• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 14221
تعداد نظرات : 3204
زمان آخرین مطلب : 3682روز قبل
آلبوم تصاویر

 

عکس ها در حال لود شدن میباشند... شکیبا باشید!
در صورتی که هر یک از عکس ها باز نشد بر روی آن راست کلیک کرده و گزینه Show Picture را بزنید.

عکس کودک



عکس بچه های با مزه و شیرین



عکس های با نمک و شیرین از کودکان





عکس های کودک

















يکشنبه 12/4/1390 - 19:54
كودك

به جای قصه خواندن برای کودکانتان با آنها حرف بزنید

به کودکان خود اجازه دهید افکار درون ذهنشان را بیرون بریزند

حتی اگر در حد چند کلمه بی‌معنی است

 

 

 

 

 

صحبت کردن با کودکان در هنگام خواب بسیار بیش‌تر از قصه خواندن قدرت تکلم آن‌ها را افزایش می‌دهد. روانشناسان و متخصصین کودک می‌گویند صحبت کردن با کودکان در هنگام خواب بسیار بیش‌تر از قصه خواندن قدرت تکلم آن‌ها را افزایش می‌دهد. در صورتی که با کودکان درهنگام شب سخن بگویید قابلیت تکلم آن‌ها تا 6 برابر بهتر از حالتی که برای آن‌ها داستان می‌خوانید رشد پیدا خواهد کرد. حتی اگر کودک شما سن کمی دارد و قادر به حرف زدن نیست زمانی که صدای شما را می‌شنود و سعی می‌کند به گونه‌ای به آن‌ها پاسخ دهد مهارت‌های زبانی و تکلمی او به طرز شگفت آوری رشد می‌کند. نکته جالب توجه این است که بین سنین صفر تا 4 سال تماشای تلویزیون تقریباً هیچ تأثیری، نه مثبت و نه منفی، برروی قابلیت‌های تکلمی کودکان ندارد. از صدها سال پیش والدین برای کمک به خوابیدن کودکان یا ارتباط برقرار کردن با آن‌ها در هنگام شب برای آن‌ها قصه می‌گویند. اگر چه بسیاری از متخصصان کودک این روش را برای بهبود تکلم کودکان مفید می‌دانند اما صحبت کردن با کودکان به مراتب تأثیر بهتری روی آن‌ها دارد.

يکشنبه 12/4/1390 - 19:51
قرآن

انّ لِلقُلوبِ اقبالاً وادباراً،

فاذا أقبَلَت فتَنَفَّلوا، واذا أدبَرَت فعلَیكُم بالفَریضَةِ.؛

همانا دل‏ها را روى آوردن و رویگرداندنى است.

پس هرگاه روى آوردند مستحبّات به جا آورید و هرگاه روى‏گرداندند به گزاردن واجبات اكتفا كنید.

پیامبر اکرم(صلی الله علیه و اله و سلم)

كافى:454/3

يکشنبه 12/4/1390 - 19:45
اهل بیت
و عنده مفاتح الغیب لا یعلمها الا هو

مادر شهید خرازی بیان داشت: دست حسین در عملیات خیبر قطع شد؛ وقتی این خبر را شنیدم از هوش رفتم؛ توی بیمارستان یزد به دیدارش رفتم؛ گفتم «حسین، نكنه من بمیرم و تو را دیگر نبینم» و حسین گفت «نه مادر انشاءالله عمر طولانی داشته باشی». بعد گفت «مامان، طاقت داری دست مرا ببینی»؛ گفتم «مگه چی‌شده»؛ دكمه‌های پیراهنش را كه باز كردم گفتم «حسین پس دستت كجاست» و دوباره از هوش رفتم.

تابش اظهار داشت: فكر می‌كردم حالا كه یك دست ندارد، دیگر نمی‌تواند هچ كاری انجام دهد؛ اما انگار توانش بعد از جانبازی دوبرابر شده بود؛ همه كارهایش را خودش انجام می‌داد، كاری كرد كه من هیچ وقت احساس نكردم او یك دست ندارد.

وی افزود: از بچگی روحیه مردانه داشت؛ ‌وقتی می‌خواستم كارنامه كلاس ششم‌اش را بگیرم، ‌گفت «دنبالم نیایی‌ها،‌ مگر من بچه‌ام».

*حسین، عاشق امام حسین (ع‌)‌ بود

مادر شهید خرازی گفت: قبل از شهادتش پناهم بود و بعد از شهادتش هم،‌ هر وقت به كمك نیاز پیدا می‌كنم با حسین صحبت می‌كنم و از او كمك می‌گیرم.

وی بیان داشت:‌ حسین، عاشق امام حسین (ع‌)‌ بود و در راه امام حسین هم شهید شد؛ من هم امروز دنباله‌رو راه فرزند شهیدم هستم. من فرزندم را برای خدا بزرگ كردم و در راه خدا هم تقدیم كردم و به شهادتش افتخار می‌كنم.

مادر شهید خرازی افزود: حسین عاشق امام خمینی بود؛ تلاش‌‌ ما همیشه این بوده كه مانند شهید خرازی و شهدای دیگر در راه انقلاب بمانیم و مدافع اصول باشیم و انشا‌ءالله خداوند سایه رهبرمان را از سرمان كم نكند.

*او را از آستین خالی دست راستش خواهی شناخت

به گزارش توانا، شهید سید مرتضی آوینی در وصف سردار بزرگ سپاه امام حسین (ع) گفته است: وقتی از این كانال كه سنگرهای دشمن را به یكدیگر پیوند می‌داده‌اند، بگذری، به «فرمانده» خواهی رسید؛ به علمدار.

او را از آستین خالی دست راستش خواهی شناخت. چه می‌گویم چهره ریز نقش و خنده‌های دلنشینش نشانه بهتری است. مواظب باش، آن همه متواضع است كه او را در میان همراهانش گم می‌كنی. اگر كسی او را نمی‌شناخت، هرگز باور نمی‌كرد كه با فرمانده لشكر مقدس امام حسین (ع) رو به رو است.

ما اهل دنیا، از فرمانده لشكر، همان تصویری را داریم كه در فیلم‌های سینمایی دیده‌ایم؛ اما فرمانده‌هان سپاه اسلام، امروز همه آن معیارها را در هم ریخته‌اند.

حاج حسین را ببین، او را از آستین خالی دست راستش بشناس. جوانی خوشرو، مهربان و صمیمی با اندامی نسبتاً لاغر و سخت متواضع. آنان كه درباره او سخن گفته‌اند، بر دو خصلت بیش از خصائل وی تأكید كرده‌اند: شجاعت و تدبیر.

حضور حاج حسین در نزدیكی خط مقدم درگیری، بسیار شگفت‌انگیز بود؛ اما می‌دانستیم او كسی نیست كه بیهوده دل به دریا بزند. عالم محضر خداست و حاج حسین كسی نبود كه لحظه‌ای از این حضور، غفلت داشته باشد. اخذ تدبیر درست ، مستلزم دسترسی به اطلاعات درست است. وقتی خبردار شدیم كه دشمن با تمام نیرو ، اقدام به پاتك كرده، سرّ وجود او را در خط مقدم دریافتیم.

*پشتیبان ولایت فقیه باشید

در بخشی از وصیت‌نامه فرمانده شهید حسین خرازی آمده است: از مردم می‌خواهم كه پشتیبان ولایت فقیه باشند؛ راه شهدای ما راه حق است، اول می‌خواهم كه آنها مرا بخشیده و شفاعت مرا در روز جزا كنند و از خدا می‌خواهم كه ادامه‌دهنده راه آنها باشم.

آنهایی كه با بودنشان و زندگی‌شان به ما درس ایثار دادند؛ با جهادشان درس مقاومت و با رفتنشان درس عشق به ما آموختند. از مسئولین عزیز و مردم حزب‌الهی می‌خواهم كه در مقابل آن افرادی كه نتوانستند از طریق عقیده، مردم را از انقلاب دور و منحرف كنند و الان در كشور دست به مبارزه دیگری از طریق اشاعه فساد و فحشا و بی‌حجابی زده‌اند، ایستادگی كنید و با جدیت هر چه تمامتر جلو این فسادها را بگیرید.

يکشنبه 12/4/1390 - 19:42
شعر و قطعات ادبی

از بعد رفتن تو، این صحرا پر آب شده...

این صحرا، دشت شده...

از همان روز، بعد تو اینجا همه چیز آب شد...

نیزه ها ... شمشیرها... سنگ ها...

که چه شرمنده اند نشانه رفتنشان را سوی تو...

این شرمندگی سنگ را آب می کند...!


 

هنوز سایه ی بالای سر زینبی... پی کاروان که می آیی...!

 

يکشنبه 12/4/1390 - 19:36
شعر و قطعات ادبی

نبودنت سختم نبود...

واقعاً آن قدر ها هم مشکل نبود...

زندگی ام را می کردم...

صبح ها گل های روی تاقچه ... و توی باغچه را آب می دادم...

شیشه ی پنجره ی رو به درب را خوبِ خوب، پاکِ پاک می کردم....

می نشستم روبه روی آینه ی قابْ فیروزه ای اتاقم....

هی نمی پسندیدم و می پسندیدم خودم را...... برای تو!...

بعد می نشستم پای همان قاب پنجره...

قاب می کردم درب را... در چشمم.... منتظرت...

من از این زندگی راضی بودم....

من، پشت این پنجره خوشبخت بودم....!
تا...

خواب بود یا...

میان خواب و بیداری بود...

وسط همان خواب و بیداری های پشت پنجره بود...

که بودنت بود...

که داشتنت بود...

نگاهت بود.... و دلم بود... که نبود!...

همان شد که تاب نیاوردم دیگر پشت پنجره را...

که گذشتم از پنجره ی خاک گرفته ، گلهای روی تاقچه و توی باغچه ، آینه ی قابْ فیروزه ای و درب حیاط و ...

حالا ایستاده ام درست.... وسط کوچه ی آمدنت....!


پ.ن1: امروز جای دست هایت می ماند روی صورتم....

امروز... چه مِهربان شده بودی...!

پ.ن2: مِه یعنی آسمان هوای زمین زده باشد به سرش!..
يکشنبه 12/4/1390 - 19:33
سخنان ماندگار

تو که در باور مهتابی عشق , رنگ دریا داری... فکر امروزت باش... ! به کجا می نگری...؟ زندگی ثانیه است.... وسعت ثانیه را می فهمی...؟ هیچکس تنها نیست... ما "خدا" را داریم... ما خدارا داریـــــــــــــــــــــــــــــــــــــم
يکشنبه 12/4/1390 - 19:29
قرآن

  •  


    معرفی این سوره به عنوان سوره امام حسین به خاطر این است که مصداق بارز نفس مطمئنه ‌ای است که در آخرین آیات سوره آمده است. امام صادق ( ع ) به اصحاب خود فرمود: سوره فجر را در نمازهای واجب و مستحب خود قرائت کنید که این سوره به حضرت امام حسین اختصاص دارد... مقصود از نفس مطمئنه آن حضرت و شیعیان او است.
    در توجیه و تحلیل تطبیق سوره مذکور بر امام(ع) گفته شده است: «ائمه معصومین(علیهم السلام) از این جهت این سوره را سوره حسین نامیده اند که قیام و شهادت آن حضرت درتاریکی طغیان مانند طلوع فجر، منشا حیات و حرکت گردید. خون پاک او و یارانش به زمین ریخت و نفوس مطمئنه آنها با فرمان «ارجعی» و با خشنودی به سوی پروردگار شتافت ... تا از این الهام و جوشش، نور حق در میان تاریکی‌ها بدرخشد و راه حیات با عزت باز شود و پایه های ظلم و طغیان بی پایه گردد و طاغیان را دچار خشم و نفرین کند .» البته در این سوره آیه «و لیالی عشر» است که باز به آن حضرت مرتبط است.
    حضرت صادق فرمود: «الفجر هو القائم و لیال عشر الائمة من الحسن الی الحسن و الشفع امیرالمؤمنین و فاطمه ( ع ) و الوتر هو الله وحده لاشریک له ؛ مراد از فجر وجود مقدس حضرت قائم(ع) و «لیالی عشر» امامان از امام حسن مجتبی(ع) تا امام عسکری(ع)‌اند و شفع امیرمؤمنان و حضرت فاطمه(ع) می‌باشد و مراد از وتر خداوند یکتا است»


  • يکشنبه 12/4/1390 - 19:25
    قرآن

    حفظ قرآن مانند تلاوت آن آثارى ارزنده دارد.
    برخى از آثار به خاطر سپردن آیات عبارت است از:
    1- پاداش اخروى
    همانطور که می دانیم, حافظان در بهشت جایگاهى والا دارند و پاداش آنان دو چندان خواهد بود.
    2 - هدایت انسان
    تلاوت و انس با قرآن از سفارش هاى مکرر معصومان (ع ) است وحفظ قرآن به طور طبیعى به انس بـا آیـات الاهى مى انجامد, زیرا حافظقرآن باید براى تثبیت محفوظات قرآنى اش دست کم روزى چـنـد بار به قرائت قرآن بپردازد.
    معصومان (ع ) حافظان قرآن را به تکرار آیات الاهى فراخوانده , یاد آور شده اند همان گونه که شتر بسته شده در یک نقطه - چنانچه مورد دیدار پیاپى صاحبش واقع نـشـود.
    - جایگاهش راترک مى کند, محفوظات حافظ قرآن نیز- اگر پیوسته مورد مراجعه وتکرار قـرار نـگـیـرد- از خـاطـر زدوده مى شود.
    بنابراین ,حافظ ناگزیربا قرآن انس مى گیرد و زمـینه ى هدایت وسعادتش فراهم مى آید.
    حضرت على (ع ) مى فرماید: هیچ کس با قرآن هم نشین نـمـى شـود مـگـرایـن کـه از کـنـار آن بـا افزایش یا کاهش بر مى خیزد: افزایش هدایت یاکاهش گمراهى .
    نفوذ قرآن در جان ها و پدیدآوردن تحول در شخصیت افراد نیزاز آثار سازنده ى تلاوت و حفظ قرآن اسـت .
    بـسیارى از مردم با تلاوت یا شنیدن آهنگ دلنشین قرآن مسیر زندگى خود را تغییر داده , سمت سعادت و کمال رهنمون شدند.
    3 - آرامش روحى
    یـاد خـدا تـاثـیـر بـسـزایـى در روان آدمـى دارد و دل ها در پرتو آن آرام مى گیرد.
    خداوند متعال مى فرماید: [اءلا بذکر اللّه تطمئن القلوب .]
    آگاه باش , دل ها با یاد خدا آرام مى گیرد.
    یکى از نام هاى قرآن ذکر است .
    تلاوت و حفظ قرآن نوعى ذکرخداوند است که انسان در پرتو آن از هجوم بسیارى از فشارهاى روانى و اضطرابات درونى مصون مى ماند.
    درستى این سخن در عمل نیز بـه اثبات رسیده است .
    قاریان و حافظان قرآن , به ویژه آنان که درسحرگاهان با قرآن انس دارند, هـمـگـى اعـتـراف دارند ارتباط با قرآن درپیشگیرى از نگرانى و هجوم فشارهاى روانى بهترین و مـؤثـرتـریـن عـامـل بـه شـمـار مى آید.
    این اثر در پرتو نشاطبخش بودن قرآن پدید مى آید.
    پیامبر اسـلام (ص ) مـى فـرماید: مثل قرآن مثل کیسه ى سر بسته ى پر ازمشک است .
    اگر آن را باز کنى , بوى مشک فضا را معطر مى سازد و اگربه حال خود رها سازى , سود نمى بخشد.
    قرآن نیز, چنانچه به تلاوتش روى آورى , فضا را از عطر خود آکنده مى سازد و روان را نشاطمى بخشد, و اگر تلاوت نکنى , در سینه ات پنهان مى ماند.
    4 - نجات از تنهایى
    کـتـاب بـهـتـرین هم نشین تنهایى است و قرآن زیباترین , عمیق ترین و با نفوذترین کتاب شمرده مـى شود.
    امام سجاد(ع ) مى فرماید: اگرهمه ى مردم روى زمین از دنیا بروند, تا وقتى قرآن با من است , از هیچ چیز وحشت ندارم .
    5 - فهم بهتر قرآن
    مـهـم تـریـن و عمده ترین اثر حفظ قرآن درک بهتر آن است .
    حافظ به سبب تسلط بر همه ى آیات , ارتباط آن ها را نیک در مى یابد و در پرتوآن درکى بهترو درست تر از قرآن به دست مى آورد.
    هر آیه از قرآن , ضمن داشتن معناى ظاهرى , بطن هاى متعدددارد که در اثر شناخت بیش تر رواب ط آن بـاسـایـر آیـات قـرآن بـه عـنـوان جـزئى از یـک کـل آشکار مى شود.
    هرچه انس انسان با آیات مـخـتـلـف قرآن بیش تر باشد, در تفسیر قرآن بهتر و دقیق تر گام برمى دارد, براى مثال کسى که مى خواهد درباره ى [دعا] در قرآن تحقیق و جست و جوکند, در نخستین مرحله به کشف الایات و معجم هاى قرآنى پناه مى برد.
    این کتاب ها اطلاعاتى درباره ى ماده ى دعا و مشتقات ومترادفات آن در دسـتـرس مـحقق مى گذارد, ولى هرگز به آیاتى که بدون به کارگیرى مشتقات ومترادفات دعـا مـعـارفـى پـیرامون آن مطرح مى کند, نمى پردازد.
    دراین موارد, به خاطر داشتن قرآن بسیار سـودمـنـداسـت .
    حـافظ مى تواند همه ى آیاتى که در لفظ و معنا با موضوع موردنظر ارتباط دارد, گـردآورد و کـارى فراتر از کشف الایات انجام دهد.
    بنابراین , آنچه در حفظ قرآن مهم است درک ارتباط آیات و سوره هابایکدیگر است نه به خاطر سپردن کلیات .
    هرچه حافظ قرآن بر آیات و ارتباط و بـازیـابى آن ها مسلطتر باشد, بهتر مى تواند نظر قرآن درباره ى یک موضوع رابه دست آورد.
    پس مـفـسـران حـافـظ قـرآن , بـهـتـرو دقیق تر مى توانند قرآن را تفسیر کنند و تفسیرشان از تفسیر مفسران غیر حافظ جامع تر و دقیق تر است .
    6 - تقویت حافظه
    یکى از امتیازهاى قرآن مجید آن است که تلاوت و به خاطرسپردنش سبب تقویت حافظه مى شود.
    در روایـات چنان مى خوانیم که قرائت قرآن به افزایش حافظه مى انجامد
    يکشنبه 12/4/1390 - 19:23
    اهل بیت


    - خداوند اشخاص بد زبان دشنام گوی گوشه زن را دوست ندارد.


    -فرو تنی آن است که هنگام ملاقات با اشخاص سلام کنی واز جدال بپرهیزی اگر چه حق با تو باشد.


    -علم را از هر که باشد بیاموزید اگر چه خود او به آن عمل نکند.


    -علم میوه ی بهشتی است .هنگام ترس همدم انسان. در سفر دوست او ودر تنهایی رفیق اوست.


    -هیچ کس از گناه در امان نماند مگر آنکه زبان خود را حفظ کرد.


    -مردم در قیامت طبق نیات قلبی وملکات درونی خود محشور می شوند.


    -از جمله گنجهای ارزنده چهار چیز است:پوشیدن حاجت از دیگران .پنهانی صدقه دادن.درد را آشکار نکردن. پرده از روی گرفتاری بر نداشتن.


    -شرم وایمان هر دو با یک رشته پیوند شده اند یکی از آن دو که از بین برود دیگری به دنبال آن از بین خواهد رفت.

    يکشنبه 12/4/1390 - 19:18
    مورد توجه ترین های هفته اخیر
    فعالترین ها در ماه گذشته
    (0)فعالان 24 ساعت گذشته