• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 3842
تعداد نظرات : 2897
زمان آخرین مطلب : 3699روز قبل
خواص خوراکی ها
تحقیقات نشان می‌دهد كه نوشیدن یك فنجان قهوه در روز، انرژی فوق‌العاده‌ای را برای بالا بردن سطح سلامت بدن فراهم می‌سازد.

به گزارش ایسنا، این نوشیدنی با برطرف كردن خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی، طول عمر افراد را افزایش می‌دهد.

محققان دانشگاه آتن با انجام این پژوهش دریافته‌اند كه نوشیدن یك فنجان قهوه داغ در روز، میزان انعطاف پذیری و كشسانی سرخرگ‌های خونی را بهبود می‌بخشد كه این امر می‌تواند خطر بروز بیماری‌های قلبی را برطرف سازد.

به گزارش روزنامه دیلی میل، این محققان پژوهش اخیر را بر اساس تجزیه و تحلیل روی 485 فرد مبتلا به فشار خون بالا انجام داده‌اند.

شركت كنندگان در این پژوهش بین 65 تا 100 سال سن داشتند و مدت طولانی ساكن جزیره ایكاریا در یونان بوده‌اند.

گفتنی است، این جزیره به عنوان «سرزمین طول عمر» شناخته شده و یك سوم از ساكنان آن به سن 90 سالگی می‌رسند.

دكتر كریستینا كری سوهو كه سرپرستی این تحقیق را عهده دار بوده می‌گوید: محققان پیش از این در مورد تاثیر قهوه بر سلامت قلب تردید داشته‌اند و برخی از آنها حتی تصور می‌كردند كه قهوه فشار خون را تشدید می‌كند، اما پژوهش جدید تاكید كرد محتویات قهوه شامل كافئین و آنتی اكسیدان‌ها، عملكرد عروق را بهبود می‌بخشند و برای قلب مفید هستند.

این یافته‌ها در كنگره كاردیولوژی انجمن اروپایی در استكهلم ارائه شده است.
شنبه 24/7/1389 - 11:24
مهدویت
امام سجاد علیه السلام فرموده است:« مهدی علیه السلام به مدت یک سال برای
گِردآمدن سپاه مبارزه می‌کند.»
اما چنان که گفته شد مرحله اول و دوم ظهور ــ که به جمع آوری نیرو می‌گذرد ــ حدود
هفت ماه به طول می‌انجامد. و این مدت با دوره‌ی یک ساله‌ای که در این حدیث آمده،
منافات دارد.
این تنافی را به چند صورت می‌توان حل کرد:
1 آغاز مرحله نخست ظهور چند ماه قبل از رجب و خروج سفیانی می باشد، که زمان
جمع آوری نیرو به یک سال برسد.
2- مقصود از سال، سال تقریبی باشد نه یک سال کامل به اندازه دوازده ماه.
3- سال به اعتبار نو شدن سال و ورود محرم مقصود باشد.
4- بخشی از مرحله سوم ظهور نیز از زمان جمع آوری نیرو به حساب آمده باشد، چرا
 که امام علیه السلام در مدینه درگیری عمده ای ندارد و سپاه سفیانی در حجاز با اعجاز
 خداوند و در زمین فرو رفته و نابود گردیده است.
درگیری عمده و مهم امام علیه السلام در کوفه با سپاه دیگر سفیانی صورت می‌پذیرد؛
امام علیه السلام در راه مدینه به کوفه، مسیر خود را به سوی ایران منحرف می‌کند تا
نیروهای پرچم‌سیاه از خراسان به حضرت بپیوندند؛ بنابراین ممکن است زمان جمع‌آوری
نیرو تا آن موقع احتساب شده باشد.
شنبه 24/7/1389 - 11:11
دعا و زیارت

«هر کس صد بار بر محمد و آل محمد (صلی الله علیه و آله) صلوات بفرستد، خداوند صد حاجت او را برآورده می‌سازد.»

شنبه 24/7/1389 - 11:7
آلبوم تصاویر
جمعه 23/7/1389 - 10:15
اخلاق
فری 88

خواب شب  اول و دهم و بیست و یکم دروغ است .
خواب شب ششم و هفتم و پانزدهم و هیجده ام و نوزده ام راست است.
خواب شب هشتم و نهم و یازدهم و دوازدهم و بیست و دوم و بیست و سوم و بیست و هشتم تعبیری نیک دارد.
خواب شب چهارم و پنجم و شانزدهم و هفدهم بتاخیر می افتد .
خواب شب بیستم و بیست و پنجم و بیست و ششم تعبیر ندارد.
خواب شب دوم و سوم و بیست وچهارم نتیجه بعکس میبخشد.
خواب شب سیزدهم و چهاردهم نه خیر دارد و نه ضرر.

جمعه 23/7/1389 - 5:50
اخلاق
فری 88

مَنْ أَکَلَ لَحْمَ أَخِیِهِ فِی الدُّنِیا قَرَّبَ إِلَیِهِ یَوْمَ القِیَامَةِ فَیُقَالُ لَهُ کَلِّهِ مَیِّتاً کَمَا أَکَلَتْهُ حَیَّاً فَیَأْکُلُهُ وَیَکْلَحُ وَیَضِجُّ.
کسی که در دنیا گوشـت برادر خود را بخورد و غیبتش را بکند روز قیامت که می شـود او را پیش کسی که غیبتش را کرده است می برند و به او می گویند همان گونه که در دنیا گوشـت او را در حالی که زنده بود خوردی اکنون که مرده است نیز گوشت او را بخور. پس از گوشت مرده او می خورد و از ناراحتی روی در هم می کشد و فریاد می زند.

جمعه 23/7/1389 - 1:44
آلبوم تصاویر
فری 88
جمعه 23/7/1389 - 1:40
خواص خوراکی ها
فری 88

یک متخصص تغذیه و رژیم‌درمانی گفت: مصرف همزمان خرما و شیر در هنگام عصر، سبب تنظیم سروتنین خون می‌شود و کسانی که خوابی آشفته دارند می‌توانند با خوردن خرما، خواب آرام را تجربه کنند.

منصور رضایی در گفت و گو با شبکه ایران با اشاره به اینکه ماده غذایی خرما از نظر تقسیم‌بندی گروه تغذیه جزء میوه محسوب می‌شود، اظهارکرد: خرما منبع غنی قندهای ساده یا کربوهیدرات‌ها بوده که از نظر پروتئین فقیر است.

به گفته وی، خرما انرژی سهل‌الوصولی را به بافت‌های بدن می‌رساند اما این انرژی تداوم ندارد.

رئیس اداره تغذیه بیمارستان دکتر مسیح دانشوری با بیان اینکه خرما دارای فیبر غذایی بالایی است، عنوان کرد: این ماده غذایی خوشمزه به عنوان یک ماده ملین است و کمک به پیشگیری و درمان یبوست می‌کند.

رضایی افزود: مصرف درازمدت خرما از ابتلا به سرطان‌های دستگاه گوارش مانند کلون و معده جلوگیری می‌کند و به دلیل آنکه منبع غنی آنتی اکسیدان‌هاست از ابتلاء به بیماری‌های مزمن جلوگیری کرده و بدن را از نظر رادیکال‌های آزاد پاک می‌کند.

این متخصص تغذیه و رژیم‌درمانی معتقد است، مصرف به اندازه خرما می‌تواند جایگزین خوبی برای مصرف قند و شکر باشد که بهتر است همراه با چای مصرف شود و به عنوان یک منبع غنی قند در هنگام افطار محسوب می‌شود.

وی گفت: خرما دارویی شیرین است و در هر 40 گرم آن 15 گرم قند وجود دارد که معادل 60 کالری است.
جمعه 23/7/1389 - 1:35
آلبوم تصاویر
فری 88
جمعه 23/7/1389 - 1:30
خواص خوراکی ها
فری 88


قوطی‌ های فلزی کوچک، اولین نوع بسته‌ بندی چای بود اما از آنجا که قیمت این قوطی ‌ها نسبتا بالا بود، در سال 1903 میلادی، برای اولین بار از کیسه‌ های ابریشمی به جای قوطی ‌های فلزی استفاده شد. این نوع بسته ‌بندی، اول در سال 1904 میلادی، به کافه‌ رستوران ‌های نیویورک و بعد از آن، به سراسر جهان راه یافت. برخی مصرف‌ کنندگان، کیسه‌ ها را به همان صورت درون آب ‌جوش انداختند و متوجه شدند چای در حال رنگ دادن و دم کشیدن است. از این پس بود که روش‌های ساده ‌تری برای استفاده از چای پیدا شد.
 
سولیوان، اولین تاجری بود که چای را در بسته ‌بندی‌ های کوچک ابریشمی به بازار عرضه کرد.
 
ابداع چای کیسه ‌ای احتمالا بهترین و بدترین اتفاق در صنعت چای بود! بهترین بود چون سبب افزایش توجه مردم به چای شد و بدترین بود چون از آن به بعد، درون کیسه‌ ها چای ‌هایی با کیفیت پایین در دسترس مردم قرار گرفت.
 
کم ‌کم مردم به چای کیسه‌ ای علاقه بیشتری نشان دادند چون دیگر نیازی به استفاده از صافی نبود و از آنجا که برگ کامل چای درون کیسه قرار می ‌گرفت، رنگ و بوی چای عالی بود اما به تدریج تولیدکنندگان به جای برگ کامل، چای پودری شده یا اصطلاحا خاک چای را جانشین آن کردند تا زمان رنگ دادن به حداقل برسد و در ضمن سود آن ها افزایش یابد. گرچه امروزه خیلی‌ ها دم کردن چای خشک و عطر و بوی آن را می ‌پسندند اما هنوز هم سرعت رنگ دادن و دم کشیدن چای کیسه‌ ای سبب شده طرفداران خاص خود را داشته باشد؛ به ‌طوری که در انگلیس 95 درصد چای مصرفی مردم را چای کیسه‌ ای تشکیل می ‌دهد.
 
در سال 1920 میلادی، چای کیسه ‌ای در آمریکا در دسترس همه بود. چای کیسه ‌ای ابتدا به شکل دایره‌ ای شکل(در سال 1922) و بعد به شکل هرمی(در سال1996) درآمد. در سال 1930 میلادی، شرکت سالادا برای اولین بار کیسه ‌های چای را از جنس فیبر کاغذ و از چوب درختان فیلیپینی و کلمبیایی ساخت و به دنباله آن کاغذی آویخت تا روی آن مارک شرکت خود را بزند. امروزه هم هنوز بیشتر انواع چای کیسه‌ ای از کیسه‌ هایی با جنس کاغذ و نایلون ‌های مخصوص مقاوم در برابر گرما(مثل پلی ‌پروپیلن) تهیه می ‌شود اما لازم به ذکر است که کیسه ‌های ابریشمی برای سلامت بهتر هستند و کیسه‌ های فیبر کاغذی و نایلونی صرفا برای کاهش هزینه‌ های شرکت ‌ها ابداع شده است.
 
3 سوال رایج درباره چای
 
سالانه 3 بیلیون کیلوگرم چای در سراسر جهان تولید می ‌شود. این نوشیدنی گرم به دلیل آرامش ‌بخش بودن و رفع خستگی، خیلی پُرطرفدار است. اما پرسش های زیادی هم درباره آن مطرح است که به نظر می ‌رسد سه پرسش زیر، همه‌ گیرتر است:
 
آیا نوشیدن چای یا هر نوشیدنی داغ دیگری ضرر دارد ؟
 
بله، البته! چای را خیلی داغ نباید نوشید. برخی مطالعات نشان داده‌ اند که نوشیدن مایعات خیلی داغ ممکن است به مخاط گلو و مری آسیب برساند و به بروز سرطان منجر شود. نتایج بررسی ها حاکی از این مطلب هستند، افرادی که چای خیلی داغ می ‌نوشند، بیش از دیگران مستعد ابتلای سرطان مری هستند. تا چند سال پیش دانشمندان تصور می‌ کردند شاید چای موجب سرطان مری می ‌شود ولی بررسی‌ های جدید نشان داده است که این ضرر چای مربوط به داغ بودن آن است، بنابراین برای حفظ سلامت و استفاده بیشتر از فواید چای بهتر است این نوشیدنی را خیلی داغ میل نکنید.
 
چای محرک است یا آرام بخش ؟
 
بعضی ‌ها چای می ‌نوشند چون معتقدند چای خاصیت آرام‌ بخشی دارد اما بعضی‌ ها هم می ‌گویند چای شادی‌آور و نشاط ‌آور است. واقعیت این است که هر دوی این صحبت‌ ها درست است. چای تا پیش از دو دقیقه از دم ‌کشیدن اثر محرک دارد اما پس از مدتی به تدریج از خاصیت محرک بودن آن کاسته شده و خاصیت آرام ‌بخشی آن بیشتر می ‌شود. پس از گذشت پنج دقیقه از دم‌ کشیدن چای، تمام کافئین موجود خارج می‌ شود و چای کاملا آرام ‌بخش است. کافئین از محرک ‌های سیستم اعصاب مرکزی است. مقدار این ترکیب در یک فنجان چای زیاد نیست. با این حال ممکن است مصرف زیادش در بعضی افراد موجب ایجاد حالاتی مانند بی ‌قراری و عصبانیت شود، از این رو، آن ها نباید در مصرف چای زیاده ‌روی کنند.
 
کدام چای بهتر است: سبز یا سیاه ؟
 
در گیاه چای ترکیبات خاصی وجود دارد که دارای خواص مهم زیستی مانند آنتی اکسیدان ‏ها است. این ترکیبات فواید بسیاری دارند. در طی فرآیند تخمیر این مولکول ‌ها تغییر می‌ کنند. مثلا برخی از آن ها اکسید شده، برخی می ‌شکنند و یا به مواد جدیدی تبدیل می ‌شوند. در نتیجه، در چای سیاه که تخمیر زیادتری رویش صورت گرفته است، موادی به وجود می‌آید که حاصل آن تغییرات هستند، یعنی در چای سیاه موادی وجود دارد که در چای سبز، با تخمیر کمتر، وجود ندارد. سردسته این مواد، کافئین است. وجود کافئین در چای سیاه و آنتی ‏اکسیدان کمتر ارزش آن را در مقایسه با چای سبز که خواص آنتی ‌اکسیدانی بیشتری دارد، کمتر می ‏کند. به همین دلیل اگر افراد ذایقه خود را با چای سبز تطبیق دهند، از خواص بیشتر گیاه چای بهره ‌مند خواهند شد.

جمعه 23/7/1389 - 1:28
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته