• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 128
تعداد نظرات : 77
زمان آخرین مطلب : 3606روز قبل
موبایل

یكى از پركاربردترین نمادهاى اینترنتى علامت at (اَت) مى‏باشد كه به صورت نمایش داده مى‏شود و معناى »از قرار و به ازاى« را در بر دارد. این نماد كه در همه نشانى‏هاى پست الكترونیكى بین نام كاربر و نام domain (سازمان یا تأمین كننده خدمات اینترنتى) قرار مى‏گیرد(pirmoradiporseman.net) تا دهه 90 میلادى عمدتاً در متون و مضامین اقتصادى و فنى به كار مى‏رفت؛ مثلاً 25 كیلوگرم، از قرار 3.5 پوند براى هر كیلو. (25kgL3.5perkg) هنوز هم كاربرد اقتصادى این نماد رایج است.
مأخذ: Encartaconcise English Dictionary2001
جالب است بدانید اگر در دایركتورى یا هواگیر كنار یكى از زیر شاخه‏ها این علامت را مشاهده گردید، به معناى وجود این زیر شاخه تحت عنوان موضوع كلى دیگرى در این دایركتورى است؛ مثلاً اگر در زیر شاخه‏هاى خاورمیانه كنار عبارت شیعه علامت وجود داشت، به این معنا است كه در عنوان دیگرى مانند دین نیز زیر شاخه شیعه وجود دارد.

HTML:
اِچ تى اِم اِل [HTML] كه مخفف زبان نشانه گذارى ابَر متن [Hyper Text Markup Language] است، زبان مخصوصى است كه با آن به آسانى مى‏توان انواع «ابر صفحه» یا صفحه وب را، همراه با پیوندهاى مختلف (link) طراحى كرد، یكى از پُر طرفدارترین زبان‏هاى ساخت صفحات اینترنتى زبان HTMLمى‏باشد.
E Mail:
E Mail یا Eelectronic Mail نامه الكترونیكى مى‏باشد، با توجه به این كه نامه‏ها در اینترنت الكترونیكى نوشته و ارسال مى‏شوند این نام را بر روى نامه‏هاى اینترنتى نهاده‏اند.

ISP(آى، اِس، پى)
این كلمه مخفف عبارت Internet service provider شمرده مى‏باشد و مراد از آن سازمان یا شركتى است كه معمولاً با استفاده از اتصال تلفنى، دستیابى عمومى به اینترنت را فراهم مى‏كند. هم اكنون در ایران ISPهاى متعددى فعالیت مى‏كنند و واسطه ارتباط كاربران با اینترنت هستند.
browser(بِرُزِر)
همان مرورگر است. نرم‏افزارى كه به وسیله آن مى‏توان صفحات وب را باز كرد و یا به سایر منابع اینترنتى دسترسى یافت. معروف‏ترین آن Internet expelorer است كه نسخه رایگان آن در تمامى ویندوزها وجود دارد.

Mailing list
به سیستم سازمان یافته‏اى كه به صورت دستى یا تحت كنترل یك نرم‏افزار، موضوعى را از طریق پست الكترونیكى به طور متناوب به نشانى‏هاى ثبت شده ارسال مى‏دارد، گفته مى‏شود. این قابلیت در بعضى از پایگاه‏هاى اینترنتى وجود دارد و افراد با ثبت نشانى پست الكترونیكى خود از تازه‏هاى آن پایگاه یا هر خدمتى كه مدیران سایت براى اعضاى لیست پستى در نظر گرفته‏اند، بهره‏مند گردند.

Download
به انتقال داده از رایانه‏اى به رایانه دیگر گفته مى‏شود. این داده مى‏تواند متن، صوت یا حتى فیلم باشد. باراندازى یا «دان‏لود» معمولاً زمان‏بر است و پاك شدن اطلاعات با قطع شدن دان‏لود به صورت ناقص، یكى از مشكلات آن به شمار مى‏آید؛ به عبارت دیگر، اگر در حین باراندازى ارتباط رایانه با رایانه دیگر قطع شود، تمام اطلاعات انتقال یافته تا آن لحظه پاك مى‏شود و باید كار «دان‏لود» را از ابتدا آغاز كرد. براى رفع این مشكل از نرم‏افزارهاى ویژه‏اى استفاده مى‏شود.

دوشنبه 11/9/1387 - 13:23
موبایل



www:
ابتداى آدرس‏هاى هر پایگاه اینترنتى 3بارW تكرار مى‏شود آیا مى‏دانید این كار براى چیست؟
آرى وب یكى از سرویس‏هاى ارائه شده در اینترنت است و البته كارآمدترین آنها. این سه W در واقع برگرفت از حروف اول جمله World Wide Web به معناى شبكه تار عنكبوتى جهانى یا به عبارتى تور جهان گستر است. تمام پایگاه‏هایى كه از طریق وب در اینترنت حضور دارند معمولاً با عبارت WWW آدرس دهى آنان آغاز مى‏شود.

Web site:
پایگاه وِب‏[Web site]، یك مجموعه از صفحه‏هاى وب است، كه در اینترنت قرار دارد و داراى نشانى وب معینى است كه معمولاً با WWW آغاز مى‏شود.

URL:
نشانى اینترنت را«URL» نیز مى‏نامند كه اختصارى است از Universal Resource Locator و در فارسى یو - آر - اِل تلفظ مى‏شود البته به جاى آن واژه نشانى(address) نیز كابرد دارد.
آدرس كتابخانه‏هاى ملى جهان:
ایران: WWW.Nli.Ir
استرالیا:WWW.Nla.Gov.Au


معرفى یك نرم‏افزار
اگر حوصله خواندن متن صفحات وب را ندارید مى‏توانید آن‏ها را به صورت صدا بشنوید فقط باید نرم‏افزار IE speaker را به مرورگر خوداضافه كنید. این نرم‏افزار سازگار با ویندوزهاى xp.2000.me.98 مى‏باشد و حجم آن 4572Kb است.
بدون یاد گرفتن Flash انیمیشنهاى آن را بسازید.Swishzone2.0 به شما كمك مى‏كند تا بى‏نیاز از فراگیرى MacromediaFlash انیمیشن فِلَش بسازید. سازگار با سیستم عاملهاى ویندوز xp.2000.me.98 و حجم آن 3.86Mb مى‏باشد

با فرهنگستان زبان همراه فن‏آورى
آغازه:Homepage(هُمْ پیج)
روز آمد: Uptodate(آپْ تودِیْت)


گوگل یا جوجل؟
پرطرفدارترین جستجوگر اینترنتى نام گوگل را براى خود انتخاب نموده است، آیا مى‏دانید چرا؟!
گوگل(Google) به معنى یك عدد و یكصد صفر جلوى آن مى‏باشد، تصور كنید این عدد چه عظمتى دارد، این مسأله توسط یكى از ریاضیدانان برجسته آمریكا اختراع شده است، اما شركت گوگل آن را به عنوان یك شعار انتخاب نموده به این معنا كه قصد دارد تا سرویس‏ها، اهداف، اطلاعات و اطلاع رسانى خود را تا آن مقدار در جهان وب گسترش دهد. جالب این جا است كه تلفظ این واژه در فارسى گوگل و بنابر ترجمه خود شركت گوگل در عربى جوجل مى‏باشد.

بد نیست بدانید كه:
بنا به اعلام مدیران قویترین جست و جوگر اینترنتى نرم افزارهاى جست و جوى اتوماتیك این پایگاه به طور استاندارد از یك فیلتر براى محتویات غیر اخلاقى استفاده مى‏كند كه بسیارى از تصاویر و موارد غیر اخلاقى را حذف مى‏نماید.


چند توصیه براى بالا بردن كارآیى خطوط اینترنت در رایانه‏هاى خانگى
1. سعى كنید هنگام اتصال به شبكه، درصد بیش‏ترى از حافظه(RAM) كامپیوتر شما، آزاد باشد. براى فهمیدن این موضوع روى آیكون My computer در صفحه اصلى ویندوز Alt+Enter را بزنید و در پنجره باز شده Performance را انتخاب كنید. در این پنجره وضعیت رایانه شما نمایش داده مى‏شود. یكى از عبارات به نام Resource، در صد آزاد بودن RAM دستگاه شما را نشان مى‏دهد كه بهتر است بالاتر از 80% باشد.
2. سعى كنید سه شماره اول تلفن شما با سه شماره اول تلفن ISPتان یكى باشد. به عبارت دیگر از یك ISP در نزدیكى خودتان، اشتراك بگیرید.
3. تا حد امكان از خطوط تلفن Toneبه جاى Pulse استفاده كنید. Tone شدن خط تلفن به راحتى با مراجعه و درخواست به مركز مخابرات نزدیك شما، مسیر است.
4. نرم افزارهایى كه در حافظه مستقر مى‏شوند و در هنگام اتصال به اینترنت به طور خود كار اجرا مى‏شوند(مانند Msn Messenger,Yahoo!Messenenger یا برنامه‏هاى مخصوص Download كردن فایل‏هاى موسیقى و تصویرى ما نند Imesh، Napster، Morpheous، bearshare و نرم افزارهاى مخصوص دریافت فایل مانندGo!zila و Download Accelarator) سرعت خط شما را بسیار پایین مى‏آورند. سعى كنید این برنامه‏ها را از حافظه خارج كنید و بعد از وصل شدن و در هنگام نیاز آن‏ها را اجرا كنید. نرم‏افزار stay connected نرم‏افزار خوبى است كه وقتى از طریق آن به اینترنت متصل مى‏شوید احتمال قطع شدن ارتباط شما را پایین مى‏آورد

بر گرفته از سایت پرسمان

دوشنبه 11/9/1387 - 13:16
خواستگاری و نامزدی
26. نگذاریم هر كسی در رُوم (Room) زندگی‌مان چت نماید و در این صورت، او را ایگنور (Ignore) كنیم.
27. چشم‌هایمان را به روی عیب‌های پنهان مردم، «Close» كنیم.
28. گاه و بی‌گاه، كامپیوتر زندگی‌ ما هنگ (Hang) می‌كند كه باید آن را با «فكر»، «مشورت» و «برنامه‌ریزی»، ری‌استارت (Restart) كنیم.
29. برای كپی گرفتن از دیسكت زندگی دیگران، نخست آن را ویروس‌یابی و سپس ویروس‌كشی كنیم.
30. مواظب باشیم كه رایانه زندگی زناشویی‌مان، ویروس غرور و لج‌بازی به خود نگیرد كه در این صورت، ممكن است هیچ آنتی‌ویروسی نتواند آن را از بین ببرد.
31. اگر برای شخصیت و تصمیم‌گیری‌های خویش ارزش و احترام قائل هستیم، خودمان یكی از Gameهای كامپیوتر زندگی دیگران نباشیم.
32. فایل‌های مهم زندگی خود را گاه به گاه، اسكن (Scan) كنیم؛ تا اگر به ویروسی آلوده شده باشند، سریعاً مشخص شود.
33. در حروف‌چینی كتاب زندگی، از شیوه «راست چین» استفاده كنیم؛ نه «چپ چین».
34. برای برنامه زندگی اجتماعی و به ویژه زندگی خانوادگی، همیشه ورژن‌های جدید و سازگار را معرفی كنیم.
35. پیش از پرینت گرفتن از سخنانمان، پیش‌نمایش چاپ (print preview) آن را مشاهده كنیم.
36. در تجارت و كارهای مالی و اقتصادی، سرمایه‌ها و دارایی‌های خود را در یك درایو (Drive) نریزیم؛ بلكه آنان را در درایوهای گوناگون پخش كنیم؛ تا اگر به فرمت (Format) یك درایو مجبور شدیم، درایوهای دیگر را محفوظ داشته باشیم.
37. مكان‌نمای ارتباطات ما با آدم‌های ناباب و ناجنس، به صورت «فِلِش» نباشد؛ بلكه به صورت «وِلِش» باشد.
38. هارد مغز خود را از برنامه‌های غیرمفید، پر نكنیم؛ تا فضا را برای نصب برنامه‌های مفید، تنگ ننماییم.
39. برای این كه از دیدن مانیتور زندگی، بیشتر لذت ببریم، كارت گرافیك بالا برای آن تهیه كنیم.
40. اگر لازم است كه مانیتور رایانه ما دارای رنگ‌های متنوع و متعدد باشد، ولی مانیتور ارتباطات ما با مردم، حتماً باید یك‌رنگ باشد.
41. برای رایانه زندگی دیگران، نرم‌افزارهایی را معرفی كنیم كه حداكثر هماهنگی را با سخت‌افزارهای موجودشان داشته باشند.
42. در خطاطی كامپیوتری، از برنامه «كِلْك» هم می‌توانیم استفاده كنیم؛ اما در خطاطی زندگی، از برنامه «كَلَك» نباید استفاده كنیم.
43. بكوشیم تا خوش اخلاقی را به جای این كه در رم (Ram) و حافظه موقت داشته باشیم، در رام (Rom) و حافظه پایدار داشته باشیم؛ تا در هنگام آغاز (Start) ارتباط با دیگران، آن را به كار گیریم.
44. اگر می‌خواهیم در زندگی خویش موفق و خوشبخت باشیم، باید خودمان زیرمنوهای Programs را دقیقاً تنظیم كنیم و نباید بگذاریم كه دیگران این كار را برای ما انجام دهند؛ اگر چه می‌توانیم در این زمینه، با آنان مشورت كنیم.
45. كتاب زندگی را با برنامه «زرنگاه» حروف‌چینی نماییم و در حروف‌چینی آن، از حروف «سیاه» استفاده نكنیم.
46. در كیس (Case) مستكبران و زورمداران، «سی دی رام» نباشیم؛ بلكه «سی دی ناآرام» باشیم.
47. قانون كپی‌رایت زندگی اجتماعی به ما اجازه نمی‌دهد كه سی دی بدی‌ها و عیب‌های دیگران را رایت كنیم.
48. در طراحی كتاب زندگی، از برنامه «فتو شاد» و «فری خند» و «كُرِل مزاح» نیز استفاده كنیم.
49. در سایت زندگی، همیشه لینكِ (Mahabbat) داشته باشیم و هیچ گاه برای این سایت، فیلتر نگذاریم.
دوشنبه 11/9/1387 - 13:13
دانستنی های علمی

با سلام خدمت همه دوستا عزیز

 امروز یكی از بهترین روزها می باشد اولین روز ماه حج و سالروز ازدواج آسمانی حضرت علی و حضرت فاطمه می باشد.

من این روز را به همه جوانان و دوستداران ایشان تبریك می گویم و از خداوند می خواهم به حق این دو نور پاك همه جوانان عزیز عاقبت بخیر بشوند.

راستی دهه اول ماه ذی الحجه خیلی فضیلت داره سعی كنید( از مفاتیح اعمال این دهه را بخوانید ) بهترین بهره را از این ماه ببرید. ما را هم از دعای خیرتان محروم ننمائید.

التماس دعا

يکشنبه 10/9/1387 - 7:23
هوا و فضا

یك مجله علمی ایتالیایی با ارائه اسنادی مدعی شده است كه یوری گاگارین، اولین انسانی نیست كه به فضا سفر كرد؛ بلكه تنها می‌تواند اولین انسانی باشد كه زنده از فضا به زمین بازگشته است.
مجله علمی ایتالیایی Focus Storia در پنجاهمین سالگرد پرتابSputnik 1، اولین قمر مصنوعی دنیا، در 4 اكتبر 1957 به فضا، با ارائه اسنادی مدعی شده بود كه یوری گاگارین، فضانورد روسی، نمی‌تواند اولین انسانی باشد كه به فضا سفر كرده است؛ بلكه می‌تواند اولین انسانی باشد كه زنده به زمین بازگشته است.
در حقیقت، دو برادر ایتالیایی پرده از اسرار برخی از ماموریت‌های فضایی ناگوار اتحاد جماهیر شوروی سابق، قبل از سفر یوری گاگارین به فضا در آوریل 1961م. برداشته‌اند.
این دو برادر به نام‌های آكیله و جامباتیستا جودیكا كوردیلیا در دهه‌های 50 و 60، در یك ایستگاه رادیو- شنود فضایی در شهر تورینو، مسئول شنود تمام فرستنده‌های رادیویی فضایی بودند.
جامباتیستا جودیكا كوردیلیا اظهار داشته است: اولین ماموریت فضایی انسان در آوریل 1961 اتفاق نیفتاد؛ بلكه تاریخ اولین ماموریت، 28 نوامبر 1960م. است.
این مامور سابق ایستگاه رادیو - شنود تورینو در ادامه افزود: كه در شب 28 نوامبر 1960م. پیامی به رمز مورس را دریافت كرده است. متن این پیام كه مرتب تكرار می‌شد، به این شرح بوده است: «درخواست كمك از تمام دنیا».
وی در این خصوص توضیح داد: این علامت كه هر لحظه ضعیف‌تر می‌شد، از یك نقطه ثابت در آسمان ارسال می‌شد.
سرانجام ما متقاعد شدیم كه یك ناو فضایی با مسافرانش در فضا، در حال نابودی هستند؛ اما این، تمام ماجرا نیست. در واقع، ما علائم مربوط به یك پرواز دیگر را هم در دوم فوریه 1961م. به ثبت رساندیم. در این ثبت، ما توانستیم علائم ضربان قلب یك فضانورد را كه به نظر می‌رسید بر اثر خفگی در حال جان سپردن است، به ثبت برسانیم. دو روز بعد از این حادثه، اتحاد جماهیر شوروی سابق، خبر پرتاب قمر مصنوعی Sputnik 7 و ویژگی‌های ناو فضایی Vostokرا اعلام كرد و خاطر نشان كرد كه گاگارین از این ناو فضایی، برای سفر به فضا استفاده خواهد كرد.
وی در ادامه اظهارات خود افزود: به این ترتیب، هیچ كس نفهمید كه سرنوشت فضانوردی كه ما شناسایی كرده بودیم، چه شد؛ اما آكیله ماریو دولیوتی، یكی از بزرگ‌ترین مختصصان قلب ایتالیا [در آن زمان]، علائمی را كه ما ثبت كرده بودیم، مورد بررسی قرار داد و تایید كرد كه این علائم، مربوط به ضربان قلب یك انسان است.
در آن سال‌ها، رژیم شوروی سابق، حفاظت سختی را درباره ماموریت‌های فضایی خود انجام می‌داد؛ اما در زمان‌های بعد هم تنها یك سند را ارائه كرد كه فرضیه‌های برادران جودیكا كوردیلیا را تأیید می‌كرد. در حقیقت، تئوری‌های این دو برادر در آن سال‌ها، توسط شبكه بی بی سی، از اعتبار زیادی برخوردار شد؛ اما به تازگی شخصی با نام ماریو دل روزاریو به مجله Focus Storia اسناد آرشیوی را ارائه كرده است كه بر ادعاهای برادران جودیكا، درخصوص ثبت ضربان قلب یك فضانورد در فوریه 1961م. مهر تایید می‌زند.
وی در این خصوص توضیح داد: من هم به طرز واضحی این علائم را ثبت كردم و به یك پزشك نشان دادم. آن پزشك، علائم را شنید و تائید كرد كه مربوط به ضربان قلب یك انسان است.
اما فرضیه‌های یك كارشناس رادیو گراهان هفت نیز در این خصوص شنیدنی است. وی اظهار داشته است: در برخی موارد، علائم مربوط به فرستنده‌های زمین به زمین را می‌توان جذب كرد. لازم به یادآوری است كه ایستگاه‌های ضد موشكی كه از ایستگاه‌های فضایی بایكنور محافظت می‌كردند، از همان بسامدهایی استفاده می‌كردند كه فضانوردان مورد استفاده قرار می‌دادند. بنابراین، این علائم می‌توانستند توسط هواپیماهای در حال پرواز، جذب شوند و این دو برادر، ممكن است از این طریق، این علائم را ردیابی كرده باشند.

شنبه 9/9/1387 - 9:46
آموزش و تحقيقات

كیك زرد یا Yellow cake كه به نام اورانیا (Urania) هم شناخته می‌شود، در واقع، خاك معدنی اورانیوم است كه پس از گذراندن مراحل تصفیه و پردازش‌های لازم، از سنگ معدنی آن تهیه‌می‌شود. تهیه این ماده، به منزله رسیدن به بخش میانی مراحل مختلف تصفیه سنگ معدن اورانیوم است و باید توجه داشت كه فاصله بسیار زیادی برای استفاده در بمب اتمی دارد. روش تهیه كیك زرد، كاملاً به نوع سنگ معدن به دست آمده، بستگی دارد؛ اما به‌طور معمول، با آسیاب كردن و پردازش‌های شیمیایی بر روی سنگ معدن اورانیوم، پودر زبر و زردرنگی به دست می‌آید كه قابلیت حل شدن در آب را ندارد و غلظت اكسید اورانیوم آن، حدود 80 درصد خواهد بود. این پودر، در دمایی معادل 2878 درجه سانتی‌گراد ذوب می‌شود.

روش تهیه كیك زرد
ابتدا سنگ معدن با دستگاه‌های مخصوصی خرد و آسیاب می‌شود و پس از آن، برای جداسازی اورانیوم و بالا بردن خلوص خاك سنگ، آن را در حمامی از اسید سولفوریك، آلكالاین و یا پراكسید، می‌خوابانند. این عمل، برای به دست آوردن اورانیوم خالص‌تر صورت می‌گیرد؛ سپس محصول به دست آمده را خشك و فیلتر می‌كنند و نتیجه آن، چیزی خواهد شد كه به «كیك زرد» معروف است.
امروزه روش‌های جدیدی برای تهیه پودر اورانیوم وجود دارد كه محصول آنها بیش از آن كه زرد باشد، به قهوه‌ای و سیاه نزدیك است، در واقع، رنگ ماده به دست آمده، به میزان وجود ناخالصی‌ها در این پودر بستگی دارد. نهادن این نام بر روی این محصول، به گذشته بر می‌گردد؛ زیرا در آن وقت، كیفیت روش‌های خالص‌سازی سنگ معدن، مناسب نبود و ماده به دست آمده، زرد رنگ بود.

مواد تشكیل‌دهنده كیك زرد
بخش اصلی كیك زرد (معادل 70-90 درصد وزنی)، شامل اكسیدهای اورانیوم با فرمول شیمیایی U3O8 و یا سایر اكسیدهاست و بقیه آن از دیگر موادی تشكیل شده ‌كه مهم‌ترین آنها عبارتند از:
1. هیدروكسید اورانیوم كه در صنایع ساخت شیشه و سرامیك کاربرد دارد. این ماده، تشعشع رادیواكتیو دارد و باید با شرایط خاصی نگه‌داری و حمل شود.
2. سولفات اورانیوم كه ماده‌ای بی‌بو با رنگ زرد لیمویی‌ است.
3. اكسید اورانیوم زرد یا اورانیت سدیم كه ماده‌ای با رنگ زرد - نارنجی است.
4. پراكسید اورانیوم با رنگ زرد كم‌رنگ.

كاربردهای كیك زرد
كیك زرد عموماً برای تهیه سوخت رآكتورهای هسته‌ای به كار برده می‌شود و در واقع، این ماده است كه پس از پردازش‌هایی به UO2 تبدیل شده، برای استفاده در میله‌های سوختی، به كار برده می‌شود. این ماده برای غنی‌سازی، می‌تواند به گاز هگزا فلوراید اورانیوم یا UF6 تبدیل شود؛ چون در این صورت، می‌توان چگالی ایزوتوپ‌های اورانیوم 235 را در آن افزایش داد. در هر صورت، كیك زرد در اغلب كشورهایی كه معادن طبیعی اورانیوم دارند، تهیه می‌شود و تولید این ماده، مشكل خاصی ندارد و به‌طور متوسط، سالیانه 64 هزار تن از این ماده در جهان تولید می‌شود.

بگرفته از سایت پرسمان

شنبه 9/9/1387 - 9:3
خواستگاری و نامزدی
بس نكته با تو بگویم شاید ندیده باشی
تا دسته دسته نرگس، زین باغ چیده باشی
درباره آیین زندگی و خوشبختی، هر كس به گونه‌ای سخن بر زبان رانده است و قلم بر كاغذ نشانده، ما نیز به زبانی رایانه‌ای و به گونه‌ای كه خواهید خواند، این آیین دوست‌داشتنی را قلمی كرده‌ایم و البته چشم به راه رهنمود‌های سبزتان نشسته‌ایم. امید است كه پسند و رهنمودهای شما شود ارمغان ما.
1. در زندگی و معاشرت با دیگران، نرم‌افزار باشیم؛ نه سخت‌افزار.
2. اهل خالی‌بندی نباشیم و برای دیگران، این همه كلاس نگذاریم و پرستیژمدارانه، رفتار و برخورد نكنیم. می‌گویند شخصی به نصب در و پنجره‌های منازل و مغازه‌ها اشتغال داشت. یكی از او پرسید: به چه كاری مشغول هستی؟ آن شخص یقه خود را درست كرد و بادی در غبغب انداخت و پرستیژمدارانه پاسخ داد: «ویندوز نصب می‌كنم».
3. برای پسوند فایل زندگی اجتماعی و خانوادگی، از سه كاراكتر «ع»، «ش» و «ق»، استفاده كنیم.
4. هیچ‌گاه قفل سی‌دی قلب مردم را نشكنیم كه «تا توانی دلی به دست آور؛ دل شكستن هنر نمی‌باشد».
5. چنانچه در كاری شكست خوردیم، آن را «Shut Down» نكنیم؛ بلكه آن را «Restart» كنیم.
6. برای مانیتور زندگی‌مان، بك‌گراند (Background) سبز یا آبی را در نظر بگیریم؛ نه سیاه یا دودی.
7. برای سیستم قلبمان از مانیتورهای تخت و صاف (Flat) استفاده كنیم.
8. روی كلید‌های عیب كیبورد خودمان انگشت بگذاریم؛ نه روی كلیدهای عیب كیبورد دیگران.
9. برای فایل‌های اسرار زندگی‌مان، پسورد (password) بگذاریم و آن را مخفی (Hidden) كنیم.
10. همواره پیش از سخن گفتن، سی پی یوی فكرمان را به كار بیندازیم.
11. بر صفحه مشكلات مردم، كلید F1 باشیم و آنان را كمك و راهنمایی (Help) كنیم.
12. اگر شخصیت ما ژله‌ای نیست و بزرگ و والاست، این نوع شخصیت، نباید به ما اجازه دهد كه با هر كسی چت (Chat) كنیم و هر كسی با ما چت كند.
13. برای باغ زندگی مردم، ویندوز باشیم؛ نه داس.
14. یك معادله ریاضی – رایانه‌ای به ما می‌گوید: «تا به فكر ساپورت دیگران نباشیم، دیگران به فكر ساپورت ما نخواهند بود».
15. اگر از كسی بدی و كم‌لطفی دیدیم، آن را «Save» نكنیم؛ بلكه آن را «Delete» نماییم و حتی آن را از ریسایكل‌بین (Recyclebin) قلبمان كاملاً محو كنیم.
16. به دیگران اجازه ندهیم در «سی دی رام» زندگی‌مان هر نوع «سی دی» را كه بخواهند، قرار دهند.
17. خانه و دفتر كارمان، به روی مردم نیازمند، «Open» باشد.
18. برای حل اختلافات زناشویی، روی گزینه «گذشت و ایثار»، دابل كلیك (Double click) كنیم.
19. تا حرف كسی تمام نشده، اسپیكر (Speaker) خود را روشن نكنیم.
20. درآمدمان را در اول ماه، پارتیشن‌بندی كنیم؛ تا در آخر ماه كم نیاوریم.
21. برای رفع گرفتاری‌های مردم، اتوران (Autorun) باشیم.
22. همان گونه كه دیگران سایت «گوگل» را طراحی كرده‌اند، ما نیز سایت « گو – گُل» را برای مردم طراحی كنیم؛ تا در ارتباط خود با یكدیگر، گُل بگویند و گُل بشنوند.
23. در سایت زندگی شخصی‌مان، یك رُوم (Room) به نام مشكل‌گشا (Moshkelgosha) بسازیم؛ تا دیگران با ما چت (Chat) كنند.
24. هنگام مشاهده خوبی‌ها و نیكی‌های دیگران، بلافاصله كلید پرینت اسكرین (Print Screen) را بزنیم و از آنها تصویر بگیریم.
25. در زمان ناتوانی، درماندگی و تاریكی زندگی دیگران، كلید «Power» برای آنان باشیم.

شنبه 9/9/1387 - 8:57
بیماری ها
گیاه شلغم از خانواده كلم است. برحسب سن، ریشه‌ این گیاه می‌تواند كاملا گرد یا كمی كشیده و رنگ آن نیز از سفید تا سبز، زرد یا ارغوانی متفاوت باشد. طعم انواع سفید و زرد آن شیرین و كمی تیز است.
شلغم در هوای سرد بسیار خوب رشد می‌كند ، مصرف این سبزی برای درمان بیماری‌ها در فصل سرما زیاد است.

مقوی

هر صد گرم شلغم دارای 35 كیلوكالری انرژی، یك گرم پروتئین، 7 گرم قند ، 0.2 گرم چربی ، 1.1 گرم فیبر، 45 میلی‌گرم گوگرد، 280 میلی‌گرم پتاسیم، 60 میلی‌گرم كلسیم، 36 میلی‌گرم ویتامین C است.

علاوه بر آن، شلغم حاوی آهن ، ید ، گوگرد ، مس ، فسفر و ویتامین ‌های A ، B است. شلغم یكی از معدود سبزی‌هایی است كه دارای ارسنیك و روبیدیم است.

پرخاصیت

یكی دیگر از تركیبات قابل توجه در شلغم فیبر آن است. فیبر سبب حجیم شدن مدفوع و دفع راحت‌تر و سریع‌تر آن شده بنابراین خطر تماس مواد سرطان‌زا با سلول‌های روده را كمتر می‌كند.

علاوه بر اثرات فوق ، فیبر سبب افزایش رشد و تكثیر باكتریهای مفید و مانع رشد باكتری‌های مضر در روده می‌شود و در عین حال بر اثر تخمیر فیبر در روده، اسید بوتیریك تولید می‌شود كه منشاء انرژی برای سلول‌های روده است و به حفظ سلامت سلو‌ل‌های روده كمك می‌كند.شلغم حاوی مقدار زیادی آهن و مس نیز هست كه موجب خونسازی می‌شود.

برگ شلغم ید دارد و به عملكرد تیروئید كمك زیادی می‌كند و باعث درمان گواتر می‌شود. به هر اندازه رنگ برگ شلغم تیره‌تر باشد، ید بیشتری در آن هست. وجود ویتامین‌های آ، ب، ث، در این گیاه موجب می‌شود تا سیستم دفاعی بدن تقویت شود و مقاومت آن در مقابل عفونت‌ها بالا رود.

شلغم اثر مفید و موثری در درمان بیماری‌های تنفسی دارد. برای این منظور از سوپ یا آش آن استفاده می‌شود. شلغم پخته بهترین دارو برای برونشیت است. به‌علاوه این سبزی سرفه را نیز تسكین می‌دهد.

به همین علت است كه توصیه می‌شود در فصل سرما برای پیشگیری از سرماخوردگی و بیماری‌های تنفسی لااقل چند بار در هفته شلغم بخورید.

فسفر موجود در شلغم موجب تقویت یاخته‌های عصبی می‌شود.شلغم خاصیت ضدسرطانی نیز دارد. مقادیر قابل توجه ویتامین‌های ث و كاروتنوییدهای موجود در این گیاه كه اثر آنتی‌اكسیدانی قوی دارند، در پیشگیری از بروز سرطان و حفظ سلامت بدن بخصوص دستگاه گوارش تاثیر بسزایی دارند.

توجه داشته باشید كسانی كه از نظر هضم غذا یا معده دچار اشكال هستند یا روده‌های ضعیف دارند ، باید از مصرف شلغم به صورت خام خودداری كنند زیرا این گیاه دارای مقداری سلولز است و كمی سنگین است ، به همین علت دیر هضم می‌شود و ممكن است باعث نفخ شود؛ اما مصرف شلغم پخته مشكلی ایجاد نمی‌كند.
شنبه 9/9/1387 - 8:49
دعا و زیارت

سلام دوستان

جا دارد شهادت امام محمد تقی جواد الائمه را به همه عاشقان آن حضرت تسلیت بگویم.

التماس دعا

جمعه 8/9/1387 - 19:26
خانواده
 
آدینه كه می شود
 یا هو

با سلام خدمت دوستان نمی دانم چی بگم هر هفته عصرهای جمعه دلم می گیره این متن را از یكی از وبلاگها خواندم حیفم اومد برای شما هم بگذارم امیدوارم خوشتون بیاد.راستی اسم وبلاگ هم امام مهدی است .

بارالها! چگونه باور كنم نبودنش را

وقتی كه محبت دستی نوازشگر در تار و پود وجودم ریشه می دواند

چگونه باور كنم سكوت دریای چشمهایم را

وقتی كه قایق مهربانیش بی ناخدا در اوج آسمانها به پیش می رود.

آدینه كه می شود قاصدكهای دلم را روانه آستان دوست می كنم

 تا پیام آور حضور صدفی باشد كه یازده مرواید سبز را با خود به همراه دارد.

وقتی كسی نیست كه درد آشنایم باشد فرشته ای پیدا می شود

تا در خلوت
شبهای تار تسلی بخش خاطرم باشد.

هنوز ستاره ای بی نورم كه در انتظار شعاعی از خورشید لحظه شماری می كنم.

كویری در انتظار آبم

و حتی دریای اشكهایم كویرتف زده وجودم را سیراب نمی كند.

از ستارگان آسمان سراغ می گیرم

و چون پرنده ای عاشق گمگشته‌ام را درمیان فرشتگان آسمان می جویم.
با من بگو چگونه از رویش یاس ها بگویم ،
وقتی كه نرگسی های چشمم در انتظار آمدنت سوسو می زنند.

 هر شب با یاد تو به خواب می روم و صبح در انتظار ...

می دانم كه می آیی و غبار غم و اندوه هزاران ساله را

 از قلبهای خسته مان می زدایی و اشكهای زلالمان را از گونه هایمان برمی چینی.

می آیی و ضریح گمشده یاسی كبود را نشانمان میدهی

و مسیح مریم را با خویش همراه می سازی .

می آیی

و صندوقچه موسی را برایمان می گشایی

و آنگاه در كنار كعبه عشاق سر بر آستان بندگی خدایی می‌سایی كه آمدنت را به منتظران و مستضعفان جهان وعده داده بود.

می آیی
و در فراسوی نگاه منتظرمان، قلبهای كوچك و امیدوارمان را به هم پیوند میدهی

و آن روز،

روز شادی چشمهای منتظری است كه عاشقانه می گریند و به سویت بال و پر می گشایند

جمعه 8/9/1387 - 19:20
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته