• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 300
تعداد نظرات : 37
زمان آخرین مطلب : 4647روز قبل
مهدویت

مناجات

 

شب های دراز بی عبادت چه کنم


طبعم به گناه کرده عادت چه کنم


گویند کریم است و گنه می بخشد


گیرم که ببخشد ز خجالت چه کنم...

 

 

اللهم عجل لولیک الفرج  

             

سه شنبه 22/6/1390 - 18:42
آلبوم تصاویر

 

 

سه شنبه 22/6/1390 - 18:41
اخبار
این رویداد پرده از مسئله‌ای ژرفی برداشت که نه تنها سیاست خارجی نظام‌های غربی را به پرسش می‌گرفت، بلکه نظام حقوق بین‌الملل، ایده‌های بنیادگذار عصر روشنگری، تجدد و نیز بحران تمدنی و فرهنگی دنیای غرب را نیز مسئله‌ساز می‌کرد. برج‌های دوقلو به مثابه‌ دو ساختمان، هدف نابودسازی تروریست‌ها نبودند؛ آن‌ها نمادهایی از امنیت اقتصادی و رفاه مالی در تخیلِ آمریکایی و همچنین تخیل جهانی قلمداد می‌شدند.
حملات ۱۱ سپتامبر در آمریکا، پیامدهایی جهانی داشته است. در پی این حملات،‌ در دهه گذشته جنگی درگرفت که تخمین زده می شود بیش از 250 هزار غیرنظامی در آن کشته شده باشند. در این راهنما کوشیده می شود ضمن ارائه یک داده نمایی، به صورت تصویری و در قالب اینفوگرافیک هزینه ها و خسارت های مالی و جانی این حادثه در سطح جهان ارائه گردد.

به گزارش تازه، صبح روز یازدهم سپتامبر سال 2001 میلادی، چشم‌انداز آینده آمریکا به اندازه آسمان صاف و شفاف منهتن، روشن بود. قیمت نفت خام بشکه‌ای 28 دلار بود و دولت فدرال حتی مازاد بودجه هم در اختیار داشت. حتی با وجود ترکیدن حباب مشهور به دات کام، اقتصاد ایالات‌متحده در حال بهبود بود و قدرتمندترین کشور جهان در صلح به سر می‌برد. ده سال بعد اما قیمت نفت‌خام به حدود بشکه‌ای 115 دلار رسیده‌است.
آمریکا برای سال 2011 با کسری بودجه‌ای معادل 580/1 میلیارد دلار مواجه است که بیشترین کسری بودجه تاریخ آمریکا به شمار می‌رود. بعد از فروپاشی اقتصادی سال 2008، اقتصاد آمریکا به شدت با بحران مواجه است. نیروهای نظامی و اطلاعاتی آمریکا همچنان در جنگ به سر می‌برند و با شورش‌ها و تروریسم از افغانستان و پاکستان گرفته تا نیجر و یمن دست به گریبان هستند. اما این همه یک روی ماجرای یازده سپتامبر است. مسئله یازده سپتامبر فراتر از رویدادی است که در سال ۲۰۰۱ میلادی در این روز اتفاق افتاد.

این رویداد پرده از مسئله‌ای ژرفی برداشت که نه تنها سیاست خارجی نظام‌های غربی را به پرسش می‌گرفت، بلکه نظام حقوق بین‌الملل، ایده‌های بنیادگذار عصر روشنگری، تجدد و نیز بحران تمدنی و فرهنگی دنیای غرب را نیز مسئله‌ساز می‌کرد. برج‌های دوقلو به مثابه‌ دو ساختمان، هدف نابودسازی تروریست‌ها نبودند؛ آن‌ها نمادهایی از امنیت اقتصادی و رفاه مالی در تخیلِ آمریکایی و همچنین تخیل جهانی قلمداد می‌شدند.

به همین سبب، خود این رویداد هم اهمیت نمادین دارد و بازنمایی خشم انباشته، تحقیرشده و ویرانگر گروهی از مسلمانان از آمریکاست. آمریکایی که خود برجسته‌ترین نماد از تجدد انسان ستیز غربی است. همچنین مسئله یازده سپتامبر، تنها خود آن رویداد را در برنمی‌گیرد؛ بلکه واکنش به آن را نیز شامل می‌شود؛ واکنش دولت جرج بوش و نیز دولت‌های غربی؛ جنگ با افغانستان و جنگ با عراق و رشته‌ تدابیر و عملیاتی که «جنگ با تروریسم» خوانده شد، جنگی که منجر به کشته و آواره شدن میلیون ها انسان در خاورمیانه گردید.

کنش یازده سپتامبر و واکنش‌ها بدان، اعتبار دوگانه‌هایی مانند خیر و شر، مشروع و نامشروع، عدل و ظلم، مقدس و نامقدس و متمدن و وحشی را از نو پرسیدنی کرد. فروریختن آن دو برج، بسیار دوگانه‌های دیگر را نیز فروریخت. دست برد در خاطره‌ تاریخی مسلمانان و غرب. سردمداران کاخ سفید تصویرهای کهنه و رنگ‌باخته از جنگ‌های صلیبی را از بایگانی حافظه‌ها بیرون کشیدند و مقوله‌های الاهیاتی مانند «جنگ عادلانه»، «جنگ مقدس» از جانب مسیحی و «جهاد» از سمت اسلامی، به سطح ادبیات سیاسی کشیده شدند. یازده سپتامبر، مسئله‌ای تمدنی-تاریخی است و پاسخ به آن نیازمند اندیشیدن در بیشتر ارزش‌هایی است که تاریخِ مسلمانان و تاریخ غربیان فرا آورده است.

پیامدهای انسانی حملات یازده سپتامبر در جهان به روایت موسسه واتسون دانشگاه براوون ایالات متحده در سال 2011:

حملات ۱۱ سپتامبر در آمریکا، پیامدهایی جهانی داشته است. در پی این حملات،‌ در دهه گذشته جنگی درگرفت که تخمین زده می شود بیش از 250 هزار غیرنظامی در آن کشته شده باشند. در این راهنما کوشیده می شود ضمن ارائه یک داده نمایی، بصورت تصویری و در قالب اینفوگرافیک هزینه ها و خسارت های مالی و جانی این حادثه در سطح جهان ارائه گردد.

در اینفوگرافی زیر آنچه در روز یازده سپتامبر رخ داده به نمایش در آمده است:


آمار کشته ها و آوارگان در عراق:
دست کم ۱۲۵ هزار نفر غیرنظامی از ابتدای حمله آمریکا به عراق کشته شده اند. البته گفته می شود که این رقم بسیار کمتر از شمار واقعی کشته شدگان است. جنگ هنوز تمام نشده و تعداد زیادی از غیرنظامیان هنوز در این کشور کشته می شوند.


هنوز حدود سه میلیون و ۵۰۰ هزار عراقی (بیش از یکی از هر ۱۰ نفر) ازخانه هایشان آواره هستند و چندین میلیون عراقی از کشورشان گریخته اند.


در سال ۲۰۱۰، تخمین زده شد که ۲۸ درصد از کودکان عراقی مبتلا به درصدی از "اختلال و فشار روحی پس از حادثه" هستند و شمار آنها به طور ثابت رو به افزایش است.



آمار قربانیان در افغانستان و پاکستان:
در افغانستان تعداد کشته شدگان در هر سال، از آغاز جنگ در اکتبر ۲۰۰۱ افزایش یافته است. شمار کسانی که در نتیجه جنگ می میرند(متوسط سالانه12000نفر) بیشتر از هنگامی است که طالبان در افغانستان قدرت را به دست داشتند.

از سال ۲۰۰۴ تعداد غیرنظامیان کشته شده در درگیری های مسلحانه در پاکستان به اندازه کشته شدگان غیرنظامی در افغانستان، یا از آن هم بیشتر بوده است. حمله هواپیماهای بدون سرنشین آمریکایی باعث کشته شدن حدود دو هزار نفر شده که بیشتر آنها غیرنظامی بوده اند.


هزینه های جنگ طلبی دولت های آمریکا:
تخمین زده می شود که هزینه ای که آمریکا برای جنگ در عراق، افغانستان و پاکستان صرف کرده است بین ۳.۲ تریلیون دلار و ۴ تریلیون دلار باشد.

تعداد کشته شدگان نیروی ائتلاف در عراق تاکنون به ۴۷۹۲ رسیده است، این رقم در افغانستان ۲۶۹۳ نفر، از آغاز جنگ تا ابتدای سپتامبر ۲۰۱۱ بوده است.

مقدار ضرری که در اثر از دست رفتن درآمد ترافیک هوایی، به دلیل بسته شدن حریم هوایی آمریکا و اعمال سایر محدودیت ها پس از یازدهم سپتامبر ۲۰۰۱ وارد آمد: ۱۰ میلیارد دلار

 

 

سه شنبه 22/6/1390 - 18:38
اهل بیت

زندگینامه امام حسن مجتبی(ع)


در پانزدهمین شب رمضان سال سوم هجری نوزادی در مدینه به دنیا آمد که شباهت فراوانی به پدربزرگ خویش رسول خدا داشت. رسول خدا در مسافرت بود که کودک به دنیا آمد، حضرت فاطمه (س) و همسرش حضرت علی(ع) با خانواده خویش منتظر بازگشت پیامبر بودند تا از سفر بیاید و نام کودک را انتخاب کند.


بعد از اینکه رسول خدا از سفر بازگشت دستور داد تا گوشفندی را ذبح نمایند و طفل را عقیقه کنند، سپس گوشت او را بین فقیران و تهیدستان تقسیم نماید.


القاب این امام همام را تقی، مجتبی ، سبط اکبر، امیر و... ذکر نموده اند. کنیه آن حضرت را ابو محمد و پیامبر او را ابا محمد می نامیده است.


در روزگار تولد امام حسن (ع) که امکانات و اسباب و ادوات پزشکی هنوز پیشرفت نکرده بود امکان اینکه طفلی در شش ماهگی بدنیا بیاید و زنده بماند بسیار کم بود.به همین جهت تولد این امام و آن پیامبر هر کدام معجزه ای از جانب خداوند به شمار می رود.


او نه تنها از سوی پدر بلکه از از سوی مادر به عبد المطلب و از هر دو سو علی نیز به هاشم منسوب می گردید از آنجائیکه حسن به جد بزرگوارش بیش از پدر شباهت داشت رسول خدا می فرمود:« حسن از آن من است و حسین از آن علی است ».

سه شنبه 22/6/1390 - 18:35
مهدویت
((اللهم عجل لولیک الفرج ))

یا صاحب الزمان(عج)

امان ز لحظه ی غفلت که شاهدم هستی!!!!!

نمی دانم غیبت تو از کجا شروع شد؛ اما شاید از آن لحظه ای که آدم طعم میوه ی

 

ممنوعه را چشید، تو به غربت تن دادی. شاید همان لحظه ای که خناس وارد وجود

آدم گشت، تو غایب شدی.

غیبت تو از آن لحظه ای شروع شد که حیا در بازار دیدگان تو به تاراج رفت،

معرفت گمنام شد و عشق را با ترازوی هوس سنجیدند.

غربت تو از آن لحظه ای شروع شد که حتی امر امامت را جاه طلبانی چون عمویت

جعفر کذاب به بازی گرفتند و از آن پس چقدر زیاد شدند جعفرهای کذاب و مهدی

های دروغین.

غیبتت شاید آنگاه بود که من در نگاه تو به دنبال خویش گشتم و به جای تو، نفس

سرکشم را پسندیدم.

غربت تو از اولین لحظه ی غفلت من آغاز شد، از آن لحظه ای که چشمانم به جای

دیدن نور تو رنگهای دنیا را پسندید، از آن لحظه ای که سنگینی سکوت تو مرا به

فریاد به سوی خویش واداشت.

آری مولا جان! غیبت تو از اولین گناه من شروع شد. و من بارها فهمیدم که تو

غایب نیستی، و هزاران بار اعتراف کردم که:

یار نزدیک تر از من به من است
وین عجب بین که من از خود دورم !!!!!

آقا! من غایبم. در صراط مستقیمی که تو هستی من نیستم. من راه را گم کرده ام و

از تو دور شده ام و گرنه صراط مستقیم که هیچگاه غایب نمی شود.

مهدی جان التماس دعا

سه شنبه 22/6/1390 - 18:33
سياست

درباره سریالهای شبکه های ماهواره ای

تفکر تعطیل،فارسی وان روشن!

مجموعه های تلویزیونی خارجی این روزها بازار داغی در کشورمان داشته و انواع مختلف آن از با کیفیت و بی کیفیت در دسترس مردم قرار دارد.به عنوان مثال می توان به "لاست" اشاره کرد که به دلیل ساختار جذاب و فیلمنامه فوق العاده اش ،طرفداران زیادی پیدا کرده بود.
فارسی وان

اما برخی شبکه های ماهواره ای به ویژه فارسی وان در چندماه اخیر مبادرت به دوبله و پخش مجموعه های تلویزیونی سخیفی کرده اند که متاسفانه مخاطبین زیادی هم پیدا کرده و کاراکترهایشان به نامی آشنا برای خانواده ها تبدیل شده است! مجموعه های فوق که محصول کشورهای کلمبیا و کره جنوبی هستند به لحاظ ساختاری از ضعف های وحشتناکی برخوردار بوده و به لحاظ فیلمنامه در پایین ترین سطح به سر می برند. سوژه آثار مذکور بیشتر حول محور ماجراهای عاشقانه بوده و به همین خاطر نیز توانسته طیف نوجوان و میانسالانی که تفریحشان تماشای تلویزیون است را جذب نماید. در کنار موضوع یاد شده باید به سهل الوصول بودن این مجموعه ها اشاره کرد به گونه ای که تماشاگر در این مدت می تواند فعالیت مغز خود را تعطیل کرده و با آرامش به تماشای آن بنشیند! به واقع رمز موفقیت سریال هایی از این دست در همین نکته نهفته و بس. همچنین دوبله فارسی نقش موثری در این زمینه داشته و در جذب طیف مخاطب عام موفق عمل کرده است. این دوبله های بسیار ضعیف همراه با ترجمه های مبتدی که چیزی نزدیک به فاجعه است تنها کارکرد مثبتش، برجسته کردن دوبله های این سالهای تلویزیون خودمان بوده و از این حیث مدیران دوبلاژ باید ممنون شبکه فارسی وان باشند.

محتوای سخیف و مبتذل این مجموعه ها که به هیچوجه با فرهنگ اسلامی کشورمان همخوانی ندارد، ذهن نوجوان را به خود مشغول کرده و تاثیر منفی بر روح سالم وی می گذارد. در واقع هدف شبکه های اینچنینی که با صرف هزینه های هنگفت راه اندازی شده و به سرمایه دار صهیونیستی همچون روبرت مورداک ختم می شود، چیزی جز این نیست

گذشته از کیفیت نازل کارهای ذکر شده باید به اثر مخرب آن، روی قشر نوجوان و جوان اشاره کرد. کار هدفمندی که با اهداف سیاسی خاصی از سوی مدیران این شبکه انجام گرفته و فرهنگ نسل چهارم کشورمان را هدف قرار داده است. محتوای سخیف و مبتذل این مجموعه ها که به هیچوجه با فرهنگ اسلامی کشورمان همخوانی ندارد، ذهن نوجوان را به خود مشغول کرده و تاثیر منفی بر روح سالم وی می گذارد. در واقع هدف شبکه های اینچنینی که با صرف هزینه های هنگفت راه اندازی شده و به سرمایه دار صهیونیستی همچون روبرت مورداک ختم می شود، چیزی جز این نیست.

مرداک

 در واقع آنها از خلاهای موجود در شبکه های تلویزیونی کشورمان در زمینه تولید برنامه های سرگرم کننده، بهره گرفته و سعی در نفوذ میان لایه های مختلف جامعه به ویژه قشر نوجوان دارند. تضعیف بنیان خانواده که در لایه های زیرین این مجموعه ها به چشم می خورد یکی از اهداف مهم فارسی وان است که تم غالب این کارها را تشکیل می دهد. جالب اینکه غرب پس از سست شدن بنیان خانواده در دو دهه پیشین، به فکر ترمیم این شکاف افتاده و فیلم های شاخص هالیوود در این باب همچون: حال همه خوب است با بازی رابرت دنیرو و ... خود شاهدی بر این مدعاست.

با همه اینها شبکه فارسی وان به دلیل ریشه های عمیق اسلامی و ایرانی مردم نتوانسته ضریب نفوذش را از یک حدی فراتر برده و جامعه آماری وسیع تری را تشکیل دهد. بسیاری از بینندگان این مجموعه های کذایی نیز پس از مدتی از تماشای آن منصرف شده و به شبکه های تلویزیونی کشور روی آورده اند. با این حال مدیران و برنامه ریزان شبکه های ملی می باید برای شبکه های اینچنینی فکری اساسی کرده و با ساخت برنامه های جذاب و سرگرم کننده، نقشه های آنها را خنثی کرده و دکان سخیفشان را ورشکست نمایند.

سه شنبه 22/6/1390 - 18:32
سياست

سال ها مهمترین و معروفترین شبکه فارسی زبان ماهواره ای، صدای آمریکا با نام اختصاری voa بود. در سال 1387 شش ماه قبل از انتخابات ریاست جمهوری دهم شبکه فارسی BBC هم در کنار صدای آمریکا شروع به کار کرد. بی بی سی بر خلاف همتای آمریکاییش آنقدر حرفه ای بود که بتواند ظرف مدت زمان کوتاهی به مهمترین رسانه در جمع شبکه های فارسی زبان ماهواره ای تبدیل شود. اما با گذشت اتفاقات بعد از انتخابات ریاست جمهوری و عملکرد ضعیف رسانه ملی فضای رسانه ای کشور وارد مرحله جدیدی از حیات خود شد. بی اعتمادی گسترده مردم نسبت به این رسانه جمهوری اسلامی فضایی برای رسانه های بیگانه فراهم آورد تا این رسانه ها تورهای صید مخاطب خود را در دریای ایرانیان بی اعتماد نسبت به صدا و سیمای دولتی بیندازد. یکی از مهمترین این رسانه ها فارسی 1 بود.

فارسی 1 نام شبکه ای تلویزیونی متشکل از چند کمپانی منطقه ای و بین المللی است. این شبکه از اواسط سال گذشته با پشتیبانی تمام و کمال کمپانی بزرگ «نیوز کورپوریشن» وارد عرصه رقابت شبکه های فارسی زبان شده است؛ رقابتی که بسیاری گمان می برند پیروزی آن از آن شبکه ای است تازه وارد که «رابرت مرداک» پشتیبان و یاور آن است.

اما سوال اصلی در مورد فارسی 1 این است که اهداف مستقیم، غیر مستقیم و آشکار و نهان این شبکه چیست؟ چه چیزی باعث می شود «رابرت مرداک» مالک غول های رسانه ای فاکس، اسکای، سان و ... دست به تاسیس چنین شبکه ای آن هم در این برهه حساس از نظر سیاسی و اجتماعی کشور بزند؟

فارسی 1 برای صید کردن مخاطبان ایرانی محدودیتی در به کار گیری از لوازم موجود ندارد، نه داخل ایران است که به ضوابط و قوانینی پایبند باشد و گرفتار سانسور شود و نه محدودیت اخلاقی برای پخش بسیاری صحنه ها دارد

بعد از حوادث تلخ سال 88 و بی اعتمادی بخش عظیمی از ملت به رسانه ملی فضا برای ظهور شبکه فارسی 1 فراهم شد. در این زمان بود که «رابرت مرداک» مالک کمپانی بزرگ «نیوز کورپوریشن» ماموریت ایجاد شبکه ای حرفه ای فارغ از فضای خبری و در ظاهر تنها برای سرگرمی فارسی زبانان منطقه خاورمیانه را به دست گرفت. این شبکه با پشتوانه قوی «کمپانی فاکس قرن بیستم» می تواند بهترین و پر طرفدارترین سریال های جهان را عرضه کند، همین موضوع شرایط رقابت را برای دیگر رسا نه ها از جمله صدا و سیمای جمهوری اسلامی سخت می کند. رسانه ای که تا آن زمان رقبایش در حد پخش فیلم فارسی های چند دهه پیش توان داشتند و می توانست با پخش سریال و فیلم های متوسط مخاطبانش را در فضایی که رقیب جدی وجود نداشت، حفظ کند با شرایطی روبرو شد که حریفی قدرتمند در مقابلش عرضه اندام کرد. این رقیب قدرتمند از تمامی وسایل موجود برای صید کردن مخاطبان رسانه داخلی استفاده می کند؛ فارسی 1 برای صید کردن مخاطبان ایرانی محدودیتی در به کار گیری از لوازم موجود ندارد، نه داخل ایران است که به ضوابط و قوانینی پایبند باشد و گرفتار سانسور شود و نه محدودیت اخلاقی برای پخش بسیاری صحنه ها دارد. اما فارسی 1 با شناختی که از فضای فرهنگی جامعه ایران دارد سعی کرده آرام آرام پیش رود، عجله نکرده است؛ این شبکه خوب می داند که اگر بخواهد حجم گسترده ای از مخاطبان ایرانی را به خود جلب کند باید مولفه های فرهنگی آنها را در نظر بگیرد. جالب توجه است که این شبکه برای اینکه بتواند جمع خانواده های ایرانی را جلوی رسانه اش نگه دارد از تبریک گفتن عید فطر و عرض تسلیت محرم ابایی ندارد حتی اگر لازم ببیند صحنه هایی از سریال هایش را سانسور می کند. این سانسورهای حداقلی شامل نوع لباس، پوشش، مفاهیم و موضوعات و دیالوگ های سریال نمی شود بلکه فقط صحنه های برهنه بازیگران را هدف قرار داده؛ بهتر است بگوییم مخاطب را تا لب جوی می برد و تشنه بر می گرداند.

مرداک

این کار نه از سر خیرخواهی به حال جوانان ایرانی است بلکه صرفا بازی با ارزش ها و مولفه های فرهنگی جامعه ایرانی صورت می گیرد. صحنه هایی که این رسانه آن ها را حذف می کند در درجه دوم اهمیت قرار دارند مهمتر از آن ها سوغاتی است که این شبکه برای بینندگانش دارد؛ سوغاتی که مملو از خیانت ها، بی بند و باری ها و شهوت رانی هاست که این شبکه می خواهد آن ها را در لوای دیالوگ های زیبا، بازیگران خوش چهره و داستان های جذاب به مخاطبانش عرضه کند. فارسی 1 به هیچ وجه نمی خواهد به عنوان یک رسانه «پورنو» نزد خانواده های ایرانی شناخته شود که صحنه های مستهجن به نمایش می گذارد بلکه می خواهد از طریق عرضه نمادهای فرهنگ منحط غربی، ارزش های مردم و نیازهای آنها را مرحله به مرحله تغییر دهد و حرفش را در پستو های ذهن مخاطبانش به صورت کاملا حرفه ای و پنهان در دراز مدت عرضه کنند.

زنان ایرانی ویکتوریا را قهرمانی می دانند که به دنبال عشقش می رود. الگوی آنها زنی است که به همسر خود خیانت کرده و فرزندانش انجام رابطه نامشروع را مانند نوشیدن چای در یک شب سرد زمستانی می دانند

وقتی فارسی 1 می تواند سریال های درجه یک و پر طرفدار جهان را پخش کند؛ لاست، فرند، 24 و ویکتوریا را پخش کند و با وجود دوبله ضعیفی که دارد مخاطب را جلوی رسانه اش میخکوب کند می تواند با فرهنگ، ارزش ها و پیش زمینه های ذهنی او هم بازی کند. او وقتی 24 را نگاه می کند مسلمانان تروریستی می بیند که می خواهند یکی از ایالت های آمریکا را با بمب هسته ای منفجر کنند، آنها قبل از  اجرای نقشه شان نماز می خوانند و از شکنجه کردن و تکه تکه کردن انسان های بیگناه ابایی ندارند.

ویکتوریا فارسی وان

در سریال «ویکتوریا» مخاطب ایرانی زنی را به عنوان قهرمان داستان می پذیرد که با همسر و دو فرزندش زندگی می کند. ویکتوریا بعد از سال ها زندگی با همسرش در می یابد که او با دستیارش رابطه دارد. در این میان زن زیبای داستان فارسی 1 هم با مردی جوان تر از خودش به نام ژرونیمو آشنا می شود. او بین دو راهی قرار می گیرد؛ دو راهی وفاداری به همسر یا رفتن به دنبال عشقش و او راه دوم را انتخاب می کند. در این داستان اتفاقات دیگری هم می افتد؛ دختر بزرگ ویکتوریا پس از رابطه با دوست پسرش باردار می شود و دختر کوچک او هم مورد تجاوز مردی قرار می گیرد. پسر ویکتوریا هم از غافله عقب نمی ماند و بعد از آشنایی با دوست مادرش با او رابطه برقرار می کند. فاجعه آنجا رخ می نماید که قرار است ویکتوریا آن زن زیبای شبکه فارسی 1 برای بینندگانش الگو باشد. زنان ایرانی ویکتوریا را قهرمانی می دانند که به دنبال عشقش می رود. آنها سعی می کنند مانند او لباس بپوشند، مانند او راه روند و مانند او زندگی کنند. الگوی آنها زنی است که به همسر خود خیانت کرده و فرزندانش انجام رابطه نامشروع را مانند نوشیدن چای در یک شب سرد زمستانی می دانند.

این ها موضوعاتی است که خوراک خانواده های ایرانی در فارسی 1 می شود؛ عشق، خیانت، شهوت؛ خوراک آلوده ای که در لوای زندگی زیبا و قشنگ بازیگران سریال ها، می شود روز و شب بینندگان آن؛ داستان آدم هایی که زندگیشان مملو از رابطه های جنسی، شهوت رانی ها و بی بند و باری هاست، داستان آدم هایی که مهمترین دغدغه شان سقط بچه نامشروعشان است یا خیانت به همسرانشان؛این است داستان آدم های فارسی 1

سه شنبه 22/6/1390 - 18:31
کامپیوتر و اینترنت
فیس بوک و حفره های امنیتی

به نقل از وب سایت ظهور شرکت “ای وی جی ” یکی از برترین تولیدکنندگان ضدویروس‌ برای کاربران وب به تازگی گزارش تازه‌ای را منتشر کرده و در آن هشدارهای جدی را در مورد خطرات امنیتی بالقوه و بالفعل جدید در فضای مجازی منتشر کرده است.مهم ترین فراز این گزارش هشدار در مورد سطح امنیتی گوشی های مجهز به سیستم عامل آندروید و همین طور شبکه اجتماعی فیس بوک است. به گزارش فارس، در حال حاضر مهم‌ترین نقطه توجه و تمرکز ویروس نویسان فیس بوک و آندروید هستند و کاربران باید در این زمینه هشیار باشند.

 

** “حفره سیاه ” برای طرفداران فیس‌بوک

در گزارش امنیتی تازه “ای وی جی ” که حاصل مطالعات این شرکت در سه ماهه اول سال ۲۰۱۱ است، در مورد تولکیت های خطرناک طراحی شده برای آلوده کردن رایانه های شخصی و به خصوص تولکیت های موسوم به “حفره سیاه ” هشدار داده شده است. این تولکیت ها به منظور سوءاستفاده از حفره های امنیتی نرم افزار جاوای شرکت اوراکل و همین طور نرم افزار آکروبات ریدر طراحی می شوند.

بخش قابل توجهی از این گزارش به مشکلات و خطرات امنیتی فیس بوک اختصاص دارد. در این بخش در مورد ارسال لینک های مختلف در این سایت که کاربران را به سایت های آلوده هدایت می کنند، هشدار داده شده است.

معمولاً بدافزار نویسان برای فریب کاربران این لینک ها را همراه با نوشته ها و عبارت هیجان انگیز و تحریک کننده ارسال می کنند. در یکی از آخرین نمونه های چنین فریبی، لینکی با استفاده از سرویس های کوتاه کننده آدرس در فیس بوک ارسال شده و همراه با آن این عبارت درج شده بود: آه خدای من، شما باور نمی کنید که این جوان در برابر دوربین چه می کند! ” بدافزار نویسان با این ترفند کاربران را به صفحه ای در وب هدایت می کنند که حضور و فعالیت در آن در بهترین حالت ۱۰ دلار هزینه برای کاربر به همراه می آورد.

ای وی جی تاکید کرده از مجموع برنامه های طراحی شده حاوی بدافزار که برای شبکه های اجتماعی طراحی شده اند، ۴۲ درصد مربوط به سایت فیس بوک بوده اند و با این حساب فیس بوک خطرناک ترین و ناامن ترین شبکه اجتماعی در اینترنت محسوب می شود. در این گزارش، آلوده کردن نمایه یک کاربر با سوءاستفاده از این برنامه ها و گسترش این الودگی با عنایت به اعتماد کاربران، یکی از مشکلات اساسی دانسته شده که آینده فیس بوک را تهدید می کند.

** هکرها به دنبال مشتریان “اندروید ”

اما بدافزارهای طراحی شده برای سیستم عامل آندروید نیز روز به روز بیشتر می شوند. بر اساس بررسی های ای وی جی، هکرها به اقبال عمومی به این سیستم عامل پی برده اند و با توجه به افزایش خرید گوشی های هوشمند مجهز به اندروید توسط مردم تعداد بدافزارهای طراحی شده برای آن نیز روز به روز در حال افزایش است.

 

سه شنبه 22/6/1390 - 18:27
سياست
{ وَمَكَرُواْ وَمَكَرَ اللّهُ وَاللّهُ خَیْرُ الْمَاكِرِینَ } - أل عمران :54

ایران تابستان88



انگلیس تابستان 90

 


 

سه شنبه 22/6/1390 - 18:26
اخبار

فارین پالیسی: نفس منطقه یورو به شماره افتاده است

منبع:irinn.ir

نشریه آمریکایی فارین پالیسی روز جمعه نوشت ؛ ایتالیا با رشد کند و بدهی سر به فلک کشیده دولتی در صف مقدم اقتصادهای اروپایی قرار دارد که یک به یک در انتظار فرو رفتن در کام بحران رکود هستند .


این نشریه افزود؛ رم خود نیز به این واقعیت تلخ پی برده است که دیگر از عهده تامین بدهی هایش برنمی آید و اروپا ممکن است در آینده ای نه چندان دور شاهد بحران بانکی گسترده ای باشد که احتمالا به حیات منطقه یورو پایان خواهد داد .
 

                                            

 

مطمئنا متعاقب سقوط ایتالیا؛ رکود و سقوط بعدی متوجه اسپانیا و سپس فرانسه خواهد بود و نشست فوق العاده روز چهارشنبه دولت نیکلا سارکوزی رئیس جمهوری فرانسه نیز بی دلیل نبود و گویای نگرانی و ترس پاریس از آینده ای است که انتظار اقتصاد فرانسه را می کشد . 

سه شنبه 22/6/1390 - 18:23
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته