• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 477
تعداد نظرات : 128
زمان آخرین مطلب : 5326روز قبل
بیماری ها

.:: انگور میوه ای انرژی زا و درمانگر بسیاری از بیماریها ! ::.

انگور میوه بسیار مفیدی است که خاصیت قلیایی دارد و باعث قلیایی شدن خون می شود. از این لحاظ هر یك کیلوی آن معادل یک لیتر آب معدنی است. این میوه شامل ویتامین‌های آ، ب و ث و نیز دارای مقداری منیزیم، كلسیم، آهن،‌ فسفر، پتاسیم و آلبومین است‌. همچنین به علت وجود مواد قندی زیاد انرژی‌زا است و حرارت بدن را تامین می‌کند. امروزه در طب درمان‌های طبیعی از رژیم‌های مختلف انگور استفاده می‌كنند. همچنین این میوه را برای درمان بیماری‌های یبوست،‌ عوارض رماتیسم، كم‌خونی و حتی پیشگیری از سرطان سودمند می‌دانند‌. انگور هم لاغر كننده است و هم چاق كننده، بدین گونه كه خوردن انگور به تنهایی (از صبح تا ظهر) لاغر كننده است و اگر آن را همراه با غذا میل كنید چاق كننده است. یكی از خواص انگور، صاف كننده و مولد خون بودن آن است‌. انگور قند خون را نیز تنظیم می‌كند. به علاوه انگور قرمز برای تصفیه خون و خون سازی از انگور سبز هم بهتر است. البته افرادی كه قند خون پایین دارند می‌توانند از انگور بهره زیادی ببرند‌.

انگور یكی از میوه‌های ضد سرطان شناخته شده است و این بخاطر خواص ضد عفونی كنندگی آن است‌. افرادی كه در دوره نقاهت یك بیماری هستند و یا ضعف عمومی ‌بدن دارند و در نتیجه قدرت دفاعی بدن آنها كم شده است، سعی كنند از انگور به مقدار زیادی استفاده كنند.
انگور پتاسیم زیادی دارد كه به جبران ضعف بدن كمك می‌كند. به علت داشتن پتاسیم، مقوی قلب و یک داروی موثر برای کم خونی است زیرا دارای آهن، منگنز و منزیم بوده و در كنترل فشارخون موثر است. افراد مبتلا به ناراحتی‌های قلب و اعصاب می‌توانند آب آن را نیز در طی روز بنوشند‌.
انگور برای سلامتی قلب، ریه و كلیه نافع است و به علت داشتن املاح و مواد سلولزی، ملین و مدر بوده و برای مبتلایان به اوره بالای خون (نقرس) مناسب و سازگار است‌ و یبوست كه عوارض آن بی‌اشتهایی، نفخ، سردرد،‌ تشنگی مفرط و بدبویی دهان است با خوردن آب انگور تازه برطرف می‌شود‌.
علاوه بر این که انگور در درمان یبوست و التهاب معده و روده‌ها موثراست؛ بسیار مقوی و مغذی است، خون را تصفیه، سینه و ریه را صاف و تمیز می‌كند. انگور همچنین در درمان سل ریوی و سیاه سرفه موثر است و برای درمان اسهال خونی از انگور استفاده می شود.
همچنین برای درمان نقرس بسیار مفید است. افرادی كه معده ضعیف دارند باید انگور را بدون پوست بخورند زیرا پوست آن دیرهضم بوده و موجب دل درد، نفخ و عوارض دیگر می‌شود.
انگور بهترین میوه برای كسانی است كه می خواهند لاغر شوند و بدن خود را از اسید اوریك، سنگ‌های صفراوی و مسمومیت‌های مزمن (مسمومیت از سرب یا جیوه ) پاك كنند. رژیم آب انگور برای مبتلایان به سل ریوی و بواسیرمفید است، برای تقویت و طراوت پوست و همچنین روشن كردن رنگ پوست، آب انگور تازه را می توان استفاده کرد.
شیره انگور خاصیت ملین دارد. برگ آن مقوی و قابض و دم كرده آن مدر است.
آبغوره آن در رفع اورام مخاط لثه و دهان و سركه حاصله از تخمیر دانه انگور در تسكین خارش پوست و جلوگیری از خونریزی‌ها به كار می‌رود و دانه‌های خشك آن صفرا و بلغم را دفع و پی را محكم كرده خستگی را رفع و حالت انبساط بوجود می‌آورد. در همه حال انگور و برگ و شیره و دانه‌های خشك شده و دانه‌های نارس (غوره ) و دانه تخمیر شده (سركه ) مصرف غذایی دارند.

يکشنبه 3/9/1387 - 18:30
بیماری ها

.:: جرم دندان چیست و راه های مقابله با آن چیست؟ ::.

 

جرم چیست؟
اگر پلاك میكروبی هر روز و یا در مراحل اولیه از سطح دندان تمیز نشود، املاح موجود در بزاق و مواد غذایی بر آن رسوب نموده و منجر به ایجاد جرم دندان كه سخت می باشد، می گردد. جرم با مسواك زدن پاك نمی شود و با عمل جرم گیری توسط دندانپزشك برداشته می شود.

آیا هر تغییر رنگی در سطح دندان ها جرم هست؟
یکسری از تغییر رنگها بر روی دندان در واقع پوسیدگی هائی هستند که معمولا به صورت سیاه رنگ بر روی دندان مشاهده میشود و در حالت های پیشرفته به صورت حفره در میایند و در نهایت با پیشرفت پوسیدگی دندان درد شروع دندان شروع می شود.

یک راه تشخیص قطعی این تغییر رنگها این است که در پوسیدگی ها بر روی دندان حفره ایجاد میشود بر خلاف جرم که معمولا بر روی دندان می نشیند و حجم اضافی را اشغال میکند یکسری از تغییر رنگها در ساختمان خود دندان وجود دارند و معمولا این تغییر رنگها دائمی بوده و با جرم گیری پاک نمی شود و در ضمن با تراش آن معمولا زیر آن هم همین لکه ها را دارد و این تغییر رنگها یا ناشی از مصرف دارو در زمان رشد جوانه دندان است و یا ناشی از نقص تکاملی دندان ها و کمبود املاح مختلف در زمان تشکیل دندان و یا ناشی از افزایش فلوراید آب مصرفی می باشد .
نوع سوم تغییر رنگها ناشی از موادی است که به طور معمول مصرف میکنیم و رسوباتی که بر روی دندان تشکیل میشود . این رسوبات یا به صورت رنگدانه یا استین هستند و یا به صورت جرم که بحث اصلی ما را تشکیل میدهد. این جرم ها بخوبی با جرم گیری پاک میشود و همین جرم ها هستند که لثه را تخریب کرده و در نهایت باعث شل شدن دندانها میشود بدون اینکه خود دندان مشکلی داشته باشد.

جرم دندان چیست و چگونه تشکیل میشود؟
تا بحال به سماور یا کتری که به طور معمول در منزلتان وجود دارد دقت کرده اید؟ معمولا دور جدار داخلی سماور را دقت کنید لایه شیری رنگی از رسوبات مختلف را میتوانید مشاهده کنید که با توجه به شهری که در آن زندگی میکنید و املاح موجود در آب مصرفی آن مقدار و رنگ این املاح متفاوت خواهد بود.

جرمی که بر روی دندانها تشکیل میشود چیزی شبیه این جرم های دور جدار داخلی سماور است. با این تفاوت که ترکیباتی پیچیده تر داشته و روند تشکیل آن اندکی متفاوت است. بزاق ما به طور معمول دارای املاح زیادی است که قدرت رسوب کردن را دارند. این املاح معمولا در جاهائی که با غذا بیشتر و با مسواک کمتر در تماس است رسوب میکنند. رسوب این املاح همراه است با ایجاد بستر مناسب برای جایگزینی میکروبهائی که به طور طبیعی در دهان وجود دارد و رشد و تکثیر آن است. اضافه شدن پروتئین های موجود در غذا و بزاق و همچنین لاشه سلولهای مرده بافت های مختلف دهان در مجموع باعث افزایش حجم این رسوبات شده و به مرور جرم تشکیل میشود و در دهان قابل مشاهده میشود .

چیزی که مهم است این است که ما معمولا مقدار کمی از جرم تشکیل شده را می توانیم مشاهده کنیم و قسمت عمده این جرم با تخریب لثه در زیر لثه تخریب شده جایگزین شده و از دید مستقیم ما پنهان میماند و مسئله مهمتر اینکه این جرم های تشکیل شده پر از میکروب های مختلف است و با مسواک زدن هم تمیز نمیگردد و این میکروبها بین ۲۰ الی ۴۰ درصد جرم تشکیل شده را تشکیل میدهد و بافت چسبنده لثه را که محکم به دندان چسبیده را بمرور تخریب کرده و بافت نگهدارنده حیاتی لثه را تخریب کرده و باعث سست شدن پایه های دندان میشود . پس نتیجه میگیریم که می توانیم با جرم گیری و تمیز کردن این جرم های تشکیل شده بر روی دندان از روند تخریب لثه جلو گیری کنیم .

آیا جرم گیری دندان را خراب میکند؟
این موضوع کاملا اشتباه است و با ریشه یابی علت این نوع افکار پی خواهیم برد که چرا چنین اشتباهی میکنیم. جرم های تشکیل شده بر روی دندان به مرور لثه را خراب کرده و خود جایگزین میشود. این امر چون به مرور اتفاق میفتد و بیمار متوجه عقب نشینی لثه نمیشود و لثه ای که عقب نشینی کرده با جرم جایگزین میشود فضای خالی که بین دندانها در اثر عقب نشینی لثه هم که ایجاد میشود از دید بیمار پنهان میماند. موقعی که بیمار برای جرم گیری مراجعه میکند وقتی این جرم ها را تمیز میکنیم لثه تحلیل رفته در معرض دید بیمار قرار میگیرد و چنین احساسی بدست می دهد که جرم گیری باعث از بین رفتن لثه شده است در صورتی که تمام این اتفاقات قبلا صورت گرفته بوده ولی از دید بیمار پنهان بوده است. با این توضیحاتی که داده شد مسلما این اطمینان در شما بوجود آمده که تمام این بلایا به علت جرم بوده که بر سرتان میاید نه جرم گیری و این جرم گیری است که از ادامه روند تخریب لثه جلوگیری میکند.

هر چند وقت باید جرم گیری کنیم؟
حتما سالی یک بار جرم گیری را در برنامه بهداشتی خود قرار دهید. به یاد داشته باشید روش صحیح مسواک زدن تشکیل جرم را به حداقل خواهید رساند. اگر در موقع مسواک زدن دیدید که از ناحیه ای از لثه هایتان دارد خون میاید بدانید که آن ناحیه دچار مشکل است و به دندانپزشک خود مراجعه کنید. به ناحیه ای که خون میاید بیشتر مسواک بزنید و از خونریزی آن نترسید. مطمئن باشید که با خوب مسواک زدن و بیشتر مسواک زدن خونریزی به مقدار زیادی کاهش خواهد یافت. در صورتی که جرم زیادی داشتید و بعد از جرم گیری دندانهایتان به س&!1585;ما و گرما حساس شده زیاد نگران نباشید به مرور رفع خواهد شد و برای کاهش سریعتر حساسیت میتوانید از خمیر دندان سنسوداین برای یک دوره ۲ ماهه استفاده فرمائید. بعد از جرم گیری حتما از دهانشویه مناسب استفاده نمائید تا در بهبود زخم های به جا مانده از جرم موثر افتد. البته استفاده مدام از دهانشویه ها زیاد توصیه نمیشود و یک هفته بعد از جرم گیری میتوانید استفاده از دهانشویه را قطع نمائید.

چگونه می توان از آماس لثه جلوگیری كرد؟
با رعایت بهداشت دهان و دندان به كمك وسایلی چون مسواك، خمیر دندان و نخ دندان و برداشتن پلاك میكروبی آماس لثه بوجود نمی آید. در صورتی كه پلاك تبدیل به جرم شده باشد، جرم گیری توسط دندانپزشك توصیه می گردد.

آیا جرم گیری به دندان صدمه می زند؟
خیر، جرم دندان علاوه بر اینكه برای لثه و بافتهای نگهدارنده دندان مضر می باشد محلی نیز برای تجمع و تكثیر میكروبهای پوسیدگی زاست. با عمل جرم گیری تعداد این میكروبها در دهان به مراتب كمتر می شود. با برداشته شدن جرم، بیمار ممكن است با زبانش حس كند كه دندانش خالی شده است. این احساس همراه با مقداری حساسیت به سرما یا گرما (بعد از جرم گیری) این تصور غلط را تقویت نموده است كه شاید دندانهایش در حین جرم گیری تراش خورده باشند، در صورتی كه مكانیزم دستگاه جرم گیری لرزشی بوده و قادر به تراش نمی باشد.

علت حساسیت دندان به سرما بعد از جرم گیری چیست؟
دندان دارای حس بوده و در ناحیه طوق بسیار حساس تر می باشد. وجود جرم بر طوق دندان به علت ضخامتی كه دارد به عنوان یك عایق حرارتی عمل می كند و یا به عبارت دیگر جلوی حس دندان را می گیرد. با برداشته شدن آن بدیهی است كه دندان بهتر متوجه تغییرات حرارتی می گردد، ضمناً بر اثر وجود جرم لثه پرخون و متورم شده و با عمل جرم گیری التهاب آن فروكش می كند لذا مقدار بیشتری از دندان نسبت به حالتی كه قبلاً آماس لثه وجود داشته در دهان دیده می شود و این خود باعث احساس بیشتر تغییرات حرارتی می گردد. حساس شدن به سرما را می توان به احساسی كه بدن انسان بعد از استحمام دارد، تشبیه نمود. حساسیت به سرما همیشه و اغلب به وجود نمی آید و در صورت ایجاد، گذرا و موقتی بوده و جای هیچگونه نگرانی ندارد.

آیا دندان بعد از جرم گیری لق می شود؟
خیر، با تجمع تدریجی جرم بر دندان، لثه و به دنبال آن مقداری از استخوان نگهدارنده دندان تحلیل می رود. در حقیقت دندان به این دلیل قبلاً لق شده، ولی به علت انباشتگی و یكپارچگی جرم و چسبیده شدن دندانها به هم توسط آن، این حالت درك نشده و با برداشته شدن جرم كشف می گردد و بیمار آن را منتسب به عمل جرم گیری می داند. یك ضرب المثل می گوید "جلوی ضرر را از هركجا بگیری، منفعت است". لق شدن دندان منوط به تحلیل استخوان و انساج نگهدارنده دندان بر اثر جرم و پلاك میكروبی است.

آیا جرم گیری درد دارد؟
خیر، موردی برای بیحس كردن دندان به هنگام جرم گیری وجود ندارد. جرم گیری یا توسط قلم های دستی و یا با دستگاه صورت می گیرد. نوك قلم دستگاه جرم گیری دارای لرزش و نوساناتی می باشد كه با زدن ضربه های بسیار كوتاه بر جرم، آن را پاك می كند و دندان را نمی تراشد، آب دستگاه علاوه بر تمیز كردن و شستشو، دندان را نیز خنك می كند.

جرم گیری را هر چند وقت باید انجام داد؟
بسیاری از اشخاص با یكبار جرم گیری و رعایت همیشگی بهداشت دهان و دندان ممكن است تا مدتها نیازی به جرم گیری دوباره نداشته باشند. بدیهی است كه هر گونه كوتاهی در رعایت اصول بهداشت دهان به تجمع دوباره جرم منجر خواهد شد. ضمناً بعضی از بیماران به علت دارا بودن بزاقی با ویژگی های خاص از نظر میزان ترشح و تركیب، بسیار مستعد به تشكیل جرم هستند، ضمناً استعداد به بیماری های لثه در برخی از خانواده ها بیشتر می باشد. به این گروه از بیماران توصیه می گردد جرم گیری در تناوب زمانی كوتاه تری انجام شود.

آیا استفاده از خمیر دندانهای ضد جرم مفید می باشد؟
خیر، جرم با مسواك و خمیر دندان پاك نمی شود و برای این منظور از دندانپزشكان باید كمك گرفت، ضمناً خمیر دندانهایی كه به عنوان ضد جرم معرفی شده اند دارای مقادیر زیادی از مواد ساینده بوده و فقط رنگ و لكه های رسوب نموده بر دندان را كه زنگ ( Stain) نام دارد، تمیز می كنند و استفاده همیشگی از آنها توصیه نمی گردد.

يکشنبه 3/9/1387 - 18:28
بیماری ها

.:: دلایل كمر درد و موارد پیشگیری از آن ::.

تحقیقات نشان می دهد كه تحرك و فعالیت جسمی باعث كاهش تنش ها و استرس ها می شود. در مجموع ورزش یكی از بهترین روش ها برای جوان ماندن و حفظ تندرستی است.
راه رفتن، نشستن، ایستادن، بلند شدن، خم شدن، كار كردن، بازی كردن و خوابیدن در انسان ها با کمک گرفتن از کمر عملی می شود و باید دانست که کمردرد به سراغ هرکسی می رود. مردان، زنان، كارمندان، كارگران و سایرین از این نظر با هم تفاوتی ندارند. دانشمندان می گویند که پیشگیری از آسیب های كمر به مراتب آسان تر از معالجه آنهاست، زیرا كمر دارای سیستمی بسیار پیچیده است که شامل بخش های زیر می شود:

ستون مهره ها : كه ۳۳ استخوان (مهره) دارد، ۴۲ استخوان بالایی به وسیله ی دیسك هایی كه نقش بالشتك دارند، از هم جدا می شود و این استخوان ها توسط ۱۱۸ مفصل بهم متصل می شوند. طول و ۵/۲ سانتیمتر کلفتی دارد. تمام فعالیت هایی كه پایین تر از سطح گردن اتفاق می افتد دستوراتش از نخاع می گذرد.

اعصاب : ۳۱ جفت عصب از نخاع می گذرد. این اعصاب اطلاعات و دستورات را از مغز به سایر قسمتهای بدن منتقل می كنند.

ماهیچه ها : در این منطقه ۴۰۰ ماهیچه وجود دارد كه باعث حركت در تمامی جهات می شوند.

دلایل کمردرد اتفاقات مختلفی ممكن است باعث ناراحتی كمر شما شود :

پیچ خوردگی یا خستگی : ممكن است بر روی نخاع و ماهیچه های قسمت بالایی یا پایینی كمر تاثیر بگذارد.

شكستگی مهره : ممكن است باعث صدمه به نخاع شود. این مسئله می تواند باعث از بین رفتن حركت، حس و كارایی نقاط پایین تر شود.

در رفتگی یا پارگی دیسك : پارگی دیسك نیز می تواند باعث فشار بر روی عصب شود. این فشار به نوبه خود موجب درد در قسمت پایینی كمر و پاها می شود.

جراحت یا بیماری : مثلا عفونت یا التهاب مفاصل ممكن است باعث تضعیف این ناحیه شوند و در نتیجه سبب پیچ خوردگی، شكستگی یا پارگی دیسك شود. در مجموع وضعیت بد جسمی باعث می شود كه كمر شما آسیب پذیر شود. حالت ناجور بدن مثل قوز كردن، روی یك پا تكیه كردن، خم شدن به جلو و غیره منجر به افزایش انحنای ستون مهره ها به سمت جلو و قسمت پایین پشت می شود.

ورزش نكردن : بیشتر كمر دردها (به عقیده عده ای از متخصصان تا ۸۰ درصد) به علت ورزش نكردن است. ماهیچه های ضعیف شكم و كمر به خوبی نمی توانند ستون مهره ها را نگهداری كنند. این مسئله به نوبه ی خود بر روی حالت ایستادن تاثیر می گذارد.

چاقی : بزرگی شكم باعث كشیدگی دائمی ماهیچه های كمر به سمت جلو می شود. این كشش باعث تضعیف ماهیچه های شكم و در نتیجه مشكلات و دردهای كمری می شود. بسیاری از مردم تصور می كنند كه كاهش فعالیت های فیزیكی از پیامدهای اجتناب ناپذیر بالا رفتن سن است. اما كارشناسان شورای تناسب فیزیكی و ورزش در آمریكا در این باره می گویند اگر شما هم اینطور تصور می كنید، باید فكر خود را تغییر دهید.

اگر چه فاكتورهای بسیاری برای كنترل توانایی بدن وجود دارد اما آنچه كه بیشتر باعث تحلیل رفتن قوای جسمی با افزایش سن می شود، داشتن نوع زندگی ساكن و بی تحرك در گذشته است. ورزش كردن، از بدن در برابر ابتلا به بیماری های قلبی و سایر امراض مزمن از قبیل دیابت بزرگسالی، آرتروز، افزایش فشار خون، سرطان های مهم، پوكی استخوان و افسردگی محافظت می كند. تحقیقات نشان می دهد كه تحرك و فعالیت جسمی باعث كاهش تنش ها و استرس ها می شود. در مجموع ورزش یكی از بهترین روش ها برای جوان ماندن و حفظ تندرستی است. با توجه به مطالعات محققین دانشگاه کالیفرنیا وجود بار سنگین روی شانه های می تواند باعث درد کمر شود. مطالعه فوق روی ۳۵۰۰ دانش آموز ۱۱ تا ۱۵ ساله در چهار مدرسه انجام شده است. محققین کوله پشتی دانش آموزان را وزن کرده و از اینکه به چه میزان از کوله پشتی خود استفاده می کنند و از وجود درد و یا میزان آن سئوال کرده اند. بیشتر دانش آموزان اظهار داشتند که حداقل کمی از کوله پشتی خود احساس ناراحتی می کنند. ۶۴ درصد آنها ذکر کرده اند که بعضی از اوقات کمردرد دارند. ۴۰ درصد دانش آموزان در هنگام استفاده از کوله پشتی احساس درد می کردند. در دانش آموزانی که از درد شکایت داشتند ۹۰ درصد آنان میزان درد را زیاد یا خیلی زیاد ذکر کرده اند. در دانش آموزانی که اظهار کمردرد کرده اند ۲۱ درصد آنان ذکر کرده اند که درد آنان بیش از ۶ ماه طول کشیده است. حدود ۱۶ درصد آنان از مدرسه، کلاس ورزش یا ورزش های بعد از مدرسه به علت درد غیبت داشته اند و تقریبا ۱۷ درصد بعلت کمردرد به پزشک مراجعه کرده اند. اکثریت دانش آموزان ذکر کرده اند که کمردرد در آنان چندین بار تکرار شده است.

يکشنبه 3/9/1387 - 18:27
بیماری ها

.:: تشخیص اینكه چه نوع پوستی دارید و روشهای مراقبت از پوست ::.

 

پوست و ریز و درشت‌های روی آن همیشه برای ما مهم بوده است، دغدغه‌ای كه گاهی تا ساعت‌ها ذهنمان را به خود مشغول می‌ كند. این كه چطور این پوست پرچین و جوش را به آینه تبدیل كنیم. جلوی آینه ایستادی، جوش بزرگی روی دماغت توی ذوق می ‌زند، بقیه ی جاها هم دست كمی از آن ندارد، پر از چروك، پر از دانه‌های سیاهی كه... بیچاره آن كسی كه این صورت قرار است آینه‌اش باشد!
"پوستش مثل آینه است"،‌ این روزها شده است یك آرزو، دود و دمی كه به ریه‌هایمان رحم نمی ‌كنند، مطمئنا با ظاهری‌ترین عضو ما یعنی پوست هم مهربان نیستند. علاوه بر آن بعضی وقت‌ها یادمان می‌ رود كه همانطوری كه قلب و ریه، كلیه ‌مان ممكن است مریض شود، پوست بدنمان هم از آسیب دور نیست. اگر تا حالا یادتان رفته بود كه این جدار رویی را جدی بگیرید، حالا وقتش است كه تغییر عقیده بدهید.

از پوست كرگدن تا برگ گل :
صیغه ی تنوع، شامل پوست هم شده، پوست‌ها هم یك جور نیستند. البته اینجا دیگر این تنوع ربطی به انتخاب شما ندارد، چون قبلاً جنسِ چه خوب چه بد، نصیبتان شده و چاره‌ای ندارید، مگر این كه با آن كنار بیایید.

پوست خشك : به طور معمول مقداری از آب بدن از طریق پوست تبخیر می‌ شود. حالا اگر سرعت تبخیر آب در پوست بیشتر از حد طبیعی باشد و پوست نتواند آب بدن را به مدت طولانی در خود نگه دارد، به علت كمبود آب و چربی در سطح پوست، پوست خشك می ‌شود. این نوع پوست، خشك، زبر و نسبتاً خشن است و نرمی و لطافت لازم را ندارد و منافذ پوست بسیار كوچك است. این نوع پوست، مستعد چین و چروك است. خیلی‌ها به طور ژنتیكی پوست خشك دارند. ولی ممكن است در اثر بادهای خشك، تابش مداوم آفتاب و... نیز پوست خشك شود. در زمستان این نوع پوست، خشك‌تر می ‌شود و خارش پیدا می ‌كند.

پوست چرب : افرادی كه این نوع پوست را دارند، غدد چربی‌شان بیش از حد فعال است. البته داشتن پوست چرب به دلایلی خوب هم هست، چرا كه باعث حفظ رطوبت پوست و صاف‌تر به نظر رسیدن آن می ‌شود، ولی یك مشكل خیلی بد هم دارد و آن جوش است. حداكثر ترشح چربی پوست، در سنین 16 تا 50 سالگی است. منافذ پوست در این نوع اغلب بزرگ است. پوست براق است و زیاد جوش می ‌زند. (چون گرد و غبار و آْلودگی راحت‌تر از طریق این منافذ بزرگ به پوست نفوذ می‌ كند)

پوست مختلط : این نوع پوست مخلوطی از دو نوع قبلی است. قسمت‌های مركزی صورت (بینی، پیشانی و چانه) چرب و قسمت‌های محیطی (اطراف پیشانی، دور چشم‌ها و گونه‌ها) خشك است. این مورد برای اكثر ما صدق می ‌كند، چرا كه غدد چربی قسمت‌های مركزی بیشتر فعال‌اند و فقط وقتی غیرطبیعی می ‌شود كه قسمت‌های مركزی جوش بزنند (زیاد چرب شوند) یا قسمت‌های محیطی پوسته پوسته شوند. برای این نوع پوست بهتر است برای قسمت‌های چرب، فرآورده‌های مخصوص پوست چرب و برای قسمت‌های خشك، فرآورده‌های مخصوص آن را استفاده كنید.

پوست معمولی : این نوع پوست نه چرب است و نه خشك. بیشتر در سنین بلوغ دیده می‌ شود. منافذ پوست قابل رؤیت، اما طبیعی‌اند و به ندرت جوش می ‌زند.

پوست حساس : خیلی راحت تحریك می‌ شود و خارش، سوزش، قرمزی و ساییدگی پیدا می ‌كند.

برای اینکه بدانید چه نوع پوستی دارید لازم است به نكات زیر توجه كنید :

- حداقل 4 ساعت بعد از شست و شوی پوست خود، یك تكه كاغذ را بر روی پوست پیشانی، گونه و چانه ی خود بكشید.

- اگر روی كاغذ لكه‌های روغنی بزرگی دیدید، پوست شما چرب است.

- اگر لكه‌ها كم بودند، پوست شما معمولی است.

- اگر كاغذ به سختی روی پوست شما حركت كرد و هیچ گونه لكه ی چربی‌ای روی آن نبود، پوست شما خشك است.

- پوست مختلط را هم كه خودتان می ‌توانید حدس بزنید، وقتی روی بینی و چانه می ‌كشید چرب است، ولی روی گونه‌ها هیچ اثری از چربی نیست.

خانم‌های محترم! حتماً خودتان می ‌دانید كه نباید هیچ نوعی از كرم یا لوازم آرایشی روی پوستتان باقی بماند! کارهایی که باید انجام دهید :

- نوشیدن آب زیاد یكی از بهترین راه‌های دفع سموم بدن و سالم نگه داشتن پوست است، پس حداقل روزی 6 تا 10 لیوان آب بنوشید.

- رژیم غذایی مناسب باعث حفظ سلامت پوستتان می ‌شود. میوه و سبزیجات را فراموش نكنید.

- سیگار نكشید، چرا كه با از بین بردن ویتامین C بدن، سبب تخریب پوست می‌ شود.

- با ورزش پوستتان را شاداب و با طراوت كنید، چون در هنگام ورزش، جریان خون به سمت پوست افزایش یافته و اكسیژن و مواد مغذی بیشتری به پوست می ‌رسد.

- استرس و اضطراب نداشته باشید (بله، كار سختی است ولی سعی‌تان را بكنید)، چون در اثر استرس، اختلال هورمونی باعث صدمه به پوستتان می‌ شود.

- خواب كافی باعث استراحت و بازسازی پوستتان می ‌شود. 6 تا 8 ساعت خواب را در شبانه ‌روز فراموش نكنید.

- استفاده از كرم‌های ضد آفتاب با تنظیم رنگ‌دانه‌های پوستی و جلوگیری از تابش مستقیم اشعه ی فرابنفش خورشید به پوست، باعث جلوگیری از كدورت، تیرگی و پیری زودرس پوست می ‌شود.

- حتما از لوازم بهداشتی و آرایشی استاندارد استفاده كنید، یادتان نرود حتماً آرایش صورت را پاك كنید، بعد بخوابید. (راستی به تاریخ انقضای مواد آرایشی، بهداشتی هم توجه كنید.)

- پرهیز از هوای آلوده! استفاده از عینك آفتابی و كرم ضد آفتاب، بهترین راه‌ جلوگیری از ایجاد چین و چروك دور چشم هستند.

- مصرف كرم‌های مرطوب‌كننده به ویژه بعد از حمام یا شست‌و‌شوی پوست با آب و صابون، برای حفظ شادابی پوست بسیار مفید است.

- خستگی و كار زیاد، به علاوه استفاده ی خودسرانه و نابه‌‌جای برخی داروها، موجب آسیب پوست و بروز چروك و پیری زودرس می ‌شود.

- شست‌وشو با آب و صابون مفید است، اما این كار را زیاد انجام ندهید. اگر به خاطر مسائل شغلی مجبورید كه این كار را انجام دهید، از صابون‌های با PH خنثی استفاده كنید.

- سعی كنید پوستتان خشك نماند، چون به محرك‌های خارجی حساس می ‌شود.

يکشنبه 3/9/1387 - 18:24
دانستنی های علمی

ماه های تولد افراد مشهور دنیا را با ماه تولد خودتان مقایسه كنید !


افراد مشهور متولد در فروردین ماه: فریدون جنیدی ( شاهنامه‌پژوه و نویسندهٔ ایرانی) ، بنی صدر (رییس جمهور پیشین ایران) ، زلمی خلیلزاد (نماینده دولت بوش در سازمان ملل با تبار افغانستانی) ، محمد علی فردین (بازیگر ایرانی) ، هایده (خواننده ایرانی) ، مجید مجیدی (کارگردان ایرانی) ، محمدعلی کشاورز (بازیگر ایرانی) ، خسرو شکیبایی (بازیگر ایرانی) ، ژاله علو (بازیگر ایرانی) ، چارلی چاپلین (هنرپیشه انگلیسی)، بیتا فرحی (هنرپیشه ایرانی) ، پوران درخشنده (کارگردان ایرانی) ، علیرضا افتخاری (خواننده ایرانی) ، رخشان بنی‌اعتماد (کارگردان ایرانی) ، مارلون براندو (هنرپیشه آمریکایی)، یزدان ( شکافنده اتم )؛ بیسمارک (صدراعظم آلمان)، ژوزف پولیتزر (روزنامه نگار آمریکایی)، هنری جیمز (نویسنده آمریکایی)، ونسان ونگوک (نقاش هلندی)، نیکیتا خروشچوف (نخست وزیر سابق روسیه) و تنسی ویلیامز (نویسنده آمریکایی) ، مریلا زارعی ( هنرپیشه ایرانی ) محمد رضا گلزار (هنرپیشه ایرانی) ، خشایار اعتمادی (خواننده ایرانی)


افراد مشهور متولد در اردیبهشت ماه: عمر خیام (ریاضیدان و اخترشناس ایرانی) ، دکتر محمّد معین (ادیب ایرانی) ، سیمین دانشور (شاعر ایرانی) ، قیصر امین‌پور (شاعر ایرانی) ، غلامحسین بنان (خواننده ایرانی) ، گوگوش (خواننده ایرانی) ، رهی معیری (شاعر ایرانی) ، فریماه فرجامی (بازیگر ایرانی) ، پرویز مشکاتیان (نوازنده ایرانی) ، اندی (خواننده ایرانی) ، آرش لباف (خواننده ایرانی) ، رضا عطاران (بازیگر ایرانی) ، بهنوش بختیاری (بازیگر ایرانی) ، آندره آغاسی (تنیسور امریکایی) ، همایون شجریان (خواننده ایرانی) ، آتوسا پور کاشیان (استاد بزرگ شطرنج) ، اونوره دوبالزاک (نویسنده فرانسوی)، ویلیام شکسپیر (نمایشنامه نویس انگلیسی)، برتراند راسل (فیلسوف و نویسنده انگلیسی)، ولادمیر ناباکف (نویسنده روس)، یوهان برامس (آهنگساز آلمانی)، سالوادور دالی (نقاش اسپانیایی)، هری ترومن (رئیس جمهور آمریکا)، روبسپیر (انقلابی فرانسوی)، کاترین کبیر (ملکه روسیه)، الیور کرامول (رهبرانقلابی انگلیس)، نانسی عجزم (خواننده لبنانی) ، ملکه الیزابت دوم (ملکه انگلیس)، هیتلر (دیکتاتور آلمانی)، زیگموند فروید (روانشناس اتریشی)، هنری فوندا (هنرپیشه آمریکایی)، گری کوپر (هنرپیشه آمریکایی) و ارسون ولز (کارگردان آمریکایی) ، سعید شهروز (خواننده ایرانی) ، پویا امینی (بازیگر ایرانی) ، جواد کاظمیان (فوتبالیست ایرانی) ، فریدون زندی (فوتبالیست ایرانی) .


افراد مشهور متولد در خرداد ماه: عزت الله انتظامی (بازیگر ایرانی) ، ابی (خواننده ایرانی) ، احمد ظاهر (مشهور متولد در ترین خواننده افغانستان) ، محسن مخملباف (کارگردان ایرانی) ، محمدرضا شریفی‌نیا (بازیگر ایرانی) ، امین حیایی (بازیگر ایرانی) ، سیاوش قمیشی (خواننده ایرانی) ، رضا کیانیان (بازیگر ایرانی) ، جواد رضویان (بازیگر ایرانی) ، هادی ساعی (قهرمان تکواندو المپیک از ایران) ، شیرین عبادی (وکیل دادگستری ایرانی) ، امامعلی حبیبی (قهرمان کشتی ایران) ، فرهاد مجیدی (فوتبالیست ایرانی) ، سعید نفیسی (نویسنده و شاعر ایرانی) ، عباس یمینی شریف (شاعر و ادیب ایرانی) ، جلیل شهناز (نوازنده ایرانی) ، محمد محیط طباطبایی (اندیشمند و روزنامه نگار ایرانی) ، احمدرضا عابدزاده (بازیگر و مربی فوتبال ایرانی) ، وحید طالبلو (فوتبالیست ایرانی) ، مژده شمسایی (بازیگر ایرانی) ، پرستو گلستانی (بازیگر ایرانی) ، کمند امیرسلیمانی (بازیگر ایرانی) ، مهناز افشار (بازیگر ایرانی) ، مژده شمسایی (بازیگر ایرانی) ، شهره لرستانی (بازیگر ایرانی) ، والت ویتمن (شاعر آمریکایی)، تامس هاردی (نویسنده انگلیسی)، فرنسواز ساگان (نویسنده فرانسویی)، یان فلمینگ (نویسنده انگلیسی)، پول گوگن (نقاش فرانسوی)، مریلین مونرو (هنرپیشه آمریکایی) ، جان.اف کندی (رئیس جمهور آمریکا).


افراد مشهور متولد در تیر ماه: علی حسینی خامنه ‏ای (رهبر فعلی ایران) ، علی‌اکبر ولایتی (وزیر خارجه پیشین ایران) ، ولادیمیر پوتین (رییس جمهور سابق روسیه) ، محمد داود خان (اولین رییس جمهور افغانستان) ، سیمین بهبهانی (شاعر ایرانی) ، صمد بهرنگی (نویسنده ایرانی) ، صادق چوبک (نویسنده ایرانی) ، داود رشیدی (بازیگر ایرانی) ، عباس کیارستمی (کارگردان ایرانی) ، سهراب شهید ثالث (کارگردان ایرانی) ، ثریا اسفندیاری بختیاری (همسر دوم محمدرضا شاه پهلوی) ، روح‌انگیز سامی‌نژاد (اولین هنر پیشه زن ایرانی) ، فاطمه گودرزی (بازیگر ایرانی) ، شادی پریدر (نخستین استاد بزرگ شطرنج بانوان ایران) ، بی نظیر بوتو (نخست وزیر پیشین پاکستان) ، محمود فکری (فوتبالیست ایرانی) ، عباس مرادی (دروازه بان بزرگ ایران)، مصطفی رحماندوست (شاعر ایرانی) ، نسرین مقانلو (بازیگر ایرانی) ، سحر ولد بیگی (بازیگر ایرانی) ، هدیه تهرانی (بازیگر ایرانی) ، رضا شفیعی جم (بازیگر ایرانی) ، گلشیفته فراهانی (بازیگر ایرانی) ، وحید هاشمیان (فوتبالیست ایرانی) ، نیوشا ضیغمی (بازیگر ایرانی) ، الناز شاکردوست (بازیگر ایرانی) ، ارنست همینگوی (نویسنده آمریکایی)، آن لیندبرگ (نویسنده آمریکایی)، ژان کوکتو (نویسنده فرانسوی)، هلن کلر (نویسنده آمریکایی)، مارک شاگال (نقاش روس)، رامبراند (نقاش هنلدی)، مارسل پروست (نویسنده فرانسوی)، اینگمار برگمن (نویسنده و کارگردان سوئدی)، لویی آرمسترانگ (نوازنده جاز آمریکایی)، راکفلر (سرمایه دار آمریکایی)، ژولیوس سزار (سردار روم)، جان گلن (فضانورد آمریکایی)، جینالو لوبریجیدا (هنرپیشه ایتالیایی) و هنری هشتم (پادشاه فرانسه).


افراد مشهور متولد در مرداد ماه: محمود دولت‌آبادی (نویسنده ایرانی) ، علی حاتمی (کارگردان ایرانی) ، انوشیروان روحانی (آهنگساز ایرانی) ، عارف عارف‌کیا (خواننده ایرانی) ، امید (خواننده ایرانی) ، شقایق فراهانی (بازیگر ایرانی) ، حسن جوهرچی (بازیگر ایرانی) ، داریوش فرضیایی"عمو پورنگ" (بازیگر ایرانی) ، منیرو روانی‌پور (نویسنده ایرانی) ، امین تارخ (بازیگر ایرانی) ، پوپک گلدره (بازیگر ایرانی) ، رضا صادقی (خواننده ایرانی) ، مهدی مهدوی کیا (فوتبالیست ایرانی) ، محمد خانی (استاد اینترنت)، داریوش ارجمند (بازیگر ایرانی) ، امین زندگانی (بازیگر ایرانی) ، آلدوس هاکسلی (نویسنده آمریکایی)، جورج والتر اسکات (نویسنده اسکاتلندی)، جان گالز ورثی (نویسنده آمریکایی)، جورج برنارد شاو (نویسنده انگلیسی)، دوروتی پارکر (نویسنده انگلیسی)، کارل گوستاو یونگ (روانشناس سوئیسی)، آلفرد هیچکاک (کارگردان انگلیسی)، موسیلینی (دیکتاتور ایتالیایی)، فیدل کاسترو (رهبر انقلابی کوبا)، ناپلئون بناپارت (پادشاه فرانسه) و لوسیل بال (کمدین آمریکایی).


افراد مشهور متولد در شهریور ماه: روح‌الله مصطفوی موسوی خمینی (رهبر پیشین ایران) ، اکبر هاشمی رفسنجانی(رییس جمهور پیشین ایران) ، مرتضی آوینی (نویسنده و کارگردان مستند ایرانی) ، دمیتری مدودف (رییس جمهور روسیه) ، احمدشاه مسعود (فرمانده مبارزین افغانستان) ، تهمینه میلانی (کارگردان ایرانی) ، فریدون مشیری (شاعر ایرانی) ، غلامرضا تختی (ورزشکار ایرانی) ، عهدیه (خواننده ایرانی) ، قادر میزبانی (قهرمان دوچرخه سواری ایران) ، علیرضا دبیر (قهرمان کشتی ایران) ، مهدی شجاعی (نویسنده ایرانی) ، هوشنگ مرادی کرمانی (نویسنده ایرانی) ، کیومرث صابری فومنی (طنز نویس ) ، اکبرعبدی (بازیگر ایرانی) ، پارسا پیروز فر (بازیگر ایرانی) ، امین زندگانی (بازیگر ایرانی) ، نیکی کریمی (بازیگر ایرانی) ، حسام نواب صفوی (بازیگر ایرانی) ، مجید صالحی (بازیگر ایرانی) ، امیر تاجیک (بازیگر ایرانی) ، جواد نکونام (فوتبالیست ایرانی) ، حسین پناهی (بازیگر و شاعر ایرانی) ، شهلا ریاحی (بازیگر ایرانی) ، بنیامین بهادری (خواننده ایرانی) ، تئودور رایزر (نویسنده آمریکایی)، گوته (شاعر آلمانی)، دی.اچ لارنس (داستان نویس انگلیسی)، قوام نکرومه (سیاستمدار غنایی)، ملکه الیزابت اول (ملکه انگلستان)، جوزف کندی (سیاستمدار آمریکایی)، لیندون جانسون (رئیس جمهور آمریکا)، ویلیام هوارد تافت (رئیس جمهور آمریکا)، لئونارد برنشتاین (آهنگساز آمریکایی)، اینگرید برگمن (هنرپیشه سوئدی)، سوفیا لورن (هنرپیشه ایتالیایی)، الیاکازان (کارگردان آمریکایی)، هنری فورد (مدیرکارخانه ماشین سازی) و پیتر سلرز (هنرپیشه انگلیسی).


افراد مشهور متولد در مهر ماه: منوچهر آتشی (شاعر ایرانی) ، محمدرضا شَفیعی کَدکَنی (شاعر ایرانی) ، سهراب سپهری (شاعر ایرانی) ، محمد رضا شجریان (خواننده ایرانی) ، فرح دیبا (ملکه سابق ایران) ، محمد خاتمی (رییس جمهور پیشین ایران) ، علی پروین (بازیکن و مربی فوتبال ایرانی) ، فردریش نیچه (فیلسوف و نویسنده آلمانی) ، محمد ظاهرشاه (آخرین پادشاه افغانستان) ، بیل کلینتون (رییس جمهور پیشین آمریکا) ، سامویل خاچیکیان (کارگردان ایرانی) ، فریدون فرخزاد (مجری و خواننده ایرانی) ، ابراهیم گلستان (نویسنده و کارگردان ایرانی) ، علی مصفا (بازیگر ایرانی) ، مهتاب کرامتی (بازیگر ایرانی) ، کریس دیبرگ (خواننده ایرلندی) ، پوری بنایی (بازیگر ایرانی) ، الهام حمیدی (بازیگر ایرانی) ، جیمی کارتر (رییس جمهور پیشین آمریکا) ، باران کوثری (بازیگر ایرانی) ، عادل فردوسی پور ( مجری تلویزیون ایرانی) ، گلی ترقی (نویسنده ایرانی) ، تامس ولف (نویسنده آمریکایی)، اسکار وایلد (نمایشنامه نویس ایرلندی)، فردریش نیچه (فیلسوف آلمانی)، گراهام گرین (نویسنده انگلیسی)، ویلیام فاکتر (نویسنده آمریکایی)، یوجین اونیل (نمایشنامه نویس آمریکایی)، تی.سی الیوت (نویسنده انگلیسی)، آیزنهاور (رئیس جمهور آمریکا)، جورج.سی اسکات (هنرپیشه آمریکایی)، بریژیت باردو (هنرپیشه آمریکایی)، سر والتر رالی (شاعر انگلیسی)، جی.بی راین (روانشناس آمریکایی)، مهاتما گاندی (رهبر ملی هند)، لویی فیلیپ (پادشاه فرانسه)، فرانتس لیست (آهنگساز مجار)، مارچلو ماسترویانی (هنرپیشه ایتالیایی) و چارلتون هستون (هنرپیشه آمریکایی).


افراد مشهور متولد در آبان ماه: محمد حسینی بهشتی (ریاست پیشین دیوانعالی ایران) ، علامه اقبال لاهوری (اندیشمند و شاعر هندی) ، نیما یوشیج (شاعر ایرانی) ، علی تجویدی (موسیقیدان ایرانی) ، آیدین آغداشلو (نقاش ایرانی) ، بانو دلکش (خواننده ایرانی) ، گلبدین حکمتیار (از جنگ سالاران افغانستان) ، فاطمه معتمد آریا (بازیگر ایرانی) ، آتنه فقیه نصیری (بازیگر ایرانی) ، مریم حیدر زاده (شاعر ایرانی) ، ویشکا آسایش (بازیگر ایرانی) ، علی کریمی (فوتبالیست ایرانی) ، شیلا خداداد (بازیگر ایرانی) ، ستار (خواننده ایرانی) ، مهستی (خواننده ایرانی) ، احسان خواجه‌امیری (خواننده ایرانی) ، امید تاجیک (بزرگترن تاجر ایرانی)، فرانسوا میتران (رییس جمهور پیشین فرانسه ) ، ماری کوری (دانشمند فرانسوی) ، سالک (میکروبیولوژیست آمریکایی)، پابلو پیکاسو (نقاش اسپانیایی)، جورج.سی الیوت (نویسنده انگلیسی)، ایندیرا گاندی (رهبرملی هند)، جواهر لعل نهرو (رهبرملی هند)، ماری آنتوانت (ملکه فرانسه)، مارتین لوتر (کشیش آلمانی بنیانگذار مذهب پروتستان)، رابرت کندی (سناتور آمریکایی)، چیانگ کای چک (رهبرچین)، تئودور روزولت (رئیس جمهور آمریکا)، شارل دوگل (ژنرال فرانسوی) و ریچارد برتون (هنرپیشه انگلیسی).


افراد مشهور متولد در آذر ماه: داریوش مهرجویی (کارگردان ایرانی) ، علی شریعتی (اندیشمند و متفکر ایرانی) ، جمشید مشایخی (بازیگر ایرانی) ، مهتاب نصیر پور (بازیگر ایرانی) ، داریوش فرهنگ (کارگردان و بازیگر ایرانی) ، محمدتقی بهار (شاعر و سیاستمدار ایرانی) ، جلال آل‌احمد (نویسنده ایرانی) ، لاله اسکندری (بازیگر ایرانی) ، بهاره رهنما (بازیگر ایرانی) ، امید زندگانی (بازیگر ایرانی) ، ویگن (خواننده ایرانی) ، ناصر حِجازی ( بازیکن و مربی فوتبال) ، بهاره رهنما (بازیگر ایرانی) ، علی صادقی (بازیگر ایرانی) ، کامران و هومن (خوانندگان ایرانی) ، مارک تواین (نویسنده آمریکایی)، بتهوون (آهنگساز آلمانی)، جان آزبرن (نویسنده انگلیسی)، وینستون چرچیل (نخست وزیر انگلیس)، والت دیسنی (تهیه کننده فیلم های کارتون آمریکایی)، فرانک سیناترا (هنرپیشه آمریکایی)، پاپ ژان پل سیزدهم (رهبر کاتولیک های جهان) و جان میلتون (شاعر انگلیسی).


افراد مشهور متولد در دی ماه: فردوسی (بزرگترین حماسه سرایی تاریخ) ، ارد بزرگ (اندیشمند و متفکر ایرانی) ، ایرج جنتی عطایی (شاعر ایرانی) ، جبران خلیل جبران (اندیشمند و شاعر لبنانی) ، فروغ فرخزاد (شاعر ایرانی) ، حامد کَرزی (رییس جمهور افغانستان) ، حسین الهی قمشه‌ای (سخنور و نویسنده ایرانی) ، احمد محمود (نویسنده ایرانی) ، معین (خواننده ایرانی) ، کتایون ریاحی (بازیگر ایرانی) ، کریستین امانپور (گزارشگر تلویزیونی در آمریکا از تبار ایرانی) ، ترانه علیدوستی (بازیگر ایرانی) ، فریبا کوثری (بازیگر ایرانی) ، ناصر عبداللهی (خواننده ایرانی) ، ماهایا پطروسیان (بازیگر ایرانی) ، حدیث فولادوند (بازیگر ایرانی) ، افسانه بایگان (بازیگر ایرانی) ، مریم زندی (عکاس ایرانی) ، رامبد جوان (بازیگر ایرانی) ، محمد رضا فروتن (بازیگر ایرانی) ، فرهاد مهراد (خواننده ایرانی) ، شهره صولتی (خواننده ایرانی) ، رضا رویگری (خواننده ایرانی) ، بهرام بیضایی (کارگردان ایرانی) ، رزیتا غفاری (بازیگر ایرانی) ، ژاندارک (زن انقلابی فرانسوی)، رودیارد کیپلینگ (نویسنده انگلیسی)، لویی پاستور (شیمیدان فرانسوی)، ادگار آلن پور (نویسنده آمریکایی)، کارل سند برگ (شاعر آمریکایی)، آلبرت شوایتزر (پزشک و فیلسوف فرانسوی)، یوهان کپلر (ستاره شناس آلمانی)، بنجامین فرانکلین (نویسنده و سیاستمدار آمریکایی)، مائوتسه تونگ (رهبر انقلابی چین)، هنری ظمیلر (نویسنده آمریکایی)، ایزاک نیوتن (دانشمند انگلیسی)، ریچارد نیکسون (رئیس جمهور سابق آمریکا)،مارتین لوترکینگ (رهبرسیاهان آمریکا)، اواگاردنر (هنرپیشه آمریکایی) و همفری بوگارت (هنرپیشه آمریکایی).


افراد مشهور متولد در بهمن ماه: خسرو گلسرخی ( شاعر و مبارز ایرانی) ، داریوش اقبالی (خواننده ایرانی) ، صادق هدایت (نویسنده ایرانی) ، سیروس قایقران (فوتبالیست ایرانی) ، محمود فرشچیان (مینیاتوریست ایرانی) ، علی نصیریان (بازیگر ایرانی) ، علیرضا خمسه (بازیگر ایرانی) ، علیرضا عصار (خواننده ایرانی) ، شادمهر عقیلی (خواننده ایرانی) ، تورج نگهبان (ترانه سرای ایرانی) ، علیرضا عصار (خواننده ایرانی) ، افشین قطبی (مربی فوتبال ایرانی) ، احسان حدادی (پرتاب‌گر دیسک ایرانی)، شهاب حسینی (بازیگر ایرانی) ، سمیرا مخملباف (کارگردان ایرانی) ، رویا نونهالی (بازیگر ایرانی) ، دمیتری مندلیف (شیمیدان روس) ، شَهرنوش پارسی‌پور (نویسنده ایرانی) ، بزرگ علوی ( نویسنده ایرانی) ، ادیسون (مخترع آمریکایی)، گالیله (دانشمند ایتالیایی)، حسن اعرابی (پویا)، فرانسیس بیکن (فیلسوف انگلیسی)، چارلز داروین (طبیعیدان انگلیسی)، لنگستن هیوز (نویسنده آمریکایی)، سامرست موآم (نویسنده انگلیسی)، چارلز دیکنز (نویسنده انگلیسی)، پرلمان (نویسنده آمریکایی)، پل نیومن (هنرپیشه آمریکایی)، کیم نواک (هنرپیشه آمریکایی)، کلارک گیبل (هنرپیشه آمریکایی)، جیمز دین (هنرپیشه آمریکایی)، فرانکلین روزولت (رئیس جمهور سابق آمریکا)، آبراهام لینکلن و رونالد ریگان(روسای جمهور سابق آمریکا) ، ملک عبدالله دوم (پادشاه اردن) .


افراد مشهور متولد در اسفند ماه: رضا شاه (بنیانگذار دودمان پهلوی ایران) ، آیت‌الله محمود طالقانی (فعال سیاسی ایرانی) ، حمیرا (خواننده ایرانی) ، احمد خمینی (فرزند رهبر پیشین ایران) ، میخائیل گورباچف (آخرین رییس جمهور شوروی) ، پروین اعتصامی (شاعر ایرانی) ، پریسا (خواننده ایرانی) ، بیژن ترقی (ترانه سرای ایرانی) ، هوشنگ ابتهاج (شاعر ایرانی) ، مرجانه گلچین (بازیگر ایرانی) ، لیلا فروهر (خواننده ایرانی) ، عمران صلاحی (نویسنده ایرانی) ، میکل آنژ (نقاش ایتالیایی)، ریمسکی کرساکف (آهنگساز روسی)، فردریک شوپن (آهنگساز فرانسوی)، اوگوست رنوار (نقاش فرانسوی)، جان اشتاین بک (نویسنده آمریکایی)، ادوارد آلبی (نمایشنامه نویس آمریکایی)، الیزابت تیلور (هنرپیشه آمریکایی)، جورج واشنگتن (رئیس جمهور سابق آمریکا) ، ویکتور هوگو (نویسنده فرانسوی) ، ایرج نوذری (بازیگر ایرانی) .

يکشنبه 3/9/1387 - 18:20
دانستنی های علمی

آرزوهای عجیب و غریب یك بنده خدا ! (طنز)


یك بنده خدایی، كنار اقیانوس قدم میزد و زیر لب، دعایی را هم زمزمه میكرد. نگاهى به آسمان آبى و دریاى لاجوردین و ساحل طلایى انداخت و گفت :
- خدایا ! میشود تنها آرزوى مرا بر آورده كنى ؟
ناگاه، ابرى سیاه، آسمان را پوشاند و رعد و برقى در گرفت و در هیاهوى رعد و برق، صدایى از عرش اعلى بگوش رسید كه میگفت :
- چه آرزویى دارى اى بنده ى محبوب من ؟
مرد، سرش را به آسمان بلند كرد و ترسان و لرزان گفت :
- اى خداى كریم ! از تو مى خواهم جاده اى بین كالیفرنیا و هاوایی بسازى تا هر وقت دلم خواست در این جاده رانندگى كنم !
از جانب خداى متعال ندا آمد كه :
- اى بنده ى من ! من ترا بخاطر وفادارى ات بسیار دوست میدارم و مى توانم خواهش ترا بر آورده كنم، اما، هیچ میدانى انجام تقاضاى تو چقدر دشوار است ؟ هیچ میدانى كه باید فرمان دهم تا فرشتگانم ته ى اقیانوس آرام را آسفالت كنند ؟ هیچ میدانى چقدر آهن و سیمان و فولاد باید مصرف شود ؟ من همه ى اینها را مى توانم انجام بدهم، اما، آیا نمى توانى آرزوى دیگرى بكنى ؟
مرد، مدتى به فكر فرو رفت، آنگاه گفت :
- اى خداى من! من از كار زنان سر در نمى آورم ! میشود بمن بفهمانى كه زنان چرا می گریند؟ میشود به من بفهمانى احساس درونى شان چیست ؟ اصلا میشود به من یاد بدهى كه چگونه مى توان زنان را خوشحال كرد؟
صدایی از جانب باریتعالى آمد كه : اى بنده من ! آن جاده اى را كه خواسته اى، دو باندى باشد یا چهار باندى ؟

گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org

يکشنبه 3/9/1387 - 18:9
کامپیوتر و اینترنت
Password Security Manager
مدیریت امنیت پسوورد



چگونه امنیت كلمه عبور خود را تضمین كنیم؟


با سلام حضور دوستان خوبم در گروه اینترنتی پرشین استار و با آرزوی اوقاتی خوش و پربار در این فضای مجازی، با توجه به رشد روز افزون صنعت آی تی و لزوم بر استفاده از بانك های اطلاعاتی از قبیل : شبكه های محلی، حساب های كاربری، پست الكترونیك (EMail)، دستگاه های خودپرداز (ATM)، عملیات بانكی ناشی از انتقال وجه و خریدهای اینترنتی، و ... كه عموما جهت دسترسی به محتویات آن پسوورد یا كلمه عبور كاربرد بسزایی دارد و نظر به اهمیت انتخاب كلمه عبور و از همه مهمتر نگهداری پسوورد، بحث این شماره از مجله IT به این مورد مهم اختصاص دارد كه توجه شما عزیزان رو بهش جلب می كنم:
داشتن یک رمز عبور مطمئن از جمله نکات مهم برای هر کسی است که تحت وب فعالیت میکند. شمایی که روزانه به گشت و گذار در اینترنت می پردازید مطمئنا در سایت ها و انجمن های مختلفی هم عضو هستید که برای ورود به آن ها نیاز به وارد کردن کلمه عبور خود را دارید. انتخاب یک رمز عبور مطمئن (شاید) حیاتی ترین کاری است که برای امنیت اطلاعات خود باید انجام دهید. حتما شما هم این جمله را از مسئول كامپیوتر یا شبكه یا افراد متخصص در كامپیوتر شنیده‌اید كه "كلمه عبور خود را به دیگران ندهید" یا جمله‌هایی شبیه به این مبنی بر حفظ و نگهداری از كلمه عبور. دلیل این همه اصرار و جمله‌های تكراری چیست؟ و چرا ما باید كلمه عبور خود را از همكار یا هر فرد دیگری پنهان نگهداریم؟ به نظر شما از کجا باید فهمید که رمز عبور انتخابی تان از جهات مختلف، امنیت کامل را دارد؟!

بدون شك، تمام كاربرانی كه تا به حال با كامپیوتر كار كرده‌اند، می‌دانند كه فایل‌ها، تنها اجزاء دارای ارزش در كامپیوتر هستند كه در صورت از بین رفتن، شاید هرگز قابل برگشت نباشند. به طور كلی، انواع مختلف فایل‌هایی كه یك كاربر در طول ماه‌ها و سال‌های گذشته برای خود تولید یا جمع‌آوری می‌كند، به عنوان سرمایه‌ایی برای او محسوب می‌شود. چنانچه این فایل‌ها مربوط به محیط كار یا پروژه‌های كاربر باشد، ادامه كار او به آنها بستگی دارد و چنانچه مربوط به مسائل شخصی باشد، می‌تواند زندگی و آرامش شخص را به خطر بیاندازد. همانطور كه اكنون حفظ رمز كارت‌های اعتباری برای همه افراد ضروری است (به دلیل ارتباط مستقیم با سرمایه) بدیهی است با بالا رفتن ارزش اطلاعات دیجیتال، لزوم حفظ و نگهداری از رمز نیز امری واجب خواهد شد.
با توجه به مسائل فوق، نگهداری، حفظ و انتخاب یك رمز خوب برای هر كاربر امری لازم و ضروری به نظر می‌رسد و با توجه به افزایش دستگاه های دیجیتال و لزوم انتخاب رمز برای هر كدام از آنها به نظر می‌رسد در آینده تمامی افراد، تمایل به حفظ و نگهداری رمز را در خود احساس می‌كنند. به همین منظور لازم است كه اطلاعاتی هرچند كم در این زمینه را داشته باشیم.
اهمیت حفظ رمزها توسط صاحبان آنها به حدی است كه اكنون توصیه‌های بسیاری در این زمینه می‌شود تا كاربران را مجاب به دقت بیشتر در این راستا و همچنین فراگیری ریزه‌كاری‌های این امر ‌كند. اكتشاف رمز و به دست آوردن رمز دیگران یكی از دغدغه‌های هكرها بوده تا با استفاده از آن بتوانند به اطلاعات شخصی یا كاری یك كاربر دست یافته یا از طریق آن وارد یك شبكه محلی شوند.
 


اصولا چهار روش شناخته شده برای به دست آوردن رمز دیگران وجود دارد كه در صورت آشنایی كاربران با آنها، می‌شود درصد بسیار زیادی از آن را كاهش داد. این چهار روش به شرح زیر هستند:
1- Passive Online Attacks : در این روش هكرها از نرم‌افزار یا سخت‌افزارهای جاسوسی یا Sniffer ها استفاده می‌كنند. به این ترتیب كه این نرم‌افزار یا سخت‌افزار با قرار گرفتن بر روی شبكه، اطلاعات در حال انتقال بر روی سیم‌ها را Sniff كرده و برای هكر ارسال می‌كنند.(سخت‌افزارهای Sniffer در كنار كابل شبكه (كابل‌های سیمی) قرار گرفته و اطلاعات داخل آن را می‌خوانند ولی نرم‌افزارها با نصب بر روی یك كامپیوتر شبكه این كار را انجام می‌دهند). طبق آخرین اخبار غیر رسمی، سخت‌افزار Sniffer كابل‌ فیبر نوری با قیمت 45000 دلار در آمریكا ساخته شده است.
2- Active Online Attacks : این روش در واقع حدس زدن رمز كاربران است كه روش تجربی و با توجه به فرهنگ و ذهنیات فرد است. به طور معمول كاربران از مبتدی تا حرفه‌ای سعی می‌كنند رمزی را برای خود در نظر بگیرند كه به راحتی بتوانند آن را در خاطر نگهدارند. به همین دلیل اكثر كاربران از موارد آشنا نظیر شماره شناسنامه، نام فرزند، نام همسر و ... كه همگی قابل حدس زدن می‌باشند را به عنوان رمز خود در نظر می‌گیرند. كاربران زرنگ‌تر از تركیب آنها استفاده می‌كنند كه یافتن و حدس زدن آن كمی مشكل‌تر خواهد بود. هكرها نیز با توجه به این اصل كه كارایی بسیاری نیز برای آنها دارد، ابتدا اطلاعات پرسنلی افراد را یافته و با آنها به حدس‌زنی رمز می‌پردازند.
3- Offline Attacks: در این روش از ابزار نرم‌افزاری برای یافتن رمز استفاده می‌شود. این ابزارها معمولا بر دو نوع هستند:
الف - Dictionary Attack : ابزارهای این روش، با كمك گرفتن از ذهن هكر، به یافتن رمز در كلمات لغت‌نامه می‌پردازند. برای این كار حتی از لغت‌نامه‌های غیر انگلیسی نیز استفاده می‌شود (لغت‌نامه فارسی نیز برای این موضوع تهیه شده است)
ب - Brute Force : در این روش نرم ا‌فزار ابتدا تعداد حروف رمز را با كمك هكر (یا بدون كمك) یافته و با استفاده از حروف و كلمات پیشنهادی هكر، به صورت منظم و یك به یك با جایگذاری آنها، سعی در یافتن رمز می‌كند (به دلیل تعداد بسیار بالای حروف و اعداد، ممكن است زمان بسیاری نیاز داشته باشد و هرچه رمز قوی‌تر و پیچیده‌تر باشد، زمان بیشتری لازم دارد). در این روش بدیهی است كه انتخاب رمز مناسب و قوی می‌تواند به شكست این نرم‌افزار بیانجامد. در مواردی كه رمز قوی و مناسب است برای پیدا كردن آن، حتی ممكن است كامپیوتر احتیاج به چندین سال زمان برای یافتن آن داشته باشد كه عملا غیر قابل استفاده خواهد بود.
4- Non Electronic Attacks : در این روش از راه‌های غیر معمول و غیركامپیوتری برای یافتن رمز دیگران استفاده می‌شود. برخی از این روش‌ها عبارتند از:

الف- نگاه كردن به كی‌بورد هنگام تایپ كاربر بدون اینكه او متوجه شود (معمولا افرادی كه از تبحر خاص در تایپ برخوردارند یا چشمان تیزی دارند به راحتی می‌توانند حروفی كه تایپ می‌شوند را ببینند)
ب- از پشت سر فرد نگاه كردن
ج- كاغذ فسفری: با دادن یك كاغذ مخصوص فسفری به كاربر بدون اینكه او متوجه شود، دستانش به فسفر آغشته شده، سپس بر روی كی‌بورد اثر كلماتی كه تایپ می‌كند، برجا خواهد ماند. البته این اثرات در حالت عادی غیر قابل رویت هستند و با نور مخصوصی كه به آنها تابیده می‌شود، قابل رویت خواهند بود. به این ترتیب فرد می‌تواند متوجه رمز كاربر شود یا حداقل بخش عمده‌ای از آن را به دست آورد.
د- مهندسی اجتماعی: هكرها اعتقاد بسیاری به این مهندسی دارند. در این روش با استفاده از فرهنگ، ذهنیات، كمبودهای روحی و ... افراد مختلف، اطلاعات مهمی را به دست می‌آورند. به واقع در این روش كه بسیار نیز موثر است، با ترفندهای مختلف، اطلاعات فرد را از خود او یا اطرافیانش به دست می‌آورند. در این روش بیشتر كه بر روی مسئول شبكه یا افراد مهم انجام می‌شود و به جای استفاده از ابزار، سعی می‌شود با روش‌های مختلف گفتاری، رمز یا اطلاعاتی كه منجر به لو رفتن رمز می‌شود را از زبان خود فرد بیرون كشید.

علاوه بر روش‌های فوق كه به صورت دسته‌بندی شده وجود دارد، چند روش كه هنوز دسته بندی نشده نیز وجود دارد كه به معرفی آنها می‌پردازیم:
1- Key Loggers: این نوع نرم‌افزارها با قرارگیری بر روی یك سیستم، كلیه استفاده‌های كاربر از ماوس و كی‌بورد را ضبط كرده و برای هكر ایمیل می‌كند. در این روش حتما می‌بایست نرم‌افزار بر روی كامپیوتر شما نصب شود پس دقت كنید هیچ نرم‌افزاری را بدون شناسایی و نوع عملكرد بر روی كامپیوتر خود نصب نكنید.
2- Fishing: در این روش، صفحه‌ای مشابه یكی از سایت‌های معتبر جهان ساخته و برای شما ارسال می‌شود یا اینكه شما را تشویق به ثبت نام برای شركت كردن در یك قرعه‌كشی بزرگ می‌كند و شما نیز بدون توجه، تمام اطلاعات خود را وارد می‌كنید. توجه داشته باشید حتی اگر این كار را انجام می‌دهید، از رمز ایمیل یا رمزهای مهم خود در این صفحات استفاده نكنید و به صفحاتی كه از شما اطلاعات می‌خواهند به راحتی پاسخ ندهید.

در ادامه چند پیشنهاد برای حفظ رمز و نهایتا حفظ اطلاعات به شما پیشنهاد می‌كنم، امیدوارم كه مفید باشد:
1- انتخاب رمز قوی: به راستی چه رمزی قوی و مناسب است؟ پیشنهاد من به شما انتخاب رمزی حداقل 8 حرفی با تركیبی از حرف، عدد و حداقل یكی از كاراكترهای خاص (@-$=% و ...) است. كاراكتر خاص را فراموش نكنید زیرا باعث می‌شود نرم‌افزارهای Brute Force از یافتن رمز شما عاجز شوند.
2- استفاده از دو روش برای شناسایی: در سیستم خود و برای ورود از دو روش شناسایی استفاده كنید مثلا استفاده از كارت هوشمند و رمز معمولی به صورت سری كه باعث می‌شود ورود به محوطه شخصی شما بسیار سخت شود. این روش معمولا هزینه چندانی نیز برای شما ندارد.
3- استفاده از تجهیزات بیومتریك: تجهیزات بیومتریك، تجهیزاتی هستند كه از مشخصات منحصر به فرد فیزیك شما استفاده می‌كنند مانند اثر انگشت، اثر شبكیه چشم صدا یا ... . این موارد چون تقریبا در جهان منحصر به فرد است، غیر قابل تقلب و سوء استفاده است. در حال حاضر بهترین روش شناسایی افراد در جهان همین روش است و تنها ضعف وارده به آن، قیمت بالای آن است ولی به نظر می‌رسد آینده از آن این تكنولوژی است.

با توجه به موارد ذكر شده فوق، نتیجه می گیریم كه امنیت پسوورد یا همان كلمه عبور حیاتی ترین بخش برای فعالیت در دنیای پر رمز و راز آی تی و اینترنت است و با كمی دقت و جدیت می‌توانیم علاوه بر حفظ اطلاعات شخصی و كاری خود، از عواقب خطرناك لو رفتن آن نیز در هر زمان جلوگیری كنیم.

سه شنبه 28/8/1387 - 10:56
ورزش و تحرک

:: شكست سنگین كاراته‌ ایران در توكیو ::

رضا عزیزی آخرین نماینده‌ی كاراته‌ ایران در آخرین روز از نوزدهمین دوره‌ی پیكارهای جهانی كاراته از دور مسابقات حذف شد.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، عزیزی كه پس از دو پیروزی متوالی به مرحله‌ی سوم این رقابت‌ها راه یافته بود در این مرحله با نتیجه‌ی یك بر صفر مقابل حریفی از ونزوئلا شكست خورد و به گروه بازنده‌ها رفت. از آنجا كه حریف ونزوئلایی وی در مسابقه‌ی بعدی خود برابر ایتالیا شكست خورد، عزیزی نیز از ادامه‌ی مسابقات در گروه بازنده‌ها و كسب مدال برنز بازماند.

به این ترتیب با حذف سعید فرخی، جاسم ویشگاهی، نادر جودت و رضا عزیزی به عنوان چهار كاراته‌كای كومیته‌ی انفرادی ایران در روز پایانی مسابقات، پرونده‌ی تیم ملی كاراته ایران در نوزدهمین دوره‌ی پیكارهای جهانی كاراته با كسب تك نشان برنز حسین روحانی در مسابقات وزن 60- كیلوگرم بسته شد. تیم ملی ایران با وجود آنكه ماه‌های متوالی با فراهم شدن تمامی امكانات لازم اردوهای متعددی را پشت سر گذاشته بود و در عین حال در دو رویداد تداركاتی آلمان و تركیه و همچنین اردوی بلژیك شركت كرده بود، نتوانست انتظارات اهالی كاراته و كارشناسان را برآورده كند.

این در حالی است كه پس از آنكه در مسابقات جهانی 2004 مكزیك تیم ملی ایران با كسب یك مدال نقره و یك مدال برنز مهران بهنام‌فر و حسین روحانی در رده‌ی چهاردهم جهان قرار گرفت، یكی از ضعیف‌ترین نتایج تاریخ كاراته ایران رقم خورد و این بار به نظر می‌رسد با توجه به آنكه در مسابقات جهانی 2006 فنلاند با دو نشان طلا و دو برنز در رده‌ی سوم مردان جهان و پنجم مجموع مردان و زنان قرار گرفته بودیم، نزولی قابل توجه در رنكینگ جهانی عاید ایران شود.

سه شنبه 28/8/1387 - 10:54
اخبار

:: بافت فرش ابریشم كل قرآن كریم در قم آغاز شد ::

یك تولیدكننده فرش ابریشم در قم طرح عظیم بافت كل قرآن كریم به صورت فرش دستباف را آغاز كرده است.

به گزارش "شیعه نیوز" به نقل از فارس، مجید جهانی با اشاره به اجرای این طرح در قم اظهار داشت: طبق برنامه‌ریزی‌های انجام شده طرح بافت كل قرآن كریم به صورت فرش دستباف ابریشم از یك سال پیش با انجام مرحله تحقیق و جمع‌آوری اطلاعات آغاز شده است. وی پیش تولید، تولید و آماده‌سازی نهایی را از دیگر مراحل اجرای این طرح عنوان كرد و افزود: در این طرح قرآن كریم در قالب 620 تخته فرش ابریشم در اندازه 50 خانه عرض و 70 خانه طول بافته خواهد شد و در مجموع در این طرح 217 میلیون گره به كار خواهد رفت.

این تولید كننده قمی در ادامه بیان داشت: این مجموعه فرش قابلیت تبدیل به كتاب فرش، تابلو فرش، یا ارائه به صورت جزء به جزء قرآن و یا كل قرآن كریم را دارد. وی با بیان اینكه تاكنون در این طرح 25 صفحه از قرآن به صورت فرش ابریشم بافته شده است، بیان داشت: برای اجرای این پروژه 620 نفر بافنده و 50 نفر نیروی كار برای انجام دیگر كارهای طرح نیاز است. جهانی تصریح كرد: ما بافت این فرش را از جزء 30 قرآن كریم آغاز كرده‌ایم و برای انجام این طرح نیز با مراكز قرآنی، هنرمندان، خطاطان و كاتبان قرآن كریم نیز همكاری و هماهنگی‌های لازم را داشته‌ایم.

وی اضافه كرد: در رنگرزی ابریشم‌های فرش‌ها از رنگ‌های طبیعی و سنتی استفاده می‌شود و تولید فرش‌ها نیز به صورت كارگاهی غیرمتمركز انجام خواهد شد. جهانی تاكید كرد: از تمام تولیدكنندگان فرش در استان قم می‌خواهیم تا در این راه گام بردارند و ما نیز آمادگی لازم برای هرگونه همكاری با آنان را داریم.
 

سه شنبه 28/8/1387 - 10:53
اخبار

:: تولد كودك خارق‌العاده در پارس‌آباد ::

در بیمارستان "پارس" پارس‌آباد یكشنبه شب در یك زایمان، كودك خارق‌العاده‌ای به دنیا آمد.

به گزارش فارس، در این زایمان زن 38 ساله پارس‌آبادی، نوزاد دو‌قلویی به دنیا آورد كه یكی از آنها سالم و فرزند دوم بدون سر و گردن بوده و تنها بخش پایینی سینه كودك معلوم است.

پزشكان تولد چنین نوزادی را در كشور نادر و بی‌نظیر عنوان و اعلام كردند: علت اصلی بروز چنین عارضه‌ای، مصرف بی‌رویه دارو در هنگام بارداری از سوی بانوان است كه باید در این زمینه دقت لازم شود.
پزشكان بیمارستان پارس پارس‌آباد از بانوان خواستند در هنگام بارداری از مصرف خودسرانه دارو خودداری كنند و در صورت ضرورت مصرف دارو، با دكتر معالج خود مشورت كنند. این نخستین حامگی زن 38 ساله پارس‌آبادی است كه از دوقلوهای به دنیا آمده، یك فرزند در سلامتی كامل است.

سه شنبه 28/8/1387 - 10:52
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته