• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 641
تعداد نظرات : 683
زمان آخرین مطلب : 4306روز قبل
اخبار

 

پرویز شریفی درآمدی یك روانشناس گفت: ارسال هر پیام به خصوص زمانی كه با شتاب و عجله همراه باشد، موجب خستگی ذهنی و هدر دادن انرژی می‌شود و میل به غذا خوردن را افزایش می‌‌دهد.



شریفی درآمدی در خصوص مزایا و معایب پیامك بازی با بیان اینكه در حال حاضر مزایای استفاده از پیامك از معایب آن كمتر است، اظهار داشت: از معایب پیامك می‌توان به وقت گیر بودن، عدم تبادل احساسات و عواطف انسانی، رعایت نشدن میزان زیادی از نكات دستوری، ادبی و فن نگارش، محدود شدن خزانه لغات با استفاده از پیامك، تضعیف تبادل و ارتباط كلامی، بروز ارتباط‌های یك جانبه یعنی ارتباط با گروه همسالان و تبادل تجربه كمتر در جوانان و افزایش افسردگی در افراد اشاره كرد.



وی با بیان اینكه ایجاد مشغله ذهنی و سرگرم بودن علت اصلی استفاده جوانان از پیامك است، اظهار داشت: استفاده بهینه از زمان در مواقع بحرانی و امكان برقراری ارتباط‌‌‌هایی كه مایل نیستیم دیگران از آن آگاهی پیدا كنند را از مزایای ارسال پیامك عنوان كرد.



شریفی درآمدی تصریح كرد: موضوعاتی كه در ار‌سال پیامك‌ها به آن پرداخته می‌شود مطالبی هستند كه از نظر آسیب شناسی می‌توانند فساد‌هایی را در جامعه ایجاد كند كه به طور مثال بعد از هر جریان سیاسی لطیفه‌هایی در خصوص آن ساخته و شایع می‌شود كه پسندیده نیست.



وی بیان داشت: كسانی كه از اعتماد به نفس و خودآگاهی بیشتری برخوردارند، در مواقع ضروری از پیامك‌هایی با محتوای منطقی و معقول استفاده می‌كنند؛ اما محتوای اغلب پیامك‌‌ها مطالبی است كه بیشتر افراد فاقد اعتماد به نفس از آنها استفاده می‌كنند كه بروز پرخاشگری، افسردگی، اضطراب و بی‌قراری شدیدی را برای آنها ایجاد خواهد كرد.



استاد دانشگاه علامه طباطبایی در خصوص كاهش ارتباط چهره به چهره در پیامك بازی‌ها گفت: زمانی كه 2 نفر به صورت چهره به چهره با یكدیگر صحبت می‌كنند، توانایی دارند كه زخم‌های عاطفی و سوء تفاهم‌های ناشی از صحبت‌ها را سریعتر حل كنند؛ بنابراین نمی‌توان در پیامك بازی‌ها در خصوص شیوه و روش حل اختلافات الگوگیری‌ و الگو گزینی كرد.



وی در پایان، ارائه آموزش از طریق رسانه‌ها، مطبوعات و ارائه بروشورهایی را كه حاوی مطالبی در خصوص عواقب استفاده غیر ضروری از تلفن همراه باشد، به عنوان راهكاری برای جلوگیری از عواقب سوء استفاده از این تكنولوژی عنوان كرد.


 

پنج شنبه 10/11/1387 - 1:52
بیماری ها

 

شیرین بیان (Licorice) نوعی گیاه با دوام است كه طول آن به ‌3 نا ‌7 پا می‌رسد و سیستم ریشه‌ای پرشاخ و برگی دارد. ریشه‌های آن مشتمل بر بخش‌های مستقیم چوب چین و چروك دار و الیافی بلند و سیلندری شكل است و به طور افقی در زیرزمین رشد می‌كند. ریشه‌های این گیاه در بیرون از زمین به رنگ قهوه‌ای و در زیر خاك به رنگ زرد است.

 

شیرین بیان اسپانیایی (Glycyrrhiza glabra) به صورت خودرو در برخی از نقاط اروپا و آسیا می‌روید.  "گلی سیریزین" (Glycyrrhizin) به عنوان ماده‌ای فعال در ریشه شیرین بیان پنجاه برابر از شكر شیرینتر است.

 

این ماده حاوی تركیبی به نام "اسید گلی سیریزیك" مخلوط با نمك‌های پتاسیم و كلسیم است. گلی سیریزین و اسید گلی سیریزیك برای درمان زخم‌های گوارشی مفید است.  فرآورده‌های حاصله از شیرین بیان از ریشه‌ها و ساقه‌های زیرزمینی گیاه فراهم می‌آیند. گلی سیریزین و اسید گلی سیریزیك مهمترین مواد موجود در این گیاه هستند.

 

ریشه‌های این گیاه حاوی كومارین، فلاون، روغنهای فرار و استرول گیاهی نیز هست. از شیرین بیان برای درمان انواع سرفه‌ها و نیز به عنوان یك داروی مسكن در پوست، اسپاسم و تورم، برونشیت، روماتیسم و روم مفاصل و به عنوان ملین استفاده می‌شود.  بسیاری از پزشكان فرآورده‌های تهیه شده از ریشة این گیاه را برای درمان زخم گوارشی و التهاب معده مزمن تجویز می‌كنند (گاستریت مزمن).

 

برخی دیگر ریشه این گیاه را برای نارسایی اولیه فوق كلیه تجویز می‌كنند. البته همیشه باید شیرین بیان را با احتیاط مصرف کرد. چون ماده گلی سیریزین و اسید گلی سیریزیك موجود در آن می‌تواند به غدد فوق كلیه آسیب رساند.

 

پنج شنبه 10/11/1387 - 1:38
بیماری ها

زردچوبه، ریشه گیاهی است با نام علمی‌"Curcuma Longa" كه به نام "TurmericRoot" در جهان مشهور است.


این گیاه، بومی‌نواحی جنوبی آسیاست و به طور وسیع در تمام نقاط هند، نواحی جنوبی چین، تایوان، ژاپن، اندونزی و بعضی نواحی آفریقا كشت می‌شود. بیش ترین محصول زردچوبه دنیا از هندوستان تأمین می‌شود.


 

نام هندی آن به معنی زعفران هندی و نام چینی آن به معنی زنجفیل زرد است. این گیاه از خانواده زنجفیل"Zingiberaceae" است. زردچوبه از قدیم به عنوان هضم كننده غذا و صفراآور مصرف می‌ شده است.



از زردچوبه داروهای زیادی به شكل خوراكی و موضعی تهیه می‌شود كه محصولات موضعی مانند؛ پماد، روغن‌ها، كرم و لوسیون برای زخم‌ها، اگزما و ورم به كار می‌رود و اشكال خوراكی آن به صورت قرص، شربت و آمپول استفاده می‌شود. زردچوبه از زمان قدیم در طب آیورودا به عنوان ضد ورم و ضد آرتریت مصرف می‌شود.



از اثرات مهم زردچوبه اثر صفراآوری و تحریك ترشح پانكراس آن را می‌توان نام برد. تحقیقات بر روی اسانس زردچوبه نشان داده است كه دارای اثر صفراآور و حل و دفع سنگ مثانه می‌باشد.

 كوركومین "Curcomin" مهم ترین ماده مؤثر زردچوبه، دارای خواص ضد سموم كبد، ضد ورم. ضد سرطان و ضد عفونت است

 

از اثرات دیگر كوركومین كه به تازگی تأیید شده است، خواص ضد موتاژن، ضد ایدز و ضد اكسیدان آن می‌باشد. ماده دیگر زردچوبه به نام "ar–Turmerone " دارای خاصیت ضد سم مار بوده و قادر به خنثی كردن بسیاری از سموم مارهاست.

 

احتیاط


با وجودی كه تاكنون اثرات جانبی از زردچوبه گزارش نشده است ولی در مواردی مصرف آن باید با احتیاط صورت گیرد. از جمله مصرف آن در زمان حاملگی باید متعادل باشد.

همچنین كسانی كه مجرای كیسه صفرای آن‌ها بسته و یا دارای اشكال است و یا این كه دارای سنگ‌های صفراوی در كیسه صفرا هستند باید با احتیاط از زردچوبه استفاده كنند. مصرف زردچوبه به همراه غذاها و داروها، بلامانع بوده و تداخلی ایجاد نمی‌كند.



مقدار مصرف عادی زردچوبه كه هر روز می‌توان بدون عارضه جانبی از آن استفاده كرد "1.5" تا"3" گرم در روز است. گرچه قسمت اعظم زردچوبه در دنیا در تغذیه و به صورت پودر مصرف می‌شود ولی اشكال مختلف دارویی آن نیز در داروخانه‌های گیاهی بسیاری از كشورها موجود است.

پنج شنبه 10/11/1387 - 1:34
بیماری ها
محققان می گویند، پیاز ماده غذایی ارزان ، قابل دسترسی و سرشار از خواص مفید و شگفت انگیز است به گونه ای كه می توان آن را داروخانه ای طبیعی نامید.
به گزارش پایگاه اینترنتی عرب آنلاین، پیاز می تواند مقاومت بدن را در مقابل بسیاری از بیماری های مزمن افزایش دهد،آسم را بهبود بخشد و تصلب شرایین را كنترل كند.


به گفته دانشمندان، پیاز با دارا بودن ماده ای به نام گلوكوزین میزان قند و فشار خون را تنظیم می كند.


جویدن پیاز خام نیز منجر به از بین رفتن میكرب های دهان 
می شود.
پنج شنبه 10/11/1387 - 1:10
بیماری ها
كرفس در پیشگیری از ابتلا به بیماری آلزایمر موثر است.
محققان بر این باورند كه عناصر گیاهی پیشگیرانه كرفس در ابتلا به آلزایمر در سبزی هایی همچون جعفری و فلفل سبز نیز یافت می شود.

 
كرفس سرشار از فیبر و آب است به همین سبب، ماده غذایی مناسبی در رژیم غذایی كسانی است كه قصد دارند وزن كم كنند.
سه شنبه 8/11/1387 - 23:39
دانستنی های علمی

 

جنگ كنسول ها

 

 

 

 

 

 

360 XBox یا PS3 مسئله این است؟

 

دوشنبه 7/11/1387 - 1:23
خانواده

 

نون بگیرم!

 

اكشال نداره

 

 

دورتون بگردم ، سه تا و نفصی

يکشنبه 6/11/1387 - 0:26
دانستنی های علمی

 

 

 

كی گفته اعتیاد شرط عقله؟!

 

 

حالا اگه جرات داری برو معتاد شو

 

 

آخه اینم شد اعتیاد؟!

 

 

آخه چرا

 

همین كارها رو كردند كه شركت آدامس بادكنكی ورشكسته شد

 

 

يکشنبه 6/11/1387 - 0:0
دانستنی های علمی

 

سلامی چو بوی

گازوئیل

سوخته ی كامیون ها

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

راستی كی می خواد

به این وضعیت

رسیدگی كنه؟

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

دیگه طوری شده

كه یه بچه تهران،

بیشتر از چند روز

نمی تونه تو یك

شهر دیگه زندگی

كنه.

 

 

 

 

 

می دونی چرا؟؟؟

چون كمبود

آلودگی داره!!

چون به این

موجود نیاز داره!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

حالا اگه به ما رحم

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

نمی كنید،

لااقل به این

پرنده های

بی باك رحم كنید.

به امید هوای پاك...

جمعه 4/11/1387 - 16:40
دانستنی های علمی
رئیس "مجلس شورای اسلامی"، دغدغه اصلی فدائیان اسلام و در راس آنها، شهید نواب صفوی را اجرای احکام اسلامی، استقلال و اعتلای ایران اسلامی دانست.
علی لاریجانی در مراسم پنجاه و سومین سالگرد شهادت نواب صفوی و شهدای فدائیان اسلام، كه دیشب در مسجد جامع قائمشهر برگزار شد، سیر مبارزاتی رهبران فدائیان اسلام در شکل گیری تفکّر اصیل اسلامی را پایه گذار حکومت اسلامی در ایران دانست.


رئیس مجلس، مبنای مبارزاتی شهید نواب صفوی را درگیری فکری و اصیل اسلامی دانست و گفت: آن شهید، با نفوذ در توده های مردم مسلمان، زمینه ساز حکومت اسلامی و قیام و نهضت امام خمینی و پیروزی انقلاب اسلامی بود. 


لاریجانی، با اشاره به پیروزی مسلمانان در غزه و شکست رژیم صهیونیستی در آن، حزب الله لبنان و مقاومت غزه را محصول درخت تنومند انقلاب اسلامی دانست.


رئیس مجلس، با اشاره به تاکید مقام معظّم رهبری درباره تحقّق اصل 44 قانون اساسی، آن را راهبرد جدّی نظام مقدّس جمهوری اسلامی در برون رفت از شرایط موجود اقتصادی دانست و گفت: مجلس، دولت و قوّه قضائیه، با همسویی و همکاری برای بسترسازی و حسن اجرای این اصل تلاش می کنند.
جمعه 4/11/1387 - 16:14
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته