همديگر را ديدند هيچ علاقه‌اي به همديگر نشان ندادند.»
لري 24 ساله و فارغ‌التحصيل دانشگاه ميشيگان و سرگي 23 ساله در مورد هر چيزي كه حرف مي‌زدند به مشاجره با يكديگر مي‌پرداختند. نظرهاي قوي و ديدگاه‌هاي متفاوتشان بالاخره به يك نتيجهء نهايي و قابل قبول براي هر دو انجاميد تا راه‌حلي براي بزرگ‌ترين چالش در رانش كامپيوتر پيدا شود: يافتن اطلاعات مناسب و دلخواه از بين حجم عظيمي از داده‌ها.
ژانويه 1996، لري و سرگي همكاري خود را براي ساخت يك موتور جست‌وجو به نام بك‌راب ( BackRub ) آغاز كردند كه اين عنوان به خاطر كارآيي منحصربه‌فرد اين موتور در جست‌وجوي لينك‌هاي قبلي ( Back Links ) انتخاب شده بود. لري كه هميشه به ور رفتن با كامپيوتر علاقه نشان مي‌داد، وظيفهء اختراع نوع جديدي از فضاي سرور با حجم اندك به جاي استفاده از ماشين‌هاي بزرگ و گران‌قيمت را به عهده گرفت.
يك سال بعد، يافتهء منحصربه‌فرد آن‌ها براي تحليل و بررسي داده‌ها، شهرت روزافزوني بين كساني كه آن را ديده بودند، به دست آورد.
اين تكنولوژي جديد جست‌وجو، باعث شد تا سر و صداي زيادي در محيط‌هاي دانشگاهي ايجاد شود.
لري و سرگي در نيمهء اول سال 1998، به فعاليت خود براي تكميل اين تكنولوژي ادامه دادند تا اين‌كه در ادامه، براي يافتن مسير مناسب «گوگل» سخت‌افزارهايي با قيمت مناسب خريداري كردند و كامپيوتر شخصي خود را در اتاق‌خوابگاهي لري ايجاد كردند كه در واقع اين كامپيوتر اولين مركز داده‌پردازي گوگل بود.
در اين ميان سرگي يك دفتر بازرگاني تاسيس كرد كه در آن، هر دو پذيراي افراد واجد شرايطي بودند كه خواستار دريافت مدرك، البته بهتر از هرجاي ديگري بودند. با وجود هيجان و كششي كه در اين كار وجود داشت، آن‌ها علاقهء ‌چنداني براي ايجاد كمپاني شخصي در كنار تكنولوژي توسعه‌يافته‌شان نداشتند.
ديويد فيلر، موسس ياهو كه آن موقع با آن‌ها آشنا شده بود بي‌كم‌وكاست بودن تكنولوژي آن‌ها را تاييد كرده بود اما لري و سرگي را تشويق كرد تا فعاليت خود را با تاسيس كمپاني موتور جست‌وجو گسترش دهند و به آن‌ها گفت:«زماني كه اين تكنولوژي به طور كامل به سرانجام رسيد و نهايي شد، در موردش صحبت خواهيم كرد.»
اما اين چنين شد كه با تلاش و ممارست لري و سرگي، گوگل، آن‌چنان كه امروز به عنوان فراگير‌ترين موتور جست‌وجو مطرح است، راه‌اندازي شد.
گوگل درهاي خود را به طور دقيق در سپتامبر 1998 گشود. تاريخ دقيق جشن تولد ممكن است در طول سا‌ل‌ها، بسته به اين‌كه چه زماني دوست داشته باشيم از
خوردن كيك لذت ببريم، جابه‌جا شود. كيك گوگل البته هميشه دوست داشتني و خوشمزه است!

نظر یادتون نره؟

دوشنبه 14/8/1386 - 12:13
اخبار

محقق ایرانی بنیاد قلب آمریکا بیماران قلبی را به زندگی امیدوار کرد
یافته های جدید محقق ایرانی بنیاد تحقیقات قلبی عروقی آمریکا نشان دادند استفاده از نوعی داروی منعقد کننده خون موسوم به anticoagulant bivalirudin پس از انجام عمل آنژیو (باز کردن رگ های گرفته) در بیماران قلبی خطرات شایعی نظیر خونریزی های پس از عمل را تا 40 درصد کاهش می دهد و بدین ترتیب می توان به ادامه حیات بیماران امید بیشتری داشت.
دکتر رکسانا مهران مدیر پزشکی مرکز تحلیل و هماهنگ سازی داده ها در بنیاد تحقیقات قلبی -عروقی آمریکا با همکاری تیمی از محققان این مرکز مطالعه کاربردی و امیدوارکننده یاد شده را تحت نظارت سازمان غذا و دارویی آمریکا (FDA) انجام داده است.


نظر یادتون نره؟

دوشنبه 14/8/1386 - 12:11
اخبار

درخواست وزارت نفت از رئیس جمهور جهت واردات گازوئیل

مهر : وزارت نفت در پیشنهادی به رئیس جمهور، استرداد 830 میلیون دلار از منابع داخلی خود را که برای واردات گازوئیل هزینه شده، درخواست کرده است. مدیرکل تامین و توزیع شرکت پخش فرآورده های نفتی درباره وضعیت کنونی مصرف و تولید نفت، گاز یا گازوئیل گفت: وزارت نفت در پیشنهادی به رئیس جمهور خواستار بازگردانده شدن اعتباری بالغ بر830 میلیون دلار از منابع خود که برای واردات گازوئیل پرداخت کرده، شده که هنوز پاسخ آن داده نشده است. علی فراهانی تصریح کرد: در اوایل سال جاری برای واردات گازوئیل به کشور اعتباری بیش از دومیلیارد و یکصد میلیون دلار پیش بینی شده بود که تنها یک میلیارد و 300 میلیون دلار از این رقم اختصاص یافت؛ درنتیجه وزارت نفت مجبور به هزینه کردن کمبود اعتبارات از منابع داخلی خود شد، به عبارتی مابه التفاوت را از منابع خود پرداخت کرد. وی تاکید کرد: برهمین اساس وزارت نفت طی پیشنهادی به رئیس جمهور خواستار بازگردانده شدن مابه التفاوت قیمت گازوئیل به میزان 830 میلیون دلار کرده است. فراهانی در ادامه افزود: این درحالی است که پیش بینی می شود با افزایش روزافزون قیمت گازوئیل و رسیدن هربشکه از این فراورده نفتی به 100 دلار، حتی دو میلیارد دلار نیز تامین کننده نیازهای کشور نباشد. وی درباره مصرف گازوئیل در آبان ماه گفت: درآبان ماه جاری روزانه به طور میانگین 11 میلیون لیترگازوئیل درکشور به مصرف رسیده که این رقم در آذرماه به 16 میلیون لیتر در روز رسیده است. به گفته وی، به طور متوسط کشور در طول سال روزانه به 5/10 میلیون لیترواردات نفت گاز نیازمند است که این رقم در فصل پیک مصرف یعنی بهمن و دی ماه به 25 میلیون لیتر در روز افزایش می یابد. مدیرکل تامین و توزیع شرکت پخش فراورده های نفتی ادامه داد: در دو فصل دی و بهمن با قطع گاز نیروگاه ها، مصرف نفت گاز نیروگاه ها به 40 و مصرف غیر نیروگاهی نیز به 80 میلیون لیتر در روز می رسد که بدین ترتیب کل مصرف روزانه گازوئیل در دی و بهمن به 120 میلیون لیتر در روز می رسد. فراهانی تاکید کرد: این درحالی است که میزان تولید نفت گاز کشور 83 میلیون لیتر در روز است. وی اضافه کرد: میزان ذخایر گازوئیل کشور بیش از دومیلیارد لیتر است و میزان مصرف گازوئیل در مدت سال جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل 3/4 درصد افزایش داشته است.

نظر یادتون نره؟

دوشنبه 14/8/1386 - 12:4
اخبار

سامسونگ كارت‌هاي حافظه دو گيگابايتي براي تلفن‌هاي گوشي‌همراه ارايه مي‌دهد.

شركت الكترونيكي سامسونگ اعلام كرده است كارت حافظه دو گيگابايتي چندرسانه‌اي با نام كارت MMCmicro ويژه گوشي‌هاي تلفن همراه را به بازار عرضه خواهد كرد.MMCmicro

اين كارت حافظه با ابعاد 12mmx14mmx1.1mm به اندازه يك تمبر نامه است كه داراي يك حافظه فلش NAND به ظرفيت 4 گيگا بيت است. اين كارت امكان ذخيره 12 ساعت فايل‌هاي ويديويي را بر روي گوشي تلفن همراه فراهم مي‌كند و داراي سرعت انتقال داده بسيار زيادي است كه امكان دان‌لود كردن يك فايل ويديويي سه ساعته در مدت 2 دقيقه را فراهم مي‌سازد. سرعت خواندن اين كارت حافظه 10 مگا بايت بر ثانيه و سرعت نوشتن آن 7 مگا بايت بر ثانيه است.

سامسونگ زمان ارايه و همچنين قيمت اين كارت را به طور دقيق مشخص نكرده است اما نماينده سامسونگ در آمريكا اعلام كرده است كه احتمالا قيمت اين كارت پايين‌تر از 50 دلار باشد.

دوشنبه 14/8/1386 - 11:59
اخبار

تعداد كاربران تلفن همراه چين تا پايان سال جاري به 459 ميليون نفر خواهد رسيد.
طبق برآوردهاي انجام شده از سوي وزارت اطلاعات اين كشور، طي سال 2006 تعداد افرادي كه به تازگي به ليست دارندگان تلفن همراه پيوسته‌‏اند به 48 ميليون نفر خواهد رسيد.
طي چند سال گذشته تعداد كاربران تلفن همراه سالانه به طور متوسط 50 ميليون نفر افزايش داشته است.
طبق پيش بيني‌‏ها ، طي سال 2006 كشور چين 340 ميليون گوشي تلفن همراه توليد كرده كه اين رقم نسبت به مدت مشابه سال 2005، 11 درصد افزايش داشته است.
كل نرخ صادرات گوشي تلفن همراه در اين سال 250 ميليون دستگاه بوده كه نسبت به سال 2005 ، 8 درصد افزايش يافته است

همچنین يك مقام وزارت صنايع چين اعلام كرد: اروپا و آمريكا بازارهاي اصلي واردات گوشي تلفن همراه از چين هستند.

به گزارش سرويس فناوري اطلاعات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، چين در سال 2005، حدود 300 ميليون دستگاه تلفن همراه توليد كرد، يعني يك‌سوم از كل توليد جهاني آن و از اين ميان 228 ميليون دستگاه به خارج از چين صادر شده است. made in china

اين مقام بلندپايه همچنين اعلام كرد كه توليد گوشي تلفن همراه چين در سال 2006، به 340 ميليون دستگاه خواهد رسيد كه افزايش 12 درصدي را نسبت به سال 2005 نشان مي‌دهد.

پيش‌بيني مي‌شود امسال، چين بيش از 250 ميليون صادرات گوشي تلفن همراه داشته باشد كه آمريكا و اروپا بازارهاي اصلي مقصد هستند.

آمريكا حدود 26 درصد، اتحاديه‌ي اروپا 24 درصد و هنگ‌كنگ 24 درصد از واردات گوشي تلفن همراه از چين را به خود اختصاص دادند.

نظر یادتون نره؟

دوشنبه 14/8/1386 - 11:57
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته