• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 2159
تعداد نظرات : 961
زمان آخرین مطلب : 3454روز قبل
کامپیوتر و اینترنت

اگه می خواهید ویندوزتون اورجینال به حساب بیاد تا بتونید از کلی از امکانات ویندوزتون استفاده کنید مثلا بروزرساني ويندوز(Update) يا نصب برنامه هايي مانند ويندوز مديا پلير 11، نصب اينترنت اكسپلورر 7 يا اسكين فارسي ويندوز كه توسط مايكروسافت عرضه شده  ویا باقی چیز های اینجوری باید اول اکتیوش کنید و بعد  دیگه مشکلی نخواهید داشت.
 خوب حالا  براي Activate كردن(فعال كردن) ويندوز چی کار باید کرد ؟ اول از همه برید به منوي Start بر روي گزينه Run كليك كنيد و در پنجره اي كه باز مي شود، تايپ كنيد: regedit
در پنجره جديد مسير ذيل را تعقيب كنيد:
کد:
HKEY_LOCAL_MACHINE> Software> Microsoft> WindowsNT> Current Version >WPAEvents
در سمت راست پنجره بر روي OOBETimer كليك راست كرده و Modify را انتخاب كنيد و در پنجره تازه اي كه گشوده مي شود يكي از مقادير دوتايي را به 00(صفر صفر) تغيير دهيد و سر آخر با كليك بر روي دكمه OK، پنجره ويرايش رجيستري را ببنديد.
دوباره به منوي Start رفته، بر روي گزينه Run كليك كنيد و در پنجره باز شده تايپ كنيد: command
پنجره اي شبيه Command Prompt باز مي شود. در اين پنجره عبارت زير را تايپ كنيد:
کد:
%systemroot%\system32\oobe\msoobe.exe /a

پس از چند لحظه يا چند دقيقه پنجره اي با عنوان Activate Windows باز مي شود. در اين پنجره چك باكس كنار گزينه مياني را تيك بزنيد. گزينه مياني از اين قرار است:
کد:
Yes, I want to telephone a customer service representative to activate Windows

در ادامه پنجره تازه اي كه باز مي شود، بر روي Change Product Key كليك كنيد و در پنجره جديد كليد زير را وارد كنيد:
کد:
B7R7P-J63JP-2J7VH-W3TDJ--PDP7T
پس از وارد كردن كد بالا بر روي دكمه Update كليك كنيد و Wizard را ببنديد و سيستم را ري استارت كنيد.
پس از ري استارت سيستم اگر دوباره به منوي Start رفته، بر روي Run كليك كنيد و در پنجره باز شده، عبارت:
کد:
%systemroot%\system32\oobe\msoobe.exe /a

را تايپ كنيد، پنجره اي باز مي شود كه در آن نوشته است:
کد:
Windows is already activated. Click OK to exit.

اين پيغام  یعنی دردسرها تمام شده و اكنون ويندوز شما به اصطلاح اصل يا اِريجنال(منظورم همان اوريجينال است  ) شده است

چهارشنبه 24/5/1386 - 12:46
کامپیوتر و اینترنت

در صورتی که رم دستگاه شما پایین است ، شما میتوانید با استفاده از این ترفند مقداري از هارد ديسک را به عنوان رم کامپیوتر خود معرفي کنيد. این عمل باعث افزايش سرعت سیستم شما و جلوگيري از هنگ شدن آن مي شود.

بدین منظور:
1- بر روی My Computer کلیک راست کنید.
2- از منوی باز شده بر روی Properties را کلیک کنید.
3- وارد پنجره Properties System بشوید که از زبانه های گوناگون تشکیل شده است.
4- سپسدر این قسمت وارد زبانه Advanced بشوید.
5- در قسمت Performance بر روی گزینه Settings را کلیک کنید.
6- سپس وارد قسمت Options Performance بشوید.
7- در این قسمت نیز زبانه Advanced را انتخاب کنید.
8- در قسمت Virtual memory گزینه Change را انتخاب کنید.
9- در این قسمت مقدار رمی را که بطور پیش فرض انتخاب شده را مشاهده می کنید . معمولا در رم های 256 این مفدار بین 768-384 متغیر است . که 384 حداقل و 768 حداکثر می باشد.
10- درایوی را که می خواهید در آن مقدار فضایی را اختصاص به رم دهید انتخاب کنید.
11- سپس گزینه Custom size را فعال کنید.
12- اندازه های خود را در این قسمت وارد کنید.
13- در پایان کلید Set را فشار دهید و تمامی پنجره های باز شده را Ok کنید.
14- در صورت امکان کامپیوتر خود را Restart کنید .

چهارشنبه 24/5/1386 - 12:44
دعا و زیارت

مجموعه آثار جلد دوم صفحه 212

استاد شهيد مرتضى مطهرى‏

مسلمين در هر عصرى متناسب با امكانات فكرى و عملى خود تحت تاثير شوق و عشقى كه به كتاب آسمانى خود داشتند
درباره قرآن كار كرده‏اند، از قبيل ياد گرفتن و به خاطر سپردن، قرائت نزد استادان قرائت و تجويد، تفسير معانى، توضيح و
شرح لغات قرآن در كتب لغت مخصوص اين كار، بر شمردن آيات و كلمات و حتى حروفى كه در مجموع قرآن به كار رفته
است، تدقيق در معانى آن و استفاده از آن در مسائل حقوقى، اخلاقى، اجتماعى، فلسفى، عرفانى، علمى و زينت دادن گفته‏ها
و نوشته‏هاى خود به آيات قرآن، كتيبه‏هاى بسيار عالى يا گچ‏بريها و كاشى كاريها، نوشتن آن با خطوط بسيار زيبا، تذهيب آن،
آموختن آن به فرزندان خود قبل از هر آموزش ديگر، تدوين نحو و صرف زبان عربى به خاطر قرآن، ابداع و ابتكار علم معانى
و بيان و بديع، جمع آورى لغات زبان عربى و امثال اينها.

عشق و علاقه‏مسلمين به قرآن منشا و مبدا يك سلسله علوم ادبى و عقلى‏شد كه اگر قرآن نمى‏بود اين علوم به وجود
نمى‏آمد.

منبع:http://www.hawzah.net/Per/Q/QDefa.asp?URL=Start/QStart.htm

چهارشنبه 24/5/1386 - 8:54
دعا و زیارت

كتاب: قرآن در اسلام صفحه 20

نويسنده: استاد علامه طباطبايى (رض)

قرآن مجيد در مطالب خود اختصاص بامتى از امم مانند امت عرب يا طائفه‏اى از طوائف مانند مسلمانان ندارد، بلكه با طوائف خارج از اسلام سخن ميگويد چنانكه با مسلمانان ميگويد، بدليل خطابات (1) بسيارى كه بعنوان كفار و مشركين و اهل كتاب و يهود و بنى اسرائيل و نصارى دارد و با هر طائفه‏اى از اين طوائف باحتجاج پرداخته آنان را بسوى معارف حقه خود دعوت ميكند.

و همچنين قرآن مجيد با هر يك از اين طوائف باحتجاج و دعوت ميپردازد و هرگز خطاب خود را مقيد بعرب بودن آنان نميكند چنانكه در مورد مشركين-بت‏پرستان-ميفرمايد: «فان تابوا و اقاموا الصلوة و آتوا الزكوة فاخوانكم فى الدين‏» (2) و در مورد اهل كتاب-يهود و نصارى و مجوس نيز كه از اهل كتاب محسوبند-ميفرمايد: «قل يا اهل الكتاب تعالوا الى كلمة سواء بيننا و بينكم ان لا تعبد الا الله و لا نشرك به شيئا و لا يتخذ بعضنا بعضا اربابا من دون الله‏» (3) ترجمه:بگو اى اهل كتاب بيائيد بسوى كلمه‏اى كه در ميان ما و شما بطور مساوى پذيرفته شود و آن اينست كه جز خداى متعال كسى را نپرستيم و انبازى براى وى قرار ندهيم و برخى از ما برخى ديگر از خدايان خود اتخاذ نكنند) چنانكه مى‏بينيم هرگز نفرموده:اگر مشركين عرب توبه كنند و نفرموده:اى اهل كتابى كه از نژاد عرب ميباشيد.

آرى در بدو طلوع اسلام كه دعوت از جزيرة العرب ببيرون تجاوز نكرده بود طبعا خطابات قرآنى بامت عرب القا ميشد ولى از سال شش هجرت كه دعوت ببيرون شبه جزيره راه يافت هيچ موجبى براى توهم اختصاص نبود.

گذشته از اين آيات آيات ديگرى دلالت‏بر عموم دعوت ميكند مانند آيه كريمه: «و اوحى الى هذا القرآن لانذركم به و من بلغ‏» (4) ترجمه:وحى شده است‏بر من اين قرآن براى اينكه شما را انذار كرده بترسانم و هر كه را كه اين قرآن-يا انذار-بوى برسد) .

و آيه كريمه: «و ما هو الا ذكر للعالمين‏» (5) و آيه: «ان هو الا ذكر للعالمين‏» (6) ترجمه:نيست قرآن مگر يادآورى براى همه جهانيان) .

و آيه كريمه: «انها لاحدى الكبر نذيرا للبشر» (7) ترجمه:بدرستى اين آيه يكى از بزرگترين آيات ميباشد در حاليكه ترساننده بشر است) .

بحسب تاريخ نيز، اسلام عده‏اى از ارباب مذاهب مختلفه مانند بت‏پرستان و يهود و نصارى و همچنين از امتهاى گوناگونى مانند سلمان فارسى و صهيب رومى و بلال حبشى بثبوت رسيده است.

پى‏نوشتها:

1- اين خطابات و احتجاجات در آيات بسيارى است و نيازى بنقل آنها نيست.

2- سوره توبه آيه 11

3- سوره آل عمران آيه 64

4- سوره انعام آيه 19

5- سوره قلم آيه 52

6- سوره ص آيه 87

7- سوره مدثر آيه 36

چهارشنبه 24/5/1386 - 8:50
دعا و زیارت

اكنون با روشن شدن عوامل تشابه و دو گونه بودن تشابه در قرآن،جواب اين‏پرسش ساده مى‏شود.يك گروه از متشابهات تشابه عرضى است كه بر قرآن تحميل‏شده است.اين گروه از آيه‏هاى متشابهه برابر با اسلوب و شيوه‏هاى متعارف عرب بيان شده و خالى از هر گونه غموض و پيچيدگى بوده،در آغاز هرگز ايجاب شبهه‏نمى‏كرده است.سپس در پى درگيرى‏هاى عقيدتى و فكرى كه در ميان گروه‏هاى‏مختلف مسلمانان رخ داد،فاجعه‏«تشابه‏»دامن گير بسيارى از آيات قرآن گرديد.

وجود گروه دوم متشابهات،تشابه اصلى،كاملا طبيعى مى‏نمايد،زيرا اين گونه‏تشابه در اثر بيان معانى ژرف توسط الفاظ متداول عرب-كه براى معانى سطحى‏ساخته شده-پديد آمد.قرآن در افاده معانى عاليه راهى پيموده كه هم براى عامه‏مردم جنبه اقناعى داشته باشد و هم علما و دانش مندان را متقاعد سازد.لذا دربيانات خود،بيش‏تر فن خطابه و برهان را به هم آميخته،از مشهورات و يقينيات،هردو يك واحد منسجم ساخته است.با آن كه در ظاهر اين دو فن از هم متنافرند،ميان‏آن‏ها سازش داده است،و اين خود، يكى از دلايل اعجاز قرآن به شمار مى‏رود.

ابن رشد اندلسى-دانش‏مند و فيلسوف معروف-(متوفاى سال 595)در اين‏زمينه مى‏گويد:«مردم،در برخورد با تعاليم عاليه شريعت‏سه دسته‏اند:

دسته اول،كسانى‏اند كه از حكمت متعاليه برخوردار بوده،صاحب فكر وانديشه‏اند،در برخورد با حوادث استوار و با متانت رفتار مى‏كنند.

دسته دوم،عامه مردم هستند كه طبقه جمهور را تشكيل مى‏دهند.اينان ممكن‏است چندان با علم و دانش سر و كارى نداشته باشند اما طبعى سليم،نيتى پاك ودلى تابناك دارند.

دسته سوم،ميانه اين دو قرار دارند،نه از طبقه علماى راستين به شمار مى‏روند ونه خود را از جمهور مردم به حساب مى‏آورند.خود را از سطح همگانى برتر و دررديف دانش‏مندان مى‏دانند،در صورتى كه صلاحيت عرض اندام در آن عرصه والارا ندارند».

گويد:«تشابه،صرفا درباره دسته سوم است،زيرا دانش مندان در سايه دانش‏سرشار خود و با انديشه و متانت‏شايسته خويش كه در راه رسيدن به حقايق مبذول‏مى‏دارند،هرگز تشابهى بر سر راه آنان قرار نمى‏گيرد.طبقه جمهور،با ذهن صاف وساده‏اى كه دارند، هيچ‏گاه شبهه‏اى در تعاليم شريعت احساس نمى‏كنند،زيرا به‏ظاهر الفاظ و تعابير بسنده كرده،نگرانى به خود راه نمى‏دهند».

گويد:«تعاليم شريعت،هم چون غذاى سالم و پاكيزه براى بدن‏هاى سالم وطبع‏هاى ناآلوده،نافع و مفيد خواهد بود.كه بيش‏ترين مردم را تشكيل مى‏دهند.

گرچه براى برخى كه در اقليت‏اند زيان آفرين مى‏گردد،چنان چه خداوند فرموده: وما يضل به الا الفاسقين (1) ،يعنى در سايه تعاليم الهى گم راه نمى‏گردد،جز كسانى كه ازمرز طبيعى مردمى بيرون زده‏اند.اين حالت،صرفا در برخى از آيات براى برخى ازمردم رخ مى‏دهد و در آياتى است كه از عالم ماوراى حس سخن گفته،كه در عالم‏شهود همانندى ندارد.لذا براى تقريب به اذهان،از نزديك‏ترين چيزى كه بتواندشاهد و مثالى باشد تا واقع را ارائه دهد،استفاده كرده است.همين امر سبب گرديده‏تا برخى به ظاهر مثال اخذ كرده،تصور كنند آن چه در تعبير آمده عين واقع است،از اين‏رو در حيرت و شك باقى مى‏مانند.متشابهات كه موجب شبهه مى‏گردند،ازاين قبيل هستند.ولى نه براى دانش مندان و نه براى طبقه جمهور،زيرا اينان ازسلامت طبع و صحت نفس برخور دارند،غذاى سالم برايشان كاملا نافع و مفيدمى‏افتد.ولى بيرون از اين دو دسته كسانى‏اند مريض،كه نفسى ناسالم دارند، غذاهر چند كامل و سالم باشد،بر مذاق اينان لذت بخش و نافع نخواهد بود.لذاخداوند فرموده: فاما الذين فى قلوبهم زيغ فيتبعون ما تشابه منه ابتغاء الفتنة و ابتغاءتاويله (2) ،اما كسانى كه در دل‏هاى شان انحراف است،براى فتنه جويى و طلب تاويل‏آن[به دل خواه خود]از متشابه آن پيروى مى‏كنند».

گويد:«اينان،همان ارباب جدل و صاحبان مكتب‏هاى كلامى مى‏باشند».و نيزمى‏گويد:«شريعت در تعاليم و برنامه‏هاى خويش، روشى در پيش گرفته تا طبقه‏جمهور بهره‏مند شده و هم دانش مندان پذيرا باشند.از اين‏رو قرآن الفاظ وعبارت‏هايى به كار برده كه براى هر دو گروه قابل درك باشد.عامه مردم به ظاهر مثال‏بسنده كرده،گمان مى‏برند مورد مثال چيزى همانند آن و نزديك به آن مى‏باشد و به‏همين اندازه قناعت كرده و پيش‏تر نمى‏روند و دانش‏مندان نيز حقيقتى را كه در طى‏مثال نهفته دريافت مى‏كنند.

مثلا چون‏«نور»رفيع‏ترين موجود در عالم حس به شمار مى‏رود،آن را مورد مثال قرار داده و گفته است: الله نور السماوات و الارض.. (3) و با اين گونه تصور براى طبقه‏جمهور امكان درك موجودات ماوراى حس فراهم گرديده است،به اين معنا كه ازآن چه هست‏با كمك قوه متخيله خود سنجيده،بر ايشان قابل پذيرش خواهد بود.

آن گاه كه شريعت در صفات بارى تعالى سخن بگويد،راه شك و شبهه را بسته‏است.پس هرگاه بگويد خدا نور است،حجابى از نور دارد.مؤمنان او را در آخرت‏نظاره كنند هم چون آفتاب در بلنداى روز.براى جمهور هيچ گونه شك و شبهه‏اى رخ‏نمى‏دهد و به ظاهر اين تعابير گرفته بى‏ترديد مى‏پذيرند.

هم چنين براى علما شبهه‏اى دست نمى‏دهد،زيرا مى‏دانند كه مقصود از اين گونه‏تعابير تنها مزيد علم و يقين است.چه بسا اگر به عامه مردم گفته شود كه اين تعابير،ظاهرى بيش نيست و حقيقت جز اين است،در آن صورت نپذيرفته اصلا زير بارنروند،زيرا پيش خود چنين تصور مى‏كنند كه هر چه قابل حسن نباشد وجود ندارد وهر نامحسوسى با عدم مساوى است.مثلا اگر گفته شود:در آن جا موجودى هست‏كه داراى جسم نيست و هر چه از لوازم جسميت مى‏دانند در او نيست،امكان تخيل‏از آنان برداشته شده و چنين چيزى را معدوم مطلق مى‏پندارند.مخصوصا اگر به‏آنان گفته شود نه از جهان بيرون است و نه در درون جهان جايى دارد.نه بالا است ونه پايين.لذا هرگز شريعت تصريح به نفى جسميت نفرموده،صرفا گفته: ليس كمثله‏شي‏ء و هو السميع البصير... (4) . لا تدركه الابصار و هو يدرك الابصار و هو اللطيف‏الخبير... (5) .

گويد:«و اگر تامل كنى خواهى يافت كه شريعت‏با آن كه براى مردم در افاده‏اين گونه معانى به مثال پرداخته و راهى جز اين وجود نداشت تا آنان را به پذيرش وادارد،در عين حال علما را بر دقايق و اسرار اين گونه تعابير واقف ساخته،حقايق رابر ايشان مكشوف نموده است.» (6) .

پر روشن است در تشبيه غير محسوس به محسوس،بهترين مثالى كه مى‏تواند كاملا نمودار ذات حق تعالى باشد همان تشبيه به نور است.حقيقتى كه:«الظاهر فى‏نفسه و المظهر لغيره،خود نمودار خود است،و نمود هر چيزى به او بستگى دارد».

حقيقتى كه:«فيعين الظهور،هو فى غاية الخفاء،خود،پيداترين موجود در جهان‏هستى است،ولى در عين حال حقيقت و كنه آن در نهايت‏خفا و پنهان از ديدگان‏است.تاكنون كسى به حقيقت آن راه نيافته و نخواهد يافت‏».

اين گونه صفات و نعوت كه خاص ذات پروردگار است،مانندى براى آن-درجهان حس و شهود-جز نور نمى‏توان يافت.در اين زمينه امام فخر رازى و شيخ‏محمد عبده و علامه طباطبايى،شيوه ابن رشد را دنبال كرده‏اند (7) .

پى‏نوشتها:

1- بقره 2:26.

2- آل عمران 3:7.

3- نور 24:35.

4- شورى 42:11.

5- انعام 6:103.

6- ر.ك:ابن رشد اندلسى،الكشف عن مناهج الادلة،ص 89 و 97-96 و 107.

7- ر.ك:تفسير كبير فخر رازى،ج 7،ص 172.رشيد رضا،تفسير المنار،ج 3،ص 170،علامه طباطبايى،تفسير الميزان،ج 3،ص 62-58

منبع:http://www.hawzah.net/Per/Q/QDefa.asp?URL=Start/QStart.htm

چهارشنبه 24/5/1386 - 8:48
دعا و زیارت

كتاب: اعتقاد ما صفحه 44

نويسنده: آية الله مكارم شيرازى

قرآن مهمترين معجزات پيامبر اسلام (ص) است، نه تنها از نظر فصاحت و بلاغت، و شيرينى بيان و رسا بودن معانى، بلكه از جهات مختلف ديگر نيز داراى اعجاز است كه شرح آن در كتب عقايد و كلام داده شده است.

به همين دليل معتقديم:هيچ كس نمى‏تواند مانند آن، و حتى مانند يك سوره آن را بياورد، قرآن بارها همه كسانى را كه در شك و ترديد بودند بارها به اين امر دعوت كرد ولى آنها هرگز توان مقابله با آن را پيدا نكردند: «قل لئن اجتمعت الانس و الجن على ان ياتوا بمثل هذا القرآن لا ياتون بمثله و لو كان بعضهم لبعض ظهيرا، بگو اگر انسانها و پريان (جن و انس) اتفاق كنند كه همانند اين قرآن را بياورند همانند آن را نخواهند آورد، هر چند يكديگر را در اين كار يارى كنند» . (1)

«و ان كنتم فى ريب مما نزلنا على عبدنا فاتوا بسورة من مثله و ادعوا شهدائكم من دون الله ان كنتم صادقين، و اگر درباره آنچه بر بنده خود (پيامبر اسلام) نازل كرده‏ايم، شك و ترديد داريد (دست كم) يك سوره همانند آن را بياوريد، و گواهان خود غير خدا را براى اين كار فرا خوانيد اگر راست مى‏گوييد» (2)

و عقيده داريم كه قرآن با گذشت زمان، نه تنها كهنه نمى‏شود، بلكه نكات اعجاز آميز آن، آشكارتر، و عظمت محتوايش بر جهانيان روشنتر مى‏شود.

در حديثى از امام صادق (ع) مى‏خوانيم كه فرمود: «ان الله تبارك و تعالى لم يجعله لزمان دون زمان و لناس دون ناس فهو فى كل زمان جديد و عند كل قوم غض الى يوم القيامة، خداوند متعال قرآن را براى زمان خاص يا گروه معينى قرار نداده به همين دليل در هر زمانى تازه، و نزد هر گروهى تا روز قيامت پر طراوت كرد» . (3)

پى‏نوشتها:

1- سوره اسراء، آيه 88.

2- سوره بقره، آيه 23.

3- بحار الانوار، جلد 2، صفحه 280، حديث 44.

چهارشنبه 24/5/1386 - 8:36
فلسفه و عرفان
الهی ! دلی ده که در کار تو جان بازیم و جانی ده که کار آن جهان سازیم.
چهارشنبه 24/5/1386 - 8:27
موبایل

اين ترفند مربوط ميشه به پاك كردن اكانت سرويس ايميل ياهو. ممكنه كه تا حالا براتون پيش اومده باشه كه بخواهيد به واسطه ساختن يك اكانت ايميل جديد ، بخواهيد ايميل قبلي خود را پاك كنيد.
اين امكان تقريبا ميشه گفت يكي از امكانات پنهاني ياهو است كه به طور آشكارا در اختيار كاربرانش قرار نداده.

براي اين كار ابتدا شما بايد به اين لينك مراجعه كنين : https://edit.yahoo.com/config/delete_user وقتي كه بروي اين لينك كليك مي كنيد .وارد يكي از صفحه هاي سايت ياهو ميشويد،سپس در اين صفحه نام USER و PASSWORD ايميل خود را كه مي خواهيد پاك شود را وارد كنيد سپس وارد صفحه ديگه ايي ميشيد،در اين صفحه هم در قسمت پايينش دوباره يوزر و پسوردتون رو وارد كنيد،اكنون بروي كليد YES و يا همون Terminate this Account كليك كنيد.

نکته : بدين ترتيب ايميل شما به طور كامل از روي سرور ياهو پاك ميشه و هيچ راه برگشتي هم نداره.

چهارشنبه 24/5/1386 - 7:58
دانستنی های علمی
امام حسین علیه السلام فرمودند:

من حاول اَمرا بمعصیة الله کان اَفوت لما یرجو و اَسرع لما یحذر.
کسی که بخواهد از راه گناه به مقصدی برسد ، دیرتر به آروزیش می رسد و زودتر به آنچه می ترسد گرفتار می ی
.

(بحارالانوار،ج78،ص120)

چهارشنبه 24/5/1386 - 7:56
کامپیوتر و اینترنت

ممکن شما نیز با صداهای كوتاه سوت و در برخي موارد متناوب كه معمولأ از اسپيكر كامپيوترتان به دلايل مختلف پخش مي شود برخورد داشته اید. به اینگونه صداها در اصطلاح Beep گفته مي شود. در این ترفند قصد داریم به معرفی روشی ساده از طریق رجیستری بپردازیم که با بهرگیری از آن میتوانید برای همیشه از دست این سوتهای آزار دهنده رهایی یابید.

بدین منظور:
از منوی Start وارد Run شده و دستور regedit را وارد کرده و Enter بزنید تا وارد ویرایشگر رجیستری شوید.
اکنون به آدرس زیر بروید:
HKEY_CURRENT_USER/Control Panel/Sound
اکنون از قسمت دیگر پنجره ، بر روی Beep دوبار کلیک کنید و در پنجره باز شده در قسمت Value data ، عبارت yes را به no تبدیل کرده و دکمه OK را بزنید.
سپس از رجیستری خارج شده و سیستم را مجدد راه اندازی نمایید.

چهارشنبه 24/5/1386 - 7:54
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته