• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 31
تعداد نظرات : 36
زمان آخرین مطلب : 3998روز قبل
سخنان ماندگار


و من كتاب له ع إ لى اءَهْلِ اَلْكُوفَةِ عِنْدَ مَسِیرِهِ مِنَ اءلْمَدِینَةٍ إ لَى اءلْبصْرةِ:
مِنْ عَبْدِ اللَّهِ عَلِیِّ اءَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ إِلَى اءَهْلِ الْكُوفَةِ جَبْهَةِ الْاءَنْصَارِ وَ سَنَامِ الْعَرَبِ:
اءَمَّا بَعْدُ، فَإِنِّی اءُخْبِرُكُمْ عَنْ اءَمْرِ عُثْمَانَ حَتَّى یَكُونَ سَمْعُهُ كَعِیَانِهِ، إِنَّ النَّاسَ طَعَنُوا عَلَیْهِ فَكُنْتُ رَجُلاً مِنَ الْمُهَاجِرِینَ اءُكْثِرُ اسْتِعْتَابَهُ وَ اءُقِلُّ عِتَابَهُ وَ كَانَ طَلْحَةُ وَ الزُّبَیْرُ اءَهْوَنُ سَیْرِهِمَا فِیهِ

الْوَجِیفُ، وَ اءَرْفَقُ حِدَائِهِمَا الْعَنِیفُ وَ كَانَ مِنْ عَائِشَةَ فِیهِ فَلْتَةُ غَضَبٍ، فَأُتِیحَ لَهُ قَوْمٌ قَتَلُوهُ وَ بَایَعَنِی النَّاسُ غَیْرَ مُسْتَكْرَهِینَ وَ لاَ مُجْبَرِینَ،بَلْ طَائِعِینَ مُخَیَّرِینَ.
وَ اعْلَمُوا اءَنَّ دَارَ الْهِجْرَةِ قَدْ قَلَعَتْ بِاءَهْلِهَا وَ قَلَعُوا بِهَا، وَ جَاشَتْ جَیْشَ الْمِرْجَلِ، وَ قَامَتِ الْفِتْنَةُ عَلَى الْقُطْبِ، فَاءَسْرِعُوا إِلَى اءَمِیرِكُمْ وَ بَادِرُوا جِهَادَ عَدُوِّكُمْ، إِنْ شَاءَ اللَّهُ عَزَّ وَ جَلَّ.


نامه اى از آن حضرت (ع ) به مردم كوفه هنگام حركتش از مدینه به بصره .
از بنده خدا، على ، امیرالمؤ منین به مردم كوفه كه بزرگواران یاران و ارجمندان عرب اند.
اما بعد. شما را از كار عثمان خبر مى دهم ، به گونه اى كه شنیدنش چون دیدن باشد مردم بر او خرده گرفتند و من كه مردى از مهاجران بودم ، همواره خشنودى او را مى خواستم و

كمتر سرزنش مى كردم . ولى طلحه و زبیر در باره او شیوه دیگر داشتند و آسانترین كارشان ، تاختن بر او بود و نرمترین رفتارشان ، رفتارى ناهموار بود. بناگاه ، عایشه بى تاءمل

بر او خشم گرفت و مردمى بر او شوریدند و كشتندش . آنگاه مردم با من بیعت كردند نه از روى اكراه یا اجبار، بل به رضا و اختیار.
بدانید كه سراى هجرت (مدینه ) مردمش را از خود راند و مردم نیز از آنجا رفتند.ناگاه ، چون دیگى كه بر آتش باشد، جوشیدن گرفت و فتنه سر برداشت . پس به سوى امیرتان بشتابید

و اگر خدا خواهد، براى جهاد با دشمن ، به پیش تازید.

يکشنبه 3/11/1389 - 8:6
سخنان ماندگار

قَالَ علی علیه السلام:

نِعْمَ الْقَرِینُ الرِّضَى وَ الْعِلْمُ وِرَاثَةٌ كَرِیمَةٌ وَ الْآدَابُ حُلَلٌ مُجَدَّدَةٌ وَ الْفِكْرُ مِرْآةٌ صَافِیَةٌ.

امیرالمؤمنین  علی علیه السلام فرمودند:

بهترین همنشین خشنودى است از خواست خداوند و دانش ، میراثى است گرانمایه و آداب ، زیورهایى نو به نو و اندیشه ، آینه اى صافى است .

يکشنبه 3/11/1389 - 8:4
سخنان ماندگار


الْبُخْلُ عَارٌ، وَ الْجُبْنُ مَنْقَصَةٌ، وَ الْفَقْرُ یُخْرِسُ الْفَطِنَ عَنْ حُجَّتِهِ، وَ الْمُقِلُّ غَرِیبٌ فِی بَلْدَتِهِ، وَ الْعَجْزُ آفَةٌ، وَ الصَّبْرُ شَجَاعَةٌ، وَ الزُّهْدُ ثَرْوَةٌ، وَ الْوَرَعُ جُنَّةٌ

بخل ، ننگ است و ترس ، نقص است و تنگدستى ، زبان زیرك را از بیان حجتش بر بندد و بینوا در شهر خود غریب است و ناتوانى ، آفت است و شكیبایى ، دلیرى است و زهد، توانگرى است و پارسایى ، چونان سپر است .


نهج البلاغه حکمت سوم

شنبه 2/11/1389 - 17:29
سخنان ماندگار

اءَزْرَى بِنَفْسِهِ مَنِ اسْتَشْعَرَ الطَّمَعَ، وَ رَضِیَ بِالذُّلِّ مَنْ كَشَفَ عَنْ ضُرِّهِ، وَ هَانَتْ عَلَیْهِ نَفْسُهُ مَنْ اءَمَّرَ عَلَیْهَا لِسَانَهُ.


آنكه طمع را شعار خود سازد، خود را خوار ساخته و هر كه پریشانحالى خویش با دیگران در میان نهد، تن به ذلت داده است و مكسى كه زبانش ‍ بر او فرمان راند، بى ارج شود.


نهج البلاغه حکمت دوم

شنبه 2/11/1389 - 17:28
آلبوم تصاویر

▒▒▒▒▒▒█▓▓█▒██▓▓▓██▒█▓▓█
▒▒▒▒▒█▓▒▒▓█▓▓▓▓▓▓▓█▓▒▒▓█
▒▒▒▒▒█▓▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▓█
▒▒▒▒▒▒█▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█
▒▒▒▒▒▒▒█▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█
▒▒▒▒▒▒▒█▓▓█▓▓▓▓▓▓█▓▓▓█
▒▒▒▒▒▒▒█▓▓██▓▓▓▓▓██▓▓█
▒▒▒▒▒▒█▓▓▓▓▒▒█▓█▒▒▓▓▓▓█
▒▒▒▒▒█▓▓▒▒▓▒▒███▒▒▓▒▒▓▓█
▒▒▒▒▒█▓▓▒▒▓▒▒▒█▒▒▒▓▒▒▓▓█
▒▒▒▒▒█▓▓▓▓▓▓▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓█
▒▒▒▒▒▒█▓▓▓▓▓▓███▓▓▓▓▓▓█
▒▒▒▒▒▒▒█▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█
▒▒▒▒▒▒█▓▓▓▓▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓█
▒▒▒▒▒█▓▓▓▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓█
▒▒▒▒█▓▓▓█▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓█▓▓▓█
▒▒██▓▓▓█▓▒▒▒██▒██▒▒▒▓█▓▓▓██
▒█▓▓▓▓█▓▓▒▒█▓▓█▓▓█▒▒▓▓█▓▓▓▓█
█▓██▓▓█▓▒▒▒█T▓E▓B█▒▒▒▓█▓▓██▓█
█▓▓▓▓█▓▓▒▒▒▒█yan█▒▒▒▒▓▓█▓▓▓▓█
▒█▓▓▓█▓▓▒▒▒▒▒█▓█▒▒▒▒▒▓▓█▓▓▓█
▒▒████▓▓▒▒▒▒▒▒█▒▒▒▒▒▒▓▓████
▒▒▒▒▒█▓▓▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓█
▒▒▒▒▒▒█▓▓▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓█
▒▒▒▒▒▒█▓▓▓▓▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓█
▒▒▒▒▒▒▒█▓▓▓▓▓█▓█▓▓▓▓▓█
▒▒▒▒▒▒▒▒█▓▓▓▓▓█▓▓▓▓▓█
▒▒▒▒▒████▓▓▓▓▓█▓▓▓▓▓████
▒▒▒▒█▓▓▓▓▓▓▓▓▓█▓▓▓▓▓▓▓▓▓█
▒▒▒▒█▓▓▓▓▓▓▓▓█▒█▓▓▓▓▓▓▓▓█

تقدیم به تبیان خوب و پر کاربر  که بهترین سایت دنیاست

اگه خرسی کوچولو خوب نیوفتاد یعنی به هم ریخت توی نود پد با این فرمت سیو کنیدLucida Console

شنبه 2/11/1389 - 11:49
سخنان ماندگار

كُنْ فِی الْفِتْنَةِ كَابْنِ اللَّبُونِ لاَ ظَهْرٌ فَیُرْكَبَ، وَ لاَ ضَرْعٌ فَیُحْلَبَ.

به هنگام بروز فتنه چون اشتر دو ساله باش كه نه پشتى استوار دارد كه بر آن سوار توان شد و نه پستانى شیرده ، كه از آن شیر توان دوشید.

نهج البلاغه حکمت یکم

شنبه 2/11/1389 - 9:41
سلامت و بهداشت جامعه

در اثر گرسنگى قسم دوم كه همان كمبود مواد غذایى است مرگ تدریجى براى اشخاص پیدا مى شود زیرا بواسطه نرسیدن غذاى مورد احتیاج به بدن ، رفته رفته جسم انسان نیرو و مواد لازم را از دست مى دهد و در صورت تهاجم میكرب ، بدن تاب مقاومت و مبارزه را ندارد و بالاخره شكست مى خورد و از پاى در مى آید.
براى كسانى كه مى خواهند ملتى را از پاى در آورند گرسنگى قسم دوم حربه خطرناك و كشنده اى است زیرا بدون جنجال و هیاهو، مردمى را ندانسته و نفهمیده با پاى خودشان به گور مى فرستند.
((
فلسفه هاى گمراه كننده و بیگانه و فساد انگیز، عقیده دارند كه براى از پاى در آوردن ملتى نخست باید سلامت و تندرستى او را ضعیف كرد و مبانى اخلاقى او را درهم شكست پس از آن به آسانى مى توان او را طعمه خویش ساخت )).
بعنوان مثال مى توان از نان سفید، قند سفید و مواد شیمیایى نام برد، سفیدى اینها ظاهرا فریبنده است ؛ و رنگشان براى مشكل پسندان بسیار مطلوب و مطبوع است اما در واقع فاقد مواد حیاتى و غذایى است .
زیرا در نان سفید:
((
سبوس كه جدار خارجى گندم است و دائما در هوا و در آفتاب غوطه ور مى باشد، و داراى مقدار زیادى ویتامین ها و عوامل فعاله است در اثر اعمال سفیدگرى نابود میشود))منبع: اسرار خوراكیها ص 100.
بنابراین نانى كه از این راه تهیه مى شود تنها گرسنگى قسم اول را از بین مى برد در حالى كه گرسنگى قسم دوم یعنى كمبود مواد غذایى به حال خود باقى است .
((
در كشورهایى كه مثل كشور بلژیك در زمان جنگ اول جهانى ، نرم و الك كردن نان را ممنوع كرده بودند، تلفات ناشى از بیماریهاى قلبى ، تصلب شرائین ، مرض قند و فشار خون بفاصله یكسال تقلیل فراوان یافت . تلفات همه طبقات مردم در هر سنى مخصوصا كسانى كه بیش از هفتاد همه طبقات مردم در هر سنى مخصوصا كسانى كه بیش از هفتاد و پنج سال داشتند تنزل محسوس یافت این نكته بطور مسلم ثابت مى كند كه سرچشمه بسیارى از امراض ناگوار پیرى ، ناشى از كیفیت تغذیه است ))منبع:گذرنامه براى زندگى نوین ص 38.

در ردیف چیزهایى كه باعث فقر غذایى مى شود و مواد فعال غذاها را نابود مى سازد و در نتیجه ، گرسنگى قسم دوم را به وجود مى آورد مى توان از عمل سفیدگرى و كود شیمیایى استفاده مى كنند كه در بعضى اوقات با گازهاى سمى تواءم است .
((
آردهاى سفید، تنها آرد الك كرده ساده نیستند بلكه در بعضى كارخانه ها آنها را با مواد شیمیایى سفید مى كنند و این عمل سفید گرى با گازهاى سمى انجام مى گیرد، مضحك تر آن كه بجاى خمیر ترش هم مواد شیمیایى بكار میبرند كه كارخانجات شیمیایى آنرا بجاى خمیر ترش ساخته اند.
این خمیر ترش مصنوعى ساخت آمریكا كه در اغذیه فروشیها موجود است و متجدد آمریكا رفته آن را براى پختن كیك و شیرینى مصرف مى كنند از تركیبات زاج سفید است و بایستى از آن جدا اجتناب كرد، زیرا در بنگاه فیزیولوژى دانشكده طب پاریس و بنگاه بهداشت غذایى به دقت مورد مطالعه قرار گرفت و مضر تشخیص داده شد و نیز در همان مؤ سسات ، زاج را در سگ امتحان كردیم معلوم شد كه مولد زخمهاى سخت معدى و رودى است این امراض در شهرهایى كه خمیر مایه شیمیایى مصرف مى شود و زیاد دیده مى شود)
)منبع:اسرار خوراكیها ص 108 و 107.

كود شیمیایى هر چند از نظر تمیزى و صرفه و فراوانى و آسانى حمل و نقل آن مورد توجه كشاورزان قرار گرفته ولى نباید غافل از خطراتى كه مستقیما از این راه متوجه مواد غذایى ما مى شود باشیم .
((
در اینجا بى اختیار به یاد كودهاى مصنوعى مى افتم كه دانشمندان مضرات آن را به وسیله آزمایش نشان داده اند از نظر شیمیایى گندمى كه با كودهاى مصنوعى به عمل آمده است ممكن است گندمى طبیعى شناخته شود ولى تركیبات آن از نظر املاح معدنى با گندم طبیعى یكسان نیست سلولهاى سرطانى داراى مقدار زیادى پتاسیم هستند و كودهاى مصنوعى این فلز را بحد زیادترى دارند))منبع:اسرار خوراكیها ص 108 و 107.

قبلا از قند سفید نامى برده شد البته یكى از مواد ضرورى بدن ، مواد قندى اند كه در شیرینى هاى طبیعى مانند عسل ، خرما، كشمش ، چغندر و.... به مقدار زیاد یافت مى شود ولى قند سفیدى كه ساخته شده دست انسانهاست و علم صنعت در آن دخالت كرده باعث مرگ تدریجى و مصنوعى ماست .
((
مصرف قند در آمریكا از پنجاه سال به این طرف دو برابر شده و به همین نسبت مرض قند و دیابت و عوارض آن افزایش یافته است .
طبق آمار دقیقى كه بدست آمده پنجاه و هشت سال پیش یعنى در سال 1900 هر فرد آمریكایى بطور متوسط هر سال پنج كیلو قند سفید صنعتى مصرف مى كرد ولى امروز با شیرینى هاى مختلف و شربتهاى قندى كه مثل اقیانوس جریان دارد هر فرد آمریكایى به طور متوسط بیش از 50 كیلو قند سفید صنعتى مصرف مى كند و از ضرر و زیان آن هم بى خبر است این بى خبرى نه تنها در آمریكا بلكه در تمام كشورهاى دنیا وجود دارد
))منبع:گذرنامه براى زندگى نوین ص 72.

چهارشنبه 29/10/1389 - 21:8
تغذیه و تناسب اندام

یكى از حالات انسان ، گرسنگى است كه مى توان آن را دو قسمت دانست .
1 -
داشتن اشتها براى صرف غذاهاى متنوع .
2 -
كمبود مواد غذایى .
كسى كه دچار كمبود مواد غذایى گشته ممكن است سیر باشد و غذاهاى ایده آل خود را هم بخورد؛ بنابراین گرسنگى قسم دوم به معناى این است كه مواد لازم و ضرورى بدن به آن نرسیده و به همین جهت نوع دوم را فقط غذاشناس مى توانند تشخیص بدهد.
((
بوسیله اكتشافات فراوان ، بشر امروز میدانید كه در خوراكیها اسرار دیگرى غیر از پر كردن شكم وجود دارد و تنها با سیر كردن معده نمى توان نیروى لازم براى بدن را بدست آورد. ممكن است شما غذا بخورید، زاید هم بخورید، ولى سوخت ماشین بدنتان لنگ باشد.
پس غیر از گرسنگى ظاهرى ، یك گرسنگى دیگرى هم وجود دارد كه حس ‍ گرسنگى ظاهرى ، یك گرسنگى دیگرى هم وجود دارد كه حس گرسنگى قادر به درك آن نیست و باید با وسائل دیگر به وجود آن پى برد))

منبع:

اعجاز خوراكیها ص 114

چهارشنبه 29/10/1389 - 8:30
داستان و حکایت
مردی قوی هیکل در یک کارخانه چوب بری استخدام شد و تصمیم گرفت خوب کار کند . روز اول در جنگل ،18درخت را قطع کرد .رئیسش به او تبریک گفته و او را به ادامه کار تشویق کرد. روز بعد با انگیزه و قصد بیشتری کار کرد ،ولی 15درخت قطع کرد روز سوم بیشتر کار کرد ،اما فقط 10درخت برید . به نظرش آمد که ضعیف شده است .نزد رئیسش رفت و عذر خواست و گفت :نمی دانم چرا هر چه بیشتر تلاش میکنم ،درخت کمتری قطع می کنم !!!رئیسش پرسید :آخرین بار که تبرت را تیز کردی ؟او گفت:برای این کار وقت نداشتم ، تمام مدت مشغول بریدن درختان بودم.جمع بندی و نتیجه گیریهمیشه کمیت خوب نیست.ابزار کار باید مناسب باشد.برای فکر کردن و بهتر شدن ،وقت بگذاریم.گاهی اوقات راه حل ها، ساده و بسیار در دسترس هستند.
سه شنبه 28/10/1389 - 8:50
شعر و قطعات ادبی

همای اوج سعادت به دام ما افتد
                                       اگر تو را گذری بر مقام ما افتد
حباب وار براندازم از نشاط کلاه
                                       اگر ز روی تو عکسی به جام ما افتد
شبی که ماه مراد از افق شود طالع
                                       بود که پرتو نوری به بام ما افتد
به بارگاه تو چون باد را نباشد بار
                                       کی اتفاق مجال سلام ما افتد
چو جان فدای لبش شد خیال می بستم
                                       که قطره ای ز زلالش به کام ما افتد
خیال زلف تو گفتا که جان وسیله مساز
                                       کز این شکار فراوان به دام ما افتد
به ناامیدی از این در مرو بزن فالی
                                       بود که قرعه دولت به نام ما افتد
ز خاک کوی تو هر گه که دم زند حافظ
                                       نسیم گلشن جان در مشام ما افتد

سه شنبه 28/10/1389 - 8:49
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته