• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 250
تعداد نظرات : 178
زمان آخرین مطلب : 5979روز قبل
دانستنی های علمی

در دنیا تنها کسی موفق می شود که به انتظار دیگران ننشیند و همه چیز را از خود بخواهد.

شیلر

يکشنبه 19/12/1386 - 0:22
دانستنی های علمی
از آهسته رفتن نترس،از بی حرکت ایستادن بترس.
يکشنبه 19/12/1386 - 0:21
خانواده
توفیق ده که بر نفس خویش امیر شویم،ضمایر ما را به خودت برگردان،تا روشن ضمیر شویم.
يکشنبه 19/12/1386 - 0:18
کنکور

با بکار بستن نکات زیر مهارت تند خوانی را در خود تقویت کنید:

۱) مکثــها و توقفهای چشمان خود را حین مطالعه سطورکــاهش دهید. این همان تمرکزهای لحظه ای بروی حروف و واژه ها اسـت. مـا هنگام خواندن هر یک از سطرهای یک مـتـن چشمان خود را بصورت جهشی بسمت جلو حرکت می دهیم اکنون هر میزان که ما این مکثـها و جهشــها را کـاهش دهیـم سـرعـت خـوانــدنمان نیز افزایش می یابد.تـــعداد این توقفها معمولا در افراد کند خوان به ۷ بار در هرسـطر میرسد اما شما میتوانید این تعداد مکث را به ۳ باردر هر سطر کاهش دهید.
نکته:هنگام مطالعه چشمان خود را در طول سطور حرکت دهید و نه سر خود را.
نکته: برای کاهش مکث ها و توقفها میبایست حوزه دید خود را افزایش دهید. برای این منظور شما باید سعی کنید تا تصاویر واقع در گوشه چشمان خود را بدون اینکه بطور مستقیم به آنها نگاه کنید،ببینید.
نکته:اجازه ندهید حین مطالعه دیدتان دچار سرگردانی گردد.

۲) واژه ها را گروه بندی کنید. ما دیگر آموخته ایم که چگونه حروف را با یکدیگر ترکیب کرده و کلمات را خوانده و درک کنیم. اکنون باید بیاموزیم که دسته ای از کلمات را با یکدیگر ترکیب کرده و یک جمله را در آن واحد بخوانیم. و در قدم بعدی باید بیاموزیم که چگونه جملات را دسته بندی کرده و مفهوم کلی یک پاراگراف را استخراج کنیم.
نکته: ثابت شده که دسته بندی واژه ها قوه ادراک و فهم را افزایش میدهد. بطور کلی مفهوم را آسانتر میتوان از یک دسته واژه استخراج کرد تا از کلمات منفرد و حتی حروف تک.

۳) هیچگاه به عقب باز نگردید. اغلب افراد عادت کرده اند هنگام مطالعه به عقب بازگشته و واژه ها و یا قسمتهایی از متن را که بدرستی متوجه نشده اند را بازخوانی کنند. این کار فقط از سرعت خواندن شما میکاهد. شما میتوانید با مطالعه تکمیلی قسمتهایی که بدرستی متوجه نشده اید را درک کنید. شاید با خودتان بگویید که این باز خوانی مجدد هم زمانبر است. اما باز گشت مکرر به عقب برای بازخوانی قسمتهای درک نشده به مراتب وقت گیر تر از مطالعه مجدد یک مطلب به روش تند خوانی ست.

۴) هدفمند مطالعه کنید. هدف خود را از مطالعه هر مطلبی از پیش تعیین کنید. که چه نوع اطلاعاتی را میخواهید کسب کنید. این کار سبب میگردد تا شما اطلاعات غیر ضروری و حاشیه ای را در فرایند مطالعه حذف کنید.

۵) فقط کلمات و مفاهیم کلیدی را مطالعه کنید. ما برای نگاشتن مطالب ناگزیریم پاره ای دستورات نوشتاری و ساختار صحیح جملات را رعایت کنیم. اما هنگام خواندن نه.۴۰ تا ۶۰ درصد کل یک متن از واژه ها و حروف بی اهمیت و غیر ضروری (البته برای درک آن) تشکیل یافته است. مانند حروف ربط مانندو و یا. بیاموزید تنها اسمها و افعال را بخوانید. نکات و مفاهیم اصلی یک پاراگراف را یافته و آن را در ذهن بسپارید و جزئیات خارج از موضوع اصلی را حذف کنید.

۶) با صدای بلند مطالعه نکنید. سرعت ادا کردن و صحبت کردن بسیار کمتر از ظرفیت یادگیری و مطالعه شماست. در فرایند مطالعه میبایست فقط چشمها و مغز درگیر باشند. سرعت قوه بینایی شما بسیار بیشتر از سرعت تکلم شماست. بنابراین از تلفظ حروف و واژه ها حین مطالعه خودداری کنید. اما مسئله اصوات به همین جا ختم نیمشود. ما حین خواندن در ذهن خود نیز اصوات مرتبط با حروف و واژه ها را بیان میکنیم. این همان ندای درون شماست زمانی که به اصطلاح در دلتان مطلبی را میخوانید. یعنی ما پس از دیدن یک کلمه صبر میکنیم تا صدای مرتبط با آن کلمه (تلفظ) در ذهنمان کامل شود سپس به سراغ کلمه بعدی میرویم. این عادت نیز سرعت مطالعه شما را کاهش میدهد. به یاد داشته باشید که حذف کامل این صداها در مغز و ذهن غیر ممکن است اما میتوان آنها را به حداقل رساند.

۷) در محیط مطالعه خود هر عاملی که موجب پرت شدن حواس شما میگردد را حذف کنید.

۸) هر میزان که شما با واژگان و اصطلاحات یک زبان آشنا تر ومانوس تر باشید درک بهتری نیز از متون نگاشته شده به آن زبان خواهید داشت. بنابراین تا میتوانید واژه و اصطلاح جدید بیاموزید.

۹) تمرین کنید، تمرین کنید. تا میتوانید تند خوانی را تمرین کنید. تند خوانی نیز همچون سایر مهارتها نیاز به ممارست دارد.

۱۰) تمرکز خود را حین مطالعه حفظ کنید. بدین مفهوم که در حین خواندن مطلبی در آن واحد به چیز دیگری فکر نکنید

شنبه 18/12/1386 - 22:52
موبایل
یكی از پدیده های جدید و تاثیر گذار در حیطه اینترنت، وبلاگ می باشد. در سالهای اخیر این پدیده انقلابی در اینترنت و فرهنگ استفاده از آن به وجود آورده است. دلیل این امر قابلیت هائی است كه در وبلاگ ها نهفته است.مهمترین قابلیت كه تفاوت عمده وبلاگ و سایت نیز به حساب می آید این است كه ایجاد یك وبلاگ احتیاج به تخصص و دانش خاصی ندارد و همین امر باعث شده است كه افراد زیادی به وبلاگ نویسی روی بیاورند. در میان این افراد می توان طیف بسیار گسترده ای از افراد را مشاهده كرد. از پزشك و پرستار گرفته تا روزنامه نگار و دانشجو. تفاوت دیگر، رایگان بودن ایجاد و استفاده از وبلاگ هاست كه این تفاوت نیز نقش بسیار مهمی در استقبال افراد و بخصوص جوانان از این پدیده دارد. همین استقبال گسترده باعث شده اطلاعات و مطالب بسیار مفیدی از این رهگذر به عرصه اینترنت افزوده شود. اطلاعاتی كه ما تا پیش از این به علت نا آشنائی این اقشار با طراحی صفحات وب، از آنها محروم بوده ایم. این پدیده بخصوص در ایران با استقبال گسترده تری مواجه شده است. بطوری كه مطالب فارسی كه در سال 1381 به اینترنت افزوده شده از مجموع تمام مطالبی كه تا قبل از آن به زبان فارسی در اینترنت موجود بوده بیشتر است ( این را نمی دانم كجا خوانده ام). یك تفاوت دیگر بین وبلاگ و سایت های معمولی، پویا بودن وبلاگ ها است. اكثر سایت ها ماهیتی ایستا و ساكن دارند و معمولا به سرعت تغیر نمی كنند یا اگر تغیر كنند، بخش كوچكی از آنها تغیر می كند ( به استثنای سایتهای خبری و برخی سایتهای دیگر). ولی اگر پس از ده روز به یك وبلاگ فعال مراجعه كنید، ممكن است اثری از نوشته های قبلی نبینید زیرا وبلاگ ها ماهیتی پویا و روز آمد شونده دارند و به تبع همین ماهیت، بازدید كنندگان وبلاگ ها هم بسیار بیشتر و در فواصل زمانی كمتر به وبلاگ ها سر می زنند ( من بعضی از وبلاگ ها را هر روز می خوانم). در هر حال رشد این پدیده بخصوص در ایران نشانه ای میمون از یك رویكرد مثبت به علم و دانش و به اشتراك گذاشتن آن با دیگران است . من این رشد را به فال نیك گرفته و می كوشم سهمی ( هرچند اندك و دیر هنگام) در اوج گیری این پدیده داشته باشم.من در این نوشته قصد دارم روش ایجاد، ارسال مطالب و همه كار هائی كه دانستن آنها برای داشتن یك وبلاگ، لازم و مفید است را شرح دهم.

وبلاگ چیست؟

وبلاگ پدیده ای نوپا در عرصه اینتر نت است و بیش از چند سال از پیدایش آن نمی گذرد. وبلاگ (Weblog) -كه به آن بلاگ( Blog )نیز اطلاق می شود- تركیبی است از دو كلمه webبه معنای شبكه جهانی و log (به معنای گزارش روزانه یا روز نوشت) و به یاد داشتهائی گفته می شود كه توسط یك یا چند نفر بصورت روزانه، هفتگی یا گاه به گاه نوشته شده و در عرصه اینترنت قرار می گیرد. چند معنی فارسی نیز برای آن ابداع شده است. مثل تار نگار یا تار نگاشت كه كمتر مورد استفاده قرار می گیرند. هر فردی كه به اینترنت دسترسی داشته باشد و مطلبی برای نوشتن داشته باشد می تواند بطور رایگان (یا در صورت تمایل با صرف هزینه)، صاحب یك وبلاگ شود. مطالبی كه در وبلاگ نوشته می شوند ممكن است خاطرات شخصی ، خبر ، مقالات علمی و هرگونه مطلب قابل نگارشی باشند. علاوه برا ین نظرات خوانندگان وبلاگ ها نیز جزو مطالب وبلاگ محسوب می شود.

چگونه یك وبلاگ بسازیم

روش های متعددی برای ساخت وبلاگ وجود دارد. ما میتوانیم برای ایجاد وبلاگ از خدمات مجانی سایت های سرویس دهنده وبلاگ استفاده كنیم و یا فضا و دامین برای خود خریداری كرده و این كار را روی سایت اختصاصی خود انجام دهیم. ابتدا از سرویس های رایگان شروع می كنیم. معروفترین این سرویسها بلاگر و پرشین بلاگ (http://www.persianblog.ir ) می باشند. البته سرویسهای مجانی دیگری نیز در اینترنت وجود دارد. مثل http://www.blogsky.com http://www.blogsky.com . http://www.persianlog.ir . ولی دو سرویس فوق الذكر از بقیه آسان تر و پر طرفدار تر هستند. ابتدا سرویس سایت  را بررسی می كنیم. این سایت سرویس وبلاگ را به دو صورت در اختیار ما قرار می دهد. سرویس مجانی ( كه در این حالت تبلیغات سایت در بالای وبلاگ ما نمایش داده می شود)، و سرویس پولی كه در این سرویس تبلیغی نمایش داده نمی شود و امكاناتی بیش از سرویس مجانی دارد. برای ثبت نام و استفاده از  قبلا راهنما هائی نوشته شده كه ما یكی از مفید ترین آنها یعنی راهنمای ساخت وبلاگ حسین درخشان را اینجا عینا نقل می كنیم:

اضافه کردن زبان فارسی به ویندوز XP/2000:

(
اگر آن را دارید این مرحله را رد کنید)
-
به اینجا بروید: Start>Settings>Control Panel>Regional Options
-
در فهرست پایین، Arabic را تیک بزنید.
-
در لیست بالا (Your Locale) زبان Farsi را پیدا کنید و آنرا انتخاب کنید.
-
چیزهایی را که ویندوز لازم دارد در اختیارش بگذارید. (سی دی ویندوز)
-
گوشه پایین سمت راست صفحه، یک مربع با حرف EN میبینید. از این به بعد در هر نرم افزار یا Application در حال اجرا، اگر روی آن مربع کلیک کنید میتوانید FA یا زبان فارسی را انتخاب کنید و به فارسی بنویسید.
شنبه 18/12/1386 - 22:51
کامپیوتر و اینترنت
با این کار متن کنار ساعت ویندوز خود را تغیی ر خواهید داد !!!
1- فرمان
Regedit را در قسمت RUN ویندوز وارد كنید.
2- به كلید زیر بروید :
HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Internation
3-
داده ای رشته ای ( نوع String ) با نام S1159 ایجاد کرده ( در صورتی که از قبل ایجاد نشده باشد) و متن دلخواه خود را در آن وارد كنید ( به عنوان مقدار ).
4- داده رشته ای دیگر با نام
S2359 ایجاد کرده و متن دلخواه دیگری را در آن وارد كنید.
توجه كنید که در ویندوز
XP اگر فارسی را فعال کرده باشید می توانید عبارات را فارسی تایپ كنی
شنبه 18/12/1386 - 22:50
کامپیوتر و اینترنت
در هر کجا که میخواهید عکس بگیرید بایستید و دگمه های زیر را با هم بفشارید ودر محل مورد نظر ذخیره کنید البته فقط در ویندوز مدیا پلیر 10 ctrl+i
شنبه 18/12/1386 - 22:49
دانستنی های علمی
یه روز دونفر می روند به سینما یک فیلم را دوبار نگاه میکنند اولی به دومی می گه اینجاهم فیلم تکراری پخش می کنن.!!!!
شنبه 18/12/1386 - 22:47
دنیای گیاهان و حیوانات
گل لاله:

بافت گیاه:متوسط       نوع گیاه:علفی چند ساله

دوام برگ:خزان کننده   گل دهی:بهار

منشا وگسترش:آسیاواروپا  ارتفاع:۶۰-۱۲سانتیمتر

ریخت شناسی:لاله گیاهی است بابرگهای نواری پهن و گلهای زیبا با رنگهای متنوع(قرمز-زرد-صورتی-بنفش-نارنجی-دورنگ و...)ازنظر باغبانی به دو گروه تقسیم می شود :لاله هایی باشاخه گلدهنده بلند که مناسب گل شاخه بریده هستند و لاله هایی بادمگل کوتاه و گلهای درشت که بیشتر در گلدان کشت می گردند.

نیازهای طبیعی:

نور:آفتاب کامل تاسایه آفتاب

خاک:خاک باغچه+خاک برگ پوسیده+ماسه(بدون کود دامی)

عمق کاش۲۰-۱۲سانتیمتر

فاصله کاش۱۰-۵سانتیمتر

رطوبت:آبیاری معمولی

کاشت و نگهداری:پیازها را در دمای ۱۵تا۲۰درجه انبار کردهودر آبان ماه بکارید.خاک لاله باید زهکشی مناسبی داشته باشد تا پیازها نپوسند.گلدانها به مدت ۶هفته در دمای ۴درجه و۶هفتهدر دمای۵-۱۰درجه قرار داده می شوند و سپس به گلخانه سرد(۱۵درجه)منتقل می گردند.به تدریج ریشه ها و برگها رشد کرده و بسته به گونه گیاه جوانه گل نیز ظاهر می شود.

ازدیاد:کاشت بذرو پیاز

کاربرد در فضای سبز:مناسب کاشت در باغچه ها-حاشیه ها-گلدانها-باغهای صخره ها و گل شاخه بریده

آفات و بیماریها:لاله به قارچها حساس است.

منبع:ماهنامه پیام سبز-سال پنجم-شماره۵۰-اسفند

شنبه 18/12/1386 - 22:46
موبایل
دلیل بسته شدن اشتراک:

در اکثر موارد پیام خطای مربوط به بسته شدن آی دی به آن دلیل است که شخصی سعی داشته است به آی دی شما وارد شود بدون آنکه پسورد آنرا بداند.در این روش شخص مزاحم با استفاده از برنامه های موجود و یا بصورت دستی مرتبا سعی می کند به آی دی شما وارد شود و اینکار را به دفعات فراوان تکرار می کند.پس از آن سیستم امنیت یاهو متوجه شده و هرگونه ورود به آی دی شمارا برای مدت ۱۲ تا۴۸ ساعت بصورت موقت قفل می کند.

منسب ترین راه برای باز کردن آی دی در چنین شرایطی استفاده از لینکhttp://login.yahoo.com/config/loginمی باشد.کافیست بدون هرگونه اشتباهی به آدرس بالا وارد شوید تا آی دی شما باز شود. اگر از بسته شدن آی دی شما بیش از ۴۸ ساعت گذشته است و هنوز آی دی شما قفل می باشد سعی کنید با مسئولان بخش cc-advoc@yahoo-inc.comتماس برقرار کنید و محترمانه مشکل خود را مطرح کنید.

نکته دیگری که باید در رابطه با قفل شدن یک آی دی بدانید آن است که در برخی موارد هنگام تستفاده از برنامه های مشابه یاهو مسنجر اگر نام یکی از دوستانتان را از لیست خود پاک کنید این احتمال وجود دارد که یاهو آی دی مسنجر شما را برای مدتی قفل کند.

شنبه 18/12/1386 - 22:44
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته