• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 1584
تعداد نظرات : 1638
زمان آخرین مطلب : 4051روز قبل
آلبوم تصاویر

 


شنبه 21/12/1389 - 11:4
داستان و حکایت

 

بسم الله الرحمن الرحیم

السلام علیك یا ابا صالح المهدی

 

 

 

حضرت داود علیه السلام عرض كرد:
پروردگارا! همنشینم را در بهشت به من معرفى كن و نشان بده كسى را كه مانند من از زندگى بهشتى بهره مند خواهد شد؟
خداوند فرمود:
همنشین تو در بهشت متّى پدر حضرت یونس است . داود اجازه خواست به دیدار متى برود خداوند هم اجازه داد. داود با فرزندش سلیمان به محل زندگى او آمدند. خانه اى را دیدند كه از برگ خرما ساخته شده .
پرسیدند: متى كجاست ؟
در پاسخ گفتند: در بازار است .
هر دو به بازار آمدند و از محل متى پرسیدند.
در جواب گفتند:
او در بازار هیزم فروشان است . در بازار هیزم فروشان نیز سراغ او را گرفتند.
عده اى گفتند.
ما هم در انتظار او هستیم .
داود و سلیمان به انتظار دیدار او نشستند. ناگاه متى ، در حالى كه پشته اى از هیزم بر سر گذاشته بود آمد.
مردم به احترام او برخواستند و پشته را از سر او گرفته ، بر زمین نهادند. متى پس از حمد خدا هیزم را در معرض فروش گذاشت و گفت :
چه كسى جنس حلالى را با پول حلال مى خرد؟
یكى از حاضران هیزم را خرید. در این وقت داود و سلیمان به او سلام دادند. متى آنها را به منزل خود دعوت نمود و با پول هیزم مقدارى گندم خرید و به منزل آورد و آن را با آسیاب آرد كرد و خمیر نمود و آتش ‍ افروخت ، مشغول پختن نان شد.
در آن حال با داود و سلیمان به گفتگو پرداخت تا نان پخته شد. مقدارى نان در ظرف چوبى گذاشت و بر آن كمى نمك پاشید و ظرفى پر از آب هم در كنارش نهاد، آورد و به دو زانو نشست و مشغول خوردن شدند.
متى لقمه اى برداشت ، خواست در دهان بگذارد، گفت : بسم الله و خواست ببلعد گفت : الحمدالله و این عمل را در لقمه دوم و سوم و... نیز انجام داد. آنگاه كمى از آب با نام خدا میل كرد. هنگامى كه خواست آب را بر زمین بگذارد خدا را ستود، سپس چنین گفت :
الهى ! چه كسى را مانند من نعمت بخشیدى و درباره اش احسان نمودى ؟ چشم بینا و گوش شنوا و تن سالم به من عنایت كردى و نیرو دادى تا توانستم به نزد درختى كه آن را نه ، كاشته ام و نه ، در حفظ آن كوشش ‍ نموده ام ، بروم و آن را وسیله روزى من قرار دادى و كسى را فرستادى كه آن را از من خرید و با پول آن گندمى خریدم كه آن نان پخته و با میل و رغبت آن را خوردم تا در عبادت و اطاعت تو نیرومند باشم ، خدایا تو را سپاسگزارم .
پس از آن متى گریست . در این موقع داود به فرزندش سلیمان فرمود:
فرزندم ! بلند شو برویم ، من هرگز بنده اى را مانند این شخص ندیده بودم كه به پروردگار سپاسگزارتر و حق شناس تر باشد. 

 

بحارالانوار جلد 14، صفحه 402.

حكایات آموزنده

اللهم عجل لولیك الفرج

 

سه شنبه 17/12/1389 - 18:19
اهل بیت

 

بسم الله الرحمن الرحیم

السلام علیك یا ابا صالح المهدی

 

 

آثار خدمت‏به خلق


از نگاه امام سجاد علیه السلام خدمت‏به خلق، هم اثر دنیایی دارد و در معادلات اجتماعی تاثیرگذار است و هم دارای آثار اخروی است . نمونه هایی از هر دو گروه را مرور می‏کنیم .

 

الف: آثار خدمت در دنیا


یاری مردم

طبیعی‏ترین اثر خدمت، یاری مددجو و گیرنده خدمت است . امام سجاد علیه السلام می‏فرمود: «در دنیا هیچ چیز یاری دهنده‏تر از نیکی به برادران نیست .»

بقا و فزونی نعمت

«لینفق الرجل بالقصد و بلغه الکفاف و یقدم الفضل منه لآخرته . فان ذلک ابقی للنعمة و اقرب الی المزید من الله تعالی و انفع فی العاقبة; انسان باید به مقدار اعتدال و به قدر کفاف خرج کند و زیادی‏اش را برای آخرت بفرستد . زیرا چنین رفتاری باعث‏بقای بیشتر نعمت گشته و به فزونی نعمت از جانب خدا نزدیک‏تر و در عاقبت‏سودمندتر است .»

آقایی و بزرگی در دنیا

«سادة الناس فی الدنیا الاسخیاء و سادة الناس فی الآخرة الاتقیاء; سروران مردم در دنیا، سخاوتمندان و در آخرت، پرهیزگاران هستند .»

«گرامی‏ترین انسانها نزد مردم، کسی است که زیاد خیرش به آنها برسد و نیازی به آنها نداشته باشد و ...»

سرور قلبی خدمت رسان

«الکریم یبتهج‏بفضله و اللئیم یفخر بملکه;  شخص کریم با بخشندگی خود شادمان است و فرومایه به ثروتش می‏بالد .»

ب: آثار خدمت در آخرت و نتایج معنوی


امام سجاد علیه السلام در روایاتی متعدد به آثاری چون: افزایش درجه خدمت رسانان در آخرت  ، آمرزش گناهان  ، یاور روز تنگدستی (قیامت)  ، مقامات و قصرهای بهشتی ، پوشش در آخرت  و ...  تصریح می‏کند .

جهت اختصار، تنها به روایتی از آن حضرت که شرح جامع از آثار اخروی خدمت را بیان می‏نماید، توجه می‏کنیم: ابوحمزه ثمالی از امام علی بن الحسین علیه السلام چنین نقل کرد:

«من قصی لاخیه حاجة فبحاجة الله بدا ... ; کسی که یک حاجت‏برادرش را برآورد خداوند صد حاجت او را برآورد . کسی که اندوهی را از دل برادرش بردارد، خداوند اندوه روز قیامت را از او برطرف سازد; هر قدر هم که زیاد باشد . و هر کس برادرش را که در مقابل ستمکار قرار گرفته است، یاری دهد، خدا او را هنگام عبور از صراط یاری می‏کند، در وقتی که قدمها می‏لغزد . و کسی که به دنبال نیاز برادر مؤمنش برود و با برآوردن حاجتش او را شاد کند، چنان است که رسول خدا را مسرور کرده است . و هر کس او را سیراب کند، خدا او را از شراب سر به مهر بهشتی سیراب می‏سازد . و هر کس گرسنگی او را با طعام برطرف کند، خدا او را از میوه‏های بهشتی سیر می‏کند . و هر کس برهنگی او را بپوشاند خدا او را با جامه‏های زربافت و حریر می‏پوشاند . و اگر با اینکه برهنه نیست، او را لباسی بپوشاند، پیوسته در حفظ خدا است تا هنگامی که نخی از آن جامه بر تن او باشد . و کسی که کار مهم برادرش را کفایت کند، خداوند پسران بهشتی را خدمتگزار او می‏سازد . و کسی که او را بر مرکبی سوار کند، خدا او را در قیامت‏بر ناقه‏ای بهشتی سوار می‏کند که فرشتگان به آن می‏بالند . و هر کس مؤمنی را هنگام مردنش دفن کند، گویا او را از ولادت تا مرگ پوشانده است . و هر کس او را همسری دهد که مایه انس و آرامش باشد، خداوند برای او در قبر مونسی به شکل محبوب‏ترین افراد خانواده‏اش قرار می‏دهد . و کسی که برادر مؤمن بیمارش را عیادت کند، فرشتگان دور او را می‏گیرند و دعا می‏کنند تا وقتی که از آنجا بیرون رود و به او می‏گویند: «خوشا به حالت و بهشت گوارایت!» به خدا سوگند برآوردن حاجت مؤمن در پیشگاه خدا محبوب‏تر از دو ماه روزه پی در پی با اعتکاف آن دو ماه در ماه حرام است .»

چنان که مشاهده می‏شود، امام سجاد علیه السلام در شرح آثار معنوی و اخروی خدمت‏به مؤمن، انواع متنوعی از خدمت را هم برشمرده است; از خدمت مالی تا آبرویی و از خدمت روحی تا غریزی و این، نشانگر آن است که خدمت در تمام ابعاد آن مورد توجه است و تنها در امور اقتصادی و کمکهای مادی به نیازمندان خلاصه نمی‏شود .

http://pmehr.blogfa.com/post-15.aspx

 

اللهم عجل لولیك الفرج

سه شنبه 17/12/1389 - 18:12
عقاید و احکام

 

بسم الله الرحمن الرحیم

السلام علیك یا ابا صالح المهدی

سلام

 

 

نیكی و نیكو كاری 

 

ضرورت نیکی


نیکی به دیگران اصل و محور همه خوبی هاست. دژ استوار و زکات نعمت هاست. احسان، تجارتی سودمند است که ضرر در آن راه ندارد و لبیک گفتن به نیروی ذاتی و درونی است؛ زیرا تمایل به خوبی و انجام دادن کارهای نیک از جمله ویژگی هایی است که خداوند حکیم در نهاد انسان قرار داده است. نیکوکار آخرت را می نگرد و زندگانی دنیا را دست مایه رسیدن به آخرت قرار می دهد. آن را غنیمت می شمارد و پیش از فرارسیدن مرگ، زاد و توشه می اندوزد. امام علی علیه السلام می فرماید: «حال که زنده و برقرارید، عمل نیکو انجام دهید؛ زیرا پرونده ها گشوده و راه توبه باز است و بدکاران امید بازگشت دارند». امام سجاد علیه السلام نیز می فرمایند: «هرکه شوق بهشت داشته باشد در انجام کارهای نیک درنگ نکند و از خواهش های نفسانی چشم بپوشد».

 

پاداش نیکی را خدا می پردازد


نیکوکاری بهره ای ماندنی و غنیمتی پایدار است. بالاترین زراعت و سودآورترین سرمایه است. نیکی کردن پاسخ گفتن به ندای «اللّه» است؛ خداوندی که هیچ عملی را بی جواب نمی گذارد و به نیکوکاران وعده پاداش در دنیا و آخرت داده است. او خود فرموده است پاداش نیکی را ضایع نمی کند. او توانگر و بخشنده ای است که مقابل هر عمل نیکی، چندین برابر آن پاداش می دهد.

 


ارزش نیکوکاری


دنیا مزرعه آخرت است و انسان، هرچه در این دنیا بکارد، در آخرت برداشت خواهد کرد و هیچ عمل خیر و شری از نظر خدا دور نمی ماند و عاقبت، صاحب آن نتیجه آن را خواهد دید.

کمک به مستمندان


«خداوند، روزی انسان ها را اندازه گیری و مقدّر فرمود. گاهی کم و زمانی زیاد. و به تنگی و وسعت به گونه ای عادلانه تقسیم کرد تا هرکس را که بخواهد، با تنگی روزی یا وسعت آن، بیازماید و با شکر و صبر، غنی و فقیر را بیازماید.»

خداوند برای فقیر در مال ثروتمند سهمی قرار داده است که باید بپردازد. او باید به مستمندان و درماندگان رسیدگی کرده و آنان را از خود نراند. قلبی را شاد کند و خداوند را از خود راضی سازد. به بهسازی زندگی فقرا و محرومان نظر و عنایت داشته باشد. دستِ از کارافتادگان و بیماران را بگیرد و مشکلات زندگی آنها را مرتفع سازد. خداوند می فرماید: «نباید صاحبان ثروت و نعمت درباره خویشاوندان خود و در حق مسکینان و مهاجران راه خدا از بخشش و انفاق کوتاهی کنند، بلکه باید با خَلقْ عفو و صلح پیشه کنند و از بدی ها آسان درگذرند. آیا دوست نمی دارید که خدا هم در حق شما مغفرت و احسان کند که خدا بسیار آمرزنده و مهربان است».

علی علیه السلام و سفارش به یتیمان


علی علیه السلام ، این حاکم عدالت پیشه و قدرتمند رئوف، که روز و شب و آشکار و پنهان به یتیمان و فقرا رسیدگی می کرد، حتی در آخرین لحظات عمر گرانمایه اش، درباره آنان سفارش می کند و هنگامی که در بستر آرمیده و در انتظار ملک الموت است در آخرین وصیت های خود به فرزندانش می فرماید: «خدا را! خدا را! درباره یتیمان. نکند آنان گاهی سیر و گاهی گرسنه بمانند و حقوقشان ضایع شود».

سوره ماعون و رسیدگی به ایتام


ندیدی تو آن شخص ای مصطفی ..... که افکار می کرد روز جزا؟ 
همان شخص بیرحم و خوار و لئی ..... که میرانَد از درگه خود یتیم 
نکرده است ترغیب کس را تمام ..... که بر مرد مسکین ببخشد طعام 
پس وای بر آن که خواند نماز ..... ولی هست غافل ز ذکر و نیاز 
همانکس که چون طاعتی هم نمود ..... به دنبال تزویر و نیرنگ بود 
کند بازداری ز انفاق مال ..... نکویی نکرده است در هیچ حال 

 

پدیدآورنده: جواد محمدزمانی ـ ملیحه آقاجانی
پایگاه حوزه

 

اللهم عجل لولیك الفرج

سه شنبه 17/12/1389 - 18:9
مهدویت

 

بسم الله الرحمن الرحیم
السلام علیك یا ابا صالح الزمان
سلام

 

هذا یوم الجمعة

پیش نوشت:
بعضی از دروغ ها گفتنشان واجب است
مثل همین ایاک نعبد و ایاک نستعینی که باید روزی ده بار توی نماز واجبمان بگوییم.
این روزها دلگیرم از صداقتهایی که مشامم را آزار می دهد .
گیرم که تو منتظر واقعی نیستی.
گیرم که به قول خودت هنوز آماده نشده ای
گیرم که دم از مولا زدن هایت ادعایی بیش نیست
خب کمی هم شرمنده باش به جای این که با افتخار، منتظر نبودنت را پیامک کنی برای دوست و رفیق و فامیل و آشنا و غریبه...
گیرم که هنوز آماده نیستی
خب سرافکنده باش نه این که شعر "آقا نَیا" بگویی و بفرستی برای فلان جشنواره که تندیس بگیری و توی فلان شب شعر بخوانی که برایت کف بزنند...
تو که این قدر اهل تقوایی که به هیچ قیمت حاضر نیستی به دروغ "العجل" بگویی و با صداقت می گویی آقا نیاو...
خب چرا منتظر نیستی؟
خب چرا آماده نیستی؟
خب چرا شرمنده نیستی؟
اصلاً چرا حرف می زنی؟
ساکت باشی به تقوا نزدیک تر است...
حرف نزنی با صداقتی که خودت ژستش را گرفته ای بیشتر جور در می آید
تو که این قدر از دروغ بدت می آید خب نماز هم نخوان
ایاک نعبد و ایاک نستعین نگو
جامعه ی کبیره نخوان
نصرتی لکم معدّه نگو
زیارت عاشورا نخوان
بأبی أنت و أمّی نگو...
نه عزیز دلم
اینها را نمی شود نگویی
اگر نگویی بیچاره ای...
راست گفتن گاهی فقط به این نیست که دروغ نگویی
به این است که خودت راست باشی
خودت را تغییر بدهی .
جوری بشوی که حرف هایی را که باید بزنی راست باشند
اگر راست می گویی راست باش...

................


می خواستم بگویم دلم برایت تنگ شده
می خواستم بگویم مُردم از چشم به راهی
می خواستم بگویم آقا نمی آیی؟
این بغض اما نمی گذاشت....



..............

جمکران که بروی ؛ نماز امام زمان که بخواهی بخوانی
همین ایاک نعبد و ایاک نستعین را باید دویست بار بگویی
آنقدر بگویی که خودت خجالت بکشی .
آن وقت دلشان به حالت بسوزد. خودشان به صرافت بیفتند که کجی هایت را راست کنند...


اللهم عجل لولیك الفرج

جمعه 6/12/1389 - 4:3
قرآن

 

بسم الله الرحمن الرحیم

السلام علیك یا ابا صالح المهدی

سلام

 

آشنایی با سوره مباركه محمد(ص)



این سوره در مدینه نازل شده و 38 آیه است.


محتواى سوره محمد (صلى اللّه علیه و آله و سلّم )
این سوره كه بخاطر آیه دوم آن كه نام پیامبر اسلام در آن ذكر شده سوره محمد (صلى اللّه علیه و آله و سلّم ) نام دارد نام دیگرش ‍ سوره
((قتال )) (سوره جنگ ) است ، و در واقع مسئله جهاد و جنگ با دشمنان اسلام مهمترین موضوعى است كه بر این سوره سایه افكنده ، در حالى كه قسمت مهم دیگرى از آیات این سوره به مقایسه حال مؤ منان و كفار و ویژگیها و صفات آنها، و همچنین سرنوشتشان در آخرت مى پردازد.
به طور كلى محتواى سوره را مى توان در چند بخش خلاصه كرد:
1 - مسئله ایمان و كفر و مقایسه حال مؤ منان و كافران در این جهان و جهان دیگر.
2 - بحثهاى گویا و صریحى پیرامون مسئله جهاد و پیكار با دشمنان ، و دستور درباره اسیران جنگى .
3 - قسمت قابل ملاحظه دیگرى شرح حال منافقان است كه به هنگام نزول این آیات در مدینه فعالیتهاى تخریبى زیادى داشتند.
4 - بخش دیگر از مسئله
((سیر در زمین )) و بررسى سرنوشت اقوام پیشین به عنوان یك درس عبرت سخن مى گوید.
5 - در قسمتى از آیات سوره مسئله آزمایش الهى به تناسب مسئله جنگ مطرح است .
6 - در قسمتى دیگر از مسئله انفاق كه آن نیز نوعى جهاد است و در نقطه مقابل آن مسئله بخل سخن به میان آمده .
7 - در بعضى از آیات سوره به همین مناسبت مسئله صلح با كفار (صلحى كه مایه شكست و ذلت باشد) مطرح و از آن نهى شده است .
روی هم رفته با توجه به اینكه این سوره در مدینه به هنگام درگیرى شدید مسلمانان با دشمنان اسلام نازل شده ، و به گفته جمعى از مفسران در بحبوحه جنگ احد یا كمى بعد از آن بوده است ، مسئله اصلى در آن مسئله جنگ است و بقیه مسائل بر محور آن دور مى زد، جنگى سرنوشت ساز و مشخص كننده صفوف مؤ منان از كافران و منافقان ، جنگى كه پایه هاى اسلام را تقویت مى كرد، و دشمنانى را كه قصد نابودى اسلام و مسلمین داشتند بر سر جاى خود مى نشاند.


فضیلت تلاوت سوره


در حدیثى از پیامبر گرامى اسلام (صلى اللّه علیه و آله و سلّم ) آمده است : من قرء سورة محمد (صلى اللّه علیه و آله و سلّم ) كان حقا على الله ان یسقیه من انهار الجنة : ((كسى كه سوره محمد (صلى اللّه علیه و آله و سلّم ) را تلاوت كند بر خدا حق است كه او را از نهرهاى بهشت سیراب سازد)).


در كتاب ((ثواب الاعمال )) از امام صادق (علیه السلام ) نیز نقل شده كه فرمود: من قرء سورة الذین كفروا (سورة محمد (صلى اللّه علیه و آله و سلّم )) لم یرتب ابدا، و لم یدخله شك فى دینه ابدا، و لم یبتله الله بفقر ابدا و لا خوف سلطان ابدا و لم یزل محفوظا من الشرك و الكفر ابدا حتى یموت فاذا مات وكله الله به فى قبره الف ملك یصلون فى قبره و یكون ثواب صلاتهم له و یشیعونه حتى یوقفوه موقف الامن عند الله عز و جل و یكون فى امان الله و امان محمد (صلى اللّه علیه و آله و سلّم ): ((هر كس ‍ سوره محمد (صلى اللّه علیه و آله و سلّم ) را بخواند هرگز شك و تردید در دین به خود راه نمى دهد، و هرگز خداوند او را به فقر در دین مبتلا نمى سازد، و هرگز ترسى از سلطانى نخواهد داشت ، و همواره تا آخر عمرش از شرك و كفر محفوظ و در امان خواهد بود، و هنگامى كه مى میرد خداوند هزار فرشته را ماءمور مى كند كه در قبرش نماز بخوانند و ثواب نمازهایشان از آن او است ، و این هزار فرشته همچنان با او هستند تا در عرصه محشر در محل امن و امانى او را متوقف كنند، و پیوسته در امان خدا و محمد (صلى اللّه علیه و آله و سلّم ) است )).

روشن است آنها كه محتواى این آیات را در جان خود پیاده كنند و در پیكار با دشمنان سرسخت و بى رحم و بى منطق ، تردید و تزلزل بخود راه ندهند، هم پایه هاى دین و ایمانشان قوى مى شود، و هم ترس و ذلت و فقر از آنها برچیده خواهد شد، و هم در قیامت در جوار رحمت الهى متنعمند.


در حدیث دیگرى آمده است كه امام (علیه السلام ) فرمود: من اراد ان یعرف حالنا و حال اعدائنا فلیقرء سورة محمد فانه یراها آیة فینا و آیة فیهم :
((هر كس بخواهد حال ما و دشمنان ما را بنگرد سوره محمد را بخواند كه آیه اى درباره ما است و آیه اى درباره آنها))!.
این حدیث را مفسران اهل سنت مانند
((آلوسى )) در ((روح المعانى )) و ((سیوطى )) در ((در المنثور)) نیز نقل كرده اند.
و بیانگر این واقعیت است كه نمونه اتم ایمان اهل بیت پیامبر (صلى اللّه علیه و آله و سلّم ) بودند و نمونه بارز كفر و نفاق بنى امیه درست است كه در این سوره تصریحى به عنوان اهلبیت نیامده ، و نه به عنوان بنى امیه ، ولى چون از دو گروه مؤ من و منافق و ویژگیهاى آنها بحث شده است قبل از هر چیز اشاره به آن دو مصداق روشن مى كند، و در عین حال مانع از شمول سوره نسبت به سایر افراد مؤ من و منافق نیست .


تفسیر نمونه
 

 

اللهم عجل لولیك الفرج

 

سه شنبه 3/12/1389 - 13:5
اهل بیت

 

بسم الله الرحمن الرحیم

 السلام علیك یا رسول الله الاعظم

السلام علیك یا ابا صالح المهدی

 

 

 

 

 

 سلام عیدتــان مبـــارك

 

 

رسول خدا (ص) فرمود:

« نزدیکترین شخص به من در فردای قیامت کسی است که صلوات بیشتری بر من فرستاده باشد.»

 


درود و صلوات به نفع ما است.


وقتى كه اسم محمد (صلی الله علیه و آله و سلم) را مى بریم و صلوات مى فرستیم نه اینكه خیال كنیم محمد (صلی الله علیه و آله و سلم) احتیاجى به صلوات ما دارد بلكه این صلوات به نفع خود ما است فهو خیر لكم
ان الله و ملائكته یصلون على النبى یا ایها الذین آمنوا صلوا علیه...
بدرستیكه خدا و ملائك بر پیامبر درود مى فرستند اى اهل ایمان شما هم بر او درود بفرستید.
یعنى: اى مومنین بیائید دوش بدوش ملك شوید چنانكه ملائكه به صلوات بر محمد (صلی الله علیه و آله و سلم) تقرب به خدا پیدا مى كنند، شما نیز به وسیله صلوات بر محمد (صلی الله علیه و آله و سلم) به خدا تقرب جوئید.
یعنى: به هر اندازه كه صلوات مى فرستى به همان اندازه گناهت مى ریزد، دورى از او كم مى شود و نزدیكتر مى شوى، مثل اینكه بر خودت صلوات مى فرستى.
یعنى: ده برابر نصیب خودت مى شود.
رسول خدا (صلی الله علیه و آله و سلم) فرمود: كسى كه یك مرتبه بر من صلوات بفرستد، من ده مرتبه بر او صلوات مى فرستم.
بنابراین تا مى توانى دائما صلوات بر محمد و آل محمد بفرست.)
والله دیده من از نور اوست روشن   جان من است و من تن، صلوات بر محمد (ص) 
اى نور دیده ما، خوش مجلسى بیا را   میگوئى خوش خدا را، صلوات بر محمد (ص) 
مانند گل شكفتیم، اندر لطیف سفتیم   خوش عاشقانه گفتیم: صلوات بر محمد (ص) 

 

داستانهایى از رسول خدا(صلی الله علیه و آله و سلم) جلد 2
 
مؤلف: قاسم میرخلف زاده

 

اللهم عجل لولیك الفرج

دوشنبه 2/12/1389 - 19:53
قرآن

 

بسم الله الرحمن الرحیم

 السلام علیك یا رسول الله الاعظم

السلام علیك یا ابا صالح المهدی

 

 

 

میلاد پیامبر رحمت حضرت محمد(ص) و امام جعفر صادق(ع) را تبریك می گویم.

 

 

 

قرآن بخوان …


قرآن بخوان ! تمام جهان گوش می‌شود
غیر از تو هر چه هست فراموش می‌شود

ای شعله شگفت حقیقت ! چراغ درك
پیش تشعشعات تو خاموش می‌شود

محو حرای زمزمه آسمانی‌ات
داود هم به محض تو مدهوش می‌شود

قرآن بخوان ـ صراحت جاری ! ـ كه نای تو
جرعه به جرعه در نفسم نوش می‌شود

باغی‌ست سمت روشن اندیشه‌های بكر
باغی كه از شمیم تو گلپوش می‌شود

لب باز كن به زمزمه در این سكوت محض
قرآن بخوان ! تمام جهان گوش می‌شود

مصطفی ملك عابدی

 

 

 

یك محفل نورانی قرآنی در انجمن قرآن و عترت برپاست.تشریف بیاورید.

 

http://www.tebyan.net/index.aspx?pid=17257&threadID=286162

 

اللهم عجل لولیك الفرج

يکشنبه 1/12/1389 - 2:30
مهدویت

 

بسم الله الرحمن الرحیم

السلام علیك یا ابا صالح المهدی

سلام 

 

 

نسیم صبح سعادت، خدا كند كه بیایی

رسیده شب به نهایت، خدا كند كه بیایی

 

جهان ز دود ستم شد سیاه در بر چشمم

فروغ صبح سعادت، خدا كند كه بیایی

 

 در این كویر خطر زا كه نیست راه گریزی

دلیل راه هدایت، خدا كند كه بیایی

 

سموم باد خزانی گرفته گلشن دین را

 بهار باغ ولایت، خدا كند كه بیایی

 

رسیده جان به لب از انتظار طولانی

 تسلی دل امت، خدا كند كه بیایی

 

به شیعیان تو دنیا شده است همچو جهنم

 شمیم روضه ی جنّت، خدا كند كه بیایی

 

هزار جمعه به یادت، چه ندبه ها كه نكردم

 تو ای تجلّی رحمت، خدا كند كه بیایی

 

نشسته اند گروهی به آرزوی نگاهی

سحاب جود و كرامت، خدا كند كه بیایی

 

 تو اصل صوم و صلاتی، تو مایه ی بركاتی

تویی خلاصه ی خلقت، خدا كند كه بیایی

 

امام حاضر و غایب، تو سیدی و تو صاحب

تویی نتیجه ی عصمت، خدا كند كه بیایی

 

به شیعیان تو پناهی، به ذات حق تو گواهی

 به حق حق تویی حجت، خدا كند كه بیایی

 

به یادت ای گل نرگس، چه شعرها كه سرودم

 ز روی عشق و محبت، خدا كند كه بیایی

 

شب ولادتت ای گل،كند ثنای تو «خسرو»

ز پشت پرده ی غیبت، خدا كند كه بیایی

 

مرحوم سید محمد خسرو نژاد «خسرو»

 

اللهم عجل لولیك الفرج

 

جمعه 29/11/1389 - 20:42
تاریخ

 

بسم الله الرحمن الرحیم

السلام علیك یا ابا صالح المهدی

 

 

كرامات و بشارتهای امام خمینی(ره)

 

 

* مگر حضرت بقیةالله به من خلاف میفرماید؟! شاه باید برود.

 

مرحوم حجت الاسلام سید محمد کوثری (ره)( روضه خوان مراسم های امام خمینی) نقل مینماید: یک روز من در منزل آقای آیت الله فاضل لنکرانی، از استادان حوزه علمیه قم بودم و یکی از فضلای مشهد آنجا بودند. ایشان به نقل از یکی از دوستانشان نقل کردند که در نجف اشرف در خدمت امام بودیم و صحبت از ایران به میان آمد. من گفتم این چه فرمایشهایی است که در مورد بیرون کردن شاه از ایران میفرمایید؟ یک مستأجر را نمیشود از خانه بیرون کرد، آن وقت شما میخواهید شاه را از مملکت بیرون کنید؟ امام سکوت کردند. من فکر کردم شاید عرض مرا نشنیده اند. سخنم را تکرار کردم.


امام برآشفتند و فرمودند: فلانی چه میگویی؟ مگر حضرت بقیةالله صلوات الله علیه به من (نستجیربالله) خلاف میفرماید؟! شاه باید برود.


و همان هم شد و شاه از مملکت بیرون رفت. میبینم که ایشان چنین پیوندی با حضرت بقیةالله (عج) داشتند. 

برای اطلاع بیشترمراجعه کنید: فصلنامه انتظار ، ش14، ص5.

***

* ایرانیان حکومت اسلامی را تداوم میدهند؛ آنگاه حضرت مهدی (عج) ظهور خواهند کرد


مرحوم حجت الاسلام محمد دشتی میگوید: ((در روزهای بسیار سخت و اندوه باری که حضرت امام خمینی (ره) از عراق بیرون رفتند و کویت با اقامت امام موافقت نکرد و همه عاشقان نگران بودند که امام به کجا میرود و چرا یک میلیارد مسلمان آن چنان وابسته و خود فروخته اند که قدرت پناه دادن به یک رهبر اسلامی را ندارند، یکی از علمای عارف و اهل بصیرت و مکاشفه به منزل قبلی امام خدمت آیتالله پسندیده (ره) برادر بزرگ امام آمد و فرمود: نگران نباشید، آسیبی به آقای خمینی نمیرسد و ایشان وارد ایران شده، حکومت اسلامی تشکیل میدهد و تا سالها آن را شخصاً اداره میفرماید و پس از ایشان تا سالها، ایرانیان حکومت اسلامی را تداوم میدهند؛ آنگاه حضرت مهدی (عج) ظهور خواهند کرد.))


برای اطلاع بیشتر: فصلنامه مشرق موعود ، ش 8 ، سرمقاله


***


* حکومت اسلامی تشکیل میدهیم و پرچم را به صاحب پرچم میسپاریم

آقای علی محمد بشارتی ـ وزیر پیشین کشور ـ نقل میکرد که: در تابستان سال 1358، هنگامی که مسؤول اطلاعات سپاه بودم، گزارشی داشتیم که: آقای ... در مشهد گفته است: ((من بالاخره علیه امام اعلام جنگ میکنم.))
من خدمت امام رسیدم و ضمن ارائه گزارش، خبر مذکور را هم گفتم. ایشان سرش پایین بود و گوش میداد، این جمله را که گفتم سر بلند کرد و فرمود:
((اینها چه میگویند، پیروزی ما را خدا تضمین کرده است. ما موفق میشویم، در اینجا حکومت اسلامی تشکیل میدهیم و پرچم را به صاحب پرچم میسپاریم.)) 
پرسیدم: خودتان؟ امام سکوت کردند و جواب ندادند  .

محمد دشتی، آینده و آینده سازان، ص 105.

***


فرزند استاد عرفان امام خمینی ( آیت الله شاه آبادی ) نقل می کنند: قبل از تشریف فرمایی امام به نجف، شبی در خواب دیدم که در ایران آشوب و جنگ است، به ویژه در خوزستان. سر تمام نخل های خرما یا قطع شده بود یا سوخته بود. در این جنگ، یکی ازنزدیکان من شهید شده بود و این جنگ که خیلی طولانی شده بود، فرماندهی اش را حضرت سید الشهداء علیه السلام بر عهده داشتند که با پیروزی ایران تمام شد... و از خواب بیدار شدم. پس از تشریف فرمایی امام به نجف، خواب را برایشان تعریف کرد و ایشان گفتند: یک نکته به تو می گویم که تا زمانی که زنده ام جایی بیان نشود. روزی در قم، آیت اللّه شاه آبادی مسیر حرکت  را بیان کرد و فرمود که: «تو انقلاب خواهی کرد و پیروز هم می شوید و جنگی در خوزستان برایتان رخ می دهد که یکی از اقوام ما نیز در آن جنگ به شهادت نایل خواهد شد.» سپس فرمود: «حالا البته زود است، تا آن زمانی که این مسیر شروع شود، زود است، امّا می رسد» و همان وقایع اتفاق افتاد.  


***

 

و با گزارشی مفصل تر امام جمعه قم حجت الاسلام سعیدی شب 21 بهمن ماه 88 در سلسله نشست های بصیرت در مسجد اهل البیت قم نقل کردند :

امام خمینی(ره) از طریق استاد عرفانش آیت الله شاه آبادی در جریان این قیام و نهضت عظیم الهی قرار گرفت و بی خبر از وقوع این نهضت نبود. آیت الله نصرالله شاه آبادی فرزند آیت الله شاه آبادی، استاد امام خمینی(ره) که الان در قم تشریف دارند می گفتند که من در سال 43 خوابی دیدم که در خوزستان نخل ها قطع و آتش همه جا را فراگرفته است و امام حسین(ع) در خیمه ای نشسته اند و بسیار ناراحت هستند و دو زن دیگر نیز در خیمه کناری ایشان مشغول ناسزا هستند و این قدر فهمیدم که ظاهرا آنها دو زن پیغمبر هستند، این خواب را به امام خمینی گفتم و از ایشان خواستم آن را تعبیر کنند. امام ابتدا تنها گفتند خیر است؛ اما با اصرار من و با شرط اینکه به عنوان راز تا هنگام زنده بودن ایشان، برای کسی بیان نکنم، فرمودند که ما از نجف به ایران می رویم، شاه می رود و نهضت پیروز می شود، در ابتدای نهضت از طرف برخی از فرقه ها توطئه هایی علیه نظام می شود؛ اما همه آنها خنثی می شود بعد از آن از طریق عراق از خوزستان به ایران حمله می شود و حتی در این جنگ یکی از اعضای خانواده شما(آیت الله شاه ابادی) هم شهید می شوند؛ اما باز هم ما پیروز می شویم.     


حجت الاسلام و المسلمین سعیدی افزود: آقای شاه آبادی گفتند سخن امام به اینجا که رسید فرمودند تا اینجا تعبیر خواب شما بود؛ اما پدر شما سیر نهضت را از ابتدا تا انتها برای من گفته اند و من همه آن را می دانم.


***

 

* پیشگویی انقلاب امام خمینی در بیان ائمه معصومین


امام موسی کاظم علیه السلام: رَجُلٌ مِنْ أَهْلِ قُمَّ یَدْعُو النَّاسَ إِلَى الْحَقِّ یَجْتَمِعُ مَعَهُ قَوْمٌ كَزُبَرِ الْحَدِیدِ لَا تُزِلُّهُمُ الرِّیَاحُ الْعَوَاصِفُ وَ لَا یَمَلُّونَ مِنَ الْحَرَبِ وَ لَا یَجْبُنُونَ وَ عَلَى اللَّهِ یَتَوَكَّلُونَ وَ الْعاقِبَةُ لِلْمُتَّقِینَ‏ .

 

***

* کنگره های کاخ کسری و انقلاب ایران عید ولادت حضرت رسول- صلى اللَّه علیه و آله- و عید ولادت حضرت صادق- سلام اللَّه علیه- خداوند ان شاء اللَّه مبارك كند بر همه شما و بر همه مسلمین جهان و بر ملتهاى بزرگ اسلامى خصوصاً ملت ایران، ان شاء اللَّه مبارك باشد ..... در ولادت حضرت رسول- صلى اللَّه علیه و آله- قضایایى واقع شده است، قضایاى نادرى به حسب روایات ما و روایات اهل سنت وارد شده است كه این قضایا باید بررسى بشود كه چى است. از جمله قضیه شكست خوردن طاق كسرى‏ ( در مدائن ) و فرو ریختن چهارده كنگره از آن قصر ..... اینكه چهارده كنگره از كنگره‏هاى قصر ظلم خراب شد، به نظر شما نمی‏آید كه یعنى‏ در قرن چهاردهم این كار می‏شود،  به نظر شاید بیاید این، محتمل هست كه این بناى ظلم شاهنشاهى بعد از چهارده قرن از بین می‏رود و بحمد اللَّه رفت از بین‏ .

صحیفه نور امام، ج‏19، ص: 437

 

***

من راجع به حضرت صدیقه- سلام اللَّه علیها- خودم را قاصر مى‏دانم كه ذكرى بكنم، فقط اكتفا مى‏كنم به یك روایت كه در كافى شریفه است و با سند معتبر نقل شده است و آن روایت این است كه حضرت صادق- سلام اللَّه علیه- مى‏فرماید: فاطمه- سلام اللَّه علیها بعد از پدرش 75 روز زنده بودند در این دنیا، بودند و حزن و شدت برایشان غلبه داشت و جبرئیل امین مى‏آمد خدمت ایشان و به ایشان تعزیت  عرض مى‏كرد و مسائلى از آینده نقل مى‏كرد. ظاهر روایت این است كه در این 75 روز مراوده‏اى بوده است؛ یعنى، رفت و آمد جبرئیل زیاد بوده است و گمان ندارم كه غیر از طبقه اول از انبیاى عظام‏ درباره كسى این طور وارد شده باشد كه در ظرف 75 روز جبرئیل امین رفت و آمد داشته است و مسائل را در آتیه‏اى كه واقع مى‏شده است، مسائل را ذكر كرده است و آنچه كه به ذریه او مى‏رسیده است در آتیه، ذكر كرده است و حضرت امیر هم آنها را نوشته است، كاتب وحى بوده است حضرت امیر، همان طورى كه كاتب وحى رسول خدا بوده است- و البته آن وحى به معناى آوردن احكام، تمام شد به رفتن رسول اكرم- كاتب وحى حضرت صدیقه در این 75 روز بوده است. ........ جبرئیل به طور مكرر در این 75 روز وارد مى‏شده و مسائل آتیه‏اى كه بر ذریه او مى‏گذشته است، آن مسائل را مى‏گفته است و حضرت امیر هم ثبت مى‏كرده است. و شاید یكى از مسائلى كه گفته است، راجع به مسائلى است كه در عهد ذریه بلندپایه او حضرت صاحب- سلام اللَّه علیه- است، براى او ذكر كرده است كه مسائل ایران جزو آن مسائل باشد، ما نمى‏دانیم، ممكن است‏.

صحیفه نور امام، ج‏20، ص: 4-5 

 

***


* حدیث فَیُوطِئُونَ لِلْمَهْدِیِّ سُلْطَانَهُ

 

قَالَ رَسُولُ اللَّهِ صلی الله علیه وآله:  یَخْرُجُ أُنَاسٌ مِنَ الْمَشْرِقِ  فَیُوطِئُونَ لِلْمَهْدِیِّ یَعْنِی سُلْطَانَهُ

 

ترجمه فارسی این حدیث در کلمات امام خمینی

بارها حضرت امام به زبان صریح و ساده این روایت بالا رو ترجمه کردند.


((انقلاب مردم ایران، نقطه شروع انقلاب بزرگ جهانی اسلام به پرچمداری حضرت حجت ارواحنا فداه است که خداوند بر همه مسلمانان و جهانیان منت نهد و ظهور و فرجش را در عصر حاضر قرار دهد.)) صحیفه نور امام، ج‏21، ص: 327


((امیدوارم که این انقلاب، یک انقلاب جهانی بشود و مقدمه برای ظهور بقیه الله (ارواحنا له الفداء) باشد.)). صحیفه نور امام، ج‏16، ص: 131

((امید است که این انقلاب، جرقه و بارقهای الهی باشد که انفجاری عظیم در توده های زیر ستم ایجاد نماید و به طلوع فجر انقلاب مبارک حضرت بقیةالله (ارواحنا لمقدمه الفداء) منتهی شود.)).  صحیفه نور امام، ج‏15، ص: 62


((دست عنایت خدای تبارک و تعالی بر سر این ملت کشیده شده است و ایمان آنها را تقویت فرموده است که یکی از علایم ظهور بقیه الله (ارواحنا فداه) است.)) صحیفه نور امام، ج 16، ص 130.

((ما با خواست خدا، دست تجاوز و ستم همه ستمگران را در کشورهای اسلامی میشکنیم و با صدور انقلابمان که در حقیقت صدور انقلاب راستین و بیان احکام محمدی است، به سیطره و سلطه و ظلم جهانخواران، خاتمه میدهیم و به یاری خدا، راه را برای ظهور منجی، مصلح کل و امامت مطلق حق، امام زمان (ارواحنا فداه) هموار میکنیم.)) . صحیفه نور امام، ج 20، ص 132.


((همه ما انتظار فرج داریم و باید در این انتظار خدمت کنیم. انتظار فرج، انتظار قدرت اسلام است و ما باید کوشش کنیم تا قدرت اسلام در عالم تحقق پیدا کند و مقدمات ظهور انشاءالله تهیه شود.))
صحیفه نور امام، ج 7، ص 255.


((با اتّکال به خدای تبارک و تعالی و پشتیبانی صاحب این کشور، امام زمان (سلام الله علیه) این مقصد را به آخر برسانید و خواهید رسانید.)) صحیفه نور امام، ج 14، ص 330


((خداوند همه ما را از این قیدهای شیطانی رها فرماید تا بتوانیم این امانت الهی [جمهوری اسلامی] را به سر منزل مقصود برسانیم و به صاحب امانت، حضرت مهدی موعود (ارواحنا لمقدمه الفداء) رد کنیم.)) صحیفه نور امام، ج 18، ص 472،


((ما امروز دورنمای صدور انقلاب اسلامی را در جهان مستضعفان و مظلومان بیش از پیش میبینیم و جنبشی که از طرف مستضعفان و مظلومان جهان علیه مستکبران و زورمندان شروع شده و در حال گسترش است، امیدبخش آتیه روشن است و وعده خداوند تعالی را نزدیک و نزدیکتر مینماید. گویی جهان مهیا میشود برای طلوع آفتاب ولایت از افق مکه معظمه و کعبه آمال محرومان و حکومت مستضعفان.)) صحیفه نور امام، ج 17، ص 480


((سلام بر ملت بزرگ ایران که با فداکاری و ایثار و شهادت، راه ظهورش را هموار میکنند.))
صحیفه نور امام، ج 21، ص 325،



((من امیدوارم که این کشور با همین قدرت که تا اینجا آمده است و با همین تعهد و با همین بیداری که از اوّل قیام کرده است و تا اینجا رسانده است، باقی باشد این نهضت و این انقلاب و قیام تا صاحب اصلی انشاءالله بیاید و ما و شما و ملت ما، امانت را به او تسلیم کنیم.)) 
صحیفه نور امام، ج 15، ص 230
آخر الزمان و ظهور مهدی موعود(عج)

 


 

 

 

اللهم عجل لولیك الفرج

چهارشنبه 27/11/1389 - 12:33
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته