• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 250
تعداد نظرات : 178
زمان آخرین مطلب : 5986روز قبل
موبایل

بازکردن پنجره ای جدید درEXPLORER:

این دستور در سیستم عامل های ویندوز 2000 , ME ,9X ,NTعمل می کند به طور معمول اگر بخواهید لینکی را که در یک صفحه اینترنت قرار گرفته باز کنید روی آن کلیک راست ماوس را فشار می دهید واز منوهای آن فرمانopen in new windowراانتخاب می کنید ولی روش و دستور سریعتر برای این کار وجود دارد ابتدا کلیدshiftرا فشار دهید و بعد کافی است که روی linkمورد نظر یکبار کلیک کنید.

منبع: مجله نت - شماره هشتم- آبان 1381- ص

شنبه 18/12/1386 - 22:28
کامپیوتر و اینترنت

این دستور در سیستم عامل های ویندوز9X,ME,NT,2000عمل می کند با فشردن همزمان کلیدهایctrlو مکان نماهای چپ یاراست ازروی یک لغت به سمت چپ یا راست جهش می کند اگر همزمان کلیshiftرانیزفشار دهید با این کار کلماتی که از روی آن پرش کرده اید مارک دار می شود.

منبع :مجله نت -سال 1381-ص50

شنبه 18/12/1386 - 22:26
موبایل

بالا و پایین کردن سریع صفحات اینترنتی:

این دستور در سیستم عامل های ویندوزXP , 9X , ME , NT,2000عمل می کند برای اینکه بتوانید صفحه ای طولانی را در اینترنت بالا و پایین نمائید کافی است که فقط کلیدspaceرا فشار دهید و برای اینکه بتوانید دوباره به بالای صفحه برگردید ابتدا کلیدshiftو سپس کلید spaceرا فشار دهید.

مجله نت -شماره هشتم-آبان 1381-ص

شنبه 18/12/1386 - 22:25
موبایل

شگردهای اینترنتی

ورق زدن صفحات اینترنت در Explorer:

این دستور در سیستم فایل های ویندوز XP,9X,ME,2000 عمل می کند شما برای ورق زدن صفحات در اینترنت لازم نیست که حتما از ماوس استفاده کنید بلکه توسط کلیدAltومکان نماهای (cursor)چپ و راست این عمل بسیار آسانتر خواهد بود.

منبع:مجله نت سال اول شماره هشتم صفحه

شنبه 18/12/1386 - 22:23
کامپیوتر و اینترنت
 

استفاده از  Remote Desktop

 

برای دسترسی به امكانات و اجرای این برنامه باید موارد زیر را در نظر داشته باشید :

-یك كامپیوتر كه در آن ویندوزXp Profesional نصب شده و دسترسی به محیط اینترنت و یا شبكه را دارد .

-یك كامپیوتر دیگر در منزل و یا در همان محل شركت (كه از طریق شبكه داخلی با هم مرتبط هستند)  با امكان دسترسی به  اینترنت ، مودم

-نام كاربری ، كلمه رمز عبور و مجوزهای مناسب

برپایی سیستم Remote Desktop:

1-به Control Panelوارد شده و سپس گزینهSystem را انتخاب كنید .

2-در برچسبRemote ، گزینهAllow users to connect remotely to this computer را كه در پائین پنجره قرار دارد انتخاب نمائید .

3-در محیطRemote Desktop ، گزینهSelect Remote Users ... را كلیك كنید .

4-در كادر محاوره ایRemote Desktop Users گزینهAdd… را انتخاب نمائید.

5-در كادر محاوره ایSelectUsers  گزینهLocations … را برای تعیین موقعیت جستجو كلیك نمائید .

6-برای تعیین نوع آبجكتها ی مورد نظرتان نیز گزینهObject Types… را كلیك نمائید .

7-      هنكامی كه نام مورد نظرتان را یافتید ان را انتخاب كرده و سپسOk را كلیك نمائید .در این مرحله نام مورد نظر شما در لیست كاربرانRemote Desktop قرار می گیرد.

 

در این مرحله سیستم مزبور آماده برقراری ارتباط از راه دور می باشد. بدین منظور:

1-     از منویStart گزینهPrograms  و سپس گزینهAccessorise را انتخاب كرده و از قسمتCommunications نیز گزینهRemote Desktop Connection را انتخاب كنید.

2-در این مرحله پنجرهRemote Desktop Connection  نمایان می شود .

3- گزینه Options را انتخاب كنید تا امكان تعیین گزینه های بیشتری برای تان فراهم شود.

4-از قسمتComputer و از منوی پائین افتادنی آن نام كامپیوتر مورنظر تان را انتخاب كنید .و یا گزینهbrowse more for… را برای دسترسی به نام كامپیوتر های دیگر انتخاب كنید .

5-در كادر هایuser name وpassword وdomain به ترتیب شناسه یا نام كاربری ، رمز عبور و نامdomain مربوط به شبكه را وارد كنید.

6-سپس برای برقراری ارتباط گزینهConnect را انتخاب كنید .

شنبه 18/12/1386 - 20:4
موبایل
 

 

 

 

آشنایی با ساختار آدرسهای اینترنتی

 

تقریباً برای انجام هر كاری در اینترنت نیاز به یك نوع از انواع آدرس های اینترنتی است. برایemail فرستادن لازم است آدرس الكترونیكی طرف مقابل را بدانیم، برای مشاهده وب سایت یك شركت نیز باید آدرس و بی آن را بدانیم و...

به این ترتیب نیاز به آشنایی یا ساختار آدرسهای اینترنتی مشخص می شود چرا كه با دانستن منطقی كه در پشت این آدرسهای اینترنتی وجود دارد احتمال اشتباه كمتر پیش خواهد آمد حتی اگر طرف مقابل اشتباه كرده باشد؛ مثلاً در آدرسهای اینترنتی هیچگاه بین قسمتهای مختلف فاصله وجود ندارد. پس از این پس حتی اگر در جایی آدرسی دیدید كه در بین قسمتهای مختلف آن فاصله وجود دارد، متوجه باشید اشتباه در كجاست و آدرس را تصحیح كنید.

در قرارداد ارتباطی اینترنت (Protocol- IP Internet) از اطلاعات مربوط به آدرس های اینترنتی، برای ارسال داده ها از یك كامپیوتر دیگر استفاده می شود. هر آدرسIP بر روی اینترنت شامل چهار سری عدد است كه با نقطه از یكدیگر جدا می شوند- مثل44/53/187/64 هر كدام از این اعداد می توانند بین 0 255 متغیر باشند.

برای كامپیوتر فرقی نمی كند با عدد كار كند و یا با حروف، ولی برای ما كار با حروف راحت است چرا كه به خاطر سپردن آن ساده تر است. مشكل دیگری كه ممكن است پیش بیاید آن است كه ممكن است آدرس هایIP ی یك سرور به دلایل فنی تغییر كند. مطلع شدن از این تغییر همیشه امكان پذیر نیست.

شركتSUN Microsystems سیستم نامگذاری (System Domain Name DNS) را اوایل دهه هشتاد میلادی به عنوان روش ساده تری برای ارتباط با آدرس ها گسترش داد كه ساختار فعلی آدرس دهی در اینترنت نیز به همین شكل است. در این ساختار هر سایت با یك آدرس حرفی مشخص می شود كه در این سیستم بهIP ها تبدیل می شوند.DNS سلسله مراتبی ازdomain ها را كه در واقع گروهی از كامپیوترهای بر روی اینترنت هستند پایه ریزی می كند.

DNS به هر كامپیوتر روی شبكه یك آدرس اینترنت با نامdomain می دهد كه به جای اعداد از حروف، كلمات و علامات قابل تشخیص استفاده می كند.Domain هایی كه در سطح بالای هر سلسله قرار دارند، فقط لیست ها و آدرس هایdomain های یك مرحله پایین تر از خود را دارند. به این ترتیب هر كامپیوتر بر روی شبكه یك آدرس اینترنتی می گیرد.DNS همچنین به كامپیوترهای متصل به اینترنت كمك می كندemail خود را با تبدیل آدرس اینترنتی متنی به معادل عددی اش، به مقصد مورد نظر برساند.

یك آدرس اینترنتی از دو قسمت مهم كه به وسیله علامت@(at sign) از هم جدا شده اند تشكیل شده است.

مثال زیر نمونه ای از یك آدرس اینترنتی است:

Iranistitute.org @internet

قسمت اول آدرس ( سمت چپ علامت@ نام كار براست كه معمولاً اشاره به شخص یا بخشی دارد كه صاحب آن account است. قسمت دوم آدرس ( سمت راست علامت@ نام میزبان یا نامdomain ی است كه نشان دهنده كامپیوتر بخصوصی است كه شخص از آنجا اشتراك اینترنت و یاhost را گرفته است.

منتهی الیه سمت راست بخشdomain در آدرس، نشان دهنده بزرگترینdomain ی است كه شخص از آن جا آدرس دارد. رایج ترینdomain كنونی در سطح دنیاcom. است كه مخففcommercial و به معنی سایت های تجاری است. البتهcom دیگر این معنی را از دست داده است و ممكن است هر كسی و به هر نحوی از آن استفاده كنند (مثلIavasani.com) در رده های بعدیorg. وnet قرار دارند كه به ترتیب مخففorganization (به معنی موسسه" وnetwork (به معنی شبكه) هستند در كنار اینdomain ها كه بدون محدودیت جغرافیایی عرضه می شوند و گرفتن آنها بسیار راحت استdomain های دیگری وجود دارند كه در اختیار گرفتن آنها تابع مقررات خاصی است. از جمله مقررات اینdomain ها آن است كه آن شخصیت حقیقی یا حقوقی در چارچوب جغرافیایی آن كشوری كهdomain مربوط به آن است، فعالیت كند. اینdomainها كه معمولاً دو حرفی هستند مخفف كشوری اند كه نماینده آن هستند. مثلاًir مربوط به ایران،jp مربوط به ژاپن،uk مربوط به انگلیس،Cn مربوط به چین و ...

همانطور كه در ابتدا اشاره شد در مورد آدرس های اینترنتی نكاتی وجود دارد كه دانستن آنها به بهتر استفاده كردن آن منجر می شود، كه برخی از آنها در زیر آورده می شود:

- استفاده از حروف كوچك و بزرگ، تاثیری در كاربرد مورد نظر شما در اینترنت نخواهد داشت. ولی آن چه در اینترنت رایج است استفاده از كاراكترهای كوچك است.

- در آدرس های اینترنتی تنها اجازه استفاده از علامت خط تیره وجود دارد و مشخصاً حق استفاده از ویرگول و فاصله (space) وجود ندارد.

- در انتخاب اسم كاربری(username) و اسمdomain به كوتاه و معنا داشتن عبارت انتخابی دقت كنید. این كار به حافظه سپردن آدرسemail وsite webشما را برای دیگران راحت ترمی كند.

استفاده ازirdomainتوصیه می شود، مشروط برآنكه از بوروكراسی اداری كه بر مرجع صادر كننده آن ( مركز تحقیقات فیزیك نظری به آدرسipm.act.ir) كم شود و مدت زمان كمتری صرف صدور آن شود.

شنبه 18/12/1386 - 20:3
دانستنی های علمی
 

GSM؛ محبوبترین استاندارد تلفن همراه

"GSM"جی‌اس‌ام، یك اختصار پذیرفته‌شده برای استاندارد "سیستم بین المللی ارتباطات همراه" محسوب می‌شود كه در اصل از عبارتی فرانسوی گرفته شده است و همانندHICAP،Mobiletex GPRS وPALM از محبوبترین و رایجترین استانداردهای تلفن همراه در سراسر دنیا به شمار می‌رود.

این استاندارد در حال حاضر توسط بیش از 2 میلیارد نفر در 212 كشور استفاده می‌شود كه در نوع خود یك رقم باورنكردنی است و باعث می‌شود تا كاربران با استفاده از قابلیتRoaming یا امكان حضور همزمان در دو نقطه‌ی متفاوت ارتباطی، بتوانند از گوشی همراه خود در هر شهر و كشوری استفاده كنند. این استاندارد با نمونه‌های مشابه قبلی خود تفاوتهایی عمده دارد و از جمله‌ی آنها می‌توان به كیفیت دیجیتالی برقراری مكالمات با تلفن همراه اشاره كرد كه به عبارتی یك سیستم نسل دوم تلفن همراه تلقی می‌شود.

این واقعیت، موید آن است كه ارتباطات داده‌یی به وسیله‌ی جی‌اس‌ام، برای استفاده در پروژه‌ی مشترك نسل سوم گوشی‌های همراه نیز كاربرد خواهد داشت.

از دیدگاه اكثر مصرف كنندگان و كاربران، مزیت اصلی و عمده‌یGSM در افزایش كیفیت برقراری تماس‌های تلفنی و همچنین كاهش نرخ مكالمات و نیز سرویسهای جانبی مثل پیام كوتاه یاSMS است.

همچنین از دید اپراتورهای شبكه، مزیت و برتری این استاندارد، امكان به كارگیری لوازم و تجهیزات جانبی گوشی‌های همراه با مارك‌های مختلف در یك مجموعه است چرا كه طراحی باز این استاندارد به عملكرد چندوجهی ارتباطی كاربر كمك می‌كند.

 

 

همزمان با گسترش و تولید نسخه‌های جدیدی از این استاندارد، همخوانی و كارآیی مناسب با گوشی‌های اوریجینال و استانداردهای قدیمی‌ترGSM نیز حفظ شده است برای مثال قابلیت‌های ارسال داده به شكل بسته‌یی در نسخه‌ی 97 جی اس ام نیز به مجموعه‌ی امكانات قبلی اضافه شده و از ابزارهایGPRS یا سرویس رادیوی عمومی همراه استفاده نموده است. سرعت ارسال و انتقال بالاتر داده‌ها نیز همراه با تكنولوژی جدیدEDGE یا نسخه‌ی آزمایشی بسته‌ی سرعت انتقال داده‌ی افزایش یافته برایGSM در 99 امین تولید این استاندارد برای كاربران ارایه شده است.

 

تاریخچه‌یGSM

گسترش گوشی‌های سلولی تلفن همراه در اوایل دهه‌ی هشتاد میلادی در اروپا، رو به زوال نهاد. عدم وجود استانداردسازی‌های تكنولوژیكی، سران اجلاس وزرای ارتباطات و فناوری اطلاعات كشورهای اروپایی را در سال 1982 با هدف توسعه‌ی یك استاندارد واحد برای گوشی‌های همراه كه در سراسر قاره، قابل استفاده باشد، وادار ساخت تا به ساخت گروه ویژه‌ی تلفن همراه (GSM) مبادرت ورزند.

نخستین شبكه‌ی استاندارد جی‌اس‌ام نیز در سال 1988 و در فنلاند افتتاح شد. در سال 1989، مسوولیت مدیریت استاندارد به موسسه‌ی استانداردهای ارتباطات سیار اروپا (ETSI) واگذار شد و فاز نخست راه‌اندازی شبكه‌هایGSM در سراسر قاره نیز به سال 1990 بهره‌برداری شد.

در پایان سال 1993، بالغ بر یك میلیون كاربر از طریق 70 سرویس دهنده در 48 كشور در سراسر اروپا از سرویس‌های جی‌اس‌ام استفاده می‌كردند.

منبع :خبرگزاری سلام

 

شنبه 18/12/1386 - 20:2
موبایل
 

RSS چیست ؟

RSS به قولی سرنام REALLY SIMPLE SYNDICATION و به قول كمی حرفه‌ای‌ترها سرنام RDF SITE SUMMARY است. ولی RSS سرنام هر چه باشد، پدیده‌ای است كه امكان جمع‌آوری اطلاعات و اخبار را از سایت‌های مختلف فراهم می‌كند بدون این كه مجبور باشید از این سایت به آن سایت سر بزنید. ویژگی RSS هم مثل بقیه تكنولوژی‌های خوب، در سادگی آن است :یک فرمت سریع و استاندارد، شبیه همان بولتن‌های خبری است منتها به شكل الكترونیك. امروزه اكثر سایت‌های وب مهم به این بولتن‌ها مجهز هستند، از وبلاگ‌های شخصی گرفته تا سایت‌های خبرگزاری‌های بزرگ دنیا. برای گرفتن این بولتن‌ها كافی است نرم‌افزار مناسب این كار را در اختیار داشته باشید و بولتن مورد نظر را مشترك شوید. شاید فكر كنید خواندن خبرها كه كاری ندارد، به صفحه اصلی سایت می‌رویم و خبرها را می‌خوانیم. اما حالتی را در نظر بگیرید كه بخواهید 50 سایت مختلف را ببینید و تازه معلوم نیست این سایت‌ها اصلاً خبر جدیدی داشته باشند یا نه. با RSS نیازی نیست به 50 تا سایت سر بزنید. كامپیوتر شما به طور خودكار و با زمان‌بندی مشخص با این سایت‌ها تماس می‌گیرد و جدیدترین خبرها و اطلاعات را دانلود می‌كند. بنابراین، فقط از یك پنجره می‌توانید تمام اتفاقات روز را مشاهده كنید. بدین ترتیب هم در وقت‌تان صرفه‌جویی كرده‌اید، و هم در این همه اطلاعات اضافی كه در وب وجود دارد گرفتار نشده‌اید.

 

انتشار و جمع‌آوری

RSS به دو شكل ایفای نقش می‌كند: وقتی كه خودتان اطلاعاتی دارید كه می‌خواهید منتشر كنید و در اختیار دیگران قرار دهید، كار <نشر> یا SYNDICATION را انجام می‌دهد و زمانی كه بخواهید اطلاعاتی را به دست آورده و مورد استفاده قرار دهید، كار <گردآوری> یا AGGREGATION را برعهده می‌گیرد. ابتدا به نقش گردآوری RSS می‌پردازیم و بعد توضیح می‌دهیم كه چگونه بولتنی خبری درست كنید كه دیگران بتوانند بخوانند.هیچ‌كس نیاز ندارد هر روز تمام خبرهای دنیا را بخواند، بلكه هر كسی بسته به علاقه، شغل، یا وظیفه‌ای كه دارد فقط بعضی از خبرها را می‌خواند. برای این منظور به یك ابزار گردآوری احتیاج داریم كه بتواند به طور خودكار به سراغ سایت‌هایی برود كه به اشتراك آنها درآمده‌ایم.ابزارهای گردآوری در بازار و اینترنت فراوان یافت می‌شود، هم رایگان و هم غیررایگان، هم مستقل و هم الحاقی (از جمله NEWSGATOR كه برای 2003OUTLOOK طراحی شده است). یكی از این برنامه‌هاFEEDDEMON نام دارد. این برنامه، یكی از ابزارهای گردآوری اخبار است كه به صورت مستقل كار می‌كند و غیررایگان است.

 

كدام ابزار گردآوری خبر از همه بهتر است‌

درست است كه ماFEEDDEMON را خیلی دوست داریم، ولی برنامه‌های دیگری هم وجود دارند :

SHARPREADER :این برنامه رایگان است و ظاهری شبیه به OUTLOOK EXPRESS دارد. به راحتی می‌توان با آن در اینترنت گشت زد، یعنی به عنوان مرورگر نیز قابل استفاده است. WWW.SHARPREADER.COM

NEWSGATOR :برنامه‌ای الحاقی كه داخل MICROSOFT OUTLOOK می‌نشیند و امكان مشاهده نامه‌ها و خبرهای پست‌شده را به طور همزمان برای شما فراهم می‌سازد. WWW.NEWSGATOR.COM

BLOGLINES :روی وب كار می‌كند. پس بنابراین رابط كاربری آن خیلی آزاردهنده است. ولی خوبی آن این است كه از هر كجای دنیا و با هر كامپیوتری می‌توانید به خبرهای خود دست پیدا كنید. WWW.BLOGLINES.COM

 

نحوه استفاده از RSS وبلاگ ها

برای اینکه اولین تجربه استفاده از RSS یک وبلاگ را داشته باشید ما شما را قدم به قدم راهنمایی میکنیم تا شما هم به جمع استفاده کنندگان RSS بپیوندید . در این آموزش ما از یک RSS READER آنلاین استفاده خواهیم کرد .

1- در این مرحله شما نیاز به یک اکانت جیمیل دارید تا بتوانید از GOOGLE READER استفاده کنید . بهصفحه اصلی گوگل بروید و SIGN IN کنید تا گوگل ، شما را شناسایی کند . حالا به آدرسHTTP://WWW.GOOGLE.COM/READER بروید تا وارد صفحه RSS READER گوگل شوید .

2- RSS هر وبلاگ با نمایش یک لینک در وبلاگ نشان داده شده است . به یک وبلاگ بروید و لینک RSS آن را با کلیک راست COPY کنید . 3- حالا در صفحه GOOGLE READER ، در قسمت آدرس RSS را در جعبه جستجوی بالای صفحه واردکنید و ENTER را بزنید . گوگل با استفاده از لینک معرفی شده ، آخرین پستهای سایت مذکور را به شما نمایش میدهد. برای اینکه این RSS به مجموعه RSS های شما اضافه شود دکمهSUBSCRIBEرا فشار دهید .

شما یک RSS را با موفقیت به GOOGLE READER خود اضافه کردید . برای سایر سایت ها نیز میتوانید عمل فوق را تکرار کنید.

 

حذف یک RSS :

برای حذف کردن یک RSS از لیست RSS های خود در GOOGLE READER دکمه EDIT SUBSCRIBTIONS را در بالای صفحه فشار دهید . لیستی از RSS های شما در کادر بالای صفحه به نمایش در خواهد آمد . روی RSS مورد نظر کلیک کنید و دکمه UNSUBSCRIBE را فشاردهید تا این لینک از RSS های شما حذف گردد.

منبع : ماهنامه شبکه

شنبه 18/12/1386 - 20:0
موبایل
 

جستجوگر فارسی و عربی جاماسپ

 

این جستجوگر نتایج جستجوی خود را در همه ی زمینه ها به صورت فارسی و البته  اگر عربی نوشته باشید به زبان عربی هم نشان می دهد  . گاهی اوقات وقتی در یاهو یا گوگل در مورد مطلب خاصی به زبان فارسی می گشتم آین جستجو گرها سایت پر طرفدار جاماسپ را معرفی می كردند 

شنبه 18/12/1386 - 19:53
ورزش و تحرک

من اصلا مربیگری علی دایی رو قبول ندارم ، دایی رو علی آبادی انتخابش كرده ، چون مربی خارجی  نتونستن بیارن  این آقا رو مربی كردن  ، درسته گل ملی زیادی زده  و اعتبار فوتبال ماست و ... اما مربیگری تیم ملی نیاز به یه آدم با تجربه داره . متاسفانه همه میخواهند بیایند تیم ملی تا تجربه كسب كنند اما تیم ملی جای تجربه اندوزی نیست 

بیچاره قطبی...

 

شنبه 18/12/1386 - 14:27
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته